Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi geceler
kızlar aranizda tetanoz aşısı yaptirnayan var mi cok mu önemli ki hiç yaptırasim yok resmen asidan tirsiyorum.

iyi geceler
kızlar aranizda tetanoz aşısı yaptirnayan var mi cok mu önemli ki hiç yaptırasim yok resmen asidan tirsiyorum.
Ben yaptirmadim. Cunku kadin dogumcun kesinlikle olmayacaksin dedi. Sebep belirtmedi ama.

Bu arada teyzelerimiz oglum yarin oglen 1 de lokal anestezi ile sunnet olacak...
Dualarinizi bekliyorum...
Ins. Kolay gecer....
Tam donmeye baslamadan yaptiralim dedik daha hizli iyilesiyormus...

canım kolay geçsin inşaallah
Biz geldik sekerler. Diş doktoruna gittik. Dedigim gibi ön iki dis geliyrmus. 2 haftaya patlar dedi.
ooo çok hızlı çıktı snein kuzu
bütü belirtiler varmış canım, seninki narin kıyamam solmuş kuzucuk inşaallah hemen toparlanır annesi
ayyy yazık ama, sevdiyse sorun yok tabi canım benim kuzu sevmemişti:)
Yasasin. En alta online kisiler gelmis
evet evet dünden beri öyle sonunda
iyi geceler

ilk gebeliğimde iki doz oldum bunda bir bence gerekli ne olur ne olmaz bizim hastane şartlarımız malum hiç güvenemiyorum ben

Amin cnm.
Adini ruzgar koyduk ondan hizli cikti

Amin cnm.
Adini ruzgar koyduk ondan hizli cikti
doğru adını yaşıyor:) bu arada bende yusuf olsun dedim ikinci ismi, yusuf eymen, benim eltinin beğendiği isimler arasındaymış ama kaynım ben koyucam olmaz diyor bende dedim ısrar et birini sen koy birini o koysun, o kadar ismin arasında yusuf olacak diye diretmiş

Diretsin yavrum. Seni baglamaz.seninki ayri yusuf olacak eltinin ki ayri yusuf. Yanyana gelince eymen dersin sen biter. Vallahi icinde kalmasin derim.
Yine kucagimda uyuyr benimki. Cok agladi zor susturdum. Allahim gaz bitti biraz kendimi toplarim derken dis basladi. Haftasonuda ben gidecegim migde icin. Olmuyr boyle artik.

Canım ilk diş ya zor olur ama az kalmış dr da demiş iki haftaya çıkar o da alışır bu duruma bilmediği bir durum olduüu için huysuz tedirgin, mutlaka git canım doktora bir iyileşsen çok sevinicem bende inşaallah basit bir durumdur

Yusuf rüzgar dedikçe kulağıma yusuf ismi güzel gelmeye başlamıştı birde adıyla yaşasın mantığıyla koyduğum için hep isimleri Yusuf Peygamber gibi güzel ahlaklı olsun eymende daha hayırlı uğurlu demek, sen haklısın benim sinir olduğum ben ne zaman akıl versem yardım etmeye çalışsam bu işgüzarlık yapıyor, aklı veren benim ne diyeyim elbet hasetliğinin bedelini bir gün öder, çok bunaldım cutem, kv gille bir gün sorunum olmadı ama bunun hali tavrı cahillikleri beni bezdirdi, bu apartmanın üstüne daire yapıcaktık sırf bunlar yüzden soğudum ama kv gilide seviyorum kendi annemden babamdan görmediğim ilgiyi görüyorum hep taktir ediyolar el üstünde tutuyorlar hasta olsam pervane oluyorlar annem el gibi telde sorar babam zaten hiç sormaz.... Bu elti geldi tadımız kaçtı , kilo almamak için yemiyor bebek zayıf kalmış susuz kalmış dr açıkca cansız bu bebek iyi beslen demiş ama kalın kafalı anlamıyor, dün sancım var demiş kv bir bakmış eşofamanının beli sıkıyor iz yapmış karnına kızım böyle sıkı niye giyiyorsun bebek rahatsız olur tabi sancılanırsın bol giyeceksin demiş istersen bende var eşofman hediye gelmişti kullanmadım veriyim demiş yok ondan değil diyormuş, dedim anne bana anlatma ben bıktım bunun cahilliğinden söylüyoruz anlamıyor derdi ne ben anlamadım bunu dedim, doğum sancısı nasıl bir şey ebeye sorucam bilmiyorum dedi bir gün e sorsana bana ben yaşadım ablam( görümcem) yaşadı sor anlatırım ne merak ediyorsan çekinme her zaman yardım ederim diyorum yokkk derdi neyse.......... Diyeceksin umursama ama olmuyor her gün görme ihtimalim var bahçede oturuyoruz mesela mecburen o da oluyor hiç istemiyorum bir yere gidince seviniyorum yok diye, birde kaynıma ne diyorsa kaynım kv yü sürekli tersliyor azarlıyor kadına çok üzülüyorum çok ayıp yaptıkları, hem evini temizletip hizmetçi gibi kullanıyorlar hem eline sağlık demiyorlar bir gün söylemedi bir yerde Allah razı olsun yardımcı oluyorlar diye.. Dolmuşum yine kusura bakma canım:)

sağolun canlarım yaptırmak istemiyorum ama bakalım nasip.hemsire eger sezaryen olursan kullanılan aletlerin mikrobuna karsi dedi. günümüz şartları da zaten belli.ki daha gecen sene ameliyat oldum.

ay canim cahillerle bi arada olmak zor . allah yardımcın olsun ama aldırma sen o doner dolasir dediginize gelir.zit gitmeyi birsey zannediyor.

sağolun canlarım yaptırmak istemiyorum ama bakalım nasip.hemsire eger sezaryen olursan kullanılan aletlerin mikrobuna karsi dedi. günümüz şartları da zaten belli.ki daha gecen sene ameliyat oldum.
sen bilirsin tabi canım sana kalmış bir durum:)
ay canim cahillerle bi arada olmak zor . allah yardımcın olsun ama aldırma sen o doner dolasir dediginize gelir.zit gitmeyi birsey zannediyor.

aynen canım huzur bozuyor cahil insanlar, ben zaten çok çok bunaldım birde etrafımda hep sorun, ah ah eşime çok dedim memlekete gitmeyelim diye ama dinlemedi asla hep istedi gelmek, o halinden memnun ama ben değilim

nesdem hoşgeldin canım nasılsınız?

Nesdemim tesekkur ederim bilgi için :) kraftın 240 a olanına biraz baktım ama onda yatak dahil değil birde tülü yok tül olmaması sorun olur mu acaba
Canim tul bana cazip gelmiyo estetik acidan.dun cocuk sararmasin diye sari tulbent astim nemden terledi kuzum.
canim gecmis olsun.yanlis anlama pimpirik yapman icin soylemiyorum ama detayli usg da mutlaka bobregine baktir.suyu da asla ihmal etme. Agriyan bobreginin uzerine yatma.bu hava tam bobrek havasi.
ins gorursun kuzum.allah gucunu verir merak etme.
canim gunduz yatagini mi diyosun hani su 150 lik olan?eger onu diyosan cok memnunum.pregonun parkindan da memnunum.ama gunduz yatagi cok isime yaradi. Dr hafif egimni yukselt kusmasin dedi tam da uygun oldu.her yere goturuyorum yemek yaparken filan kizim yanimda duruyo.
Bu arada teyzelerimiz oglum yarin oglen 1 de lokal anestezi ile sunnet olacak...
Ins. Kolay gecer....

canim allah damatligini g,rmeyi nasip etsin. Duam sizinle.
Biz geldik sekerler. Diş doktoruna gittik. Dedigim gibi ön iki dis geliyrmus. 2 haftaya patlar dedi.
disli sipaaa.masallah canim.
iyi geceler
ben yaptirmadim. Dun saglik ocagindaki hemsire bi suru laf etmeye kalkti kiiiii agzinin payini esim bilimsel olarak verdi. Eskidenmis tetanoz durumlari.sanki evde doguruyos pasli makasla kesiliyo gobekleri.
Ne kadar uzak o kadar tatli.
Dun babam geldi ve bize hak verdi.ailende olsa bi yere kadar arkadassss.

bizde nemkejetteyiz ama annem yok.bi eşimin tarafi onlarda anlayışlidir sık sık gelmezler.ben rahatim da esim gidicem de gidicem diyo başka memleketlere.ben de rahatlik batıyor diyorum.
öyle canım benim şimdiki zaman çok farklı.esim tayin istiycem gidicez diyo kv cildiriyor benim gözüm görmesin gittiğiniz gunleri diyo farkli zihniyet ogullarim dizimin dibinden ayrılmasın istiyor. buyuk kaynım tayin istedi gitti.esim de istiycem diyor ben de diyorum o zaman annen kalpten gider . düşün artik ev alirken bile oğullarina evinin yakinindan aldiyro.ha cok mu gelir gider Hayır ama illa gözünün onunde olacak.

hadi hayırlı olsun cutem.
gülünce dişleride ne tatlı gözükür
seninde miden rahatsız ediyomuş.inşaallah en yakın zamanda tüm sıkıntılarınız geçer.

Ah ah.
Cnm.tek derdi dikkat cekmek.cok basit yani. Mumkun mertebe gormezden gel cnm. Duymamaya calis.

Ben toparliyrm cnm..ama migde bi tutunca zor duzeliyr. Aile hekiminin verdigi sadece asit duzenleyici. Yetmiyr cnm. Sart oldu artik migde dr.u. hem oglum artik en azindan 20 dk.filan babada duruyr. O sirada muayene olurum rahatlikla. Hem havalar sogumadan da halledeyim istedim.
Bir de ne farkettim biliyr musun cnm. sanirim ben bebekten korkuyrm. Tek kalinca. Birileri varsa sorun yok. Ama tek olunca korku sariyr. Bana bisi olacak ve ona bakamayacagim gibi geliyr hep. Ilk hastalanmistim ya yuzum gozum sismisti. Ondam sonra kaldi bu korku ben de.

şimdi de verebilirsin canım, bak sararmaya başlarsa yine, o zaman verirsin. Çünkü ememedikçe şekeri düşüyor o yüzden bilirubin düzeyi artıyor ve rengi sararmaya başlıyor. Emdikçe doydukça düzelir güzel prenses

ayy maşallahhh yaa, rüzgar gibi gerçekten hızlı çıktı, ismine yakışır bir şekilde
O sulu dişlikleri ben de görüyorum, gerçekten çok güzel icat

Nesdemim tesekkur ederim bilgi için :) kraftın 240 a olanına biraz baktım ama onda yatak dahil değil birde tülü yok tül olmaması sorun olur mu acaba
ben park yatak bakmadım hiç canım, bilmiyorum o yüzden

Ins. Kolay gecer....

ayyyy geçmiş olsun azericimmm, iyi düşünmüşsünüz walla. Ben de erken düşünüyorum sünneti kısmetse

iyi geceler
ben de yaptırmadım duham, doktorum sen bilirsin, çok da gerekli değil dedi. Benim eşim de yaptırmadı dedi. Ben de yaptırmadım

hadi hayırlı olsun cutem.
gülünce dişleride ne tatlı gözükür
seninde miden rahatsız ediyomuş.inşaallah en yakın zamanda tüm sıkıntılarınız geçer.
Amin amin cnm.
Sana da inci gibi disleri olup senin memeni emerken isiracak kuzucugun gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…