Amiinn kuzuumm inşallah ♡♡canım gazı olan bebekde sürekli aranır açmış gibi gaz gerçi 20 günden sonra çıkıyor ama, doymamasından değil belli, emzik vermek mi istemiyorsun canım eğer öyleyse emire verdim ben sağlık ocağındaki ebe ver demişti çok severdim o kadını iyikide demiş ben çok faydasını gördüm diş yapısında çene yapısında sıkıntı olmadı hiç
canı öyle diyorlar ama bence alakası yok normal doğum apmıştı komşum 5 ay çekti onun kızı gaz sancısını benim oğlum 3 ay
canım inşaallah ameliyatın çok güzel geçer bebeğinde gelir hemen
canım bencede hamilelikten bir doğursam diyemiyorum doğurunca daha fena oluyor sinirler
bende soruyorum kaç gündür nesdoş göremedi:)
canım markasını soruyordum hatırlamıyormusun foto koyuyum ondan mı bir bakıversen, yoksa yonca bam bam alıcam ya da aldığın siteyi yazsan bulurum hatırlarım ben eski mesajlara bakıyım dedim vaktim yok o kadar
canım ben ancak gördüm kusura bakma, inşallah atlatmışsındır ve hemen yeni aya odaklanmışsındır.
ekim ayı senin ayın olsun
canım ya sen çok yıprattın kendini, hamilelikten oluyor ama bu bence.
her şey yoluna girecek, oğlun da daha çok küçük özür dilediği şeyi unutuyor olabilir.
idrar yaparken hafif ağrı bende de oluyor idrar torbasında. sanırım normal bir durum.
hmm bakalım beninki de ister belki sağ ol canım.
hayırlı olsun göbişiniz:) sen uğraş meme vermeye pes etme canım. görümceminki hiç almıyordu ama hiç bıkmadan her seferinde uğraştı sonunda aldı emdi kuzucuk.
yemeğini de aksatma ne olur, bak cute çok halsiz kaldı kıyamam
hahahah görürken kabus ama böyle anlatınca çokkk komik:)
rüyan hayır olsun canım.
ne güzel bir şeymiş bu ilk kez gördüm.
teşekkür ederiz canım. aldım notumu.
bazı babalar koruma ve sahiplenme içgüdüsü ile bebeğin başından ayrılmaz, uyumazlarmış bile canım. zamanla alışacak bu duruma.
ilaçlar işe yarar inşallah canım, geçmiş olsun.
Canm cok sagol ayni seyleri yasamisiz.ins benimki de alir.bugun baya emzirdim aama tek meme. Emzirdigim mememdeki sut baya artti.demek ikisini de emse yetecek yavruma.allahim bana bi gogus ucu ver[oglus da oyleydi cnm..hep agzi acik ariyodu sag sola..kucagimiza alsak hep omzumuzu kolumuzu agzina almaya calisiyordu..ac herlade sut yetmedi diyip kac kez mama hazirladim ama yok toktu yemiyordu mama falan..emziye gectim 2gun 1dk falan tutmasi icin cabamiz oldu ama sukur rahatladik o acidan..belki alisir emziye doracik..bilmiyorum baska bide uykusu olunca oyle araniyo emziyi veriyorum sappur sappur emiyo sanki aclikdan yutucak emzigi ama 10 15saniyeye uyuyo..emzik vermiycektim guya ama mecbur..cunki hep agzi acikti mixmizlaniyordu..o kadar memede de saklayamaxdim ben sutu zorla damla damla topluyordum ayipdir soylemediii ))
oglus da yeyib kusuyordu guzelim sutu
sariligi icin de endise etme cnm..bizimki daha yeni gecti..dk diyordu da cok aldirmiyordum..demisti yemek aralarinda su ver diye..10 gundur veriyorum gecti gitdi sukur..gobisimiz de 8.gun dusmustu ama iyilesmiyordu o da 3 4gundur iyilesdi sukur..kaldi pipi derdimiz ))) onu da hall etseydik rahatliycam..
ha bide kizlar bisey duydum sezeryanlilarda ilk 3ay gaz sorunu cok oluyormus normallerde 2aydan sonra..oylemi gercekten? bizimkinin gaz sorunu var ama oyle ciglik attiricak kadar sadece 5 7aksam oldu o da surup verdik sakinlesti..o kadar cok yani saatlerle agliycak kadar degil sukurler olsun..simdi gercektenmi 2ayindan sonra basliycak acaba??
canim gazini cikariyorux.illaki yemek sonrasi babasi gaklatiyor cimcimeyi.belki daha fazladir gazi.emzik vermek istemiyordum ama sart oldu.gerci onu da atiyor agzindan.canım gazı olan bebekde sürekli aranır açmış gibi gaz gerçi 20 günden sonra çıkıyor ama, doymamasından değil belli, emzik vermek mi istemiyorsun canım eğer öyleyse emire verdim ben sağlık ocağındaki ebe ver demişti çok severdim o kadını iyikide demiş ben çok faydasını gördüm diş yapısında çene yapısında sıkıntı olmadı hiç
canı öyle diyorlar ama bence alakası yok normal doğum apmıştı komşum 5 ay çekti onun kızı gaz sancısını benim oğlum 3 ay
canım bencede hamilelikten bir doğursam diyemiyorum doğurunca daha fena oluyor sinirler
canım markasını soruyordum hatırlamıyormusun foto koyuyum ondan mı bir bakıversen, yoksa yonca bam bam alıcam ya da aldığın siteyi yazsan bulurum hatırlarım ben eski mesajlara bakıyım dedim vaktim yok o kadar
Canim e bebekteydi. Sayfa acilmiyor ama buydu sanirim markasi. Rengi yesil ve kirmizi secenekelri vardi.yuksekligi senin o dedigin besikten daha az.mama sandalyesi olayi bence hikaye yani masaya yetismez ama yedirirken anne kolayca verir oturarak. Ben memnunum henuz sikinti yasamadim.nesdem bundan mı canım http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3031
ben şunu yakından gördüm yüksekliği istediğim gibihttp://www.bebefix.com/Yonca-Bambam-Bebek-Besik-Kod-2013-Model_43131.html#0
birincisinin ölçüsü hiç bir yerde yazmıyor yüksek değilse almıycam çünkü, zaten mama sandalyemiz var bizim ama yinede model çok hoşuma gitti
dediğim gibi aldığın siteyi yazarsan bulurum ben senin modeli
iyi şükür canım, işe başladım şimdilik iyi de öğrenciler gelince çok zorlanacağım gibi geliyor.Hee yaa sorma bacım pek bi seviyolar :) amaann ankara herkesin uğrak noktası,işi olan geliyo,ev de var nasılsa diye hoopp banaa :) Allah eksikliklerini göstermesin de çok yoruldum yaa.neyse inşallah dediğin gibi tedavim olumlu hayırlı sonuçlar getirir de en tatlı misafirim gelir benimle olursen nasılsın canım,nasıl geçiyo günlerin ?
ya ben bir de içine bir şey koyup ilk başlarda gece yanımda onda yatırırım diye düşünmüştüm ama saçma olur değil miCanim cok kullanisli.elim ayagim oldu diyebilirim.yemek yaparken mutfaga goturuyorum.onun disinda odada duruyor.benim hosuma giden kismi hafif yatay yapabiliyorum.oylece burnu tikanmiyor.kusmasi azaliyor.markasni hatirlayamadim ama.uzerunde de yazmiyo.kutusunu atmistim
ay evet, ben de çok tırsıyorum doğumdan sonrasındancanım gazı olan bebekde sürekli aranır açmış gibi gaz gerçi 20 günden sonra çıkıyor ama, doymamasından değil belli, emzik vermek mi istemiyorsun canım eğer öyleyse emire verdim ben sağlık ocağındaki ebe ver demişti çok severdim o kadını iyikide demiş ben çok faydasını gördüm diş yapısında çene yapısında sıkıntı olmadı hiç
http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3032nesdem bundan mı canım http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3031
ben şunu yakından gördüm yüksekliği istediğim gibihttp://www.bebefix.com/Yonca-Bambam-Bebek-Besik-Kod-2013-Model_43131.html#0
birincisinin ölçüsü hiç bir yerde yazmıyor yüksek değilse almıycam çünkü, zaten mama sandalyemiz var bizim ama yinede model çok hoşuma gitti
dediğim gibi aldığın siteyi yazarsan bulurum ben senin modeli
Alla alla bi de bu çıktı,önceden hepimiz aynı tarihte başlardık okula.şimdi bölük pörçükiyi şükür canım, işe başladım şimdilik iyi de öğrenciler gelince çok zorlanacağım gibi geliyor.
bu hafta 5. sınıflar başlıyor, haftaya da tümden okul açılıyor bakalım, allah yardımcımız olsun.
artık ağırlaşıyor ya bel ağrısı yapıyor ama buna şükür, Allahım bu günleri tez zamanda yaşamanı kısmet eder inşallah.
ya ben bir de içine bir şey koyup ilk başlarda gece yanımda onda yatırırım diye düşünmüştüm ama saçma olur değil mi
park yatak çok geniş gelir sığmaz zannediyorum ki yatak odama.
ay evet, ben de çok tırsıyorum doğumdan sonrasından
adetin gelmiş yeni döngün bebek getirsin.
Teşekkürler yorumun için. Hadi hayırlısı bakalım bu aya :)
Canim yatirirsin.cok uygun o acidan.ben tum gun bunda uyutuyorum gece yatagina aliyorum.ister 180 derece ister egimli yap.ben 20 derece filan egim yapiyorum burnu tikanmasun diye.altina guzel bi minder koy.iyi şükür canım, işe başladım şimdilik iyi de öğrenciler gelince çok zorlanacağım gibi geliyor.
bu hafta 5. sınıflar başlıyor, haftaltu tümden okul açılıyor bakalım, allah yardımcımız olsun.
artık ağırlaşıyor ya bel ağrısı yapıyor ama buna şükür, Allahım bu günleri tez zamanda yaşamanı kısmet eder inşallah.
ya ben bir de içine bir şey koyup ilk başlarda gece yanımda onda yatırırım diye düşünmüştüm ama saçma olur değil mi
bu sene ilk olarak uygulanacak, 5 lere okula uyum süreciymiş şaka gibi :)Alla alla bi de bu çıktı,önceden hepimiz aynı tarihte başlardık okula.şimdi bölük pörçükcanım benim Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir doğum nasip etsin,doğururken de adımı aklına getirebilirsen ne àlà :) 2014 yılı hamişlerin yılı oldu haa,güzel bir yıl oldu
bence yumurtlama lekesi bu, bazı kadınlarda olduğunu duymuştum. eğer öyleyse çok şanslısınYaa ben bişi farkettim,her ay mutlaka aynı tarihlerde kahverengi lekem oluyo.3 gün falan sürüyo.adetten 10 gün sonra falan..ben yumurtlama dönemine yoruyorum..benim gibi olan var mı kızlar?
yaaaa benim için çok iyi olacak bu :) ama baktım stokta kalmamış bu ürünCanim yatirirsin.cok uygun o acidan.ben tum gun bunda uyutuyorum gece yatagina aliyorum.ister 180 derece ister egimli yap.ben 20 derece filan egim yapiyorum burnu tikanmasun diye.altina guzel bi minder koy.
Evet teyzesi artik bir oglan degil bir erkek annesiyimAzerii canımmm senin oğlan erkek mii olduuuu,maşallahh Yasinciğimee.iyi olmuş,erkenden çıkmış aradan.ilk ve son ameliyatınız olsun.tebrik ediyoruuumm :)
inşaallah tutar canım emziği çok faydasını görürsün emin olCanm cok sagol ayni seyleri yasamisiz.ins benimki de alir.bugun
canim iyiyim napiim dora ile ugrasiyoruz.o yatarsa ben de azcik dinlenebiliyoruj.resim koymadim henuz canim.
canim gazini cikariyorux.illaki yemek sonrasi babasi gaklatiyor cimcimeyi.belki daha fazladir gazi.emzik vermek istemiyordum ama sart oldu.gerci onu da atiyor agzindan.
Canim e bebekteydi. Sayfa acilmiyor ama buydu sanirim markasi. Rengi yesil ve kirmizi secenekelri vardi.yuksekligi senin o dedigin besikten daha az.mama sandalyesi olayi bence hikaye yani masaya yetismez ama yedirirken anne kolayca verir oturarak. Ben memnunum henuz sikinti yasamadim.
tırsma kuzum benim temelde psikolojik sıkıntılar var malum ondan geriliyorum yoksa sen sakın gerilme çok güzel emin oliyi şükür canım, işe başladım şimdilik iyi de öğrenciler gelince çok zorlanacağım gibi geliyor.
bu hafta 5. sınıflar başlıyor, haftaya da tümden okul açılıyor bakalım, allah yardımcımız olsun.
tamam canım aynısıymış, çok kullanışlı özellikleri sevdim ama yüksek değil ben yatağımın yanında koymak için istiyorum tabi evin her yerine taşıycam birde, yonca bam bama karar verdimhttp://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3032
buydu canım nesdemin dediği.
Yaa ben bişi farkettim,her ay mutlaka aynı tarihlerde kahverengi lekem oluyo.3 gün falan sürüyo.adetten 10 gün sonra falan..ben yumurtlama dönemine yoruyorum..benim gibi olan var mı kızlar?
Nesdemim canım göğüs kalkanı denesen bir de. Hem meme ucuna değmediği için tahriş olmuyor acıtmıyor meme ucunu, hem de göğsünden akan süt orada birikiyor. Birikeni de biberona ya da süt saklama poşetine koyarsın.Kizlar ben bi mememi sagarken oburu de sakir sakir akiyo.size de oluyo mu.cay bardagi ile bitiktiriyotum ziyan olmasin diye.emzirmeye calisinca da akiyo.gogus pedim hep takili bu da gogsumu nemli yapiyo.siz ne gibi careler buldunuz tecrubeli anneler
canım geçmiş olsun, şimdi nasıl oldun?Iyi geceler kızlar benim çok kasık ağrım varşuan yerimden bile kalkamıyorum özellikle sol kasığım. Hani gaz sıkışmış çıkmıo gibi birşey. Ne yapmam gerekio 1 saati geçti hala aynı ?
cutem tatlım çok geçmiş olsun. Teyzem ülserden çok çekmişti. Kudretnarı diye bir meyve var, onun yaraları iyileştirmedeki gücü tartışılmaz, gözlerimle gördüm. Eğer sorun midedeyse balla kudret narından bir macun yapıyorlar, onu yiyorsun. Teyzem onunla ülserinden kurtuldu. Benim de dudağım patlamıştı üni.deyken. Dikiş atılmıştı ama dikiş de açılmıştı ve yaram kötüydü. Zeytinyağı ve kudret narı ile bi karışım yapılıyor. Ondan sürmüştük sürekli ve dudağımda iz bile kalmadı maşallah. Annem kötü bir hastalık geçirmişti, belki daha önce anlatmışımdır. Ve bir dizi ameliyat geçirmişti. Ameliyat yerinde nekroz oluştu kaç kez, yani kangren oldu, oradaki doku öldü, doktor bir daha kesti ölü dokuyu aldı fln. Tekrar nekroze olmaya başlamıştı, bu kudretnarı yağından sürdü annem hergün doktorundan gizli gizli. Ve o nekroze olan yer de yara da iyileşti, doktor da biz de gözlerimize inanamadık. Aklında bulunsun canım. Allah şifa versin inşallahSekerler..cok yorgunum.kosa kosa yemek yaptim. Oglan kucagimda uyuyr ve misafir salonda.sabah 5 ten beri hicçc uyumadim bayilmak uzereyim ;(
Sabah dr.a gittim. Muayene etti. Kesin gastrit dedi. Ulser de var mi yok mu diye endoskopi gerekli dedi. Ama gastrit ve ulser icin ilac icemezmisim emzikliyim diye. O nedenle eziyet etmeyelim dedi. Idarelik 2 ilac iciyrm..devam 2 ay daha dedi. Sonra kes bak bakalim. Iyiysen icme sutten daha fazla gecmesin bebege dedi. Eger cok cok kotu olursan endoskopi yapariz dedi.
Migdem kotu oldugu icin migrenimi tetikliyr ve kusmama neden oluyrmus. ayrica migdemdeki sikinti tansiyonumu dusurdugu icin de bas donmesine sebep oluyrmus. Sabah aksam tuzlu ayran ic dedi. Bir de gece 2 kez beslendigimi soyledim. Birinde meyve yiyrym. Sonrakinde haslanmis az bisiler dedim..tamam uygun dedi. Abur cubur sakin cok yemeki fazla kilo alma dedi. Normal öğünler sute de sana da yeter ama yine de ara öğün ye dedi. Bir de ananas migdeye cok iyi geliyormus.
Nesdemim canım göğüs kalkanı denesen bir de. Hem meme ucuna değmediği için tahriş olmuyor acıtmıyor meme ucunu, hem de göğsünden akan süt orada birikiyor. Birikeni de biberona ya da süt saklama poşetine koyarsın.
canım geçmiş olsun, şimdi nasıl oldun?
cutem tatlım çok geçmiş olsun. Teyzem ülserden çok çekmişti. Kudretnarı diye bir meyve var, onun yaraları iyileştirmedeki gücü tartışılmaz, gözlerimle gördüm. Eğer sorun midedeyse balla kudret narından bir macun yapıyorlar, onu yiyorsun. Teyzem onunla ülserinden kurtuldu. Benim de dudağım patlamıştı üni.deyken. Dikiş atılmıştı ama dikiş de açılmıştı ve yaram kötüydü. Zeytinyağı ve kudret narı ile bi karışım yapılıyor. Ondan sürmüştük sürekli ve dudağımda iz bile kalmadı maşallah. Annem kötü bir hastalık geçirmişti, belki daha önce anlatmışımdır. Ve bir dizi ameliyat geçirmişti. Ameliyat yerinde nekroz oluştu kaç kez, yani kangren oldu, oradaki doku öldü, doktor bir daha kesti ölü dokuyu aldı fln. Tekrar nekroze olmaya başlamıştı, bu kudretnarı yağından sürdü annem hergün doktorundan gizli gizli. Ve o nekroze olan yer de yara da iyileşti, doktor da biz de gözlerimize inanamadık. Aklında bulunsun canım. Allah şifa versin inşallah
Ve herkese selam millet. Cumartesi oğlumu gördümMaşallah çok tatlı olmuşşşş
Dudaklarını aynı babası gibi şişirmiş uyuyordu
Şekerimle ilgili biraz daha dikkatli olmamı, yine de düşmezse diyetisyene gitmemi önerdi doktorum.
Elimdeki uyuşuklukla ilgili de boyun fıtığı başlıyor olabilir, hamilelik böyle şeyleri tetikler dedi. Egzersiz verdi.
Bir sonraki kontrolümde de bizi bir arkadaşına yönlendirecek hastanede, 32. haftadan sonra çalışabilir raporu alacağız.
Bebek hareketlerine dikkat et dedi.
Annemle çarşıya çıktık, bir sürü şey aldık, artık hazırlıklara başladık yani. Dün gece de yıkadık cicileri. Önümüzdeki haftasonu da mobilyasına bakacağız. İnşallah herşeyini ağız tadıyla kullanırız
Bende havadisler böyle
Hayirli olsun okulunuz cnmBenim oğlum okula basladi buguuuuuün daha doğrusu krese
Evde tek kalmanin rahatligi paha bicilemez
Dun aksamda tekrar konustular muteahhitle adam sartlari kabul etti bu sefer diger hak sahibi akraba ariza cikartti bi hafta daha uzadi karar verme isi
Hayirlisi olsun demekten baska bise kalmadi napiyim artik
Aynen cutem manyak ettiler benide ha bekle ha bekle derken ameliyat gunu gelcek ne tasinmisim ne temizlik yapmisimHayirli olsun okgünü gelecek ne tasinmisim k uz cnm
Ayyy sinir ettiler su ev meselesinde. Insallah cabuk cozulur cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?