- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
canım bence hiç bişeyi umursama olan seyler bunlar allah büyük bi dert vermesin şimdi yetememek diyorsunya inan suan oglusunu beslemeye yetiyorsun en önemliside bu bence temizlesen kirlenmiyormu sanki boşver önemli olan bebeğin suan ona yetiyorsunya gerisi boş bence.inan benim bile ellerim uyuşuyor suan sıcaklarında cok etkisi var sanırımcanım çokkk normal, artık kalbinin pompaladığı kan hacmi arttı, yetiştirebilmek için daha fazla çalışıyor. Aynısı benim de başıma geldi. Beni de kardiyolojiye gönderdi doktorum. Holter takıldı, 1 gün takılı kaldı. Kardiyoloji doktoru gebeliğe bağlı olduğunui ödemlerimi kontrol etmemi, eğer alt bacağımda dizime kadar artarsa ödemlerin o zaman tekrar gitmemi, çay kahve içmememi, hamur işi kızartma yemememi söyledi. Ödemlerim azaldı, çarpıntılarım da biraz azaldı eskiye nazaran, ama hala daha hızlı atıyor yani. Endişelenme, ama kardiyolojiye git mutlaka. Kullandığın ilaçları iğneyi de söyle kardiyoloğa
çokkkk normallll çokkkkk, Allah yardımcın olsun canım...
Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah, herkese alıntı yapamadım, fenayım ben de, hiç keyfim yok iki gündür...
Dün karnım kasılıyordu, özellikle ayağa kalkınca sanki karnım düşecek gibi oluyordum. Yattım dinlendim bütün gece.
Bu sabah da açlık şekerim 95, 1.saat tokluk şekerim 152, 2. saat tokluk şekerim 132 çıktı. Canım sıkıldı biraz. Dikkat de ediyorum aslında.
Bir de ellerim artık çok uyuşuyor, özellikle sağ elim... BUgün telefonumu kaç kez düşürdüm elimden. Sabah tost yapıcam, elimden peyniri düşürüyorum fln. gebelikte olabilecek şeyler ama bu güçsüzlüğüm, bu sıkıntılarım, eskisi gibi olamamam, evime kendime eşime yetememem ruhumu sıkıyor, zoruma gidiyor. Bir yandan da çok şükür en azından sebebi belli, oğlum iyi olsun gerisi boş diyorum, ama ahh bu hormonlar, insanı allak bullak ediyor
bence sonuç güzel cnm, ama önemli olan düzenli artış olması ya, o yüzden doktorun bir kez daha kan baktırmak istemiş.Selam kızlar dun sabah hcg testi yapmistim ve 273.45 çıkmıştı doktoruma bugun sonucu gosterdim hamilesin dedi ama yarinda testi tekrarliyalim dedi bu sonucum batima 1 gun kala yapildi sonuc bence normal sizce yorumlariniz benim icin onemli kizlarrr
ben öyle birşey olacağına inanmıyorum canım, aldıkları kan ne kadarcık zatenkızlar bişey sorucam devamlı kan vermek tahliller için hergün yada iki günde bir düşüğe sebeb olduğunu duymuştum dogrulugu nedir sizce
evet haklısın cnm, inşallah bebeğime yetebiliyorumdur...canım bence hiç bişeyi umursama olan seyler bunlar allah büyük bi dert vermesin şimdi yetememek diyorsunya inan suan oglusunu beslemeye yetiyorsun en önemliside bu bence temizlesen kirlenmiyormu sanki boşver önemli olan bebeğin suan ona yetiyorsunya gerisi boş bence.inan benim bile ellerim uyuşuyor suan sıcaklarında cok etkisi var sanırım
inş gönlüne göre olur canım ben bi hafta kala ovulasyon testi yapmıştım cok koyu cıkmasada cıkmıstı .bende duymuştum yakıyı çocuk olsun diye yakı yaparlar bele anadoluda gönlüne göre olur inş
canım gebelik dışında yakı kullanılabilir ama gebe oldugundan şüpe duydugun an sakın takma yakı falan çok riskli,ha buarada çok erken belirti falan deyil gögüslerinin aciması,çünki ben yumdan 3 gün sonra hepsini yaşamaya başladım bütün gemeliklerimde,ve sonoç hamileydim,.seninkide öyledir
Yorumun icin sagol canim yuregime su serptin bende kotu biseyden dolayi istedi zannettimbence sonuç güzel cnm, ama önemli olan düzenli artış olması ya, o yüzden doktorun bir kez daha kan baktırmak istemiş.
ben öyle birşey olacağına inanmıyorum canım, aldıkları kan ne kadarcık zaten
evet haklısın cnm, inşallah bebeğime yetebiliyorumdur...
canım inş bebiş belirtileridir :) ama yakıyı yumurtlama gününden önce yapılıyor die biliyorum
sen yinede araştır canım emin değilim
gözünaydın :)
canım sende çok yoruldun yaainş yeni dr.un yeni tedavin sana hemen meleğini getirir :)
saol canım bende tedirgin oluyorum yemiyorum die .. belkide yememek daha hayırlı herşey katkılı bazı yiyeceklerin faydasından çok zararı vargün geçtikçe istekler değişiyor bnimde tatlıyla pek aram yok ama bu aralar canım istio :)
çikolatanın yerini hiç birşey tutmuyor canım :)
inşallah duham.yavruma kavuştuğum ay bu aydır inşaallahcanim ins bebekten dir. beli sicak tutmak iyidir ama yakiyi bilmiyorum.
maşallah canim
kolay gelsin canim bi sure sonra rahatlarsin inş. bekliyoruz haberlerini güzel haberlerle gel inş.
Senin güzel haberlerin yakın benceee.demedi demeehadii inşallah kız heyecanlandım birden :)
Bence alakasiz cnm.kızlar bişey sorucam devamlı kan vermek tahliller için hergün yada iki günde bir düşüğe sebeb olduğunu duymuştum dogrulugu nedir sizce
canım doktorun dediklerini yap ne verdiyse kullan hepimiz kullanıyorum doğumdan sonra iyice düşüyormuş kan değerleri o yüzden depolar dolmalıkızlar dunden dahiliyeye gittim kan tahlili icin.troidlerde sıkıntı yok hamdolsun. kanim birazcik artmis ama dr hâlâ düşük diyor hocam artmis birazcik da olsa dedim olsun yeterli degil bi ay sonra gel en etkili hapı yazdim dedi.gebelikte kanin düşük olması cok tehlikeli dedi.korktum soramadım da ne tehlikesi var diye.her dr bunu söylüyor ne olabilir ki Allah esirgesin tirstim biraz.
canım 32. haftada yasal iznin başladıktan sonra başka hastalıklardan rapor alamıyorsun benim bi öğretmen arkadaş almıştı ama bizim kurumda sorduk olmaz dedileramin canım inş :) aman zamanında gelsin Ahmet Asım :)
canım ya 2 hafta normal rapor kullanamıyormusun ? daha sonra doğum raporu alsan 4 hafta aktarmış olursun ben öyle yapmayı düşünüyorum ...
sizin paşalar iştahlı olacak canımm :))
canım geçmiş olsun ama normal çoğu kişiden duyduk gibi kolay kimi sen gibi zor atlattı süt içsen o iyi oluyor mideyekızlar fenayım vajinamın kenar kemikleri ve üst kemigi dışına çıkacak gibi agrıyor,miydem fena ekşiyor su içsem zehir oluyor içimde,sıcaklardan kafayı yicem artık,bune yaaaa
kuzum benim Rabbim güç kuvvet versin sana ve tüm hamişlere ama yetemiyorum falan diye düşünme kolay mı şimdi canında can taşıyorsun üstüne bide sıcaklarcanım çokkk normal, artık kalbinin pompaladığı kan hacmi arttı, yetiştirebilmek için daha fazla çalışıyor. Aynısı benim de başıma geldi. Beni de kardiyolojiye gönderdi doktorum. Holter takıldı, 1 gün takılı kaldı. Kardiyoloji doktoru gebeliğe bağlı olduğunui ödemlerimi kontrol etmemi, eğer alt bacağımda dizime kadar artarsa ödemlerin o zaman tekrar gitmemi, çay kahve içmememi, hamur işi kızartma yemememi söyledi. Ödemlerim azaldı, çarpıntılarım da biraz azaldı eskiye nazaran, ama hala daha hızlı atıyor yani. Endişelenme, ama kardiyolojiye git mutlaka. Kullandığın ilaçları iğneyi de söyle kardiyoloğa
çokkkk normallll çokkkkk, Allah yardımcın olsun canım...
Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah, herkese alıntı yapamadım, fenayım ben de, hiç keyfim yok iki gündür...
Dün karnım kasılıyordu, özellikle ayağa kalkınca sanki karnım düşecek gibi oluyordum. Yattım dinlendim bütün gece.
Bu sabah da açlık şekerim 95, 1.saat tokluk şekerim 152, 2. saat tokluk şekerim 132 çıktı. Canım sıkıldı biraz. Dikkat de ediyorum aslında.
Bir de ellerim artık çok uyuşuyor, özellikle sağ elim... BUgün telefonumu kaç kez düşürdüm elimden. Sabah tost yapıcam, elimden peyniri düşürüyorum fln. gebelikte olabilecek şeyler ama bu güçsüzlüğüm, bu sıkıntılarım, eskisi gibi olamamam, evime kendime eşime yetememem ruhumu sıkıyor, zoruma gidiyor. Bir yandan da çok şükür en azından sebebi belli, oğlum iyi olsun gerisi boş diyorum, ama ahh bu hormonlar, insanı allak bullak ediyor
hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsinSelam kızlar dun sabah hcg testi yapmistim ve 273.45 çıkmıştı doktoruma bugun sonucu gosterdim hamilesin dedi ama yarinda testi tekrarliyalim dedi bu sonucum batima 1 gun kala yapildi sonuc bence normal sizce yorumlariniz benim icin onemli kizlarrr
maşallah Barekallah canım hayirli olsun raporun guzelce dinlen ins.eren bey de kocaman olmus masallah....veeee kızlar raporumuzu aldık muayene olduk herşey yolunda dedi suyu plesantası oğluşum haftasıyla uyumluymuş tansiyonum 10-6 onada iyi dedi bebeğin hareketlerine dikkat et iki hafta sonra görüşelim dedi ilk nst miz olacakmış
bide teyzeleri Eren'im 2420gr 47 cm
hımmm bide bizim sezeryan olacak ve büyük ihtimal kurban bayramından önce bi ayımız var ortalama dedi zaman ilerlesin netleştireceğiz dedi
Masallah cnm oglusunaveeee kızlar raporumuzu aldık muayene olduk herşey yolunda dedi suyu plesantası oğluşum haftasıyla uyumluymuş tansiyonum 10-6 onada iyi dedi bebeğin hareketlerine dikkat et iki hafta sonra görüşelim dedi ilk nst miz olacakmış
hımmm bide bizim sezeryan olacak ve büyük ihtimal kurban bayramından önce bi ayımız var ortalama dedi zaman ilerlesin netleştirece
Maşallah subhanallah canım beniim,ayy senin de çok az kalmış yaa,zaman su misali nasıl hızlı geçiyo. Gerçi bunu sana sormak lazım :)veeee kızlar raporumuzu aldık muayene olduk herşey yolunda dedi suyu plesantası oğluşum haftasıyla uyumluymuş tansiyonum 10-6 onada iyi dedi bebeğin hareketlerine dikkat et iki hafta sonra görüşelim dedi ilk nst miz olacakmış
hımmm bide bizim sezeryan olacak ve büyük ihtimal kurban bayramından önce bi ayımız var ortalama dedi zaman ilerlesin netleştireceğiz dedi
arkadaşlar topikte normal dogum okuyamadım yainanın benide iyice tedirgin ettiniz.. bir tanenormal dogum yapan yok.. yusracım en son seni okudum sende sezeryan olcak yazmışsın hayırdır senin problemin ne? normal istiyorum ama her giden sezeryan olup geliyo acaba bende mi normal yapamıcam yada yapan nasıl yapıyor ???
Kalsiyumla magnezyuma dvm ediyomzaten cnm bel agrimdan yuruyemez hale geldim ya cok zorlaniyorum artikYusram maaşallah oğluna canım
Missimm canım ben kalsiyuma ara verince kasılma çok oldu doktorum yeniden yazdı içiyorum kasılmalar azaldı ayakta yürürken hareket edince benimde canım yanıyor ağrı vuruyor aşağıya doktorum rahim uzunluğunu falan ölçtü herşey normal dedi yani bu ağrılar normalmiş ben o kasılmalara korkmuştum doğum mu oluyor ne oluyor demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?