Kızlaar nasılsınız :) geçmişi okuyorum ama çoklu alıntıyı beceremedim telefondan.
Sıcaklardan mayıştım iyice yaa akşam olunca ancak nefes alabiliyorum.Herkeste tatlı bir telaş var Rabbim bu günleri isteyen herkese nasip etsin bende bitirdim Ahmet Asım ın çantasını hazırladım kendi eksijlerimide aldım çanta yapmak kaldı eşimi Ahmet Asım ın dolabını açıp elbiselerini seyrederken yakalıyorum hepoğlumu özledim gelse artık diyor sonrada yok yok zamanında gelsin diyor :)
Bu günlerin hayalini bile yapamıyordum ama Rabbim yazınca herşey oluyor yeter ki zamanı gelsin bu kadar beklememizdede vardır bir hayır diyoruz Rabbimiz en iyisini bilen...Hepimizin kalbi çok güzel iyilik için atıyor ben inanıyorum bu kadar isteyipte bu duyguyu tatmayan kalmayacak inşaallah hepinizi öpüyorum güzel yürekliler
bu arada kızalr yarın 34+1 oluyoruz işten ayrılabilir raporumu almaya gidecem(2 hafta aktarmış olacam) gitmişken muayenede olacam zaten 6 gün sonraydı kontrol aradım yarına aldılar haberleri yazarım size
bu arada kuzumun ütüleride bitti şükürler olsun sadece hastane çantasına ve çekmecelerine yerleşecek
bide kızlar ne zamandır yazacam fırsat bulup giremedim yazayım benim oğluşum ben acıkınca acip hareketleniyor tekmeler içerde gezintiler falan yemeğimi yeyince bi sakinliyor garip geldi bana bu durum normalde yemekten sonra çok hareketli olması gerekmez mi
kızlar ya adetime 9 gün var.dünden beri göğüs uçlarım acıyo.bu hamilelik belirtisi ama çok erken belirdi sanırımbu zamana kadar ne belirtiler yaşadım sonu hüsranla biten
bide kayınvalidem bana demeye çekinmiş eşime söylemiş.beline yakı yapıştırsın belki iyi gelir demiş.
bende dışardayken girdim aldım eczaneden.şuan belimde duruyo.zararı olmaz heralde.
gözünaydın :)Selam kizlar biraz gec oldu ama bugun kan testi yaptim 273.45 cikti
Can'laarr eşimin amcasıgilleri yeni gönderdim,bugün de komşularım hoşgeldine geldiler.Ankara'ya geldim geleli popom yer görmedi yahuu
Regl oldum,biter bitmez zekai tahirin yolunu tutcam bakalım.haberdar ederim gelişmelerden.
Nesdeeemm 2 gün sonra ömürlük misafirin geliyooo inşallahh.heyecanla merakla bekliyorum
Herkes iyidir inşallah
nesdem canim yarin dora hanim kollarında olacak doya doya cekicen o mis kokusunu ins.dualarimiz seninle canımm.
dogumu yaklaşan canlar son hazırlıklar
yapılıyor harika duygulardir darisi bizlere.
cute canim albume baktim son eklediklerine o ilk anlar ne kadar farkli bi duygudur.gorunce cok duygulandim..
eflal canim ufaktan hazirliklara baslamissin masallah gereken ayrintiyi düşünüyorsun yavrucaklarda ne guzel adaletli anne:)
rosechina canım aynen ben de öyle besleniyorum şükür bebis iyi hepimiz öyleyiz için rahat olsun. şu hazır katkililardan uzak durmaya calisiyrum ama biraz zor oluyor canim inanılmaz derecede çikolata ve turlerini istiyr onceden böyle değildim seviniyrdum abur cubur yemiyrum diye . tatlılara doyamiyrum dogal bal pekmez vs yiyorum yine de kesmiyr dikkat etmeye çalışıyorum.
kızlar dunden dahiliyeye gittim kan tahlili icin.troidlerde sıkıntı yok hamdolsun. kanim birazcik artmis ama dr hâlâ düşük diyor hocam artmis birazcik da olsa dedim olsun yeterli degil bi ay sonra gel en etkili hapı yazdim dedi.gebelikte kanin düşük olması cok tehlikeli dedi.korktum soramadım da ne tehlikesi var diye.her dr bunu söylüyor ne olabilir ki Allah esirgesin tirstim biraz.
canım gebelik dışında yakı kullanılabilir ama gebe oldugundan şüpe duydugun an sakın takma yakı falan çok riskli,ha buarada çok erken belirti falan deyil gögüslerinin aciması,çünki ben yumdan 3 gün sonra hepsini yaşamaya başladım bütün gemeliklerimde,ve sonoç hamileydim,.seninkide öyledirkızlar ya adetime 9 gün var.dünden beri göğüs uçlarım acıyo.bu hamilelik belirtisi ama çok erken belirdi sanırımbu zamana kadar ne belirtiler yaşadım sonu hüsranla biten
bide kayınvalidem bana demeye çekinmiş eşime söylemiş.beline yakı yapıştırsın belki iyi gelir demiş.
bende dışardayken girdim aldım eczaneden.şuan belimde duruyo.zararı olmaz heralde.
inş gönlüne göre olur canım ben bi hafta kala ovulasyon testi yapmıştım cok koyu cıkmasada cıkmıstı .bende duymuştum yakıyı çocuk olsun diye yakı yaparlar bele anadoluda gönlüne göre olur inşkızlar ya adetime 9 gün var.dünden beri göğüs uçlarım acıyo.bu hamilelik belirtisi ama çok erken belirdi sanırımbu zamana kadar ne belirtiler yaşadım sonu hüsranla biten
canım çokkk normal, artık kalbinin pompaladığı kan hacmi arttı, yetiştirebilmek için daha fazla çalışıyor. Aynısı benim de başıma geldi. Beni de kardiyolojiye gönderdi doktorum. Holter takıldı, 1 gün takılı kaldı. Kardiyoloji doktoru gebeliğe bağlı olduğunui ödemlerimi kontrol etmemi, eğer alt bacağımda dizime kadar artarsa ödemlerin o zaman tekrar gitmemi, çay kahve içmememi, hamur işi kızartma yemememi söyledi. Ödemlerim azaldı, çarpıntılarım da biraz azaldı eskiye nazaran, ama hala daha hızlı atıyor yani. Endişelenme, ama kardiyolojiye git mutlaka. Kullandığın ilaçları iğneyi de söyle kardiyoloğaKızlar nanız hızım 100 den aşağı düşmüyor hele biraz hareket etsem kalbimin sesini duyuyorum bugün sağlık ocağına gittim kardiyolojiden randevu aldı bana sizinde böyle bir sorun oldu mu
çokkkk normallll çokkkkk, Allah yardımcın olsun canım...kızlar fenayım vajinamın kenar kemikleri ve üst kemigi dışına çıkacak gibi agrıyor,miydem fena ekşiyor su içsem zehir oluyor içimde,sıcaklardan kafayı yicem artık,bune yaaaa
canım çokkk normal, artık kalbinin pompaladığı kan hacmi arttı, yetiştirebilmek için daha fazla çalışıyor. Aynısı benim de başıma geldi. Beni de kardiyolojiye gönderdi doktorum. Holter takıldı, 1 gün takılı kaldı. Kardiyoloji doktoru gebeliğe bağlı olduğunui ödemlerimi kontrol etmemi, eğer alt bacağımda dizime kadar artarsa ödemlerin o zaman tekrar gitmemi, çay kahve içmememi, hamur işi kızartma yemememi söyledi. Ödemlerim azaldı, çarpıntılarım da biraz azaldı eskiye nazaran, ama hala daha hızlı atıyor yani. Endişelenme, ama kardiyolojiye git mutlaka. Kullandığın ilaçları iğneyi d...
Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah, herkese alıntı yapamadım, fenayım ben de, hiç keyfim yok iki gündür...
Dün karnım kasılıyordu, özellikle ayağa kalkınca sanki karnım düşecek gibi oluyordum. Yattım dinlendim bütün gece.
Bu sabah da açlık şekerim 95, 1.saat tokluk şekerim 152, 2. saat tokluk şekerim 132 çıktı. Canım sıkıldı biraz. Dikkat de ediyorum aslında.
Bir de ellerim artık çok uyuşuyor, özellikle sağ elim... BUgün telefonumu kaç kez düşürdüm elimden. Sabah tost yapıcam, elimden peyniri düşürüyorum fln. gebelikte olabilecek şeyler ama bu güçsüzlüğüm, bu sıkıntılarım, eskisi gibi olamamam, evime kendime eşime yetememem ruhumu sıkıyor, zoruma gidiyor. Bir yandan da çok şükür en azından sebebi belli, oğlum iyi olsun gerisi boş diyorum, ama ahh bu hormonlar, insanı allak bullak ediyor
Canim artik sikintilar baslar.sekerin normale doner ins.uyusma icin korkma bana da oldu hatta tam senin haftalarinda sag bacagim ve sag bas parmagim.dr korkma dedi.kasilmalar artik normal.uyutmayabilir hatta zaman zaman.canım çokkk noricin artık kalbinin pompaladığı kan hacmi arttı, yetiştirebilmek için daha fazla çalışıyojorkmısı benim de başıma geldi. Beni de kardiyolojiye gönderdi doktorum. Holter takıldı, 1 gün takılı kaldı. Kardiyoloji doktoru gebeliğe bağlı olduğunui ödemlerimi kontrol etmemi, eğer alt bacağımda dizime kadar artarsa ödemlerin o zaman tekrar gitmemi, çay kahve içmememi, hamur işi kızartma yemememi söyledi. Ödemlerim azaldı, çarpıntılarım da biraz azaldı eskiye nazaran, ama hala daha hızlı atıyor yani. Endişelenme, ama kardiyolojiye git mutlaka. Kullandığın ilaçları iğneyi de söyle kardiyoloğa
çokkkk normallll çokkkkk, Allah yardımcın olsun canım...
Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah, herkese alıntı yapamadım, fenayım ben de, hiç keyfim yok iki gündür...
Dün karnım kasılıyordu, özellikle ayağa kalkınca sanki karnım düşecek gibi oluyordum. Yattım dinlendim bütün gece.
Bu sabah da açlık şekerim 95, 1.saat tokluk şekerim 152, 2. saat tokluk şekerim 132 çıktı. Canım sıkıldı biraz. Dikkat de ediyorum aslında.
Bir de ellerim artık çok uyuşuyor, özellikle sağ elim... BUgün telefonumu kaç kez düşürdüm elimden. Sabah tost yapıcam, elimden peyniri düşürüyorum fln. gebelikte olabilecek şeyler ama bu güçsüzlüğüm, bu sıkıntılarım, eskisi gibi olamamam, evime kendime eşime yetememem ruhumu sıkıyor, zoruma gidiyor. Bir yandan da çok şükür en azından sebebi belli, oğlum iyi olsun gerisi boş diyorum, ama ahh bu hormonlar, insanı allak bullak ediyor
Gozun aydin cnm.slmlar kızlar dün keseyi gördük şükürler olsun bu seferde doktor tsh 4.03 olmasına rağmen ilaç başlamadı kan değerimde 11.6 ikinci doktoruda degiştiricem galiba ilaç gerekir diye düşünüyorum basına gelen varmı acaba
sagol canım yaa doktordan yana ne sanssızım ben yaaa valla düşük yaptığımda değerim 3 dü doktor hemen ilaca başlattı yaaa buda sonuçlar gayet normal diyip geçiştirdi.Gozun aydin cnm.
Acilen tsh icin ilaca baslaman lazim. Ben hala kullaniyrm..ilk 3 ay tsh 2 nin altinda olmali. Diger aylarda 4 dun altinda olmali. Acilen bi endokrinoloji uzmanina gorun. Olmadi dabileyiciye git. Tsh icin onlar ilac verir kadin dogum.degil.
bana da meyveyi azalt dedi. dün sadece küçük ekşi bir armut ve 1 tane incir yedim, bugün hiç meyve yemedim. Dikkat edicez bakalımDerya gittim bugün doktara oda aynı şeyleri söyledi canım çok fazla şekerli şeyler yeme bana doktorum meyve yeme dedi
nesdoşum hepsinin normal şeyler olduğunu beynim biliyor ama ruhum anlamıyor bunuCanim artik sikintilar baslar.sekerin normale doner ins.uyusma icin korkma bana da oldu hatta tam senin haftalarinda sag bacagim ve sag bas parmagim.dr korkma dedi.kasilmalar artik normal.uyutmayabilir hatta zaman zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?