canım besleniyordur bende çok düzenli yiyemiyorum, emirde hiç balık et yemedim kilosu azdı ama zeka olarak zehir gibi maşaallahkızlar ben çok üzülüyorum hiç sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum yani et,balık vs.çok nadir yiebiliyorum.mesela balık 1 kere yedimçok sevmiyorum zaten mevsimi değil. süt nesquik tozuyla içebiliyorum.meyve arada bir. haftanın 3-4 günü yumurta hergün peynir, yoğurt yiorum. ceviz - fındık aklıma geldikçe...
sebze yemekleri ve bakliyatlar onlarda arada
yani acaba beslenebiliyor mudur bebeğim çok endişe ediyorum.
taramada da sormayı unuttum boy ve kilosunu verdikleri kağıtta da yazmıyor.
kullandığım vitamin ve kan hapları gereken vitamini sağlıyormudur acaba ?
maşallah canımm emir ecanım besleniyordur bende çok düzenli yiyemiyorum, emirde hiç balık et yemedim kilosu azdı ama zeka olarak zehir gibi maşaallah
aynen canım dediğin gibi söylemiycem zaten vazgeçtim gerek yoksakın caktırma canım,bekle belli etme,belki öylesine bi nostalji yapmıştır meraktan,insanız sonuçta dimi
canım benim bide tahammülün azalı sen hiç düşünme iki gün sonra meleğin yanında olacak Allah ın izni ile birtek onu düşünOkudugum kadariyla herkes iyi kizlar.alinti yapicak enerjim motivasyonum yok.diyorum ya mal gibiyim.okuyup cikiyorum.iki gune dogum var tatli heyecanim bile yok.esimle bas basa kalmak istiyorum annem tum enerjimi cekti.lohusa depresyonu olursam bilinki anamdanzaten dikislerim duzelsin gondercem boyle olmuyor.kv yi aratti yemin ederim.kv de coook sonra gelsin kendimi toparlamam lazim.esim izin alicak nasil zamaninda pek cok seye beraber gogus gerdiysek yine gereriz diye umuyorum.iyi ki annemi daha erken cagirmamisim bunlar yaslandikca ergen oluyor.sanki o hamile onun yaptiklarini kv yapsa kiyameti koparirdim sanirim.
canım bence besleniydur aksilik olsa doktor mutlaka derdi. aşırı derecede sıcak var inan bende soğuk şeyler ve karpuz yiyorum kahvaltıma dikkat ediyorum ama sıcaklardan bişey yenmiyor ki şükürler olsun bebeğim iyiydi iki hafta önce gittikkızlar ben çok üzülüyorum hiç sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum yani et,balık vs.çok nadir yiebiliyorum.mesela balık 1 kere yedimçok sevmiyorum zaten mevsimi değil. süt nesquik tozuyla içebiliyorum.meyve arada bir. haftanın 3-4 günü yumurta hergün peynir, yoğurt yiorum. ceviz - fındık aklıma geldikçe...
sebze yemekleri ve bakliyatlar onlarda arada
yani acaba beslenebiliyor mudur bebeğim çok endişe ediyorum.
taramada da sormayı unuttum boy ve kilosunu verdikleri kağıtta da yazmıyor.
kullandığım vitamin ve kan hapları gereken vitamini sağlıyormudur acaba ?
Yusram benim oğlum hep öyle canım çikolataya tatlıya tepki vermez baştan beri böyle karnım acıkınca hele bi gecikince yemek zamanım direk kurcalamaya başlıyor ama bildiğin kurcalamadığı yer kalmıyor karnımda yemek yediğim gibi sakinleşiyor normalde yemek yedikten sonra uzanın hareketlerini takip edin derler ama bende o hiç geçerli olmadı çünkü bıdığın tatlıyla hiiçç arası yokbu arada kızalr yarın 34+1 oluyoruz işten ayrılabilir raporumu almaya gidecem(2 hafta aktarmış olacam) gitmişken muayenede olacam zaten 6 gün sonraydı kontrol aradım yarına aldılar haberleri yazarım size
bu arada kuzumun ütüleride bitti şükürler olsun sadece hastane çantasına ve çekmecelerine yerleşecek
bide kızlar ne zamandır yazacam fırsat bulup giremedim yazayım benim oğluşum ben acıkınca acip hareketleniyor tekmeler içerde gezintiler falan yemeğimi yeyince bi sakinliyor garip geldi bana bu durum normalde yemekten sonra çok hareketli olması gerekmez mi
canim demek bizim.oglanlar acliga dayanamiyor.yemekten.sonrada.hareketli ama acikinca felaket oluyor bunlar.dogdugunda acikinca yaygara yaparlar :))Yusram benim oğlum hep öyle canım çikolataya tatlıya tepki vermez baştan beri böyle karnım acıkınca hele bi gecikince yemek zamanım direk kurcalamaya başlıyor ama bildiğin kurcalamadığı yer kalmıyor karnımda yemek yediğim gibi sakinleşiyor normalde yemek yedikten sonra uzanın hareketlerini takip edin derler ama bende o hiç geçerli olmadı çünkü bıdığın tatlıyla hiiçç arası yok
NESDEMMMMMM....
Balımmmm..
En geliyor... kargo yolda
canım çok iyi anlıyorum seni keşke daha da geç çagırsaydınOkudugum kadariyla herkes iyi kizlar.alinti yapicak enerjim motivasyonum yok.diyorum ya mal gibiyim.okuyup cikiyorum.iki gune dogum var tatli heyecanim bile yok.esimle bas basa kalmak istiyorum annem tum enerjimi cekti.lohusa depresyonu olursam bilinki anamdanzaten dikislerim duzelsin gondercem boyle olmuyor.kv yi aratti yemin ederim.kv de coook sonra gelsin kendimi toparlamam lazim.esim izin alicak nasil zamaninda pek cok seye beraber gogus gerdiysek yine gereriz diye umuyorum.iyi ki annemi daha erken cagirmamisim bunlar yaslandikca ergen oluyor.sanki o hamile onun yaptiklarini kv yapsa kiyameti koparirdim sanirim.
ay inşaallah canımay canım ya ne kadar güzel anlatmışsın duygularını, çok duygulandımmmm...
her şeyin yolunda olmasına sevindim. darısı başımıza:)
evet haklısın. astarı yüzünden pahalıya çıkıyor gerçekten.
Allah kısmet ederse benim annem bakacak. ama ben bakmak isterdim doğrusu.
evde içmeyecekler canım, nasıl dayanırlarsa dayansınlar artık yapacak bir şey yok.
çocuk gibi davranmış annen komik olmuş:)
maaşallah ona:) benimki de babasına naz yapıyor, elini koyunca göbeğime hareketleri kesiyor hahaha...
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık. güle güle kullansın kuzucuk.
canım ben de kullanmıştım o şişelerden, çok etkili oluyorlar.
hemen toparlarsın ve bebiş gelir :)
ya beni aramadılar halaaaageçti mi yoksa zamanı, gidip sorsam mı acaba telaş yaptım bak şimdi.
24 ve sonrası yapılıyor diye biliyorum canım.
ay Allah sabır, güç versin canım.
vay beee mucize budur:) kuzucuğu bekleyelim artık, sağlıkla gelsin annesine..
wuhhuuu ne yapmış o doktor öyleeeçok abartmış, hakikaten paragözmüş.
inşallah su gibi geçer gider canım bu ameliyat işi. hemen de bebiş gelir..
maaşallah size. Allah nazarlardan saklasın.
benim de öyle oluyordu canım ama geçti o gerginlik. bir iki haftaya geçer belki senin de.
ne yersem yiyeyim şişiyordumdoktora sordum bir ilaç önerdi ama kullanmadım.
ay evet şükür:)
o kadar ağrı yapıyor mu yaa bak gözüm korktu şimdi
ben iyiyim şükür, çokk yoğundum ama şimdi rahatladım biraz.
tam rahatladım derken okullar açılıyor yine yoğunluk başlayacak
gözün aydın canım çokk sevindim, Allah gönlüne göre verdi şükür:)
çok yormuşsun be canım kendini...kuzucuğun da hissediyordur senin yorulduğunu ondan üzmüyordur annesini.
hayırlısı olsun canım, o kadar stres oluyorsan ölçme hakikaten, oluruna bırak bu kez.
sen de göbekten çıkmasın istiyorsun ya ondan bir hüzün gelmiştir :) ama görünce dünyalar senin olur.
Allah sağ sağlim kurtarsın ikinizi de canım.
Kızlaar nasılsınız :) geçmişi okuyorum ama çoklu alıntıyı beceremedim telefondan.
Sıcaklardan mayıştım iyice yaa akşam olunca ancak nefes alabiliyorum.Herkeste tatlı bir telaş var Rabbim bu günleri isteyen herkese nasip etsin bende bitirdim Ahmet Asım ın çantasını hazırladım kendi eksijlerimide aldım çanta yapmak kaldı eşimi Ahmet Asım ın dolabını açıp elbiselerini seyrederken yakalıyorum hepoğlumu özledim gelse artık diyor sonrada yok yok zamanında gelsin diyor :)
Bu günlerin hayalini bile yapamıyordum ama Rabbim yazınca herşey oluyor yeter ki zamanı gelsin bu kadar beklememizdede vardır bir hayır diyoruz Rabbimiz en iyisini bilen...Hepimizin kalbi çok güzel iyilik için atıyor ben inanıyorum bu kadar isteyipte bu duyguyu tatmayan kalmayacak inşaallah hepinizi öpüyorum güzel yürekliler
Senin güzel haberlerin yakın benceee.demedi demeenukram yaa sen mutluluğu çoktan hakettin
şimdi her anının tadını çıkar.eviniz çocuklarınızın ve sizin gülücükleriyle dolsun inşallah
canim ins bebekten dir. beli sicak tutmak iyidir ama yakiyi bilmiyorum.kızlar ya adetime 9 gün var.dünden beri göğüs uçlarım acıyo.bu hamilelik belirtisi ama çok erken belirdi sanırımbu zamana kadar ne belirtiler yaşadım sonu hüsranla biten
bide kayınvalidem bana demeye çekinmiş eşime söylemiş.beline yakı yapıştırsın belki iyi gelir demiş.
bende dışardayken girdim aldım eczaneden.şuan belimde duruyo.zararı olmaz heralde.
nukram yaa sen mutluluğu çoktan hakettin
şimdi her anının tadını çıkar.eviniz çocuklarınızın ve sizin gülücükleriyle dolsun inşallah
maşallah canimSelam kizlar biraz gec oldu ama bugun kan testi yaptim 273.45 cikti
kolay gelsin canim bi sure sonra rahatlarsin inş. bekliyoruz haberlerini güzel haberlerle gel inş.Can'laarr eşimin amcasıgilleri yeni gönderdim,bugün de komşularım hoşgeldine geldiler.Ankara'ya geldim geleli popom yer görmedi yahuu
Regl oldum,biter bitmez zekai tahirin yolunu tutcam bakalım.haberdar ederim gelişmelerden.
Nesdeeemm 2 gün sonra ömürlük misafirin geliyooo inşallahh.heyecanla merakla bekliyorum
Herkes iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?