Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar dunden dahiliyeye gittim kan tahlili icin.troidlerde sıkıntı yok hamdolsun. kanim birazcik artmis ama dr hâlâ düşük diyor hocam artmis birazcik da olsa dedim olsun yeterli degil bi ay sonra gel en etkili hapı yazdim dedi.gebelikte kanin düşük olması cok tehlikeli dedi.korktum soramadım da ne tehlikesi var diye.her dr bunu söylüyor ne olabilir ki Allah esirgesin tirstim biraz.

amin canım inş :) aman zamanında gelsin Ahmet Asım :)

canım ya 2 hafta normal rapor kullanamıyormusun ? daha sonra doğum raporu alsan 4 hafta aktarmış olursun ben öyle yapmayı düşünüyorum ...
sizin paşalar iştahlı olacak canımm :))

canım inş bebiş belirtileridir :) ama yakıyı yumurtlama gününden önce yapılıyor die biliyorum
sen yinede araştır canım emin değilim

Selam kizlar biraz gec oldu ama bugun kan testi yaptim 273.45 cikti
gözünaydın :)

canım sende çok yoruldun yaa inş yeni dr.un yeni tedavin sana hemen meleğini getirir :)

saol canım bende tedirgin oluyorum yemiyorum die .. belkide yememek daha hayırlı herşey katkılı bazı yiyeceklerin faydasından çok zararı var gün geçtikçe istekler değişiyor bnimde tatlıyla pek aram yok ama bu aralar canım istio :)
çikolatanın yerini hiç birşey tutmuyor canım :)

tatlım hem senin için hem bebeğin için kan değerin çok önemli kansızlıkta
Allah korusun erken doğum riskini arttırıyor annenin doğum sonrası toparlanması geç oluo vücut direncin düşüo.. v.s ama sonuçta tedavisi var yükselir merak etme. benimde kan değerim düşüktü dr.um gebelikte düşmesi beklenen bir durum dmişti .
ve ilk 3 ay kan hapı bile vermedi 4. aydan itibaren kullanmaya başladım

günaydın canlar :)
çok yorgun bitkin ve uykusuzum 2,5 saat uyuyp işe geldim. bu hafta yorgun geçecek yrn akşamda misafirim gelecek ev temizle pasta börek fln offf ...
bu arada dün akşam düğünümüz çok güzeldi :)

canım gebelik dışında yakı kullanılabilir ama gebe oldugundan şüpe duydugun an sakın takma yakı falan çok riskli,ha buarada çok erken belirti falan deyil gögüslerinin aciması,çünki ben yumdan 3 gün sonra hepsini yaşamaya başladım bütün gemeliklerimde,ve sonoç hamileydim,.seninkide öyledir

slmlar kızlar dün keseyi gördük şükürler olsun bu seferde doktor tsh 4.03 olmasına rağmen ilaç başlamadı kan değerimde 11.6 ikinci doktoruda degiştiricem galiba ilaç gerekir diye düşünüyorum basına gelen varmı acaba

kızlar fenayım vajinamın kenar kemikleri ve üst kemigi dışına çıkacak gibi agrıyor,miydem fena ekşiyor su içsem zehir oluyor içimde,sıcaklardan kafayı yicem artık,bune yaaaa

inş gönlüne göre olur canım ben bi hafta kala ovulasyon testi yapmıştım cok koyu cıkmasada cıkmıstı .bende duymuştum yakıyı çocuk olsun diye yakı yaparlar bele anadoluda gönlüne göre olur inş

Kızlar nanız hızım 100 den aşağı düşmüyor hele biraz hareket etsem kalbimin sesini duyuyorum bugün sağlık ocağına gittim kardiyolojiden randevu aldı bana sizinde böyle bir sorun oldu mu
canım çokkk normal, artık kalbinin pompaladığı kan hacmi arttı, yetiştirebilmek için daha fazla çalışıyor. Aynısı benim de başıma geldi. Beni de kardiyolojiye gönderdi doktorum. Holter takıldı, 1 gün takılı kaldı. Kardiyoloji doktoru gebeliğe bağlı olduğunui ödemlerimi kontrol etmemi, eğer alt bacağımda dizime kadar artarsa ödemlerin o zaman tekrar gitmemi, çay kahve içmememi, hamur işi kızartma yemememi söyledi. Ödemlerim azaldı, çarpıntılarım da biraz azaldı eskiye nazaran, ama hala daha hızlı atıyor yani. Endişelenme, ama kardiyolojiye git mutlaka. Kullandığın ilaçları iğneyi de söyle kardiyoloğa

kızlar fenayım vajinamın kenar kemikleri ve üst kemigi dışına çıkacak gibi agrıyor,miydem fena ekşiyor su içsem zehir oluyor içimde,sıcaklardan kafayı yicem artık,bune yaaaa
çokkkk normallll çokkkkk, Allah yardımcın olsun canım...

Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah, herkese alıntı yapamadım, fenayım ben de, hiç keyfim yok iki gündür...
Dün karnım kasılıyordu, özellikle ayağa kalkınca sanki karnım düşecek gibi oluyordum. Yattım dinlendim bütün gece.
Bu sabah da açlık şekerim 95, 1.saat tokluk şekerim 152, 2. saat tokluk şekerim 132 çıktı. Canım sıkıldı biraz. Dikkat de ediyorum aslında.
Bir de ellerim artık çok uyuşuyor, özellikle sağ elim... BUgün telefonumu kaç kez düşürdüm elimden. Sabah tost yapıcam, elimden peyniri düşürüyorum fln. gebelikte olabilecek şeyler ama bu güçsüzlüğüm, bu sıkıntılarım, eskisi gibi olamamam, evime kendime eşime yetememem ruhumu sıkıyor, zoruma gidiyor. Bir yandan da çok şükür en azından sebebi belli, oğlum iyi olsun gerisi boş diyorum, ama ahh bu hormonlar, insanı allak bullak ediyor

Derya gittim bugün doktara oda aynı şeyleri söyledi canım çok fazla şekerli şeyler yeme bana doktorum meyve yeme dedi

Canim artik sikintilar baslar.sekerin normale doner ins.uyusma icin korkma bana da oldu hatta tam senin haftalarinda sag bacagim ve sag bas parmagim.dr korkma dedi.kasilmalar artik normal.uyutmayabilir hatta zaman zaman.

Gozun aydin cnm.
Acilen tsh icin ilaca baslaman lazim. Ben hala kullaniyrm..ilk 3 ay tsh 2 nin altinda olmali. Diger aylarda 4 dun altinda olmali. Acilen bi endokrinoloji uzmanina gorun. Olmadi dabileyiciye git. Tsh icin onlar ilac verir kadin dogum.degil.

sagol canım yaa doktordan yana ne sanssızım ben yaaa valla düşük yaptığımda değerim 3 dü doktor hemen ilaca başlattı yaaa buda sonuçlar gayet normal diyip geçiştirdi.

Derya gittim bugün doktara oda aynı şeyleri söyledi canım çok fazla şekerli şeyler yeme bana doktorum meyve yeme dedi
bana da meyveyi azalt dedi. dün sadece küçük ekşi bir armut ve 1 tane incir yedim, bugün hiç meyve yemedim. Dikkat edicez bakalım

Canim artik sikintilar baslar.sekerin normale doner ins.uyusma icin korkma bana da oldu hatta tam senin haftalarinda sag bacagim ve sag bas parmagim.dr korkma dedi.kasilmalar artik normal.uyutmayabilir hatta zaman zaman.
nesdoşum hepsinin normal şeyler olduğunu beynim biliyor ama ruhum anlamıyor bunu evim dağılıyor ama toplayacak gücüm yok, bi hafta sonu temizlik yapıyorum, şaftım kayıyor 1 hafta kendime gelemiyorum, zaten ev de temiz durmuyor. Beni üzen yetersizlik duygusu Geçer herhalde, alışırım bu duruma da...

Selam kızlar dun sabah hcg testi yapmistim ve 273.45 çıkmıştı doktoruma bugun sonucu gosterdim hamilesin dedi ama yarinda testi tekrarliyalim dedi bu sonucum batima 1 gun kala yapildi sonuc bence normal sizce yorumlariniz benim icin onemli kizlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…