Oh masallah cnm. Dedim sana minnos yapiyrdur diye. Neyse icimiz rahatladi. Hayirli olsun dogum tarihinde. Az kaldi..Slmlar Kizlar ben geldim doktordan simdi agriyan yer karacigerimmis ayagiyla bastirip kaburgaya sıkıstiriyomus bunun çözümü yok sanirsam
Anestezi doktoruyla görüştüm tahliller iyi ciktie eylül 19a gün ayarladik bi kere daha 15inde gidicem son kontrole nstye falan giricem inş bi sorun olmazsa spinal anesteziyle olacak
Deneyecgim cnm kasiyiciyida. Erken kim cikardi hic bilmiyrm cnm. Ama zorlu bi donem ;(
Daha gaz derdi yeni bitmisti. Bari biraz zaman verseydi bana dimi.
Olmaz cnm. Ilk sayfada detayli sekilde yaziyr.merhaba;
arkadaşlar ateşi oğlumun kulaktan ateş ölçeri var onunla ölçsem olur mu acaba
Cnm.1 ay once baslamisti yusufun belirtileri. suan baya artti. O zamanki hafifti. Sanirim geliyr bu kez ;( belim kirildi. Kucagimda gezdiriyrm.
Dun gecede yatiyrz.huysuz yine. Bir iki uc....hopppp...sirtustunden yuzustune dondu.altta kalan kolunu da kurtardi...aceleci oglum. 5 aylikken yapmasi lazimdi...ne deyim. Masallah sipama
insallah sorun olmaz missym..hakkinizda hayirlisi olsun..gununuz belli artik geri sayim baslasinSlmlar Kizlar ben geldim doktordan simdi agriyan yer karacigerimmis ayagiyla bastirip kaburgaya sıkıstiriyomus bunun çözümü yok sanirsam
Anestezi doktoruyla görüştüm tahliller iyi ciktie eylül 19a gün ayarladik bi kere daha 15inde gidicem son kontrole nstye falan giricem inş bi sorun olmazsa spinal anesteziyle olacak
oy maaasaaalllaaahhh cirkinimeee...Bide bunu verdi bu sefer :)
Maasallah canım kuzuna :) 7 aylık dede baba anne demek normal mi bizim 35 haftalık 2 kilo doğan böcükte aceleci maaşallah subhanallah hepsine Rabbim tüm isteyenlere bu günleri göstersin annesi ev süpürürken süpürgeye tutunmuş ayağa kalkmış bi poz vermiş bide o kadar mutlu ki çok büyük iş başarmış gibi kardeşim diyor bırakmak istemedi ayakta öylece durdu sırıta sırıta komedi bunlar cidden yaa herşeyi ışık hızında yapmak istiyorlar :))Cnm.1 ay once baslamisti yusufun belirtileri. suan baya artti. O zamanki hafifti. Sanirim geliyr bu kez ;( belim kirildi. Kucagimda gezdiriyrm.
Dun gecede yatiyrz.huysuz yine. Bir iki uc....hopppp...sirtustunden yuzustune dondu.altta kalan kolunu da kurtardi...aceleci oglum. 5 aylikken yapmasi lazimdi...ne deyim. Masallah sipama
Ayy Ecem başı okuyunca tüh diyecektim ki mutlu son geldi Rabbim ağzınızın tadını bozmasın yavrunu gülerek büyüt canım :)kizlar yeni bir kv vukaati benden
ama mutlu sonlu..
bebis dogdugundan annem bakiyodu bize 15gun falan kaldi gitti memlekete..o ara kv 2gunde bir falan gelib 1saat falan oturup gidiyodu..annem gitfikden sonra kv geldi bizde kalmaya..yaa ne zaman cocuk aglayip beni istese "anneyi unut anne yalniz meme emmek icin var tamammi ugurum..sen benimsin ben bakicam sana ..annenin yakasina yapisma bak..biraz buyu memeden ayril cabuk goturucem seni evimize..ben bakicam sana" bu cumleleri zaman zaman severken soylediyini duydum cogu zaman yanimda soyluyordu..cildirmamak eldemiydi..
hatta bi kere meme verme istersen hazir mama yesin ben bakayim boyle meme emince senden ayrilmiyo demezmi...cildirmazmisin ece....
kp esim hepsi evde bisey diyemedim aksam olsun kp falan gitsin konusucam artik nedemek tum bunlar diye diye kafayi yiyordum..
ha bide sık sık demezmi benim kiz ogluna meme vermedi cocuk onu sevmiyo kizi emdi ama bak kizi nasil seviyo ayrilmiyo annesinden..bunun ustune de bana verme diyo..
esimlemi konusayim once yoksa kendisiylemi diye karar vermeye calisiyordum..markete inmistim ciktigimda kapi acikti geldigimi bilmiyordu yani duydum bebegi seviyordu onla konusuyordu..ugurum uslu cocuk ol bak anneyi babayi uzme..bak anne seni guzel dogurmak icin 9ay evden cikamadi cok yoruldu daraldi hadi uslu cocuk ol babanne baksin sana anneyle baba gezsin tozsun emi yavrum..falan diyordu..nssil rahatlamistim znlatamam ben bakicam ben bakicam cumlesi beni o kadar cildirtiyordu sanki elimden alicak gibi geliyordu..ama o soylediklerini duyunca rahayladim..2 3gun sonra annemle tel.da konusurken de yine benim icin cok daraldi genc kiz 1yil eve tikildi kaldi bebek biraz buyusun tatile yolluycam ben dogum hediyyesi olarak demezmi..agzi scik dinledim hani esime şikayet etmis olsam esim dedi de cumlelerini duzeltiyor diycem ama ben kimseye soylememisdimki..simdi aklima takilan 2 3ay yesin sonra sut verme istersen mama yesin demesiydi..onu da sohbet arasi oyrendim niye oyle soylediyini..biz hep zayiflamak derdindeydik gorumceyle ben 2kilo fazlamiz olsa karalar baglar oturup aglardik..gorumcem her 2dogumundan sonra sut verirken coook kilo aldi ve depresyona girdi sutu kesildi ..oglu 1ay emdi kizi 6ay falan .zayiflamasi uzun surdu..kendine nefret ediyordu yani cok takintiliydi..simdi bu oyle sanmis ki ben de oyle olucam onun icin depresyona girmemden falan korkmus..ama ben sut vermekten cok mutluyum sukurler olsun kilo takintim olsada suan en son dusunduyum sey o..hem ben zayiflamasamda sut vermeyle asiri kilo slmiyorum ama zayiflamiyorum da..76la doguma girdim eve geldim 68dim.dun 67dim..yani pek ilerleyis de gerileme de yok yani..neyse kizlar iste benim kv vukaatim )))))
benim kv gercekten cok iyi biri..simdiye kadar hic ama hic gonlumj kirdigi bisey yok..bebegi kiskanicagim aklimin ucundan gecmezdi..ama eve geldigimizden hep ondan kiskandim niye bilmiyorum o cumleleri de duydukca dunyam yikiliyordu sanki..ama sukurler olsun rahatladim simdi 1haftadir bizde kaliyo geceler..gunduzler evlerine gidiyo aksam yine geliyor..geceler bakmasini kiskaniyordum bebegim beni istemez sonra falan diye..ama sadece lohusa depresyonuymus simdi gecti hepsi..cok yardim ediyo geceler uyaninca ben yediriyorum veriyorum kv bakiyo ben uyuyorum )))) uyumasa yemek saati gelince uyandiriyo sonra yine kendisi bakiyo..ben bakarim diyorum yok sen uyu sutun olsun diyor..
bizim mutlu sondan herkese Insallah..1 2haftaydi cidden depresyondaydim..
maşallah rüzgara rabbim nazarlardan esirgesin diş çıkarma olayı gerçekten cok zor bazı bebekler hafif atlatıyor bazıları daha zor diş kaışıyıcısını dolapta soğutup versen biraz rahatlatırCnm.1 ay once baslamisti yusufun belirtileri. suan baya artti. O zamanki hafifti. Sanirim geliyr bu kez ;( belim kirildi. Kucagimda gezdiriyrm.
ayyy cok tatlı maşallah tez zamanda kucağına saglılklı bi şekilde alırsın inşBide bunu verdi bu sefer :)
Masallah cnm..haftana gore kese boyutun cok guzel. Darisi pitirtilara.Merhaba kizlar bugun kontrolum vardi doktor hcg artisi cok iyi dedi ve kesemizi gorduk 5mm cik minnacik biseydi cok heyecanlandim durum suan iyimis 1 hafta sonra bebisi ve kalp sesini duyabiliriz dedi Allah hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin olmayanlarada hayirlisiyla nasip etsin insaAllah
Senden de super haber alacagiz bak gorgözün aydın canım bende beklemedegim kalp atışını duymak için inş nasip olur ikimizede rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
inş canım benim bu sefer hersey yolunda giderSenden de super haber alacagiz bak gor
Amin canim :)Masallah cnm..haftana gore kese boyutun cok guzel. Darisi pitirtilara.
Noooooldu canım hayırdır yaa?sanırım benim balayım da bitti
yok tatlım alakası yok iğneyle. Kaldı ki çok da geri değil, sadece birkaç gün. Bir kaç hafta kadar geriden gelmesi normal bazı değerlerin, takma kafana. Senin bebişinin de boyu uzun, kafası minik olurmerhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı yardımcı olabilirmisiniz bazı arkadaşlar bilirler kan sulandırıcı kullanıyorum. doktora kontrola gittim son adet tarihime göre 21+5 gün. bpd 21+2 fl 23+2 çıktı. benim kafama takılan bpd ölçümünün geriden gelmesi sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı acaba iğnenin dozu mu yeterli değil diyorum ama fl ölçümüde önde çıkmış
Canım gözün aydın, darısı pıtpıtlarına olsun inşallahAmin canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?