Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen benimki sabahtan bi basliyo geceye kadar paldirkuldur bazende tek tük keyfine bagli sanirsam

Canim sagol bilgisayara gecince okuyayim bende rken sunnet istiyorum

Ne bileyim canim arkadasimin bebisi 2500 dogunca zayif olmasindan korkuykrum insan eline almaya korkuyo valla gerci saglikli olsunda
Yok kiz olurmu öyle şey doktora sordum bu hic durmuyor hic uyumuyomu diye biz aktif hareketleri olan bebekleri saglikli diye nitelendiririx başka bise olamaz şefiydi
Benim hala ogluda 2.500 doğdu bi haftalıkken falan toparladi hemen sagligi yerinde olsun kilo mühim değil tabii standartların altına düşmediği surece haftasina gore

Nesdemim inşaallah güzelce alışacaksınız prensesinle birbirinize sütünde inşaallah sağlıkla çoğalsın kuzunda güzel güzel beslensin büyüsün canım öpüyorum seni ve prensesini
Cutem Rabbim hayırlı acil şifa versin sana mide rahatsızlığı zor bide emziriyorsun Rabbim şifa olacak yiyecekler şifana sebep olacak kişiler çıkarsın karşına iyileşmeni çok istiyorum inci diş çıkarmaya çalışan prensi ve seni öpüyorum
Kızlar güzel dualarınız için çok teşekkür ederim Duham Misim Azerim Yusram Cutem Nesdemim alıntı yapamıyorum kusura bakmayın Rabbim evladını kucağına alana dilediği gibi büyütmeyi doğumu bekleyene hayırlı sağlıklı sıhhatli huzurlu doğumu evlat hasreti çekenlerede tez zamanda evlat hasretini dindirmeyi nasip etsin :)

Ecem kuzun nasıl sen nasılsın canım :) Doğum artık kader kısmet kuzu yaa sizlerinde dediği gibi önce Rabbimize sonrada doktorumuza teslim olacağız geriside takdirde ne varsa o bakalım Yaradan bize ne dilemiş yaşayıp göreceğiz nasipse şimdilik içim rahat panik değilim ama son zamanda ne olurum bilmiyorum; )

aynen canım her ikisinede hazır olmak mantıklısı
kuzum çok yorma ne olur kendini dikkat et bir şey olmaz diyordum ama hassasız işte aman diyeyim
ellerine sağlık güle güle yesin misafirler, inşaallah annenin duası kabul olur canım
bende olmadı canım
bu yorgunluğa birde misafir kolay gelsin

canım inşaallah o ilaç iyi gelirde düzelir artık miden

hamdolsun canım idare ediyoruz

arada öyle çoşar doğucam annemi görücem diye seviniyordur

Kizlar gece hic uyutmadi dora.surekli araniyor.karni tok ama yine araniyor.emzirmeye calistim sekilden sekle girerek bu sefer de cekemedigi icin cildiriyor.oyle agliyor ki sanki cani yanar gibi.gazini filan da cikardik ama belki gazdan da agliyordur. İnaninncaresiz kalip emzik verdim.iki uc dakika sustu.emzige de sinir oluyor gerci.bebegim memeyi kavrasa da cekisini yapamiyor. Sonunda azcik mama verdim oyle uyudu sabah 5te.cunku sutum kalmamisti.bu aranma olayi ememedigi icin mi.doymamaai imkansiz cunku mama fazla geldi ve cikardi azcik.

oglus da oyleydi cnm..hep agzi acik ariyodu sag sola..kucagimiza alsak hep omzumuzu kolumuzu agzina almaya calisiyordu..ac herlade sut yetmedi diyip kac kez mama hazirladim ama yok toktu yemiyordu mama falan..emziye gectim 2gun 1dk falan tutmasi icin cabamiz oldu ama sukur rahatladik o acidan..belki alisir emziye doracik..bilmiyorum baska bide uykusu olunca oyle araniyo emziyi veriyorum sappur sappur emiyo sanki aclikdan yutucak emzigi ama 10 15saniyeye uyuyo..emzik vermiycektim guya ama mecbur..cunki hep agzi acikti mixmizlaniyordu..o kadar memede de saklayamaxdim ben sutu zorla damla damla topluyordum ayipdir soylemediii ))
oglus da yeyib kusuyordu guzelim sutu
sariligi icin de endise etme cnm..bizimki daha yeni gecti..dk diyordu da cok aldirmiyordum..demisti yemek aralarinda su ver diye..10 gundur veriyorum gecti gitdi sukur..gobisimiz de 8.gun dusmustu ama iyilesmiyordu o da 3 4gundur iyilesdi sukur..kaldi pipi derdimiz ))) onu da hall etseydik rahatliycam..

ha bide kizlar bisey duydum sezeryanlilarda ilk 3ay gaz sorunu cok oluyormus normallerde 2aydan sonra..oylemi gercekten? bizimkinin gaz sorunu var ama oyle ciglik attiricak kadar sadece 5 7aksam oldu o da surup verdik sakinlesti..o kadar cok yani saatlerle agliycak kadar degil sukurler olsun..simdi gercektenmi 2ayindan sonra basliycak acaba??

Yine misafirim vardıııı anladım ki bizim infertilite problenimiz olmasaydı da bebek yapamazmışızz.yalnız kalamıyoz ki anacım Salı günü randevum var,ameliyat günümü verirler heralde..
Nesdoşuumm Nasılsıniz,Dora bebek napıyooooo fotograf koydun mu,kaçırdım mı beennnn

canım ben ancak gördüm kusura bakma, inşallah atlatmışsındır ve hemen yeni aya odaklanmışsındır.
ekim ayı senin ayın olsun
canım ya sen çok yıprattın kendini, hamilelikten oluyor ama bu bence.
her şey yoluna girecek, oğlun da daha çok küçük özür dilediği şeyi unutuyor olabilir.
idrar yaparken hafif ağrı bende de oluyor idrar torbasında. sanırım normal bir durum.
hmm bakalım beninki de ister belki sağ ol canım.
hayırlı olsun göbişiniz:) sen uğraş meme vermeye pes etme canım. görümceminki hiç almıyordu ama hiç bıkmadan her seferinde uğraştı sonunda aldı emdi kuzucuk.
yemeğini de aksatma ne olur, bak cute çok halsiz kaldı kıyamam
))
Yavrum sem simdiki kabuslari gor bir de.
Gece oglumu calmislar. Zorla alt dislerini takmislar )
Disle yatip kalkarsan boyle olur
hahahah görürken kabus ama böyle anlatınca çokkk komik:)
rüyan hayır olsun canım.
ne güzel bir şeymiş bu ilk kez gördüm.
teşekkür ederiz canım. aldım notumu.
bazı babalar koruma ve sahiplenme içgüdüsü ile bebeğin başından ayrılmaz, uyumazlarmış bile canım. zamanla alışacak bu duruma.
ilaçlar işe yarar inşallah canım, geçmiş olsun.

Azerii canımmm senin oğlan erkek mii olduuuu,maşallahh Yasinciğimee.iyi olmuş,erkenden çıkmış aradan.ilk ve son ameliyatınız olsun.tebrik ediyoruuumm :)

Nukraaa'm bacımm senin de 1 ay'dan az kalmış doğuma nasipse..ayy kocaman olmuştur göbüş :) Normal doğum mu düşünüyosun ?

çokk sevenin varmış canım:)
inşallah her şey yolunda gider de bu sıkıntılı döneminiz biter.

nesdem canım sen bir anakucağı mama sandalyesi olan çok amaçlı bir şey almıştın. nasıl kullanışlı mı, ben de almayı düşünüyorum ama emin değilim.

çokk sevenin varmış canım:)
inşallah her şey yolunda gider de bu sıkıntılı döneminiz biter.
Hee yaa sorma bacım pek bi seviyolar :) amaann ankara herkesin uğrak noktası,işi olan geliyo,ev de var nasılsa diye hoopp banaa :) Allah eksikliklerini göstermesin de çok yoruldum yaa.neyse inşallah dediğin gibi tedavim olumlu hayırlı sonuçlar getirir de en tatlı misafirim gelir benimle olur sen nasılsın canım,nasıl geçiyo günlerin ?

nesdem canım sen bir anakucağı mama sandalyesi olan çok amaçlı bir şeyhotın. nasıl kullanışlı mı, ben de almayı düşünüyorum ama emin değilim.
Canim cok kullanisli.elim ayagim oldu diyebilirim.yemek yaparken mutfaga goturuyorum.onun disinda odada duruyor.benim hosuma giden kismi hafif yatay yapabiliyorum.oylece burnu tikanmiyor.kusmasi azaliyor.markasni hatirlayamadim ama.uzerunde de yazmiyo.kutusunu atmistim

canım gazı olan bebekde sürekli aranır açmış gibi gaz gerçi 20 günden sonra çıkıyor ama, doymamasından değil belli, emzik vermek mi istemiyorsun canım eğer öyleyse emire verdim ben sağlık ocağındaki ebe ver demişti çok severdim o kadını iyikide demiş ben çok faydasını gördüm diş yapısında çene yapısında sıkıntı olmadı hiç

canı öyle diyorlar ama bence alakası yok normal doğum apmıştı komşum 5 ay çekti onun kızı gaz sancısını benim oğlum 3 ay
canım inşaallah ameliyatın çok güzel geçer bebeğinde gelir hemen
canım bencede hamilelikten bir doğursam diyemiyorum doğurunca daha fena oluyor sinirler
nesdem canım sen bir anakucağı mama sandalyesi olan çok amaçlı bir şey almıştın. nasıl kullanışlı mı, ben de almayı düşünüyorum ama emin değilim.
bende soruyorum kaç gündür nesdoş göremedi:)

canım markasını soruyordum hatırlamıyormusun foto koyuyum ondan mı bir bakıversen, yoksa yonca bam bam alıcam ya da aldığın siteyi yazsan bulurum hatırlarım ben eski mesajlara bakıyım dedim vaktim yok o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…