Evet canım haklısın, geldi geçti işte öyle bir buhrancanım doktorun dediklerini yap ne verdiyse kullan hepimiz kullanıyorum doğumdan sonra iyice düşüyormuş kan değerleri o yüzden depolar dolmalı
canım 32. haftada yasal iznin başladıktan sonra başka hastalıklardan rapor alamıyorsun benim bi öğretmen arkadaş almıştı ama bizim kurumda sorduk olmaz dediler
canım geçmiş olsun ama normal çoğu kişiden duyduk gibi kolay kimi sen gibi zor atlattı süt içsen o iyi oluyor mideye
kuzum benim Rabbim güç kuvvet versin sana ve tüm hamişlere ama yetemiyorum falan diye düşünme kolay mı şimdi canında can taşıyorsun üstüne bide sıcaklar
hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin
Evet tek hamile ben değilim de işte insan bazen güçten kuvvetten düşünce zoruna gidiyor. Benim haftalarıma gelince anlarsın bu duyguyu canımgittim bugün oldum aşımı canım :) bir ay sonra da ikinciyi olacağım kısmet olursa.
haftaya ya da bir sonraki hafta da şeker yüklemesi yaptıracağım.
inşallah sonuçlarımız iyi çıkar.
ben de böyleyim aynıhatta yumurtadan midem bulanıyor o kadar bile yiyemiyorum. kalsiyum içiyorum diye yoğurda, süte de yüklenmiyorum. vicdan azabı çekiyorum valla son gittiğimde çok iyiydi ama kuzucuğum.
hatta olması gerekenden biraz fazlaydı bile kilosu. yani besleniyorlar sanırım canım.
hee ne kadar sağlıklı beslendikleri tartışılır
haberlerini bekliyoruz canım.
kuzucuklar yemeği yiyip mayışıyorlar galiba hehehe... benim de öyle hep:)
ohh süper tamam her şeyi. paşamızı bekleyelim artık:)
belirtilere takılınca çok yıpranıyor insanboş ver dinleme kendini canım.
yakıyı hiç bilmiyorum.
gözün aydın :) Allah tamamına erdirsin.
sevenin çok işte :) inşallah bu başlangıç senin için çok iyi olacak canım. ben canı gönülden inanıyorum.
canım gebelikte kansızlık çocuğa da geçiyor, anne de doğumdan sonra toparlanamıyor.
hapını kullan artsın değerin iyice.
Allah kolaylık versin canım.
bu kızlar daha çok mu çektiriyor annelerine ne :)
ellerin uyuşması gayet normal canım cute hep yazmıştı bunları hatırlıyorum.
canını sıkma bu kadar bir tek sen değilsin ki her hamile yaşıyor bunları.
kendine boşa eziyet ediyorsun, hem miniği de üzme
sonuç çok iyi maaşallah ama değerinin artması gerekiyor, doktorun da ondan tekrar test istemiş.
öyle bir şey olmaz bence, mantıklı gelmedi bana.
maaşallah yaa süpersiniz valla :) hayırlısı neyse o olsun canım.
Evet canım meleğimin tekmelerini duyunca bütün dertler uçup gidiyor zaten çok şükür halimizecanım dikkat et kendine yapıcağımız bişey yok yeri geldiğinde yetemicez ... bende aynı durumdayım hergün başka yerim ağrıo ev almış başını gidio sinirlerim bozukbugün misafirimi bile iptal ettim gücüm yok. Bu günlerde geçecek inş yeterki meleklerimiz sağlıklı olsun :)
canım değerin gayet güzel inş artışıda güzel olur :)
AMİN canım inşşş
ya raporu kurum kabul etmiyor yanibenim plan suya düştü ozaman
maşallah paşana canım Rabbim sağlıcakla kurtarsın inş
çokkk sevindim canım, hayırlı olsun gözübn aydınkızlar uzun bır aradan sonra hepinize merhaba ..
güzel haber verecektim ama önce nesdemin güzel haberini okudum çok şükür sağ salim almış yavrusunu kucağına...
Ben de hamişim kızlarr 7 haftalık olduk çok şükür kalp atışlarını duydum..ateş ölçemye devam ettim şükürler olsun hamiş oldum hepinize bu yöntemde ki yardımlarınız için çok çok tşkr ederim.Daha erken haber vermeyi çok istedim ama kalp atışlarını duymadan içim rahat etmedi bu kez malum 3 kaybım vardı şimdi İğnemi kullanıyorum rabbimin izniyle sağsalim kavuşurum inş bu kez......
ateş tablomuda ekleyim belki yeni başlayacaklara faydası olur..http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
oyyyyyyyyyyyyy çok şükürrr yaaaaaaaNESDEM...
Cutem iyiyiz.kuzum cokk guzel tam bi beyaz japon.3900 50cm.beni emdi bi saat simdi babasiyla cocuk dr una gitti.
Diye haber verdi kizlar.
NESDEM...
Cutem iyiyiz.kuzum cokk guzel tam bi beyaz japon.3900 50cm.beni emdi bi saat simdi babasiyla cocuk dr una gitti.
Diye haber verdi kizlar.
anladım canım geçmiş olsun hayırlısı artıkDuha canim sagol darisi basina bi bakmissin buglere gelecen
Miss canim cok degil gunde bir.kez falan adet sancisi gbi belimden baslayan agrim oluyor yuruyuncede karnimin altina baski oluuor.onlar sanci mi ya ben tam cozemedim
Nukra canim.cok sagol Rabbim herkeae nasip etsin insallah
Aysegul canim darisi basina inan zaman cabuk geciyor Rabbim sana ve tum bekleyenlere wn yakin zamanda nasip etsin
Denizasker canim ece normal dogum.yapti bildigim benim erken.belli olma sebebi ben epilepsi hastasiuim riske girmek istemiyoruz sezeryenda genel anestezi olacak
Gözün aydin cnm Allah tamamınaerdirsin saglikla sihhatle kucagina al inskızlar uzun bır aradan sonra hepinize merhaba ..
güzel haber verecektim ama önce nesdemin güzel haberini okudum çok şükür sağ salim almış yavrusunu kucağına...
Ben de hamişim kızlarr 7 haftalık olduk çok şükür kalp atışlarını duydum..ateş ölçemye devam ettim şükürler olsun hamiş oldum hepinize bu yöntemde ki yardımlarınız için çok çok tşkr ederim.Daha erken haber vermeyi çok istedim ama kalp atışlarını duymadan içim rahat etmedi bu kez malum 3 kaybım vardı şimdi İğnemi kullanıyorum rabbimin izniyle sağsalim kavuşurum inş bu kez......
ateş tablomuda ekleyim belki yeni başlayacaklara faydası olur..http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
canim dogum tamamen kismet..kimseyle kiyaslama cogunluk nasil diye..hangisi hakkinizda hayirliysa o olsun..
bir de lutfen her 2sini ayni derecede iste hic fark koyma..cute derdi hep her 2sine hazirlamaliyiz kendimizi diye..ben sozde her 2sine hazirdim ama gonlumdeki normaldi sezeryan hic istemiyordum..
40haftayi doldurup 41e gecince e mecbur sezeryan da dusunduk eger gelmezse mecbur sezeryan olurum diye..inan normale kafa takdigimdan her sabah aglayarak uyaniyordum yine sancim yok sezeryan olucam diye..cunki sezeryana hic alistirmadim kendimi hep normal dogum hakkinda arastirdim hep onu hayal ettim..hic sezeryan hakkinda bilgi edinmedim..artik 41hafta 1gunde dk.a hadi sezeryan yap diye gitdim guya ama icim buruk sanki evet yapalim dese orda sappur sappur agliycaktim 0moralle gitmistim ama hiss etmesemde acilmam vardi da sukur normal oldu..ha bu arada sezeryani korkdugumdan falan deyildi istememe sebebim sadece benim sorunlarim icin normal dogum cozum ola bilir demisti dk yani sezeryanla sorunlarim ayni kalicakti ve ya aryicskti..ama normal benim icin onemliydi..
yani cnm ne normale ne sezeryana kafa takma tamamen zamana birak sadece bebisi dusun inan hic onemi yok normalmis sezeryanmis..en kolayindan dile cnm..
ha bu arada benim bebek karnimda kakasini yapmisti cunki hstanede suyum geldi yemyesil ici pislikli... dk sancin baslamasa amelyata alicam dedi yarina kalsmazsin bebek ne halde bilmiyorum dedi..o an tek derdim bebisin sagsalim cikmasiydi umrumda degildi dogum sekli..
Seni kimse tedirgin etmedi.herkesin bi nedeni var sezaryen icin.kaldi ki keyfi de olabilir.bi suru pozitif normal dogum hikayesi var.onlari okuyabilirsin
Neden tedirgin olduguni henuz cozemedim.herkesin vucudu farkli
Benim catim dar. Mecbur sezeyan.
Nesdemim bobreginden dolayi mecbur sezeryan.
Yusranin epilepsisi var. O nedenle mecbur sezeryan.
Yani bizler mecbur sezeryan olduk..saglik sorunun olmazsa normal dogurursun sen de.
amin cok tsk ederim cümlemiz inş sagsaglim alırız kucagımızaAllah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
canım gözün aydın cok sevindim ins sagsaglim kavuşursun kavuşuruz canım benim inan cok mutlu oldumkızlar uzun bır aradan sonra hepinize merhaba ..
cok güzel olmuş ellerine sağlık güle güle giyinsin düşünüp kızına kendin örmen ne güzelEki Görüntüle 1229662 Eki Görüntüle 1229662 kızlar kızımın ilk kıyafetini kendim yapmak istedim,yıllardır elime örgü almamıştım acemi işi oldu ama yinede güzel oldu,malum kışın dogacak kızım allah izin verirse nasıl olmuş sizceEki Görüntüle 1229662
Benim arkadaşlarımdan var normal yapan hatta bi tanesi girdi 2 saatte doğurdu 2 cocugunuda bide kizi gorsen minyon bi tip sasirdiydim valla demek tamamen sans nasip isiben yazdıklarımı tüm iyi niyetimle yazdım.. tedirginligimi o yaptı bu yaptı sen yaptın demedim.. eylül ekim annelerinin face grubundada normal bile düşünenler bi yazıyor sezeryan oldum.. hiç bana denk gelmedi normal.. asla şahısları eleştirmedim ne haddime ayrıca banane ben tüm samimiyetimle o anı sordum size hani son anlar gelince acaba fikirler mi degişiyor, ne bilim işte herneyse sebep.. onları bi nebze dinlemek istedim.. cute nesdem sizi zaten biliyorum ama bu denli sert çıkacagınız aklımın ucundan geçmezdi.. beni nasıl anladınız bilmiyorum dogumu yaklaşan bi insan olarak endişelerimin olması normal sadece bunu paylaştım.. herneyse nesdem Allah kolaylık versin sanada sag saglim al bebegini kucagına inşallah..
Hayırlı olsun inş canım iğnede şifa olur inş bu sefer dozunu ne verdikızlar uzun bır aradan sonra hepinize merhaba ..
Son zamanlarda bazi yorumlar yaziyrsun ki farkinda degilsin sanirim. Bu son yazdiginda samimiyet degil, sanki biz isteyerek sezeryan yapmisiszda, burda normal.doguracaklara engel oluyrmusuz gibi yazmissin. Hem topigi takip etsen (ki ben ogluma ragmen takip.ediyrm.elimden geldigince) bilirsin kimin neden sezeryan oldugunu.ben yazdıklarımı tüm iyi niyetimle yazdım.. tedirginligimi o yaptı bu yaptı sen yaptın demedim.. eylül ekim annelerinin face grubundada normal bile düşünenler bi yazıyor sezeryan oldum.. hiç bana denk gelmedi normal.. asla şahısları eleştirmedim ne haddime ayrıca banane ben tüm samimiyetimle o anı sordum size hani son anlar gelince acaba fikirler mi degişiyor, ne bilim işte herneyse sebep.. onları bi nebze dinlemek istedim.. cute nesdem sizi zaten biliyorum ama bu denli sert çıkacagınız aklımın ucundan geçmezdi.. beni nasıl anladınız bilmiyorum dogumu yaklaşan bi insan olarak endişelerimin olması normal sadece bunu paylaştım.. herneyse nesdem Allah kolaylık versin sanada sag saglim al bebegini kucagına inşallah..
Bak iste. Bu sekilde bastan yazsan inan sert davranmazdim.canım çok sagol çok güzel anlatmışsın haklısın da.. zaten Allah korusun saglık problemi olmasında nasıl isterse öyle gelsin.. ama ilk bebek olunca insan ister istemez ne olcak ne yapsam diye düşünüyor.. ve etraftan hani ben yaptım iyidi kötüydü vs diyen birini arıyor.. bende hiç denk gelmedim normal dogum yaptım diyene ondan yazdım öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?