Cok guzzel olmus.
Iyi degilim.cnm.
3 gundur yine migdem.tekrarladi.
Fena haldeyim..siddetli bas donmesi bulanti yasiyrm. Yine gece yemegi unutmusum. Onu farkettik. Toparlanmaya calisiyrm.dikkat et kendine..seviyrm.seni.
hımm anladım canım neyseki şimdi çok sağlıklı Emir'imiz :) maşallahhhcanım 2850 doğmuştu, 3500 beklerken benim kuzum son ay karnımda kilo verdi tansiyon yüksekliğinden yoksa kilosu iyiydi
canım benimkide öyle acıkınca şimdiden tekmeliyor:)
hayalleriniz gerçek oldu canım sabrınızın meyvesi kuzunuz
canım bazı gebelerde olur dr gerekeni söyler
ay canım inşaallah gebesindir ama gebeysen yakı olmaz çıkar onu
maşaallah çok iyi
ayyy ne yoruldu kız sen bitmedi misafirin kolay gelsin güzelim
sağol canım utandım
canım korkma ilaçla yükselir, doğum sonrası için kan çok önemli ondan demiştir
maşaallah canım darısı bebeğini görmeye
oyyy kuzum olur böyle duygular yetememe duysgusu kötü biliyorum ama her şey kuzun için az kaldı deryam bir bakmışsın doğum olmuş jet hızıyla yapacaksın her işini:)
gayet normal canım
kullan canım tedbir iyidir
maşaallah canım size, inşaallah doğumunda çok güzel olur
canım bende normal çok istedim hatta normal normal diye saplantı yaptım ama ne oldu hiç istemeyerek ağlaya ağlaya sezaryen oldum oğlumun kalp atışı düşüyordu taşikardi olmuştu sancıya ben dayandım onun kalbi dayanmadı normal doğarsa ölür denildi ki son ana kadar direndim, her şey nasip sen ikisinede hazırla kendini keyfi olan yok son anda bir sıkıntı oluyor ya da önceden çatı darlığı gibi belli sebepler oluyor, çevremde normal doğum çok benim.Şimdi yine normal yaptıracak dr arıyorum bu şehirde imkansız ama
maşallah canım bebeğine, sana da geçmiş olsun inşaallah geçer ağrın, ara ara benim de kalçama ağrı giriyor topallıyorum
sağol canım:)
çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla doğsun
canım dün günüm vardı bittim yorgunluktan
oyyyy yerim o japonu maşaallah
çok güzel canım
Dun doktorum tekrar istedi kan testini sonuc 943.44 cikti 4 katina cikmis nerdeyse ikiz mi acep
arkadaşlar ben her hafta kilomu ölçüyorum ve son bir hafta hiç kilo almadımbebeğim kilo almadı demek oluyor bu değil mi? doktorumu arayıp sorayım mı sizce
kıyamam yaa ne kadar düşüncesiz Allah sabır versin sana canım kapını içeriden kilitle anahtarı üstünde bırak açamasın kapınıOperim teyzesi
Bacim bizde olay biter mi....
Bugun gelmis iceri...
O esnada oglumu emziriyordum...
Iceriden takir tukur sesler...
Seslendim ccp veren yok...
Nasil korktum anlatamam
Hamilwligimde evime hirsiz girmisti...
O zamandan beridir en ufak sese irkiliyorum...
Neyse baktim ses gelmiyo oglumu yavasca koydum yerine sessizce iceri baktim kv mutfakta
Neden cvp vermiyorsun diye sorduguumda duymadim ki dedi...
Ki bagirdim o kadar yani...
Nasil korktugumu bir ben bilirim
Bu gidisle sutten kesilmem yakindir
canım bende beyazlarda çamaşırsuyu kullanıyorum ve makine içine beyaz sabun atıyorum ilk önce kısa programda çalıştırıyorum kirli suyunu akıtınca iptal edip durduruyorum.sabunu içinden alıp normal deterjan koyuyorum ve çalıştırıyorum bembeyaz çıkıyor. yani renklileri yıkasanda bişey olmaz canım suyu kaç kere alıp boşaltıyorkızlar konu dışı olucak.ama tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
beyazları makinaya attım.ön gözüne çamaşır suyu koydum.ikinci gözünede normal deterjan.
çamaşır suyunu koydum kendi kendine içine aktı gitti.ama ben ön yıkama tuşuna basmadım.
direk deterjanı almaya başladı.
sizce çamaşır suyunuda almışmıdır?
bi dahaki çamaşırlarımı renkli çamaşır yıkarsam o zaman çamaşır suyu ağartır diye korktum.
ben hala bebeğimin tekmelerini hissedemiyorum malesef vardir bi hikmeti.bi taraftan da korkuyorum ya bu hareketlerinden huylanirsam falan diye ama hissetmeyi cok istiyor ve sabırsızlıkla bekliyorum böyle şeyler olmaz herhalde demi. hic kimseden bebişin hareketlerinden huylaniyrum diyen duymadim zevkli bi duygu olsa gerek.
garipsemeyin canlar duygularimi paylaşmak istedim . normal mi diye
Ablalarım sizleri mesgul etmek istemem ınanın ama artık dayanamıyorum bana akıl verın ALLah (cc) rızası icin....
Az önce uyuttum oglumu su içmek için mutfaga gittim...
Her zamankı gibi anahtar sesi....
cengelde kapalıdır dıye acmaya gidiyordum kv de karsıma belirmez mi....
Hayatımda böyle korktugumu hATIrlamıyorum inanın...
Neden korktun ki benım diyo bide...
beni cok yakında sutten kesicen ama ne zaman dedim...
sırıtarak neden kesilesin demez mi...
Esimde ilk defa kapıyı kılıtlemeden uyumus bu aksam...
Siddetli bas agrısı var cunku..
Neden gelmiş dersiniz sabah getirdigi el işi örgüsünü götürmeye....
Allah ım sabrım kalmadı artık nedr bu ya....
Hiç mi düzgün karıkoca hayatı yasamayacagız biz...
afedersiniz ama birlikte olmak için bile gece yarısını bekliyoruz...
doogru duzgun gun içerisinde sarılamıyorum adama her an kv iceri dalar diye....
yıldönümlerimizi bile kutlayamıyorum....
çünkü ne yapsam millete yayıyo bu kadın özel denen birşey yok...
özel hazırlık yapmaya kalksam gelir bizimle oturur o derece düşüncesız biri....
korkumdan oturdum aglıyorum ......
kapı calıyo kalıbımı basarım odur bakıyom....
anahtarla girmedi hayret ilk defa...
ışıgımı görmüş uyumuyomusum diye gelmiş...
benden birşeyier götürdü...
bende nasıl yatayım korktum uykum kaçtı dedim...
neden korkuyon kocan yanında demez mı pişkin pişkin...
size saka geliyo ama korkuyorum dedim cıktı gitti....
Gözlerimi görmüştür herhalde....
Bu kadın iflah olmaz apt. aile apt.manı...
Esımde tasınma taraftarı degil...
NE yapayım hiçbirşey bilmiyoorum
sağol canım inşaallah kullanırızAy supermis cnm.agiz tadiyla kullanin. gecmis olsun. Acaba ben gibi sen de migdeni mi usuttunki cnm.bi dr a danissan.migden bulandikca basin doner cunku.
Ben oldugum yerde 360 derece donuyrm resmen. Ozellikle uykudan kalkinca.
canım sağol baş dönmem geçti bulantım hamilelik bulantısı tekrar nüksettiEflaliimm canım geçmiş olsun doktoruna bir danışsan mı ilaç falan verirdi.odaya bayıldım canım çok güzel inşaallah herşeyi gönlünce yaparsın kuzum gülerek büyüsün evlatların bu cici odada :)
haha işte şu cümleyi eşim söylemiyor ya bende ona sinir oluyorum sanki 8 senedir tanımıyor beni ama bu sefer çok kararlıyım öyle böyle yapıcam içimde kalanları:)canım çok geçmiş olsun.geçicekte zaten
hiç bi şey içinde kalmasın tabi canım.sen zaten içimde kalmasın diye gereksiz şeyler aldırıcak biri değilsin.
orta yolu bulursunuz merak etme
sağol canım benim aminkuzum ne yaptın gittin mi doktora önemli bişey değildir inşallah
ay canım Allah akıl fikir versin ne derse desin boşver sen bildiğini yap cins uyuz oluyorum senin kv ye
kuzum çok geçmiş olsun tansiyonun mu düşüyor acaba inşallah gecer biran önce hamileliğini doya doya yaşarsın
Emir in odası harika canım çok beğendim güle güle kullanınnnnn
pek güzel göbüşün maşaallahkızlar bende 34+4 yani bugün yeni bir göbüş resmi ekledim biraz önce gülücük [:) ] olan albümde
sağol canım benim diğer modelden vazgeçtim eşime de tehlikeli olur deyince kabul etti, onun istediği ranza zaten birde yavru yataktı sanki üçüncüyü yapıcaz ona göreAblam ne yapayim artik kv demdir ne yapsa yeridir modundayim
Yaptiklari ne kadarda beni cileden cikartsada
Mecbur katlanacagim yapacak birsey yok
Ablam cok hos guzel gunlerde kullanmak nasip olur ins. ♥♥♥
Bencede icinde hicbirsey kalmasin ablam diren istediklerin alinana kadar ♥♥♥
Inan sonradan insan almadigina yapmadigina pisman oluyor cok haklisin
Evet bacim takiyordumda kiracak yakinda o cengeli hala anahtarla girdigi icin...
Az oncede el isisini aldi geldi
gecti oturdu salonumda agzinda sakiz cart cart cigniyo...
Agzi acik sakiz cignemek gicigima gider her zman
Onuda gectim esim sadece pazar gunleri evde sagolsun rahat birakmiyor ....
Benim kv de bi anda topigin kaynanalar kralicesi oldu
Bu yaptiklari inanmayacaksiniz ama bana o kadar da anormal gelmiyor...
Ondan beklenebilecek hareketler
değil mi ama bende hep diyorum başım dönüyor midem bulanıyor hamilemiyim neyim diyeakşam sızmışım yazdıktan sonra, şimdiye kadar hep yattımsonra bir fark ettim kiii siz merak etmişsinizdir, koştum geldim.
hala ağrıyor, dayanılmayacak bir ağrı değil ama tedirginim.
acilde hiçbir şey yapmazlar diye hafta içi giderim dedim, bir üroloğa.
peki doktorumu arayıp danışayım mı sence cute, yoksa güvendiğim bir üroloğa mı gideyim direk?
tövbe yaa çok sinir bozucu.
Allah sabır versin canım benim.
sağ ol canım, çok şiddetli değil ama bebek baskı yapıyordur belki diye tedirginim.
hafta içi bir üroloğa giderim diye düşündüm. şimdi acilde hiçbir şey yapmaz bunlar.
yaaa kilo verdiği halde hem de... içim rahatladı canım sağ ol.
hafta içi giderim diye düşündüm canım, haber veririm tabi...sağ ol:)
benim de baş dönmem olmuştu tansiyon normaldi, doktoruma söyledim "dgrpnr sen hamilesin fark ettin mi" dedi güldü bana:) korkulacak bir şey değildir canım. şimdi bir dönemden geçiyorsun diye hortlamıştır ama geçer yine.
oda da süper görünüyor, güle güle kullansın kuzucuklar.
akşam daha kötüydü canım, bugün daha hafif ama hala ağrıyor
gitmedim daha canım, hafta içi giderim diye düşündüm, acile gitsem bir halt yapmazlar şimdi.
oyy maaşallah sizeee.. ne kadar çok büyümüş:)
lekelenmeler iğneden oluyordu sanırım ben kullanmadım amaslm bebişi kucağında olanlara bebeği göbüşünde olan güzel anneler nasılsınız
hafif kahverengi lekelerim oluyor okadar dinleniyorum yinede böyle bu arada kan sulandırıcı iğneyi yada corasprin fazla mı geliyor acaba korkmalımıyım
canım progestanı iki dozunuda gece yatarken alabilirsin daha az etkiliyor, reçetesinde de yazıyorsagol canım yaaa muhteşemsin sende insanı rahatlatan bi enerji var.cok sagol 100 mg progestan kullanıyorum son gittiğim doktor 100 az dedi ama 200mg beni cok etkiliyor 5 gün arayla prolutan yapılıyorum cok fazla mutasyon doktorlar bi garip b, tanesi önemli sayılır diyolar garipler yani.sen nasılsın bu arada rüzgar nasıl
bir şey olmaz canım ama bir dahakine makina su alıyorya ben o zaman deterjan kapağını açıp koyuyorum çamaşır suyunu, birde beyaz sabun rendesi kullan beyazlara iyi oluyorkızlar konu dışı olucak.ama tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
beyazları makinaya attım.ön gözüne çamaşır suyu koydum.ikinci gözünede normal deterjan.
çamaşır suyunu koydum kendi kendine içine aktı gitti.ama ben ön yıkama tuşuna basmadım.
direk deterjanı almaya başladı.
sizce çamaşır suyunuda almışmıdır?
bi dahaki çamaşırlarımı renkli çamaşır yıkarsam o zaman çamaşır suyu ağartır diye korktum.
canım geçmiş olsun safra kesen olmasınYaw Kizlar nassiniz benim 2-3 gündür sağkaburgamin aaltında bi organ hangisi bilmiyom.midem mi bagirsakmi oralarda başka ne var bastirinca coook aciyor hatta bazen hareket ederken aciyor nedirki bu doktora en erken Şali günu gidicem bazen kipirdayamiyorum orda ne var ki????
canım o da karbonhidrat fazlası zarardgrpnr nasil oldun canim geçmiş olsun.
kızlar ya bi kac gundur patlamış Mısıra dadandim doymak bilmiyorum ama zeytinyağıyla patlatiyorm ins bi zarari yoktur.
canım huylanabilirsin birden şaşırıyor insan özellikle ilk hareketlerine normal:) az kaldı bu günlerde hissetmeye başlarsınben hala bebeğimin tekmelerini hissedemiyorum malesef vardir bi hikmeti.bi taraftan da korkuyorum ya bu hareketlerinden huylanirsam falan diye ama hissetmeyi cok istiyor ve sabırsızlıkla bekliyorum böyle şeyler olmaz herhalde demi. hic kimseden bebişin hareketlerinden huylaniyrum diyen duymadim zevkli bi duygu olsa gerek.
garipsemeyin canlar duygularimi paylaşmak istedim . normal mi diye
Ablalarım sizleri mesgul etmek istemem ınanın ama artık dayanamıyorum bana akıl verın ALLah (cc) rızası icin....
ben on yıkama yerine degil de.normal yere çamaşır suyunu koyuyorum o akip gidiyr zaten.makina da almış oluyr guzelce yikaniyor.sonrasinda renkli attigimda bir zararı olmuyor.
canım bende beyazlarda çamaşırsuyu kullanıyorum ve makine içine beyaz sabun atıyorum ilk önce kısa programda çalıştırıyorum kirli suyunu akıtınca iptal edip durduruyorum.sabunu içinden alıp normal deterjan koyuyorum ve çalıştırıyorum bembeyaz çıkıyor. yani renklileri yıkasanda bişey olmaz canım suyu kaç kere alıp boşaltıyor
mısır kilo aldırır ama zeytinyağıyla daha hafif olur herhalde bilemedim canım :)
kuzum 2 hafta sonra fln hissedersin çok güzel bir duygu miniğinle ilk defa temas etmiş oluyorsun varlığını hissediyorsun. :):)
nasıl oldun canım geçmiş olsun benimde böbrek taşı sorunum var yıllardır arada bir tekrarlarbenim sağ böbreğimde bir ağrı vardı bugün hafiften, şimdi daha şiddetli ağrıyor kızlar
nefes alırken bile ağrısı şiddetleniyor. sizce acile gitmeli miyim?
gecmis olsun eflos..Günaydın herkese, baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum kızlar bulantım yeniden mi hortladı şimdi benimhadi ona alışığımda baş dönmem çok fena bayılacak gibi oluyorum tansiyonumda normal
Dün büyük paşama baktık oda ekliyorum foto biz beğendik bakalım siz beğenecekmisiniz:) eymenim büyüyene kadar ranza şeklinde kalacak sonra ayırıcaz yatağı birde altında yavru yatağı var fiyatıda çok uygun geldi, kitaplığı almıyoruz onun yerine masasının üstüne raf yaptırıcam yer açısından tıkış tıkış olmasın diye
Eki Görüntüle 1230836 Eki Görüntüle 1230837
eymenime puset almak istiyorum ama eşim inat etti yok diye çok sinirliyim ama bu sefer bende inadım içimde bırakamayacak bir şeyi
progestan 200luk kullandim ben de..100luyu agiz yoluyla kullanmistim ama dk dozu artirinca basagrisi falan yapar diye vaginal kullanmami soylemisti ve hicc yan etki olmadi..hic rahatsiz etmedi hslsizlik falan gibi..sagol canım yaaa muhteşemsin sende insanı rahatlatan bi enerji var.cok sagol 100 mg progestan kullanıyorum son gittiğim doktor 100 az dedi ama 200mg beni cok etkiliyor 5 gün arayla prolutan yapılıyorum cok fazla mutasyon doktorlar bi garip b, tanesi önemli sayılır diyolar garipler yani.sen nasılsın bu arada rüzgar nasıl
anammm senin kv.ye de mi nazar deydi be guzelim...Allah sabr versin canim yaaa insanin sinirini altust eder boyle haraketler....en uygun karari verirsiniz Insallahhh..Ablalarım sizleri mesgul etmek istemem ınanın ama artık dayanamıyorum bana akıl verın ALLah (cc) rızası icin....
evet dogum yspti..minik kizimiz dogdu..darisi diger hamislere..NASILSINIZ KIZLAR
nesdem doğum yaptımı merak ettim
maşşallah aminnngecmis olsun eflos..
oda guzel canim gule gule kullansin pasalar..
progestan 200luk kullandim ben de..100luyu agiz yoluyla kullanmistim ama dk dozu artirinca basagrisi falan yapar diye vaginal kullanmami soylemisti ve hicc yan etki olmadi..hic rahatsiz etmedi hslsizlik falan gibi..
anammm senin kv.ye de mi nazar deydi be guzelim...Allah sabr versin canim yaaa insanin sinirini altust eder boyle haraketler....en uygun karari verirsiniz Insallahhh..
oglusu da op yerimize cnm oglusdan abisine selam soyleee
evet dogum yspti..minik kizimiz dogdu..darisi diger hamislere..
yaptı canım cuma günüNASILSINIZ KIZLAR
nesdem doğum yaptımı merak ettim
gecmis olsun eflos..
progestan 200luk kullandim ben de..100luyu agiz yoluyla kullanmistim ama dk dozu artirinca basagrisi falan yapar diye vaginal kullanmami soylemisti ve hicc yan etki olmadi..hic rahatsiz etmedi hslsizlik falan gibi..
anammm senin kv.ye de mi nazar deydi be guzelim...Allah sabr versin canim yaaa insanin sinirini altust eder boyle haraketler....en uygun karari verirsiniz Insallahhh..
bende 100 lük kullanıyorum hala ama artık başlayacağım 200 mg sanırım çünkü kahverengi lekelerim ara ara devam ediyor bende içince cok etkiliyor vajinalda istemiyordum ama deneyeceğim artıkgecmis olsun eflos..
HARİKA OLMUŞ BENCE ÇOK TATLIEki Görüntüle 1229662 Eki Görüntüle 1229662 kızlar kızımın ilk kıyafetini kendim yapmak istedim,yıllardır elime örgü almamıştım acemi işi oldu ama yinede güzel oldu,malum kışın dogacak kızım allah izin verirse nasıl olmuş sizceEki Görüntüle 1229662
Kizlar sanirim.oglum dis cikarmaya calisiyr.3ay 3 haftalik.
2 gundur mahvetti beni. Mizmiz.tepemden inmiyr. Dogru duzgun uyumiyr.salyasi artti hatta oksurtuyr.atesi yok.kaka yapma sayisi artti.agzina elini sokardi simdi resmen parmagiyla kasiyr. Memeyle de kasiyip isiriyr. Agzina bakayim dedim elletmiyr bile.koysam agliur alsam agliyr ters duz cevirsem.agliyr. biraz sakinliur arada. Zorla baktim. Ust damakta on dislerin oldugu yer beyazlamis ;(
Cutem bizim bıdığa doktor damakları için jel vermişti aynı anlattığın gibiydi oda jel biraz rahatlatıyor damaklarını ama o huysuzluk zor yaa bizimkininde akmayan ağzı akıyor el ağızda erken başlayınca belirtiler hemen çıkaramazsalar süreç uzuyor yeğenim 4 aylık başladı belirtilere şuan 7 ay oluyor ama diş yok ara ara belirtiler çıkıp yeniden kayboluyor yani sürekli huzursuz değil belki Yusuf ta öyledir bir ara kızışıyor damakları huzırsuzlukları yeniden normale dönüyor işte o devreyide artık öğrendi kardeşim zorda kalırsa biraz jel bi iki defa ağrı kesici hergün banyo şeklinde atlatıyorlar doktoruda tam çıkana kadar sıkıntı yapar demişKizlar sanirim.oglum dis cikarmaya calisiyr.3ay 3 haftalik.
2 gundur mahvetti beni. Mizmiz.tepemden inmiyr. Dogru duzgun uyumiyr.salyasi artti hatta oksurtuyr.atesi yok.kaka yapma sayisi artti.agzina elini sokardi simdi resmen parmagiyla kasiyr. Memeyle de kasiyip isiriyr. Agzina bakayim dedim elletmiyr bile.koysam agliur alsam agliyr ters duz cevirsem.agliyr. biraz sakinliur arada. Zorla baktim. Ust damakta on dislerin oldugu yer beyazlamis ;(
Cnm.1 ay once baslamisti yusufun belirtileri. suan baya artti. O zamanki hafifti. Sanirim geliyr bu kez ;( belim kirildi. Kucagimda gezdiriyrm.Cutem bizim bıdığa doktor damakları için jel vermişti aynı anlattığın gibiydi oda jel biraz rahatlatıyor damaklarını ama o huysuzluk zor yaa bizimkininde akmayan ağzı akıyor el ağızda erken başlayınca belirtiler hemen çıkaramazsalar süreç uzuyor yeğenim 4 aylık başladı belirtilere şuan 7 ay oluyor ama diş yok ara ara belirtiler çıkıp yeniden kayboluyor yani sürekli huzursuz değil belki Yusuf ta öyledir bir ara kızışıyor damakları huzırsuzlukları yeniden normale dönüyor işte o devreyide artık öğrendi kardeşim zorda kalırsa biraz jel bi iki defa ağrı kesici hergün banyo şeklinde atlatıyorlar doktoruda tam çıkana kadar sıkıntı yapar demiş
Deneyecgim cnm kasiyiciyida. Erken kim cikardi hic bilmiyrm cnm. Ama zorlu bi donem ;(oyy baya erken çıkarmaya başlamış canım.oda huzursuz napsın kaşınıyodur.
diş kaşıma oyuncağını ağzında tutsan belki hafifler.
ailede erken diş çıkaran varmı? genetik diye duymuştum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?