Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok normal cnm. Cay bardagi yerine baska biberona al istersen. Steril olsun. Buzluga atabilirsin sonrasi icin sut posetinde.

Ped koyup geziyrm mecbur. Evde kucuk havlu bez koymak daha iyi oluyr aslinda. Meme hava aliyr
Ben de havlu koyayim.pedleri hic sevmedim.canim henuz buzluga aticak sutum yok.akan sutleri ve sagdigimi birlestirince anca 50-60ml oluyor.o da kizimi bir seferde doyuruyor.arada mama veriyorum mecburen.

Aaah güzel oğluşumuz erkek mi olmuş amanda amaaaan yerim ben onu..hayırlı uğurlu olsun inşallah,darısı başıma..öyle bi yazmışsın ki yaşadım o sahneleri resmen..hoş gerçi kısmetse bizde yaşayacağız..bende max 1-2 ay içinde düşünüyorum ve son olarak doktorla görüşüp karar vericez..süreç nasıldı canım?çok ağladı mı?kucağına alırken yüzü sana dönük alabiliyor musun,yani canı yanmasın diye?ne kadarda iyileşti?aaay detay yazar mısın,çok sordum ama...

Iyi geceler kızlar benim çok kasık ağrım var şuan yerimden bile kalkamıyorum özellikle sol kasığım. Hani gaz sıkışmış çıkmıo gibi birşey. Ne yapmam gerekio 1 saati geçti hala aynı ?

Cok sagol teyzesi buyuduk biz artik evet...
Pufpufum bizim forma yazdim detaylari burayi mesgul etmeyeyim diye

Iyi geceler kızlar benim çok kasık ağrım var şuan yerimden bile kalkamıyorum özellikle sol kasığım. Hani gaz sıkışmış çıkmıo gibi birşey. Ne yapmam gerekio 1 saati geçti hala aynı ?
Gecmis olsun bacim...
Bende de oluyordu o agrilar ama bir saat uzun degil mi...
Bence devam ederse bir doktorunu ara istersen ....

Azericim kuzuna kiyamam.onemli bi isten kurtuldunuz.allah saglik sihhat versin.hayirliugurlu olsun.
Rosechina canij korkma.ama 24saati bulduysa git dr una.

Kizlar bu kocam cok panik.surekli kac ml icti.atesi var mi.sarligi artti mi.dr a gidelim mi.kakasini yapti mi...anlatamam panigini zavallinin.dun dr cok paniksin bu durum bebegine yansir dedi ama yok benimki uyumuyor hic bebegi beklemekten.surekli doymadi diye takviye vermeye calisuyor.kixim da bu ara surekli arsninca ac saniyor.dun iki kez fiskirarak kustu cunku cok beslendi.simdi takti kafsya ki fiskirarak kustu dr a gidelim.az yiyince olmuyor cok verdigimiz icin oldu diyorum anlamiyor.bebek gunde 7-8kez hapsiriyor sonucta kanallari aciliyor.bu sefer usttu diye telas..bu adami nasil saskinlestircem.zirt birt hastaneye gidilmez ki orasi daha mikroplu.

Kızlar çatı muayenesi ne zaman olur benim randevum önümüzdeki cuma günüde o zaman olur mu acaba
canım daha erken bana doğumdna bir gün önce yapıldı doğumu tetikliyor,38 den sonraya izin ver
olur inşaallah iyiymiş canım ücreti inşaallah sağlıklı bir şekilde normal doğum olur sezaryene gerek kalmaz
Hic dimi ya bizimki can degil
aynen
Bunu biliyrm yavrum..dalga gectim ben
bende sazan gibi atladımpek aptallaştım bu aralar ben
sağol canım benim ,geri sayım başladı sana da ne güzel erenimizde gelecek
soğuk olunca taktım canım hasta gibi sıtmalı gibi acayip oluyorum haftaya randevum var sorucam dr a
sağol canım sende ter çok olur şimdi benim bir sene sürdü lohusa terim
Herkese iyi haftasonları canlarımmmm
sana da canım
Kizlar ben bi mememi sagarken oburu de sakir sakir akiyo.size de oluyo mu.cay bardagi ile bitiktiriyotum ziyan olmasin diye.emzirmeye calisinca da akiyo.gogus pedim hep takili bu da gogsumu nemli yapiyo.siz ne gibi careler buldunuz tecrubeli anneler
canım çift taraflı sağan pompalar var ya ondan mı alsan gerçi almışsın artık,göğüs pedi nemli tutuyor gerçekten ben misafirlikte kullanıyordum evde de kullanıyordum ama evde oğlum için aldığum havlu ağız mendillerinden koyuyordum daha kuru tutuyordu, tabi şekli komik oluyor ama emzirirken akana çare yok maalesef canım şimdi bir damla gitse boşa senin için gider haklısın ama sütün çoğalacak canım ben inanıyorum sıkıntılarda böyle oldu ama bol bol olacak inşaallah duamdasın
canım dr a sormanda fayda var acile git hatta tedbir amaçlı

oyyy sanki eşimi yazdın canım en güzeli hastane ortamının yeni doğana ne kadar zararlı olduğunu anlatman eşinde bilir aslında ama yavrusu söz konusu olunca bildiklerini unutuyor insan, hapşırması çok normal dediğin gibi, sezaryenle olan bebekler daha çok hapşırıyor benim oğlumda öyleydi, eşine bağışıklık sistemi kuvvetsiz hastane ortamında bizi etkilemeyen en ufak mikrop bakteri onu etkiler böyle yaparak daha çok zarar veririz de, doyup doymadığına endişeleniyormuş ya onun için en güzeli kaka sayısı, karnı doydukça az da olsa kaka yapıyorsa bebek doyuyor demektir, bezi ıslanıyorsa, bunu söyle bak kaka yapıyor bezi ıslanıyor karnı doyuyor demektir bu de

Rose nasıl oldun canım...

Tamam Eflalim sağol her iki doğumada hazırladım beynimi canım hangisi hayırlısı ise o olsun diyorum sizlerede Rabbim hayırlı doğumlar yaşatsın lütfu ve keremi ile... eşim normal olsun istiyor ama çok kaptırma kendini diyorum çünkü doğum bu ne olacağı belli olmaz öyle değil mi :)

gunaydinlaaar herkese:)
güzel bi haftasonunuz olsun inşallah

sabah bi balkon yikayim dedim kendimi sakon camlarını silerken buldum daha kahvaltı da yapmadim kendim acliga dayaniyorum da yavrum aklima geldi kizdim kendime kacta kalktim ac aç iş yapıyorm hemen kahvaltimi hazirladim.

nesdemcim canım alışır baba olmaya ne yapsın cok seviyor uzerine titriyor kizinin normale döner ins bir sure sonra

ne guzel canım her ikisine de gönlünü alistirmak olur görmek.
ben normal istiyorum hem de cok.sezaryen aklimin ucundan bile gecmiyor şimdilik ins gönlüme göre olur rabbim buyuk. ve sizlerin de gönlünce olur.

bu belirtiler her bebekte olmasada çogunlukta olur canım,ama zamanı belli olmaz bazı bebekler çabuk patlatırken bazıları çok sıkıntı yaşayabilir

Kizlar ben bi mememi sagarken oburu de sakir sakir akiyo.size de oluyo mu.cay bardagi ile bitiktiriyotum ziyan olmasin diye.emzirmeye calisinca da akiyo.gogus pedim hep takili bu da gogsumu nemli yapiyo.siz ne gibi careler buldunuz tecrubeli anneler
bu çok normal aman süyünü ziyan etme olmazsa eczanelerde satılan anne sütü poşetleri var onlara koy dondurucuya koy,daha sonralar sütün azalınca yada giderse kullanırsın,benimde öyle olurdu emzirirken özellikle diyerinden süt fışkırırdı,ama zamanla azalıyor süt ve bu durum kayboluyor

Azericim kuzuna kiyamam.onemli bi isten kurtuldunuz.allah saglik sihhat versin.hayirliugurlu olsun.
Rosechina canij korkma.ama 24saati bulduysa git dr una.
Cok sagol nesdemim...
Sukur atlattik daha iyi yavrum ♥
Dora yi opuyoruz oglumla
Amann Ruzgar Yusufumuz duymasin

AZERİ canım hayırlı olsun ,ve geçmiş olsun
Cok sagol ablam ♥♥♥
Artik aglamiyor sukur

Canim sıkılıyor yaa offf vakit geçmek bilmiyor sanki
Bide bu belirsizlik deli ediyor beni hala haber yok adamdan gitcezmi kalcazmi belli değil bos bos yatiyorum uyuyamiyorum düşünmekten öfffff

evet cnm..kesinlikle cocugun kafasi cikincaya kadar supheli durum
dogumum basladiginda bile dk uyardi aksi durum gorursem ameliyata alicam diye..
yani her 2sine hazir olman cok guzel...
:)

Cok sagol nesdemim...
Sukur atlattik daha iyi yavrum ♥
Dora yi opuyoruz oglumla
Amann Ruzgar Yusufumuz duymasin

Cok sagol ablam ♥♥♥
Artik aglamiyor sukur
azeriiimmm oglusssun pipisi gittimiiii
aayy tebrik ederim canimmm artik sira askerlik ve evliliktekiiii
darisi bize cnm..bugun dk.unu aradim cis yapinca zorlaniyor mizmizlaniyor diye..pazartesi gelip bakicam dedi olmazsa sunnet yapilir dedi...bakalim ne olucak..simdilik sutunu sag dediler tuz toplanmasin diye dunden yapoyorum bugun mizmizlanmadii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…