tamam cnaım sağol o zaman içim rahat olsun enfeksiyon önemliymiş ya tedirgin oldum, cutem birde bu aralar hep erken doğum geliyor aklıma emirde böyle değildim ben bu sefer niye böyle düşünüyorum anlamıyorum içime mi doğuyor yoksaCnm. Ben enfeksiyon kaptigimda yanma vardi.bir de az az yapabiliyrdum idrarimi.normal testte cikmisti.
tabi gelecek kuzum maşaallah umuduna hep böyle ol tez vakitte gelsin kuzun merakla bekliycem fotosunuinşaallah canım yaa.beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.
hiç morel bozmak yok o bebek buraya gelicek
geldiği günde kulağını çekip size foto yollucam,bekleyen tüm annelerin adına
canım bu aralar çok streslisin.bence hormonlarından kaynaklanıyor.biraz kafanı dağıacak bişeyler yap.seni mutlu eden ne varsa onlara daha çok yönel.küçük bebişinede yazık.çocuk stres içinde büyüyor şuan.
şuan önemli olan tek şey sen ve ailen
idrar konusunda bilgim yok canım.
tabi canım karnında hep güvendeydi seninleydi, doğunca böyle değişik düşünceler oluyor işte, inşaallah iyileş bir an önce cutem, tatil yok mu bu sene size sana da iyi gelirdiSaol cnm. Insallah benim de bu ruh halim uzun surmeden biter. Karnimdayken boyle degildim. Dogunca baya farkli oldu.
estagfurullah cnm. Kese boyutunu goremedim. Yazar misin. Crl olmaliydi sanirim.
Ruzgar fena degil cnm. Gun icinde bazen baya fena agliyor. Gunduz hep kicagimda uyuyor. Gece biraz daha iyi gibi. Ama ikimiz de cok yorulduk. artik basim donuyor yorgunluktan. Her aksam yikiyorum canim yaz geldiginden beri. Sudan cikarma diyr. Kizip bagiriyr bana. Biraksam suda uyuyacak
O zamnnnnn moral bozmadan ekim ayi senin olsun
inşaallah canım.hamdolsun metanetimi koruyorumaya çalışıyorum.O zamnnnnn moral bozmadan ekim ayi senin olsun
Kızlar böyle olumsuz yazıyorum canınızı da sıkmak istemiyorum, sizden başka rahatça kimseye içimi dökemiyorum saçma düşüncelerimi bile yazıyorum işte, insanlarda ne dertler var bende basit şeylerle sinir hastası oldum böyle...
Psikoloğa gitmeye karar verdim bende gerçekten şans yok özel hastane bir tane orayada geçen sene gelmişti şimdi dr gitmiş
psikolaglara taş çıkartırsınızne sıkılması canım benim.
hepimizin zaman zaman sorunları oluyo.hergün buraya girip bebek mi konuşucaz :)
herşeyi konuşucaz içimizi döküp rahatlıcaz.
bizde bir nevi psikolog sayılırız
Ayy bbabada Gına geldi sola yatmaktan sirtimin aaltına yadtik koyup Sola meyilli yatiyomKızlaarr 2:30 dan beri ayaktayım sancım falan yok ama yatamıyorum sola yatıyorum karnımın sağ tarafı geriliyor acıyor huzursuz oluyorum oturmak daha rahat sanki
Olacaaaak cok az kaldi bu topicte hamile kalmayan olmayacak insbu ayda olmadı
Ay bende esim kalsin istiyorum hatta oglumdaBu arada bakalimlı ultrasonum haftaya çarşamba inşaallah, geç oldu diyordum ama daha iyiymiş kalp gelişimini tamamlamış oluyormuş
Birde artık devlete gitmek istemiyorum sıra çekecek halim yok milletle uğraşacakda, özeldeki de çok soğuk ama bir kere deniyim diyorum belki değişmiştir:) devlette doğum istemiyorum, özel bütçeyi sarsacak ama eşim yanımda kalsın istiyorum bu sefer sadece annem vs asla istemiyorum, devlettede bu imkan olmaz
Canım seninki özelmiydi, doğum ücretini konuştunuzmu, sezaryene 1000 tl demişler eşim sormuştu, ilkinde annemde eşimde aynı anda kaldı eşim hastane personeli olduğu için sıkıntı olmamıştı şimdi başka kurumda kalamaz devlette, annem horul horul uyudu horultusundan ben uyuyamadım, eşim gözünü kırpmadı eve gelincede oğlum yanımda yattı eşim ayak ucumuza kıvrıldı, özelse eşin kalabilir ama oğlun nasıl olur bilemiyorumAy bende esim kalsin istiyorum hatta oglumda
kalsin istiyorum bakalim nasil olacak bu isler
kese boyutu gs 1.47 cm yazıyor canımSaol cnm. Insallah benim de bu ruh halim uzun surmeden biter. Karnimdayken boyle degildim. Dogunca baya farkli oldu.
estagfurullah cnm. Kese boyutunu goremedim. Yazar misin. Crl olmaliydi sanirim.
Ruzgar fena degil cnm. Gun icinde bazen baya fena agliyor. Gunduz hep kicagimda uyuyor. Gece biraz daha iyi gibi. Ama ikimiz de cok yorulduk. artik basim donuyor yorgunluktan. Her aksam yikiyorum canim yaz geldiginden beri. Sudan cikarma diyr. Kizip bagiriyr bana. Biraksam suda uyuyacak
canım kocaman olmuşsun Masallah yarıyı geçmişsiniz ayy bayağı arkadaş hamileyim diyordu simdi ooo kacuncı haftalara gelmişsinizpsikolaglara taş çıkartırsınız
insan gerçekten en ufak seylere bile sinirlenebiliyor ama sen bebeğini düşün yine de anlatıp rahatlıyorsun niye sıkasın burda cok güzel bi arkadaşlık dostluk var insanlar kimseye anlatamadıklarını burda anlatıp dertleşiyor dertler anlattıkça azalırmış sen sıkma canını bol bol su iç .Kızlar böyle olumsuz yazıyorum canınızı da sıkmak istemiyorum, sizden başka rahatça kimseye içimi dökemiyorum saçma düşüncelerimi bile yazıyorum işte, insanlarda ne dertler var bende basit şeylerle sinir hastası oldum böyle...
Psikoloğa gitmeye karar verdim bende gerçekten şans yok özel hastane bir tane orayada geçen sene gelmişti şimdi dr gitmiş
oooo hoş geldin canım, olduk kocaman yolu yarıladık geçtik bile:) tabi zor yetişirsin işe evde çocuk çok olunca, kolay gelsin sana, gazı da geçsin kuzunun bir an önce inşaallah pek zor gaz derdicanım kocaman olmuşsun Masallah yarıyı geçmişsiniz ayy bayağı arkadaş hamileyim diyordu simdi ooo kacuncı haftalara gelmişsiniz
ben gelemiyorum acaip bir gaz sancısı var oğlanda cok uğraşıyorum eee birde ev kalabalık olunca işlere yetişmek ne mumkunher işi ucundan yaptığımı farkettim
sen nasılsın opuyorum
Sağol canım aynen çok güzel burdaki dostluk, su elimden düşmüyor canım çok içerim beninsan gerçekten en ufak seylere bile sinirlenebiliyor ama sen bebeğini düşün yine de anlatıp rahatlıyorsun niye sıkasın burda cok güzel bi arkadaşlık dostluk var insanlar kimseye anlatamadıklarını burda anlatıp dertleşiyor dertler anlattıkça azalırmış sen sıkma canını bol bol su iç .
Cnm. Tatil yok ;(tamam cnaım sağol o zaman içim rahat olsun enfeksiyon önemliymiş ya tedirgin oldum, cutem birde bu aralar hep erken doğum geliyor aklıma emirde böyle değildim ben bu sefer niye böyle düşünüyorum anlamıyorum içime mi doğuyor yoksa
tabi gelecek kuzum maşaallah umuduna hep böyle ol tez vakitte gelsin kuzun merakla bekliycem fotosunu
haklısın canım ama işte dağıtamıyorum kafamı hobilerim bile gözüme görünmüyor, sorunlar temelden hallolunca rahatlıycam ben
tabi canım karnında hep güvendeydi seninleydi, doğunca böyle değişik düşünceler oluyor işte, inşaallah iyileş bir an önce cutem, tatil yok mu bu sene size sana da iyi gelirdi
vaaaavvv cutemden tahmin geldi
14.7 mm 5+5 de dimi cnm. Benim sipa da 16.7 mm di yani sizinkinde yazan 1.47 bizimki 1.67 idi. Masallah boyutu sekli be rahimdeki kalinlasma yeri cok guzel bence. Hadi insallah geliyr kuzukese boyutu gs 1.47 cm yazıyor canım
iyi olmasına sevindim tatlı yorgunluklar inş en azından biraz daha sürünce dişi daha azalacak ağlamaları ne güzel suyu sevmesi bazı bebekler hiç sevmiyor oda sıkıntı benim yigenim 6 ay kadar morarana kadar ağlıyordu yıkamaya kalkınca.cok güzel suyu sevmesi canım rüzgar uyuyunca sende uzan dinlen yada al kucağına beraber uyuyun dinlen canım
evet canım 5+5 .inşallah canım yaaa su zor zaman bi geçip kalp atışını duysaydım gerçi duymakla bitmiyor.Cnm. Tatil yok ;(
Hifaya tahmin yapmadim seker. Temenni yazsim.
Emirde yasadigin sikintilardan dolayi gozun korktu cnm. Yine olumsuzluk yasayacagim endisesi duydugun icin erken dogum geliyr aklina. Korkma cnm. Erken doguracagini sanmiyrm. Gebe psikolojisi cnm. Gececek yavrum.
14.7 mm 5+5 de dimi cnm. Benim sipa da 16.7 mm di yani sizinkinde yazan 1.47 bizimki 1.67 idi. Masallah boyutu sekli be rahimdeki kalinlasma yeri cok guzel bence. Hadi insallah geliyr kuzu
Yorgunluktan ziyade bu korku beni bitirdi cnm. Bi gecseydi. Dr uyarmisti 6.aya kadar lohusa depresyonuna giriyr dikkat et diye. Sakin olmaya calisiyrm.
Cnm. Tatil yok ;(
Hifaya tahmin yapmadim seker. Temenni yazsim.
Emirde yasadigin sikintilardan dolayi gozun korktu cnm. Yine olumsuzluk yasayacagim endisesi duydugun icin erken dogum geliyr aklina. Korkma cnm. Erken doguracagini sanmiyrm. Gebe psikolojisi cnm. Gececek yavrum.
14.7 mm 5+5 de dimi cnm. Benim sipa da 16.7 mm di yani sizinkinde yazan 1.47 bizimki 1.67 idi. Masallah boyutu sekli be rahimdeki kalinlasma yeri cok guzel bence. Hadi insallah geliyr kuzu
Yorgunluktan ziyade bu korku beni bitirdi cnm. Bi gecseydi. Dr uyarmisti 6.aya kadar lohusa depresyonuna giriyr dikkat et diye. Sakin olmaya calisiyrm.
ah canim ins bi an once çıkar cok zor.yegenim 8 ine girecek hâlâ beze yapiyr tuvalet fobisi var gitmiyor bi turlu ve utanıyor da ikizi var kiz ne guzel gidiyor.annem e gecen anneanne iyiki bezimi yengem görmedi coj utanıyorum keske ölsem de kurtulsam bu bezden demis.icim parcalandi ne olacak sonu bilmiyorum ablam titizlik hastasi kendi derdi yetiyo zaten.Birde malum oğlumu her gün olmasada haftada iki üç gün kreşe vermek istiyordum hatta eşim istemiyor diye ikinciyi bile düşünmüyordum neyse şimdi ne oldu benim sıpam hala bezi bırakamadığı için ben kreşe veremiycem canım buna da çok sıkılıyor, çocuk evde bunaldı anne canım çok sıkılıyor diyor, bir an önce bezi bırakabilsek öyle bunalttı ki bu konu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?