Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok guzzel olmus.

Iyi degilim.cnm.
3 gundur yine migdem.tekrarladi.
Fena haldeyim..siddetli bas donmesi bulanti yasiyrm. Yine gece yemegi unutmusum. Onu farkettik. Toparlanmaya calisiyrm.dikkat et kendine..seviyrm.seni.

Eylulungulu...
Cnm. Hayirli olsun. Allahim bagislasin. Saglikla al kucagina.

Cok guzzel olmus.

Iyi degilim.cnm.
3 gundur yine migdem.tekrarladi.
Fena haldeyim..siddetli bas donmesi bulanti yasiyrm. Yine gece yemegi unutmusum. Onu farkettik. Toparlanmaya calisiyrm.dikkat et kendine..seviyrm.seni.
Cutem bende seni seviyorum canım miden için çok üzüldüm canım kendini hiç ihmal etmemen gerekiyor demek ki miden ertelenmeyi affetmiyor kuzu baksana inşaallah çabuk toparlarsın emzirdiğin için daha çok enerji sarfediyorsun Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin
Ben bugün çok sakar oldum sabah bi tabak düşürdüm kırıldı eşim hemen çekti fotoğrafını yaa oğlum bak annen sakar olmuştu diyip göstericem dedi sonrada ütü yaparken buharına tuttum elimi neyseki buz torbasıyla hallettim geçti acısı

NESDEM masallah pamuk japon prensese Rabbim ailece hep,mutlu olmazi nasip etsin darisi basimiza
CuTEM haber verdin sagol kuzum sende dikkat,et kendine ihmal etme yemegini yine agrimis imsallah hemem gecer Ruzgar pasayi opuyoruz
Eylulungulu hayirlisi olsun Rabbim tamamina erdirsin insallah darisi bekleyen canlara
ROSA canim ben sgk dayim bizim kurum kabul etmiyo sen nerde calisiyorsun belki orasi kabul ed er sor sen
Deryam daha iyi olmana sevindim sikinlinca yaz rahatla
Nukram Missim benim agrilar var ama azcik biraz bel biraz karnimin altina dogru baski hafitende karnimda aci oluuor sizinde mi oyle yoksa cok daha siddetli mi

Canlar bide ben iki haftadir namaz kilarken secdeye gidemiyorum egilemiyorum zorlamakta istwmiyorum Allah kabul etsin.
Bide kizlar bebek suslerim bitti ama atamadim size cunku henuz ismini yazdiraip yapistiramadim ve oglum icin nakistan kundak yapmaya calisiykrum bugun basladim insallah guzel olur size resimlerini atacam bitirince ikisinide

oh şükürler olsun cok sevindim minnoşu da merak ediyorum.

hayırdır eflalim niye kaciyrsun?

maşallah canım gözünaydın hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş Rabbim.

canım benim çok sevindim Rabbim o acıları birdaha yaşatmasın sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş :)

Gözün aydin cnm Allah tamamınaerdirsin saglikla sihhatle kucagina al ins

canım gözün aydın cok sevindim ins sagsaglim kavuşursun kavuşuruz canım benim inan cok mutlu oldum

Hayırlı olsun inş canım iğnede şifa olur inş bu sefer dozunu ne verdi

Eylulungulu...
Cnm. Hayirli olsun. Allahim bagislasin. Saglikla al kucagina.

canlar allah razı olsun hepinizden çok tşkr ederim güzel dilekleriniz için...Rabbim hamişleri sağ salim sonuna ulaştrsın bekleyenlerede en kısa zamanda versin inş...
iğnem bu kez clexane 0.6

Ben
iBenimki baya siddetli ya bazen yuruyemiyorum belimden bide yatip kalksam bile cati agrisi var

Bak iste. Bu sekilde bastan yazsan inan sert davranmazdim.

burdaki birçok insanın gebeligi bekledigi zamanları yumurtladım mı döllendim mi kesesi var mı kalbi attı mı aşamalarını hepsini takip ettim.. aylarca bebegimi beklerken olumsuzlukları duyarken kimseye neden olumsuz konuşuyorlar demedim.. çünkü insan olarak ben biliyordum hepsi birşeyler görmüş yaşamış ve bize yardımcı olmak istiyorlardı... bende bi insanım kusursuz olamam.. ama kusurlarımın kasıtlı oldugunu düşünmekte sana yakışmadı.. IQ olayına gelince hamilelik kursunda profosör doktor söyledi evet haklısın yazmakta düşüncesizlik etmişim ama tekrardan söylüyorum uzman birinden duydugum bi bilgiyi işe yarar belki diye paylaştım.. herneyse bu konuşma uzar gider.. kısaca şunu söyleyim karnımda ilk bebegimi kaybedip ikinciyide nerdeyse bir yıl bekleyip kavuşmuş biri olarak hiçbir kadına üzülsün diye birşey demem emin ol.. Allah şahit olsun demem..

NESDEM...

Cutem iyiyiz.kuzum cokk guzel tam bi beyaz japon.3900 50cm.beni emdi bi saat simdi babasiyla cocuk dr una gitti.
Diye haber verdi kizlar.
Masaallah masaallah Dora miz dogmus...
Annesinin kollarinda misil misil uyusunda buyusun ins.
Nesdem im bacim buyuk gecmis olsun en kisa zamanda toparlanman dilegiyle...
Bu anin tadini yasa bacim...

Inan benim icimde hala ukte kaldi ...
Odam susluydu herseyim tamamdi ama yavrum yogun bakimdaydi ...
En onemli parcam yoktu odamda...
Hastanede cekilmis hic fotografimiz yok
Bol bol fotograf cekil mis kokulunla olur mu

Sanirum bu varsayima gore en IQ su dusuk benim oglum olacak gibi gorunuyor...
En erken dogum yapan bendim cunku...
Ama goturdugum doc.dr. lar ayliklarina gore hareketlerini cok cok iyi buluyor ...
Gelisiminide oyle...
Sanirim boyle bir varsayimi genelleme yapmak sacmalik olur ablam degil mi ?
Denizim bacim erken dogsa bile yavrun sen gonlunu ferah tut bacim...
Eger cocugun zekasi geri olacaksa erken dogsada gec dogsada engel olamaz kimse...
Bunlari dusunerek kendini strese sokma bacim bak benimde suyum birden gelmisti ona ragmen suni sanciyla doguracaktim acilma yoktu sifirdan baslayacaktim ama oglumun kalbi dayanamadi yavas atmaya basladi...
Kimse kolay kolay sezeryan olmaz sanmiyorum...
Ama gunumuzdeki yiyecekler icecekler hava kosullari sapsaglikli hamilelik surrci gecirmemize engel olabiliyor maalesef...
Her ne kadar dikkat etsekte...

Bacim oturark kilmayi denesen
...
Bende cok zorlaniyordum ama idrarimi tutamiyordum diye
Kundagin resmini merakla bekliyoruz

canlar allah razı olsun hepinizden çok tşkr ederim güzel dilekleriniz için...Rabbim hamişleri sağ salim sonuna ulaştrsın bekleyenlerede en kısa zamanda versin inş...
iğnem bu kez clexane 0.6
O oooo hamisimiz varmis...
Rabb'im anali babali buyutsun bacim.. ♥♥♥
Saglicakla al kucagina ins

Nesdeemm kuzuuumm şükürler olsunn,bi macera bitti öteki maceran başlıyor. Ömür boyu mutlu bir hikayeniz olsun inşallah. Çok duygulandım yaa..acaip merak ediyorum japon Dora'mızı..ilk aklıma gelen bundan yaklaşık 1 yıl önce rüyamda gördüğüm kucağındaki japon bebeğin oldu..vaay bee..zaman su gibi geçti.her zaman dualarımdaydın..burdaki bütün kız kardeşlerim gibi..binlerce kez şükür olsun Rabbime..kendim dogurmuş gibi rahatladım :) maşallah ikinize de.en kısa zamanda foto bekliyoruuzzzzz

Eylülüngülü canım seni de tebrik ediyorum.Güzel Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Aynen kuzum. Cok.sacma bir genelleme.
Sen yaziursun ali yasini.inan ruzgarla ayni gidiyr gelisimi cnm. Masallah kuzularimiza. Ben senin oglunda da kucuk.dogmisum.
Arkadaskmda 27 haftalik dogurdu. 2 yasinda simdi. Ama zehir masallah cnm..sen kalbini ferah tut.

Yok ablam benim oglumdan yana cok sukur bir sikintim yok...
Deniz arkadasimiz boyle seyleri takmasin diye yazdim...
Fazla takmasin kafasina boyle seyleri streste bebek icin hic iyi degil sonucta
Valla benim oglum anneler topigindeki cocu kisinin cocugundan ileride diyebilirim...
Masaallahi var cok sukur...
Ailemdekiler de sokta

NESDEM...

Cutem iyiyiz.kuzum cokk guzel tam bi beyaz japon.3900 50cm.beni emdi bi saat simdi babasiyla cocuk dr una gitti.
Diye haber verdi kizlar.

İnsallahh canim nukra yusra miss biz asagi yukari ayni zamanlardayiz evet :)
Canim belimde ki problemden oturu bu kadar zorlandim sanirim insallah sende sıkınti olmaz allahin izniyle
Canim gozunaydin saglikla al kucagina insallahh
NESDEM...

Diye haber verdi kizlar.

Ohhh masallahh subanallah nedosum spinal oldu sanirim tavsiyelerini heyecanla bekliyorum rabbim bizede o gunu gormeyi saglicakla kucaklamayi nasip etsin

Cokta guzel olmuss cok yakisicak prensesimize masallah

Topigin 2. Prensesi benim ki sanirim ablasi gibi saglikla gelsin insallah

maşallah canımm emir e inş hepimizin melekleri öyle olur :) kaç kilo doğmuştu ?
canım 2850 doğmuştu, 3500 beklerken benim kuzum son ay karnımda kilo verdi tansiyon yüksekliğinden yoksa kilosu iyiydi
canım benimkide öyle acıkınca şimdiden tekmeliyor:)
hayalleriniz gerçek oldu canım sabrınızın meyvesi kuzunuz
Kızlar nanız hızım 100 den aşağı düşmüyor hele biraz hareket etsem kalbimin sesini duyuyorum bugün sağlık ocağına gittim kardiyolojiden randevu aldı bana sizinde böyle bir sorun oldu mu
canım bazı gebelerde olur dr gerekeni söyler
ay canım inşaallah gebesindir ama gebeysen yakı olmaz çıkar onu
Selam kizlar biraz gec oldu ama bugun kan testi yaptim 273.45 cikti
maşaallah çok iyi
ayyy ne yoruldu kız sen bitmedi misafirin kolay gelsin güzelim
sağol canım utandım
canım korkma ilaçla yükselir, doğum sonrası için kan çok önemli ondan demiştir
maşaallah canım darısı bebeğini görmeye
oyyy kuzum olur böyle duygular yetememe duysgusu kötü biliyorum ama her şey kuzun için az kaldı deryam bir bakmışsın doğum olmuş jet hızıyla yapacaksın her işini:)
gayet normal canım
kullan canım tedbir iyidir
maşaallah canım size, inşaallah doğumunda çok güzel olur
canım bende normal çok istedim hatta normal normal diye saplantı yaptım ama ne oldu hiç istemeyerek ağlaya ağlaya sezaryen oldum oğlumun kalp atışı düşüyordu taşikardi olmuştu sancıya ben dayandım onun kalbi dayanmadı normal doğarsa ölür denildi ki son ana kadar direndim, her şey nasip sen ikisinede hazırla kendini keyfi olan yok son anda bir sıkıntı oluyor ya da önceden çatı darlığı gibi belli sebepler oluyor, çevremde normal doğum çok benim.Şimdi yine normal yaptıracak dr arıyorum bu şehirde imkansız ama
maşallah canım bebeğine, sana da geçmiş olsun inşaallah geçer ağrın, ara ara benim de kalçama ağrı giriyor topallıyorum
Cevap yazmistim kuzum sana.
sağol canım:)
çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla doğsun
oh şükürler olsun cok sevindim minnoşu da merak ediyorum.

hayırdır eflalim niye kaciyrsun?

maşallah canım gözünaydın hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş Rabbim.
canım dün günüm vardı bittim yorgunluktan
NESDEM...

Diye haber verdi kizlar.
oyyyy yerim o japonu maşaallah

çok güzel canım

Dun doktorum tekrar istedi kan testini sonuc 943.44 cikti 4 katina cikmis nerdeyse ikiz mi acep

anlıyorum canım illaki gerekçeler vardır ayrıca hiçbir gerekçe olmasına bile gerek yok kişisel tercih bile olabilir.. hani derler ya eşşekten düşeni eşşekten düşen anlar.. :) bende yaşayan birilerini arıyorum neyle karşılaşacagımı bilmek için.. internette yazanlar falan ne denli gerçek emin olamadım.. bu arada şükürler olsun bebegine birşey olmadan almışsın kucagına.. ikincide saglıkla gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…