Bazen benimki sabahtan bi basliyo geceye kadar paldirkuldur bazende tek tük keyfine bagli sanirsamIyi aksambazense lar
Nesdem kuzum sutun bol bol olsun dora doysun mis.kokulunu kokla yerimize
Cutem cok gevmis olaun cabucak iyiles insallah
Azeri canim ayrintilari bende merak ediyorum sayfa numarasini yaz bende okuyayim
Duha kuzu daha dikkatli ol yorulmauin bitanem
Nukra kuzun gelsin afiyetle yeyin ikramlarinizi
Miss belli olsa.sende rahat edrdin kuzum
Rosa nasil oldun canim
Eflos san nasilsin bitanem.emir.eymen nasil
Kizlar atladigim varsa affedin
Benim de oglusim aksam namazindan beri,cok harkwtli hic durmadi hala oynuyo bu kadar oynamazdi neden acaba bu kadar iynamazdi
bizimkinin keyfi bugun yerinde o zman o de gilde.cok oynayip kilo vermesinBazen benimki sabahtan bi basliyo geceye kadar paldirkuldur bazende tek tük keyfine bagli sanirsam
bizimkinin keyfi bugun yerinde o zman o de gilde.cok oynayip kilo vermesin
Canim sagol bilgisayara gecince okuyayim bende rken sunnet istiyorumHakkinda hayirlisi ne ise o sekilde dogumun gerceklessin bacim...
Ins. Gonlunden gecen gibi olur ♥
Saglicakla al kucagina yavrunu ♥♥♥
Ilk banyosu hayirli olsun Doramizin ♥♥♥
Bacim aman dikkat et gozun alismis olabilir sariligina...
Vucuduna dokun birak sari rengi kaliyor mu ...
Aman gozunu seveyim dikkatli ol birden artabiliyor bilirubin seviyesi ....
En kisa zamanda atlatir ins. Yavrun ♥♥♥
Gecmis olsun nesdemim...
Sabirim bu sezeryan bir bana yaradi dogumdan sonraki ilk ay 3 kilo aldim ...
Ama simdilerde gidiyo kilolar...
Yurumede sikintiyi bende cektim maalesef buyuk gecmis olsun bacim...
Simdilerde ise asiri bel agrisi cekiyorum...
Ablam cok gecmis olsun ....
Miden hala devam ediyormus cok uzuldum...
Bu aralar bende de mide agrisi oluyor ins. Onemli birseyim yoktur benimde...
Bacim haziran anneler topiginde yazdim aklima gelenleri 3872 numarali sayfadan basliyo ilerleyen sayfalarda da yazdiklarim var...
Ne bileyim canim arkadasimin bebisi 2500 dogunca zayif olmasindan korkuykrum insan eline almaya korkuyo valla gerci saglikli olsundaAllah iyiligini hic oyle dusunmemistim
Yok kiz olurmu öyle şey doktora sordum bu hic durmuyor hic uyumuyomu diye biz aktif hareketleri olan bebekleri saglikli diye nitelendiririx başka bise olamaz şefiydiNe bileyim canim arkadasimin bebisi 2500 dogunca zayif olmasindan korkuykrum insan eline almaya korkuyo valla gerci saglikli olsunda
Ecem kuzun nasıl sen nasılsın canım :) Doğum artık kader kısmet kuzu yaa sizlerinde dediği gibi önce Rabbimize sonrada doktorumuza teslim olacağız geriside takdirde ne varsa o bakalım Yaradan bize ne dilemiş yaşayıp göreceğiz nasipse şimdilik içim rahat panik değilim ama son zamanda ne olurum bilmiyorum; )evet cnm..kesinlikle cocugun kafasi cikincaya kadar supheli durum
dogumum basladiginda bile dk uyardi aksi durum gorursem ameliyata alicam diye..
yani her 2sine hazir olman cok guzel...
:)
azeriiimmm oglusssun pipisi gittimiiii
aayy tebrik ederim canimmm artik sira askerlik ve evliliktekiiii
darisi bize cnm..bugun dk.unu aradim cis yapinca zorlaniyor mizmizlaniyor diye..pazartesi gelip bakicam dedi olmazsa sunnet yapilir dedi...bakalim ne olucak..simdilik sutunu sag dediler tuz toplanmasin diye dunden yapoyorum bugun mizmizlanmadii...
aynen canım her ikisinede hazır olmak mantıklısıTamam Eflalim sağolher iki doğumada hazırladım beynimi canım hangisi hayırlısı ise o olsun diyorum sizlerede Rabbim hayırlı doğumlar yaşatsın lütfu ve keremi ile... eşim normal olsun istiyor ama çok kaptırma kendini diyorum çünkü doğum bu ne olacağı belli olmaz öyle değil mi :)
kuzum çok yorma ne olur kendini dikkat et bir şey olmaz diyordum ama hassasız işte aman diyeyimgunaydinlaaar herkese:)
güzel bi haftasonunuz olsun inşallah
sabah bi balkon yikayim dedim kendimi sakon camlarını silerken buldum daha kahvaltı da yapmadim kendim acliga dayaniyorum da yavrum aklima geldi kizdim kendime kacta kalktim ac aç iş yapıyorm hemen kahvaltimi hazirladim.
nesdemcim canım alışır baba olmaya ne yapsın cok seviyor uzerine titriyor kizinin normale döner ins bir sure sonra
ellerine sağlık güle güle yesin misafirler, inşaallah annenin duası kabul olur canımNasılsıniz kızlar :) biraz birşeyler yapıp buzluğa attım çayın yanına ikram tarzı pertim çıktıannemde evini temizleyeyim dedi olur dedim eşimden bu konuda fayda yok çünkü oda dondurucuya birseyler yapmış :) doğum bayrama denk gelirse yandık babaannem annemlerde kalıyor senelerdir ailenin büyüğü olduğu için annemlere gelen giden çok oluyor annem benim torunum akıllı hissediyorum bayramdan önce gelicek diyor bakalım tahmini tutacak mı :)
Kızlar bende normal doğum istiyorum ama bu doğum konusunda inatlaşıp sağlığından olan tanıdıklarım var kimisi doktor kimisi kendi hataları o yüzden kendimi şartlandırmıyorum sağlıkla sıhhatle huzurla kavuşalımda hepimiz doğum şekli önemli değil
bende olmadı canımKizlar benim sezaryen sikintilari, nerdeyse bitti ama eve cikip geldigimden beri bacaklarimin arkasi cok agriyor.odemli yerlerim indi zaten.bi deri bi kemik kaldim.sezaryen olanlar bu agrilari cektiniz mi.cunku ben yuruyemiyorum topalliyorum ve yan basabiliyorum.sirtim da keza agriyo.
bu yorgunluğa birde misafir kolay gelsinSekerler..cok yorgunum.kosa kosa yemek yaptim. Oglan kucagimda uyuyr ve misafir salonda.sabah 5 ten beri hicçc uyumadim bayilmak uzereyim ;(
Sabah dr.a gittim. Muayene etti. Kesin gastrit dedi. Ulser de var mi yok mu diye endoskopi gerekli dedi. Ama gastrit ve ulser icin ilac icemezmisim emzikliyim diye. O nedenle eziyet etmeyelim dedi. Idarelik 2 ilac iciyrm..devam 2 ay daha dedi. Sonra kes bak bakalim. Iyiysen icme sutten daha fazla gecmesin bebege dedi. Eger cok cok kotu olursan endoskopi yapariz dedi.
Migdem kotu oldugu icin migrenimi tetikliyr ve kusmama neden oluyrmus. ayrica migdemdeki sikinti tansiyonumu dusurdugu icin de bas donmesine sebep oluyrmus. Sabah aksam tuzlu ayran ic dedi. Bir de gece 2 kez beslendigimi soyledim. Birinde meyve yiyrym. Sonrakinde haslanmis az bisiler dedim..tamam uygun dedi. Abur cubur sakin cok yemeki fazla kilo alma dedi. Normal öğünler sute de sana da yeter ama yine de ara öğün ye dedi. Bir de ananas migdeye cok iyi geliyormus.
Iyi aksamlar kizlar
Nesdem kuzum sutun bol bol olsun dora doysun mis.kokulunu kokla yerimize
Cutem cok gevmis olaun cabucak iyiles insallah
Azeri canim ayrintilari bende merak ediyorum sayfa numarasini yaz bende okuyayim
Duha kuzu daha dikkatli ol yorulmauin bitanem
Nukra kuzun gelsin afiyetle yeyin ikramlarinizi
Miss belli olsa.sende rahat edrdin kuzum
Rosa nasil oldun canim
Eflos san nasilsin bitanem.emir.eymen nasil
Kizlar atladigim varsa affedin
Benim de oglusim aksam namazindan beri,cok harkwtli hic durmadi hala oynuyo bu kadar oynamazdi neden acaba bu kadar iynamazdi
oglus da oyleydi cnm..hep agzi acik ariyodu sag sola..kucagimiza alsak hep omzumuzu kolumuzu agzina almaya calisiyordu..ac herlade sut yetmedi diyip kac kez mama hazirladim ama yok toktu yemiyordu mama falan..emziye gectim 2gun 1dk falan tutmasi icin cabamiz oldu ama sukur rahatladik o acidan..belki alisir emziye doracik..bilmiyorum baska bide uykusu olunca oyle araniyo emziyi veriyorum sappur sappur emiyo sanki aclikdan yutucak emzigi ama 10 15saniyeye uyuyo..emzik vermiycektim guya ama mecbur..cunki hep agzi acikti mixmizlaniyordu..o kadar memede de saklayamaxdim ben sutu zorla damla damla topluyordum ayipdir soylemediii ))Kizlar gece hic uyutmadi dora.surekli araniyor.karni tok ama yine araniyor.emzirmeye calistim sekilden sekle girerek bu sefer de cekemedigi icin cildiriyor.oyle agliyor ki sanki cani yanar gibi.gazini filan da cikardik ama belki gazdan da agliyordur. İnaninncaresiz kalip emzik verdim.iki uc dakika sustu.emzige de sinir oluyor gerci.bebegim memeyi kavrasa da cekisini yapamiyor. Sonunda azcik mama verdim oyle uyudu sabah 5te.cunku sutum kalmamisti.bu aranma olayi ememedigi icin mi.doymamaai imkansiz cunku mama fazla geldi ve cikardi azcik.
canım ben ancak gördüm kusura bakma, inşallah atlatmışsındır ve hemen yeni aya odaklanmışsındır.bu ayda olmadı
canım ya sen çok yıprattın kendini, hamilelikten oluyor ama bu bence.Günaydın hanımlar, sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah
Güne yine ağlayarak başladım, sinirlerim resmen harap oldu, oğlum hiç dinlemiyor beni ama hiç sürekli yapıp özür diliyor özür duymak istemiyorum artık, su delisi bulduğu anda her yere su döküyor özellikle koltuklara benim koltuklarda da su leke yapıyor zaten silemiyorum, neyse basit ufak şeyler çok birikti çıldırma noktasındayım, çevremdeki herkesten soğudum....
Kızlar idrar enfeksiyonu ben daha önce yaşamadım hamdolsun, bu ay iki kere normal idrar tahlili yapıldı temiz çıktı, enfeksiyon için kültür mü yapılması lazım yoksa normal idrar tahlilinde de çıkar mı, idrar yaparken kasığımda ağrı oluyor yayılıyor yukarı doğru, yanmam yok ama
hmm bakalım beninki de ister belki sağ ol canım.günaydın kızlar :)
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ,
dgrpnr canım o testleri kan idrar vs. şeker bu haftaki kontrolümde dr.um istedi yani şeker için gittiğinde testleri istiyor dr.
nesdem canım kuzuna kavuştun Rabbim ömür boyu ayırmasın sizi.
cuteheart kuzum senin paşaya maşallah dişi çıkmış yaaaaa inş çok huysuzlanmaz büyük insan dayanmazmış o diş çıkarma acısına kuzenimin eşi dr. o söylemişti
hifanur canım güzel haberlerini dörtgözle bekliyorum inşşş
eflalim kuzum herşey üst üste geldi senin durumun bizden daha farklı tabi evdeki paşan içinde çabalıyorsun. inş kuzum düzene girecek herşey üzme sen kendini destek almak istiyorsan al tabiki çok faydası olur...
deryaw- duha22 - yüsra -nukra - azeri - boran diğer topikcanlar iyisinizdir inş
hayırlı olsun göbişiniz:) sen uğraş meme vermeye pes etme canım. görümceminki hiç almıyordu ama hiç bıkmadan her seferinde uğraştı sonunda aldı emdi kuzucuk.Selam kizlar.ustunkoru gecmisi okudum.
Eflal canim uzme kendini.psikolog iyi fikir bulabilirsen.kendine ediyorsun canim.degistiremiyoruz insanlari.
Hifa canim dualarim seninle.dogumda aysegulle seni cok andim.
Cutem benim kuzum da 5gibi koynumuzu istiyo biz de aliyoruz.
Kizimin gobegi dustu teyzeleri.bugun kontrolumuz var birazdan.
Hala ek olarak mama veriyorum yetmiyor sutum.emmiyor beni.emse de iki cekip basliyor memeyle kavga etmeye.yavastan alisir ins.o kadar zor ki 50ml sut icin bi saat sagmak,bebek biberonla icsin diye yarim saat ugrasmak.sukurler olsun bugunumuze.dunyamiz degisti kizlar.allah isteyen herkese nasip etsin.su meme derdini asarsam daha cok zamanim olucak.yemek bile yiyemiyorum yetisemiyorum cogu zaman.
hahahah görürken kabus ama böyle anlatınca çokkk komik:)))
Yavrum sem simdiki kabuslari gor bir de.
Gece oglumu calmislar. Zorla alt dislerini takmislar)
Disle yatip kalkarsan boyle olur
ne güzel bir şeymiş bu ilk kez gördüm.
teşekkür ederiz canım. aldım notumu.Dogum yapacak olanlarA bir kac tavsiye
Mutlaka boydan gecelik bir de alt ust takim koyun.ama takimin beli yuksek olsun.
Yuksek bel kilot koyun.
Mama kasigi ve biberon koyun ben gibi sezaryen yapacaklar ozellikle.
Bebek icin en az 4 takim koyun.bolca aguiz bezi uc battaniye.
Havlu ve kagit havlunuz olsun.
Pedleriniz uzun olsun ozellikle normal dogum yapacaklar mutlaka uzun alsin.
Bebek icin saf sulu mendilden iki paket olsun.
Pompaniz varsa goturun.
bazı babalar koruma ve sahiplenme içgüdüsü ile bebeğin başından ayrılmaz, uyumazlarmış bile canım. zamanla alışacak bu duruma.Kizlar bu kocam cok panik.surekli kac ml icti.atesi var mi.sarligi artti mi.dr a gidelim mi.kakasini yapti mi...anlatamam panigini zavallinin.dun dr cok paniksin bu durum bebegine yansir dedi ama yok benimki uyumuyor hic bebegi beklemekten.surekli doymadi diye takviye vermeye calisuyor.kixim da bu ara surekli arsninca ac saniyor.dun iki kez fiskirarak kustu cunku cok beslendi.simdi takti kafsya ki fiskirarak kustu dr a gidelim.az yiyince olmuyor cok verdigimiz icin oldu diyorum anlamiyor.bebek gunde 7-8kez hapsiriyor sonucta kanallari aciliyor.bu sefer usttu diye telas..bu adami nasil saskinlestircem.zirt birt hastaneye gidilmez ki orasi daha mikroplu.
ilaçlar işe yarar inşallah canım, geçmiş olsun.Sekerler..cok yorgunum.kosa kosa yemek yaptim. Oglan kucagimda uyuyr ve misafir salonda.sabah 5 ten beri hicçc uyumadim bayilmak uzereyim ;(
Sabah dr.a gittim. Muayene etti. Kesin gastrit dedi. Ulser de var mi yok mu diye endoskopi gerekli dedi. Ama gastrit ve ulser icin ilac icemezmisim emzikliyim diye. O nedenle eziyet etmeyelim dedi. Idarelik 2 ilac iciyrm..devam 2 ay daha dedi. Sonra kes bak bakalim. Iyiysen icme sutten daha fazla gecmesin bebege dedi. Eger cok cok kotu olursan endoskopi yapariz dedi.
Migdem kotu oldugu icin migrenimi tetikliyr ve kusmama neden oluyrmus. ayrica migdemdeki sikinti tansiyonumu dusurdugu icin de bas donmesine sebep oluyrmus. Sabah aksam tuzlu ayran ic dedi. Bir de gece 2 kez beslendigimi soyledim. Birinde meyve yiyrym. Sonrakinde haslanmis az bisiler dedim..tamam uygun dedi. Abur cubur sakin cok yemeki fazla kilo alma dedi. Normal öğünler sute de sana da yeter ama yine de ara öğün ye dedi. Bir de ananas migdeye cok iyi geliyormus.
çokk sevenin varmış canım:)Yine misafirim vardııııanladım ki bizim infertilite problenimiz olmasaydı da bebek yapamazmışızz.yalnız kalamıyoz ki anacım Salı günü randevum var,ameliyat günümü verirler heralde..
Nesdoşuumm Nasılsıniz,Dora bebek napıyooooofotograf koydun mu,kaçırdım mı beennnn
Hee yaa sorma bacım pek bi seviyolar :) amaann ankara herkesin uğrak noktası,işi olan geliyo,ev de var nasılsa diye hoopp banaa :) Allah eksikliklerini göstermesin de çok yoruldum yaa.neyse inşallah dediğin gibi tedavim olumlu hayırlı sonuçlar getirir de en tatlı misafirim gelir benimle olurçokk sevenin varmış canım:)
inşallah her şey yolunda gider de bu sıkıntılı döneminiz biter.
Canim cok kullanisli.elim ayagim oldu diyebilirim.yemek yaparken mutfaga goturuyorum.onun disinda odada duruyor.benim hosuma giden kismi hafif yatay yapabiliyorum.oylece burnu tikanmiyor.kusmasi azaliyor.markasni hatirlayamadim ama.uzerunde de yazmiyo.kutusunu atmistimnesdem canım sen bir anakucağı mama sandalyesi olan çok amaçlı bir şeyhotın. nasıl kullanışlı mı, ben de almayı düşünüyorum ama emin değilim.
Kizlar gece hic uyutmadi dora.surekli araniyor.karni tok ama yine araniyor.emzirmeye calistim sekilden sekle girerek bu sefer de cekemedigi icin cildiriyor.oyle agliyor ki sanki cani yanar gibi.gazini filan da cikardik ama belki gazdan da agliyordur. İnaninncaresiz kalip emzik verdim.iki uc dakika sustu.emzige de sinir oluyor gerci.bebegim memeyi kavrasa da cekisini yapamiyor. Sonunda azcik mama verdim oyle uyudu sabah 5te.cunku sutum kalmamisti.bu aranma olayi ememedigi icin mi.doymamaai imkansiz cunku mama fazla geldi ve cikardi azcik.
canı öyle diyorlar ama bence alakası yok normal doğum apmıştı komşum 5 ay çekti onun kızı gaz sancısını benim oğlum 3 ayoglus da oyleydi cnm..hep agzi acik ariyodu sag sola..kucagimiza alsak hep omzumuzu kolumuzu agzina almaya calisiyordu..ac herlade sut yetmedi diyip kac kez mama hazirladim ama yok toktu yemiyordu mama falan..emziye gectim 2gun 1dk falan tutmasi icin cabamiz oldu ama sukur rahatladik o acidan..belki alisir emziye doracik..bilmiyorum baska bide uykusu olunca oyle araniyo emziyi veriyorum sappur sappur emiyo sanki aclikdan yutucak emzigi ama 10 15saniyeye uyuyo..emzik vermiycektim guya ama mecbur..cunki hep agzi acikti mixmizlaniyordu..o kadar memede de saklayamaxdim ben sutu zorla damla damla topluyordum ayipdir soylemediii ))
oglus da yeyib kusuyordu guzelim sutu
sariligi icin de endise etme cnm..bizimki daha yeni gecti..dk diyordu da cok aldirmiyordum..demisti yemek aralarinda su ver diye..10 gundur veriyorum gecti gitdi sukur..gobisimiz de 8.gun dusmustu ama iyilesmiyordu o da 3 4gundur iyilesdi sukur..kaldi pipi derdimiz ))) onu da hall etseydik rahatliycam..
ha bide kizlar bisey duydum sezeryanlilarda ilk 3ay gaz sorunu cok oluyormus normallerde 2aydan sonra..oylemi gercekten? bizimkinin gaz sorunu var ama oyle ciglik attiricak kadar sadece 5 7aksam oldu o da surup verdik sakinlesti..o kadar cok yani saatlerle agliycak kadar degil sukurler olsun..simdi gercektenmi 2ayindan sonra basliycak acaba??
canım inşaallah ameliyatın çok güzel geçer bebeğinde gelir hemenYine misafirim vardııııanladım ki bizim infertilite problenimiz olmasaydı da bebek yapamazmışızz.yalnız kalamıyoz ki anacım Salı günü randevum var,ameliyat günümü verirler heralde..
Nesdoşuumm Nasılsıniz,Dora bebek napıyooooofotograf koydun mu,kaçırdım mı beennnn
canım bencede hamilelikten bir doğursam diyemiyorum doğurunca daha fena oluyor sinirlercanım ben ancak gördüm kusura bakma, inşallah atlatmışsındır ve hemen yeni aya odaklanmışsındır.
ekim ayı senin ayın olsun
canım ya sen çok yıprattın kendini, hamilelikten oluyor ama bu bence.
her şey yoluna girecek, oğlun da daha çok küçük özür dilediği şeyi unutuyor olabilir.
idrar yaparken hafif ağrı bende de oluyor idrar torbasında. sanırım normal bir durum.
hmm bakalım beninki de ister belki sağ ol canım.
hayırlı olsun göbişiniz:) sen uğraş meme vermeye pes etme canım. görümceminki hiç almıyordu ama hiç bıkmadan her seferinde uğraştı sonunda aldı emdi kuzucuk.
yemeğini de aksatma ne olur, bak cute çok halsiz kaldı kıyamam
hahahah görürken kabus ama böyle anlatınca çokkk komik:)
rüyan hayır olsun canım.
ne güzel bir şeymiş bu ilk kez gördüm.
teşekkür ederiz canım. aldım notumu.
bazı babalar koruma ve sahiplenme içgüdüsü ile bebeğin başından ayrılmaz, uyumazlarmış bile canım. zamanla alışacak bu duruma.
ilaçlar işe yarar inşallah canım, geçmiş olsun.
bende soruyorum kaç gündür nesdoş göremedi:)nesdem canım sen bir anakucağı mama sandalyesi olan çok amaçlı bir şey almıştın. nasıl kullanışlı mı, ben de almayı düşünüyorum ama emin değilim.
Canim cok kullanisli.elim ayagim oldu diyebilirim.yemek yaparken mutfaga goturuyorum.onun disinda odada duruyor.benim hosuma giden kismi hafif yatay yapabiliyorum.oylece burnu tikanmiyor.kusmasi azaliyor.markasni hatirlayamadim ama.uzerunde de yazmiyo.kutusunu atmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?