Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah ruzgar baya onden gidiyo.ama patlamasi zaman alabilir.kiz sen yakinda bunun eline havuc vermek zorunda kalican

Canim bazi markalar yaninda hediye veriyo yatagi.yatagi ben pamuk yatak aldim.parknyataga kalin ortopedik konmuyor.ince yatak konuyor.en mantiklisi pamuk diye okudum.marka olarak cok detaya girme cunku hepsi ayni tarz.ama tutup da 150 tliklleri almasonucta besik bu.kraft,kanz,sunnuy baby,pierre cardin oneririm.ben prego aldim.cunku mor istedim ve kaliteli bi marka kumasi guzel.asil bence gunduz yatagi onemli.

Nesdemim tesekkur ederim bilgi için :) kraftın 240 a olanına biraz baktım ama onda yatak dahil değil birde tülü yok tül olmaması sorun olur mu acaba

hmmm evet öyle yaparım o zaman. teşekkür ederim canım.
kızlar işte oğlum için yaptığım süslerrrrr
çokk güzel olmuş :)
anladım canım kontrole gideyim doktoruma söyleyeyim, eğer yaptır derse sağlık ocağına gider yaptırırım. yazsa da yazmasa da yaptırırım ben:)
evet canım böbreğim ağrıdı, çok çok su içince geçti. iki gün sürdü sadece. sanırım susuz kalmışım. kontrole gittiğimde yine doktoruma söyleyeceğim ama.
eskiler hep yapar o tülbent olayını. teyzemden hatırlıyorum ben.
haydi bakalım dişçikleri bekleme vakti:)

Miss canım bebeğin aşağı inerse rahatlarsın evet :)

Bende ara ara o acıdan soluksuz kalıyorum ama devam etmiyor ayağa kalkıp dolaşınca yada yan yatınca kımıldıyor rahatlıyorum
Yok cnm ya yatsamda ggeçmiyor yatakta DDönemiyorum hic Acidan kaburga ddegil karacigerimmis aciyan asagi inse ayaklarini ceker belki
Canim biliyosun ben de hareket edemiyodum uyuyamiyodum.39+2de alindi benimki de.son hafta beni cok zorladi ama asagi inince kaburgan rahatliyo cidden.belki onceden iner asagi.

Ayy nesdem zaten cnm acidikca aklima sen geldin nadi dayandin onca sanciya diye doktorum erken alma taraftari ama ben ins dayanicam 39+2yi gormek istiyorum

Nesdemim tesekkur ederim bilgi için :) kraftın 240 a olanına biraz baktım ama onda yatak dahil değil birde tülü yok tül olmaması sorun olur mu acaba
Bacim ayni durumu bende yasiyorum...
Yerim yok mecbur odamdsa bendeki kraftin 505 modeli oldukca memnunum...
Tulu olsa daha rahat edersin sanki bacim benimkinde de yok ...
Birkac arkadasin cibinligi dusup bebegini korkutup aglattigi icin ne olur ne olmaz diye bende alip takmiyorum acikcasi....

çok güzeller canım ellerine sağlık
tabi canım kısmet bu işler bende hala normal olsa diyorum ama burda hiçbir dr göze almaz bile bile yaşıycam yine onu( bu arada kimse korkmasın kızlar ablamda spinal oldu ikinciyi ilki normaldi çatısı darmış olmaması gerekiyormuş, o güle oynaya çıkmış hemen ayaklanamış, hazırlıklı stressiz doğuma girmek çok önemli)

canım benim göğüs ucumda yoktu silikon uç kullandım önce tutamadı ama aç kalınca mecburne tuttu, 20 gün kullandım bir deniyim uçsuz belki tutar artık dedim ve tuttu tabi hep elimle ekstra destekledim sütüm çok aktı sağdan soldan, emdikçe çıktı ama diğer annelerin meme uçlarını gördüğüm için benimkine uç denmezdi kısacık slikon uç mutlaka dene canım onunda kalitelileri vardır ben acilen bebedor aldırmıştım, birde elektrikli süt sağma makinam vardı oğlum emdikten sonra onla da sağıyordum o da ucun çıkmasına çok yardım etmişti

iştahın sıkıntıdan gitmiştir canım, sen rahat ol inan bir hafta on güne kendi kendine kalkabileceksin, daha rahat olacaksın, iştah içinde canın ne istiyorsa onu ye hiç mi bir şey istemiyor ne yapsak acaba

cutem demiştir sana çift yastıkla yatıyorsun değil mi oturur vaziyette, öyle kalkmakta yatmakta daha rahat oluyor dikişler için, bana dr söylemişti, cute biliyordur diye söylememiştim ama dr u söylememişti ona

kıpır kıpır japonunu yerim senin maşaallah ona
canım ben viscolex yatak kullandım park beşik yatağı, herkes zararlı diyor ama ben bir zararını görmedim kemik gelişimi açısından, hatta şimdi genç odası yatağınıda üst kısmı viscolexli alıcaz çok rahat bence, birde biz alırken her şeyi içindeydi, bebefix diye bir mağaza var tavsiye ederim fiyatları uygun ve yatağı uyku seti içinde oluyor genelde
ne şişirmesi canım bir faydamız olsaydı keşke, dişlik konusunda bir marka model var ekliyorum çok güzel canım diğer dişlikleri benim oğluş sevmemişti bu çok kullanışlı gelmişti bize, playgro markası modeli ekliyorum

canım aldığın modelden memnunmusun, bende yonca bam bama karar verdim, baby 2 go nun otomatik sallananını gördüm hiç beğenmedim, yoncadan çok kişi memnunda

resimlerede baktım ama net göremedim,ama sertlesmiş ve beyaz kabarcıklar varsa diş geliyor demektir,ama hemen patlamaz ishal ve burun akıntısı varmı peki
harikalar yaa çok tatlı olmuşlar,bende dışarı çıktıkça örneklere bakıyorum fikir edinmek için yani,zamanı gelince inşallah bende düşünüyorum

Ablamm o dediklerin bizde var su an bir haftayi geckin burun akintisi iki haftadirda ishal var ama gunde 3-4 kere falan en fazla ..
Alt on damaktaki beyazliklar bir ayi askindir var ...
Ama hala ne gelen var ne giden...
Sadece bu aralar asiri huysuz ve hafif ateslenmesi var
Belirtilerimiz cogaldi ama bir iki aya cikartir diye tahmin ediyorum...

Bu arada teyzelerimiz oglum yarin oglen 1 de lokal anestezi ile sunnet olacak...
Dualarinizi bekliyorum...
Ins. Kolay gecer....
Tam donmeye baslamadan yaptiralim dedik daha hizli iyilesiyormus...

Hadi bakalim. Simdiden hayirli olsun cnm.

Hayirl"azerikizi91, posiyileşir ins357, member: 500555"]Bu arada teyzelerimiz oglum yarin oglen 1 de lokal anestezi ile sunnet olacak...
Dualarinizi bekliyorum...
Ins. Kolay gecer....
Tam donmeye baslamadan yaptiralim dedik daha hizli iyilesiyormus...

[/QUOTE]
Hayirli olsun cnm hemen iyilesir

Cnm. Burun akintisi ve atesi saymazsan 1 aydir yusufta da vardi saydiklarin. Memeyi isirip sunduruyrdu. Hatta o zaman EFLAL dis ama daha zaman alir demisti. Dr..da bana dalga gecer gibi gulmustu.minik minik de oksuruyrdu. Neyse aradan gecti 1 ay. Son 4 gundur:
-asiri huysuz.
-oyle bir agliyrki anliyrsun cani yaniur. Ne yapsan susmuyr o an.
-memeyi isirip sunduruyor.
-her iki saatte baya ciddi miktarda kaka yapiyr.
-gunduz uykusu tamamen olmuyor yada kucakta 20 dk filan uyuyor.
-gece huzursuz uyuyor. Nerdeyse saat basi kaldiriyr.
-cok az emiyor.
-kulagiyla cok oynuyor.
-parmagiyla disini kasiyor.
-minik minik oksuruyor salgi arttigi icin.
-3.gun ust dis etlerinde ön iki disin misir tanesi gibi oldugunu gordum. Beyaz ve sert. Patlamasi 2-3 haftayi alirmis.
-atesi yok.
-burun akintisi yok.
-yumurtalari da soldu erkek anneleri bilir demek istedigimi.
-yuzu soldu,tontis yanaklari soldu.

sadece suli disligi dolapda.sogutup ver dedi. Onu yapiyrm.

Sagol ablam aklimda bulunsun bunlarda cogu alametler bizde de var gibi...
Yusufumuzun resmini gordum ama bizimkinin beyazligi henuz o kadar degil...
Masaallah Yusuf umuza
Genetik etken buyuk rol oynarmis ....
Ins. En kisa zamanda cikarirda sende rahat edersin oglunda ♥♥♥

Amin cnm.
Babayla ben gec cikarmisiz. Bu sipa kima cekti bilmem.

Masallah ruzgar baya onden gidiyo.ama patlamasi zaman alabilir.kiz sen yakinda bunun eline havuc vermek zorunda kalican
havuc iyi de cnm..asil memeyi isirmasi kotu.

Cnm. En park yatak kullanmadim. Ama sipa koynumda yatiyr. Tul vs yok biz de.

Geliyorlarrrrrr )))
Saol kuzum. Ben de bebedor almisim gebeyken. Sevdi. Ben tutuyrm o kasiyr. Dilini bile isirip kanatmis yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…