Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keske tasinsak bacim...
Ama nerdeeee....
Benim ailemde buraya cok yakin aslinda ben uzak bir yer istiyorum ama esim pek sicak bakmiyor maalesef...
Offf offff dun cildirmamak icin zor tuttum kendimi esimin de asiri bas agrisi vardi diye gectim baska odaya agladim durdum korkumdan

Evet ablam duzelmez bu kv...
23 yasindayim ben ...
Bu boyle degildi torun geldi huy degisti kadinda....
Yada soyle duzelteyim artik evinde bi is yapmiyorum...
Kendi isimi guc bela yapiyorum ondan ds degismis olabilir mi bana karsi bilemedim

Opmem mi ecem
Sorma nazar ettim kadina
Esimde sakinlestirmeye calisiyor beni...
Halledecegim diyip duruyor da du bakalim
Senin minik yavruyu sevsinler
Buyuyor mu nasil oldu ???

Ablam benim oglumunda damagi yaklasik bir aydir beyaz on alt...
Dedigin gibi gogsumde kasimayi cok seviyordu sonunda yarik olustu gogsumde
Philips aventin aldim on disler icin olanindan cok memnunum ...
Kendisi kasiyor bu sekilde dolapta sakliyorum...
Gecmis olsun dis olayini en kolay sekilde atlatiriz ins.

Masaallah size bacim
Keske bende kv hakkinda yanilmis olsamda sonradan melek yuzlulugu ciksa ama nerdeeee
Rabb'im muhabbetinizi daim etsin

Oh masallah cnm. Dedim sana minnos yapiyrdur diye. Neyse icimiz rahatladi. Hayirli olsun dogum tarihinde. Az kaldi..
Ne bilim anacim benim yusufum uslu bebekti hicbiyerimi ezmediydi bu fena cikti :)
aynen cnm cok SAol bi gerginlik bi sabirsizlik bi arada valla oglusuu opuyorum
ayyy cok tatlı maşallah tez zamanda kucağına saglılklı bi şekilde alırsın inş
Amiiin cnm en kisa zamanda sendende mutlu haberler alcaz ins doguma gidetken duama ekliyim seni

Nesdem idare ediyr cnm.
Dorayi gordum. Masallahi var. Sismannnnn cekik gozlu ve kirmizi yanak.

yok tatlım alakası yok iğneyle. Kaldı ki çok da geri değil, sadece birkaç gün. Bir kaç hafta kadar geriden gelmesi normal bazı değerlerin, takma kafana. Senin bebişinin de boyu uzun, kafası minik olur

umarım bir problem olmaz canım

iğnenin dozu ile ilgili bir problem olsaydı Allah korusun, kilosu çok düşük olup bütün değerleri epey geriden gelirdi ve bebeğe giden kan akışında bir azalma olurdu, ya da senin suyunda azalma olurdu fln... Senin herşeyin normal, sadece 3 günlük bir fark var, bu da çokkk çokkk önemsiz

A

Ayyy maşallah cutem yaaaa konuşursan selam söyle canım
Tamam cnm. Sen nasilsin? Ben de herseyi okuyup yetisemiyrm ;(
Oglum yaramaz olmaya basladi. Inan bugun wc ye bile gondermiyr beni. Suan da kucagimda uyuyor da ben de size yaziyrm.

Ben de isterim dua )
Allah saglik versin de yeter bana

Hicbir sorun yok. Zaten sorun olsa dr.un kesin derdi saklamazdi senden. Bilirim seni. Icin icini yer kurt dusurursun icine. Ama sakinnnnn bebegi uzmek yok
Ruzgarinda bazen olcumleri senin bebegin gibi olurdu. Sonuc da usg olcumu. Yaniltici olabilor. Fl zaten bacaktaki en uzun kemik. Onu 7 ile carp. Bebeginin yaklasik boyu o kadar. Ruzgarinda hep.fl si 2 hafta onde gitti. Doguma son hafta kala tum olculeri haftasiyla uyumluydu. Fl sinin uzun olmasi da boyunun uzun olacagini gosterir cnm.

Tamam cnm. Sen nasilsin? Ben de herseyi okuyup yetisemiyrm ;(
Oglum yaramaz olmaya basladi. Inan bugun wc ye bile gondermiyr beni. Suan da kucagimda uyuyor da ben de size yaziyrm.
hadi yaa bak sen sıpaya, annesini yoruyor demek..
Ben de iyiyim canım. Ama ne işteki işlerimi tam yapabiliyorum ne evdekileri ne de buraya vakit ayırabiliyorum, beceriksiz bişey oldum çıktım yaniYavaştan alışverişe başladım. Öyle işte...

Allahim.sana da versin de hemmennnn ama afacan olmayanindan. Uslu uslu uyuyanindan..

Ececim. O laflari ben de duysam kv yi parcalardim. Neyseki dogrusunu anlamissin. Ama ben derimki sakin emzirmeyi birakma. Emdigi yere kadar. Bir de nacizane fikrim tatile gidecek bile olsan bebeginden ayrilma.birakma derim. Olmadi kv gille git.sen gezerken onlar baksin. Ama ayri ayri sehirlerde olmayin yavrunla derim.

Benimkinin de kafası büyük olacak sanırım, yaklaşık 2 hafta kadar önden gidiyor Fl de fena değil

Aminnnnnnn cutem aminnnnn
annesine benzerse çok uslu olur

Evet canım içime kurt düştü hep iğnenin dozunu düşünür oldum inş atlatırım

Kizlar ancak girebildim.tam giriyorum bir sey cikiyor.annem cekti gitti hem de dogum yaptigim gunun gecesi kavga dogus gitti.bu konuya hic girmek bile istemiyorum cunku cok travmatikti.su an esimle bas basayim.kendime ve bebegime yetmeye calisiyorum.kuzum cok uyuyor.beslenemiyor cok uzuluyorum.sutum dun geldu ama hala az ve sari renkte.kizimin rengi sari gibi ins sarilik olmaz dra goturcem.cok guzel bir bebek.nazar degdi kuzuma.hemsireler dr lar tonton diye diye nazar ettiler.tum olumsuzlukra ragmen cok gucluyum kizlar.allah gucunu veriyo.ameliyat agrim var ama oturup kalkmak yatmak bazinda.gelelim dogum hikayeme.

bebeğin kollarında ya gerisi önemli değil.tüm sıkıntılarınızı atlatırsınız.
doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…