Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar gecmisi okudum..her birinize allah kolaylik versin.gebelerimize guc,bebegi olanlara saglik versin.evde surekli bi terane var giremiyorum.tek istegim cekirdek aileme kavusmak.rahat degilim pek annemleyken.bugun kizimin son kontrolu vardi.3926 gr dedi dr.bakicaz ultrason yanilcak mi.artik normal istesen de dogurtmam dedi.cuma gunune hazir ol dedi.bugun cok agrim var adet agrisi.ve de ishal oldum sanirim dogurmak uzereyim hepinizi opuyorum.dogumdan once bana enerji degil mallik bindi resmen

Kizlar. Foto yaptiracagik icin cektiklerimi incelrkn ozel bikac foto buldum. Nst albumune de ekledim

Yumurta 12.gun ve dpo15.test yap cnm. Bence bebek var.

Cnm.evdeki huzursuzluktan oldun oyle sen.
Masallah dorama ) az kaldi gelinim geliyrrrrrr

Yavrum. Son haftalarda cok dogal yasadiklarin. Hatta artik uykuyada hasret kalacagin zamanlar baslayacak. O zaman dahada bitkin olacaksinm 32.den sonraki dogum iznini al derim. Ama tercih senin.
vitaminini aksatma..
ne bileyim cutem ya hastalıklı gibi oldum sapasaglam geziyordum aynaya bakınca anca anlıyordum hamile oldugumu.. neyse hayırlısı artık.. vitamin dedigin elevit dimi? bide kan hapı var başkada bişey almıyorum..

canım yemeni artırman lazım o da güçsüz bırakır, çok zorlnaıyorsna doğum iznine ayrıl bence zor böyle
maşaallah canım değerin çok güzel sıkı sık tutunsun bebeğin inşaallah sana
ee göbek fotosu koymadın ki görelim:) bekliyorum foto çok merak ediyorum

evet canım ultrsaon yanılabiliyor ama bende fark çok hem çocuk doktoruda aynısını söyleyince kesinleşmişti neyse geçti gitti bu sefer tedbirli olucam inşaallah

tansiyonum hamdolsun yüksek değil canım hatta her zamanki değerimden düşük çıkıyor,normalde 11-7 12-8 olur benimki şimdi 10-6 10-5 çıkıyor
Canim test yaptim cok silik cizgi cikti

canım gözün aydın bal gibi hamilesin zaten tablonda umut vericiydi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun
12. gün yumurtlama olmuş ateşinde gayet güzel hamile olabilirsin bugün test yapsan çıkar

canım maşaallah doraya,cuma demek hadi geri sayım başlasın:)

yalnızlığa alışınca yatılı misafir zor oluyor az kaldı kuzum gidecekler baş başa kalacaksınız tadını çıkar sonra ararsın emin ol

Allah razi olsun heyecandan yatamadim birazdan kana gidicem dua et bana canim Allah sanada bebegini bagislasin insaAllah

Günaydınlar herkese, midem kazınıyor eymen bey sömürüyor beni:) emirim sürekli eymenle konuşucam diyor şarkılar söylüyor kızlar inşaallah çok kıskanmaz malum tuvalet işimiz var ona başlıycam kardeşi doğunca başa dönmesinden korkuyorum, eşimde ilk gebeliğime göre daha ilgili soruyor eymen nasıl hareket ediyor mu uyandı mı diye, emirde elini karnıma koymaya çekinirdi şimdi koyuyor:)

Allah razi olsun heyecandan yatamadim birazdan kana gidicem dua et bana canim Allah sanada bebegini bagislasin insaAllah

heyecan olmaz mı canım hepimiziyaşadık kalbin pır pır şimdi inşaallah değerinde güzel çıkacak canım merak etme, amin

saol canım iiki olmamışsın ya dr.umu aradım ağır bir aşı 1 hafta 10 güne kadar geçer dedi.bugün daha iyiyim :)
evet azap bu aralar hiç uğramadı

canım ne güzel çok sevindim :) kısmetli paşamız
maşallahh

evet efloşum dedğin gibi sanırım bu hafta uykusuzluk yorgunluk meleğime de yansıdı birde yarın kuzenimin düğünü var bu hafta bana dinlenmek yok

haklısın canım zaten 5-6 parçası olmuş, iki çamaşır sepeti yeni doğan kıyafeti var, yeni pek alamıycam galiba:) ama yinede bir iki parça alırım beğendiklerim var çünkü:)

geçmiş olsun dayanamıcaksan dr.unla görüş rapor al canım

Canim test yaptim cok silik cizgi cikti

hayırlı olsun yeni hamişlerr :) Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinn inş :)

ben balayını yaşayamadan bitti

maşallah canım prenses doraya kocamaan olmuş ayy çok heyecanlı bekleyişler bizi habersiz bırakma sakın canım :)

günaydın canııımm :) büyüsün eymen paşa :) zamanla daha da alışacak canım hiç korkun olmasın şimdiden böyle ilgi göstermesi bile çok güzel :)

selam kızlar.. ay nasıl merak ettim sizleri.
bir sürü şey oldu girip yazamadım sizlere.
okul başlamadan önce badana yaptıralım dedik plansız, ani oldu biraz :) ama mis gibi oldu şükür.
neler oldu kim bilir. nesdemi çok merak ettimmmm...
herkes iyidir inşallah ben geçmişe bakıyorum.

Herkese günaydınlar
Doramız Cuma günü gelecekmiş demek, ama nedense cumayı beklemeyecek gibi hissettim bir an
Hayırlısıyla gelsin inşallah, sağlıcakla...
Doğurmadan ekleyeceğim inşallah efloşum hiç foto çekmemiştim. Şimdi telde var 1-2 tane ama pc de yok, becerebilirsem o teldekileri atarım

evet bi ara acaba olsam mı diyordum ama olmadım ya, inşallah pişman olmam.
İnşallah azap da iyidir, bir sorun yoktur

KOLAY GELSİN CANIM ATLATMIŞSIN NE GÜZEL Miss olmuş evin :) ben daha iyiym canım aşı çok kötü yaptı beni kol ağrısından uyuyamadım sen nasılsın tatlım ?

canım sen oldum demiştin hemde bir kaç kez 5 yıl koruduğunu biliyorum aşının tabiki sen daha iyi bilirsin
inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…