Üşütmüş olabilir misin canım acaba ?Kızlar ben hamile kaldım kalalı böyle sanırım sonradan mı başladı hatırlamıyorum o kadar uzun oldu ki, soğuk ter döküyorum sürekli, teri döktükten sonra rahatlama geliyor tekrar aynısı oluyor gün içinde bir kaç kere oluyor, bilgisi olan yaşayan var mı, daha önce yoktu öyle sıkıntım kansızlığımda yok
yerim onu ben işte mizacı öyleymiş seninkinin, gıcık oluyordum ben koynumda uyumuyor diye:) bakalım eymen nasıl olacak:) iyi olurmuş ikinci yatak size ya da şu yatağa monte edilen beşiklerden de olurmuşEflal.
Cnm biz eve geldik. Bi heves yatagina koydum. Cizzzzz. Aldim. Ara ara denedim tovbe yatmadi. Sadece gogsumde uyudu. Memede degil gogsumde uyudu hep. Benik yatagima bile indiremedim. Oturarak uyudum dusurmeyeyim diye. Derken derken simdi koynumda yatiyr. Ama kendi yataginda asla. Esime diyrm ki oglana besik alana kadar sana yatak alsaydik da orda sen burda biz yatsaydikodamiz.musaitte alirdi tek kisilik yatagi.
))
Yavrum sem simdiki kabuslari gor bir de.
Gece oglumu calmislar. Zorla alt dislerini takmislar)
Disle yatip kalkarsan boyle olur
canım hep öyle düşündüm ama sürekli böyle her gün mü üşütüyorum anlamadım ki, yazın sıcağında bazen battaniye örtüyorum terliyimde üşüttüysem kurtulayım diyeÜşütmüş olabilir misin canım acaba ?
Bünyelerimiz daha hassas ya bu dönemde, bi de yaz şimdi yalınayak geziyoruz camlar filan hep açık farkında olmadan soğuk alıyo olabilirsincanım hep öyle düşündüm ama sürekli böyle her gün mü üşütüyorum anlamadım ki, yazın sıcağında bazen battaniye örtüyorum terliyimde üşüttüysem kurtulayım diye
Buz gibi ter cnm. Fanilami sık su akar. Degismesem hasta olacak kadar. Yeni giyiyrm aninda yine ayni ter. Bunaldim bende.canım normal ter olsa tamam diycem ama soğuk soğuk ter hani ceryanda kalırsında çarpar terlersinya öyle
haklısın canım ben kendimi değişeyim en iyisi:)
canım inşaallah bol bol olsun sütün kızın doya doya içsin, yemen şart canım zorda olsa şart güçten düşme tek başına zaten yoruluyorsun, sen biliyorsundur gerçi yine de yazayım, tahin çok arttırıyor sütü özellikle şıralı tahin bulabilirsen, dereotu, bulgur, lokum, çemen, süt yapıcı çaylar, mutlaka biliyorsundur bilmediğin vardır belki içinde diye yazdım akıl verir gibi olmasın:)
canım gündüz beşiğinin markasını öğrenebilirmiyim
canım soğuk ter mi normal ter tamam da soğuk soğuk bezdirdi beni inan saat başı oluyor artık
Kiz hem de altin dis takmislaryerim onu ben işte mizacı öyleymiş seninkinin, gıcık oluyordum ben koynumda uyumuyor diye:) bakalım eymen nasıl olacak:) iyi olurmuş ikinci yatak size ya da şu yatağa monte edilen beşiklerden de olurmuş
ay cutem güldürdün beni, bak oğlun zorlanmasın diye dişlerini takmışlar rüyanda, aynı mı huzursuzluğu
olabilir canımBünyelerimiz daha hassas ya bu dönemde, bi de yaz şimdi yalınayak geziyoruz camlar filan hep açık farkında olmadan soğuk alıyo olabilirsin
Buz gibi ter cnm. Fanilami sık su akar. Degismesem hasta olacak kadar. Yeni giyiyrm aninda yine ayni ter. Bunaldim bende.
Kiz hem de altin dis takmislar
Inan surekli kucak da uyumasi da iyi degil. Hem o monte yatagi alsaydik orda kocam yatardi
Aynen bende istiyom girsin diye yoookablanmıydı canım Allah yardımcısı olsun utanır tabi aklı eriyor
canım bazı insanlar çok rahat gerçekten, bazen çok bilmekte iyi değil mi diyorum hani annelerimiz bilmiyormuş çatır çatır doğuruyorlarmış biz her şeyi biliyoruzya çok takıyoruz, anne olunca korkular asıl doğum sonrası başlıyor canım karnında en güvenli yerde aslında ama doğunca endişen artıyor buna hazırlıklı ol korkma ama tatlı endişeler bazen öyle komik hallere düşeceksin ki:) sen hamileliğin tadını bol bol çıkar canım bak taze annelerimize sor keşke içimizde kalsa diyorlar onlarda, keyfini sür kraliçeliğini yaşa, endişen olacak tabi ama az olsun zehir etme kendine
benim yazdıklarıma bakam benim sorunum bir değil ki kuzum o yüzden bu kadar stresli geçiyor hamileliğim, ailem ayrı eşim ayır oğlumun durumu, arkadaşsızlığım bunalmışlığım hepsi üst üste geldi işte
sağol canım benim bulsam destek alıcam öyle berbat bir şehir ki
iyi canım fotoğrafçıda olması, oğlunu alırlarda hani zor olmasın size diye söyledim
doğuma bende girmesini istiyorum görsün ne çektiğimi diye
Katiliyorum Adem Gunes ayni bu sekilde anlatiyor 2 yasina kadar ayni yatakta 3.5 falan sonra ayni odada yatirin diyor cocuk anneden 4 yasindan sonra dogar diyorKizlar ben de ozelde oldum. 1800 tl verdim. Esim kaldi yanimda. Baska cocugum olmadigi icin alirlar miydi bilmiyrm. Ama cocuk 2 yasindan kucuk ve emiyrsa annenin yanina aliyrlarmis her turlu hastaneye yatmasi gerektiginde. Ama esimi almadi dr ameliyata. O da hiccccc neden demedigayet memnundu.
Eve gelince de ayni yatakta yattik. Bebek yanimda esim ayak ucumuzda. Simdi de yatagi duvara itekledik. Daha iyi oldu sigmamiz. Hem de sipamin dusme riskini ortadan kaldirdik.
Park yatak alip yanima yatirayim artik diyrdum ki okudugum arastirmalar diyrki 2 yasina kadar anne koynunda yatirsin. 3 ve 4. Yasinda da anne ile ayni oda da kendi yataginda yatsin. O zaman ruhsal anlamda dengesi tam olur. Anneye guvenli baglanir boylece hayata da guvenle baglanir. Onun icin almadim park yatak. Zaten gece tekmesiyle uyanmadan da gunum guzel gecmiyrgozumu bir aciyrm koynuma girip bana siritan bir surat...zeytin gozler...nerdennnnnn bulurum bir daha. ben de tadini cikariyrm.
aynen az da siz geçirin travmayıAynen bende istiyom girsin diye yoook
KKizim ben travma geciririm gelemem diyor yemezler dedim
Katiliyorum Adem Gunes ayni bu sekilde anlatiyor 2 yasina kadar ayni yatakta 3.5 falan sonra ayni odada yatirin diyor cocuk anneden 4 yasindan sonra dogar diyor
Eflalimm o travma bir süre yeterli olur değil mi onlaraaynen az da siz geçirin travmayı
Hic dimi ya bizimki can degilaynen az da siz geçirin travmayı
Miss nasılsın canım ağrın var mıHic dimi ya bizimki can degil
Cnm o karaciger agrisi geçti cooook şükür nefes alamiyodum sadece cati ve bel agrim varoda normaldir yani[QUOTE post: 36777487, member: 469073"]Miss nasılsın canım ağrın var mı
Bence beylerin kalbi o sahneye dayanamaz bayılırlar aslında ne çektiğimizi anlamaları için iyi olur doğuma girmeleri de...
Bunu biliyrm yavrum..dalga gectim ben
O ağrının geçmesine sevindim canım öbürleride normal artık değil mi :) doğru sezeryandan bişey anlamazlar en iyisi normal doğumda olacaklar doğum hikayelerini okudumda biraz normal doğuma eşlik eden eşler baygınlık geçirmiş genelinormalpost: 36777912 .!.:Cnm o karaciger agrisi geçti cooook şükür nefes alamiyodum sadece cati ve bel agrim varoda normaldir yani
Aslında ameliyatta bise gormicekki örtü geriyolar o ortama girse yeter ona
İkide bi yapma kizin bak dayanamam ben diyo
Daha doktora sormadim cnm 15inde kontrol sorcem bakiiiimcute cok guzel yazmışsın canim hakikat budur.
yegrnime coj üzülüyorum ama anne baba dusunmesi lazım ablam kendi derdinde eniştem de esnaf gece yarisi eve geliyo aksama kadar anne ne çekiyor görmüyor. bi ablam tedavi olsun sıra ona da gelicek ins.yeni bi ev istiyo bu evde oturamam tiksiniyirum diye tutturdu e ev arıyorlar ins sonra cocuguna sira gelicek.allah kimseyi sagligindan etmesin cok zor.
nesdem canim sütün bol bol olsun da nehir dora ac kalmasın tontis zayıflamasın maşallah Barekallah.
misy canim doguma esin de giricek demek bayilmasin kiz sonra.
ben de mr çekilirken korkmuştum da esimi yanima almıştım kemeri cikar pantolon çıkar ay çok komikti.doguma girse kesin bayilir benim koca.
Cati muayenesi dogumu tetikler. Onun icin 38+0 dan once yapilmaz cnmm aklinda olsun.Kızlar çatı muayenesi ne zaman olur benim randevum önümüzdeki cuma günüde o zaman olur mu acaba
Oyyy cok uzuldum. Benim halam.oyleydi.cute cok guzel yazmışsın canim hakikat budur.
yegrnime coj üzülüyorum ama anne baba dusunmesi lazım ablam kendi derdinde eniştem de esnaf gece yarisi eve geliyo aksama kadar anne ne çekiyor görmüyor. bi ablam tedavi olsun sıra ona da gelicek ins.yeni bi ev istiyo bu evde oturamam tiksiniyirum diye tutturdu e ev arıyorlar ins sonra cocuguna sira gelicek.allah kimseyi sagligindan etmesin cok zor.
nesdem canim sütün bol bol olsun da nehir dora ac kalmasın tontis zayıflamasın maşallah Barekallah.
misy canim doguma esin de giricek demek bayilmasin kiz sonra.
ben de mr çekilirken korkmuştum da esimi yanima almıştım kemeri cikar pantolon çıkar ay çok komikti.doguma girse kesin bayilir benim koca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?