Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üşütmüş olabilir misin canım acaba ?

yerim onu ben işte mizacı öyleymiş seninkinin, gıcık oluyordum ben koynumda uyumuyor diye:) bakalım eymen nasıl olacak:) iyi olurmuş ikinci yatak size ya da şu yatağa monte edilen beşiklerden de olurmuş
))
Yavrum sem simdiki kabuslari gor bir de.
Gece oglumu calmislar. Zorla alt dislerini takmislar )
Disle yatip kalkarsan boyle olur

ay cutem güldürdün beni, bak oğlun zorlanmasın diye dişlerini takmışlar rüyanda, aynı mı huzursuzluğu

Üşütmüş olabilir misin canım acaba ?
canım hep öyle düşündüm ama sürekli böyle her gün mü üşütüyorum anlamadım ki, yazın sıcağında bazen battaniye örtüyorum terliyimde üşüttüysem kurtulayım diye

canım hep öyle düşündüm ama sürekli böyle her gün mü üşütüyorum anlamadım ki, yazın sıcağında bazen battaniye örtüyorum terliyimde üşüttüysem kurtulayım diye
Bünyelerimiz daha hassas ya bu dönemde, bi de yaz şimdi yalınayak geziyoruz camlar filan hep açık farkında olmadan soğuk alıyo olabilirsin

Buz gibi ter cnm. Fanilami sık su akar. Degismesem hasta olacak kadar. Yeni giyiyrm aninda yine ayni ter. Bunaldim bende.

Kiz hem de altin dis takmislar

Inan surekli kucak da uyumasi da iyi degil. Hem o monte yatagi alsaydik orda kocam yatardi

Bünyelerimiz daha hassas ya bu dönemde, bi de yaz şimdi yalınayak geziyoruz camlar filan hep açık farkında olmadan soğuk alıyo olabilirsin
olabilir canım

e normal o zaman bende dedim bir tuhaflık mı var normal ter tamam da soğuk olunca

altın iyidir annesi

tabi canım sürekli kucağı bende istemem çok zor olur tabi isteğe bağlı değil bu işler:) eşin sığmazki ona bebişler için

Aynen bende istiyom girsin diye yoook
KKizim ben travma geciririm gelemem diyor yemezler dedim
Katiliyorum Adem Gunes ayni bu sekilde anlatiyor 2 yasina kadar ayni yatakta 3.5 falan sonra ayni odada yatirin diyor cocuk anneden 4 yasindan sonra dogar diyor

aynen az da siz geçirin travmayı

Kızlar çatı muayenesi ne zaman olur benim randevum önümüzdeki cuma günüde o zaman olur mu acaba

aynen az da siz geçirin travmayı
Eflalimm o travma bir süre yeterli olur değil mi onlara bu arada gittiğim hastahanede normal doğum 500 sezeryan 800 tl doktorum tatil falan olurda hastahanede olmazsa çağırırsak gelirmiş bunun için ayrı ücret ödeniyormuş ne kadar sormadım henüz

[QUOTE post: 36777487, member: 469073"]Miss nasılsın canım ağrın var mı
Bence beylerin kalbi o sahneye dayanamaz bayılırlar aslında ne çektiğimizi anlamaları için iyi olur doğuma girmeleri de...[/QUOTE]
Cnm o karaciger agrisi geçti cooook şükür nefes alamiyodum sadece cati ve bel agrim varoda normaldir yani
Aslında ameliyatta bise gormicekki örtü geriyolar o ortama girse yeter ona
İkide bi yapma kizin bak dayanamam ben diyo

[QUOTE post: 36777487, member: 469073"]Miss nasılsın canım ağrın var mı
Bence beylerin kalbi o sahneye dayanamaz bayılırlar aslında ne çektiğimizi anlamaları için iyi olur doğuma girmeleri de...
Cnm o karaciger agrisi geçti cooook şükür nefes alamiyodum sadece cati ve bel agrim varoda normaldir yani
İkide bi yapma kizin bak dayanamam ben diyo[/QUOTE]
O ağrının geçmesine sevindim canım öbürleride normal artık değil mi :) doğru sezeryandan bişey anlamazlar en iyisi normal doğumda olacaklar doğum hikayelerini okudumda biraz normal doğuma eşlik eden eşler baygınlık geçirmiş geneli

cute cok guzel yazmışsın canim hakikat budur.
yegrnime coj üzülüyorum ama anne baba dusunmesi lazım ablam kendi derdinde eniştem de esnaf gece yarisi eve geliyo aksama kadar anne ne çekiyor görmüyor. bi ablam tedavi olsun sıra ona da gelicek ins.yeni bi ev istiyo bu evde oturamam tiksiniyirum diye tutturdu e ev arıyorlar ins sonra cocuguna sira gelicek.allah kimseyi sagligindan etmesin cok zor.

nesdem canim sütün bol bol olsun da nehir dora ac kalmasın tontis zayıflamasın maşallah Barekallah.

misy canim doguma esin de giricek demek bayilmasin kiz sonra.
ben de mr çekilirken korkmuştum da esimi yanima almıştım kemeri cikar pantolon çıkar ay çok komikti.doguma girse kesin bayilir benim koca.

normalpost: 36777912 .!.:
İkide bi yapma kizin bak dayanamam ben diyo
O ağrının geçmesine sevindim canım öbürleride normal artık değil mi :) doğru sezeryandan bişey anlamazlar en iyisi normal doğumda olacaklar doğum hikayelerini okudumda biraz normal doğuma eşlik eden eşler baygınlık geçirmiş geneli [/QUOTE]
Yok kiz normal doguma girmesini istemem o
halde gormesini fln

Daha doktora sormadim cnm 15inde kontrol sorcem bakiiiim

Kızlar çatı muayenesi ne zaman olur benim randevum önümüzdeki cuma günüde o zaman olur mu acaba
Cati muayenesi dogumu tetikler. Onun icin 38+0 dan once yapilmaz cnmm aklinda olsun.
Oyyy cok uzuldum. Benim halam.oyleydi.
Ablani acolen tedavi ettirin derim. Devami iyi olmuyr. Baya kotu boyutlara geliyr. Biz sahsen yasadik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…