- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Tesekkur ederiz teyzesi...evet cnm..kesinlikle cocugun kafasi cikincaya kadar supheli durum
dogumum basladiginda bile dk uyardi aksi durum gorursem ameliyata alicam diye..
yani her 2sine hazir olman cok guzel...
:)
azeriiimmm oglusssun pipisi gittimiiii
aayy tebrik ederim canimmm artik sira askerlik ve evliliktekiiii
darisi bize cnm..bugun dk.unu aradim cis yapinca zorlaniyor mizmizlaniyor diye..pazartesi gelip bakicam dedi olmazsa sunnet yapilir dedi...bakalim ne olucak..simdilik sutunu sag dediler tuz toplanmasin diye dunden yapoyorum bugun mizmizlanmadii...
Nesdemiimm nasılsın prenses nasıl annesi :)Duha guzelim ac birakma kendinu.yedigin bir cevizin bile cok faydasi var.ayrica da cam silmek zor olmadi mi.anaaamm hesap sorar gibi oldum ama seni ve yavrunu dusundugumden.
Eflos sagol guzelim dualarin icin.
Azeri bugunu kutlayin bence
Azeriii Allah iyiliğini versin çok güldüm ayyBacilarim bugun ne farkettim...
Oglumun temel atma yildonumu
Iyi ki varsin canim oglummmmm
http://www.fertilityfriend.com/home/47bd64/
Canimm iyiyim sukur.kizimi buyutmeye calisiyorum.ilk banyomuzu yaptik bugun.iki gun once gobegi dustu.meme olayimiz devam.alamiyor agzina.iki cekip bagirmaya basliyor sinirleniyor.sariligimiz gecssin inatlasicam ama simdi beslemem lazim kuzumu.sutumun bir damlasi bile ziyan olmasin diye takla atiyorum resmen.Nesdemiimm nasılsın prenses nasıl annesi :)
Ben yasadim kuzum. Ani kil verdik senle ben. Cogu seye o sebep oldu. Beslenmene dikkat et cnm. Emzirdigin icinde sirtin agrir.Kizlar benim sezaryen sikintilari, nerdeyse bitti ama eve cikip geldigimden beri bacaklarimin arkasi cok agriyor.odemli yerlerim indi zaten.bi deri bi kemik kaldim.sezaryen olanlar bu agrilari cektiniz mi.cunku ben yuruyemiyorum topalliyorum ve yan basabiliyorum.sirtim da keza agriyo.
ahh yok canim estağfurullah.balkonda ugrastim esimin hayvan meraki yuzunden nerde yarali kus bulsa eve getiryo o da öldü malesef ben de mecburen temizledim ki balkon mahvetti beni deli gibi bir de cam sildim ama pimapenler simsiyah olmuş camlar berbat şöyle bi kabasiniDuha guzelim ac birakma kendinu.yedigin bir cevizin bile cok faydasi var.ayrica da cam silmek zor olmadi mi.anaaamm hesap sorar gibi oldum ama seni ve yavrunu dusundugumden.
Ellerinize saglik cnm.Nasılsıniz kızlar :) biraz birşeyler yapıp buzluğa attım çayın yanına ikram tarzı pertim çıktıannemde evini temizleyeyim dedi olur dedim eşimden bu konuda fayda yok çünkü oda dondurucuya birseyler yapmış :) doğum bayrama denk gelirse yandık babaannem annemlerde kalıyor senelerdir ailenin büyüğü olduğu için annemlere gelen giden çok oluyor annem benim torunum akıllı hissediyorum bayramdan önce gelicek diyor bakalım tahmini tutacak mı :)
Kızlar bende normal doğum istiyorum ama bu doğum konusunda inatlaşıp sağlığından olan tanıdıklarım var kimisi doktor kimisi kendi hataları o yüzden kendimi şartlandırmıyorum sağlıkla sıhhatle huzurla kavuşalımda hepimiz doğum şekli önemli değil
Bir daha yorma kendini boyle sakin.ahh yok canim estağfurullah.balkonda ugrastim esimin hayvan meraki yuzunden nerde yarali kus bulsa eve getiryo o da öldü malesef ben de mecburen temizledim ki balkon mahvetti beni deli gibi bir de cam sildim ama pimapenler simsiyah olmuş camlar berbat şöyle bi kabasini
alayim dedim amaa salonda da dört tane cam varrr yoruldum daha yapamam herhalde.
cok kötü oldum bugun niye anlamadim yorgunluk degil gözümun önu karardi midem bulandi ikindi vakti tansiyonum normal ölçtum balkonda gunes gecti herhalde. aksam yemegi yiyemedim bi uyumusum iki saat. yavrum icin az once zorla corba ictim meyve yedim.
Bacilarim bugun ne farkettim...
Oglumun temel atma yildonumu
Iyi ki varsin canim oglummmmm
http://www.fertilityfriend.com/home/47bd64/
kolay gelsin canim agiz tadiyla o mutlu aninizdaNasılsıniz kızlar :) biraz birşeyler yapıp buzluğa attım çayın yanına ikram tarzı pertim çıktıannemde evini temizleyeyim dedi olur dedim eşimden bu konuda fayda yok çünkü oda dondurucuya birseyler yapmış :) doğum bayrama denk gelirse yandık babaannem annemlerde kalıyor senelerdir ailenin büyüğü olduğu için annemlere gelen giden çok oluyor annem benim torunum akıllı hissediyorum bayramdan önce gelicek diyor bakalım tahmini tutacak mı :)
Kızlar bende normal doğum istiyorum ama bu doğum konusunda inatlaşıp sağlığından olan tanıdıklarım var kimisi doktor kimisi kendi hataları o yüzden kendimi şartlandırmıyorum sağlıkla sıhhatle huzurla kavuşalımda hepimiz doğum şekli önemli değil
Canim allah kolaylık versin sariligi cabucak gecsin inş . maşallah banyosunu da yapmış misler gibi kokuyordur şimdi nehir hanim kokla canim yerime:)Canimm iyiyim sukur.kizimi buyutmeye calisiyorum.ilk banyomuzu yaptik bugun.iki gun once gobegi dustu.meme olayimiz devam.alamiyor agzina.iki cekip bagirmaya basliyor sinirleniyor.sariligimiz gecssin inatlasicam ama simdi beslemem lazim kuzumu.sutumun bir damlasi bile ziyan olmasin diye takla atiyorum resmen.
Senin de cok az kaldi.missy ve yusranin da.allahhepinize kolay dogumlar nasip etsin.onemli olan sekli degil yavrunuza kavusmaniz.oan unutulmaz zaten.
geçmiş olsun canım. ins ilerlemeden atlatirsin mide agrisi cok zor.bir de mideye lokum iyi geliyormus sabah yiycen uzerine bi kaç saat birsey yemiycekmissin.ben bazen sabah namazından sonra yiyorum yatıyorum kahvaltiya kadar epey vakit geçmiş oluyor zaten.ki tatlıyla aram cok iyi bu aralar dikkat etmeye calisyorum ama işte:)Sekerler..cok yorgunum.kosa kosa yemek yaptim. Oglan kucagimda uyuyr ve misafir salonda.sabah 5 ten beri hicçc uyumadim bayilmak uzereyim ;(
Sabah dr.a gittim. Muayene etti. Kesin gastrit dedi. Ulser de var mi yok mu diye endoskopi gerekli dedi. Ama gastrit ve ulser icin ilac icemezmisim emzikliyim diye. O nedenle eziyet etmeyelim dedi. Idarelik 2 ilac iciyrm..devam 2 ay daha dedi. Sonra kes bak bakalim. Iyiysen icme sutten daha fazla gecmesin bebege dedi. Eger cok cok kotu olursan endoskopi yapariz dedi.
Migdem kotu oldugu icin migrenimi tetikliyr ve kusmama neden oluyrmus. ayrica migdemdeki sikinti tansiyonumu dusurdugu icin de bas donmesine sebep oluyrmus. Sabah aksam tuzlu ayran ic dedi. Bir de gece 2 kez beslendigimi soyledim. Birinde meyve yiyrym. Sonrakinde haslanmis az bisiler dedim..tamam uygun dedi. Abur cubur sakin cok yemeki fazla kilo alma dedi. Normal öğünler sute de sana da yeter ama yine de ara öğün ye dedi. Bir de ananas migdeye cok iyi geliyormus.
yornam cutem inş.gercekten hamilelik cok farkliymis tum enerjim gitti cok hassas oldum ki o önceden de cit kirildim dim.cok şükür atlattimBir daha yorma kendini boyle sakin.
Hamilelik kaynakli nefes sana yetmiyr ki is yaparken yetsin. Nefes yeterli alinamayinca da gozun kararir migden bulanir basin doner cnm.
EVet canim ananas mideye iyi gelir.bagirsagini sa acar.gecmis olsun kuzum.Sekerler..cok yorgunum.kosa kosa yemek yaptim. Oglan kucagimda uyuyr ve misafir salonda.sabah 5 ten beri hicçc uyumadim bayilmak uzereyim ;(
Sabah dr.a gittim. Muayene etti. Kesin gastrit dedi. Ulser de var mi yok mu diye endoskopi gerekli dedi. Ama gastrit ve ulser icin ilac icemezmisim emzikliyim diye. O nedenle eziyet etmeyelim dedi. Idarelik 2 ilac iciyrm..devam 2 ay daha dedi. Sonra kes bak bakalim. Iyiysen icme sutten daha fazla gecmesin bebege dedi. Eger cok cok kotu olursan endoskopi yapariz dedi.
Migdem kotu oldugu icin migrenimi tetikliyr ve kusmama neden oluyrmus. ayrica migdemdeki sikinti tansiyonumu dusurdugu icin de bas donmesine sebep oluyrmus. Sabah aksam tuzlu ayran ic dedi. Bir de gece 2 kez beslendigimi soyledim. Birinde meyve yiyrym. Sonrakinde haslanmis az bisiler dedim..tamam uygun dedi. Abur cubur sakin cok yemeki fazla kilo alma dedi. Normal öğünler sute de sana da yeter ama yine de ara öğün ye dedi. Bir de ananas migdeye cok iyi geliyormus.
Duha guzelim ac birakma kendinu.yedigin bir cevizin bile cok faydasi var.ayrica da cam silmek zor olmadi mi.anaaamm hesap sorar gibi oldum ama seni ve yavrunu dusundugumden.
Azeriii Allah iyiliğini versin çok güldüm ayy
Bacilarim kp sanki biliyormus gibi yaspasta almis getirmiscanim yaa:):):)
kolay gelsin canim agiz tadiyla o mutlu aninizda
yemek yedirmek nasip olsun.rabbim büyük dogum a bi kolaylık verir ins bayrama denk gelse bile.
Canim allah kolaylık versin sariligi cabucak gecsin inş . maşallah banyosunu da yapmış misler gibi kokuyordur şimdi nehir hanim kokla canim yerime:)
geçmiş olsun canım. ins ilerlemeden atlatirsin mide agrisi cok zor.bir de mideye lokum iyi geliyormus sabah yiycen uzerine bi kaç saat birsey yemiycekmissin.ben bazen sabah namazından sonra yiyorum yatıyorum kahvaltiya kadar epey vakit geçmiş oluyor zaten.ki tatlıyla aram cok iyi bu aralar dikkat etmeye calisyorum ama işte:)
Hakkinda hayirlisi ne ise o sekilde dogumun gerceklessin bacim...Nasılsıniz kızlar :) biraz birşeyler yapıp buzluğa attım çayın yanına ikram tarzı pertim çıktıannemde evini temizleyeyim dedi olur dedim eşimden bu konuda fayda yok çünkü oda dondurucuya birseyler yapmış :) doğum bayrama denk gelirse yandık babaannem annemlerde kalıyor senelerdir ailenin büyüğü olduğu için annemlere gelen giden çok oluyor annem benim torunum akıllı hissediyorum bayramdan önce gelicek diyor bakalım tahmini tutacak mı :)
Ilk banyosu hayirli olsun Doramizin ♥♥♥Canimm iyiyim sukur.kizimi buyutmeye calisiyorum.ilk banyomuzu yaptik bugun.iki gun once gobegi dustu.meme olayimiz devam.alamiyor agzina.iki cekip bagirmaya basliyor sinirleniyor.sariligimiz gecssin inatlasicam ama simdi beslemem lazim kuzumu.sutumun bir damlasi bile ziyan olmasin diye takla atiyorum resmen.
Senin de cok az kaldi.missy ve yusranin da.allahhepinize kolay dogumlar nasip etsin.onemli olan sekli degil yavrunuza kavusmaniz.oan unutulmaz zaten.
Gecmis olsun nesdemim...Kizlar benim sezaryen sikintilari, nerdeyse bitti ama eve cikip geldigimden beri bacaklarimin arkasi cok agriyor.odemli yerlerim indi zaten.bi deri bi kemik kaldim.sezaryen olanlar bu agrilari cektiniz mi.cunku ben yuruyemiyorum topalliyorum ve yan basabiliyorum.sirtim da keza agriyo.
Ablam cok gecmis olsun ....Sekerler..cok yorgunum.kosa kosa yemek yaptim. Oglan kucagimda uyuyr ve misafir salonda.sabah 5 ten beri hicçc uyumadim bayilmak uzereyim ;(
Bacim haziran anneler topiginde yazdim aklima gelenleri 3872 numarali sayfadan basliyo ilerleyen sayfalarda da yazdiklarim var...Iyi aksamlar kizlar
Nesdem kuzum sutun bol bol olsun dora doysun mis.kokulunu kokla yerimize
Cutem cok gevmis olaun cabucak iyiles insallah
Azeri canim ayrintilari bende merak ediyorum sayfa numarasini yaz bende okuyayim
Duha kuzu daha dikkatli ol yorulmauin bitanem
Nukra kuzun gelsin afiyetle yeyin ikramlarinizi
Miss belli olsa.sende rahat edrdin kuzum
Rosa nasil oldun canim
Eflos san nasilsin bitanem.emir.eymen nasil
Kizlar atladigim varsa affedin
Benim de oglusim aksam namazindan beri,cok harkwtli hic durmadi hala oynuyo bu kadar oynamazdi neden acaba bu kadar iynamazdi
Cutem bende ulser ve gastrit vardi endoskopi yaptirmistim kudret Nari macunu yemistimSekerler..cok yorgunum.kosa kosa yemek yaptim. Oglan kucagimda uyuyr ve misafir salonda.sabah 5 ten beri hicçc uyumadim bayilmak uzereyim ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?