Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok.arkadas...ben ki siddete cok karsi olanlardanim ama senin kv yi terlikle dovesim var.

inşallah öyledir canım. dikkat edeceğim artık.
e yuh yani, duymamışmışşşş... ya arkadaş hadi habersiz geliyosun bari eve girince seslen değil mi yaaa pess...

benim sağ böbreğimde bir ağrı vardı bugün hafiften, şimdi daha şiddetli ağrıyor kızlar
nefes alırken bile ağrısı şiddetleniyor. sizce acile gitmeli miyim?

benim sağ böbreğimde bir ağrı vardı bugün hafiften, şimdi daha şiddetli ağrıyor kızlar
Allah Allah ;(
Bi git de icin rahatlasin cnm.

Dusuncesiz manyak ya tovbe Yarabbim elli lere demdi hala ayni Allah korusun kuzum suttem falan kesilmezsin indallah demiyo bu kiz korkar ya yine gir ama bi zil.cal gelsim de ses ver cinssss

Yok.arkadas...ben ki siddete cok karsi olanlardanim ama senin kv yi terlikle dovesim var.

inşallah öyledir canım. dikkat edeceğim artık.

e yuh yani, duymamışmışşşş... ya arkadaş hadi habersiz geliyosun bari eve girince seslen değil mi yaaa pess...
Benimde sinavim bu sekilde bacilarim ne yapayim...
Esim bilr evimize geldiginde ben geldim der haber verir...
Kv sagolsun ben korkunca zevk aliyor olsa gerek ki guluyor birde...
Lohusaligimda bile kapiyi acik birakip giderdi kapimin arasina da terlik koyardi...
Anahtarimda elinde surekli...
Neyse bende de olaylar bitmez simdi kolay kolay kucagina vermiyorum diye sagda solda millete sevdirmiyor diyor...
Aman derse desin cocuk benin degil mi gordugune dua etsin ....

Gecmis olsun bacim...
Asiri agrin varsa git tabi durman hata...
Oncelikli olarak yavrunu dusunmek zorundasin cunku...
Umarim onemli birseyin yoktur ♥

Yavrum ne yaptin? Habersiz birakma.

Dun doktorum tekrar istedi kan testini sonuc 943.44 cikti 4 katina cikmis nerdeyse ikiz mi acep
maşaallah çok güzel artmış, canım onla ilgisi olmuyormuş yani beta hcg ile
merak ettiklerini sorabilirsin normal doğumuda sezaryenide normal doğum sancısınıda muayenelerinide yaşadım, amin inşaallah
arkadaşlar ben her hafta kilomu ölçüyorum ve son bir hafta hiç kilo almadım bebeğim kilo almadı demek oluyor bu değil mi? doktorumu arayıp sorayım mı sizce
yok kuzum hiç korkma bebeğin kilo alır, benim ablam ikincide hiç kilo almadı üstelik verdi ama kızı tosun oldu maşaallah:)
çıkardım canım.bi gün durdu belimde.yakmadı hiç etkilenmedim.çıkardım bende.
eflalim yaa bu aralar ilişki olsa zararı olur mu
yok canım bir şey olmaz tabi dikkatli olun sert hareket olmasın:)
hamdolsun canım 3 gündür bulantı ve baş dönmesi çekiyorum bakalım bugünüm ne olacak

emirime dün baktık oda foto ekliycem muhtemelen onu alıcaz eşimde bende pek beğendik:)
ayyyy yuhhh kuzum seni doldurmak istemiyorum ama sen bariz kv de çekiyorsun ne iyi kalplisin birde çok iyi diyordun o kadına, pesss diyorum, benim kv içeri almamışlığım var oğlum ağlayınca koşa koşa geliyordu bir kere uyardım anne bir daha ağlayınca gelme düşse bir şey olsa ben zaten söylerim inadından çok ağlıyor diye, baktım bu yine geliyor açmadım kapıyı ben gelmeyin demedim mi niye anlamıyorsunuz dedim daha gelmedi:)

canım çok geçmiş olsun git tabi için rahat etsin haber ver bizede

Günaydın herkese, baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum kızlar bulantım yeniden mi hortladı şimdi benim hadi ona alışığımda baş dönmem çok fena bayılacak gibi oluyorum tansiyonumda normal

Dün büyük paşama baktık oda ekliyorum foto biz beğendik bakalım siz beğenecekmisiniz:) eymenim büyüyene kadar ranza şeklinde kalacak sonra ayırıcaz yatağı birde altında yavru yatağı var fiyatıda çok uygun geldi, kitaplığı almıyoruz onun yerine masasının üstüne raf yaptırıcam yer açısından tıkış tıkış olmasın diye

eymenime puset almak istiyorum ama eşim inat etti yok diye çok sinirliyim ama bu sefer bende inadım içimde bırakamayacak bir şeyi

Ay supermis cnm.agiz tadiyla kullanin. gecmis olsun. Acaba ben gibi sen de migdeni mi usuttunki cnm.bi dr a danissan.migden bulandikca basin doner cunku.
Ben oldugum yerde 360 derece donuyrm resmen. Ozellikle uykudan kalkinca.

Dgrpnr canım nasıl oldun inşaallah iyisindir

Eflaliimm canım geçmiş olsun doktoruna bir danışsan mı ilaç falan verirdi.odaya bayıldım canım çok güzel inşaallah herşeyi gönlünce yaparsın kuzum gülerek büyüsün evlatların bu cici odada :)

Azerim canım kv paranoyamı nedir korkutmaktan nasıl zevk alıyor yaa sen kapının çengelini takıyordun sanki ya bide anlamadığım neden zırt bırt geliyor kendi evi gibi hareketler mutfağa girmeler bana ters geliyor yaa...

sağol canım.hep aklıma takılıp duruyodu bu konu

canım çok geçmiş olsun.geçicekte zaten
hiç bi şey içinde kalmasın tabi canım.sen zaten içimde kalmasın diye gereksiz şeyler aldırıcak biri değilsin.
orta yolu bulursunuz merak etme

kuzum ne yaptın gittin mi doktora önemli bişey değildir inşallah
ay canım Allah akıl fikir versin ne derse desin boşver sen bildiğini yap cins uyuz oluyorum senin kv ye

kuzum çok geçmiş olsun tansiyonun mu düşüyor acaba inşallah gecer biran önce hamileliğini doya doya yaşarsın
Emir in odası harika canım çok beğendim güle güle kullanınnnnn

kızlar bende 34+4 yani bugün yeni bir göbüş resmi ekledim biraz önce gülücük [:) ] olan albümde

Ablam ne yapayim artik kv demdir ne yapsa yeridir modundayim
Yaptiklari ne kadarda beni cileden cikartsada
Mecbur katlanacagim yapacak birsey yok

Ablam cok hos guzel gunlerde kullanmak nasip olur ins. ♥♥♥
Bencede icinde hicbirsey kalmasin ablam diren istediklerin alinana kadar ♥♥♥
Inan sonradan insan almadigina yapmadigina pisman oluyor cok haklisin

Evet bacim takiyordumda kiracak yakinda o cengeli hala anahtarla girdigi icin...
Az oncede el isisini aldi geldi
gecti oturdu salonumda agzinda sakiz cart cart cigniyo...
Agzi acik sakiz cignemek gicigima gider her zman
Onuda gectim esim sadece pazar gunleri evde sagolsun rahat birakmiyor ....

Benim kv de bi anda topigin kaynanalar kralicesi oldu
Bu yaptiklari inanmayacaksiniz ama bana o kadar da anormal gelmiyor...
Ondan beklenebilecek hareketler

Allah Allah ;(
Bi git de icin rahatlasin cnm.
Yavrum ne yaptin? Habersiz birakma.
akşam sızmışım yazdıktan sonra, şimdiye kadar hep yattım sonra bir fark ettim kiii siz merak etmişsinizdir, koştum geldim.
hala ağrıyor, dayanılmayacak bir ağrı değil ama tedirginim.
acilde hiçbir şey yapmazlar diye hafta içi giderim dedim, bir üroloğa.
peki doktorumu arayıp danışayım mı sence cute, yoksa güvendiğim bir üroloğa mı gideyim direk?
tövbe yaa çok sinir bozucu.
Allah sabır versin canım benim.
sağ ol canım, çok şiddetli değil ama bebek baskı yapıyordur belki diye tedirginim.
hafta içi bir üroloğa giderim diye düşündüm. şimdi acilde hiçbir şey yapmaz bunlar.

yaaa kilo verdiği halde hem de... içim rahatladı canım sağ ol.
hafta içi giderim diye düşündüm canım, haber veririm tabi...sağ ol:)
benim de baş dönmem olmuştu tansiyon normaldi, doktoruma söyledim "dgrpnr sen hamilesin fark ettin mi" dedi güldü bana:) korkulacak bir şey değildir canım. şimdi bir dönemden geçiyorsun diye hortlamıştır ama geçer yine.
oda da süper görünüyor, güle güle kullansın kuzucuklar.
Dgrpnr canım nasıl oldun inşaallah iyisindir
akşam daha kötüydü canım, bugün daha hafif ama hala ağrıyor
gitmedim daha canım, hafta içi giderim diye düşündüm, acile gitsem bir halt yapmazlar şimdi.
kızlar bende 34+4 yani bugün yeni bir göbüş resmi ekledim biraz önce gülücük [:) ] olan albümde
oyy maaşallah sizeee.. ne kadar çok büyümüş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…