gittim bugün oldum aşımı canım :) bir ay sonra da ikinciyi olacağım kısmet olursa.canım üzme kendini hayırlısı olsun kafaya takmamak en iyisi..
hatırlıyorsan bende ateş ölçmeyi bıraktım ve siteye bile bir süre girmeme kararı aldığım ay hamile kaldım çok şükür sende en kısa zamanda bu duyguları yaşayacaksın inanıyorum
inş atlatacaksın canım sen sağlıcakla kucağına al herşey çook güzel olacak :) Rabbim sizi birbirinize bağışlasın
canım tetanoz 2 doz da yapılıyor ilk dozu geçen hafta yaptılar 2. doz tam 1 ay sonra sen bi ara istersen sağlık ocağını tam bende bilemiyorum kaçıncı haftalarda oluyor.ama şeker yüklemesi 24. - 28 hafta arası yapılıyor.şeker içinde haftaya salı günü kontrol var 23+3 oluyor ozamanda şeker yapılır sanırım.
benim kolumun ağrısı yeni geçti canım 1 hafta sürüyor yani
ben de böyleyim aynıkızlar ben çok üzülüyorum hiç sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum yani et,balık vs.çok nadir yiebiliyorum.mesela balık 1 kere yedimçok sevmiyorum zaten mevsimi değil. süt nesquik tozuyla içebiliyorum.meyve arada bir. haftanın 3-4 günü yumurta hergün peynir, yoğurt yiorum. ceviz - fındık aklıma geldikçe...
sebze yemekleri ve bakliyatlar onlarda arada
yani acaba beslenebiliyor mudur bebeğim çok endişe ediyorum.
taramada da sormayı unuttum boy ve kilosunu verdikleri kağıtta da yazmıyor.
kullandığım vitamin ve kan hapları gereken vitamini sağlıyormudur acaba ?
haberlerini bekliyoruz canım.bu arada kızalr yarın 34+1 oluyoruz işten ayrılabilir raporumu almaya gidecem(2 hafta aktarmış olacam) gitmişken muayenede olacam zaten 6 gün sonraydı kontrol aradım yarına aldılar haberleri yazarım size
bu arada kuzumun ütüleride bitti şükürler olsun sadece hastane çantasına ve çekmecelerine yerleşecek
bide kızlar ne zamandır yazacam fırsat bulup giremedim yazayım benim oğluşum ben acıkınca acip hareketleniyor tekmeler içerde gezintiler falan yemeğimi yeyince bi sakinliyor garip geldi bana bu durum normalde yemekten sonra çok hareketli olması gerekmez mi
ohh süper tamam her şeyi. paşamızı bekleyelim artık:)Kızlaar nasılsınız :) geçmişi okuyorum ama çoklu alıntıyı beceremedim telefondan.
Sıcaklardan mayıştım iyice yaa akşam olunca ancak nefes alabiliyorum.Herkeste tatlı bir telaş var Rabbim bu günleri isteyen herkese nasip etsin bende bitirdim Ahmet Asım ın çantasını hazırladım kendi eksijlerimide aldım çanta yapmak kaldı eşimi Ahmet Asım ın dolabını açıp elbiselerini seyrederken yakalıyorum hepoğlumu özledim gelse artık diyor sonrada yok yok zamanında gelsin diyor :)
Bu günlerin hayalini bile yapamıyordum ama Rabbim yazınca herşey oluyor yeter ki zamanı gelsin bu kadar beklememizdede vardır bir hayır diyoruz Rabbimiz en iyisini bilen...Hepimizin kalbi çok güzel iyilik için atıyor ben inanıyorum bu kadar isteyipte bu duyguyu tatmayan kalmayacak inşaallah hepinizi öpüyorum güzel yürekliler
belirtilere takılınca çok yıpranıyor insankızlar ya adetime 9 gün var.dünden beri göğüs uçlarım acıyo.bu hamilelik belirtisi ama çok erken belirdi sanırımbu zamana kadar ne belirtiler yaşadım sonu hüsranla biten
bide kayınvalidem bana demeye çekinmiş eşime söylemiş.beline yakı yapıştırsın belki iyi gelir demiş.
bende dışardayken girdim aldım eczaneden.şuan belimde duruyo.zararı olmaz heralde.
gözün aydın :) Allah tamamına erdirsin.Selam kizlar biraz gec oldu ama bugun kan testi yaptim 273.45 cikti
sevenin çok işte :) inşallah bu başlangıç senin için çok iyi olacak canım. ben canı gönülden inanıyorum.Can'laarr eşimin amcasıgilleri yeni gönderdim,bugün de komşularım hoşgeldine geldiler.Ankara'ya geldim geleli popom yer görmedi yahuu
Regl oldum,biter bitmez zekai tahirin yolunu tutcam bakalım.haberdar ederim gelişmelerden.
Nesdeeemm 2 gün sonra ömürlük misafirin geliyooo inşallahh.heyecanla merakla bekliyorum
Herkes iyidir inşallah
canım gebelikte kansızlık çocuğa da geçiyor, anne de doğumdan sonra toparlanamıyor.kızlar dunden dahiliyeye gittim kan tahlili icin.troidlerde sıkıntı yok hamdolsun. kanim birazcik artmis ama dr hâlâ düşük diyor hocam artmis birazcik da olsa dedim olsun yeterli degil bi ay sonra gel en etkili hapı yazdim dedi.gebelikte kanin düşük olması cok tehlikeli dedi.korktum soramadım da ne tehlikesi var diye.her dr bunu söylüyor ne olabilir ki Allah esirgesin tirstim biraz.
Allah kolaylık versin canım.kızlar fenayım vajinamın kenar kemikleri ve üst kemigi dışına çıkacak gibi agrıyor,miydem fena ekşiyor su içsem zehir oluyor içimde,sıcaklardan kafayı yicem artık,bune yaaaa
ellerin uyuşması gayet normal canım cute hep yazmıştı bunları hatırlıyorum.canım çokkk normal, artık kalbinin pompaladığı kan hacmi arttı, yetiştirebilmek için daha fazla çalışıyor. Aynısı benim de başıma geldi. Beni de kardiyolojiye gönderdi doktorum. Holter takıldı, 1 gün takılı kaldı. Kardiyoloji doktoru gebeliğe bağlı olduğunui ödemlerimi kontrol etmemi, eğer alt bacağımda dizime kadar artarsa ödemlerin o zaman tekrar gitmemi, çay kahve içmememi, hamur işi kızartma yemememi söyledi. Ödemlerim azaldı, çarpıntılarım da biraz azaldı eskiye nazaran, ama hala daha hızlı atıyor yani. Endişelenme, ama kardiyolojiye git mutlaka. Kullandığın ilaçları iğneyi de söyle kardiyoloğa
çokkkk normallll çokkkkk, Allah yardımcın olsun canım...
Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah, herkese alıntı yapamadım, fenayım ben de, hiç keyfim yok iki gündür...
Dün karnım kasılıyordu, özellikle ayağa kalkınca sanki karnım düşecek gibi oluyordum. Yattım dinlendim bütün gece.
Bu sabah da açlık şekerim 95, 1.saat tokluk şekerim 152, 2. saat tokluk şekerim 132 çıktı. Canım sıkıldı biraz. Dikkat de ediyorum aslında.
Bir de ellerim artık çok uyuşuyor, özellikle sağ elim... BUgün telefonumu kaç kez düşürdüm elimden. Sabah tost yapıcam, elimden peyniri düşürüyorum fln. gebelikte olabilecek şeyler ama bu güçsüzlüğüm, bu sıkıntılarım, eskisi gibi olamamam, evime kendime eşime yetememem ruhumu sıkıyor, zoruma gidiyor. Bir yandan da çok şükür en azından sebebi belli, oğlum iyi olsun gerisi boş diyorum, ama ahh bu hormonlar, insanı allak bullak ediyor
sonuç çok iyi maaşallah ama değerinin artması gerekiyor, doktorun da ondan tekrar test istemiş.Selam kızlar dun sabah hcg testi yapmistim ve 273.45 çıkmıştı doktoruma bugun sonucu gosterdim hamilesin dedi ama yarinda testi tekrarliyalim dedi bu sonucum batima 1 gun kala yapildi sonuc bence normal sizce yorumlariniz benim icin onemli kizlarrr
öyle bir şey olmaz bence, mantıklı gelmedi bana.kızlar bişey sorucam devamlı kan vermek tahliller için hergün yada iki günde bir düşüğe sebeb olduğunu duymuştum dogrulugu nedir sizce
maaşallah yaa süpersiniz valla :) hayırlısı neyse o olsun canım.veeee kızlar raporumuzu aldık muayene olduk herşey yolunda dedi suyu plesantası oğluşum haftasıyla uyumluymuş tansiyonum 10-6 onada iyi dedi bebeğin hareketlerine dikkat et iki hafta sonra görüşelim dedi ilk nst miz olacakmış
bide teyzeleri Eren'im 2420gr 47 cm
hımmm bide bizim sezeryan olacak ve büyük ihtimal kurban bayramından önce bi ayımız var ortalama dedi zaman ilerlesin netleştireceğiz dedi
Sagol canim benim Allah bebislerimizi bagislasin bizlere :)gittim bugün oldum aşımı canım :) bir ay sonra da ikinciyi olacağım kısmet olursa.
haftaya ya da bir sonraki hafta da şeker yüklemesi yaptıracağım.
inşallah sonuçlarımız iyi çıkar.
ben de böyleyim aynıhatta yumurtadan midem bulanıyor o kadar bile yiyemiyorum. kalsiyum içiyorum diye yoğurda, süte de yüklenmiyorum. vicdan azabı çekiyorum valla son gittiğimde çok iyiydi ama kuzucuğum.
hatta olması gerekenden biraz fazlaydı bile kilosu. yani besleniyorlar sanırım canım.
hee ne kadar sağlıklı beslendikleri tartışılır
haberlerini bekliyoruz canım.
kuzucuklar yemeği yiyip mayışıyorlar galiba hehehe... benim de öyle hep:)
ohh süper tamam her şeyi. paşamızı bekleyelim artık:)
belirtilere takılınca çok yıpranıyor insanboş ver dinleme kendini canım.
yakıyı hiç bilmiyorum.
gözün aydın :) Allah tamamına erdirsin.
sevenin çok işte :) inşallah bu başlangıç senin için çok iyi olacak canım. ben canı gönülden inanıyorum.
canım gebelikte kansızlık çocuğa da geçiyor, anne de doğumdan sonra toparlanamıyor.
hapını kullan artsın değerin iyice.
Allah kolaylık versin canım.
bu kızlar daha çok mu çektiriyor annelerine ne :)
ellerin uyuşması gayet normal canım cute hep yazmıştı bunları hatırlıyorum.
canını sıkma bu kadar bir tek sen değilsin ki her hamile yaşıyor bunları.
kendine boşa eziyet ediyorsun, hem miniği de üzme
sonuç çok iyi maaşallah ama değerinin artması gerekiyor, doktorun da ondan tekrar test istemiş.
öyle bir şey olmaz bence, mantıklı gelmedi bana.
maaşallah yaa süpersiniz valla :) hayırlısı neyse o olsun canım.
Sagol bitanem sende bir bakmışsın bizim haftalardasın Rabbim her isteyene nasip etsin inşallaahhhhhhhgittim bugün oldum aşımı canım :) bir ay sonra da ikinciyi olacağım kısmet olursa.
haftaya ya da bir sonraki hafta da şeker yüklemesi yaptıracağım.
inşallah sonuçlarımız iyi çıkar.
ben de böyleyim aynıhatta yumurtadan midem bulanıyor o kadar bile yiyemiyorum. kalsiyum içiyorum diye yoğurda, süte de yüklenmiyorum. vicdan azabı çekiyorum valla son gittiğimde çok iyiydi ama kuzucuğum.
hatta olması gerekenden biraz fazlaydı bile kilosu. yani besleniyorlar sanırım canım.
hee ne kadar sağlıklı beslendikleri tartışılır
haberlerini bekliyoruz canım.
kuzucuklar yemeği yiyip mayışıyorlar galiba hehehe... benim de öyle hep:)
ohh süper tamam her şeyi. paşamızı bekleyelim artık:)
belirtilere takılınca çok yıpranıyor insanboş ver dinleme kendini canım.
yakıyı hiç bilmiyorum.
gözün aydın :) Allah tamamına erdirsin.
sevenin çok işte :) inşallah bu başlangıç senin için çok iyi olacak canım. ben canı gönülden inanıyorum.
canım gebelikte kansızlık çocuğa da geçiyor, anne de doğumdan sonra toparlanamıyor.
hapını kullan artsın değerin iyice.
Allah kolaylık versin canım.
bu kızlar daha çok mu çektiriyor annelerine ne :)
ellerin uyuşması gayet normal canım cute hep yazmıştı bunları hatırlıyorum.
canını sıkma bu kadar bir tek sen değilsin ki her hamile yaşıyor bunları.
kendine boşa eziyet ediyorsun, hem miniği de üzme
sonuç çok iyi maaşallah ama değerinin artması gerekiyor, doktorun da ondan tekrar test istemiş.
öyle bir şey olmaz bence, mantıklı gelmedi bana.
maaşallah yaa süpersiniz valla :) hayırlısı neyse o olsun canım.
Canim artik sikintilar baslar.sekerin normale doner ins.uyusma icin korkma bana da oldu hatta tam senin haftalarinda sag bacagim ve sag bas parmagim.dr korkma dedi.kasilmalar artik normal.uyutmayabilir hatta zaman zaman.
canim dogum tamamen kismet..kimseyle kiyaslama cogunluk nasil diye..hangisi hakkinizda hayirliysa o olsun..arkadaşlar topikte normal dogum okuyamadım yainanın benide iyice tedirgin ettiniz.. bir tanenormal dogum yapan yok.. yusracım en son seni okudum sende sezeryan olcak yazmışsın hayırdır senin problemin ne? normal istiyorum ama her giden sezeryan olup geliyo acaba bende mi normal yapamıcam yada yapan nasıl yapıyor ???
Nesdemimm Rabbim sağsalim huzurla sağlıkla bol bol gülücükle kavuştursun seni yavrunla bidahada hiiçç ayrılmayın hep mutlu olun hep gülün tamam mıNESDEM DEN....
Kendisi yorgunluktan gelip yazamamis. Hepinize cok selami var. Hepinuze dua edecekmis.
Kismet olursa yarin oglen kucaginda yavrusu. Yazarim ben size haber alinca
Kuzum. Guzel haberini bekliyrm.Kizlar merhaba.dun yazamadim cik isim vardi.su anda hastanedeyim esim bilgisayarimi da koymus cantaya.11gibi aliriz dedi dr.bu seferki olcumde 3900 cikti dr muhtemelen 3900-4000arasi olur dedi.kendiliginden dogmaya niyeti yok.hic heyecanli degilim kizlar mallik devamannem ve esim yanimda.damar yolum acildi bekliyorum.nst ye baglancam
Seni kimse tedirgin etmedi.herkesin bi nedeni var sezaryen icin.kaldi ki keyfi de olabilir.bi suru pozitif normal dogum hikayesi var.onlari okuyabilirsinarkadaşlar topikte normal dogum okuyamadım yainanın benide iyice tedirgin ettiniz.. bir tanenormal dogum yapan yok.. yusracım en son seni okudum sende sezeryan olcak yazmışsın hayırdır senin problemin ne? normal istiyorum ama her giden sezeryan olup geliyo acaba bende mi normal yapamıcam yada yapan nasıl yapıyor ???
Neden tedirgin olduguni henuz cozemedim.herkesin vucudu farkliarkadaşlar topikte normal dogum okuyamadım yainanın benide iyice tedirgin ettiniz.. bir tanenormal dogum yapan yok.. yusracım en son seni okudum sende sezeryan olcak yazmışsın hayırdır senin problemin ne? normal istiyorum ama her giden sezeryan olup geliyo acaba bende mi normal yapamıcam yada yapan nasıl yapıyor ???
allah yardımcın olsun kolaylık versin canım. haberini bekliyruzKizlar merhaba.dun yazamadim cik isim vardi.su anda hastanedeyim esim bilgisayarimi da koymus cantaya.11gibi aliriz dedi dr.bu seferki olciumde 3900 cikti dr muhtemelen 3900-4000arasi olur dedi.kendiliginden dogmaya niyeti yok.hic heyecanli degilim kizlar mallik devamannem ve esim yanimda.damar yolum acildi bekliyorum.nst ye baglancam
sen minişi gor sonra bakalim bu beklemekleri hatirliycakmisin??? hepsi ruya gibi gelicekBeklemek cok zor
masallah kuzuna yusram...Rabbim korusun 2nizi de...veeee kızlar raporumuzu aldık muayene olduk herşey yolunda dedi suyu plesantası oğluşum haftasıyla uyumluymuş tansiyonum 10-6 onada iyi dedi bebeğin hareketlerine dikkat et iki hafta sonra görüşelim dedi ilk nst miz olacakmış
bide teyzeleri Eren'im 2420gr 47 cm
hımmm bide bizim sezeryan olacak ve büyük ihtimal kurban bayramından önce bi ayımız var ortalama dedi zaman ilerlesin netleştireceğiz dedi
parmagim agrisa acaba doguruyorummu diyodumYusram maaşallah oğluna canım
Missimm canım ben kalsiyuma ara verince kasılma çok oldu doktorum yeniden yazdı içiyorum kasılmalar azaldı ayakta yürürken hareket edince benimde canım yanıyor ağrı vuruyor aşağıya doktorum rahim uzunluğunu falan ölçtü herşey normal dedi yani bu ağrılar normalmiş ben o kasılmalara korkmuştum doğum mu oluyor ne oluyor demiştim
senin fistiga dan masallah canimCanim rabbim bir avazda kurtarsin insallah dualarim seninle
Kizlar gecmise soyle bir baktim insallah hersey yolunda olsun ben hala topalliyorum dun dr gittim 2200 gr olmus prensesim dr calsiyum ve magnezyum verdi ama kalcamdaki tutulma gecmiyo yardimsiz yatamiyorum kalkamiyorum 34+1 oldum 4 eylulde bi daha gidecegim sezeryanim kesinlesti ama tarih belli degil spinal olucam omur fazlaligimdan dolayi biliyorsunuz onun disinda buyuyen karnim astimimi tetikliyor nefes alamiyorum rabbim kizimi saglikla kucaklamayi nasip etsin bunlar bana viz gelir insallah hepinizi cok opuyorum
Teoride yarim saat kaldi.ama ne zaman alirlar bilmiyorum.azonce sonda takmaya geldiler dedim asla anestezi almadan taktirmam.geri gonderdim hemsireleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?