- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
Dr.unun mutlaka haberi olsun cnm.ona de urologa gideyim mi diye. Git derse urologda bisi yapmak yada ilac vermek isterse hemen dr.unu ara. O demeden de bisi kullanma cnm.akşam sızmışım yazdıktan sonra, şimdiye kadar hep yattımsonra bir fark ettim kiii siz merak etmişsinizdir, koştum geldim.
hala ağrıyor, dayanılmayacak bir ağrı değil ama tedirginim.
acilde hiçbir şey yapmazlar diye hafta içi giderim dedim, bir üroloğa.
peki doktorumu arayıp danışayım mı sence cute, yoksa güvendiğim bir üroloğa mı gideyim direk?
tövbe yaa çok sinir bozucu.
Allah sabır versin canım benim.
sağ ol canım, çok şiddetli değil ama bebek baskı yapıyordur belki diye tedirginim.
hafta içi bir üroloğa giderim diye düşündüm. şimdi acilde hiçbir şey yapmaz bunlar.
yaaa kilo verdiği halde hem de... içim rahatladı canım sağ ol.
hafta içi giderim diye düşündüm canım, haber veririm tabi...sağ ol:)
benim de baş dönmem olmuştu tansiyon normaldi, doktoruma söyledim "dgrpnr sen hamilesin fark ettin mi" dedi güldü bana:) korkulacak bir şey değildir canım. şimdi bir dönemden geçiyorsun diye hortlamıştır ama geçer yine.
oda da süper görünüyor, güle güle kullansın kuzucuklar.
akşam daha kötüydü canım, bugün daha hafif ama hala ağrıyor
gitmedim daha canım, hafta içi giderim diye düşündüm, acile gitsem bir halt yapmazlar şimdi.
oyy maaşallah sizeee.. ne kadar çok büyümüş:)
Korkma yavrum. Ben de kullandim. Ama progestan almayi ihmal etmemelisin bence. Seninde mutasyonlar cokdu yavrum.dinlen.slm bebişi kucağında olanlara bebeği göbüşünde olan güzel anneler nasılsınız
hafif kahverengi lekelerim oluyor okadar dinleniyorum yinede böyle bu arada kan sulandırıcı iğneyi yada corasprin fazla mı geliyor acaba korkmalımıyım
sagol canım yaaa muhteşemsin sende insanı rahatlatan bi enerji var.cok sagol 100 mg progestan kullanıyorum son gittiğim doktor 100 az dedi ama 200mg beni cok etkiliyor 5 gün arayla prolutan yapılıyorum cok fazla mutasyon doktorlar bi garip b, tanesi önemli sayılır diyolar garipler yani.sen nasılsın bu arada rüzgar nasılKorkma yavrum. Ben de kullandim. Ama progestan almayi ihmal etmemelisin bence. Seninde mutasyonlar cokdu yavrum.dinlen.
tmm canım çok sağolDr.unun mutlaka haberi olsun cnm.ona de urologa gideyim mi diye. Git derse urologda bisi yapmak yada ilac vermek isterse hemen dr.unu ara. O demeden de bisi kullanma cnm.
Tatlim. Ben sabah ogle aksam 100 luk kullandim.progestani.sagol canım yaaa muhteşemsin sende insanı rahatlatan bi enerji var.cok sagol 100 mg progestan kullanıyorum son gittiğim doktor 100 az dedi ama 200mg beni cok etkiliyor 5 gün arayla prolutan yapılıyorum cok fazla mutasyon doktorlar bi garip b, tanesi önemli sayılır diyolar garipler yani.sen nasılsın bu arada rüzgar nasıl
Vallahi hic kullanmadim cnm. Bilemedim simdi.kızlar konu dışı olucak.ama tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
beyazları makinaya attım.ön gözüne çamaşır suyu koydum.ikinci gözünede normal deterjan.
çamaşır suyunu koydum kendi kendine içine aktı gitti.ama ben ön yıkama tuşuna basmadım.
direk deterjanı almaya başladı.
sizce çamaşır suyunuda almışmıdır?
bi dahaki çamaşırlarımı renkli çamaşır yıkarsam o zaman çamaşır suyu ağartır diye korktum.
Vallahi hic kullanmadim cnm. Bilemedim simdi.
Istersen icin rahat etsin diye beyazlar bitsin. Sonra makineyi bos calistir on yikamali filan.tamamen temizlensin.ama tecrubeli varsa hemmen yazar sana.
anladım canım geçmiş olsun hayırlısı artık
cok güzel olmuş ellerine sağlık güle güle giyinsin düşünüp kızına kendin örmen ne güzel
Cok guzzel olmus.
Iyi degilim.cnm.
3 gundur yine migdem.tekrarladi.
Fena haldeyim..siddetli bas donmesi bulanti yasiyrm. Yine gece yemegi unutmusum. Onu farkettik. Toparlanmaya calisiyrm.dikkat et kendine..seviyrm.seni.
Boran canim cok guz olmus gule gule.giydir
İnsallahh canim nukra yusra miss biz asagi yukari ayni zamanlardayiz evet :)
Canim belimde ki problemden oturu bu kadar zorlandim sanirim insallah sende sıkınti olmaz allahin izniyle
Canim gozunaydin saglikla al kucagina insallahh
Ohhh masallahh subanallah nedosum spinal oldu sanirim tavsiyelerini heyecanla bekliyorum rabbim bizede o gunu gormeyi saglicakla kucaklamayi nasip etsin
Cokta guzel olmuss cok yakisicak prensesimize masallah
Topigin 2. Prensesi benim ki sanirim ablasi gibi saglikla gelsin insallah
canım 2850 doğmuştu, 3500 beklerken benim kuzum son ay karnımda kilo verdi tansiyon yüksekliğinden yoksa kilosu iyiydi
canım benimkide öyle acıkınca şimdiden tekmeliyor:)
hayalleriniz gerçek oldu canım sabrınızın meyvesi kuzunuz
canım bazı gebelerde olur dr gerekeni söyler
ay canım inşaallah gebesindir ama gebeysen yakı olmaz çıkar onu
maşaallah çok iyi
ayyy ne yoruldu kız sen bitmedi misafirin kolay gelsin güzelim
sağol canım utandım
canım korkma ilaçla yükselir, doğum sonrası için kan çok önemli ondan demiştir
maşaallah canım darısı bebeğini görmeye
oyyy kuzum olur böyle duygular yetememe duysgusu kötü biliyorum ama her şey kuzun için az kaldı deryam bir bakmışsın doğum olmuş jet hızıyla yapacaksın her işini:)
gayet normal canım
kullan canım tedbir iyidir
maşaallah canım size, inşaallah doğumunda çok güzel olur
canım bende normal çok istedim hatta normal normal diye saplantı yaptım ama ne oldu hiç istemeyerek ağlaya ağlaya sezaryen oldum oğlumun kalp atışı düşüyordu taşikardi olmuştu sancıya ben dayandım onun kalbi dayanmadı normal doğarsa ölür denildi ki son ana kadar direndim, her şey nasip sen ikisinede hazırla kendini keyfi olan yok son anda bir sıkıntı oluyor ya da önceden çatı darlığı gibi belli sebepler oluyor, çevremde normal doğum çok benim.Şimdi yine normal yaptıracak dr arıyorum bu şehirde imkansız ama
maşallah canım bebeğine, sana da geçmiş olsun inşaallah geçer ağrın, ara ara benim de kalçama ağrı giriyor topallıyorum
sağol canım:)
çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla doğsun
canım dün günüm vardı bittim yorgunluktan
oyyyy yerim o japonu maşaallah
çok güzel canım
ay canım çok sevindim :) Allah tamamına erdirsin.
hadi inşallah yanıltmaz bu belirtiler de sevinçten havalara uçarız canım benim.
hahhaha gerçekten japona mı benzedi Dora ya inanamıyorum.
bu kadar çok isteyince oluyormuş demek ki. gerçi babası da çekikti değil mi?
Allahım nazarlardan saklasın, boyu kilosu süper.
nesdem canım geçmiş olsun, hayırlı olsun, bir ömür mutlu olun:)
güzel olmuş eline sağlık, güle güle giydir prensese canım:)
evet canım haklısın.
ben şu an anlayamam o duyguyu ama zamanı gelip buraya yazdığımda "yaaaaa ben sana dediydim" dersin
ki ben çokk çabuk yorulan ve normalde de her şeye yetemeyen bir insanım, o vakit gelince ne olurum allah bilir heheh..
canım benim önemli olan senin niyetin. sandalyeye otur öyle kıl, Allah kabul etsin.
cicileri de bekliyoruz:)
çok güzel artmış maaşallah.
gözün aydın:)
benim sağ böbreğimde bir ağrı vardı bugün hafiften, şimdi daha şiddetli ağrıyor kızlar
nefes alırken bile ağrısı şiddetleniyor. sizce acile gitmeli miyim?
anladım canım geçmiş olsun hayırlısı artık
cok güzel olmuş ellerine sağlık güle güle giyinsin düşünüp kızına kendin örmen ne güzel
Cok guzzel olmus.
Iyi degilim.cnm.
3 gundur yine migdem.tekrarladi.
Fena haldeyim..siddetli bas donmesi bulanti yasiyrm. Yine gece yemegi unutmusum. Onu farkettik. Toparlanmaya calisiyrm.dikkat et kendine..seviyrm.seni.
Boran canim cok guz olmus gule gule.giydir
İnsallahh canim nukra yusra miss biz asagi yukari ayni zamanlardayiz evet :)
Canim belimde ki problemden oturu bu kadar zorlandim sanirim insallah sende sıkınti olmaz allahin izniyle
Canim gozunaydin saglikla al kucagina insallahh
Ohhh masallahh subanallah nedosum spinal oldu sanirim tavsiyelerini heyecanla bekliyorum rabbim bizede o gunu gormeyi saglicakla kucaklamayi nasip etsin
Cokta guzel olmuss cok yakisicak prensesimize masallah
Topigin 2. Prensesi benim ki sanirim ablasi gibi saglikla gelsin insallah
canım 2850 doğmuştu, 3500 beklerken benim kuzum son ay karnımda kilo verdi tansiyon yüksekliğinden yoksa kilosu iyiydi
canım benimkide öyle acıkınca şimdiden tekmeliyor:)
hayalleriniz gerçek oldu canım sabrınızın meyvesi kuzunuz
canım bazı gebelerde olur dr gerekeni söyler
ay canım inşaallah gebesindir ama gebeysen yakı olmaz çıkar onu
maşaallah çok iyi
ayyy ne yoruldu kız sen bitmedi misafirin kolay gelsin güzelim
sağol canım utandım
canım korkma ilaçla yükselir, doğum sonrası için kan çok önemli ondan demiştir
maşaallah canım darısı bebeğini görmeye
oyyy kuzum olur böyle duygular yetememe duysgusu kötü biliyorum ama her şey kuzun için az kaldı deryam bir bakmışsın doğum olmuş jet hızıyla yapacaksın her işini:)
gayet normal canım
kullan canım tedbir iyidir
maşaallah canım size, inşaallah doğumunda çok güzel olur
canım bende normal çok istedim hatta normal normal diye saplantı yaptım ama ne oldu hiç istemeyerek ağlaya ağlaya sezaryen oldum oğlumun kalp atışı düşüyordu taşikardi olmuştu sancıya ben dayandım onun kalbi dayanmadı normal doğarsa ölür denildi ki son ana kadar direndim, her şey nasip sen ikisinede hazırla kendini keyfi olan yok son anda bir sıkıntı oluyor ya da önceden çatı darlığı gibi belli sebepler oluyor, çevremde normal doğum çok benim.Şimdi yine normal yaptıracak dr arıyorum bu şehirde imkansız ama
maşallah canım bebeğine, sana da geçmiş olsun inşaallah geçer ağrın, ara ara benim de kalçama ağrı giriyor topallıyorum
sağol canım:)
çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla doğsun
canım dün günüm vardı bittim yorgunluktan
oyyyy yerim o japonu maşaallah
çok güzel canım
agolun canlar,ya bikaçtane minicik örgüsü olsun istedim annemde yapar daha,elimle örmek mutlu ediyor beni,allahım herkeze nasıp etsin bu duyguları ugraşlarıay canım çok sevindim :) Allah tamamına erdirsin.
hadi inşallah yanıltmaz bu belirtiler de sevinçten havalara uçarız canım benim.
hahhaha gerçekten japona mı benzedi Dora ya inanamıyorum.
bu kadar çok isteyince oluyormuş demek ki. gerçi babası da çekikti değil mi?
Allahım nazarlardan saklasın, boyu kilosu süper.
nesdem canım geçmiş olsun, hayırlı olsun, bir ömür mutlu olun:)
güzel olmuş eline sağlık, güle güle giydir prensese canım:)
evet canım haklısın.
ben şu an anlayamam o duyguyu ama zamanı gelip buraya yazdığımda "yaaaaa ben sana dediydim" dersin
ki ben çokk çabuk yorulan ve normalde de her şeye yetemeyen bir insanım, o vakit gelince ne olurum allah bilir heheh..
canım benim önemli olan senin niyetin. sandalyeye otur öyle kıl, Allah kabul etsin.
cicileri de bekliyoruz:)
çok güzel artmış maaşallah.
gözün aydın:)
geçmiş olsun canımbenim sağ böbreğimde bir ağrı vardı bugün hafiften, şimdi daha şiddetli ağrıyor kızlar
nefes alırken bile ağrısı şiddetleniyor. sizce acile gitmeli miyim?
Valla cnm. Benim orda sipanin ayak ve elleri vardi. Resmen oyuyrdu cok cnm yaniyrdu. Belki ministir senin deYaw Kizlar nassiniz benim 2-3 gündür sağkaburgamin aaltında bi organ hangisi bilmiyom.midem mi bagirsakmi oralarda başka ne var bastirinca coook aciyor hatta bazen hareket ederken aciyor nedirki bu doktora en erken Şali günu gidicem bazen kipirdayamiyorum orda ne var ki????
Yok cnm ya bebegin elini ayagini anliyom nerde bu öyle bise değil rahimin üstünde kalan yer bastiricinca yara gibi aciyor allahtan kafasi yada poposuyla basmiyor yoksa dayanılmaz neyseki yarin sabaha randevu alabildim dayamazdim yoksa acilen gidelim dicektim eşime bu aksamValla cnm. Benim orda sipanin ayak ve elleri vardi. Resmen oyuyrdu cok cnm yaniyrdu. Belki ministir senin de
ben on yıkama yerine degil de.normal yere çamaşır suyunu koyuyorum o akip gidiyr zaten.makina da almış oluyr guzelce yikaniyor.sonrasinda renkli attigimda bir zararı olmuyor.kızlar konu dışı olucak.ama tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
beyazları makinaya attım.ön gözüne çamaşır suyu koydum.ikinci gözünede normal deterjan.
çamaşır suyunu koydum kendi kendine içine aktı gitti.ama ben ön yıkama tuşuna basmadım.
direk deterjanı almaya başladı.
sizce çamaşır suyunuda almışmıdır?
bi dahaki çamaşırlarımı renkli çamaşır yıkarsam o zaman çamaşır suyu ağartır diye korktum.
sağ ol canım.agolun canlar,ya bikaçtane minicik örgüsü olsun istedim annemde yapar daha,elimle örmek mutlu ediyor beni,allahım herkeze nasıp etsin bu duyguları ugraşları
geçmiş olsun canım
canım geçmiş olsun, bebiş basıyordur bence, doktorunu arasan hemen yarın randevu verir belki sana.Yaw Kizlar nassiniz benim 2-3 gündür sağkaburgamin aaltında bi organ hangisi bilmiyom.midem mi bagirsakmi oralarda başka ne var bastirinca coook aciyor hatta bazen hareket ederken aciyor nedirki bu doktora en erken Şali günu gidicem bazen kipirdayamiyorum orda ne var ki????
Yok güzelim bu öyle bise değil onu ayirt ediyom çok şükür yarin sabaha aldim randevubakalim nneymişsağ ol canım.
canım geçmiş olsun, bebiş basıyordur bence, doktorunu arasan hemen yarın randevu verir belki sana.
Cnm benim ciddi bir sekilde tasinmayi dusunmen lazim hemde tez zamanda boyle yadanmaz 3 gunluk omrynu hemde en guzel gunlerini elin delisi icin zehir ettirmeAblalarım sizleri mesgul etmek istemem ınanın ama artık dayanamıyorum bana akıl verın ALLah (cc) rızası icin....
Az önce uyuttum oglumu su içmek için mutfaga gittim...
Her zamankı gibi anahtar sesi....
cengelde kapalıdır dıye acmaya gidiyordum kv de karsıma belirmez mi....
Hayatımda böyle korktugumu hATIrlamıyorum inanın...
Neden korktun ki benım diyo bide...
beni cok yakında sutten kesicen ama ne zaman dedim...
sırıtarak neden kesilesin demez mi...
Esimde ilk defa kapıyı kılıtlemeden uyumus bu aksam...
Siddetli bas agrısı var cunku..
Neden gelmiş dersiniz sabah getirdigi el işi örgüsünü götürmeye....
Allah ım sabrım kalmadı artık nedr bu ya....
Hiç mi düzgün karıkoca hayatı yasamayacagız biz...
afedersiniz ama birlikte olmak için bile gece yarısını bekliyoruz...
doogru duzgun gun içerisinde sarılamıyorum adama her an kv iceri dalar diye....
yıldönümlerimizi bile kutlayamıyorum....
çünkü ne yapsam millete yayıyo bu kadın özel denen birşey yok...
özel hazırlık yapmaya kalksam gelir bizimle oturur o derece düşüncesız biri....
korkumdan oturdum aglıyorum ......
kapı calıyo kalıbımı basarım odur bakıyom....
anahtarla girmedi hayret ilk defa...
ışıgımı görmüş uyumuyomusum diye gelmiş...
benden birşeyier götürdü...
bende nasıl yatayım korktum uykum kaçtı dedim...
neden korkuyon kocan yanında demez mı pişkin pişkin...
size saka geliyo ama korkuyorum dedim cıktı gitti....
Gözlerimi görmüştür herhalde....
Bu kadın iflah olmaz apt. aile apt.manı...
Esımde tasınma taraftarı degil...
NE yapayım hiçbirşey bilmiyoorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?