canım senin için doguma gitti dediklerinde nasıl korkmuştum çok dua ettim sags aglim alsın kucagına diye.. neyse ki bebegin saglıkla geldi.. kader kısmet yapacak birşey yoktu.. ama bu zıkkımın dibi IQ konusu öyle uzadı ki inan artık çok can sıkıcı.. dün yeterince açıklama yazdım şuan tekrar yazmıcam.. bebegmin saglıkla kollarıma gelmesinden başka istegim yok.. ben çok zor buldum onu.. ama günümüz koşullarına bakınca dogum şekli kişisel bir tercihtir..her ne kadar normal iyidir desekte korkular endişeler var.. ben zihinsel eng. ögretmeniyim hergün içlerindeyim acaba hangi dogum şekli bebege daha iyi diye düşünmek araştırmak anne olarak görevim.. öyle işte neyse uzadı yine :) ogluşunu öp yerime kendine iyi bakSanirum bu varsayima gore en IQ su dusuk benim oglum olacak gibi gorunuyor...
En erken dogum yapan bendim cunku...
Ama goturdugum doc.dr. lar ayliklarina gore hareketlerini cok cok iyi buluyor ...
Gelisiminide oyle...
Sanirim boyle bir varsayimi genelleme yapmak sacmalik olur ablam degil mi ?
Denizim bacim erken dogsa bile yavrun sen gonlunu ferah tut bacim...
Eger cocugun zekasi geri olacaksa erken dogsada gec dogsada engel olamaz kimse...
Bunlari dusunerek kendini strese sokma bacim bak benimde suyum birden gelmisti ona ragmen suni sanciyla doguracaktim acilma yoktu sifirdan baslayacaktim ama oglumun kalbi dayanamadi yavas atmaya basladi...
Kimse kolay kolay sezeryan olmaz sanmiyorum...
Ama gunumuzdeki yiyecekler icecekler hava kosullari sapsaglikli hamilelik surrci gecirmemize engel olabiliyor maalesef...
Her ne kadar dikkat etsekte...
ay canım çok sevindim :) Allah tamamına erdirsin.kızlar uzun bır aradan sonra hepinize merhaba ..
güzel haber verecektim ama önce nesdemin güzel haberini okudum çok şükür sağ salim almış yavrusunu kucağına...
Ben de hamişim kızlarr 7 haftalık olduk çok şükür kalp atışlarını duydum..ateş ölçemye devam ettim şükürler olsun hamiş oldum hepinize bu yöntemde ki yardımlarınız için çok çok tşkr ederim.Daha erken haber vermeyi çok istedim ama kalp atışlarını duymadan içim rahat etmedi bu kez malum 3 kaybım vardı şimdi İğnemi kullanıyorum rabbimin izniyle sağsalim kavuşurum inş bu kez......
ateş tablomuda ekleyim belki yeni başlayacaklara faydası olur..http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
hadi inşallah yanıltmaz bu belirtiler de sevinçten havalara uçarız canım benim.belirti aramıyorum da şuan en dikkatimi çeken belirtim bu.
kısmet bakalım :)
hahhaha gerçekten japona mı benzedi Dora ya inanamıyorum.NESDEM...
Cutem iyiyiz.kuzum cokk guzel tam bi beyaz japon.3900 50cm.beni emdi bi saat simdi babasiyla cocuk dr una gitti.
Diye haber verdi kizlar.
güzel olmuş eline sağlık, güle güle giydir prensese canım:)Eki Görüntüle 1229662 Eki Görüntüle 1229662 kızlar kızımın ilk kıyafetini kendim yapmak istedim,yıllardır elime örgü almamıştım acemi işi oldu ama yinede güzel oldu,malum kışın dogacak kızım allah izin verirse nasıl olmuş sizceEki Görüntüle 1229662
evet canım haklısın.Evet canım haklısın, geldi geçti işte öyle bir buhran
Evet tek hamile ben değilim de işte insan bazen güçten kuvvetten düşünce zoruna gidiyor. Benim haftalarıma gelince anlarsın bu duyguyu canımŞimdi daha iyiyim
Evet canım meleğimin tekmelerini duyunca bütün dertler uçup gidiyor zaten çok şükür halimize
çokkk sevindim canım, hayırlı olsun gözübn aydınAllah kucağına almayı nasip etsin bu sefer inşallah
Darısı bekleyen tüm kısçelerime inşallah
oyyyyyyyyyyyyy çok şükürrr yaaaaaaa
Gözümüz aydın, Japon Doramız sağ salim geldi
canım benim önemli olan senin niyetin. sandalyeye otur öyle kıl, Allah kabul etsin.Canlar bide ben iki haftadir namaz kilarken secdeye gidemiyorum egilemiyorum zorlamakta istwmiyorum Allah kabul etsin.
Bide kizlar bebek suslerim bitti ama atamadim size cunku henuz ismini yazdiraip yapistiramadim ve oglum icin nakistan kundak yapmaya calisiykrum bugun basladim insallah guzel olur size resimlerini atacam bitirince ikisinide
çok güzel artmış maaşallah.Dun doktorum tekrar istedi kan testini sonuc 943.44 cikti 4 katina cikmis nerdeyse ikiz mi acep
Allah razi olsun canim benim bu deger iyi degil mi mol gebelik felan degildir demi oyle diyen olduda korktum p.tesi bakacak doktorunay canım çok sevindim :) Allah tamamına erdirsin.
hadi inşallah yanıltmaz bu belirtiler de sevinçten havalara uçarız canım benim.
hahhaha gerçekten japona mı benzedi Dora ya inanamıyorum.
bu kadar çok isteyince oluyormuş demek ki. gerçi babası da çekikti değil mi?
Allahım nazarlardan saklasın, boyu kilosu süper.
nesdem canım geçmiş olsun, hayırlı olsun, bir ömür mutlu olun:)
güzel olmuş eline sağlık, güle güle giydir prensese canım:)
evet canım haklısın.
ben şu an anlayamam o duyguyu ama zamanı gelip buraya yazdığımda "yaaaaa ben sana dediydim" dersin
ki ben çokk çabuk yorulan ve normalde de her şeye yetemeyen bir insanım, o vakit gelince ne olurum allah bilir heheh..
canım benim önemli olan senin niyetin. sandalyeye otur öyle kıl, Allah kabul etsin.
cicileri de bekliyoruz:)
çok güzel artmış maaşallah.
gözün aydın:)
Deger artisin gayet guzel. Kotu senaryo yazanlara aldirma.Allah razi olsun canim benim bu deger iyi degil mi mol gebelik felan degildir demi oyle diyen olduda korktum p.tesi bakacak doktorun
Iyi bakalim cok sevindim canim boyke demene ama arkadasim kotu senaryo olsun diye dememistir belki doktorundan duydugunu soyledi :)Deger artisin gayet guzel. Kotu senaryo yazanlara aldirma.
Nesdeminde basta 4 kat artti..sonra yavasladi. dunde kizini kucagina aldi
Basta artis hizlidir. Sonra yavaslar cnm.
Bir de betahcg ile ikizin ilgisi yok cnm.
değer ilk seferde bu kadar arttı diye mol gebelik denmez, b-hcg 12 haftaya kadar yükselir sonra düşmeye başlar. eğer düşmez de artış gösterirse mol düşünülür.Allah razi olsun canim benim bu deger iyi degil mi mol gebelik felan degildir demi oyle diyen olduda korktum p.tesi bakacak doktorun
Tamam canimdeğer ilk seferde bu kadar arttı diye mol gebelik denmez, b-hcg 12 haftaya kadar yükselir sonra düşmeye başlar. eğer düşmez de artış gösterirse mol düşünülür.
sen içini ferah tut, kötü şeyler getirme aklına
Bebegin senden alacagini almistir cnm. Korkma. Muhtemelen senin kilondan yemistirarkadaşlar ben her hafta kilomu ölçüyorum ve son bir hafta hiç kilo almadımbebeğim kilo almadı demek oluyor bu değil mi? doktorumu arayıp sorayım mı sizce
inşallah öyle olmuşturBebegin senden alacagini almistir cnm. Korkma. Muhtemelen senin kilondan yemistirsen yine de dr.una danis ama korkulacak birey yoktur bence.
Yok kiz bi ay bende hic kilo almamistim ama bebek almis basini gitmisinalmus basinihgitmiş olmuşturiştahım gitti, yiyemiyorum artık yeteri kadar.
Masaallah bacimDun doktorum tekrar istedi kan testini sonuc 943.44 cikti 4 katina cikmis nerdeyse ikiz mi acep
Allah (c.c.) razi olsun bacim...canım senin için doguma gitti dediklerinde nasıl korkmuştum çok dua ettim sags aglim alsın kucagına diye.. neyse ki bebegin saglıkla geldi.. kader kısmet yapacak birşey yoktu.. ama bu zıkkımın dibi IQ konusu öyle uzadı ki inan artık çok can sıkıcı.. dün yeterince açıklama yazdım şuan tekrar yazmıcam.. bebegmin saglıkla kollarıma gelmesinden başka istegim yok.. ben çok zor buldum onu.. ama günümüz koşullarına bakınca dogum şekli kişisel bir tercihtir..her ne kadar normal iyidir desekte korkular endişeler var.. ben zihinsel eng. ögretmeniyim hergün içlerindeyim acaba hangi dogum şekli bebege daha iyi diye düşünmek araştırmak anne olarak görevim.. öyle işte neyse uzadı yine :) ogluşunu öp yerime kendine iyi bak
hayırlısı canım çok sagol Rabbim kimsenin karnını dolu kucagını boş bırakmasınMasaallah bacim
Rabb'im anali babali buyutmeni nasip etsin ♥♥♥
Allah (c.c.) razi olsun bacim...
Dualarinizla carcabucak toparlandi oglum bundan eminim ♥♥♥
Yanlis anlama dedikkerimi sakin diyecegim o ki fazla stres yapma bu konulari...
Rabb'im saglikli bir sekilde kucagina almani nasip etsinde dogum sekli bence hic onemli degil...
Hakkinda hayirlisi olsun ♥
Sende haklisin ama dogum yaklastikca bir telastir strestir sarmistir seni...
Malum ben yasamadim son donem ataklarini...
O gelecegi yolu bilir sen hic endiselenme...
Amin canim cok sagolMasaallah bacim
Rabb'im anali babali buyutmeni nasip etsin ♥♥♥
Allah (c.c.) razi olsun bacim...
Dualarinizla carcabucak toparlandi oglum bundan eminim ♥♥♥
Yanlis anlama dedikkerimi sakin diyecegim o ki fazla stres yapma bu konulari...
Rabb'im saglikli bir sekilde kucagina almani nasip etsinde dogum sekli bence hic onemli degil...
Hakkinda hayirlisi olsun ♥
Sende haklisin ama dogum yaklastikca bir telastir strestir sarmistir seni...
Malum ben yasamadim son donem ataklarini...
O gelecegi yolu bilir sen hic endiselenme...
yaaaa hangi haftalardaydın hatırlıyor musun?Yok kiz bi ay bende hic kilo almamistim ama bebek almis basini gitmis
ay canım çok sevindim :) Allah tamamına erdirsin.
hadi inşallah yanıltmaz bu belirtiler de sevinçten havalara uçarız canım benim.
hahhaha gerçekten japona mı benzedi Dora ya inanamıyorum.
bu kadar çok isteyince oluyormuş demek ki. gerçi babası da çekikti değil mi?
Allahım nazarlardan saklasın, boyu kilosu süper.
nesdem canım geçmiş olsun, hayırlı olsun, bir ömür mutlu olun:)
güzel olmuş eline sağlık, güle güle giydir prensese canım:)
evet canım haklısın.
ben şu an anlayamam o duyguyu ama zamanı gelip buraya yazdığımda "yaaaaa ben sana dediydim" dersin
ki ben çokk çabuk yorulan ve normalde de her şeye yetemeyen bir insanım, o vakit gelince ne olurum allah bilir heheh..
canım benim önemli olan senin niyetin. sandalyeye otur öyle kıl, Allah kabul etsin.
cicileri de bekliyoruz:)
çok güzel artmış maaşallah.
gözün aydın:)
canım 2850 doğmuştu, 3500 beklerken benim kuzum son ay karnımda kilo verdi tansiyon yüksekliğinden yoksa kilosu iyiydi
canım benimkide öyle acıkınca şimdiden tekmeliyor:)
hayalleriniz gerçek oldu canım sabrınızın meyvesi kuzunuz
canım bazı gebelerde olur dr gerekeni söyler
ay canım inşaallah gebesindir ama gebeysen yakı olmaz çıkar onu
maşaallah çok iyi
ayyy ne yoruldu kız sen bitmedi misafirin kolay gelsin güzelim
sağol canım utandım
canım korkma ilaçla yükselir, doğum sonrası için kan çok önemli ondan demiştir
maşaallah canım darısı bebeğini görmeye
oyyy kuzum olur böyle duygular yetememe duysgusu kötü biliyorum ama her şey kuzun için az kaldı deryam bir bakmışsın doğum olmuş jet hızıyla yapacaksın her işini:)
gayet normal canım
kullan canım tedbir iyidir
maşaallah canım size, inşaallah doğumunda çok güzel olur
canım bende normal çok istedim hatta normal normal diye saplantı yaptım ama ne oldu hiç istemeyerek ağlaya ağlaya sezaryen oldum oğlumun kalp atışı düşüyordu taşikardi olmuştu sancıya ben dayandım onun kalbi dayanmadı normal doğarsa ölür denildi ki son ana kadar direndim, her şey nasip sen ikisinede hazırla kendini keyfi olan yok son anda bir sıkıntı oluyor ya da önceden çatı darlığı gibi belli sebepler oluyor, çevremde normal doğum çok benim.Şimdi yine normal yaptıracak dr arıyorum bu şehirde imkansız ama
maşallah canım bebeğine, sana da geçmiş olsun inşaallah geçer ağrın, ara ara benim de kalçama ağrı giriyor topallıyorum
sağol canım:)
çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla doğsun
canım dün günüm vardı bittim yorgunluktan
oyyyy yerim o japonu maşaallah
çok güzel canım
Operim teyzesiIyi aksamlar kixlar telden girdigim icin toplu alinti yapamiyorum atladigim olursa affedin
Pinar canim bence bebis almistir sikinti yapma ama temel gidalarini yemeye calis
Elf21 bence degerin cok guzel masallah darisi kesesine kalp atislarina
Eflos kuzum sen nasisin emirin odasini aldiniz mi eymen icin hazirliklarda basladi Rabbim guzel gunlede kullanmayi nasip etsin
Azeri kuzum Ali Yasini kokla op yerimize kv gelmeiyo demi artik oyle cat kapi hastaydi ya en son
Operim teyzesi
Bacim bizde olay biter mi....
Bugun gelmis iceri...
O esnada oglumu emziriyordum...
Iceriden takir tukur sesler...
Seslendim ccp veren yok...
Nasil korktum anlatamam
Hamilwligimde evime hirsiz girmisti...
O zamandan beridir en ufak sese irkiliyorum...
Neyse baktim ses gelmiyo oglumu yavascaQ koydum yerine sessizce iceri baktim kv mutfakta
Neden cvp vermiyorsun diye sorduguumda duymadim ki dedi...
Ki bagirdim o kadar yani...
Nasil korktugumu bir ben bilirim
Bu gidisle sutten kesilmem yakindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?