Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duha canim sagol darisi basina bi bakmissin buglere gelecen
Miss canim cok degil gunde bir.kez falan adet sancisi gbi belimden baslayan agrim oluyor yuruyuncede karnimin altina baski oluuor.onlar sanci mi ya ben tam cozemedim
Nukra canim.cok sagol Rabbim herkeae nasip etsin insallah
Aysegul canim darisi basina inan zaman cabuk geciyor Rabbim sana ve tum bekleyenlere wn yakin zamanda nasip etsin

Denizasker canim ece normal dogum.yapti bildigim benim erken.belli olma sebebi ben epilepsi hastasiuim riske girmek istemiyoruz sezeryenda genel anestezi olacak

gittim bugün oldum aşımı canım :) bir ay sonra da ikinciyi olacağım kısmet olursa.
haftaya ya da bir sonraki hafta da şeker yüklemesi yaptıracağım.
inşallah sonuçlarımız iyi çıkar.
ben de böyleyim aynı hatta yumurtadan midem bulanıyor o kadar bile yiyemiyorum. kalsiyum içiyorum diye yoğurda, süte de yüklenmiyorum. vicdan azabı çekiyorum valla son gittiğimde çok iyiydi ama kuzucuğum.
hatta olması gerekenden biraz fazlaydı bile kilosu. yani besleniyorlar sanırım canım.
hee ne kadar sağlıklı beslendikleri tartışılır
haberlerini bekliyoruz canım.
kuzucuklar yemeği yiyip mayışıyorlar galiba hehehe... benim de öyle hep:)
ohh süper tamam her şeyi. paşamızı bekleyelim artık:)

belirtilere takılınca çok yıpranıyor insan boş ver dinleme kendini canım.
yakıyı hiç bilmiyorum.
Selam kizlar biraz gec oldu ama bugun kan testi yaptim 273.45 cikti
gözün aydın :) Allah tamamına erdirsin.
sevenin çok işte :) inşallah bu başlangıç senin için çok iyi olacak canım. ben canı gönülden inanıyorum.
canım gebelikte kansızlık çocuğa da geçiyor, anne de doğumdan sonra toparlanamıyor.
hapını kullan artsın değerin iyice.
kızlar fenayım vajinamın kenar kemikleri ve üst kemigi dışına çıkacak gibi agrıyor,miydem fena ekşiyor su içsem zehir oluyor içimde,sıcaklardan kafayı yicem artık,bune yaaaa
Allah kolaylık versin canım.
bu kızlar daha çok mu çektiriyor annelerine ne :)

ellerin uyuşması gayet normal canım cute hep yazmıştı bunları hatırlıyorum.
canını sıkma bu kadar bir tek sen değilsin ki her hamile yaşıyor bunları.
kendine boşa eziyet ediyorsun, hem miniği de üzme
sonuç çok iyi maaşallah ama değerinin artması gerekiyor, doktorun da ondan tekrar test istemiş.
kızlar bişey sorucam devamlı kan vermek tahliller için hergün yada iki günde bir düşüğe sebeb olduğunu duymuştum dogrulugu nedir sizce
öyle bir şey olmaz bence, mantıklı gelmedi bana.
maaşallah yaa süpersiniz valla :) hayırlısı neyse o olsun canım.

Sagol canim benim Allah bebislerimizi bagislasin bizlere :)

Sagol bitanem sende bir bakmışsın bizim haftalardasın Rabbim her isteyene nasip etsin inşallaahhhhhhh
Bi aşın kaldı hadi hayırlısı testlerinde iyi çıkar inşallah

Canim artik sikintilar baslar.sekerin normale doner ins.uyusma icin korkma bana da oldu hatta tam senin haftalarinda sag bacagim ve sag bas parmagim.dr korkma dedi.kasilmalar artik normal.uyutmayabilir hatta zaman zaman.

Canim rabbim bir avazda kurtarsin insallah dualarim seninle

Kizlar gecmise soyle bir baktim insallah hersey yolunda olsun ben hala topalliyorum dun dr gittim 2200 gr olmus prensesim dr calsiyum ve magnezyum verdi ama kalcamdaki tutulma gecmiyo yardimsiz yatamiyorum kalkamiyorum 34+1 oldum 4 eylulde bi daha gidecegim sezeryanim kesinlesti ama tarih belli degil spinal olucam omur fazlaligimdan dolayi biliyorsunuz onun disinda buyuyen karnim astimimi tetikliyor nefes alamiyorum rabbim kizimi saglikla kucaklamayi nasip etsin bunlar bana viz gelir insallah hepinizi cok opuyorum

Nesdemim canim Rabbim bu gunu bol bol guzel anilarla yazsin omrune..en kolay en saglikli sekilde al minisi kucagina Insallah...Rabbim en guzel omru yazsin bebislerimize..
canim bugun dualarimiz senin icin..
cooook guzel habeerler aliriz Insallah..
en kolayindan dogum nasip olsun canim

canim dogum tamamen kismet..kimseyle kiyaslama cogunluk nasil diye..hangisi hakkinizda hayirliysa o olsun..
bir de lutfen her 2sini ayni derecede iste hic fark koyma..cute derdi hep her 2sine hazirlamaliyiz kendimizi diye..ben sozde her 2sine hazirdim ama gonlumdeki normaldi sezeryan hic istemiyordum..
40haftayi doldurup 41e gecince e mecbur sezeryan da dusunduk eger gelmezse mecbur sezeryan olurum diye..inan normale kafa takdigimdan her sabah aglayarak uyaniyordum yine sancim yok sezeryan olucam diye..cunki sezeryana hic alistirmadim kendimi hep normal dogum hakkinda arastirdim hep onu hayal ettim..hic sezeryan hakkinda bilgi edinmedim..artik 41hafta 1gunde dk.a hadi sezeryan yap diye gitdim guya ama icim buruk sanki evet yapalim dese orda sappur sappur agliycaktim 0moralle gitmistim ama hiss etmesemde acilmam vardi da sukur normal oldu..ha bu arada sezeryani korkdugumdan falan deyildi istememe sebebim sadece benim sorunlarim icin normal dogum cozum ola bilir demisti dk yani sezeryanla sorunlarim ayni kalicakti ve ya aryicskti..ama normal benim icin onemliydi..
yani cnm ne normale ne sezeryana kafa takma tamamen zamana birak sadece bebisi dusun inan hic onemi yok normalmis sezeryanmis..en kolayindan dile cnm..
ha bu arada benim bebek karnimda kakasini yapmisti cunki hstanede suyum geldi yemyesil ici pislikli... dk sancin baslamasa amelyata alicam dedi yarina kalsmazsin bebek ne halde bilmiyorum dedi..o an tek derdim bebisin sagsalim cikmasiydi umrumda degildi dogum sekli..

NESDEM DEN....

Kendisi yorgunluktan gelip yazamamis. Hepinize cok selami var. Hepinuze dua edecekmis.
Kismet olursa yarin oglen kucaginda yavrusu. Yazarim ben size haber alinca
Nesdemimm Rabbim sağsalim huzurla sağlıkla bol bol gülücükle kavuştursun seni yavrunla bidahada hiiçç ayrılmayın hep mutlu olun hep gülün tamam mı

Kizlar merhaba.dun yazamadim cik isim vardi.su anda hastanedeyim esim bilgisayarimi da koymus cantaya.11gibi aliriz dedi dr.bu seferki olcumde 3900 cikti dr muhtemelen 3900-4000arasi olur dedi.kendiliginden dogmaya niyeti yok.hic heyecanli degilim kizlar mallik devam annem ve esim yanimda.damar yolum acildi bekliyorum.nst ye baglancam

Kuzum. Guzel haberini bekliyrm.

Seni kimse tedirgin etmedi.herkesin bi nedeni var sezaryen icin.kaldi ki keyfi de olabilir.bi suru pozitif normal dogum hikayesi var.onlari okuyabilirsin

Neden tedirgin olduguni henuz cozemedim.herkesin vucudu farkli
Benim catim dar. Mecbur sezeyan.
Nesdemim bobreginden dolayi mecbur sezeryan.
Yusranin epilepsisi var. O nedenle mecbur sezeryan.
Yani bizler mecbur sezeryan olduk..saglik sorunun olmazsa normal dogurursun sen de.

allah yardımcın olsun kolaylık versin canım. haberini bekliyruz

nesdooosum yarim saatmi kaldiiii?????
ayyy heyecan son hadd....canim Rabbim eeennn kolayindan een hayirlisindan nasip etsin..
oglusla sizin icin dua edicezzz
guzel haberlerle gel...

Teoride yarim saat kaldi.ama ne zaman alirlar bilmiyorum.azonce sonda takmaya geldiler dedim asla anestezi almadan taktirmam.geri gonderdim hemsireleri

masallah kuzuna yusram...Rabbim korusun 2nizi de...
parmagim agrisa acaba doguruyorummu diyodum
her hafif agrida bile seviniyodum evet geliyo bebis diye ama nafileee....
yani korkma canim agrilar normal diyolardi da ben inanmiyordum gercekten de normalmis o agrilarla bebek dogmuyomus oyrendim

senin fistiga dan masallah canim insan hamileliyi ozluyor bile o agrilar oyle tatli geliyokiii
kizlar 35haftadasiniz hepiniz hepinize bol bol
Rabbim hepinizi korusun saglikla kavusun meleklerinize Insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…