Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok guzzel olmus.

Iyi degilim.cnm.
3 gundur yine migdem.tekrarladi.
Fena haldeyim..siddetli bas donmesi bulanti yasiyrm. Yine gece yemegi unutmusum. Onu farkettik. Toparlanmaya calisiyrm.dikkat et kendine..seviyrm.seni.

canım geçmiş olsun bi daha sakın ihmal etme yemeği

hımm anladım canım neyseki şimdi çok sağlıklı Emir'imiz :) maşallahhh
Dun doktorum tekrar istedi kan testini sonuc 943.44 cikti 4 katina cikmis nerdeyse ikiz mi acep

maşallah canım çok güzel
arkadaşlar ben her hafta kilomu ölçüyorum ve son bir hafta hiç kilo almadım bebeğim kilo almadı demek oluyor bu değil mi? doktorumu arayıp sorayım mı sizce

canım bende aynıyım 2 haftadır kilom artmadı şükür ben seviniyorum buna çünkü hep kendime kilo aldım.
ama hemşire demişti artık anne değil bebeğin kilo alma zamanı die.yani bebeklerimiz kilo alıodur merak etme canım benimde yarın kont. var
bu arada nasıl oldun canım iyimisin ?
bizim balayı erken bitti
kıyamam yaa ne kadar düşüncesiz Allah sabır versin sana canım kapını içeriden kilitle anahtarı üstünde bırak açamasın kapını

canım bende beyazlarda çamaşırsuyu kullanıyorum ve makine içine beyaz sabun atıyorum ilk önce kısa programda çalıştırıyorum kirli suyunu akıtınca iptal edip durduruyorum.sabunu içinden alıp normal deterjan koyuyorum ve çalıştırıyorum bembeyaz çıkıyor. yani renklileri yıkasanda bişey olmaz canım suyu kaç kere alıp boşaltıyor

mısır kilo aldırır ama zeytinyağıyla daha hafif olur herhalde bilemedim canım :)
kuzum 2 hafta sonra fln hissedersin çok güzel bir duygu miniğinle ilk defa temas etmiş oluyorsun varlığını hissediyorsun. :):)

canım inan çok gıcık bir durum okurken nasıl sinirlendim anlatamam
ne söylesen ne yapsan anlamayacak hiç birşey umrunda değil öyle davranıyor.
eşinle açıkça konuş ya kilidi değiştirin ya anahtarı elinden alın böyle olmaz 2 niz de konuşun kv.le.
yine anlamıyorsa eşini ikna edip taşınman gerek canım

Ay supermis cnm.agiz tadiyla kullanin. gecmis olsun. Acaba ben gibi sen de migdeni mi usuttunki cnm.bi dr a danissan.migden bulandikca basin doner cunku.
Ben oldugum yerde 360 derece donuyrm resmen. Ozellikle uykudan kalkinca.
sağol canım inşaallah kullanırız

canım baş dönmem geçti o misafirin yorgunluğundanmış ama bulantı bildiğin başlardaki bulantım geri geldi iştahımda gitti tekrar bir ay düzgün yiyebildim
sende dikkat et canım üzülüyorum sana çok sıkıntı çektin inşaallah bir an önce sağlığına kavuşursun
canım sağol baş dönmem geçti bulantım hamilelik bulantısı tekrar nüksetti

sağol canım inşaallah dediğin gibi olur
canım çok geçmiş olsun.geçicekte zaten
hiç bi şey içinde kalmasın tabi canım.sen zaten içimde kalmasın diye gereksiz şeyler aldırıcak biri değilsin.
orta yolu bulursunuz merak etme
haha işte şu cümleyi eşim söylemiyor ya bende ona sinir oluyorum sanki 8 senedir tanımıyor beni ama bu sefer çok kararlıyım öyle böyle yapıcam içimde kalanları:)
sağol canım benim amin
kızlar bende 34+4 yani bugün yeni bir göbüş resmi ekledim biraz önce gülücük [:) ] olan albümde
pek güzel göbüşün maşaallah
sağol canım benim diğer modelden vazgeçtim eşime de tehlikeli olur deyince kabul etti, onun istediği ranza zaten birde yavru yataktı sanki üçüncüyü yapıcaz ona göre tabi olacakmış hatta diyor oda mavi olacak kızım olursa ona haksızlık olur kızın nasıl oluyor canım ben daha istemiyorum dedim:)
değil mi ama bende hep diyorum başım dönüyor midem bulanıyor hamilemiyim neyim diye

canım kendi dr na da söyle bir an önce git
lekelenmeler iğneden oluyordu sanırım ben kullanmadım ama
canım progestanı iki dozunuda gece yatarken alabilirsin daha az etkiliyor, reçetesinde de yazıyor
bir şey olmaz canım ama bir dahakine makina su alıyorya ben o zaman deterjan kapağını açıp koyuyorum çamaşır suyunu, birde beyaz sabun rendesi kullan beyazlara iyi oluyor
canım geçmiş olsun safra kesen olmasın
dgrpnr nasil oldun canim geçmiş olsun.

kızlar ya bi kac gundur patlamış Mısıra dadandim doymak bilmiyorum ama zeytinyağıyla patlatiyorm ins bi zarari yoktur.
canım o da karbonhidrat fazlası zarar
canım huylanabilirsin birden şaşırıyor insan özellikle ilk hareketlerine normal:) az kaldı bu günlerde hissetmeye başlarsın

canım senin kv asla düzelmez eşinde bu konuda hiç adım atacağa benzemiyor ciddi ciddi taşınmaya ikna etmekten başka çaren yok senin, eşine resti çekeceksin gerekirse yazık size daha yaşın kaç çekilmez böyle

kızlar bu arada geçen hafta göbeğimin fotosunu koymuştum:)

salı günü :)

ben on yıkama yerine degil de.normal yere çamaşır suyunu koyuyorum o akip gidiyr zaten.makina da almış oluyr guzelce yikaniyor.sonrasinda renkli attigimda bir zararı olmuyor.

beyaz sabun fikri aklıma yattı canım denicem mutlaka.
çamaşır suyunu almış makina.açık pembe bi havlu atmıştım makinaya.ona gelmiş biraz
cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar

benim sağ böbreğimde bir ağrı vardı bugün hafiften, şimdi daha şiddetli ağrıyor kızlar
nefes alırken bile ağrısı şiddetleniyor. sizce acile gitmeli miyim?
nasıl oldun canım geçmiş olsun benimde böbrek taşı sorunum var yıllardır arada bir tekrarlar
hamileliktede hortladı galiba ama hala doktora göstermdim zaman zaman çok ağrıyo inşallah taş falan yoktur
çok ağrıdığı zaman gilaburu suyu aldım aktardan bir iki şişe tam bitirmedim ama onu içtim sanki biraz iyi geldi dene istersen hamileler içebiliyomuş
doktora gidersen haberdar et bende hala gidicem üroloğa...üşenmezsem

gecmis olsun eflos..
oda guzel canim gule gule kullansin pasalar..

progestan 200luk kullandim ben de..100luyu agiz yoluyla kullanmistim ama dk dozu artirinca basagrisi falan yapar diye vaginal kullanmami soylemisti ve hicc yan etki olmadi..hic rahatsiz etmedi hslsizlik falan gibi..

anammm senin kv.ye de mi nazar deydi be guzelim...Allah sabr versin canim yaaa insanin sinirini altust eder boyle haraketler....en uygun karari verirsiniz Insallahhh..
oglusu da op yerimize cnm oglusdan abisine selam soyleee

NASILSINIZ KIZLAR
nesdem doğum yaptımı merak ettim
evet dogum yspti..minik kizimiz dogdu..darisi diger hamislere..

maşşallah aminnn

cute gecmis olsun cnm ya..insallah duzelirsin yipratiyor bunlar seni..
..sen gece yemek lazimmis demistin ya aklimin kosesine yazmistim gece ne zaman uyansam biseyler atistiriyorum..ise yariyo..
yusuf ruzgari op yerime annesi..

NASILSINIZ KIZLAR
nesdem doğum yaptımı merak ettim
yaptı canım cuma günü

sağol canım inşaallah kullanırlar alalımda
canım sen nasılsın kuzun nasıl foto bekliyorum ama çok merak ediyorum:)

bende 100 lük kullanıyorum hala ama artık başlayacağım 200 mg sanırım çünkü kahverengi lekelerim ara ara devam ediyor bende içince cok etkiliyor vajinalda istemiyordum ama deneyeceğim artık

Kizlar sanirim.oglum dis cikarmaya calisiyr.3ay 3 haftalik.
2 gundur mahvetti beni. Mizmiz.tepemden inmiyr. Dogru duzgun uyumiyr.salyasi artti hatta oksurtuyr.atesi yok.kaka yapma sayisi artti.agzina elini sokardi simdi resmen parmagiyla kasiyr. Memeyle de kasiyip isiriyr. Agzina bakayim dedim elletmiyr bile.koysam agliur alsam agliyr ters duz cevirsem.agliyr. biraz sakinliur arada. Zorla baktim. Ust damakta on dislerin oldugu yer beyazlamis ;(

oyy baya erken çıkarmaya başlamış canım.oda huzursuz napsın kaşınıyodur.
diş kaşıma oyuncağını ağzında tutsan belki hafifler.
ailede erken diş çıkaran varmı? genetik diye duymuştum ben.

Cutem bizim bıdığa doktor damakları için jel vermişti aynı anlattığın gibiydi oda jel biraz rahatlatıyor damaklarını ama o huysuzluk zor yaa bizimkininde akmayan ağzı akıyor el ağızda erken başlayınca belirtiler hemen çıkaramazsalar süreç uzuyor yeğenim 4 aylık başladı belirtilere şuan 7 ay oluyor ama diş yok ara ara belirtiler çıkıp yeniden kayboluyor yani sürekli huzursuz değil belki Yusuf ta öyledir bir ara kızışıyor damakları huzırsuzlukları yeniden normale dönüyor işte o devreyide artık öğrendi kardeşim zorda kalırsa biraz jel bi iki defa ağrı kesici hergün banyo şeklinde atlatıyorlar doktoruda tam çıkana kadar sıkıntı yapar demiş

Cnm.1 ay once baslamisti yusufun belirtileri. suan baya artti. O zamanki hafifti. Sanirim geliyr bu kez ;( belim kirildi. Kucagimda gezdiriyrm.
Dun gecede yatiyrz.huysuz yine. Bir iki uc....hopppp...sirtustunden yuzustune dondu.altta kalan kolunu da kurtardi...aceleci oglum. 5 aylikken yapmasi lazimdi...ne deyim. Masallah sipama

Deneyecgim cnm kasiyiciyida. Erken kim cikardi hic bilmiyrm cnm. Ama zorlu bi donem ;(
Daha gaz derdi yeni bitmisti. Bari biraz zaman verseydi bana dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…