Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağ ol tatlım:) ben de sorayım sağlık ocağı yapıyorsa orada yaptırırım.
evet canım şükür geçti, 20dk da bir çişe gitmeye patladı bana ama olsun :)
evet canım, atlattın o günleri şükür. su iyi geliyor.
ayy aynı ben, hep yatasım var ama iş başladı maalesef
hmm ben yapmaz sa bu kontrolde zorla yaptıracağım hehe:) 11 inde kontrolum az kaldı zaten.

sağlık ocağında da yaparlardı aslında, ebe sana yaptır diyeceğine gel yapalım diyeydi ya madem

aaaa ne ilginçmiş canım, aynen annelik ve çocuk söz konusu olunca hiç bir şeyi asla yapmam demiyceksin yapmam dediğini mutlaka yapıyorsun:) şimdi hamdolsun daha bilinçliyim korkularım yok gayet rahat bekliyorum bebişimi
kızlar siz kimlerin şuan online olarak konuyu okuduğunu görebiliyor musunuz eskisi gibi? ben göremiyorum da, acaba sorun mu ben de yoksa artık böyle mi format?
yok canım sadece pro üyeler görüyor
Bi bakin bakalim. Ben canlisinda net goryrm.sizler gorebilecek misiniz.

Eki Görüntüle 1232828 Eki Görüntüle 1232829

oyyyy önecelikle o köfte dudakları yerim konumuza dönecek olursak evet canım görünüyor ama zaman alacak gibi, en uca dokununca geliyormu eline sertlik

Kizlar yaa bu aksam iyice bi düşündüm ve eğer agrilya dayanabilirsem doktoruma bi hafta daha beklemek istediğimi solicem yani 38+2 yerine 39+2de olsun doğum inş becerebilirim
kuzum neden o kadar erken ama yinede bilemedim banada kurban bayramından önce dedi 38+6 yada 39+0 olacak galiba benim son tarih kurban bayramından bigün sonra
canım geçmiş olsun bana şeker yüklemesi yapıldığında doktorum sağlık ocağına de idrar ve diğer tüm kan tahlillerinide yap getir demişti söyle ebeye doktor hepsini istesin
canım bilemedim kurudumu diyecem burnun ama sen başım da ağrıyo dedin tansiyonunu ölç mutlaka sıcaklardan yükselebilir

kızlar işte oğlum için yaptığım süslerrrrr

Eklentiler

• magnet1.webp
    99,7 KB · Görüntüleme: 79
  • magnet.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 77
ye yavrum
Daha ucu patlamadi. Bakalim kime denk gelecek

kızlar işte oğlum için yaptığım süslerrrrr
Cokk guzel olmus.

Cutem kabarıklık var ama hemen patlayacak gibi değil sanki yerim ben onu maaşallah küçük paşa ya
Dgrpnr canım sağlıkocağındaki aile hekimine söyleyince hangi tahlili istersen yazıyor ebelerde tahlili yapıyor sonucuda doktora götürüyorsun yada doktorun yazar öylede yaparlar ama gebelik tahlilerini aile hekimi biliyor zaten hepsini yazıyor bende öyle yapıyorlar.
Yusram ellerine sağlık çok tatlı olmuş süsleriniz

Kizlar yaa bu aksam iyice bi düşündüm ve eğer agrilya dayanabilirsem doktoruma bi hafta daha beklemek istediğimi solicem yani 38+2 yerine 39+2de olsun doğum inş becerebilirim
Canim tehliken yoksa bekle.ben dr uja cok kiziyodum ama ne kadar icerde dursa kardir.
canım güle güle büyüt nehiri rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin su gibi ömrü olsun inş...
Cnm cok sagol.senin de bebegin hayirli olsun allag saglikla kucagina almayi nasip etsin.
canim sagolasih.bobregin mi agridi.gittin mi dr a.ben takip etmedigim icin bilmiyorum da.
canim olabilir.ben gebelikte pek basagrisi yasamadim.onun icin bilemicem.
canim bence unutmak iyi bir sey.ben asla unutamiyorum.affetmek aslindackendine yapilan bir iyiliktir.
Yok cnm öyle bise demedi ona kalsa. Ayin 15inde alalimmi dedi yok 19 u olsun ben dedim yani 38+2 olacak ama bakicam eğer dayanabilirsem 15inde muayeneye gittiğimde bi hafta daha beklemek istiyorum dicem başkada bi sorun cikmazsa tabii
cok mu agrin var missy.
allah guc versin diye dua ediyorum.sezaryen zor cidden ama ne yapalim kismet.hemsire bana sen bunu normal dogursan paramparca olurdun dedi.bu arada ben yemek yiyemiyorum istedigim gibi.midem bulaniyo.ilk uc aya dondum.ama sut icin yemem lazim zorluyorum kendimi.bi de kizim mememi tutamiyor.ucu yok.ne kadar da ugrassam olmuyor.biberonu da sevmiyor cocugum icin yemek yemek iskence.aklima geldikce konudan konuya atliyorum kusura bakmayin.hani benim bu cimcime karnimda cok hareketliydi ya.meger uyurken yapiyirms bunu.simdi de uyurken resmen kosuyor.surekli kipir kipir.japonum benim.
wooooooow harika olduuuu.tesekkur ederim canimmmm.
Kuzum hastanede bi tarafiji yirttim azcik sekerli su verelim dogar dogmaz diye.ne annem ne esim dikkate almadi arada kaynadi konu.ben dogar dogjaz saniyodum.demek sinra da veriliyo.bugun rengi acildi iyi beslendi.sutum az ama verdikce duzeldi gibi.yarin aile hekimine topuk kani vericez orda sorarim.

Bi bakin bakalim. Ben canlisinda net goryrm.sizler gorebilecek misiniz.

Eki Görüntüle 1232828 Eki Görüntüle 1232829

Aynen nesdemim ne kadar kalsa iyi ama zor hareket ediyorum sağ kaburgamin altına dokununca bile cnm yaniyor ümidim son hafta asagi inerse bi hafta daha beklerim

Aynen nesdemim ne kadar kalsa iyi ama zor hareket ediyorum sağ kaburgamin altına dokununca bile cnm yaniyor ümidim son hafta asagi inerse bi hafta daha beklerim
Miss canım bebeğin aşağı inerse rahatlarsın evet :)

Kızlar bana fikir verir misiniz.Beşiğimizi dayımız alacak nasipse ben yer kaplama ve çocuk odam olmama sorunu yüzünden park beşik düşünüyorum ama nasıl olsa neye dikkat etsem yatağını ayrı mı alıyoruz onda neye dikkat etmeliyim beni aydınlatırsanız çok sevinirim :) internetten almak sağlıklı olur mu...

Dişşş...

Canlar.cok sagolun basini sisirdim bu mevzu ile. Suan 3 ay 3 hafta 1 gunluk kuzu.
Akil edip dis hekimi kuzenle gorustum. Akil birakmadi bu sipa ben de. Neyse foto net degil dedi. Tarif ettim. Elinle bak. Sert mi yoksa pamucaktir dedi. Baktim semsert. Bazen boyle erken oluyr diş onlar dedi. Ama surmesi zaman alir dedi..tabi sureyi bilmiyrz. Simdi puf noktalar. Not edin )
1) ici su dolu dislikler var. Ben almistim. Dolapta sogutup ver dedi. Korkma hasta olmaz dedi.
2) sabah aksam, ilik kaynamis suyla tulbenti batir, tum agiz icini sil dedi.

Yardimlariniz icin tesekkur ederim..normalde en erken 5 en gec 8. Ayda cikarmis. Benimki baya hizli cikti

Aynen nesdemim ne kadar kalsa iyi ama zor hareket ediyorum sasagburgamin altına dokununca bile cnm yaniyor ümidim son hafta asagi inerse bi hafta daha beklerim
Canim biliyosun ben de hareket edemiyodum uyuyamiyodum.39+2de alindi benimki de.son hafta beni cok zorladi ama asagi inince kaburgan rahatliyo cidden.belki onceden iner asagi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…