Yumurta 12.gun ve dpo15.test yap cnm. Bence bebek var.Benim ateş tabloma yorum yaparmisiniz
8.gün 35.5
9.gün 35.8
10.gün 36.2
11.gün 36.1
12.gün 36.3
13.gün 36.6
14.gün 36.6
15.gün 36.7
16.gün 36.6
17.gün 36.5
18.gün 36.5
19.gün 36.6
20.gün 36.6
21.gün 36.5
22.gün 36.7
23.gün 36.6
24.gün 36.6
25.gün 36.6
26.gün 36.6
27.gün 36.9
Bugun yada yarin adet gunum yumurtlama 12. Gunmu sizce şimdiden teşekkürler
Cnm.evdeki huzursuzluktan oldun oyle sen.Kizlar gecmisi okudum..her birinize allah kolaylik versin.gebelerimize guc,bebegi olanlara saglik versin.evde surekli bi terane var giremiyorum.tek istegim cekirdek aileme kavusmak.rahat degilim pek annemleyken.bugun kizimin son kontrolu vardi.3926 gr dedi dr.bakicaz ultrason yanilcak mi.artik normal istesen de dogurtmam dedi.cuma gunune hazir ol dedi.bugun cok agrim var adet agrisi.ve de ishal oldum sanirim dogurmak uzereyimhepinizi opuyorum.dogumdan once bana enerji degil mallik bindi resmen
ne bileyim cutem ya hastalıklı gibi oldum sapasaglam geziyordum aynaya bakınca anca anlıyordum hamile oldugumu.. neyse hayırlısı artık.. vitamin dedigin elevit dimi? bide kan hapı var başkada bişey almıyorum..Yavrum. Son haftalarda cok dogal yasadiklarin. Hatta artik uykuyada hasret kalacagin zamanlar baslayacak. O zaman dahada bitkin olacaksinm 32.den sonraki dogum iznini al derim. Ama tercih senin.
vitaminini aksatma..
canım yemeni artırman lazım o da güçsüz bırakır, çok zorlnaıyorsna doğum iznine ayrıl bence zor böylekızlar ben hiç iyi degilimtabiki şikayet etmiyorum çok şükür ama aşırı halsizlik var öyle böyle degil sürekli uyku hissi ögrencinin karşısında kafamı dik tutamıyorum iştahım sıfıra indi karpuz ve sıvı dışında hiçbişey istemiyorum midem bulanıyor.. doktor kan degeri vs baktı bişey yok iyisin dedi.. tamam ama ne olcak bu halim daha 4 haftam var iş yerinden ayrılmaya.. inanın abartı degil çok fenayım.. 3 gündür başladı ne güzelsapasaglam götürüyordum nerden çıktı bu anlamadım ki.. uzman tv de vucüt doguma hazırlanıyo vs diyo ama ikna edici degil çok hasta hissediyorummmmmmmmmm bu arada melegim iyi şükür kıpır kıpır oynuyor zaten tek tesellimde o
maşaallah canım değerin çok güzel sıkı sık tutunsun bebeğin inşaallah sanaslm herkese nasılsınız bebişler nasıl.cutem canım gerçekten sana hayran olmamak mümkün değil ogluşunuda ne güzel düşünüp yetiştiriyorsun tebrikler.ben bugün doktora gittim değerim 1035 cıktı bugün bat gunumdu değer nasıl sizce kızlar birde corasprini nezaman içeyim iğneyi nezaman vurunayım bi fikir verirseniz sevinirim 0,4 lük yazdı doktor bu arada zorla ilaç yazdırdım resmen adama ben doktor yönünden ne kadar sanssızım yaaa
ee göbek fotosu koymadın ki görelim:) bekliyorum foto çok merak ediyorumçıkmaz mı efloşum, kocaman karnım, ama uzun zamandır denk gelmiyorduk, dün karnımı görünce anladı
Karnım anlaşılmayacak gibi değil yani...
İnşallah kuzun sağlıklı doğsun da, azcık da tosuncuk olsun di mi
Bazen ultrason yanılması da oluyor canım son haftalarda, benim kuzeniminki de ultrasonda göründüğünden küçük doğdu. Hata olabiliyormuş öyle.
Tansiyonun nasıl, yükseliyor mu hala? Dikkat et kendine
Tablon güzel maşallah, inşallah sonu bebiş olsun cnm
Gözün aydın canım, inşallah eşin kolaycacık bitirir okulunu...
Asker yolu beklemek zor
Sağol canım, evet 7.aya giriş yaptık, tickerım vardı ama bu yeni sistem göstermiyor sanırım onu. 28. haftadayız işte çok şükürdarısı başınıza...
Ben de yaşayabilecek kadar iş yapıyorum aslında, ama 3 haftadır evde iş güç yapılmayınca, biraz da kendimi iyi hissedince yorgan yastık yıkama işlerine girdim, bir de evim epey büyük benim, bitirmeye çalışsam da heryer bitmedi. Bir de aynı gün yemek telaşı, akşama da bir yere davetliydik yatıp dinlenemedim, o yüzden zor oldu. Eski halimle olsam bu kadar yorulmazdım da, azcık iş yapayım, acayip yoruluyorum
Daha bir yığın ütü var, ama elim ermiyor walla
canım benim, bişeyler yiyebilsen biraz daha enrjin olur belki ama...
Eğer çok dayanamıorsan biraz rapor alıp dinlensen, iyi olurdu aslında.
Canim test yaptim cok silik cizgi cikti
canım gözün aydın bal gibi hamilesin zaten tablonda umut vericiydi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsunKizlar testime sizde bi bakin olecem heyecandan Eki Görüntüle 1226172 Eki Görüntüle 1226172
12. gün yumurtlama olmuş ateşinde gayet güzel hamile olabilirsin bugün test yapsan çıkarBenim ateş tabloma yorum yaparmisiniz
8.gün 35.5
9.gün 35.8
10.gün 36.2
11.gün 36.1
12.gün 36.3
13.gün 36.6
14.gün 36.6
15.gün 36.7
16.gün 36.6
17.gün 36.5
18.gün 36.5
19.gün 36.6
20.gün 36.6
21.gün 36.5
22.gün 36.7
23.gün 36.6
24.gün 36.6
25.gün 36.6
26.gün 36.6
27.gün 36.9
Bugun yada yarin adet gunum yumurtlama 12. Gunmu sizce şimdiden teşekkürler
Kizlar gecmisi okudum..her birinize allah kolaylik versin.gebelerimize guc,bebegi olanlara saglik versin.evde surekli bi terane var giremiyorum.tek istegim cekirdek aileme kavusmak.rahat degilim pek annemleyken.bugun kizimin son kontrolu vardi.3926 gr dedi dr.bakicaz ultrason yanilcak mi.artik normal istesen de dogurtmam dedi.cuma gunune hazir ol dedi.bugun cok agrim var adet agrisi.ve de ishal oldum sanirim dogurmak uzereyimhepinizi opuyorum.dogumdan once bana enerji degil mallik bindi resmen
Allah razi olsun heyecandan yatamadim birazdan kana gidicem dua et bana canim Allah sanada bebegini bagislasin insaAllahcanım yemeni artırman lazım o da güçsüz bırakır, çok zorlnaıyorsna doğum iznine ayrıl bence zor böyle
maşaallah canım değerin çok güzel sıkı sık tutunsun bebeğin inşaallah sana
ee göbek fotosu koymadın ki görelim:) bekliyorum foto çok merak ediyorum
evet canım ultrsaon yanılabiliyor ama bende fark çok hem çocuk doktoruda aynısını söyleyince kesinleşmişti neyse geçti gitti bu sefer tedbirli olucam inşaallah
tansiyonum hamdolsun yüksek değil canım hatta her zamanki değerimden düşük çıkıyor,normalde 11-7 12-8 olur benimki şimdi 10-6 10-5 çıkıyor
canım gözün aydın bal gibi hamilesin zaten tablonda umut vericiydi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun
12. gün yumurtlama olmuş ateşinde gayet güzel hamile olabilirsin bugün test yapsan çıkar
canım maşaallah doraya,cuma demek hadi geri sayım başlasın:)
yalnızlığa alışınca yatılı misafir zor oluyor az kaldı kuzum gidecekler baş başa kalacaksınız tadını çıkar sonra ararsın emin ol
Allah razi olsun heyecandan yatamadim birazdan kana gidicem dua et bana canim Allah sanada bebegini bagislasin insaAllah
saol canım iiki olmamışsın ya dr.umu aradım ağır bir aşı 1 hafta 10 güne kadar geçer dedi.bugün daha iyiyim :)yok be cutem illa organik olsun diye bir çabam yok, bilindik markalar olsun pamuklu olsun yeter. Ama hastane çıkışını anneme süsleteceğim için düz beyaz ya da ekru alacağım, onlar da zaten her markada olmuyor. Neyse bakıcaz artık bakalım. Liste yapmaya başladım, aklıma geldikçe, artık başlayacağım almalara
ben de sabırsızlıkla bekliyorum havaların serinlemesini.. Ama şu aralar en azından akşamları serin oluyor çok şükür
Geçmiş olsun canım, maşallahkuzuna da boyu kilosu çok güzelmiş
Suyunu ihmal etme canım
canım benim karnında gaz oluyor heralde, bir de sıpacığın hızlı büyüyorsa ondan gerginlik hissediyorsundur, dikkat et kendine
insanlar maşallah demeyi bilmiyorlar maalesef canım
Bana da dün komşulardan biri dedi, aaa hamilesin galiba sen diyeevet dedim 7 aylık Hiç duymamışımmmm diye bi feryat etti kadıncağız geç söyleyince de böyle oluyor işte
Kolay gelsin canım, işleri kolaylamışsın baya
Nesdoşum gözümüz kulağımız sende bacım
Gözün aydın canım
Ben aşı fln olmadım ama akşamları kollarımı nereye koyacağımı bilemez hale geldim ya, 2 gündür çok ağrıyor ve ellerim şişti. Temizlik yaptım ondan mı oldu acaba bilemedim
Evet canım baya sakin artık burası, koca haftasonu gelmedim, ama hala geçmişi okuyabiliyorumeskiden okuyamazdım...
Ya Azaptan haberi olan var mı, hiç gelmiyor?
kızlar bebek gercekten kismetiyle mujdeyle geliyor. esim turk dili edebiyat okuyor ingilizce 3 ve 4 u gecemedigi icin mexun olamıyor ingilizcedn zor derskeri verdi ama bunlar veremedi sevmediği için calismiyordu. bugun onu da sordu ing. muafiyet gelmiş onun yerine edebiyat dersleri vereceklermis onlari da allahin izniyle gecer mezun olur. esim lise mezunu gorundugu icin ilahiyat da okudu ama onda da arapca tembelliği yüzünden mezun olamadi 12 ay askere gitme durumu var cok korkuyrdum ya bi sene giderse ne yapıcam diye inanin şimdi çok rahatladım.
canım kol ağrısı hafif kaldı bende de, uykun bölünür artık çok normal canım ilerde daha çok bölünecek, sen çok yorulunca bebeğinde az hareket eder canım bolca dinlen
canım sen bilirsin tabi birde kilolu olursa senin aldığın daha mantıklı olur benim emirim az kilolu doğmuştu, bez alırken ilk yazan kilo değilde ikinci yazan kilo önemli hani 3-6 diyorya sen 6 ya bakacaksın
canım iyi olmasına çok sevindim çok zor oluyor anne için bu durum hele ki böyle daha miniklerken dertlerini söyleyemiyorken acaba neyi var sorusu yıpratıyor, birde iyi dr doğru teşhis durumu var zor işler bunlar gerçekten, senin eşinde benimki gibi panik anlaşılan ben çok çektim o konuda nasıl sıkardı nasıl bunaltırdı beni,oğlum hastayken yanımda yatırırdım gözüm dalsa uyuyorsun sen kalk ben bakayım derdi sanki robotum ahh ahhh ama şimdi izin vermiyorum ikincide hiç vermiycem çok yıprattı beni çünkü
canım karnın çok çıkmadı mı ki komşun yenifarketmiş şaşırdım, benim karnımı şimdi bir görsen deryam resmen 7 aylık çekicem bir ara foto bakarsıznı şu bir haftada acayip büyüdü
dediğin olabilir canım hamdolsun bu sefer beslenmem iyi yemek yiyebiliyorum pişirebiliyorum bebişim daha kilolu olabilir, şöyle tosuncuk doğursamda oğlum da ki vicdan azabım geçse,emir son ay karnımda kilo vermişti 3500 geçmesini beklerken 2850 doğmuştu öyle üzülmüştüm ki dr un farketmemesine kalp atışıda ondan düşüyordu kesin, çocuk dr u ilk muayenede anne karnında kilo vermiş nasıl farkedilmemiş demişti, araştırmıştım tansiyon yüksekliğin de olurmuş, bu sefer dr a söylüycem böyle bir durum yaşadım bu nedenlede sezaryen oldum diye bakalım ne diyecek
haklısın canım zaten 5-6 parçası olmuş, iki çamaşır sepeti yeni doğan kıyafeti var, yeni pek alamıycam galiba:) ama yinede bir iki parça alırım beğendiklerim var çünkü:)Uzulme kuzum. Hersey kismet. Cikmazsa lekeler artik butcene uygun seyler alirsin.
24.haftayla balayi biter cnmm.senin biraz erken bitmisn
Iyiyim.sukur cnm.
nes dr. Kontrolunde. Tosuncuk olmus sipa dr kesin sezeryan demis. Dogum kanalina da girmis
bez 2-5 al 1 paket cnm. Benim oglana hastaneye 3-6 almistim. 3235 g dogdu. Bez baya buyuk oldu. Ertesi gun 2-5 kg dan aldim cnm.
Gecmis olsun cnm..zor oluyr esler hasta bebek atesli olunca. Aman diyim yemegini ye mutlaka.
Kv nin de agzina terlik carparim operde Ali Yasini
kızlar ben hiç iyi degilimtabiki şikayet etmiyorum çok şükür ama aşırı halsizlik var öyle böyle degil sürekli uyku hissi ögrencinin karşısında kafamı dik tutamıyorum iştahım sıfıra indi karpuz ve sıvı dışında hiçbişey istemiyorum midem bulanıyor.. doktor kan degeri vs baktı bişey yok iyisin dedi.. tamam ama ne olcak bu halim daha 4 haftam var iş yerinden ayrılmaya.. inanın abartı degil çok fenayım.. 3 gündür başladı ne güzelsapasaglam götürüyordum nerden çıktı bu anlamadım ki.. uzman tv de vucüt doguma hazırlanıyo vs diyo ama ikna edici degil çok hasta hissediyorummmmmmmmmm bu arada melegim iyi şükür kıpır kıpır oynuyor zaten tek tesellimde o
slm herkese nasılsınız bebişler nasıl.cutem canım gerçekten sana hayran olmamak mümkün değil ogluşunuda ne güzel düşünüp yetiştiriyorsun tebrikler.ben bugün doktora gittim değerim 1035 cıktı bugün bat gunumdu değer nasıl sizce kızlar birde corasprini nezaman içeyim iğneyi nezaman vurunayım bi fikir verirseniz sevinirim 0,4 lük yazdı doktor bu arada zorla ilaç yazdırdım resmen adama ben doktor yönünden ne kadar sanssızım yaaa
Canim test yaptim cok silik cizgi cikti
Uzulme kuzum. Hersey kismet. Cikmazsa lekeler artik butcene uygun seyler alirsin.
24.haftayla balayi biter cnmm.senin biraz erken bitmisn
Iyiyim.sukur cnm.
nes dr. Kontrolunde. Tosuncuk olmus sipa dr kesin sezeryan demis. Dogum kanalina da girmis
bez 2-5 al 1 paket cnm. Benim oglana hastaneye 3-6 almistim. 3235 g dogdu. Bez baya buyuk oldu. Ertesi gun 2-5 kg dan aldim cnm.
Gecmis olsun cnm..zor oluyr esler hasta bebek atesli olunca. Aman diyim yemegini ye mutlaka.
Kv nin de agzina terlik carparim operde Ali Yasini
Kizlar gecmisi okudum..her birinize allah kolaylik versin.gebelerimize guc,bebegi olanlara saglik versin.evde surekli bi terane var giremiyorum.tek istegim cekirdek aileme kavusmak.rahat degilim pek annemleyken.bugun kizimin son kontrolu vardi.3926 gr dedi dr.bakicaz ultrason yanilcak mi.artik normal istesen de dogurtmam dedi.cuma gunune hazir ol dedi.bugun cok agrim var adet agrisi.ve de ishal oldum sanirim dogurmak uzereyimhepinizi opuyorum.dogumdan once bana enerji degil mallik bindi resmen
Günaydınlar herkese, midem kazınıyor eymen bey sömürüyor beni:) emirim sürekli eymenle konuşucam diyor şarkılar söylüyor kızlar inşaallah çok kıskanmaz malum tuvalet işimiz var ona başlıycam kardeşi doğunca başa dönmesinden korkuyorum, eşimde ilk gebeliğime göre daha ilgili soruyor eymen nasıl hareket ediyor mu uyandı mı diye, emirde elini karnıma koymaya çekinirdi şimdi koyuyor:)
Günaydın canlar:)
günaydın canımGünaydın canlar:)
günaydın canııımm :) büyüsün eymen paşa :) zamanla daha da alışacak canım hiç korkun olmasın şimdiden böyle ilgi göstermesi bile çok güzel :)
Doğurmadan ekleyeceğim inşallah efloşumcanım yemeni artırman lazım o da güçsüz bırakır, çok zorlnaıyorsna doğum iznine ayrıl bence zor böyle
maşaallah canım değerin çok güzel sıkı sık tutunsun bebeğin inşaallah sana
ee göbek fotosu koymadın ki görelim:) bekliyorum foto çok merak ediyorum
evet canım ultrsaon yanılabiliyor ama bende fark çok hem çocuk doktoruda aynısını söyleyince kesinleşmişti neyse geçti gitti bu sefer tedbirli olucam inşaallah
tansiyonum hamdolsun yüksek değil canım hatta her zamanki değerimden düşük çıkıyor,normalde 11-7 12-8 olur benimki şimdi 10-6 10-5 çıkıyor
canım gözün aydın bal gibi hamilesin zaten tablonda umut vericiydi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun
12. gün yumurtlama olmuş ateşinde gayet güzel hamile olabilirsin bugün test yapsan çıkar
canım maşaallah doraya,cuma demek hadi geri sayım başlasın:)
yalnızlığa alışınca yatılı misafir zor oluyor az kaldı kuzum gidecekler baş başa kalacaksınız tadını çıkar sonra ararsın emin ol
evet bi ara acaba olsam mı diyordum ama olmadım ya, inşallah pişman olmam.saol canım iiki olmamışsın ya dr.umu aradım ağır bir aşı 1 hafta 10 güne kadar geçer dedi.bugün daha iyiyim :)
evet azap bu aralar hiç uğramadı
canım ne güzel çok sevindim :) kısmetli paşamız
maşallahh
evet efloşum dedğin gibi sanırım bu hafta uykusuzluk yorgunluk meleğime de yansıdı birde yarın kuzenimin düğünü var bu hafta bana dinlenmek yok
selam kızlar.. ay nasıl merak ettim sizleri.
bir sürü şey oldu girip yazamadım sizlere.
okul başlamadan önce badana yaptıralım dedik plansız, ani oldu biraz :) ama mis gibi oldu şükür.
neler oldu kim bilir. nesdemi çok merak ettimmmm...
herkes iyidir inşallah ben geçmişe bakıyorum.
Herkese günaydınlar
Doramız Cuma günü gelecekmiş demek, ama nedense cumayı beklemeyecek gibi hissettim bir an
Hayırlısıyla gelsin inşallah, sağlıcakla...
Doğurmadan ekleyeceğim inşallah efloşumhiç foto çekmemiştim. Şimdi telde var 1-2 tane ama pc de yok, becerebilirsem o teldekileri atarım
evet bi ara acaba olsam mı diyordum ama olmadım ya, inşallah pişman olmam.
İnşallah azap da iyidir, bir sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?