Vallahi hizli cikti cnm. Dun dr muayene etti. Cekilinnnnnn Geliyorlarrrrrrşimdi de verebilirsin canım, bak sararmaya başlarsa yine, o zaman verirsin. Çünkü ememedikçe şekeri düşüyor o yüzden bilirubin düzeyi artıyor ve rengi sararmaya başlıyor. Emdikçe doydukça düzelir güzel prenses
ayy maşallahhh yaa, rüzgar gibi gerçekten hızlı çıktı, ismine yakışır bir şekilde
O sulu dişlikleri ben de görüyorum, gerçekten çok güzel icat
ben park yatak bakmadım hiç canım, bilmiyorum o yüzden
ayyyy geçmiş olsun azericimmm, iyi düşünmüşsünüz walla. Ben de erken düşünüyorum sünneti kısmetse
ben de yaptırmadım duham, doktorum sen bilirsin, çok da gerekli değil dedi. Benim eşim de yaptırmadı dedi. Ben de yaptırmadım
Saol cnm.Miss canım ağrın ne durumda.
Dgrpnr ben sancıyı peşpeşe su içerek atlattım2 kere Nesdem su su su demişti gecenin bir yarısı iyiki varsın Nesdemim.
Duham doktorum doğuma doktorlar paslı paslı makaslarla aletlerle girerse sorun olur öyle bir şey de bu zamanda yok artık sen bi dozu vurdur ikinci sana kalmış dedi.
Azerim canım hayırlı uğurlu olsun inşaallah sünnetiniz çabucak iyileşsin kuzun ilk gece biraz sıkıntılı sonrasında rahat diyor bebeklerini sünnet yaptıran arkadaşlarım benim doktorumda erken sünnet yaptırmanı tavsiye ederim dedi bezin içinde daha kolay iyileşiyor dedi.
Cutem minicik dişler çıkaracak olan kuzucuğuna kolaylık diliyorum pat pat pat çıkarsın o minicik dişlerini inşaallah kolayca.
Nesdemim bende vazgeçtim tülden tavsiyelerin için sağol canım nasılsın inşaallah daha iyisindir kuzunu öp annesi yerime...
maşallahhh canım maşallahhhhhVallahi hizli cikti cnm. Dun dr muayene etti. Cekilinnnnnn Geliyorlarrrrrr
Deryam nasılsın canım :) namazda zorlanıyorum demiştin ne yaptın bi kolayını bulabildin mi ben oturarak iki dizüstü dizlerimi birbirinden gayet ayrı tutarak secdeye gidebiliyorum dün nette baktım gebelikte böyle bir egzersiz varmış normal doğum olacaklar için ben bilmeden yapıyormyşum gerçi nasıl doğum yapacağım belli değil amamaşallahhh canım maşallahhhhhemzirmen zorlaşır ama dişler çıkınca
vallahi cnm.simdi bile zor. Isiriyr cunkumaşallahhh canım maşallahhhhhemzirmen zorlaşır ama dişler çıkınca
Amin amin cnm.
Sana da inci gibi disleri olup senin memeni emerken isiracak kuzucugun gelsin.
Ay hadi insallah. Test ne zaman yapacaksin?yürekten aminnn aminnnn
bu arada dün adet günümdü.henüz olmadım.
dün misafirliğe giderken yollarda çok yoruldum.misafirlikte karnım çok ağrıdı 1 2 saat.sonra geçti hiç ağrımadı.
ümile ümitsizlik arası beklemeye devam ediyorum
iyiyim nukram sen nasılsın? yok tatlım ya, walla Allah günah yazmasın da, ben artık ayağımı kaldırıp abdest bile alamıyorumDeryam nasılsın canım :) namazda zorlanıyorum demiştin ne yaptın bi kolayını bulabildin mi ben oturarak iki dizüstü dizlerimi birbirinden gayet ayrı tutarak secdeye gidebiliyorum dün nette baktım gebelikte böyle bir egzersiz varmış normal doğum olacaklar için ben bilmeden yapıyormyşum gerçi nasıl doğum yapacağım belli değil ama
göğüs koruyucu kullan bari yara olmasın cutem, kullanıyor musun? yara olunca çok acıyormuşvallahi cnm.simdi bile zor. Isiriyr cunku
ayyy hadi inşallah adet olmazsın canımmmmyürekten aminnn aminnnn
bu arada dün adet günümdü.henüz olmadım.
dün misafirliğe giderken yollarda çok yoruldum.misafirlikte karnımçok ağrıdı 1 2 saat.sonra geçti hiç ağrımadı.
ümile ümitsizlik arası beklemeye devam ediyorum
Ay hadi insallah. Test ne zaman yapacaksin?
inşaallah canımmmm.iyiyim nukram sen nasılsın? yok tatlım ya, walla Allah günah yazmasın da, ben artık ayağımı kaldırıp abdest bile alamıyorumnamazlar da öyle düzensiz yani. Ama yatarak secde yapamıyorum ya, zaten eğilip kalkarken başım dönüyor. Mecbur oturuyorum ben hala Allah böyle kabul etsin inşallah
göğüs koruyucu kullan bari yara olmasın cutem, kullanıyor musun? yara olunca çok acıyormuş
ayyy hadi inşallah adet olmazsın canımmmm
Kalkanla emmiyr cnm. Aciyinca hiyyyy diyrm. Bakiyrm suratima ama bi yandanda memeyi sunduruyr.... ah ah. Gelin su asamalara sizler de emiiyiyim nukram sen nasılsın? yok tatlım ya, walla Allah günah yazmasın da, ben artık ayağımı kaldırıp abdest bile alamıyorumnamazlar da öyle düzensiz yani. Ama yatarak secde yapamıyorum ya, zaten eğilip kalkarken başım dönüyor. Mecbur oturuyorum ben hala Allah böyle kabul etsin inşallah
göğüs koruyucu kullan bari yara olmasın cutem, kullanıyor musun? yara olunca çok acıyormuş
Canımm ayağını kaldırma zaten ben ayağımı kaldırmayı taa transferden sonra bıraktım ayağıma en son duşakabinin içinde su döküyorum küçük bir banyo tası aldım onun için secdeyede eğilmek zorunda değilsin sen bedeninin durumuna göre hareket et biliyorsun ibadetlerde kolaylık elbet var zorlama kendini :)iyiyim nukram sen nasılsın? yok tatlım ya, walla Allah günah yazmasın da, ben artık ayağımı kaldırıp abdest bile alamıyorumnamazlar da öyle düzensiz yani. Ama yatarak secde yapamıyorum ya, zaten eğilip kalkarken başım dönüyor. Mecbur oturuyorum ben hala Allah böyle kabul etsin inşallah
Canımm inşaallah gönlündeki gerçek olsun :)içimden hiç test yapmak gelmiyo cutem.o kadar çok korkuyorum ki.
testi yaptıktan sonra o bekleme anı varya ne hayallerle bekliyorum.eşime nasıl söylerim nasıl seviniriz bunları düşünürken tek çizgi beliriyo ya mahfoluyorum işte
biraz daha bekliyim bakalım nolucak.
inşaallah canımmmm.
Yusram ben iyiyim hamdolsun sıcak ve midemdeki yangın dışında midemdeki yangına artık şurup yeterli gelmiyor tahin rahatlattı midemi gece.arada enerji patlaması yaşıyorum Cutemm seni Eflali anıyorum o zaman hoopp Nukra hanım yavaş diyorum kendime yoksa o patlamayla unutuyorum hamile ve son ayımda olduğumu :)Merhaba kixlar ben hala sicaklardan yaniyorum Allah im ne zaman serinleyecek iyiki cantalarimiz hazir bu hafta hic halim yok
Cutem rahatlikla cikar disler insallah midenden yanada rahatlarsin insallah
Hifa canim insallah cift cizgiyi gorursun dualarimuz seninle
Azerim hayirli olsun bende erken istiyorum tabi babamiz ikna olursa
Eflos sen o eltiyi gormezden gel kendi yavrusunu dusunmeyeni ne yapacan gicik sey
Derya dgrpinar nukra miss nasilsiniz canlar
Nesdem kuzucuk nasil sen daha iui misin
Kizlar hepinizi opuyorum
Merhaba kixlar ben hala sicaklardan yaniyorum Allah im ne zaman serinleyecek iyiki cantalarimiz hazir bu hafta hic halim yok
Eflos sen o eltiyi gormezden gel kendi yavrusunu dusunmeyeni ne yapacan gicik sey
Kizlar hepinizi opuyorum
Canımm inşaallah gönlündeki gerçek olsun :)
Ayyy inşallah canım inşallahhhKalkanla emmiyr cnm. Aciyinca hiyyyy diyrm. Bakiyrm suratima ama bi yandanda memeyi sunduruyr.... ah ah. Gelin su asamalara sizler de emi
Yusrammm iyilik canım, sen nasılsın bakalım? BUrda havalar serinledi, bize gel en iyisi senMerhaba kixlar ben hala sicaklardan yaniyorum Allah im ne zaman serinleyecek iyiki cantalarimiz hazir bu hafta hic halim yok
Kizlar hepinizi opuyorum
Duşa kabine girip çıkmak bile zor inanki nukram, yüksek teknelerden bizim duşakabinCanımm ayağını kaldırma zaten ben ayağımı kaldırmayı taa transferden sonra bıraktım ayağıma en son duşakabinin içinde su döküyorum küçük bir banyo tası aldım onun için secdeyede eğilmek zorunda değilsin sen bedeninin durumuna göre hareket et biliyorsun ibadetlerde kolaylık elbet var zorlama kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?