Ben yaptirmadim. Cunku kadin dogumcun kesinlikle olmayacaksin dedi. Sebep belirtmedi ama.iyi geceler
kızlar aranizda tetanoz aşısı yaptirnayan var mi cok mu önemli ki hiç yaptırasim yok resmen asidan tirsiyorum.
Tetenoz iki doz olarakya bende sadece bir dozu yaptırdım ikinciyi ysptırmadım doktorum mecburi demediBen yaptirmadim. Cunku kadin dogumcun kesinlikle olmayacaksin dedi. Sebep belirtmedi ama.
Ben hem ilkinde hem de simdi yaptirmadim doktorumda çokta ggerekli değil demistiiyi geceler
kızlar aranizda tetanoz aşısı yaptirnayan var mi cok mu önemli ki hiç yaptırasim yok resmen asidan tirsiyorum.
canım kolay geçsin inşaallahBu arada teyzelerimiz oglum yarin oglen 1 de lokal anestezi ile sunnet olacak...
Dualarinizi bekliyorum...
Ins. Kolay gecer....
Tam donmeye baslamadan yaptiralim dedik daha hizli iyilesiyormus...
ooo çok hızlı çıktı snein kuzuBiz geldik sekerler. Diş doktoruna gittik. Dedigim gibi ön iki dis geliyrmus. 2 haftaya patlar dedi.
bütü belirtiler varmış canım, seninki narin kıyamam solmuş kuzucuk inşaallah hemen toparlanır annesiCnm. Burun akintisi ve atesi saymazsan 1 aydir yusufta da vardi saydiklarin. Memeyi isirip sunduruyrdu. Hatta o zaman EFLAL dis ama daha zaman alir demisti. Dr..da bana dalga gecer gibi gulmustu.minik minik de oksuruyrdu. Neyse aradan gecti 1 ay. Son 4 gundur:
-asiri huysuz.
-oyle bir agliyrki anliyrsun cani yaniur. Ne yapsan susmuyr o an.
-memeyi isirip sunduruyor.
-her iki saatte baya ciddi miktarda kaka yapiyr.
-gunduz uykusu tamamen olmuyor yada kucakta 20 dk filan uyuyor.
-gece huzursuz uyuyor. Nerdeyse saat basi kaldiriyr.
-cok az emiyor.
-kulagiyla cok oynuyor.
-parmagiyla disini kasiyor.
-minik minik oksuruyor salgi arttigi icin.
-3.gun ust dis etlerinde ön iki disin misir tanesi gibi oldugunu gordum. Beyaz ve sert. Patlamasi 2-3 haftayi alirmis.
-atesi yok.
-burun akintisi yok.
-yumurtalari da soldu erkek anneleri bilir demek istedigimi.
-yuzu soldu,tontis yanaklari soldu.
sadece suli disligi dolapda.sogutup ver dedi. Onu yapiyrm.
ayyy yazık ama, sevdiyse sorun yok tabi canım benim kuzu sevmemişti:)havuc iyi de cnm..asil memeyi isirmasi kotu.
Cnm. En park yatak kullanmadim. Ama sipa koynumda yatiyr. Tul vs yok biz de.
Geliyorlarrrrrr)))
Saol kuzum. Ben de bebedor almisim gebeyken. Sevdi. Ben tutuyrm o kasiyr. Dilini bile isirip kanatmis yavrum.
evet evet dünden beri öyle sonundaYasasin. En alta online kisiler gelmis
iyi geceler
Amin cnm.canım kolay geçsin inşaallah
ooo çok hızlı çıktı snein kuzu
bütü belirtiler varmış canım, seninki narin kıyamam solmuş kuzucuk inşaallah hemen toparlanır annesi
ayyy yazık ama, sevdiyse sorun yok tabi canım benim kuzu sevmemişti:)
evet evet dünden beri öyle sonunda
ilk gebeliğimde iki doz oldum bunda bir bence gerekli ne olur ne olmaz bizim hastane şartlarımız malum hiç güvenemiyorum ben
doğru adını yaşıyor:) bu arada bende yusuf olsun dedim ikinci ismi, yusuf eymen, benim eltinin beğendiği isimler arasındaymış ama kaynım ben koyucam olmaz diyor bende dedim ısrar et birini sen koy birini o koysun, o kadar ismin arasında yusuf olacak diye diretmişAmin cnm.
Adini ruzgar koyduk ondan hizli cikti
Diretsin yavrum. Seni baglamaz.seninki ayri yusuf olacak eltinin ki ayri yusuf. Yanyana gelince eymen dersin sen biter. Vallahi icinde kalmasin derim.doğru adını yaşıyor:) bu arada bende yusuf olsun dedim ikinci ismi, yusuf eymen, benim eltinin beğendiği isimler arasındaymış ama kaynım ben koyucam olmaz diyor bende dedim ısrar et birini sen koy birini o koysun, o kadar ismin arasında yusuf olacak diye diretmiş
Diretsin yavrum. Seni baglamaz.seninki ayri yusuf olacak eltinin ki ayri yusuf. Yanyana gelince eymen dersin sen biter. Vallahi icinde kalmasin derim.
Yine kucagimda uyuyr benimki. Cok agladi zor susturdum. Allahim gaz bitti biraz kendimi toplarim derken dis basladi. Haftasonuda ben gidecegim migde icin. Olmuyr boyle artik.
ay canim cahillerle bi arada olmak zor . allah yardımcın olsun ama aldırma sen o doner dolasir dediginize gelir.zit gitmeyi birsey zannediyor.Canım ilk diş ya zor olur ama az kalmış dr da demiş iki haftaya çıkar o da alışır bu duruma bilmediği bir durum olduüu için huysuz tedirgin, mutlaka git canım doktora bir iyileşsen çok sevinicem bende inşaallah basit bir durumdur
Yusuf rüzgar dedikçe kulağıma yusuf ismi güzel gelmeye başlamıştı birde adıyla yaşasın mantığıyla koyduğum için hep isimleri Yusuf Peygamber gibi güzel ahlaklı olsun eymende daha hayırlı uğurlu demek, sen haklısın benim sinir olduğum ben ne zaman akıl versem yardım etmeye çalışsam bu işgüzarlık yapıyor, aklı veren benim ne diyeyim elbet hasetliğinin bedelini bir gün öder, çok bunaldım cutem, kv gille bir gün sorunum olmadı ama bunun hali tavrı cahillikleri beni bezdirdi, bu apartmanın üstüne daire yapıcaktık sırf bunlar yüzden soğudum ama kv gilide seviyorum kendi annemden babamdan görmediğim ilgiyi görüyorum hep taktir ediyolar el üstünde tutuyorlar hasta olsam pervane oluyorlar annem el gibi telde sorar babam zaten hiç sormaz.... Bu elti geldi tadımız kaçtı , kilo almamak için yemiyor bebek zayıf kalmış susuz kalmış dr açıkca cansız bu bebek iyi beslen demiş ama kalın kafalı anlamıyor, dün sancım var demiş kv bir bakmış eşofamanının beli sıkıyor iz yapmış karnına kızım böyle sıkı niye giyiyorsun bebek rahatsız olur tabi sancılanırsın bol giyeceksin demiş istersen bende var eşofman hediye gelmişti kullanmadım veriyim demiş yok ondan değil diyormuş, dedim anne bana anlatma ben bıktım bunun cahilliğinden söylüyoruz anlamıyor derdi ne ben anlamadım bunu dedim, doğum sancısı nasıl bir şey ebeye sorucam bilmiyorum dedi bir gün e sorsana bana ben yaşadım ablam( görümcem) yaşadı sor anlatırım ne merak ediyorsan çekinme her zaman yardım ederim diyorum yokkk derdi neyse.......... Diyeceksin umursama ama olmuyor her gün görme ihtimalim var bahçede oturuyoruz mesela mecburen o da oluyor hiç istemiyorum bir yere gidince seviniyorum yok diye, birde kaynıma ne diyorsa kaynım kv yü sürekli tersliyor azarlıyor kadına çok üzülüyorum çok ayıp yaptıkları, hem evini temizletip hizmetçi gibi kullanıyorlar hem eline sağlık demiyorlar bir gün söylemedi bir yerde Allah razı olsun yardımcı oluyorlar diye.. Dolmuşum yine kusura bakma canım:)
sen bilirsin tabi canım sana kalmış bir durum:)sağolun canlarım yaptırmak istemiyorum ama bakalım nasip.hemsire eger sezaryen olursan kullanılan aletlerin mikrobuna karsi dedi. günümüz şartları da zaten belli.ki daha gecen sene ameliyat oldum.
ay canim cahillerle bi arada olmak zor . allah yardımcın olsun ama aldırma sen o doner dolasir dediginize gelir.zit gitmeyi birsey zannediyor.
Canim tul bana cazip gelmiyo estetik acidan.dun cocuk sararmasin diye sari tulbent astim nemden terledi kuzum.Nesdemim tesekkur ederim bilgi için :) kraftın 240 a olanına biraz baktım ama onda yatak dahil değil birde tülü yok tül olmaması sorun olur mu acaba
canim gecmis olsun.yanlis anlama pimpirik yapman icin soylemiyorum ama detayli usg da mutlaka bobregine baktir.suyu da asla ihmal etme. Agriyan bobreginin uzerine yatma.bu hava tam bobrek havasi.hmmm evet öyle yaparım o zaman. teşekkür ederim canım.
çokk güzel olmuş :)
anladım canım kontrole gideyim doktoruma söyleyeyim, eğer yaptır derse sağlık ocağına gider yaptırırım. yazsa da yazmasa da yaptırırım ben:)
evet canım böbreğim ağrıdı, çok çok su içince geçti. iki gün sürdü sadece. sanırım susuz kalmışım. kontrole gittiğimde yine doktoruma söyleyeceğim ama.
eskiler hep yapar o tülbent olayını. teyzemden hatırlıyorum ben.
haydi bakalım dişçikleri bekleme vakti:)
ins gorursun kuzum.allah gucunu verir merak etme.Yok cnm ya yatsamda ggeçmiyor yatakta DDönemiyorum hic Acidan kaburga ddegil karacigerimmis aciyan asagi inse ayaklarini ceker belki
Ayy nesdem zaten cnm acidikca aklima sen geldin nadi dayandin onca sanciya diye doktorum erken alma taraftari ama ben ins dayanicam 39+2yi gormek istiyorum
canim gunduz yatagini mi diyosun hani su 150 lik olan?eger onu diyosan cok memnunum.pregonun parkindan da memnunum.ama gunduz yatagi cok isime yaradi. Dr hafif egimni yukselt kusmasin dedi tam da uygun oldu.her yere goturuyorum yemek yaparken filan kizim yanimda duruyo.çok güzeller canım ellerine sağlık
tabi canım kısmet bu işler bende hala normal olsa diyorum ama burda hiçbir dr göze almaz bile bile yaşıycam yine onu( bu arada kimse korkmasın kızlar ablamda spinal oldu ikinciyi ilki normaldi çatısı darmış olmaması gerekiyormuş, o güle oynaya çıkmış hemen ayaklanamış, hazırlıklı stressiz doğuma girmek çok önemli)
canım benim göğüs ucumda yoktu silikon uç kullandım önce tutamadı ama aç kalınca mecburne tuttu, 20 gün kullandım bir deniyim uçsuz belki tutar artık dedim ve tuttu tabi hep elimle ekstra destekledim sütüm çok aktı sağdan soldan, emdikçe çıktı ama diğer annelerin meme uçlarını gördüğüm için benimkine uç denmezdi kısacıkslikon uç mutlaka dene canım onunda kalitelileri vardır ben acilen bebedor aldırmıştım, birde elektrikli süt sağma makinam vardı oğlum emdikten sonra onla da sağıyordum o da ucun çıkmasına çok yardım etmişti
iştahın sıkıntıdan gitmiştir canım, sen rahat ol inan bir hafta on güne kendi kendine kalkabileceksin, daha rahat olacaksın, iştah içinde canın ne istiyorsa onu ye hiç mi bir şey istemiyor ne yapsak acaba
cutem demiştir sana çift yastıkla yatıyorsun değil mi oturur vaziyette, öyle kalkmakta yatmakta daha rahat oluyor dikişler için, bana dr söylemişti, cute biliyordur diye söylememiştim ama dr u söylememişti ona
kıpır kıpır japonunu yerim senin maşaallah ona
canım ben viscolex yatak kullandım park beşik yatağı, herkes zararlı diyor ama ben bir zararını görmedim kemik gelişimi açısından, hatta şimdi genç odası yatağınıda üst kısmı viscolexli alıcaz çok rahat bence, birde biz alırken her şeyi içindeydi, bebefix diye bir mağaza var tavsiye ederim fiyatları uygun ve yatağı uyku seti içinde oluyor genelde
ne şişirmesi canım bir faydamız olsaydı keşke, dişlik konusunda bir marka model var ekliyorum çok güzel canım diğer dişlikleri benim oğluş sevmemişti bu çok kullanışlı gelmişti bize, playgro markası modeli ekliyorum
Eki Görüntüle 1233223
canım aldığın modelden memnunmusun, bende yonca bam bama karar verdim, baby 2 go nun otomatik sallananını gördüm hiç beğenmedim, yoncadan çok kişi memnunda
canim allah damatligini g,rmeyi nasip etsin. Duam sizinle.Bu arada teyzelerimiz oglum yarin oglen 1 de lokal anestezi ile sunnet olacak...
Ins. Kolay gecer....
disli sipaaa.masallah canim.Biz geldik sekerler. Diş doktoruna gittik. Dedigim gibi ön iki dis geliyrmus. 2 haftaya patlar dedi.
ben yaptirmadim. Dun saglik ocagindaki hemsire bi suru laf etmeye kalkti kiiiii agzinin payini esim bilimsel olarak verdi. Eskidenmis tetanoz durumlari.sanki evde doguruyos pasli makasla kesiliyo gobekleri.iyi geceler
Ne kadar uzak o kadar tatli.sen bilirsin tabi canım sana kalmış bir durum:)
aynen canım huzur bozuyor cahil insanlar, ben zaten çok çok bunaldım birde etrafımda hep sorun, ah ah eşime çok dedim memlekete gitmeyelim diye ama dinlemedi asla hep istedi gelmek, o halinden memnun ama ben değilim
bizde nemkejetteyiz ama annem yok.bi eşimin tarafi onlarda anlayışlidir sık sık gelmezler.ben rahatim da esim gidicem de gidicem diyo başka memleketlere.ben de rahatlik batıyor diyorum.sen bilirsin tabi canım sana kalmış bir durum:)
aynen canım huzur bozuyor cahil insanlar, ben zaten çok çok bunaldım birde etrafımda hep sorun, ah ah eşime çok dedim memlekete gitmeyelim diye ama dinlemedi asla hep istedi gelmek, o halinden memnun ama ben değilim
öyle canım benim şimdiki zaman çok farklı.esim tayin istiycem gidicez diyo kv cildiriyor benim gözüm görmesin gittiğiniz gunleri diyo farkli zihniyet ogullarim dizimin dibinden ayrılmasın istiyor. buyuk kaynım tayin istedi gitti.esim de istiycem diyor ben de diyorum o zaman annen kalpten gider . düşün artik ev alirken bile oğullarina evinin yakinindan aldiyro.ha cok mu gelir gider Hayır ama illa gözünün onunde olacak.Canim tul bana cazip gelmiyo estetik acidan.dun cocuk sararmasin diye sari tulbent astim nemden terledi kuzum.
canim gecmis olsun.yanlis anlama pimpirik yapman icin soylemiyorum ama detayli usg da mutlaka bobregine baktir.suyu da asla ihmal etme. Agriyan bobreginin uzerine yatma.bu hava tam bobrek havasi.
ins gorursun kuzum.allah gucunu verir merak etme.
canim gunduz yatagini mi diyosun hani su 150 lik olan?eger onu diyosan cok memnunum.pregonun parkindan da memnunum.ama gunduz yatagi cok isime yaradi. Dr hafif egimni yukselt kusmasin dedi tam da uygun oldu.her yere goturuyorum yemek yaparken filan kizim yanimda duruyo.
canim allah damatligini g,rmeyi nasip etsin. Duam sizinle.
disli sipaaa.masallah canim.
ben yaptirmadim. Dun saglik ocagindaki hemsire bi suru laf etmeye kalkti kiiiii agzinin payini esim bilimsel olarak verdi. Eskidenmis tetanoz durumlari.sanki evde doguruyos pasli makasla kesiliyo gobekleri.
Ne kadar uzak o kadar tatli.
Dun babam geldi ve bize hak verdi.ailende olsa bi yere kadar arkadassss.
Biz geldik sekerler. Diş doktoruna gittik. Dedigim gibi ön iki dis geliyrmus. 2 haftaya patlar dedi.
Ah ah.Canım ilk diş ya zor olur ama az kalmış dr da demiş iki haftaya çıkar o da alışır bu duruma bilmediği bir durum olduüu için huysuz tedirgin, mutlaka git canım doktora bir iyileşsen çok sevinicem bende inşaallah basit bir durumdur
Yusuf rüzgar dedikçe kulağıma yusuf ismi güzel gelmeye başlamıştı birde adıyla yaşasın mantığıyla koyduğum için hep isimleri Yusuf Peygamber gibi güzel ahlaklı olsun eymende daha hayırlı uğurlu demek, sen haklısın benim sinir olduğum ben ne zaman akıl versem yardım etmeye çalışsam bu işgüzarlık yapıyor, aklı veren benim ne diyeyim elbet hasetliğinin bedelini bir gün öder, çok bunaldım cutem, kv gille bir gün sorunum olmadı ama bunun hali tavrı cahillikleri beni bezdirdi, bu apartmanın üstüne daire yapıcaktık sırf bunlar yüzden soğudum ama kv gilide seviyorum kendi annemden babamdan görmediğim ilgiyi görüyorum hep taktir ediyolar el üstünde tutuyorlar hasta olsam pervane oluyorlar annem el gibi telde sorar babam zaten hiç sormaz.... Bu elti geldi tadımız kaçtı , kilo almamak için yemiyor bebek zayıf kalmış susuz kalmış dr açıkca cansız bu bebek iyi beslen demiş ama kalın kafalı anlamıyor, dün sancım var demiş kv bir bakmış eşofamanının beli sıkıyor iz yapmış karnına kızım böyle sıkı niye giyiyorsun bebek rahatsız olur tabi sancılanırsın bol giyeceksin demiş istersen bende var eşofman hediye gelmişti kullanmadım veriyim demiş yok ondan değil diyormuş, dedim anne bana anlatma ben bıktım bunun cahilliğinden söylüyoruz anlamıyor derdi ne ben anlamadım bunu dedim, doğum sancısı nasıl bir şey ebeye sorucam bilmiyorum dedi bir gün e sorsana bana ben yaşadım ablam( görümcem) yaşadı sor anlatırım ne merak ediyorsan çekinme her zaman yardım ederim diyorum yokkk derdi neyse.......... Diyeceksin umursama ama olmuyor her gün görme ihtimalim var bahçede oturuyoruz mesela mecburen o da oluyor hiç istemiyorum bir yere gidince seviniyorum yok diye, birde kaynıma ne diyorsa kaynım kv yü sürekli tersliyor azarlıyor kadına çok üzülüyorum çok ayıp yaptıkları, hem evini temizletip hizmetçi gibi kullanıyorlar hem eline sağlık demiyorlar bir gün söylemedi bir yerde Allah razı olsun yardımcı oluyorlar diye.. Dolmuşum yine kusura bakma canım:)
şimdi de verebilirsin canım, bak sararmaya başlarsa yine, o zaman verirsin. Çünkü ememedikçe şekeri düşüyor o yüzden bilirubin düzeyi artıyor ve rengi sararmaya başlıyor. Emdikçe doydukça düzelir güzel prensesKuzum hastanede bi tarafiji yirttim azcik sekerli su verelim dogar dogmaz diye.ne annem ne esim dikkate almadi arada kaynadi konu.ben dogar dogjaz saniyodum.demek sinra da veriliyo.bugun rengi acildi iyi beslendi.sutum az ama verdikce duzeldi gibi.yarin aile hekimine topuk kani vericez orda sorarim.
ayy maşallahhh yaa, rüzgar gibi gerçekten hızlı çıktı, ismine yakışır bir şekildeDişşş...
Canlar.cok sagolun basini sisirdim bu mevzu ile. Suan 3 ay 3 hafta 1 gunluk kuzu.
Akil edip dis hekimi kuzenle gorustum. Akil birakmadi bu sipa ben de. Neyse foto net degil dedi. Tarif ettim. Elinle bak. Sert mi yoksa pamucaktir dedi. Baktim semsert. Bazen boyle erken oluyr diş onlar dedi. Ama surmesi zaman alir dedi..tabi sureyi bilmiyrz. Simdi puf noktalar. Not edin)
1) ici su dolu dislikler var. Ben almistim. Dolapta sogutup ver dedi. Korkma hasta olmaz dedi.
2) sabah aksam, ilik kaynamis suyla tulbenti batir, tum agiz icini sil dedi.
Yardimlariniz icin tesekkur ederim..normalde en erken 5 en gec 8. Ayda cikarmis. Benimki baya hizli cikti
ben park yatak bakmadım hiç canım, bilmiyorum o yüzdenNesdemim tesekkur ederim bilgi için :) kraftın 240 a olanına biraz baktım ama onda yatak dahil değil birde tülü yok tül olmaması sorun olur mu acaba
ayyyy geçmiş olsun azericimmm, iyi düşünmüşsünüz walla. Ben de erken düşünüyorum sünneti kısmetseBu arada teyzelerimiz oglum yarin oglen 1 de lokal anestezi ile sunnet olacak...
Ins. Kolay gecer....
ben de yaptırmadım duham, doktorum sen bilirsin, çok da gerekli değil dedi. Benim eşim de yaptırmadı dedi. Ben de yaptırmadımiyi geceler
Amin amin cnm.hadi hayırlı olsun cutem.
gülünce dişleride ne tatlı gözükür
seninde miden rahatsız ediyomuş.inşaallah en yakın zamanda tüm sıkıntılarınız geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?