- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
cok geçmiş olsun.masallah oğlunaAblalarim biz geldik...
Sunnetimizi lokal anestezi ile olduk masaallah
Ameliyathanenin kapisinda yarim saat beklemek ne kadar uzun geldi bir bilseniz
Ameliyattan ciknca cok agladi yavrumara aglamalarimiz devam ediyor ama guluyorda...
Eve geldik yarim saat once kadar...
Az oncede ilk bezini degistim...
Sargidaydi iyi ki yoksa bayilabilirdim
Gozlerimi durduramiyorum bacilarim nasil bir duygudur bu
Neyse ilk ve son ameliyathane kapisinda beklememiz olur ins. ♥
Yarinsa ilk kontrolumuz var ...
Opuyoruz sizi yarim p.p.li oglumla
geçmiş olsun canım, zoru atlattınız, çabucak iyileşir inşallahAblalarim biz geldik...
Ameliyattan ciknca cok agladi yavrumara aglamalarimiz devam ediyor ama guluyorda...
bana göre normal görünüyor canım ama. Sen dinlen bol bol, benim de bugünlerde acayip bir sancım olmuştu, 1-2 gün sürüp geçmişti. Kesenin içinde bebek şuanda görünmeyebilir. Bi daha ne zaman gideceksin?merhabalar bugün doktora gittim dün sancım vardı kesede bebek görünmedi 5 hafta 5 günlük kesenin etrafında kanama varmı dedim görünmez dedi doktor beni sinir etti kızlar bide siz baksanız kesenin durumu nasıl kendi keselerinizle bi kıyaslasanız bu haftalarda nasıldı sizin keseler sekli felan yeri kanama varmı kese etrafında yorumlrsanız sevinirim
evet canım gündüz yatağını diyorum bende alıcamda odama koymak için büyük beşiği oğlumun odasına kurucam gündüz ara ara orda yatırmak için oğlum kardeşine alışısn hep yanımızda görüp kıskanmasın diye, seninkinin marka neydi canım kaydetmemişim benCanim tul bana cazip gelmiyo estetik acidan.dun cocuk sararmasin diye sari tulbent astim nemden terledi kuzum.
canim gecmis olsun.yanlis anlama pimpirik yapman icin soylemiyorum ama detayli usg da mutlaka bobregine baktir.suyu da asla ihmal etme. Agriyan bobreginin uzerine yatma.bu hava tam bobrek havasi.
ins gorursun kuzum.allah gucunu verir merak etme.
canim gunduz yatagini mi diyosun hani su 150 lik olan?eger onu diyosan cok memnunum.pregonun parkindan da memnunum.ama gunduz yatagi cok isime yaradi. Dr hafif egimni yukselt kusmasin dedi tam da uygun oldu.her yere goturuyorum yemek yaparken filan kizim yanimda duruyo.
canim allah damatligini g,rmeyi nasip etsin. Duam sizinle.
disli sipaaa.masallah canim.
ben yaptirmadim. Dun saglik ocagindaki hemsire bi suru laf etmeye kalkti kiiiii agzinin payini esim bilimsel olarak verdi. Eskidenmis tetanoz durumlari.sanki evde doguruyos pasli makasla kesiliyo gobekleri.
Ne kadar uzak o kadar tatli.
Dun babam geldi ve bize hak verdi.ailende olsa bi yere kadar arkadassss.
senin eşin daha farklı versiyon:) benim eşim dört sene ağladı resmen memlekete gitmek içinbizde nemkejetteyiz ama annem yok.bi eşimin tarafi onlarda anlayışlidir sık sık gelmezler.ben rahatim da esim gidicem de gidicem diyo başka memleketlere.ben de rahatlik batıyor diyorum.
öyle canım benim şimdiki zaman çok farklı.esim tayin istiycem gidicez diyo kv cildiriyor benim gözüm görmesin gittiğiniz gunleri diyo farkli zihniyet ogullarim dizimin dibinden ayrılmasın istiyor. buyuk kaynım tayin istedi gitti.esim de istiycem diyor ben de diyorum o zaman annen kalpten gider . düşün artik ev alirken bile oğullarina evinin yakinindan aldiyro.ha cok mu gelir gider Hayır ama illa gözünün onunde olacak.
canım iyi yaparsın tabi hallet sen iyi ol ki rüzgarımızda iyi olsunAh ah.
Cnm.tek derdi dikkat cekmek.cok basit yani. Mumkun mertebe gormezden gel cnm. Duymamaya calis.
Ben toparliyrm cnm..ama migde bi tutunca zor duzeliyr. Aile hekiminin verdigi sadece asit duzenleyici. Yetmiyr cnm. Sart oldu artik migde dr.u. hem oglum artik en azindan 20 dk.filan babada duruyr. O sirada muayene olurum rahatlikla. Hem havalar sogumadan da halledeyim istedim.
Bir de ne farkettim biliyr musun cnm. sanirim ben bebekten korkuyrm. Tek kalinca. Birileri varsa sorun yok. Ama tek olunca korku sariyr. Bana bisi olacak ve ona bakamayacagim gibi geliyr hep. Ilk hastalanmistim ya yuzum gozum sismisti. Ondam sonra kaldi bu korku ben de.
aynen canım öğrenmek ne güzel bende neler öğrendim burda sürekli araştırırım okurum ne bileyim bilgi gibisi var mı, ben yıpranmıyorumda canım gözümün önünde yapınca itici geliyor yan yana gelmek istemiyorum çok soğudumEflalim tavsiyeden anlamayan için kendini yıpratma canım huylu huyundan vazgeçmez başına ne gelirse gelsin ders almaz ne uyuz bi karakter tipidir bilirim.Biz eltimlerle hep fikir alışverişi yaparız hiç kulak ardı etmeyiz birbirimizi çok severim yeni şeyler öğrenmeyi yapmayı sonuçta insanız ve hep öğrenwceğimiz birşeyler vardır mutlakamesela burda sizlerden öğrendiğim bilgileri kaç sene yaşasam öğrenemezdim gerçekten :)
canım oğlumda bende hep normal kıldım son ay oturararak kıldım secdeye gittim ama bunda secdeye gidemiyorum sancım oluyorDeryam nasılsın canım :) namazda zorlanıyorum demiştin ne yaptın bi kolayını bulabildin mi ben oturarak iki dizüstü dizlerimi birbirinden gayet ayrı tutarak secdeye gidebiliyorum dün nette baktım gebelikte böyle bir egzersiz varmış normal doğum olacaklar için ben bilmeden yapıyormyşum gerçi nasıl doğum yapacağım belli değil ama
ayyy canım inşaallah hamilesindiryürekten aminnn aminnnn
bu arada dün adet günümdü.henüz olmadım.
dün misafirliğe giderken yollarda çok yoruldum.misafirlikte karnım çok ağrıdı 1 2 saat.sonra geçti hiç ağrımadı.
ümile ümitsizlik arası beklemeye devam ediyorum
canım bizim bura serinelemeye başladı akşamları üşüyorum:) aynen gıcııııkkkMerhaba kixlar ben hala sicaklardan yaniyorum Allah im ne zaman serinleyecek iyiki cantalarimiz hazir bu hafta hic halim yok
Cutem rahatlikla cikar disler insallah midenden yanada rahatlarsin insallah
Hifa canim insallah cift cizgiyi gorursun dualarimuz seninle
Azerim hayirli olsun bende erken istiyorum tabi babamiz ikna olursa
Eflos sen o eltiyi gormezden gel kendi yavrusunu dusunmeyeni ne yapacan gicik sey
Derya dgrpinar nukra miss nasilsiniz canlar
Nesdem kuzucuk nasil sen daha iui misin
Kizlar hepinizi opuyorum
canım gözünaydın olsun geçmiş bitmiş hamdolsun damatlığını da gör inşaallahAblalarim biz geldik...
kesen normal görünüyor canım, bebek daha görünmez erkenmerhabalar bugün doktora gittim dün sancım vardı kesede bebek görünmedi 5 hafta 5 günlük kesenin etrafında kanama varmı dedim görünmez dedi doktor beni sinir etti kızlar bide siz baksanız kesenin durumu nasıl kendi keselerinizle bi kıyaslasanız bu haftalarda nasıldı sizin keseler sekli felan yeri kanama varmı kese etrafında yorumlrsanız sevinirim
Ne kadar yorgunum yawwwww
Hepsi üst üste geldi bugün üniversite kaydimi tamamlamak için aldim belgeleri carsiya indim babamla heyy gidi kafa kalmamiski gittim kargoya eee hani zarf hani adres
Don bi daha kırtasiye ara zarfi aldim net bulup adrese bakamiyorum bi daha internet ara
Bu kafayla Nasi okuyacakdam ben
Bi kac isim daha vardi baya gezmen gerekti simdi girdim ama bu cati agrisimi nedir yamulttu beni
Birdeeeee oturdugumuz arsanin muteahhitle anlasma durumu var yani bi ihtimal 2 hafta icinde tasinmam gerekebilir
Nasi yapcam ben bu isleri
ay canim hadi inş müjdeli haberini bekliyorum inşallahiçimden hiç test yapmak gelmiyo cutem.o kadar çok korkuyorum ki.
testi yaptıktan sonra o bekleme anı varya ne hayallerle bekliyorum.eşime nasıl söylerim nasıl seviniriz bunları düşünürken tek çizgi beliriyo ya mahfoluyorum işte
biraz daha bekliyim bakalım nolucak.
inşaallah canımmmm.
Merhaba yusram ben iyiyim çok şükür adima.az kaldi canım serinlersin cok yakında.gem bebiş çıkacak icinde hem havalar serinliycek ins:)Merhaba kixlar ben hala sicaklardan yaniyorum Allah im ne zaman serinleyecek iyiki cantalarimiz hazir bu hafta hic halim yok
Cutem rahatlikla cikar disler insallah midenden yanada rahatlarsin insallah
Hifa canim insallah cift cizgiyi gorursun dualarimuz seninle
Azerim hayirli olsun bende erken istiyorum tabi babamiz ikna olursa
Eflos sen o eltiyi gormezden gel kendi yavrusunu dusunmeyeni ne yapacan gicik sey
Derya dgrpinar nukra miss nasilsiniz canlar
Nesdem kuzucuk nasil sen daha iui misin
Kizlar hepinizi opuyorum
çok geçmiş olsun hemen toparlanir inş yavrucak. biz de onu opuyoruz:)Ablalarim biz geldik...
icin rahat olsun canım dr bi sıkıntı olsa söylerdi ilk zamanlar sanci oluyr bende de olmustu. kesen normal görünüyor.merhabalar bugün doktora gittim dün sancım vardı kesede bebek görünmedi 5 hafta 5 günlük kesenin etrafında kanama varmı dedim görünmez dedi doktor beni sinir etti kızlar bide siz baksanız kesenin durumu nasıl kendi keselerinizle bi kıyaslasanız bu haftalarda nasıldı sizin keseler sekli felan yeri kanama varmı kese etrafında yorumlrsanız sevinirim
canım sekli felan nasıl sen kendi bebeğinin kesesine yorumlarsan yada bilgin varsa.haftaya perşembe gununu gel dedi kanama olsada görünmez deyince bu doktorda sinir etti.canım dinleniyorum ama işte cok sagolgeçmiş olsun canım, zoru atlattınız, çabucak iyileşir inşallah
bana göre normal görünüyor canım ama. Sen dinlen bol bol, benim de bugünlerde acayip bir sancım olmuştu, 1-2 gün sürüp geçmişti. Kesenin içinde bebek şuanda görünmeyebilir. Bi daha ne zaman gideceksin?
cok tsk ederim sagolasın valla içime bi sinen bi doktor olmayınca maalesef o yüzden sıkıyor insanın canınıay canim hadi inş müjdeli haberini bekliyorum inşallah
Merhaba yusram ben iyiyim çok şükür adima.az kaldi canım serinlersin cok yakında.gem bebiş çıkacak icinde hem havalar serinliycek ins:)
çok geçmiş olsun hemen toparlanir inş yavrucak. biz de onu opuyoruz:)
icin rahat olsun canım dr bi sıkıntı olsa söylerdi ilk zamanlar sanci oluyr bende de olmustu. kesen normal görünüyor.
sinir stres yapma canım bence sinir herzaman etkiliyor boşver iş bi şekilde olur sen uzme kendini bebişiniSabahtan beri adet sancım var normal diye düşünüyorum endişelenmelimiyim kızlar, sinirden mi ağrıyor nedir
Normal değil derseniz gideyim acile, duş aldım ama geçmedi, çok değil aslında ama daha önceki kötü tecrübeden korkum oldu işte
Kv gil, gıcık eltinin halılarını yıkamışlar peeeesss diyorum birde getirip balkonuma astılar şeytan diyor git at aşağı hepsinibugün ve yarın kışlık domates koyacaktık iş var ya hastaymış yine çatlıycam orta yerimden, sancım var daha kimseye demedim
ah eflalim bilmiyorum kadar normal mi.cok şiddetliyse dinlenince geçmiyorsa riske atma derim.ay i nasıl kadın öyle yaa yarın öbür gün doğurduğu cocugu da onlara baktirir. onun icin canini sıktigina değmez.Sabahtan beri adet sancım var normal diye düşünüyorum endişelenmelimiyim kızlar, sinirden mi ağrıyor nedir
Normal değil derseniz gideyim acile, duş aldım ama geçmedi, çok değil aslında ama daha önceki kötü tecrübeden korkum oldu işte
Kv gil, gıcık eltinin halılarını yıkamışlar peeeesss diyorum birde getirip balkonuma astılar şeytan diyor git at aşağı hepsinibugün ve yarın kışlık domates koyacaktık iş var ya hastaymış yine çatlıycam orta yerimden, sancım var daha kimseye demedim
Amiiin ins cnm aslinda bi taraftan oyalanmisinş laliaslında : 36766579 .!.:evet canım gügeçeryaninda ını diyorum bendeilıcamda odama koymak için büyük beşiği oğlumun odasına kurucam gündüz ara ara orda yatırmak için oğlum kardeşine alışısn hep yanımızda görüp kıskanmasın diye, seninkinin marka neydi canım kaydetmemişim ben
aynen canım kv gili severim kp gıcıklık eder arada karışmaya çalışır ama inan kendi ailemin yaptıklarından sorunlarından bıktım görmek istemiyorum keşke eşim beni anlayıp dinleseydi
canım annenle ne oldu bilmiyorum ama eminim haklısındır sen durduk yere kimseyle tartışmazsın zaten
senin eşin daha farklı versiyon:) benim eşim dört sene ağladı resmen memlekete gitmek için
canım iyi yaparsın tabi hallet sen iyi ol ki rüzgarımızda iyi olsun
canım sen hasta olmasanda o korkun olacaktı, benim aklıma hep şey gelirdi ya düşüp bayılırsam ne bileyim sandalyeye çıkıp bir şey alırken düşersem bir şey olursa oğlum ağlar ağlar kimse duymaz ne yaparım ben derdim, bir ara çok ciddi takıntı oldu bende ablama sordum o da dedi ki çok normal bende aynı şeyleri düşünüyorum, hasta olmasanda düşünürdün cutem, şimdi hala aklıma geliyor ama diyorum oğlum büyüdü ve dediğin gibi kv gil aşağıda olduğu için daha rahatım duyarlar nasılsa, kendini çok kötü hissettiğin vakit mesela eşini anneni ara ben pek iyi değilim arada bir telle arayın beni yoklayın de
aynen canım öğrenmek ne güzel bende neler öğrendim burda sürekli araştırırım okurum ne bileyim bilgi gibisi var mı, ben yıpranmıyorumda canım gözümün önünde yapınca itici geliyor yan yana gelmek istemiyorum çok soğudum
canım oğlumda bende hep normal kıldım son ay oturararak kıldım secdeye gittim ama bunda secdeye gidemiyorum sancım oluyor
ayyy canım inşaallah hamilesindir
canım bizim bura serinelemeye başladı akşamları üşüyorum:) aynen gıcııııkkk
canım gözünaydın olsun geçmiş bitmiş hamdolsun damatlığını da gör inşaallah
kesen normal görünüyor canım, bebek daha görünmez erken
oyy okurken yoruldum kolay gelsin canım taşınma kötü olur ama sen zaten büyük ev istiyordun kuzun nasibiyle geliyordur annesi
aynen canım işte hormonlar mahvetti beni:)sinir stres yapma canım bence sinir herzaman etkiliyor boşver iş bi şekilde olur sen uzme kendini bebişini
canım vajinamda da acı var ondan endişeleniyorum düşüktede doğumda da aynı acı oluyor açılma acısı bilemiyorum böyle endişeyle geçmez dört ay, erken doğum korkusu sardı beni nedenseah eflalim bilmiyorum kadar normal mi.cok şiddetliyse dinlenince geçmiyorsa riske atma derim.ay i nasıl kadın öyle yaa yarın öbür gün doğurduğu cocugu da onlara baktirir. onun icin canini sıktigina değmez.
canım bence güzel olur beklediğin fırsat geldi ayağına inşaallah içine sinen bir ev bulursunda rahat edersinizAmiiin ins cnm aslinda bi taraftan oyalanmis
olurum vakit hizli gecer diyorum tabi ev bakmak zor is neyseki ailem yanimda annem hallederiz ev olsun yeterki diyor
Oglumda pazartesi krese basliyor cok sukur
Su eylul ayni bi atlatsam
Kızlar mrb nasılsınız işler çok yoğun giremedim kaç gündürşuan telden yazıyorum.
salı kont. Vardı 635 gr olmuşuz :)) çok şükür bir sorunumuz yok. Bugün sabah ta şeker yüklemesi yapıldı. Sonuçlarım Normal :) ama idrarda enfeksiyon var kasık ağrılarım bu yüzden sanırım. Onun için ilaç verdi. 1 ay sonra kont. Gidicem. Bu arada çok terlemeye başladım uyurken bile terliyorum
Benden haberler böyle.
Geçmişi okuyamadım fırsat bulunca okucm inş herkes iyidir. Öpüldünüz
evet canım gündüz yatağını diyorum bende alıcamda odama koymak için büyük beşiği oğlumun odasına kurucam gündüz ara ara orda yatırmak için oğlum kardeşine alışısn hep yanımızda görüp kıskanmasın diye, seninkinin marka neydi canım kaydetmemişim ben
aynen canım kv gili severim kp gıcıklık eder arada karışmaya çalışır ama inan kendi ailemin yaptıklarından sorunlarından bıktım görmek istemiyorum keşke eşim beni anlayıp dinleseydi
canım annenle ne oldu bilmiyorum ama eminim haklısındır sen durduk yere kimseyle tartışmazsın zaten
senin eşin daha farklı versiyon:) benim eşim dört sene ağladı resmen memlekete gitmek için
canım iyi yaparsın tabi hallet sen iyi ol ki rüzgarımızda iyi olsun
canım sen hasta olmasanda o korkun olacaktı, benim aklıma hep şey gelirdi ya düşüp bayılırsam ne bileyim sandalyeye çıkıp bir şey alırken düşersem bir şey olursa oğlum ağlar ağlar kimse duymaz ne yaparım ben derdim, bir ara çok ciddi takıntı oldu bende ablama sordum o da dedi ki çok normal bende aynı şeyleri düşünüyorum, hasta olmasanda düşünürdün cutem, şimdi hala aklıma geliyor ama diyorum oğlum büyüdü ve dediğin gibi kv gil aşağıda olduğu için daha rahatım duyarlar nasılsa, kendini çok kötü hissettiğin vakit mesela eşini anneni ara ben pek iyi değilim arada bir telle arayın beni yoklayın de
aynen canım öğrenmek ne güzel bende neler öğrendim burda sürekli araştırırım okurum ne bileyim bilgi gibisi var mı, ben yıpranmıyorumda canım gözümün önünde yapınca itici geliyor yan yana gelmek istemiyorum çok soğudum
canım oğlumda bende hep normal kıldım son ay oturararak kıldım secdeye gittim ama bunda secdeye gidemiyorum sancım oluyor
ayyy canım inşaallah hamilesindir
canım bizim bura serinelemeye başladı akşamları üşüyorum:) aynen gıcııııkkk
canım gözünaydın olsun geçmiş bitmiş hamdolsun damatlığını da gör inşaallah
kesen normal görünüyor canım, bebek daha görünmez erken
oyy okurken yoruldum kolay gelsin canım taşınma kötü olur ama sen zaten büyük ev istiyordun kuzun nasibiyle geliyordur annesi
ay canim hadi inş müjdeli haberini bekliyorum inşallah
Merhaba yusram ben iyiyim çok şükür adima.az kaldi canım serinlersin cok yakında.gem bebiş çıkacak icinde hem havalar serinliycek ins:)
çok geçmiş olsun hemen toparlanir inş yavrucak. biz de onu opuyoruz:)
icin rahat olsun canım dr bi sıkıntı olsa söylerdi ilk zamanlar sanci oluyr bende de olmustu. kesen normal görünüyor.
yok canım seni yanlış anlamam ben. hatta belki vaktin olur da görür bir şeyler yazarsın diye ümit ediyordum.Canim tul bana cazip gelmiyo estetik acidan.dun cocuk sararmasin diye sari tulbent astim nemden terledi kuzum.
canim gecmis olsun.yanlis anlama pimpirik yapman icin soylemiyorum ama detayli usg da mutlaka bobregine baktir.suyu da asla ihmal etme. Agriyan bobreginin uzerine yatma.bu hava tam bobrek havasi.
ins gorursun kuzum.allah gucunu verir merak etme.
canim gunduz yatagini mi diyosun hani su 150 lik olan?eger onu diyosan cok memnunum.pregonun parkindan da memnunum.ama gunduz yatagi cok isime yaradi. Dr hafif egimni yukselt kusmasin dedi tam da uygun oldu.her yere goturuyorum yemek yaparken filan kizim yanimda duruyo.
canim allah damatligini g,rmeyi nasip etsin. Duam sizinle.
disli sipaaa.masallah canim.
ben yaptirmadim. Dun saglik ocagindaki hemsire bi suru laf etmeye kalkti kiiiii agzinin payini esim bilimsel olarak verdi. Eskidenmis tetanoz durumlari.sanki evde doguruyos pasli makasla kesiliyo gobekleri.
Ne kadar uzak o kadar tatli.
Dun babam geldi ve bize hak verdi.ailende olsa bi yere kadar arkadassss.
ay valla ben de atlattım şükür.Miss canım ağrın ne durumda.
Dgrpnr ben sancıyı peşpeşe su içerek atlattım2 kere Nesdem su su su demişti gecenin bir yarısı iyiki varsın Nesdemim.
Duham doktorum doğuma doktorlar paslı paslı makaslarla aletlerle girerse sorun olur öyle bir şey de bu zamanda yok artık sen bi dozu vurdur ikinci sana kalmış dedi.
Azerim canım hayırlı uğurlu olsun inşaallah sünnetiniz çabucak iyileşsin kuzun ilk gece biraz sıkıntılı sonrasında rahat diyor bebeklerini sünnet yaptıran arkadaşlarım benim doktorumda erken sünnet yaptırmanı tavsiye ederim dedi bezin içinde daha kolay iyileşiyor dedi.
Cutem minicik dişler çıkaracak olan kuzucuğuna kolaylık diliyorum pat pat pat çıkarsın o minicik dişlerini inşaallah kolayca.
Nesdemim bende vazgeçtim tülden tavsiyelerin için sağol canım nasılsın inşaallah daha iyisindir kuzunu öp annesi yerime...
oy maaşallah size.Ablalarim biz geldik...
hehe tam benim işler gibi olmuş senin işler.Ne kadar yorgunum yawwwww
Hepsi üst üste geldi bugün üniversite kaydimi tamamlamak için aldim belgeleri carsiya indim babamla heyy gidi kafa kalmamiski gittim kargoya eee hani zarf hani adres
Don bi daha kırtasiye ara zarfi aldim net bulup adrese bakamiyorum bi daha internet ara
Bi kac isim daha vardi baya gezmen gerekti simdi girdim ama bu cati agrisimi nedir yamulttu beni
Birdeeeee oturdugumuz arsanin muteahhitle anlasma durumu var yani bi ihtimal 2 hafta icinde tasinmam gerekebilir
oo maaşallah kuzuya tombul olmuş:)Kızlar mrb nasılsınız işler çok yoğun giremedim kaç gündürşuan telden yazıyorum.
salı kont. Vardı 635 gr olmuşuz :)) çok şükür bir sorunumuz yok. Bugün sabah ta şeker yüklemesi yapıldı. Sonuçlarım Normal :) ama idrarda enfeksiyon var kasık ağrılarım bu yüzden sanırım. Onun için ilaç verdi. 1 ay sonra kont. Gidicem. Bu arada çok terlemeye başladım uyurken bile terliyorum
Benden haberler böyle.
canım valla burdaki cogu doktordan cok daha iyi yönlendiriyorsun cok sagol rüzgar nasıl oldu sık sık dus yaptır canım rahatlatırEflal cnm.istersen bi gorun dr.a cnm.
Angel tatlim. Bence kese seklin gayet guzel. Tabiki dr degilim ama ana duzgun geldi sekli filan. Daha bebek gorunmez zaten cnm.
Missy kolay gelsin cnm.
Rosechina tatlim. Gozun aydin masallah size.
kolay gelsin canim bi de boya yapıcaktın demi yapmamissindir ins tasinirsan taşındığın evi mis gibi temizler oturursun inş.Ne kadar yorgunum yawwwww
Kızlar mrb nasılsınız işler çok yoğun giremedim kaç gündürşuan telden yazıyorum.
Benden haberler böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?