Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
slm bebişi kucağında olanlara bebeği göbüşünde olan güzel anneler nasılsınız
hafif kahverengi lekelerim oluyor okadar dinleniyorum yinede böyle bu arada kan sulandırıcı iğneyi yada corasprin fazla mı geliyor acaba korkmalımıyım

Dr.unun mutlaka haberi olsun cnm.ona de urologa gideyim mi diye. Git derse urologda bisi yapmak yada ilac vermek isterse hemen dr.unu ara. O demeden de bisi kullanma cnm.

Korkma yavrum. Ben de kullandim. Ama progestan almayi ihmal etmemelisin bence. Seninde mutasyonlar cokdu yavrum.dinlen.

Korkma yavrum. Ben de kullandim. Ama progestan almayi ihmal etmemelisin bence. Seninde mutasyonlar cokdu yavrum.dinlen.
sagol canım yaaa muhteşemsin sende insanı rahatlatan bi enerji var.cok sagol 100 mg progestan kullanıyorum son gittiğim doktor 100 az dedi ama 200mg beni cok etkiliyor 5 gün arayla prolutan yapılıyorum cok fazla mutasyon doktorlar bi garip b, tanesi önemli sayılır diyolar garipler yani.sen nasılsın bu arada rüzgar nasıl

Tatlim. Ben sabah ogle aksam 100 luk kullandim.progestani.

Proluton depotuda sabah aksam 5 gun oldum.

Etkilese de sabret ve dr.un dedigi dozu kullan cnm progestanda. Ben 17.haftada birakmistim. Az sabir. Mumkunse sadece wc icin kalk.
Biz iyiyiz sukur. Ruzgarim nazli bugun. Kucagimdan inmiyr. Kucagimda uyuyr saattledir.

kızlar konu dışı olucak.ama tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
beyazları makinaya attım.ön gözüne çamaşır suyu koydum.ikinci gözünede normal deterjan.
çamaşır suyunu koydum kendi kendine içine aktı gitti.ama ben ön yıkama tuşuna basmadım.
direk deterjanı almaya başladı.
sizce çamaşır suyunuda almışmıdır?
bi dahaki çamaşırlarımı renkli çamaşır yıkarsam o zaman çamaşır suyu ağartır diye korktum.

Vallahi hic kullanmadim cnm. Bilemedim simdi.
Istersen icin rahat etsin diye beyazlar bitsin. Sonra makineyi bos calistir on yikamali filan.tamamen temizlensin.ama tecrubeli varsa hemmen yazar sana.

Vallahi hic kullanmadim cnm. Bilemedim simdi.
Istersen icin rahat etsin diye beyazlar bitsin. Sonra makineyi bos calistir on yikamali filan.tamamen temizlensin.ama tecrubeli varsa hemmen yazar sana.

sağol cutem.cevap yazan olmazsa senin dediğin gibi yaparım.

anladım canım geçmiş olsun hayırlısı artık

cok güzel olmuş ellerine sağlık güle güle giyinsin düşünüp kızına kendin örmen ne güzel

Cok guzzel olmus.

Iyi degilim.cnm.
3 gundur yine migdem.tekrarladi.
Fena haldeyim..siddetli bas donmesi bulanti yasiyrm. Yine gece yemegi unutmusum. Onu farkettik. Toparlanmaya calisiyrm.dikkat et kendine..seviyrm.seni.

Boran canim cok guz olmus gule gule.giydir

benim sağ böbreğimde bir ağrı vardı bugün hafiften, şimdi daha şiddetli ağrıyor kızlar
nefes alırken bile ağrısı şiddetleniyor. sizce acile gitmeli miyim?
anladım canım geçmiş olsun hayırlısı artık

cok güzel olmuş ellerine sağlık güle güle giyinsin düşünüp kızına kendin örmen ne güzel

Cok guzzel olmus.

Iyi degilim.cnm.
3 gundur yine migdem.tekrarladi.
Fena haldeyim..siddetli bas donmesi bulanti yasiyrm. Yine gece yemegi unutmusum. Onu farkettik. Toparlanmaya calisiyrm.dikkat et kendine..seviyrm.seni.

Boran canim cok guz olmus gule gule.giydir

agolun canlar,ya bikaçtane minicik örgüsü olsun istedim annemde yapar daha,elimle örmek mutlu ediyor beni,allahım herkeze nasıp etsin bu duyguları ugraşları
benim sağ böbreğimde bir ağrı vardı bugün hafiften, şimdi daha şiddetli ağrıyor kızlar
nefes alırken bile ağrısı şiddetleniyor. sizce acile gitmeli miyim?
geçmiş olsun canım

Yaw Kizlar nassiniz benim 2-3 gündür sağkaburgamin aaltında bi organ hangisi bilmiyom.midem mi bagirsakmi oralarda başka ne var bastirinca coook aciyor hatta bazen hareket ederken aciyor nedirki bu doktora en erken Şali günu gidicem bazen kipirdayamiyorum orda ne var ki????

Valla cnm. Benim orda sipanin ayak ve elleri vardi. Resmen oyuyrdu cok cnm yaniyrdu. Belki ministir senin de

Valla cnm. Benim orda sipanin ayak ve elleri vardi. Resmen oyuyrdu cok cnm yaniyrdu. Belki ministir senin de
Yok cnm ya bebegin elini ayagini anliyom nerde bu öyle bise değil rahimin üstünde kalan yer bastiricinca yara gibi aciyor allahtan kafasi yada poposuyla basmiyor yoksa dayanılmaz neyseki yarin sabaha randevu alabildim dayamazdim yoksa acilen gidelim dicektim eşime bu aksam

ben on yıkama yerine degil de.normal yere çamaşır suyunu koyuyorum o akip gidiyr zaten.makina da almış oluyr guzelce yikaniyor.sonrasinda renkli attigimda bir zararı olmuyor.

agolun canlar,ya bikaçtane minicik örgüsü olsun istedim annemde yapar daha,elimle örmek mutlu ediyor beni,allahım herkeze nasıp etsin bu duyguları ugraşları
geçmiş olsun canım
sağ ol canım.
canım geçmiş olsun, bebiş basıyordur bence, doktorunu arasan hemen yarın randevu verir belki sana.

dgrpnr nasil oldun canim geçmiş olsun.

kızlar ya bi kac gundur patlamış Mısıra dadandim doymak bilmiyorum ama zeytinyağıyla patlatiyorm ins bi zarari yoktur.

ben hala bebeğimin tekmelerini hissedemiyorum malesef vardir bi hikmeti.bi taraftan da korkuyorum ya bu hareketlerinden huylanirsam falan diye ama hissetmeyi cok istiyor ve sabırsızlıkla bekliyorum böyle şeyler olmaz herhalde demi. hic kimseden bebişin hareketlerinden huylaniyrum diyen duymadim zevkli bi duygu olsa gerek.
garipsemeyin canlar duygularimi paylaşmak istedim . normal mi diye

Ablalarım sizleri mesgul etmek istemem ınanın ama artık dayanamıyorum bana akıl verın ALLah (cc) rızası icin....
Az önce uyuttum oglumu su içmek için mutfaga gittim...
Her zamankı gibi anahtar sesi....
cengelde kapalıdır dıye acmaya gidiyordum kv de karsıma belirmez mi....
Hayatımda böyle korktugumu hATIrlamıyorum inanın...
Neden korktun ki benım diyo bide...
beni cok yakında sutten kesicen ama ne zaman dedim...
sırıtarak neden kesilesin demez mi...
Esimde ilk defa kapıyı kılıtlemeden uyumus bu aksam...
Siddetli bas agrısı var cunku..
Neden gelmiş dersiniz sabah getirdigi el işi örgüsünü götürmeye....
Allah ım sabrım kalmadı artık nedr bu ya....
Hiç mi düzgün karıkoca hayatı yasamayacagız biz...
afedersiniz ama birlikte olmak için bile gece yarısını bekliyoruz...
doogru duzgun gun içerisinde sarılamıyorum adama her an kv iceri dalar diye....
yıldönümlerimizi bile kutlayamıyorum....
çünkü ne yapsam millete yayıyo bu kadın özel denen birşey yok...
özel hazırlık yapmaya kalksam gelir bizimle oturur o derece düşüncesız biri....
korkumdan oturdum aglıyorum
......
kapı calıyo kalıbımı basarım odur bakıyom....
anahtarla girmedi hayret ilk defa...
ışıgımı görmüş uyumuyomusum diye gelmiş...
benden birşeyier götürdü...
bende nasıl yatayım korktum uykum kaçtı dedim...
neden korkuyon kocan yanında demez mı pişkin pişkin...
size saka geliyo ama korkuyorum dedim cıktı gitti....
Gözlerimi görmüştür herhalde....
Bu kadın iflah olmaz apt. aile apt.manı...
Esımde tasınma taraftarı degil...
NE yapayım hiçbirşey bilmiyoorum

sağ ol canım.

canım geçmiş olsun, bebiş basıyordur bence, doktorunu arasan hemen yarın randevu verir belki sana.
Yok güzelim bu öyle bise değil onu ayirt ediyom çok şükür yarin sabaha aldim randevubakalim nneymiş Cnm benim ciddi bir sekilde tasinmayi dusunmen lazim hemde tez zamanda boyle yadanmaz 3 gunluk omrynu hemde en guzel gunlerini elin delisi icin zehir ettirme
Maddi anlamda yapabiliriz dersrniz hemen cikin derim cunku o kadinin artik can cikar huy cikmaz seviyesiz biri belliki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…