Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım haklısın, geldi geçti işte öyle bir buhran

Evet tek hamile ben değilim de işte insan bazen güçten kuvvetten düşünce zoruna gidiyor. Benim haftalarıma gelince anlarsın bu duyguyu canım Şimdi daha iyiyim

Evet canım meleğimin tekmelerini duyunca bütün dertler uçup gidiyor zaten çok şükür halimize

çokkk sevindim canım, hayırlı olsun gözübn aydın Allah kucağına almayı nasip etsin bu sefer inşallah
Darısı bekleyen tüm kısçelerime inşallah

NESDEM...

Cutem iyiyiz.kuzum cokk guzel tam bi beyaz japon.3900 50cm.beni emdi bi saat simdi babasiyla cocuk dr una gitti.
Diye haber verdi kizlar.
oyyyyyyyyyyyyy çok şükürrr yaaaaaaa
Gözümüz aydın, Japon Doramız sağ salim geldi

Japon prensesimiz gelmişş hoşgelmiişş çok sevindim çookk Nesdemim bir ömür prensesinle hep mutlu olun canım :) :) :)

Cutem çok sağol prensesten ve annesinden haberdar ettiğin için bizi
Nasılsın kuzucuğun nasıl :) notlarına baktımda hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum benim haftamdaki notların uykum çok var dün kaç gündür ilk defa deliksiz uyumuşum alt tarafta bir anda bıçak saplanması gibi sancı oluyor bugün wc yi mesken tuttum yine çıkamıyorum dün miss belim ağrıyor demişti benimde bugün bel ağrım fazla ayakta duramıyorum artık bunada hamdolsun ağrıların sebebi güzel değil mi :)

Kızlar herkes iyi inşaallah gebelik sıkıntıları var günler azalıyor hava sıcak hepiniz haklısınız :) Rabbim hepimizi sağsalim kavuştursun kuzucuklarla tüm bu duyguyu tatmak isteyenlerede ennn kısa zamanda enn güzelinden nasip etsin :)
Eylülüngülü çok sevindim Rabbim daim etsin canım :) topiğimizde taze hamişler olmuş Rabbim hayırlı eylesin daim etsin hamiş sayımız artsın inşaallah:)

NESDEM...

Cutem iyiyiz.kuzum cokk guzel tam bi beyaz japon.3900 50cm.beni emdi bi saat simdi babasiyla cocuk dr una gitti.
Diye haber verdi kizlar.

şükürler olsun çok sevindim.
annesinin gönlüne göre vermiş Rabbim.japon bi bebişi oldu :)
kilosunada maşaallah.Allah nazarlardan saklasın kuzumuzu

nesdem masallah fistigina canim..Gozu aydin olsun topigimizin ilk prensesimiz dogdu abilerinin bi tanesiiiii o....

boran cok guzel canim ya cok tatli gule gule giydir Insallah

Eylulungulu coook tebrik ederim..Rabbim kucagina aldigin gunu yasatsin Insallah..saglikla dogsun bebisin..

anladım canım geçmiş olsun hayırlısı artık

Gözün aydin cnm Allah tamamınaerdirsin saglikla sihhatle kucagina al ins

canım çok sagol çok güzel anlatmışsın haklısın da.. zaten Allah korusun saglık problemi olmasında nasıl isterse öyle gelsin.. ama ilk bebek olunca insan ister istemez ne olcak ne yapsam diye düşünüyor.. ve etraftan hani ben yaptım iyidi kötüydü vs diyen birini arıyor.. bende hiç denk gelmedim normal dogum yaptım diyene ondan yazdım öyle..

Seni kimse tedirgin etmedi.herkesin bi nedeni var sezaryen icin.kaldi ki keyfi de olabilir.bi suru pozitif normal dogum hikayesi var.onlari okuyabilirsin

ben yazdıklarımı tüm iyi niyetimle yazdım.. tedirginligimi o yaptı bu yaptı sen yaptın demedim.. eylül ekim annelerinin face grubundada normal bile düşünenler bi yazıyor sezeryan oldum.. hiç bana denk gelmedi normal.. asla şahısları eleştirmedim ne haddime ayrıca banane ben tüm samimiyetimle o anı sordum size hani son anlar gelince acaba fikirler mi degişiyor, ne bilim işte herneyse sebep.. onları bi nebze dinlemek istedim.. cute nesdem sizi zaten biliyorum ama bu denli sert çıkacagınız aklımın ucundan geçmezdi.. beni nasıl anladınız bilmiyorum dogumu yaklaşan bi insan olarak endişelerimin olması normal sadece bunu paylaştım.. herneyse nesdem Allah kolaylık versin sanada sag saglim al bebegini kucagına inşallah..

canım gözün aydın cok sevindim ins sagsaglim kavuşursun kavuşuruz canım benim inan cok mutlu oldum

NESDEEM sagsaglim almışsın prensesini gözün aydın güle güle büyüt fıstık kzıını cok geçmiş olsun

Benim arkadaşlarımdan var normal yapan hatta bi tanesi girdi 2 saatte doğurdu 2 cocugunuda bide kizi gorsen minyon bi tip sasirdiydim valla demek tamamen sans nasip isi

Hayırlı olsun inş canım iğnede şifa olur inş bu sefer dozunu ne verdi

Son zamanlarda bazi yorumlar yaziyrsun ki farkinda degilsin sanirim. Bu son yazdiginda samimiyet degil, sanki biz isteyerek sezeryan yapmisiszda, burda normal.doguracaklara engel oluyrmusuz gibi yazmissin. Hem topigi takip etsen (ki ben ogluma ragmen takip.ediyrm.elimden geldigince) bilirsin kimin neden sezeryan oldugunu.
Hem sadece senin dogumun yaklasmadi. Bazi yazdiklarinla dogumu yaklasanlarida endiselendirdigini fark ediur musun acaba? Misal gecen "sakin erkenden aldirmayin bebeginizi. IQ su dusuk olur" yazdin..cok sinirlenmistim..ama gebesin diye susmustum.yeri gelmisken yazayim.erken dogum yapmak zorunda kalanlarin bu yazdigini okuduklarinda ne hale geleceklerini duusndun mu acaba? Biraz empati yapman lazim. Hem.ben de erken dogumum. O zaman IQ um dusukki o nedenle yuksek muhendis olup okjlu derceyle bitirdim.

Bak iste. Bu sekilde bastan yazsan inan sert davranmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…