Yok.arkadas...ben ki siddete cok karsi olanlardanim ama senin kv yi terlikle dovesim var.Operim teyzesi
Bacim bizde olay biter mi....
Bugun gelmis iceri...
O esnada oglumu emziriyordum...
Iceriden takir tukur sesler...
Seslendim ccp veren yok...
Nasil korktum anlatamam
Hamilwligimde evime hirsiz girmisti...
O zamandan beridir en ufak sese irkiliyorum...
Neyse baktim ses gelmiyo oglumu yavasca koydum yerine sessizce iceri baktim kv mutfakta
Neden cvp vermiyorsun diye sorduguumda duymadim ki dedi...
Ki bagirdim o kadar yani...
Nasil korktugumu bir ben bilirim
Bu gidisle sutten kesilmem yakindir
Cutem özele bakar mısınYok.arkadas...ben ki siddete cok karsi olanlardanim ama senin kv yi terlikle dovesim var.
inşallah öyledir canım. dikkat edeceğim artık.Iyi aksamlar kixlar telden girdigim icin toplu alinti yapamiyorum atladigim olursa affedin
Pinar canim bence bebis almistir sikinti yapma ama temel gidalarini yemeye calis
Elf21 bence degerin cok guzel masallah darisi kesesine kalp atislarina
Eflos kuzum sen nasisin emirin odasini aldiniz mi eymen icin hazirliklarda basladi Rabbim guzel gunlede kullanmayi nasip etsin
Azeri kuzum Ali Yasini kokla op yerimize kv gelmeiyo demi artik oyle cat kapi hastaydi ya en son
e yuh yani, duymamışmışşşş... ya arkadaş hadi habersiz geliyosun bari eve girince seslen değil mi yaaa pess...Operim teyzesi
Bugun gelmis iceri...
Nasil korktum anlatamam
Neyse baktim ses gelmiyo oglumu yavasca koydum yerine sessizce iceri baktim kv mutfakta
Allah Allah ;(benim sağ böbreğimde bir ağrı vardı bugün hafiften, şimdi daha şiddetli ağrıyor kızlar
nefes alırken bile ağrısı şiddetleniyor. sizce acile gitmeli miyim?
Dusuncesiz manyak ya tovbe Yarabbim elli lere demdi hala ayni Allah korusun kuzum suttem falan kesilmezsin indallah demiyo bu kiz korkar ya yine gir ama bi zil.cal gelsim de ses ver cinssss
Yok.arkadas...ben ki siddete cok karsi olanlardanim ama senin kv yi terlikle dovesim var.
Benimde sinavim bu sekilde bacilarim ne yapayim...inşallah öyledir canım. dikkat edeceğim artık.
e yuh yani, duymamışmışşşş... ya arkadaş hadi habersiz geliyosun bari eve girince seslen değil mi yaaa pess...
Gecmis olsun bacim...benim sağ böbreğimde bir ağrı vardı bugün hafiften, şimdi daha şiddetli ağrıyor kızlar
Yavrum ne yaptin? Habersiz birakma.benim sağ böbreğimde bir ağrı vardı bugün hafiften, şimdi daha şiddetli ağrıyor kızlar
maşaallah çok güzel artmış, canım onla ilgisi olmuyormuş yani beta hcg ileDun doktorum tekrar istedi kan testini sonuc 943.44 cikti 4 katina cikmis nerdeyse ikiz mi acep
merak ettiklerini sorabilirsin normal doğumuda sezaryenide normal doğum sancısınıda muayenelerinide yaşadım, amin inşaallahanlıyorum canım illaki gerekçeler vardır ayrıca hiçbir gerekçe olmasına bile gerek yok kişisel tercih bile olabilir.. hani derler ya eşşekten düşeni eşşekten düşen anlar.. :) bende yaşayan birilerini arıyorum neyle karşılaşacagımı bilmek için.. internette yazanlar falan ne denli gerçek emin olamadım.. bu arada şükürler olsun bebegine birşey olmadan almışsın kucagına.. ikincide saglıkla gelir inşallah
yok kuzum hiç korkma bebeğin kilo alır, benim ablam ikincide hiç kilo almadı üstelik verdi ama kızı tosun oldu maşaallah:)arkadaşlar ben her hafta kilomu ölçüyorum ve son bir hafta hiç kilo almadımbebeğim kilo almadı demek oluyor bu değil mi? doktorumu arayıp sorayım mı sizce
yok canım bir şey olmaz tabi dikkatli olun sert hareket olmasın:)çıkardım canım.bi gün durdu belimde.yakmadı hiç etkilenmedim.çıkardım bende.
eflalim yaa bu aralar ilişki olsa zararı olur mu
hamdolsun canım 3 gündür bulantı ve baş dönmesi çekiyorum bakalım bugünüm ne olacakIyi aksamlar kixlar telden girdigim icin toplu alinti yapamiyorum atladigim olursa affedin
Pinar canim bence bebis almistir sikinti yapma ama temel gidalarini yemeye calis
Elf21 bence degerin cok guzel masallah darisi kesesine kalp atislarina
Eflos kuzum sen nasisin emirin odasini aldiniz mi eymen icin hazirliklarda basladi Rabbim guzel gunlede kullanmayi nasip etsin
Azeri kuzum Ali Yasini kokla op yerimize kv gelmeiyo demi artik oyle cat kapi hastaydi ya en son
ayyyy yuhhh kuzum seni doldurmak istemiyorum ama sen bariz kv de çekiyorsun ne iyi kalplisin birde çok iyi diyordun o kadına, pesss diyorum, benim kv içeri almamışlığım var oğlum ağlayınca koşa koşa geliyordu bir kere uyardım anne bir daha ağlayınca gelme düşse bir şey olsa ben zaten söylerim inadından çok ağlıyor diye, baktım bu yine geliyor açmadım kapıyı ben gelmeyin demedim mi niye anlamıyorsunuz dedim daha gelmedi:)Operim teyzesi
Bugun gelmis iceri...
Nasil korktum anlatamam
benim sağ böbreğimde bir ağrı vardı bugün hafiften, şimdi daha şiddetli ağrıyor kızlar
Ay supermis cnm.agiz tadiyla kullanin. gecmis olsun. Acaba ben gibi sen de migdeni mi usuttunki cnm.bi dr a danissan.migden bulandikca basin doner cunku.Günaydın herkese, baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum kızlar bulantım yeniden mi hortladı şimdi benimhadi ona alışığımda baş dönmem çok fena bayılacak gibi oluyorum tansiyonumda normal
Dün büyük paşama baktık oda ekliyorum foto biz beğendik bakalım siz beğenecekmisiniz:) eymenim büyüyene kadar ranza şeklinde kalacak sonra ayırıcaz yatağı birde altında yavru yatağı var fiyatıda çok uygun geldi, kitaplığı almıyoruz onun yerine masasının üstüne raf yaptırıcam yer açısından tıkış tıkış olmasın diye
Eki Görüntüle 1230836 Eki Görüntüle 1230837
eymenime puset almak istiyorum ama eşim inat etti yok diye çok sinirliyim ama bu sefer bende inadım içimde bırakamayacak bir şeyi
Dgrpnr canım nasıl oldun inşaallah iyisindirbenim sağ böbreğimde bir ağrı vardı bugün hafiften, şimdi daha şiddetli ağrıyor kızlar
Eflaliimm canım geçmiş olsun doktoruna bir danışsan mı ilaç falan verirdi.odaya bayıldım canım çok güzel inşaallah herşeyi gönlünce yaparsın kuzum gülerek büyüsün evlatların bu cici odada :)Günaydın herkese, baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum kızlar bulantım yeniden mi hortladı şimdi benimhadi ona alışığımda baş dönmem çok fena bayılacak gibi oluyorum tansiyonumda normal
Dün büyük paşama baktık oda ekliyorum foto biz beğendik bakalım siz beğenecekmisiniz:) eymenim büyüyene kadar ranza şeklinde kalacak sonra ayırıcaz yatağı birde altında yavru yatağı var fiyatıda çok uygun geldi, kitaplığı almıyoruz onun yerine masasının üstüne raf yaptırıcam yer açısından tıkış tıkış olmasın diye
eymenime puset almak istiyorum ama eşim inat etti yok diye çok sinirliyim ama bu sefer bende inadım içimde bırakamayacak bir şeyi
Azerim canım kv paranoyamı nedir korkutmaktan nasıl zevk alıyor yaa sen kapının çengelini takıyordun sanki ya bide anlamadığım neden zırt bırt geliyor kendi evi gibi hareketler mutfağa girmeler bana ters geliyor yaa...Benimde sinavim bu sekilde bacilarim ne yapayim...
Esim bilr evimize geldiginde ben geldim der haber verir...
Kv sagolsun ben korkunca zevk aliyor olsa gerek ki guluyor birde...
Lohusaligimda bile kapiyi acik birakip giderdi kapimin arasina da terlik koyardi...
Anahtarimda elinde surekli...
Neyse bende de olaylar bitmez simdi kolay kolay kucagina vermiyorum diye sagda solda millete sevdirmiyor diyor...
Aman derse desin cocuk benin degil mi gordugune dua etsin ....
Gecmis olsun bacim...
Asiri agrin varsa git tabi durman hata...
Oncelikli olarak yavrunu dusunmek zorundasin cunku...
Umarim onemli birseyin yoktur ♥
maşaallah çok güzel artmış, canım onla ilgisi olmuyormuş yani beta hcg ile
merak ettiklerini sorabilirsin normal doğumuda sezaryenide normal doğum sancısınıda muayenelerinide yaşadım, amin inşaallah
yok kuzum hiç korkma bebeğin kilo alır, benim ablam ikincide hiç kilo almadı üstelik verdi ama kızı tosun oldu maşaallah:)
yok canım bir şey olmaz tabi dikkatli olun sert hareket olmasın:)
hamdolsun canım 3 gündür bulantı ve baş dönmesi çekiyorum bakalım bugünüm ne olacak
emirime dün baktık oda foto ekliycem muhtemelen onu alıcaz eşimde bende pek beğendik:)
ayyyy yuhhh kuzum seni doldurmak istemiyorum ama sen bariz kv de çekiyorsun ne iyi kalplisin birde çok iyi diyordun o kadına, pesss diyorum, benim kv içeri almamışlığım var oğlum ağlayınca koşa koşa geliyordu bir kere uyardım anne bir daha ağlayınca gelme düşse bir şey olsa ben zaten söylerim inadından çok ağlıyor diye, baktım bu yine geliyor açmadım kapıyı ben gelmeyin demedim mi niye anlamıyorsunuz dedim daha gelmedi:)
canım çok geçmiş olsun git tabi için rahat etsin haber ver bizede
Günaydın herkese, baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum kızlar bulantım yeniden mi hortladı şimdi benimhadi ona alışığımda baş dönmem çok fena bayılacak gibi oluyorum tansiyonumda normal
kuzum ne yaptın gittin mi doktora önemli bişey değildir inşallahbenim sağ böbreğimde bir ağrı vardı bugün hafiften, şimdi daha şiddetli ağrıyor kızlar
ay canım Allah akıl fikir versin ne derse desin boşver sen bildiğini yap cins uyuz oluyorum senin kv yeBenimde sinavim bu sekilde bacilarim ne yapayim...
Lohusaligimda bile kapiyi acik birakip giderdi kapimin arasina da terlik koyardi...
Neyse bende de olaylar bitmez simdi kolay kolay kucagina vermiyorum diye sagda solda millete sevdirmiyor diyor...
Gecmis olsun bacim...
maşaallah çok güzel artmış, canım onla ilgisi olmuyormuş yani beta hcg ile
merak ettiklerini sorabilirsin normal doğumuda sezaryenide normal doğum sancısınıda muayenelerinide yaşadım, amin inşaallah
yok kuzum hiç korkma bebeğin kilo alır, benim ablam ikincide hiç kilo almadı üstelik verdi ama kızı tosun oldu maşaallah:)
hamdolsun canım 3 gündür bulantı ve baş dönmesi çekiyorum bakalım bugünüm ne olacak
emirime dün baktık oda foto ekliycem muhtemelen onu alıcaz eşimde bende pek beğendik:)
ayyyy yuhhh kuzum seni doldurmak istemiyorum ama sen bariz kv de çekiyorsun ne iyi kalplisin birde çok iyi diyordun o kadına, pesss diyorum, benim kv içeri almamışlığım var oğlum ağlayınca koşa koşa geliyordu bir kere uyardım anne bir daha ağlayınca gelme düşse bir şey olsa ben zaten söylerim inadından çok ağlıyor diye, baktım bu yine geliyor açmadım kapıyı ben gelmeyin demedim mi niye anlamıyorsunuz dedim daha gelmedi:)
kuzum çok geçmiş olsun tansiyonun mu düşüyor acaba inşallah gecer biran önce hamileliğini doya doya yaşarsınGünaydın herkese, baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum kızlar bulantım yeniden mi hortladı şimdi benimhadi ona alışığımda baş dönmem çok fena bayılacak gibi oluyorum tansiyonumda normal
Ablam ne yapayim artik kv demdir ne yapsa yeridir modundayimmaşaallah çok güzel artmış, canım onla ilgisi olmuyormuş yani beta hcg ile
Ablam cok hos guzel gunlerde kullanmak nasip olur ins. ♥♥♥Günaydın herkese, baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum kızlar bulantım yeniden mi hortladı şimdi benimhadi ona alışığımda baş dönmem çok fena bayılacak gibi oluyorum tansiyonumda normal
Evet bacim takiyordumda kiracak yakinda o cengeli hala anahtarla girdigi icin...Azerim canım kv paranoyamı nedir korkutmaktan nasıl zevk alıyor yaa sen kapının çengelini takıyordun sanki ya bide anlamadığım neden zırt bırt geliyor kendi evi gibi hareketler mutfağa girmeler bana ters geliyor yaa...
Benim kv de bi anda topigin kaynanalar kralicesi oldukuzum ne yaptın gittin mi doktora önemli bişey değildir inşallah
ay canım Allah akıl fikir versin ne derse desin boşver sen bildiğini yap cins uyuz oluyorum senin kv ye
kuzum çok geçmiş olsun tansiyonun mu düşüyor acaba inşallah gecer biran önce hamileliğini doya doya yaşarsın
Emir in odası harika canım çok beğendim güle güle kullanınnnnn
Allah Allah ;(
Bi git de icin rahatlasin cnm.
akşam sızmışım yazdıktan sonra, şimdiye kadar hep yattımYavrum ne yaptin? Habersiz birakma.
tövbe yaa çok sinir bozucu.Benimde sinavim bu sekilde bacilarim ne yapayim...
Gecmis olsun bacim...
yaaa kilo verdiği halde hem de... içim rahatladı canım sağ ol.maşaallah çok güzel artmış, canım onla ilgisi olmuyormuş yani beta hcg ile
benim de baş dönmem olmuştu tansiyon normaldi, doktoruma söyledim "dgrpnr sen hamilesin fark ettin mi" dedi güldü bana:) korkulacak bir şey değildir canım. şimdi bir dönemden geçiyorsun diye hortlamıştır ama geçer yine.Günaydın herkese, baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum kızlar bulantım yeniden mi hortladı şimdi benimhadi ona alışığımda baş dönmem çok fena bayılacak gibi oluyorum tansiyonumda normal
akşam daha kötüydü canım, bugün daha hafif ama hala ağrıyorDgrpnr canım nasıl oldun inşaallah iyisindir
gitmedim daha canım, hafta içi giderim diye düşündüm, acile gitsem bir halt yapmazlar şimdi.kuzum ne yaptın gittin mi doktora önemli bişey değildir inşallah
ay canım Allah akıl fikir versin ne derse desin boşver sen bildiğini yap cins uyuz oluyorum senin kv ye
kuzum çok geçmiş olsun tansiyonun mu düşüyor acaba inşallah gecer biran önce hamileliğini doya doya yaşarsın
Emir in odası harika canım çok beğendim güle güle kullanınnnnn
oyy maaşallah sizeee.. ne kadar çok büyümüş:)kızlar bende 34+4 yani bugün yeni bir göbüş resmi ekledim biraz önce gülücük [:) ] olan albümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?