Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş cnm hayirli haberler gelir bebegin kismetine
O bahsettiğin agrilar bendede oluyor belden vuruyor kasiklara doğru sanirim asagi indikçe kafasi kemiklere daha çok baski yapiyo hazirlik sancilari diyorlar galiba
öyle galiba canım bugün yok
Cnm.tarif ettigin zanci duzenli olmaya baslayimca dogum.sancin olacak vucudun baslamis alostirmaya.
kızlar iyiki varsınız geçti zaten şuan yok ama bazen acaip enerji doluyken bazende ayakta uyuyorum aslında uyuyamıyorumda bi kamyon daya yemişl gibi halsiz oluyorum
Yusram bu tarif ettiğin sancıyı 2hafta üstüste aynı gün yaşadım nst de sancı çıkmadı doktorum bu sancılar normal düzenli ve geçmeyen gittikçe çoğalan sancı doğum sancısı dedi
o zman nukram daha doğuma var. bu arada 37 de falan yapıyolar galiba kızlardan öyle hatırlıyorum benim sezeryan ya çatı muayenesi yapmz herhalde
Kızlaarr 2:30 dan beri ayaktayım sancım falan yok ama yatamıyorum sola yatıyorum karnımın sağ tarafı geriliyor acıyor huzursuz oluyorum oturmak daha rahat sanki
canım benimde aynı çok fena geriliyor ve ağrı yapıyor kasığımda ağrıyor öyle olunca
kuzum en kısa zamanda mutlu haberini yazarsın inşalllahhhh
canım ya senin sinirler iyice gerilmiş Rabbim yardımcın olsun kolayına çıkarsın seni inşallahhhhh
hamd olsun canım iyi diyelim iyi olsun sona geldik çok şükür zorluyor artık
canım benim inşallah sütün bol bol olur prensese yeterde artar. maşallah göbeğiniz düşmüş kontrolden güzel haberlerinizi bekliyoruz
canım şükürler olsun kabus görmüyorum ben ama sürekli doğum yapmışım emzirmeye çalışıyorum falan bütün gece uğraşıyorum sabah kalkıyorum çok fena yorulmusum

Sen missy ve nukra. Pitir pitir arka arkaya belkide ayni gun doguracaksiniz. Hadi bakalim kim birinci olacak.

Sen missy ve nukra. Pitir pitir arka arkaya belkide ayni gun doguracaksiniz. Hadi bakalim kim birinci olacak.
Cutem kutsalda vardı sanki bizimle bu aralar uğramadı onunda ağrıları vardı ne yaptı acaba .Cutem sağol doktorum gayet pozitif rahat bir bayan duruma göre karar veririz diyor muayene ediyor o kadar hiç konuşmadık bu durumları bu sefer ne diyecek bilmiyorum son ana kadar normalse gidişat sadece takipte kalacak en son ne olacağı belli olacak herhalde

canım bende aynı durumdayım normalde hiç terlemem hatta yaz kış ellerim ayaklarım buz gibi olurdu. sanırım hamilelikten dolayı şuan oturduğum yerde terliyorum ateş basıo

çok şükür canım zmanla oturacak herşey inş memeyede alışır dora'cık :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Onların ilk bebeği muhtemelen önce bana zira gelcek
evet ya şuan miss gibi görünüyor :) doktoru en son ona 19 u demişti galiba
Oyleydi ama eger yapabilirsem bi hafta daha beklemek istiyom dicem 26 sina yani 39+2 ins bi aksilik cikmaz

merhaba kizlar..
nesdem cnm iyi haberlerle gelin Insallahh..gobis icin de tebrikler...
sut icin sıkma canini gelicek articak ama yemek yemezsen gelmezkiii..lutfen ihmal etme noluuurr..kendimden biliyorum yemediyim zaman bana bi haller oluyor sut gelmiyor bebek doymuyor agliyor..ben hergun corba iciyorum bol su cay..ihmal etsem hemen azaliyo..her emzirme sorasi mutlaka biseyler yiyorum..dorami kokla yerimeee cnm...ne guzeldir fistikkk

cute ruzgar Insallah en hafif sekilde cikarir incilerini..koynunda uyumasi iyimiki?? ben bilmiyordum uyuyunca hemen yerine koyuyorum oyle daha dogru diye biliyordum..sen yazdin ya bunlari artik kucagimdan dusurmemkiiii

eflosum gecmis olsun cnm..ter bende devar ama soguk degil..kansizlik ta yok diyorsun bilmiyorum cnm insallah gecer..

hifam uzulme cnm bu kadar hamis ve bebisliler var hamisler dogumda bebisliler her emzirmede sixler ivin dua edicez cnm en hayirli zamanda gelicek minisler..az kaldi cnm yaklasiyor bebisli gunler

missy yusra kutsal nurka rose boran ve tum hamisler hepinize eeen kolay dogumlar Insallah...

Kizlar bi arkadasimm bu yontemle erkek cocuk yapck işe yararmi
cnm. Hicbir yontemle bebek cinsiyeti belirlenemes..sadce tup bebekte belirlenebilir. O da ulkemizde yasak. Kibris da serbest.

Valla kuzucan. Ic gudulerini dinle. Ben birakmak istemiyrdum oglumu. Herkes cok karisiurdu. Sinir oluyrdum. Ama pedagoglar buni diyr. Tabiki karsit gorusluler de var.
Yapilan bi arastirma makalesi okudum. Onda da 15 ayi bitirene kadar annenin koynunda uyusun. Ama guvenlik acisindan istenirse annenin yataginin yanina konulan yatakta da yatabilor diyr
diger bilgileri de yasar kur du sanirim. Onun yazilarindan okidum. Yani ben dogruymusum etrafimdakiler yanlis. Tam benim dediklerimi yaziyr.
Bu arada dis cikacagi zaman kakasi turuncu oluyr aklinda olsun. Yigenimde de oyle olmus.

Herkese iyi haftasonları canlarımmmm
Sana da cnm.

Dogum yapacak olanlarA bir kac tavsiye
Mutlaka boydan gecelik bir de alt ust takim koyun.ama takimin beli yuksek olsun.
Yuksek bel kilot koyun.
Mama kasigi ve biberon koyun ben gibi sezaryen yapacaklar ozellikle.
Bebek icin en az 4 takim koyun.bolca aguiz bezi uc battaniye.
Havlu ve kagit havlunuz olsun.
Pedleriniz uzun olsun ozellikle normal dogum yapacaklar mutlaka uzun alsin.
Bebek icin saf sulu mendilden iki paket olsun.
Pompaniz varsa goturun.

Kizlar ben bi mememi sagarken oburu de sakir sakir akiyo.size de oluyo mu.cay bardagi ile bitiktiriyotum ziyan olmasin diye.emzirmeye calisinca da akiyo.gogus pedim hep takili bu da gogsumu nemli yapiyo.siz ne gibi careler buldunuz tecrubeli anneler

kaka sayisi dusuyor cnm ya..her gun 2kez 1kez mutlaka yapardi simdi 2gunde 1yapiyor ama pespese 2kez yapiyo cok oluyo..korkmustum neden boyle diye dk.nu aradim anne sutuyle beslenen bebek 1hafta bile cikmaya bilirmis..bizimkinin de yapisi boyleymis..yani takmistim kakaya iyiki soyledin

cute ayiptir soylemesi oglusun pipisi olayi varya hani cevirin tuzlanmasin diye.oglusun derisi dar tam cevrilmiyo kv biraz yapti o da azicik derisi cizilmis gibi..2 3gundur cis yaparken aciyo agliyo..sutunu sag dediler..sen ne yaptin???

Ecee kuzun nasilllk
kuzum sukurler olsun iyi cnm..cetenin kucak yazisindan sonra aldim kucagima indirmiyorum )))) kim ne derse desinnn..uyuyo ya hep ozluyor insan..simdi kucagimda uyuyo oylece seyr ediyorum ben de.
sut bende son 1haftadir oyle oluyor cnm..gecenlerde okumustum bebis damagiyla bir memeyi sikinca diger meme de etkileniyor kadlar kendiliyinden ise dusuyo sut cikariyoo..ben ordan cikanla bebegin yuzunu siliyorum her defa ))) biraz akiyo sonra duruyo zaten..

Bende bi gecelik bi pijama takimi koydum yeter demekki
Kizlar ben bi mememi sagarken oburu de sakir sakir akiyo.size de oluyo mu.cay bardagi ile bitiktiriyotum ziyan olmasin diye.emzirmeye calisinca da akiyo.gogus pedim hep takili bu da gogsumu nemli yapiyo.siz ne gibi careler buldunuz tecrubeli
anneler
Benimde öyleydi akiyodu habire diğeri yapacak bise yok bilmem takip gidiuo küçük havlu koyuyodum ben

inşaallah canım.hakkımızda hayırlısı

Ayy bbabada Gına geldi sola yatmaktan sirtimin aaltına yadtik koyup Sola meyilli yatiyom
Uyuyamaman normal gece uyunayom oöyle geziniyom evde

Olacaaaak cok az kaldi bu topicte hamile kalmayan olmayacak ins
inşaallah canım.inan bugün içimden bu topikte bi tek ben hamile kalamadım diyip üzülmüştüm

Kik.dedi deriyi cevirin diye... sastim.bak.
Bana dr.u gosterdi. Soyle yap arada ki idrar deligi kapanmasin dedi. Ucunun pembeligi gorunene kadar hafifce geri alip birakiyrm deriyi. Daha fazla degil. Yoksa yirtilir. Sen bi urologa gotur yavruyu. Kv yanlislikla fazla indirmis olabilir deriyi.

Cnm ya.kaka olayini azeriye diye sana yazmisim. Akil mi kaldi ben de

Kizlar ben bi mememi sagarken oburu de sakir sakir akiyo.size de oluyo mu.cay bardagi ile bitiktiriyotum ziyan olmasin diye.emzirmeye calisinca da akiyo.gogus pedim hep takili bu da gogsumu nemli yapiyo.siz ne gibi careler buldunuz tecrubeli anneler
Cok normal cnm. Cay bardagi yerine baska biberona al istersen. Steril olsun. Buzluga atabilirsin sonrasi icin sut posetinde.

Ped koyup geziyrm mecbur. Evde kucuk havlu bez koymak daha iyi oluyr aslinda. Meme hava aliyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…