Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bişey sorucam devamlı kan vermek tahliller için hergün yada iki günde bir düşüğe sebeb olduğunu duymuştum dogrulugu nedir sizce

canım bence hiç bişeyi umursama olan seyler bunlar allah büyük bi dert vermesin şimdi yetememek diyorsunya inan suan oglusunu beslemeye yetiyorsun en önemliside bu bence temizlesen kirlenmiyormu sanki boşver önemli olan bebeğin suan ona yetiyorsunya gerisi boş bence.inan benim bile ellerim uyuşuyor suan sıcaklarında cok etkisi var sanırım

bence sonuç güzel cnm, ama önemli olan düzenli artış olması ya, o yüzden doktorun bir kez daha kan baktırmak istemiş.

kızlar bişey sorucam devamlı kan vermek tahliller için hergün yada iki günde bir düşüğe sebeb olduğunu duymuştum dogrulugu nedir sizce
ben öyle birşey olacağına inanmıyorum canım, aldıkları kan ne kadarcık zaten

evet haklısın cnm, inşallah bebeğime yetebiliyorumdur...

sağol canım inşaallah.
bende çok duydum açıkçası denemek için kullandım :)

inşaallah canım yaa.uçları fena acıyo.ne olur ne olmaz diye ağır iş yapmıyorum.
inşaallah bu ay mutlu haberi alırım

Yorumun icin sagol canim yuregime su serptin bende kotu biseyden dolayi istedi zannettim

evet öyleymiş.kayınvalidemi aradım sordum tam anlatamadı.
kendisi evlendikten sonra iki ay çocuğu olmamış yakı yaptırmış hemen olmuş
çok geç olmuş çocuğu vah vah

canim ins bebekten dir. beli sicak tutmak iyidir ama yakiyi bilmiyorum.

maşallah canim

kolay gelsin canim bi sure sonra rahatlarsin inş. bekliyoruz haberlerini güzel haberlerle gel inş.
inşallah duham.yavruma kavuştuğum ay bu aydır inşaallah

slm lar endokrin uzm gittim ilaç başladı başka bi kadın doğumcuya gittim kanamam yok ama proluton iğne 5 gün arayla progestan 200 sabah ögle aksam vanijalda olur dedi b12 folibol corasprin demir ilacı gynoferol diye adam yazdı da yazdı sizce biraz abartılı olmamısmı ne yapım sizce

canım doktorun dediklerini yap ne verdiyse kullan hepimiz kullanıyorum doğumdan sonra iyice düşüyormuş kan değerleri o yüzden depolar dolmalı
canım 32. haftada yasal iznin başladıktan sonra başka hastalıklardan rapor alamıyorsun benim bi öğretmen arkadaş almıştı ama bizim kurumda sorduk olmaz dediler
kızlar fenayım vajinamın kenar kemikleri ve üst kemigi dışına çıkacak gibi agrıyor,miydem fena ekşiyor su içsem zehir oluyor içimde,sıcaklardan kafayı yicem artık,bune yaaaa
canım geçmiş olsun ama normal çoğu kişiden duyduk gibi kolay kimi sen gibi zor atlattı süt içsen o iyi oluyor mideye
kuzum benim Rabbim güç kuvvet versin sana ve tüm hamişlere ama yetemiyorum falan diye düşünme kolay mı şimdi canında can taşıyorsun üstüne bide sıcaklar
hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin

veeee kızlar raporumuzu aldık muayene olduk herşey yolunda dedi suyu plesantası oğluşum haftasıyla uyumluymuş tansiyonum 10-6 onada iyi dedi bebeğin hareketlerine dikkat et iki hafta sonra görüşelim dedi ilk nst miz olacakmış
bide teyzeleri Eren'im 2420gr 47 cm
hımmm bide bizim sezeryan olacak ve büyük ihtimal kurban bayramından önce bi ayımız var ortalama dedi zaman ilerlesin netleştireceğiz dedi

maşallah Barekallah canım hayirli olsun raporun guzelce dinlen ins.eren bey de kocaman olmus masallah....

Maşallah cnm oglusuna
Masallah cnm oglusuna
Yusra senin kasilmalar ne alemde benim sanki cok oluyo ya bugun mesela yarim saat ivinde 4 kere oldu
Ve acayip kemik agrilarim var belim alt taraftaki kemikler ayriliyor gibi katnimin alt tarafi aciyor bide hareketettikce srndede varmi bu sikayetlet

Yusram maaşallah oğluna canım
Missimm canım ben kalsiyuma ara verince kasılma çok oldu doktorum yeniden yazdı içiyorum kasılmalar azaldı ayakta yürürken hareket edince benimde canım yanıyor ağrı vuruyor aşağıya doktorum rahim uzunluğunu falan ölçtü herşey normal dedi yani bu ağrılar normalmiş ben o kasılmalara korkmuştum doğum mu oluyor ne oluyor demiştim

arkadaşlar topikte normal dogum okuyamadım ya inanın benide iyice tedirgin ettiniz.. bir tanenormal dogum yapan yok.. yusracım en son seni okudum sende sezeryan olcak yazmışsın hayırdır senin problemin ne? normal istiyorum ama her giden sezeryan olup geliyo acaba bende mi normal yapamıcam yada yapan nasıl yapıyor ???

Maşallah subhanallah canım beniim,ayy senin de çok az kalmış yaa,zaman su misali nasıl hızlı geçiyo. Gerçi bunu sana sormak lazım :)

Ece var galiba bitek
Kalsiyumla magnezyuma dvm ediyomzaten cnm bel agrimdan yuruyemez hale geldim ya cok zorlaniyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…