Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tecrubeli anneler..
Ruzgarin ust damagina baktim. Dudak ve damak arasinda kalan kisma yani. Ön iki diş yerine patlamamis mısır tanesi seklinde oturmus. Ayrica bembeyaz. Dedigim yeri umarim anlatabilmisimdir. Bu disler geliyr demek dimi? Cikmayacak olsa boyle olmuyrdu sanirim.

canım zamanla o dişler sürecek yerinden .çıkıyor anlamına geliyor.ben kızım diş çıkarırken eline yumuşak alıştırma kasıkları dolapta bekletip ondan veriyordum eline kolaylıkla atlatır inş canım

Saol cnm.
Abimin esi de ayni seyi dedi..1 gun sonra da 1 ay sonra da patlayabir bu hale geldikten sonra dedi. Kismet.

nasılsınız arkadaşlar. bi kaç gündür yogundum. düğünümüz vardi.annemler gelin kızımız falan burdalar dun bende lerdi yorulmuşum ne kadar naziklestim hic işe gelemiyorum ancak yatsam:) çok şükür bu günümüze.

nesdeeemm canim maşallah nehir doraya merakla bekliyruz fotosunu. annenin de öyle tatsızlikla gitmesi cok kötü olmus vardir bi hayir diyeyim.bi an önce toparlanirsin ins.

cutem rüzgar dis çıkarıyormus ins en kolay şekilde atlatırsın biri bitmeden biri başlıyor tatlı telaşlar:).

dgrpnr iyi olmana sevindim canım.

eflalim canim oda takimi coj guzel gule gule kullansın oğluşlarin.bulantin başlamış nasılsın şimdi

misy canim dogum tarinin kesinlesmis allahım saglikla kurtarsin ins.

azeri canim kv vakalari bitmiyr ins herşey gönlünce olur :).

Bacim bu sekilde davranmami soyleyen cok oldu aslinda en mantikli cozumlerden biri haklsiniz ama ben o kadin evdetken nasil oyle davranabilirim ki :-(
Neyse Rabb'im buyuktur elbet bir cozum bulunur ♥♥♥

Bacim bu sekilde davranmami soyleyen cok oldu aslinda en mantikli cozumlerden biri haklsiniz ama ben o kadin evdetken nasil oyle davranabilirim ki :-(
Neyse Rabb'im buyuktur elbet bir cozum bulunur ♥♥♥
Azerim kv bana gelince eşim çocuk gibi şımarır bana laf sokar annesiyle birlikte beni delirtirdi mesela yemek olmamış değil mi anne şu şöyle bu böyle değil mi anne derdi annesine anneside zaten uyuz düşüncesiz desteklerdi onu kadın erkeklere tapıyor çünkü
Normalde de eşim senin yaptığın herşey güzel oluyor eline sağlık der hep bemi üzmez annesi gelince böyle oluyordu bende annesi misafir yanında tatsızlık olmasın diye susardım içime atardım ağlardım hatta sessiz sessiz annesininde hoşuna giderdi birgün ana oğul yine yemekte saçma sapan yorumlar yapıyorlardı kiiii ben kalktım masadan tuttum öptüm eşimi pat diye benden böyle bir şeyi hiiçç beklemiyorlardı ana oğul mosmor oldular tık ses kesildi çokk iyi oldu ben her seferinde üzüleceğime onlar utansın dedim hâlâ eşim korkar çünkü artık sinir ederlerse annesinin yanında rahatça onu öpüp sarmaş dolaş olacağımı biliyor beni kızdıramıyor çok iyi oldu anneside kendine çeki düzen verdi birax biz aman ayıp olur aman yanlış anlamasımlar dedikçe onlar haddini aşıyor en iyisi biraz rahat davranmak ev senin evin rshat hareket etmesi gereken sensin

İdrar testinde silik kanda negatif çıkuyo. Günüm geçti 3gün oldu tablo bu. ne yapmalıyım adet söktürücü içeyim mi bayanlar fikri olan var mı

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-02-13-30-00-1.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 84
canım dişler belirmiş ama hemen çıkmaya bilir bir iki ay bile sürebilir belkide bir hafta ama senin kuzu hızlıya çok beklemez sanırım
canım normal böyle yorulman azcık hamilesin:) dikkat et kendine
sağol canım beğenmenize sevindim ben çok kararsızım bu konularda dün eşime acaba iyi mi oda güzel mi ki başka yerlere baksak mı dedim tabi eşim böyle oldu
ayy sen ne güzel yapmışsın tebrik ediyorum, ezdirmeyin kendinizi kim ki ya o insanlar tamam eşimizin annesi ama saygı hak edene yapılır
İdrar testinde silik kanda negatif çıkuyo. Günüm geçti 3gün oldu tablo bu. ne yapmalıyım adet söktürücü içeyim mi bayanlar fikri olan var mı

biraz daha bekle bence

Ayneenn Eflalim saygı hakedene yapılır görmediğim saygıyı hassasiyeti ben onlara karşı yapmaktan yoruldum çabalamaya gerek yokmuş geç oldu ama anladım tek taraflı olmuyor. Hani bir söz var ya akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin arada deli olmakta fayda var sanki...

aynen canım misal ben deliyim çeksinler kahrımı amaaaaan

nesdoşum canım benim, annenle olanlara üzüldüm. Ama en azından eşin ve kuzunla baş başasınız. Belki kafan böyle daha rahat olur. Bir de zorla da olsa uyandırıp emzir, hatta zorla bir kaç kaşık şekerli su ver doraya. Anladığım kadarıyla beslenemediği için sarılığı yükselebilir, bu yüzden çok uyuyor. Şekerli su kulağa çok hoş gelmiyor biliyorum ama sarılık olmasından iyidir canım ya.

dgrpnr canım dikkat et kendine...
Benim doktorum da hamileliğin ortasında yapmadı o kontrolleri, daha 3 hafta önceki kontrolümde yaptı, şeker yüklemesi için hazır kan alınıyorken bakalım dedi. 1 kez de idrar kültürü yaptırdı.

ayy cutem erkenden çıkartacak heralde Rüzgar dişlerini. Yerleri belli olmuş artık, hemen çıkmasa bile yakında patlar onlar

şekerli suya katılıyorum canım benim kadın doğumcum demişti emire ama dinlememiştim dinlesem düşmezdi şekeri

şekerli suya katılıyorum canım benim kadın doğumcum demişti emire ama dinlememiştim dinlesem düşmezdi şekeri
Aynen, benim de kv demişti bi kere, doğum evinde şekerli su çeşmesi varmış katlarda, oradan doldurup bebeklerine veriyorlarmış eski zamanlarda. Olur mu hiç öyle şey, anne sütünden başka bişey, su bile hayatta vermem diye hiddetlenmiştim. Ama önümde çok örneği var, o yüzden artık yumuşadım, hem bir kaç gün, günde 1-2 kaşık şekerli suyun çok da zararı olmaz diye düşünüyorum efloşum

kızlar siz kimlerin şuan online olarak konuyu okuduğunu görebiliyor musunuz eskisi gibi? ben göremiyorum da, acaba sorun mu ben de yoksa artık böyle mi format?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…