- 17 Haziran 2013
- 2.304
- 355
- 198
öyle galiba canım bugün yokİnş cnm hayirli haberler gelir bebegin kismetine
O bahsettiğin agrilar bendede oluyor belden vuruyor kasiklara doğru sanirim asagi indikçe kafasi kemiklere daha çok baski yapiyo hazirlik sancilari diyorlar galiba
kızlar iyiki varsınız geçti zaten şuan yok ama bazen acaip enerji doluyken bazende ayakta uyuyorum aslında uyuyamıyorumda bi kamyon daya yemişl gibi halsiz oluyorumCnm.tarif ettigin zanci duzenli olmaya baslayimca dogum.sancin olacakvucudun baslamis alostirmaya.
o zman nukram daha doğuma var. bu arada 37 de falan yapıyolar galiba kızlardan öyle hatırlıyorum benim sezeryan ya çatı muayenesi yapmz herhaldeYusram bu tarif ettiğin sancıyı 2hafta üstüste aynı gün yaşadım nst de sancı çıkmadı doktorum bu sancılar normal düzenli ve geçmeyen gittikçe çoğalan sancı doğum sancısı dedi
canım benimde aynı çok fena geriliyor ve ağrı yapıyor kasığımda ağrıyor öyle oluncaKızlaarr 2:30 dan beri ayaktayım sancım falan yok ama yatamıyorum sola yatıyorum karnımın sağ tarafı geriliyor acıyor huzursuz oluyorum oturmak daha rahat sanki
kuzum en kısa zamanda mutlu haberini yazarsın inşalllahhhhbu ayda olmadı
canım ya senin sinirler iyice gerilmiş Rabbim yardımcın olsun kolayına çıkarsın seni inşallahhhhhGünaydın hanımlar, sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah
Güne yine ağlayarak başladım, sinirlerim resmen harap oldu, oğlum hiç dinlemiyor beni ama hiç sürekli yapıp özür diliyor özür duymak istemiyorum artık, su delisi bulduğu anda her yere su döküyor özellikle koltuklara benim koltuklarda da su leke yapıyor zaten silemiyorum, neyse basit ufak şeyler çok birikti çıldırma noktasındayım, çevremdeki herkesten soğudum....
Kızlar idrar enfeksiyonu ben daha önce yaşamadım hamdolsun, bu ay iki kere normal idrar tahlili yapıldı temiz çıktı, enfeksiyon için kültür mü yapılması lazım yoksa normal idrar tahlilinde de çıkar mı, idrar yaparken kasığımda ağrı oluyor yayılıyor yukarı doğru, yanmam yok ama
hamd olsun canım iyi diyelim iyi olsun sona geldik çok şükür zorluyor artıkgünaydın kızlar :)
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ,
dgrpnr canım o testleri kan idrar vs. şeker bu haftaki kontrolümde dr.um istedi yani şeker için gittiğinde testleri istiyor dr.
nesdem canım kuzuna kavuştun Rabbim ömür boyu ayırmasın sizi.
cuteheart kuzum senin paşaya maşallah dişi çıkmış yaaaaa inş çok huysuzlanmaz büyük insan dayanmazmış o diş çıkarma acısına kuzenimin eşi dr. o söylemişti
hifanur canım güzel haberlerini dörtgözle bekliyorum inşşş
eflalim kuzum herşey üst üste geldi senin durumun bizden daha farklı tabi evdeki paşan içinde çabalıyorsun. inş kuzum düzene girecek herşey üzme sen kendini destek almak istiyorsan al tabiki çok faydası olur...
deryaw- duha22 - yüsra -nukra - azeri - boran diğer topikcanlar iyisinizdir inş
canım benim inşallah sütün bol bol olur prensese yeterde artar. maşallah göbeğiniz düşmüş kontrolden güzel haberlerinizi bekliyoruzSelam kizlar.ustunkoru gecmisi okudum.
Eflal canim uzme kendini.psikolog iyi fikir bulabilirsen.kendine ediyorsun canim.degistiremiyoruz insanlari.
Hifa canim dualarim seninle.dogumda aysegulle seni cok andim.
Cutem benim kuzum da 5gibi koynumuzu istiyo biz de aliyoruz.
Kizimin gobegi dustu teyzeleri.bugun kontrolumuz var birazdan.
Hala ek olarak mama veriyorum yetmiyor sutum.emmiyor beni.emse de iki cekip basliyor memeyle kavga etmeye.yavastan alisir ins.o kadar zor ki 50ml sut icin bi saat sagmak,bebek biberonla icsin diye yarim saat ugrasmak.sukurler olsun bugunumuze.dunyamiz degisti kizlar.allah isteyen herkese nasip etsin.su meme derdini asarsam daha cok zamanim olucak.yemek bile yiyemiyorum yetisemiyorum cogu zaman.
canım şükürler olsun kabus görmüyorum ben ama sürekli doğum yapmışım emzirmeye çalışıyorum falan bütün gece uğraşıyorum sabah kalkıyorum çok fena yorulmusumKızlar nasılsınız :) yorumlarınız için çok sağolun güzel yürekliler... şaka falan dediğiniz gibi sona az kaldı Rabbim isteyen tüüümmm güzel yüreklere bu duyguyu yaşatsın.Cutem 30.haftadan sonraki kabus olayı cidden oluyor varya ben aştım kendimi film izlemediğim haber izlemediğim halde u uuu uuu ne kabuslar bir görsen işıd mıdır nedir geçen rüyamda onlar korkuttu beni uyanamıyorumda sıyıracaktım elimden oğlumu alan kötü kadın mı dersin ağla ağla canım çıktı
Duhamm bende hareketleri tam olarak hissettiğimde 22 haftayı geçmiştim canım sakın kafana takma sabırla bekle az kaldı sonrada artık bi dur da nefes alayım oğlum diyeceksin