Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cok geçmiş olsun.masallah oğluna

geçmiş olsun canım, zoru atlattınız, çabucak iyileşir inşallah

bana göre normal görünüyor canım ama. Sen dinlen bol bol, benim de bugünlerde acayip bir sancım olmuştu, 1-2 gün sürüp geçmişti. Kesenin içinde bebek şuanda görünmeyebilir. Bi daha ne zaman gideceksin?

[QUOTEükür ikizi91, post: 36764809, member: 500555"]Ablalarim biz geldik...
Sunnetimizi lokal anestezi ile olduk masaallah
Ameliyathanenin kapisinda yarim saat beklemek ne kadar uzun geldi bir bilseniz
Ameliyattan ciknca cok agladi yavrum ara aglamalarimiz devam ediyor ama guluyorda...
Eve geldik yarim saat once kadar...
Az oncede ilk bezini degistim...
Sargidaydi iyi ki yoksa bayilabilirdim
Gozlerimi durduramiyorum bacilarim nasil bir duygudur bu
Neyse ilk ve son ameliyathane kapisinda beklememiz olur ins. ♥
Yarinsa ilk kontrolumuz var ...
Opuyoruz sizi yarim p.p.li oglumla
[/QUOTE]
Oyyy cok sukur atlatmisiniz benimkiler olana
kadar biri 5.5 biri 1yasinda olur yani seneye yaza dusunuyom ama nasi dayanicam kiz bennn

Ne kadar yorgunum yawwwww
Hepsi üst üste geldi bugün üniversite kaydimi tamamlamak için aldim belgeleri carsiya indim babamla heyy gidi kafa kalmamiski gittim kargoya eee hani zarf hani adres
Don bi daha kırtasiye ara zarfi aldim net bulup adrese bakamiyorum bi daha internet ara
Bu kafayla Nasi okuyacakdam ben
Bi kac isim daha vardi baya gezmen gerekti simdi girdim ama bu cati agrisimi nedir yamulttu beni
Birdeeeee oturdugumuz arsanin muteahhitle anlasma durumu var yani bi ihtimal 2 hafta icinde tasinmam gerekebilir
Nasi yapcam ben bu isleri

evet canım gündüz yatağını diyorum bende alıcamda odama koymak için büyük beşiği oğlumun odasına kurucam gündüz ara ara orda yatırmak için oğlum kardeşine alışısn hep yanımızda görüp kıskanmasın diye, seninkinin marka neydi canım kaydetmemişim ben

aynen canım kv gili severim kp gıcıklık eder arada karışmaya çalışır ama inan kendi ailemin yaptıklarından sorunlarından bıktım görmek istemiyorum keşke eşim beni anlayıp dinleseydi

canım annenle ne oldu bilmiyorum ama eminim haklısındır sen durduk yere kimseyle tartışmazsın zaten
senin eşin daha farklı versiyon:) benim eşim dört sene ağladı resmen memlekete gitmek için
canım iyi yaparsın tabi hallet sen iyi ol ki rüzgarımızda iyi olsun

canım sen hasta olmasanda o korkun olacaktı, benim aklıma hep şey gelirdi ya düşüp bayılırsam ne bileyim sandalyeye çıkıp bir şey alırken düşersem bir şey olursa oğlum ağlar ağlar kimse duymaz ne yaparım ben derdim, bir ara çok ciddi takıntı oldu bende ablama sordum o da dedi ki çok normal bende aynı şeyleri düşünüyorum, hasta olmasanda düşünürdün cutem, şimdi hala aklıma geliyor ama diyorum oğlum büyüdü ve dediğin gibi kv gil aşağıda olduğu için daha rahatım duyarlar nasılsa, kendini çok kötü hissettiğin vakit mesela eşini anneni ara ben pek iyi değilim arada bir telle arayın beni yoklayın de
aynen canım öğrenmek ne güzel bende neler öğrendim burda sürekli araştırırım okurum ne bileyim bilgi gibisi var mı, ben yıpranmıyorumda canım gözümün önünde yapınca itici geliyor yan yana gelmek istemiyorum çok soğudum
canım oğlumda bende hep normal kıldım son ay oturararak kıldım secdeye gittim ama bunda secdeye gidemiyorum sancım oluyor
ayyy canım inşaallah hamilesindir
canım bizim bura serinelemeye başladı akşamları üşüyorum:) aynen gıcııııkkk
canım gözünaydın olsun geçmiş bitmiş hamdolsun damatlığını da gör inşaallah
kesen normal görünüyor canım, bebek daha görünmez erken

oyy okurken yoruldum kolay gelsin canım taşınma kötü olur ama sen zaten büyük ev istiyordun kuzun nasibiyle geliyordur annesi

ay canim hadi inş müjdeli haberini bekliyorum inşallah
Merhaba yusram ben iyiyim çok şükür adima.az kaldi canım serinlersin cok yakında.gem bebiş çıkacak icinde hem havalar serinliycek ins:)
çok geçmiş olsun hemen toparlanir inş yavrucak. biz de onu opuyoruz:)
icin rahat olsun canım dr bi sıkıntı olsa söylerdi ilk zamanlar sanci oluyr bende de olmustu. kesen normal görünüyor.

Sabahtan beri adet sancım var normal diye düşünüyorum endişelenmelimiyim kızlar, sinirden mi ağrıyor nedir

Normal değil derseniz gideyim acile, duş aldım ama geçmedi, çok değil aslında ama daha önceki kötü tecrübeden korkum oldu işte

Kv gil, gıcık eltinin halılarını yıkamışlar peeeesss diyorum birde getirip balkonuma astılar şeytan diyor git at aşağı hepsini bugün ve yarın kışlık domates koyacaktık iş var ya hastaymış yine çatlıycam orta yerimden, sancım var daha kimseye demedim

canım sekli felan nasıl sen kendi bebeğinin kesesine yorumlarsan yada bilgin varsa.haftaya perşembe gununu gel dedi kanama olsada görünmez deyince bu doktorda sinir etti.canım dinleniyorum ama işte cok sagol

cok tsk ederim sagolasın valla içime bi sinen bi doktor olmayınca maalesef o yüzden sıkıyor insanın canını

sinir stres yapma canım bence sinir herzaman etkiliyor boşver iş bi şekilde olur sen uzme kendini bebişini

ah eflalim bilmiyorum kadar normal mi.cok şiddetliyse dinlenince geçmiyorsa riske atma derim.ay i nasıl kadın öyle yaa yarın öbür gün doğurduğu cocugu da onlara baktirir. onun icin canini sıktigina değmez.

Amiiin ins cnm aslinda bi taraftan oyalanmis

olurum vakit hizli gecer diyorum tabi ev bakmak zor is neyseki ailem yanimda annem hallederiz ev olsun yeterki diyor
Oglumda pazartesi krese basliyor cok sukur
Su eylul ayni bi atlatsam

Kızlar mrb nasılsınız işler çok yoğun giremedim kaç gündür şuan telden yazıyorum.
salı kont. Vardı 635 gr olmuşuz :)) çok şükür bir sorunumuz yok. Bugün sabah ta şeker yüklemesi yapıldı. Sonuçlarım Normal :) ama idrarda enfeksiyon var kasık ağrılarım bu yüzden sanırım. Onun için ilaç verdi. 1 ay sonra kont. Gidicem. Bu arada çok terlemeye başladım uyurken bile terliyorum
Benden haberler böyle.

Geçmişi okuyamadım fırsat bulunca okucm inş herkes iyidir. Öpüldünüz

sinir stres yapma canım bence sinir herzaman etkiliyor boşver iş bi şekilde olur sen uzme kendini bebişini
aynen canım işte hormonlar mahvetti beni:)
ah eflalim bilmiyorum kadar normal mi.cok şiddetliyse dinlenince geçmiyorsa riske atma derim.ay i nasıl kadın öyle yaa yarın öbür gün doğurduğu cocugu da onlara baktirir. onun icin canini sıktigina değmez.
canım vajinamda da acı var ondan endişeleniyorum düşüktede doğumda da aynı acı oluyor açılma acısı bilemiyorum böyle endişeyle geçmez dört ay, erken doğum korkusu sardı beni nedense

öyle yapacak zaten, az önce oğlumu bahçeye indirdim kaynım beni çağırıyor bir baksana diye hanım yatmış iki seksen, geceden beri sancısı varmış sancı dediği alt bölgede bıçak saplanması tarifte edemiyor ben sordum şöyle mi böyle mi diye tarif ettim, normal o ağrılar yalancı sancılar kasılmalar bebek aşağı dönüyordur ondandır için rahat etmiyorsa gidin acile ama doğum sancına benzemiyor tarifin dedim, yarın kontrolü varmış kaynım yarın sorarsın demiş, ben karışmam dediğim gibi geçmezse gidersiniz acile sancı varsa nst de çıkar dedim, sanki verdiğim aklı dinleyecek, daha soluna yatması gerektiğini bilmiyor yatmış sırt üstü, dedim soluna yat sırt üstü yatma kordon dolanır boynuna bebek rahat edemez beslenemez o şekilde, dinleyeceğini hiç sanmam ama benden günah gitti ben söylüyorum bildiğimi
Amiiin ins cnm aslinda bi taraftan oyalanmis

olurum vakit hizli gecer diyorum tabi ev bakmak zor is neyseki ailem yanimda annem hallederiz ev olsun yeterki diyor
Oglumda pazartesi krese basliyor cok sukur
Su eylul ayni bi atlatsam
canım bence güzel olur beklediğin fırsat geldi ayağına inşaallah içine sinen bir ev bulursunda rahat edersiniz

maşaallah canım kuzuna

inşaallah kızlar.
karnım ağrımıyo ama bazen kalçama hafif ağrılar giriyo.
bide aşırı sinirliyim özellikle eşime karşı.oda hakediyo zaten

Eflal cnm.istersen bi gorun dr.a cnm.

Angel tatlim. Bence kese seklin gayet guzel. Tabiki dr degilim ama ana duzgun geldi sekli filan. Daha bebek gorunmez zaten cnm.

Missy kolay gelsin cnm.

Rosechina tatlim. Gozun aydin masallah size.

yok canım seni yanlış anlamam ben. hatta belki vaktin olur da görür bir şeyler yazarsın diye ümit ediyordum.
11inde kontrolüm var, doktoruma söyleyeceğim, aldım notumu. suyu şimdi daha çok içiyorum ve iyiyim şükür.

ay valla ben de atlattım şükür.
su ilaçmış meğer:)
oy maaşallah size.
yumurtanın sarısı gitti pipinin yarısı
hehe tam benim işler gibi olmuş senin işler.
ben hep böyle leylayım:)
taşınma olasılığı kötü olmuş canım, Allah kolaylık versin.
oo maaşallah kuzuya tombul olmuş:)
yüklemen de iyi çıkmış şükür sevindim. enfeksiyondandır tabi kasık ağrın, inşallah hemen geçer.

Eflal cnm.istersen bi gorun dr.a cnm.

Angel tatlim. Bence kese seklin gayet guzel. Tabiki dr degilim ama ana duzgun geldi sekli filan. Daha bebek gorunmez zaten cnm.

Missy kolay gelsin cnm.

Rosechina tatlim. Gozun aydin masallah size.
canım valla burdaki cogu doktordan cok daha iyi yönlendiriyorsun cok sagol rüzgar nasıl oldu sık sık dus yaptır canım rahatlatır

kolay gelsin canim bi de boya yapıcaktın demi yapmamissindir ins tasinirsan taşındığın evi mis gibi temizler oturursun inş.

maşallah kuzuna bol bol su iç canım herseye deva su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…