sorma leylalik had safhada zatenyok canım seni yanlış anlamam ben. hatta belki vaktin olur da görür bir şeyler yazarsın diye ümit ediyordum.
11inde kontrolüm var, doktoruma söyleyeceğim, aldım notumu. suyu şimdi daha çok içiyorum ve iyiyim şükür.
ay valla ben de atlattım şükür.
su ilaçmış meğer:)
oy maaşallah size.
yumurtanın sarısı gitti pipinin yarısı
hehe tam benim işler gibi olmuş senin işler.
ben hep böyle leylayım:)
taşınma olasılığı kötü olmuş canım, Allah kolaylık versin.
oo maaşallah kuzuya tombul olmuş:)
yüklemen de iyi çıkmış şükür sevindim. enfeksiyondandır tabi kasık ağrın, inşallah hemen geçer.
aynen iyiki yapmadim temizligede arkadasi cagiracaktim hepsi duruyo hayirlisiyla bi belli olsa durumumuz yumurta dayandi derlerya oyle oldumkolay gelsin canim bi de boya yapıcaktın demi yapmamissindir ins tasinirsan taşındığın evi mis gibi temizler oturursun inş.
maşallah kuzuna bol bol su iç canım herseye deva su.
misss canim bugun naya uorulmussun kuzunda kismetiyle.geliyoe.hayirli ugurlu olsun zor is.ama annen yakinindaymis.sukursorma leylalik had safhada zaten
aynen iyiki yapmadim temizligede arkadasi cagiracaktim hepsi duruyo hayirlisiyla bi belli olsa durumumuz yumurta dayandi derlerya oyle oldum
İnş cnm hayirli haberler gelir bebegin kismetinemisss canim bugun naya uorulmussun kuzunda kismetiyle.geliyoe.hayirli ugurlu olsun zor is.ama annen yakinindaymis.sukur
Cnm.tarif ettigin zanci duzenli olmaya baslayimca dogum.sancin olacakKizlar.bugun benim.agrim.sancim baya.oldu
Belimden baslayip bacaklarima inen bi agri resmen kemiklerim sizladi birde karnimin alt taraflari cok agridi bunlar dog sanciai degil demi
Yusram bu tarif ettiğin sancıyı 2hafta üstüste aynı gün yaşadım nst de sancı çıkmadı doktorum bu sancılar normal düzenli ve geçmeyen gittikçe çoğalan sancı doğum sancısı dediKizlar.bugun benim.agrim.sancim baya.oldu
Belimden baslayip bacaklarima inen bi agri resmen kemiklerim sizladi birde karnimin alt taraflari cok agridi bunlar dog sanciai degil demi
Allah (cc) razi olsun bacilarim...
Ilk saatlerimiz sikintiliydi simdi cok iyi masaallah ♥
6 aydan once lokal ile yapiuorlarmis inanin cogu kisi memnun...
Ama erken yaptirmayi dusunen hamile bacilarim varsa 4 ay bile gec bence...
Eller ayaklar sabit durmuyor ki...
Ilk saatlerde ayagi eli bezine degdikce agladi yavrum ( her ne kadar korumaya calissamda ) :-(
Ohhhh ilk muruvvetini gormek nasip oldu cok sukur ♥♥♥
Darisi erk
Azerim hayırlı olsun canım Rabbim damatlığınıda göstersin kuzucuğunun :)Allah (cc) razi olsun bacilarim...
Ilk saatlerde ayagi eli bezine degdikce agladi yavrum ( her ne kadar korumaya calissamda ) :-(
Darisi erkek annelerine ♥♥♥
az kaldi canım iyice agirlastin.hafifliycen ama uykusuz gecelere devam:) miniginle.Kızlaarr 2:30 dan beri ayaktayım sancım falan yok ama yatamıyorum sola yatıyorum karnımın sağ tarafı geriliyor acıyor huzursuz oluyorum oturmak daha rahat sanki
Cnm.artik uyuyamaman cok normal.sona yaklastin cunku masallah.Kızlaarr 2:30 dan beri ayaktayım sancım falan yok ama yatamıyorum sola yatıyorum karnımın sağ tarafı geriliyor acıyor huzursuz oluyorum oturmak daha rahat sanki
canım sancım geçti ama alt tarafta var acı, idrardan şüpheleniyorumEflal cnm.istersen bi gorun dr.a cnm.
Angel tatlim. Bence kese seklin gayet guzel. Tabiki dr degilim ama ana duzgun geldi sekli filan. Daha bebek gorunmez zaten cnm.
Missy kolay gelsin cnm.
Rosechina tatlim. Gozun aydin masallah size.
sağol canım azaldıAzeri canim,cabucak iyilessi. Damatligini gor.insallah
Eflos kuzi bi git istersen agrin coksa
Rosa canim masallah kuzuna
alıştırma sancıları canımKizlar.bugun benim.agrim.sancim baya.oldu
amin cnaımAllah (cc) razi olsun bacilarim...
Darisi erkek annelerine ♥♥♥
iki yastık koysan canım oturur vaziyette yatmayı deneKızlaarr 2:30 dan beri ayaktayım sancım falan yok ama yatamıyorum sola yatıyorum karnımın sağ tarafı geriliyor acıyor huzursuz oluyorum oturmak daha rahat sanki
bu ayda olmadı
Cnm. Ben enfeksiyon kaptigimda yanma vardi.bir de az az yapabiliyrdum idrarimi.normal testte cikmisti.Günaydın hanımlar, sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah
Güne yine ağlayarak başladım, sinirlerim resmen harap oldu, oğlum hiç dinlemiyor beni ama hiç sürekli yapıp özür diliyor özür duymak istemiyorum artık, su delisi bulduğu anda her yere su döküyor özellikle koltuklara benim koltuklarda da su leke yapıyor zaten silemiyorum, neyse basit ufak şeyler çok birikti çıldırma noktasındayım, çevremdeki herkesten soğudum....
Kızlar idrar enfeksiyonu ben daha önce yaşamadım hamdolsun, bu ay iki kere normal idrar tahlili yapıldı temiz çıktı, enfeksiyon için kültür mü yapılması lazım yoksa normal idrar tahlilinde de çıkar mı, idrar yaparken kasığımda ağrı oluyor yayılıyor yukarı doğru, yanmam yok ama
inşaallah canım yaa.beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.canım sancım geçti ama alt tarafta var acı, idrardan şüpheleniyorum
sağol canım azaldı
alıştırma sancıları canım
amin cnaım
iki yastık koysan canım oturur vaziyette yatmayı dene
canım benim adını görünce heyecanlandım bende, nasip demekten başka bir şey gelmiyor elden ama senin kuzun yakın hissediyorum
Günaydın hanımlar, sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah
Güne yine ağlayarak başladım, sinirlerim resmen harap oldu, oğlum hiç dinlemiyor beni ama hiç sürekli yapıp özür diliyor özür duymak istemiyorum artık, su delisi bulduğu anda her yere su döküyor özellikle koltuklara benim koltuklarda da su leke yapıyor zaten silemiyorum, neyse basit ufak şeyler çok birikti çıldırma noktasındayım, çevremdeki herkesten soğudum....
Kızlar idrar enfeksiyonu ben daha önce yaşamadım hamdolsun, bu ay iki kere normal idrar tahlili yapıldı temiz çıktı, enfeksiyon için kültür mü yapılması lazım yoksa normal idrar tahlilinde de çıkar mı, idrar yaparken kasığımda ağrı oluyor yayılıyor yukarı doğru, yanmam yok ama
Saol cnm. Insallah benim de bu ruh halim uzun surmeden biter. Karnimdayken boyle degildim. Dogunca baya farkli oldu.evet canım gündüz yatağını diyorum bende alıcamda odama koymak için büyük beşiği oğlumun odasına kurucam gündüz ara ara orda yatırmak için oğlum kardeşine alışısn hep yanımızda görüp kıskanmasın diye, seninkinin marka neydi canım kaydetmemişim ben
aynen canım kv gili severim kp gıcıklık eder arada karışmaya çalışır ama inan kendi ailemin yaptıklarından sorunlarından bıktım görmek istemiyorum keşke eşim beni anlayıp dinleseydi
canım annenle ne oldu bilmiyorum ama eminim haklısındır sen durduk yere kimseyle tartışmazsın zaten
senin eşin daha farklı versiyon:) benim eşim dört sene ağladı resmen memlekete gitmek için
canım iyi yaparsın tabi hallet sen iyi ol ki rüzgarımızda iyi olsun
canım sen hasta olmasanda o korkun olacaktı, benim aklıma hep şey gelirdi ya düşüp bayılırsam ne bileyim sandalyeye çıkıp bir şey alırken düşersem bir şey olursa oğlum ağlar ağlar kimse duymaz ne yaparım ben derdim, bir ara çok ciddi takıntı oldu bende ablama sordum o da dedi ki çok normal bende aynı şeyleri düşünüyorum, hasta olmasanda düşünürdün cutem, şimdi hala aklıma geliyor ama diyorum oğlum büyüdü ve dediğin gibi kv gil aşağıda olduğu için daha rahatım duyarlar nasılsa, kendini çok kötü hissettiğin vakit mesela eşini anneni ara ben pek iyi değilim arada bir telle arayın beni yoklayın de
aynen canım öğrenmek ne güzel bende neler öğrendim burda sürekli araştırırım okurum ne bileyim bilgi gibisi var mı, ben yıpranmıyorumda canım gözümün önünde yapınca itici geliyor yan yana gelmek istemiyorum çok soğudum
canım oğlumda bende hep normal kıldım son ay oturararak kıldım secdeye gittim ama bunda secdeye gidemiyorum sancım oluyor
ayyy canım inşaallah hamilesindir
canım bizim bura serinelemeye başladı akşamları üşüyorum:) aynen gıcııııkkk
canım gözünaydın olsun geçmiş bitmiş hamdolsun damatlığını da gör inşaallah
kesen normal görünüyor canım, bebek daha görünmez erken
oyy okurken yoruldum kolay gelsin canım taşınma kötü olur ama sen zaten büyük ev istiyordun kuzun nasibiyle geliyordur annesi
estagfurullah cnm. Kese boyutunu goremedim. Yazar misin. Crl olmaliydi sanirim.canım valla burdaki cogu doktordan cok daha iyi yönlendiriyorsun cok sagol rüzgar nasıl oldu sık sık dus yaptır canım rahatlatır
O zamnnnnn moral bozmadan ekim ayi senin olsunbu ayda olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?