Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinslmlar kızlar dün keseyi gördük şükürler olsun bu seferde doktor tsh 4.03 olmasına rağmen ilaç başlamadı kan değerimde 11.6 ikinci doktoruda degiştiricem galiba ilaç gerekir diye düşünüyorum basına gelen varmı acaba
missy naber fistik?? gecmis olsun canim..Maşallah cnm oglusuna
Masallah cnm oglusuna
Yusra senin kasilmalar ne alemde benim sanki cok oluyo ya bugun mesela yarim saat ivinde 4 kere oldu
Ve acayip kemik agrilarim var belim alt taraftaki kemikler ayriliyor gibi katnimin alt tarafi aciyor bide hareketettikce srndede varmi bu sikayetlet
canım çokkk normal, artık kalbinin pompaladığı kan hacmi arttı, yetiştirebilmek için daha fazla çalışıyor. Aynısı benim de başıma geldi. Beni de kardiyolojiye gönderdi doktorum. Holter takıldı, 1 gün takılı kaldı. Kardiyoloji doktoru gebeliğe bağlı olduğunui ödemlerimi kontrol etmemi, eğer alt bacağımda dizime kadar artarsa ödemlerin o zaman tekrar gitmemi, çay kahve içmememi, hamur işi kızartma yemememi söyledi. Ödemlerim azaldı, çarpıntılarım da biraz azaldı eskiye nazaran, ama hala daha hızlı atıyor yani. Endişelenme, ama kardiyolojiye git mutlaka. Kullandığın ilaçları iğneyi de söyle kardiyoloğa
çokkkk normallll çokkkkk, Allah yardımcın olsun canım...
Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah, herkese alıntı yapamadım, fenayım ben de, hiç keyfim yok iki gündür...
Dün karnım kasılıyordu, özellikle ayağa kalkınca sanki karnım düşecek gibi oluyordum. Yattım dinlendim bütün gece.
Bu sabah da açlık şekerim 95, 1.saat tokluk şekerim 152, 2. saat tokluk şekerim 132 çıktı. Canım sıkıldı biraz. Dikkat de ediyorum aslında.
Bir de ellerim artık çok uyuşuyor, özellikle sağ elim... BUgün telefonumu kaç kez düşürdüm elimden. Sabah tost yapıcam, elimden peyniri düşürüyorum fln. gebelikte olabilecek şeyler ama bu güçsüzlüğüm, bu sıkıntılarım, eskisi gibi olamamam, evime kendime eşime yetememem ruhumu sıkıyor, zoruma gidiyor. Bir yandan da çok şükür en azından sebebi belli, oğlum iyi olsun gerisi boş diyorum, ama ahh bu hormonlar, insanı allak bullak ediyor
Selam kızlar dun sabah hcg testi yapmistim ve 273.45 çıkmıştı doktoruma bugun sonucu gosterdim hamilesin dedi ama yarinda testi tekrarliyalim dedi bu sonucum batima 1 gun kala yapildi sonuc bence normal sizce yorumlariniz benim icin onemli kizlarrr
AMİN canım inşşşinşallah duham.yavruma kavuştuğum ay bu aydır inşaallah
veeee kızlar raporumuzu aldık muayene olduk herşey yolunda dedi suyu plesantası oğluşum haftasıyla uyumluymuş tansiyonum 10-6 onada iyi dedi bebeğin hareketlerine dikkat et iki hafta sonra görüşelim dedi ilk nst miz olacakmış
bide teyzeleri Eren'im 2420gr 47 cm
hımmm bide bizim sezeryan olacak ve büyük ihtimal kurban bayramından önce bi ayımız var ortalama dedi zaman ilerlesin netleştireceğiz dedi
geçmiş olsun kuzum inş benim kadar ağrı yaşamazsın maşallah senin paşana da :) inş sağlıklıdırlar Rabbim korusungittim bugün oldum aşımı canım :) bir ay sonra da ikinciyi olacağım kısmet olursa.
haftaya ya da bir sonraki hafta da şeker yüklemesi yaptıracağım.
inşallah sonuçlarımız iyi çıkar.
ben de böyleyim aynıhatta yumurtadan midem bulanıyor o kadar bile yiyemiyorum. kalsiyum içiyorum diye yoğurda, süte de yüklenmiyorum. vicdan azabı çekiyorum valla son gittiğimde çok iyiydi ama kuzucuğum.
hatta olması gerekenden biraz fazlaydı bile kilosu. yani besleniyorlar sanırım canım.
hee ne kadar sağlıklı beslendikleri tartışılır
haberlerini bekliyoruz canım.
kuzucuklar yemeği yiyip mayışıyorlar galiba hehehe... benim de öyle hep:)
ohh süper tamam her şeyi. paşamızı bekleyelim artık:)
belirtilere takılınca çok yıpranıyor insanboş ver dinleme kendini canım.
yakıyı hiç bilmiyorum.
gözün aydın :) Allah tamamına erdirsin.
sevenin çok işte :) inşallah bu başlangıç senin için çok iyi olacak canım. ben canı gönülden inanıyorum.
canım gebelikte kansızlık çocuğa da geçiyor, anne de doğumdan sonra toparlanamıyor.
hapını kullan artsın değerin iyice.
Allah kolaylık versin canım.
bu kızlar daha çok mu çektiriyor annelerine ne :)
ellerin uyuşması gayet normal canım cute hep yazmıştı bunları hatırlıyorum.
canını sıkma bu kadar bir tek sen değilsin ki her hamile yaşıyor bunları.
kendine boşa eziyet ediyorsun, hem miniği de üzme
sonuç çok iyi maaşallah ama değerinin artması gerekiyor, doktorun da ondan tekrar test istemiş.
öyle bir şey olmaz bence, mantıklı gelmedi bana.
maaşallah yaa süpersiniz valla :) hayırlısı neyse o olsun canım.
Kizlar merhaba.dun yazamadim cik isim vardi.su anda hastanedeyim esim bilgisayarimi da koymus cantaya.11gibi aliriz dedi dr.bu seferki olcumde 3900 cikti dr muhtemelen 3900-4000arasi olur dedi.kendiliginden dogmaya niyeti yok.hic heyecanli degilim kizlar mallik devamannem ve esim yanimda.damar yolum acildi bekliyorum.nst ye baglancam
evet canım hakikaten bir bakmışsın 10- 20-30 olmuş, çok çabuk geçiyor.Sagol bitanem sende bir bakmışsın bizim haftalardasın Rabbim her isteyene nasip etsin inşallaahhhhhhh
Bi aşın kaldı hadi hayırlısı testlerinde iyi çıkar inşallah
maaşallah prensese.Canim rabbim bir avazda kurtarsin insallah dualarim seninle
Kizlar gecmise soyle bir baktim insallah hersey yolunda olsun ben hala topalliyorum dun dr gittim 2200 gr olmus prensesim dr calsiyum ve magnezyum verdi ama kalcamdaki tutulma gecmiyo yardimsiz yatamiyorum kalkamiyorum 34+1 oldum 4 eylulde bi daha gidecegim sezeryanim kesinlesti ama tarih belli degil spinal olucam omur fazlaligimdan dolayi biliyorsunuz onun disinda buyuyen karnim astimimi tetikliyor nefes alamiyorum rabbim kizimi saglikla kucaklamayi nasip etsin bunlar bana viz gelir insallah hepinizi cok opuyorum
anammmm nesdem alındı galiba doğumaaaaa....Kizlar merhaba.dun yazamadim cik isim vardi.su anda hastanedeyim esim bilgisayarimi da koymus cantaya.11gibi aliriz dedi dr.bu seferki olcumde 3900 cikti dr muhtemelen 3900-4000arasi olur dedi.kendiliginden dogmaya niyeti yok.hic heyecanli degilim kizlar mallik devamannem ve esim yanimda.damar yolum acildi bekliyorum.nst ye baglancam
sağ ol canım benim.geçmiş olsun kuzum inş benim kadar ağrı yaşamazsın maşallah senin paşana da :) inş sağlıklıdırlar Rabbim korusun
canım benim şuan muhtemelen bebeğine kavuşmak üzeresindir
Allahım kolaylık sağlasın sizi birbirinize bağışlasın sağlıcakla... hep mutlu olunn :)
bizi habersiz bırakma dualarım seninle...
canım seni merak ettim inşaallah sağsalim alırsın kucağına aklım sendeKizlar merhaba.dun yazamadim cik isim vardi.su anda hastanedeyim esim bilgisayarimi da koymus cantaya.11gibi aliriz dedi dr.bu seferki olcumde 3900 cikti dr muhtemelen 3900-4000arasi olur dedi.kendiliginden dogmaya niyeti yok.hic heyecanli degilim kizlar mallik devamannem ve esim yanimda.damar yolum acildi bekliyorum.nst ye baglancam
sağol cutem sana mesaj atmıştım dayanamadım neti açtım kaçıyorumNESDEM....
Kizlar. Nesdemin esi haber verdi sagolsun. Ikisinin de durumu cok iyi yazmis sadece. Haber aldikca yazarim size.
İyi diyelim iyi olsun taze annemissy naber fistik?? gecmis olsun canim..
kizlar hepiniz ayni haftsmi gebe kalmisdiniz benmi unutdum
hepinize 35 hafta yaziyodaa
Cevap yazmistim kuzum sana.sağol cutem sana mesaj atmıştım dayanamadım neti açtım kaçıyorum
ay şükürler olsun çok sevindim:) ben de evden çıkacağım çıkamadım bir türlü haber gelecek diye.NESDEM....
Kizlar. Nesdemin esi haber verdi sagolsun. Ikisinin de durumu cok iyi yazmis sadece. Haber aldikca yazarim size.
gittim bugün oldum aşımı canım :) bir ay sonra da ikinciyi olacağım kısmet olursa.
haftaya ya da bir sonraki hafta da şeker yüklemesi yaptıracağım.
inşallah sonuçlarımız iyi çıkar.
ben de böyleyim aynıhatta yumurtadan midem bulanıyor o kadar bile yiyemiyorum. kalsiyum içiyorum diye yoğurda, süte de yüklenmiyorum. vicdan azabı çekiyorum valla son gittiğimde çok iyiydi ama kuzucuğum.
hatta olması gerekenden biraz fazlaydı bile kilosu. yani besleniyorlar sanırım canım.
hee ne kadar sağlıklı beslendikleri tartışılır
haberlerini bekliyoruz canım.
kuzucuklar yemeği yiyip mayışıyorlar galiba hehehe... benim de öyle hep:)
ohh süper tamam her şeyi. paşamızı bekleyelim artık:)
belirtilere takılınca çok yıpranıyor insanboş ver dinleme kendini canım.
yakıyı hiç bilmiyorum.
gözün aydın :) Allah tamamına erdirsin.
sevenin çok işte :) inşallah bu başlangıç senin için çok iyi olacak canım. ben canı gönülden inanıyorum.
canım gebelikte kansızlık çocuğa da geçiyor, anne de doğumdan sonra toparlanamıyor.
hapını kullan artsın değerin iyice.
Allah kolaylık versin canım.
bu kızlar daha çok mu çektiriyor annelerine ne :)
ellerin uyuşması gayet normal canım cute hep yazmıştı bunları hatırlıyorum.
canını sıkma bu kadar bir tek sen değilsin ki her hamile yaşıyor bunları.
kendine boşa eziyet ediyorsun, hem miniği de üzme
sonuç çok iyi maaşallah ama değerinin artması gerekiyor, doktorun da ondan tekrar test istemiş.
öyle bir şey olmaz bence, mantıklı gelmedi bana.
maaşallah yaa süpersiniz valla :) hayırlısı neyse o olsun canım.
NESDEM DEN....
Kendisi yorgunluktan gelip yazamamis. Hepinize cok selami var. Hepinuze dua edecekmis.
Kismet olursa yarin oglen kucaginda yavrusu. Yazarim ben size haber alinca
Kizlar merhaba.dun yazamadim cik isim vardi.su anda hastanedeyim esim bilgisayarimi da koymus cantaya.11gibi aliriz dedi dr.bu seferki olcumde 3900 cikti dr muhtemelen 3900-4000arasi olur dedi.kendiliginden dogmaya niyeti yok.hic heyecanli degilim kizlar mallik devamannem ve esim yanimda.damar yolum acildi bekliyorum.nst ye baglancam
oh şükürler olsun cok sevindim minnoşu da merak ediyorum.NESDEM....
hayırdır eflalim niye kaciyrsun?sağol cutem sana mesaj atmıştım dayanamadım neti açtım kaçıyorum
maşallah canım gözünaydın hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş Rabbim.kızlar uzun bır aradan sonra hepinize merhaba ..
güzel haber verecektim ama önce nesdemin güzel haberini okudum çok şükür sağ salim almış yavrusunu kucağına...
Ben de hamişim kızlarr 7 haftalık olduk çok şükür kalp atışlarını duydum..ateş ölçemye devam ettim şükürler olsun hamiş oldum hepinize bu yöntemde ki yardımlarınız için çok çok tşkr ederim.Daha erken haber vermeyi çok istedim ama kalp atışlarını duymadan içim rahat etmedi bu kez malum 3 kaybım vardı şimdi İğnemi kullanıyorum rabbimin izniyle sağsalim kavuşurum inş bu kez......
ateş tablomuda ekleyim belki yeni başlayacaklara faydası olur..http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
NESDEM...
Cutem iyiyiz.kuzum cokk guzel tam bi beyaz japon.3900 50cm.beni emdi bi saat simdi babasiyla cocuk dr una gitti.
Diye haber verdi kizlar.
canım benim çok sevindim Rabbim o acıları birdaha yaşatmasın sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş :)kızlar uzun bır aradan sonra hepinize merhaba ..
güzel haber verecektim ama önce nesdemin güzel haberini okudum çok şükür sağ salim almış yavrusunu kucağına...
Ben de hamişim kızlarr 7 haftalık olduk çok şükür kalp atışlarını duydum..ateş ölçemye devam ettim şükürler olsun hamiş oldum hepinize bu yöntemde ki yardımlarınız için çok çok tşkr ederim.Daha erken haber vermeyi çok istedim ama kalp atışlarını duymadan içim rahat etmedi bu kez malum 3 kaybım vardı şimdi İğnemi kullanıyorum rabbimin izniyle sağsalim kavuşurum inş bu kez......
ateş tablomuda ekleyim belki yeni başlayacaklara faydası olur..http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?