Masallah ruzgar baya onden gidiyo.ama patlamasi zaman alabilir.kiz sen yakinda bunun eline havuc vermek zorunda kalicanDişşş...
Canlar.cok sagolun basini sisirdim bu mevzu ile. Suan 3 ay3 hafta 1 gunluk kuzu.
Akil edip dis hekimi kuzenle gorustum. Akil birakmadi bu sipa ben de. Neyse foto net degil dedi. Tarif ettim. Elinle bak. Sert mi yoksa pamucaktir dedi. Baktim semsert. Bazen boyle erken oluyr diş onlar dedi. Ama surmesi zaman alir dedi..tabi sureyi bilmiyrz. Simdi puf noktalar. Not edin)
1) ici su dolu dislikler var. Ben almistim. Dolapta sogutup ver dedi. Korkma hasta olmaz dedi.
2) sabah aksam, ilik kaynamis suyla tulbenti batir, tum agiz icini sil dedi.
Yardimlariniz icin tesekkur ederim..normalde en erken 5 en gec 8. Ayda cikarmis. Benimki baya hizli cikti
Canim bazi markalar yaninda hediye veriyo yatagi.yatagi ben pamuk yatak aldim.parknyataga kalin ortopedik konmuyor.ince yatak konuyor.en mantiklisi pamuk diye okudum.marka olarak cok detaya girme cunku hepsi ayni tarz.ama tutup da 150 tliklleri almasonucta besik bu.kraft,kanz,sunnuy baby,pierre cardin oneririm.ben prego aldim.cunku mor istedim ve kaliteli bi marka kumasi guzel.asil bence gunduz yatagi onemli.Kızlar bana fikir verir misiniz.Beşiğimizi dayımız alacak nasipse ben yer kaplama ve çocuk odam olmama sorunu yüzünden park beşik düşünüyorum ama nasıl olsa neye dikkat etsem yatağını ayrı mı alıyoruz onda neye dikkat etmeliyim beni aydınlatırsanız çok sevinirim :) internetten almak sağlıklı olur mu...
Nesdemim tesekkur ederim bilgi için :) kraftın 240 a olanına biraz baktım ama onda yatak dahil değil birde tülü yok tül olmaması sorun olur mu acabaCanim bazi markalar yaninda hediye veriyo yatagi.yatagi ben pamuk yatak aldim.parknyataga kalin ortopedik konmuyor.ince yatak konuyor.en mantiklisi pamuk diye okudum.marka olarak cok detaya girme cunku hepsi ayni tarz.ama tutup da 150 tliklleri almasonucta besik bu.kraft,kanz,sunnuy baby,pierre cardin oneririm.ben prego aldim.cunku mor istedim ve kaliteli bi marka kumasi guzel.asil bence gunduz yatagi onemli.
hmmm evet öyle yaparım o zaman. teşekkür ederim canım.kuzum neden o kadar erken ama yinede bilemedim banada kurban bayramından önce dedi 38+6 yada 39+0 olacak galiba benim son tarih kurban bayramından bigün sonra
canım geçmiş olsun bana şeker yüklemesi yapıldığında doktorum sağlık ocağına de idrar ve diğer tüm kan tahlillerinide yap getir demişti söyle ebeye doktor hepsini istesin
canım bilemedim kurudumu diyecem burnun ama sen başım da ağrıyo dedin tansiyonunu ölç mutlaka sıcaklardan yükselebilir
çokk güzel olmuş :)kızlar işte oğlum için yaptığım süslerrrrr
anladım canım kontrole gideyim doktoruma söyleyeyim, eğer yaptır derse sağlık ocağına gider yaptırırım. yazsa da yazmasa da yaptırırım ben:)Cutem kabarıklık var ama hemen patlayacak gibi değil sanki yerim ben onu maaşallah küçük paşa ya
Dgrpnr canım sağlıkocağındaki aile hekimine söyleyince hangi tahlili istersen yazıyor ebelerde tahlili yapıyor sonucuda doktora götürüyorsun yada doktorun yazar öylede yaparlar ama gebelik tahlilerini aile hekimi biliyor zaten hepsini yazıyor bende öyle yapıyorlar.
Yusram ellerine sağlık çok tatlı olmuş süsleriniz
evet canım böbreğim ağrıdı, çok çok su içince geçti. iki gün sürdü sadece. sanırım susuz kalmışım. kontrole gittiğimde yine doktoruma söyleyeceğim ama.Canim tehliken yoksa bekle.ben dr uja cok kiziyodum ama ne kadar icerde dursa kardir.
Cnm cok sagol.senin de bebegin hayirli olsun allag saglikla kucagina almayi nasip etsin.
canim sagolasih.bobregin mi agridi.gittin mi dr a.ben takip etmedigim icin bilmiyorum da.
canim olabilir.ben gebelikte pek basagrisi yasamadim.onun icin bilemicem.
canim bence unutmak iyi bir sey.ben asla unutamiyorum.affetmek aslindackendine yapilan bir iyiliktir.
cok mu agrin var missy.
allah guc versin diye dua ediyorum.sezaryen zor cidden ama ne yapalim kismet.hemsire bana sen bunu normal dogursan paramparca olurdun dedi.bu arada ben yemek yiyemiyorum istedigim gibi.midem bulaniyo.ilk uc aya dondum.ama sut icin yemem lazim zorluyorum kendimi.bi de kizim mememi tutamiyor.ucu yok.ne kadar da ugrassam olmuyor.biberonu da sevmiyor cocugum icin yemek yemek iskence.aklima geldikce konudan konuya atliyorum kusura bakmayin.hani benim bu cimcime karnimda cok hareketliydi ya.meger uyurken yapiyirms bunu.simdi de uyurken resmen kosuyor.surekli kipir kipir.japonum benim.
wooooooow harika olduuuu.tesekkur ederim canimmmm.
Kuzum hastanede bi tarafiji yirttim azcik sekerli su verelim dogar dogmaz diye.ne annem ne esim dikkate almadi arada kaynadi konu.ben dogar dogjaz saniyodum.demek sinra da veriliyo.bugun rengi acildi iyi beslendi.sutum az ama verdikce duzeldi gibi.yarin aile hekimine topuk kani vericez orda sorarim.
eskiler hep yapar o tülbent olayını. teyzemden hatırlıyorum ben.Dişşş...
Canlar.cok sagolun basini sisirdim bu mevzu ile. Suan 3 ay 3 hafta 1 gunluk kuzu.
Akil edip dis hekimi kuzenle gorustum. Akil birakmadi bu sipa ben de. Neyse foto net degil dedi. Tarif ettim. Elinle bak. Sert mi yoksa pamucaktir dedi. Baktim semsert. Bazen boyle erken oluyr diş onlar dedi. Ama surmesi zaman alir dedi..tabi sureyi bilmiyrz. Simdi puf noktalar. Not edin)
1) ici su dolu dislikler var. Ben almistim. Dolapta sogutup ver dedi. Korkma hasta olmaz dedi.
Yardimlariniz icin tesekkur ederim..normalde en erken 5 en gec 8. Ayda cikarmis. Benimki baya hizli cikti
Miss canım bebeğin aşağı inerse rahatlarsın evet :)
Yok cnm ya yatsamda ggeçmiyor yatakta DDönemiyorum hic Acidan kaburga ddegil karacigerimmis aciyan asagi inse ayaklarini ceker belkiBende ara ara o acıdan soluksuz kalıyorum ama devam etmiyor ayağa kalkıp dolaşınca yada yan yatınca kımıldıyor rahatlıyorum
Canim biliyosun ben de hareket edemiyodum uyuyamiyodum.39+2de alindi benimki de.son hafta beni cok zorladi ama asagi inince kaburgan rahatliyo cidden.belki onceden iner asagi.
Bacim ayni durumu bende yasiyorum...Nesdemim tesekkur ederim bilgi için :) kraftın 240 a olanına biraz baktım ama onda yatak dahil değil birde tülü yok tül olmaması sorun olur mu acaba
çok güzeller canım ellerine sağlıkkızlar işte oğlum için yaptığım süslerrrrr
tabi canım kısmet bu işler bende hala normal olsa diyorum ama burda hiçbir dr göze almaz bile bile yaşıycam yine onu( bu arada kimse korkmasın kızlar ablamda spinal oldu ikinciyi ilki normaldi çatısı darmış olmaması gerekiyormuş, o güle oynaya çıkmış hemen ayaklanamış, hazırlıklı stressiz doğuma girmek çok önemli)allah guc versin diye dua ediyorum.sezaryen zor cidden ama ne yapalim kismet.hemsire bana sen bunu normal dogursan paramparca olurdun dedi.bu arada ben yemek yiyemiyorum istedigim gibi.midem bulaniyo.ilk uc aya dondum.ama sut icin yemem lazim zorluyorum kendimi.bi de kizim mememi tutamiyor.ucu yok.ne kadar da ugrassam olmuyor.biberonu da sevmiyor cocugum icin yemek yemek iskence.aklima geldikce konudan konuya atliyorum kusura bakmayin.hani benim bu cimcime karnimda cok hareketliydi ya.meger uyurken yapiyirms bunu.simdi de uyurken resmen kosuyor.surekli kipir kipir.japonum benim.
wooooooow harika olduuuu.tesekkur ederim canimmmm.
canım ben viscolex yatak kullandım park beşik yatağı, herkes zararlı diyor ama ben bir zararını görmedim kemik gelişimi açısından, hatta şimdi genç odası yatağınıda üst kısmı viscolexli alıcaz çok rahat bence, birde biz alırken her şeyi içindeydi, bebefix diye bir mağaza var tavsiye ederim fiyatları uygun ve yatağı uyku seti içinde oluyor geneldeKızlar bana fikir verir misiniz.Beşiğimizi dayımız alacak nasipse ben yer kaplama ve çocuk odam olmama sorunu yüzünden park beşik düşünüyorum ama nasıl olsa neye dikkat etsem yatağını ayrı mı alıyoruz onda neye dikkat etmeliyim beni aydınlatırsanız çok sevinirim :) internetten almak sağlıklı olur mu...
ne şişirmesi canım bir faydamız olsaydı keşke, dişlik konusunda bir marka model var ekliyorum çok güzel canım diğer dişlikleri benim oğluş sevmemişti bu çok kullanışlı gelmişti bize, playgro markası modeli ekliyorumDişşş...
Canlar.cok sagolun basini sisirdim bu mevzu ile. Suan 3 ay 3 hafta 1 gunluk kuzu.
Canim bazi markalar yaninda hediye veriyo yatagi.yatagi ben pamuk yatak aldim.parknyataga kalin ortopedik konmuyor.ince yatak konuyor.en mantiklisi pamuk diye okudum.marka olarak cok detaya girme cunku hepsi ayni tarz.ama tutup da 150 tliklleri almasonucta besik bu.kraft,kanz,sunnuy baby,pierre cardin oneririm.ben prego aldim.cunku mor istedim ve kaliteli bi marka kumasi guzel.asil bence gunduz yatagi onemli.
Teşekkür ederim Eflaliimm bakıyorum hemennukra dediğim site bu canım bak istersen bir
http://www.bebefix.com/Babyhope-Nova-Oyun-Parki-3-lu-Set_48618.html#0
resimlerede baktım ama net göremedim,ama sertlesmiş ve beyaz kabarcıklar varsa diş geliyor demektir,ama hemen patlamaz ishal ve burun akıntısı varmı pekiTecrubeli anneler..
Ruzgarin ust damagina baktim. Dudak ve damak arasinda kalan kisma yani. Ön iki diş yerine patlamamis mısır tanesi seklinde oturmus. Ayrica bembeyaz. Dedigim yeri umarim anlatabilmisimdir. Bu disler geliyr demek dimi? Cikmayacak olsa boyle olmuyrdu sanirim.
harikalar yaa çok tatlı olmuşlar,bende dışarı çıktıkça örneklere bakıyorum fikir edinmek için yani,zamanı gelince inşallah bende düşünüyorumkızlar işte oğlum için yaptığım süslerrrrr
Ablamm o dediklerin bizde var su an bir haftayi geckin burun akintisi iki haftadirda ishal var ama gunde 3-4 kere falan en fazla ..resimlerede baktım ama net göremedim,ama sertlesmiş ve beyaz kabarcıklar varsa diş geliyor demektir,ama hemen patlamaz ishal ve burun akıntısı varmı peki
harikalar yaa çok tatlı olmuşlar,bende dışarı çıktıkça örneklere bakıyorum fikir edinmek için yani,zamanı gelince inşallah bende düşünüyorum
Hadi bakalim. Simdiden hayirli olsun cnm.Bu arada teyzelerimiz oglum yarin oglen 1 de lokal anestezi ile sunnet olacak...
Dualarinizi bekliyorum...
Ins. Kolay gecer....
Tam donmeye baslamadan yaptiralim dedik daha hizli iyilesiyormus...
Cok sagol ablam...Hadi bakalim. Simdiden hayirli olsun cnm.
Cnm. Burun akintisi ve atesi saymazsan 1 aydir yusufta da vardi saydiklarin. Memeyi isirip sunduruyrdu. Hatta o zaman EFLAL dis ama daha zaman alir demisti. Dr..da bana dalga gecer gibi gulmustu.minik minik de oksuruyrdu. Neyse aradan gecti 1 ay. Son 4 gundur:Ablamm o dediklerin bizde var su an bir haftayi geckin burun akintisi iki haftadirda ishal var ama gunde 3-4 kere falan en fazla ..
Alt on damaktaki beyazliklar bir ayi askindir var ...
Ama hala ne gelen var ne giden...
Sadece bu aralar asiri huysuz ve hafif ateslenmesi var
Belirtilerimiz cogaldi ama bir iki aya cikartir diye tahmin ediyorum...
Sagol ablam aklimda bulunsun bunlarda cogu alametler bizde de var gibi...Cnm. Burun akintisi ve atesi saymazsan 1 aydir yusufta da vardi saydiklarin. Memeyi isirip sunduruyrdu. Hatta o zaman EFLAL dis ama daha zaman alir demisti. Dr..da bana dalga gecer gibi gulmustu.minik minik de oksuruyrdu. Neyse aradan gecti 1 ay. Son 4 gundur:
-asiri huysuz.
-oyle bir agliyrki anliyrsun cani yaniur. Ne yapsan susmuyr o an.
-memeyi isirip sunduruyor.
-her iki saatte baya ciddi miktarda kaka yapiyr.
-gunduz uykusu tamamen olmuyor yada kucakta 20 dk filan uyuyor.
-gece huzursuz uyuyor. Nerdeyse saat basi kaldiriyr.
-cok az emiyor.
-kulagiyla cok oynuyor.
-parmagiyla disini kasiyor.
-minik minik oksuruyor salgi arttigi icin.
-3.gun ust dis etlerinde ön iki disin misir tanesi gibi oldugunu gordum. Beyaz ve sert. Patlamasi 2-3 haftayi alirmis.
-atesi yok.
-burun akintisi yok.
-yumurtalari da soldu erkek anneleri bilir demek istedigimi.
-yuzu soldu,tontis yanaklari soldu.
sadece suli disligi dolapda.sogutup ver dedi. Onu yapiyrm.
Amin cnm.Sagol ablam aklimda bulunsun bunlarda cogu alametler bizde de var gibi...
Yusufumuzun resmini gordum ama bizimkinin beyazligi henuz o kadar degil...
Masaallah Yusuf umuza
Genetik etken buyuk rol oynarmis ....
Ins. En kisa zamanda cikarirda sende rahat edersin oglunda ♥♥♥
havuc iyi de cnm..asil memeyi isirmasi kotu.Masallah ruzgar baya onden gidiyo.ama patlamasi zaman alabilir.kiz sen yakinda bunun eline havuc vermek zorunda kalican
Cnm. En park yatak kullanmadim. Ama sipa koynumda yatiyr. Tul vs yok biz de.Nesdemim tesekkur ederim bilgi için :) kraftın 240 a olanına biraz baktım ama onda yatak dahil değil birde tülü yok tül olmaması sorun olur mu acaba
Geliyorlarrrrrrhmmm evet öyle yaparım o zaman. teşekkür ederim canım.
çokk güzel olmuş :)
anladım canım kontrole gideyim doktoruma söyleyeyim, eğer yaptır derse sağlık ocağına gider yaptırırım. yazsa da yazmasa da yaptırırım ben:)
evet canım böbreğim ağrıdı, çok çok su içince geçti. iki gün sürdü sadece. sanırım susuz kalmışım. kontrole gittiğimde yine doktoruma söyleyeceğim ama.
eskiler hep yapar o tülbent olayını. teyzemden hatırlıyorum ben.
haydi bakalım dişçikleri bekleme vakti:)
Saol kuzum. Ben de bebedor almisim gebeyken. Sevdi. Ben tutuyrm o kasiyr. Dilini bile isirip kanatmis yavrum.çok güzeller canım ellerine sağlık
tabi canım kısmet bu işler bende hala normal olsa diyorum ama burda hiçbir dr göze almaz bile bile yaşıycam yine onu( bu arada kimse korkmasın kızlar ablamda spinal oldu ikinciyi ilki normaldi çatısı darmış olmaması gerekiyormuş, o güle oynaya çıkmış hemen ayaklanamış, hazırlıklı stressiz doğuma girmek çok önemli)
canım benim göğüs ucumda yoktu silikon uç kullandım önce tutamadı ama aç kalınca mecburne tuttu, 20 gün kullandım bir deniyim uçsuz belki tutar artık dedim ve tuttu tabi hep elimle ekstra destekledim sütüm çok aktı sağdan soldan, emdikçe çıktı ama diğer annelerin meme uçlarını gördüğüm için benimkine uç denmezdi kısacıkslikon uç mutlaka dene canım onunda kalitelileri vardır ben acilen bebedor aldırmıştım, birde elektrikli süt sağma makinam vardı oğlum emdikten sonra onla da sağıyordum o da ucun çıkmasına çok yardım etmişti
iştahın sıkıntıdan gitmiştir canım, sen rahat ol inan bir hafta on güne kendi kendine kalkabileceksin, daha rahat olacaksın, iştah içinde canın ne istiyorsa onu ye hiç mi bir şey istemiyor ne yapsak acaba
cutem demiştir sana çift yastıkla yatıyorsun değil mi oturur vaziyette, öyle kalkmakta yatmakta daha rahat oluyor dikişler için, bana dr söylemişti, cute biliyordur diye söylememiştim ama dr u söylememişti ona
kıpır kıpır japonunu yerim senin maşaallah ona
canım ben viscolex yatak kullandım park beşik yatağı, herkes zararlı diyor ama ben bir zararını görmedim kemik gelişimi açısından, hatta şimdi genç odası yatağınıda üst kısmı viscolexli alıcaz çok rahat bence, birde biz alırken her şeyi içindeydi, bebefix diye bir mağaza var tavsiye ederim fiyatları uygun ve yatağı uyku seti içinde oluyor genelde
ne şişirmesi canım bir faydamız olsaydı keşke, dişlik konusunda bir marka model var ekliyorum çok güzel canım diğer dişlikleri benim oğluş sevmemişti bu çok kullanışlı gelmişti bize, playgro markası modeli ekliyorum
Eki Görüntüle 1233223
canım aldığın modelden memnunmusun, bende yonca bam bama karar verdim, baby 2 go nun otomatik sallananını gördüm hiç beğenmedim, yoncadan çok kişi memnunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?