Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım besleniyordur bende çok düzenli yiyemiyorum, emirde hiç balık et yemedim kilosu azdı ama zeka olarak zehir gibi maşaallah

canım benim bide tahammülün azalı sen hiç düşünme iki gün sonra meleğin yanında olacak Allah ın izni ile birtek onu düşün
canım bence besleniydur aksilik olsa doktor mutlaka derdi. aşırı derecede sıcak var inan bende soğuk şeyler ve karpuz yiyorum kahvaltıma dikkat ediyorum ama sıcaklardan bişey yenmiyor ki şükürler olsun bebeğim iyiydi iki hafta önce gittik

bu arada kızalr yarın 34+1 oluyoruz işten ayrılabilir raporumu almaya gidecem(2 hafta aktarmış olacam) gitmişken muayenede olacam zaten 6 gün sonraydı kontrol aradım yarına aldılar haberleri yazarım size
bu arada kuzumun ütüleride bitti şükürler olsun sadece hastane çantasına ve çekmecelerine yerleşecek
bide kızlar ne zamandır yazacam fırsat bulup giremedim yazayım benim oğluşum ben acıkınca acip hareketleniyor tekmeler içerde gezintiler falan yemeğimi yeyince bi sakinliyor garip geldi bana bu durum normalde yemekten sonra çok hareketli olması gerekmez mi

Yusram benim oğlum hep öyle canım çikolataya tatlıya tepki vermez baştan beri böyle karnım acıkınca hele bi gecikince yemek zamanım direk kurcalamaya başlıyor ama bildiğin kurcalamadığı yer kalmıyor karnımda yemek yediğim gibi sakinleşiyor normalde yemek yedikten sonra uzanın hareketlerini takip edin derler ama bende o hiç geçerli olmadı çünkü bıdığın tatlıyla hiiçç arası yok

Kızlaar nasılsınız :) geçmişi okuyorum ama çoklu alıntıyı beceremedim telefondan.
Sıcaklardan mayıştım iyice yaa akşam olunca ancak nefes alabiliyorum.Herkeste tatlı bir telaş var Rabbim bu günleri isteyen herkese nasip etsin bende bitirdim Ahmet Asım ın çantasını hazırladım kendi eksijlerimide aldım çanta yapmak kaldı eşimi Ahmet Asım ın dolabını açıp elbiselerini seyrederken yakalıyorum hep oğlumu özledim gelse artık diyor sonrada yok yok zamanında gelsin diyor :)
Bu günlerin hayalini bile yapamıyordum ama Rabbim yazınca herşey oluyor yeter ki zamanı gelsin bu kadar beklememizdede vardır bir hayır diyoruz Rabbimiz en iyisini bilen...Hepimizin kalbi çok güzel iyilik için atıyor ben inanıyorum bu kadar isteyipte bu duyguyu tatmayan kalmayacak inşaallah hepinizi öpüyorum güzel yürekliler

Nesdeeemmmimmm sonn iki güünn ayy çok heyecanlı hatta bak bugün de akşam oldu yarında bitincee cuma günü büyük buluşma inşaallah

NESDEMMMMMM....
Balımmmm..
Iyi ki doğdun.
En guzel dogum gunun hediyen cumaya geliyor... kargo yolda

Kızlar nanız hızım 100 den aşağı düşmüyor hele biraz hareket etsem kalbimin sesini duyuyorum bugün sağlık ocağına gittim kardiyolojiden randevu aldı bana sizinde böyle bir sorun oldu mu

canim demek bizim.oglanlar acliga dayanamiyor.yemekten.sonrada.hareketli ama acikinca felaket oluyor bunlar.dogdugunda acikinca yaygara yaparlar :))

NESDEMMMMMM....
Balımmmm..
En geliyor... kargo yolda

canım çok iyi anlıyorum seni keşke daha da geç çagırsaydın neyse olan olmuş görmezden gelmeye çalış üzme dorayı

ay inşaallah canım

kızlar ya adetime 9 gün var.dünden beri göğüs uçlarım acıyo.bu hamilelik belirtisi ama çok erken belirdi sanırım bu zamana kadar ne belirtiler yaşadım sonu hüsranla biten
bide kayınvalidem bana demeye çekinmiş eşime söylemiş.beline yakı yapıştırsın belki iyi gelir demiş.
bende dışardayken girdim aldım eczaneden.şuan belimde duruyo.zararı olmaz heralde.

nukram yaa sen mutluluğu çoktan hakettin
şimdi her anının tadını çıkar.eviniz çocuklarınızın ve sizin gülücükleriyle dolsun inşallah

şimdi her anının tadını çıkar.eviniz çocuklarınızın ve sizin gülücükleriyle dolsun inşallah
Senin güzel haberlerin yakın benceee.demedi demee hadii inşallah kız heyecanlandım birden :)

Can'laarr eşimin amcasıgilleri yeni gönderdim,bugün de komşularım hoşgeldine geldiler.Ankara'ya geldim geleli popom yer görmedi yahuu
Regl oldum,biter bitmez zekai tahirin yolunu tutcam bakalım.haberdar ederim gelişmelerden.
Nesdeeemm 2 gün sonra ömürlük misafirin geliyooo inşallahh.heyecanla merakla bekliyorum
Herkes iyidir inşallah

canim ins bebekten dir. beli sicak tutmak iyidir ama yakiyi bilmiyorum.

Selam kizlar biraz gec oldu ama bugun kan testi yaptim 273.45 cikti
maşallah canim
kolay gelsin canim bi sure sonra rahatlarsin inş. bekliyoruz haberlerini güzel haberlerle gel inş.

nesdem canim yarin dora hanim kollarında olacak doya doya cekicen o mis kokusunu ins.dualarimiz seninle canımm.
dogumu yaklaşan canlar son hazırlıklar
yapılıyor harika duygulardir darisi bizlere.
cute canim albume baktim son eklediklerine o ilk anlar ne kadar farkli bi duygudur.gorunce cok duygulandim..
eflal canim ufaktan hazirliklara baslamissin masallah gereken ayrintiyi düşünüyorsun yavrucaklarda ne guzel adaletli anne:)
rosechina canım aynen ben de öyle besleniyorum şükür bebis iyi hepimiz öyleyiz için rahat olsun. şu hazır katkililardan uzak durmaya calisiyrum ama biraz zor oluyor canim inanılmaz derecede çikolata ve turlerini istiyr onceden böyle değildim seviniyrdum abur cubur yemiyrum diye . tatlılara doyamiyrum dogal bal pekmez vs yiyorum yine de kesmiyr dikkat etmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…