Cok guzzel olmus.Eki Görüntüle 1229662 Eki Görüntüle 1229662 kızlar kızımın ilk kıyafetini kendim yapmak istedim,yıllardır elime örgü almamıştım acemi işi oldu ama yinede güzel oldu,malum kışın dogacak kızım allah izin verirse nasıl olmuş sizceEki Görüntüle 1229662
Iyi degilim.cnm.Cutem çok sağol prensesten ve annesinden haberdar ettiğin için bizi
Nasılsın kuzucuğun nasıl :) notlarına baktımda hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum benim haftamdaki notların uykum çok var dün kaç gündür ilk defa deliksiz uyumuşum alt tarafta bir anda bıçak saplanması gibi sancı oluyor bugün wc yi mesken tuttum yine çıkamıyorum dün miss belim ağrıyor demişti benimde bugün bel ağrım fazla ayakta duramıyorum artık bunada hamdolsun ağrıların sebebi güzel değil mi :)
Cutem bende seni seviyorum canımCok guzzel olmus.
Iyi degilim.cnm.
3 gundur yine migdem.tekrarladi.
Fena haldeyim..siddetli bas donmesi bulanti yasiyrm. Yine gece yemegi unutmusum. Onu farkettik. Toparlanmaya calisiyrm.dikkat et kendine..seviyrm.seni.
oh şükürler olsun cok sevindim minnoşu da merak ediyorum.
hayırdır eflalim niye kaciyrsun?
maşallah canım gözünaydın hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş Rabbim.
canım benim çok sevindim Rabbim o acıları birdaha yaşatmasın sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş :)
Evet canım haklısın, geldi geçti işte öyle bir buhran
Evet tek hamile ben değilim de işte insan bazen güçten kuvvetten düşünce zoruna gidiyor. Benim haftalarıma gelince anlarsın bu duyguyu canımŞimdi daha iyiyim
Evet canım meleğimin tekmelerini duyunca bütün dertler uçup gidiyor zaten çok şükür halimize
çokkk sevindim canım, hayırlı olsun gözübn aydınAllah kucağına almayı nasip etsin bu sefer inşallah
Darısı bekleyen tüm kısçelerime inşallah
oyyyyyyyyyyyyy çok şükürrr yaaaaaaa
Gözümüz aydın, Japon Doramız sağ salim geldi
Kızlar herkes iyi inşaallah gebelik sıkıntıları var günler azalıyor hava sıcak hepiniz haklısınız :) Rabbim hepimizi sağsalim kavuştursun kuzucuklarla tüm bu duyguyu tatmak isteyenlerede ennn kısa zamanda enn güzelinden nasip etsin :)
Eylülüngülü çok sevindim Rabbim daim etsin canım :) topiğimizde taze hamişler olmuş Rabbim hayırlı eylesin daim etsin hamiş sayımız artsın inşaallah:)
nesdem masallah fistigina canim..Gozu aydin olsun topigimizin ilk prensesimiz dogdu abilerinin bi tanesiiiii o....
boran cok guzel canim ya cok tatli gule gule giydir Insallah
Eylulungulu coook tebrik ederim..Rabbim kucagina aldigin gunu yasatsin Insallah..saglikla dogsun bebisin..
Gözün aydin cnm Allah tamamınaerdirsin saglikla sihhatle kucagina al ins
canım gözün aydın cok sevindim ins sagsaglim kavuşursun kavuşuruz canım benim inan cok mutlu oldum
Hayırlı olsun inş canım iğnede şifa olur inş bu sefer dozunu ne verdi
Eylulungulu...
Cnm. Hayirli olsun. Allahim bagislasin. Saglikla al kucagina.
iBenimki baya siddetli ya bazen yuruyemiyorum belimden bide yatip kalksam bile cati agrisi varNESDEM masallah pamuk japon prensese Rabbim ailece hep,mutlu olmazi nasip etsin darisi basimiza
CuTEM haber verdin sagol kuzum sende dikkat,et kendine ihmal etme yemegini yine agrimis imsallah hemem gecer Ruzgar pasayi opuyoruz
Eylulungulu hayirlisi olsun Rabbim tamamina erdirsin insallah darisi bekleyen canlara
ROSA canim ben sgk dayim bizim kurum kabul etmiyo sen nerde calisiyorsun belki orasi kabul ed er sor sen
Deryam daha iyi olmana sevindim sikinlinca yaz rahatla
Nukram Missim benim agrilar var ama azcik biraz bel biraz karnimin altina dogru baski hafitende karnimda aci oluuor sizinde mi oyle yoksa cok daha siddetli mi
Son zamanlarda bazi yorumlar yaziyrsun ki farkinda degilsin sanirim. Bu son yazdiginda samimiyet degil, sanki biz isteyerek sezeryan yapmisiszda, burda normal.doguracaklara engel oluyrmusuz gibi yazmissin. Hem topigi takip etsen (ki ben ogluma ragmen takip.ediyrm.elimden geldigince) bilirsin kimin neden sezeryan oldugunu.
Hem sadece senin dogumun yaklasmadi. Bazi yazdiklarinla dogumu yaklasanlarida endiselendirdigini fark ediur musun acaba? Misal gecen "sakin erkenden aldirmayin bebeginizi. IQ su dusuk olur" yazdin..cok sinirlenmistim..ama gebesin diye susmustum.yeri gelmisken yazayim.erken dogum yapmak zorunda kalanlarin bu yazdigini okuduklarinda ne hale geleceklerini duusndun mu acaba? Biraz empati yapman lazim. Hem.ben de erken dogumum. O zaman IQ um dusukki o nedenle yuksek muhendis olup okjlu derceyle bitirdim.
Bak iste. Bu sekilde bastan yazsan inan sert davranmazdim.
Masaallah masaallah Dora miz dogmus...NESDEM...
Cutem iyiyiz.kuzum cokk guzel tam bi beyaz japon.3900 50cm.beni emdi bi saat simdi babasiyla cocuk dr una gitti.
Diye haber verdi kizlar.
Sanirum bu varsayima gore en IQ su dusuk benim oglum olacak gibi gorunuyor...Son zamanlarda bazi yorumlar yaziyrsun ki farkinda degilsin sanirim. Bu son yazdiginda samimiyet degil, sanki biz isteyerek sezeryan yapmisiszda, burda normal.doguracaklara engel oluyrmusuz gibi yazmissin. Hem topigi takip etsen (ki ben ogluma ragmen takip.ediyrm.elimden geldigince) bilirsin kimin neden sezeryan oldugunu.
Hem sadece senin dogumun yaklasmadi. Bazi yazdiklarinla dogumu yaklasanlarida endiselendirdigini fark ediur musun acaba? Misal gecen "sakin erkenden aldirmayin bebeginizi. IQ su dusuk olur" yazdin..cok sinirlenmistim..ama gebesin diye susmustum.yeri gelmisken yazayim.erken dogum yapmak zorunda kalanlarin bu yazdigini okuduklarinda ne hale geleceklerini duusndun mu acaba? Biraz empati yapman lazim. Hem.ben de erken dogumum. O zaman IQ um dusukki o nedenle yuksek muhendis olup okjlu derceyle bitirdim.
Bacim oturark kilmayi denesenCanlar bide ben iki haftadir namaz kilarken secdeye gidemiyorum egilemiyorum zorlamakta istwmiyorum Allah kabul etsin.
Bide kizlar bebek suslerim bitti ama atamadim size cunku henuz ismini yazdiraip yapistiramadim ve oglum icin nakistan kundak yapmaya calisiykrum bugun basladim insallah guzel olur size resimlerini atacam bitirince ikisinide
O oooo hamisimiz varmis...canlar allah razı olsun hepinizden çok tşkr ederim güzel dilekleriniz için...Rabbim hamişleri sağ salim sonuna ulaştrsın bekleyenlerede en kısa zamanda versin inş...
iğnem bu kez clexane 0.6
Aynen kuzum. Cok.sacma bir genelleme.Masaallah masaallah Dora miz dogmus...
Annesinin kollarinda misil misil uyusunda buyusun ins.
Nesdem im bacim buyuk gecmis olsun en kisa zamanda toparlanman dilegiyle...
Bu anin tadini yasa bacim...
Inan benim icimde hala ukte kaldi ...
Odam susluydu herseyim tamamdi ama yavrum yogun bakimdaydi ...
En onemli parcam yoktu odamda...
Hastanede cekilmis hic fotografimiz yok
Bol bol fotograf cekil mis kokulunla olur mu
Sanirum bu varsayima gore en IQ su dusuk benim oglum olacak gibi gorunuyor...
En erken dogum yapan bendim cunku...
Ama goturdugum doc.dr. lar ayliklarina gore hareketlerini cok cok iyi buluyor ...
Gelisiminide oyle...
Sanirim boyle bir varsayimi genelleme yapmak sacmalik olur ablam degil mi ?
Denizim bacim erken dogsa bile yavrun sen gonlunu ferah tut bacim...
Eger cocugun zekasi geri olacaksa erken dogsada gec dogsada engel olamaz kimse...
Bunlari dusunerek kendini strese sokma bacim bak benimde suyum birden gelmisti ona ragmen suni sanciyla doguracaktim acilma yoktu sifirdan baslayacaktim ama oglumun kalbi dayanamadi yavas atmaya basladi...
Kimse kolay kolay sezeryan olmaz sanmiyorum...
Ama gunumuzdeki yiyecekler icecekler hava kosullari sapsaglikli hamilelik surrci gecirmemize engel olabiliyor maalesef...
Her ne kadar dikkat etsekte...
Bacim oturark kilmayi denesen
...
Bende cok zorlaniyordum ama idrarimi tutamiyordum diye
Kundagin resmini merakla bekliyoruz
O oooo hamisimiz varmis...
Rabb'im anali babali buyutsun bacim.. ♥♥♥
Saglicakla al kucagina ins
Yok ablam benim oglumdan yana cok sukur bir sikintim yok...Aynen kuzum. Cok.sacma bir genelleme.
Sen yaziursun ali yasini.inan ruzgarla ayni gidiyr gelisimi cnm. Masallah kuzularimiza. Ben senin oglunda da kucuk.dogmisum.
Arkadaskmda 27 haftalik dogurdu. 2 yasinda simdi. Ama zehir masallah cnm..sen kalbini ferah tut.
masallah kuzuna yusram...Rabbim korusun 2nizi de...
parmagim agrisa acaba doguruyorummu diyodum
her hafif agrida bile seviniyodum evet geliyo bebis diye ama nafileee....
yani korkma canim agrilar normal diyolardi da ben inanmiyordum gercekten de normalmis o agrilarla bebek dogmuyomus oyrendim
senin fistiga dan masallah caniminsan hamileliyi ozluyor bile o agrilar oyle tatli geliyokiii
kizlar 35haftadasiniz hepiniz hepinize bol bol
Rabbim hepinizi korusun saglikla kavusun meleklerinize Insallahhh
evet canım hakikaten bir bakmışsın 10- 20-30 olmuş, çok çabuk geçiyor.
inşallah isteyen herkes tadar bu duyguyu.
bu şeker yüklemesi de gözümü korkutuyor, hayırlısıyla atlatırım inşallah
maaşallah prensese.
senin de zor oldu bu dönemin canım allah yardımcın olsun.
ben de çok korkuyorum okul zamanı böyle şeylerle uğraşmak çok zor olacak
dediğin gibi kuzucuklar için her şeye katlanırız tabi:)
anammmm nesdem alındı galiba doğumaaaaa....
Allahım yardım et, ikisini de sağ sağlim kurtar. ay çok heyecanlıııı...
kızlar uzun bır aradan sonra hepinize merhaba ..
güzel haber verecektim ama önce nesdemin güzel haberini okudum çok şükür sağ salim almış yavrusunu kucağına...
Ben de hamişim kızlarr 7 haftalık olduk çok şükür kalp atışlarını duydum..ateş ölçemye devam ettim şükürler olsun hamiş oldum hepinize bu yöntemde ki yardımlarınız için çok çok tşkr ederim.Daha erken haber vermeyi çok istedim ama kalp atışlarını duymadan içim rahat etmedi bu kez malum 3 kaybım vardı şimdi İğnemi kullanıyorum rabbimin izniyle sağsalim kavuşurum inş bu kez......
ateş tablomuda ekleyim belki yeni başlayacaklara faydası olur..http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
NESDEM...
Cutem iyiyiz.kuzum cokk guzel tam bi beyaz japon.3900 50cm.beni emdi bi saat simdi babasiyla cocuk dr una gitti.
Diye haber verdi kizlar.
Eki Görüntüle 1229662 Eki Görüntüle 1229662 kızlar kızımın ilk kıyafetini kendim yapmak istedim,yıllardır elime örgü almamıştım acemi işi oldu ama yinede güzel oldu,malum kışın dogacak kızım allah izin verirse nasıl olmuş sizceEki Görüntüle 1229662
nesdem masallah fistigina canim..Gozu aydin olsun topigimizin ilk prensesimiz dogdu abilerinin bi tanesiiiii o....
Eylulungulu coook tebrik ederim..Rabbim kucagina aldigin gunu yasatsin Insallah..saglikla dogsun bebisin..
İnsallahh canim nukra yusra miss biz asagi yukari ayni zamanlardayiz evet :)masallah kuzuna yusram...Rabbim korusun 2nizi de...
parmagim agrisa acaba doguruyorummu diyodum
her hafif agrida bile seviniyodum evet geliyo bebis diye ama nafileee....
yani korkma canim agrilar normal diyolardi da ben inanmiyordum gercekten de normalmis o agrilarla bebek dogmuyomus oyrendim
senin fistiga dan masallah caniminsan hamileliyi ozluyor bile o agrilar oyle tatli geliyokiii
kizlar 35haftadasiniz hepiniz hepinize bol bol
Rabbim hepinizi korusun saglikla kavusun meleklerinize Insallahhh
Canim belimde ki problemden oturu bu kadar zorlandim sanirim insallah sende sıkınti olmaz allahin izniyleevet canım hakikaten bir bakmışsın 10- 20-30 olmuş, çok çabuk geçiyor.
inşallah isteyen herkes tadar bu duyguyu.
bu şeker yüklemesi de gözümü korkutuyor, hayırlısıyla atlatırım inşallah
maaşallah prensese.
senin de zor oldu bu dönemin canım allah yardımcın olsun.
ben de çok korkuyorum okul zamanı böyle şeylerle uğraşmak çok zor olacak
dediğin gibi kuzucuklar için her şeye katlanırız tabi:)
anammmm nesdem alındı galiba doğumaaaaa....
Allahım yardım et, ikisini de sağ sağlim kurtar. ay çok heyecanlıııı...
Canim gozunaydin saglikla al kucagina insallahhkızlar uzun bır aradan sonra hepinize merhaba ..
güzel haber verecektim ama önce nesdemin güzel haberini okudum çok şükür sağ salim almış yavrusunu kucağına...
Ben de hamişim kızlarr 7 haftalık olduk çok şükür kalp atışlarını duydum..ateş ölçemye devam ettim şükürler olsun hamiş oldum hepinize bu yöntemde ki yardımlarınız için çok çok tşkr ederim.Daha erken haber vermeyi çok istedim ama kalp atışlarını duymadan içim rahat etmedi bu kez malum 3 kaybım vardı şimdi İğnemi kullanıyorum rabbimin izniyle sağsalim kavuşurum inş bu kez......
ateş tablomuda ekleyim belki yeni başlayacaklara faydası olur..http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
NESDEM...
Diye haber verdi kizlar.
Cokta guzel olmuss cok yakisicak prensesimize masallahEki Görüntüle 1229662 Eki Görüntüle 1229662 kızlar kızımın ilk kıyafetini kendim yapmak istedim,yıllardır elime örgü almamıştım acemi işi oldu ama yinede güzel oldu,malum kışın dogacak kızım allah izin verirse nasıl olmuş sizceEki Görüntüle 1229662
canım 2850 doğmuştu, 3500 beklerken benim kuzum son ay karnımda kilo verdi tansiyon yüksekliğinden yoksa kilosu iyiydimaşallah canımm emir einş hepimizin melekleri öyle olur :) kaç kilo doğmuştu ?
canım benimkide öyle acıkınca şimdiden tekmeliyor:)bu arada kızalr yarın 34+1 oluyoruz işten ayrılabilir raporumu almaya gidecem(2 hafta aktarmış olacam) gitmişken muayenede olacam zaten 6 gün sonraydı kontrol aradım yarına aldılar haberleri yazarım size
bu arada kuzumun ütüleride bitti şükürler olsun sadece hastane çantasına ve çekmecelerine yerleşecek
bide kızlar ne zamandır yazacam fırsat bulup giremedim yazayım benim oğluşum ben acıkınca acip hareketleniyor tekmeler içerde gezintiler falan yemeğimi yeyince bi sakinliyor garip geldi bana bu durum normalde yemekten sonra çok hareketli olması gerekmez mi
hayalleriniz gerçek oldu canım sabrınızın meyvesi kuzunuzKızlaar nasılsınız :) geçmişi okuyorum ama çoklu alıntıyı beceremedim telefondan.
Sıcaklardan mayıştım iyice yaa akşam olunca ancak nefes alabiliyorum.Herkeste tatlı bir telaş var Rabbim bu günleri isteyen herkese nasip etsin bende bitirdim Ahmet Asım ın çantasını hazırladım kendi eksijlerimide aldım çanta yapmak kaldı eşimi Ahmet Asım ın dolabını açıp elbiselerini seyrederken yakalıyorum hepoğlumu özledim gelse artık diyor sonrada yok yok zamanında gelsin diyor :)
Bu günlerin hayalini bile yapamıyordum ama Rabbim yazınca herşey oluyor yeter ki zamanı gelsin bu kadar beklememizdede vardır bir hayır diyoruz Rabbimiz en iyisini bilen...Hepimizin kalbi çok güzel iyilik için atıyor ben inanıyorum bu kadar isteyipte bu duyguyu tatmayan kalmayacak inşaallah hepinizi öpüyorum güzel yürekliler
canım bazı gebelerde olur dr gerekeni söylerKızlar nanız hızım 100 den aşağı düşmüyor hele biraz hareket etsem kalbimin sesini duyuyorum bugün sağlık ocağına gittim kardiyolojiden randevu aldı bana sizinde böyle bir sorun oldu mu
ay canım inşaallah gebesindir ama gebeysen yakı olmaz çıkar onukızlar ya adetime 9 gün var.dünden beri göğüs uçlarım acıyo.bu hamilelik belirtisi ama çok erken belirdi sanırımbu zamana kadar ne belirtiler yaşadım sonu hüsranla biten
bide kayınvalidem bana demeye çekinmiş eşime söylemiş.beline yakı yapıştırsın belki iyi gelir demiş.
bende dışardayken girdim aldım eczaneden.şuan belimde duruyo.zararı olmaz heralde.
maşaallah çok iyiSelam kizlar biraz gec oldu ama bugun kan testi yaptim 273.45 cikti
ayyy ne yoruldu kız sen bitmedi misafirin kolay gelsin güzelimCan'laarr eşimin amcasıgilleri yeni gönderdim,bugün de komşularım hoşgeldine geldiler.Ankara'ya geldim geleli popom yer görmedi yahuu
Regl oldum,biter bitmez zekai tahirin yolunu tutcam bakalım.haberdar ederim gelişmelerden.
Nesdeeemm 2 gün sonra ömürlük misafirin geliyooo inşallahh.heyecanla merakla bekliyorum
Herkes iyidir inşallah
sağol canım utandımnesdem canim yarin dora hanim kollarında olacak doya doya cekicen o mis kokusunu ins.dualarimiz seninle canımm.
dogumu yaklaşan canlar son hazırlıklar
yapılıyor harika duygulardir darisi bizlere.
cute canim albume baktim son eklediklerine o ilk anlar ne kadar farkli bi duygudur.gorunce cok duygulandim..
eflal canim ufaktan hazirliklara baslamissin masallah gereken ayrintiyi düşünüyorsun yavrucaklarda ne guzel adaletli anne:)
rosechina canım aynen ben de öyle besleniyorum şükür bebis iyi hepimiz öyleyiz için rahat olsun. şu hazır katkililardan uzak durmaya calisiyrum ama biraz zor oluyor canim inanılmaz derecede çikolata ve turlerini istiyr onceden böyle değildim seviniyrdum abur cubur yemiyrum diye . tatlılara doyamiyrum dogal bal pekmez vs yiyorum yine de kesmiyr dikkat etmeye çalışıyorum.
canım korkma ilaçla yükselir, doğum sonrası için kan çok önemli ondan demiştirkızlar dunden dahiliyeye gittim kan tahlili icin.troidlerde sıkıntı yok hamdolsun. kanim birazcik artmis ama dr hâlâ düşük diyor hocam artmis birazcik da olsa dedim olsun yeterli degil bi ay sonra gel en etkili hapı yazdim dedi.gebelikte kanin düşük olması cok tehlikeli dedi.korktum soramadım da ne tehlikesi var diye.her dr bunu söylüyor ne olabilir ki Allah esirgesin tirstim biraz.
maşaallah canım darısı bebeğini görmeyeslmlar kızlar dün keseyi gördük şükürler olsun bu seferde doktor tsh 4.03 olmasına rağmen ilaç başlamadı kan değerimde 11.6 ikinci doktoruda degiştiricem galiba ilaç gerekir diye düşünüyorum basına gelen varmı acaba
oyyy kuzum olur böyle duygular yetememe duysgusu kötü biliyorum ama her şey kuzun için az kaldı deryam bir bakmışsın doğum olmuş jet hızıyla yapacaksın her işini:)canım çokkk normal, artık kalbinin pompaladığı kan hacmi arttı, yetiştirebilmek için daha fazla çalışıyor. Aynısı benim de başıma geldi. Beni de kardiyolojiye gönderdi doktorum. Holter takıldı, 1 gün takılı kaldı. Kardiyoloji doktoru gebeliğe bağlı olduğunui ödemlerimi kontrol etmemi, eğer alt bacağımda dizime kadar artarsa ödemlerin o zaman tekrar gitmemi, çay kahve içmememi, hamur işi kızartma yemememi söyledi. Ödemlerim azaldı, çarpıntılarım da biraz azaldı eskiye nazaran, ama hala daha hızlı atıyor yani. Endişelenme, ama kardiyolojiye git mutlaka. Kullandığın ilaçları iğneyi de söyle kardiyoloğa
çokkkk normallll çokkkkk, Allah yardımcın olsun canım...
Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah, herkese alıntı yapamadım, fenayım ben de, hiç keyfim yok iki gündür...
Dün karnım kasılıyordu, özellikle ayağa kalkınca sanki karnım düşecek gibi oluyordum. Yattım dinlendim bütün gece.
Bu sabah da açlık şekerim 95, 1.saat tokluk şekerim 152, 2. saat tokluk şekerim 132 çıktı. Canım sıkıldı biraz. Dikkat de ediyorum aslında.
Bir de ellerim artık çok uyuşuyor, özellikle sağ elim... BUgün telefonumu kaç kez düşürdüm elimden. Sabah tost yapıcam, elimden peyniri düşürüyorum fln. gebelikte olabilecek şeyler ama bu güçsüzlüğüm, bu sıkıntılarım, eskisi gibi olamamam, evime kendime eşime yetememem ruhumu sıkıyor, zoruma gidiyor. Bir yandan da çok şükür en azından sebebi belli, oğlum iyi olsun gerisi boş diyorum, ama ahh bu hormonlar, insanı allak bullak ediyor
gayet normal canımSelam kızlar dun sabah hcg testi yapmistim ve 273.45 çıkmıştı doktoruma bugun sonucu gosterdim hamilesin dedi ama yarinda testi tekrarliyalim dedi bu sonucum batima 1 gun kala yapildi sonuc bence normal sizce yorumlariniz benim icin onemli kizlarrr
kullan canım tedbir iyidirslm lar endokrin uzm gittim ilaç başladı başka bi kadın doğumcuya gittim kanamam yok ama proluton iğne 5 gün arayla progestan 200 sabah ögle aksam vanijalda olur dedi b12 folibol corasprin demir ilacı gynoferol diye adam yazdı da yazdı sizce biraz abartılı olmamısmı ne yapım sizce
maşaallah canım size, inşaallah doğumunda çok güzel olurveeee kızlar raporumuzu aldık muayene olduk herşey yolunda dedi suyu plesantası oğluşum haftasıyla uyumluymuş tansiyonum 10-6 onada iyi dedi bebeğin hareketlerine dikkat et iki hafta sonra görüşelim dedi ilk nst miz olacakmış
bide teyzeleri Eren'im 2420gr 47 cm
hımmm bide bizim sezeryan olacak ve büyük ihtimal kurban bayramından önce bi ayımız var ortalama dedi zaman ilerlesin netleştireceğiz dedi
canım bende normal çok istedim hatta normal normal diye saplantı yaptım ama ne oldu hiç istemeyerek ağlaya ağlaya sezaryen oldum oğlumun kalp atışı düşüyordu taşikardi olmuştu sancıya ben dayandım onun kalbi dayanmadı normal doğarsa ölür denildi ki son ana kadar direndim, her şey nasip sen ikisinede hazırla kendini keyfi olan yok son anda bir sıkıntı oluyor ya da önceden çatı darlığı gibi belli sebepler oluyor, çevremde normal doğum çok benim.Şimdi yine normal yaptıracak dr arıyorum bu şehirde imkansız amaarkadaşlar topikte normal dogum okuyamadım yainanın benide iyice tedirgin ettiniz.. bir tanenormal dogum yapan yok.. yusracım en son seni okudum sende sezeryan olcak yazmışsın hayırdır senin problemin ne? normal istiyorum ama her giden sezeryan olup geliyo acaba bende mi normal yapamıcam yada yapan nasıl yapıyor ???
maşallah canım bebeğine, sana da geçmiş olsun inşaallah geçer ağrın, ara ara benim de kalçama ağrı giriyor topallıyorumCanim rabbim bir avazda kurtarsin insallah dualarim seninle
Kizlar gecmise soyle bir baktim insallah hersey yolunda olsun ben hala topalliyorum dun dr gittim 2200 gr olmus prensesim dr calsiyum ve magnezyum verdi ama kalcamdaki tutulma gecmiyo yardimsiz yatamiyorum kalkamiyorum 34+1 oldum 4 eylulde bi daha gidecegim sezeryanim kesinlesti ama tarih belli degil spinal olucam omur fazlaligimdan dolayi biliyorsunuz onun disinda buyuyen karnim astimimi tetikliyor nefes alamiyorum rabbim kizimi saglikla kucaklamayi nasip etsin bunlar bana viz gelir insallah hepinizi cok opuyorum
sağol canım:)Cevap yazmistim kuzum sana.
çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla doğsunkızlar uzun bır aradan sonra hepinize merhaba ..
canım dün günüm vardı bittim yorgunluktanoh şükürler olsun cok sevindim minnoşu da merak ediyorum.
hayırdır eflalim niye kaciyrsun?
maşallah canım gözünaydın hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş Rabbim.
oyyyy yerim o japonu maşaallahNESDEM...
Diye haber verdi kizlar.
Eki Görüntüle 1229662 Eki Görüntüle 1229662 kızlar kızımın ilk kıyafetini kendim yapmak istedim,yıllardır elime örgü almamıştım acemi işi oldu ama yinede güzel oldu,malum kışın dogacak kızım allah izin verirse nasıl olmuş sizceEki Görüntüle 1229662
Dun doktorum tekrar istedi kan testini sonuc 943.44 cikti 4 katina cikmis nerdeyse ikiz mi acepcanım 2850 doğmuştu, 3500 beklerken benim kuzum son ay karnımda kilo verdi tansiyon yüksekliğinden yoksa kilosu iyiydi
canım benimkide öyle acıkınca şimdiden tekmeliyor:)
hayalleriniz gerçek oldu canım sabrınızın meyvesi kuzunuz
canım bazı gebelerde olur dr gerekeni söyler
ay canım inşaallah gebesindir ama gebeysen yakı olmaz çıkar onu
maşaallah çok iyi
ayyy ne yoruldu kız sen bitmedi misafirin kolay gelsin güzelim
sağol canım utandım
canım korkma ilaçla yükselir, doğum sonrası için kan çok önemli ondan demiştir
maşaallah canım darısı bebeğini görmeye
oyyy kuzum olur böyle duygular yetememe duysgusu kötü biliyorum ama her şey kuzun için az kaldı deryam bir bakmışsın doğum olmuş jet hızıyla yapacaksın her işini:)
gayet normal canım
kullan canım tedbir iyidir
maşaallah canım size, inşaallah doğumunda çok güzel olur
canım bende normal çok istedim hatta normal normal diye saplantı yaptım ama ne oldu hiç istemeyerek ağlaya ağlaya sezaryen oldum oğlumun kalp atışı düşüyordu taşikardi olmuştu sancıya ben dayandım onun kalbi dayanmadı normal doğarsa ölür denildi ki son ana kadar direndim, her şey nasip sen ikisinede hazırla kendini keyfi olan yok son anda bir sıkıntı oluyor ya da önceden çatı darlığı gibi belli sebepler oluyor, çevremde normal doğum çok benim.Şimdi yine normal yaptıracak dr arıyorum bu şehirde imkansız ama
maşallah canım bebeğine, sana da geçmiş olsun inşaallah geçer ağrın, ara ara benim de kalçama ağrı giriyor topallıyorum
sağol canım:)
çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla doğsun
canım dün günüm vardı bittim yorgunluktan
oyyyy yerim o japonu maşaallah
çok güzel canım
anlıyorum canım illaki gerekçeler vardır ayrıca hiçbir gerekçe olmasına bile gerek yok kişisel tercih bile olabilir.. hani derler ya eşşekten düşeni eşşekten düşen anlar.. :) bende yaşayan birilerini arıyorum neyle karşılaşacagımı bilmek için.. internette yazanlar falan ne denli gerçek emin olamadım.. bu arada şükürler olsun bebegine birşey olmadan almışsın kucagına.. ikincide saglıkla gelir inşallahcanım bende normal çok istedim hatta normal normal diye saplantı yaptım ama ne oldu hiç istemeyerek ağlaya ağlaya sezaryen oldum oğlumun kalp atışı düşüyordu taşikardi olmuştu sancıya ben dayandım onun kalbi dayanmadı normal doğarsa ölür denildi ki son ana kadar direndim, her şey nasip sen ikisinede hazırla kendini keyfi olan yok son anda bir sıkıntı oluyor ya da önceden çatı darlığı gibi belli sebepler oluyor, çevremde normal doğum çok benim.Şimdi yine normal yaptıracak dr arıyorum bu şehirde imkansız ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?