Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya ben de başa çıkamam diye çok korkuyorum neyse yaşayıp göreceğiz artık..
benim yatağım alçak ama onun boyutları da yazmıyor, acaba bana da olur mu bilmiyorum.
bu bam bam da güzel ama sadece yatak işte.
maaşallah ona :)
dikkat et canım.
bebek hareketlerine dikkat et niye dedi?
cicilerini güle güle kullansın kuzucuk.
heheeh hayırlı olsun. tadını çıkar:)
inşallah canınızı sıkmadan hallolur bu ev meselesi de.
hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.

hayırlı olsun, hep başarılı bir okul hayatı olsun inşallah oğluşunun canım

Saol cnm. Olmazsa denerim cnm..ulser oldugu belli degil cnm. Suan gastrit diye gidiyrz bakalim.
Cicileri gule gule saglikla kullanin cnm. Ohh mis de olmus ciciler. Ayyy cok guzel zamanlarin simdi
İnşallah ülser değildir canım.
Çok sağol, evet gerçekten çok güzel zamanlar, insanın içi içine sığmıyor

hayırlı olsun, gözün aydın, inşallah sağlıkla kucağına alırsın

herkese merhaba arkadaşlar şeker yüklemesini yaptırmayan varmı aranızda doktor yaptırmamı istedi canan karatayda televizyona çıkıp bir şeyler söyleyince herkesin aklı karıştı
Akıl karışacak bir durum yok ki canım, hamileliğin boyunca hiç baklava fln yemiyor musun? Alt tarafı 1 bardak şekerli su içiyorsun. Canan Karatay'dan başka bütün kadın doğum hocaları tersini savunuyor. Ve gebelik şekeri olup olmadığını öğrenmenin başka bir yöntemi yok maalesef.

ya

maaşallah ona :)
dikkat et canım.
bebek hareketlerine dikkat et niye dedi?
cicilerini güle güle kullansın kuzucuk.

.
Sağol tatlım.
Canım geçen hafta 1 gün sabahtan ikindiye kadar hiç hareket etmedi oğlum, çok korktuk. Bunu doktora anlatmıştım. O da o yüzden hareketlere dikkat edelim, yine azalma olursa arayın gibilerinden dedi. Pıhtılaşma varya çünkü bende, o yüzden. Artık 30. haftamdayım. Bir de şekerim yükseliyor.

maşaallah kuzuna, güle güle giysin canım cicilerini
hayırlı olsun okulunuz canım darısı başımıza:)

canım sen ev işini bence bekleme zaten kesinleşirse çıkmayacakmısınız mecburen bence kesinleşmiş gibi çıkın doğum yaklaştı doğum zamanı kesinleşirse çok zor olur
hayırlı olsun
herkese merhaba arkadaşlar şeker yüklemesini yaptırmayan varmı aranızda doktor yaptırmamı istedi canan karatayda televizyona çıkıp bir şeyler söyleyince herkesin aklı karıştı
canım boş ve sen karatayı ondan başka söyleyen yok dikkat çekmek için ne yapacağını şaşırdı artık, benim hiç karışmaıd kafam yaptırıcam

tabi canım yaşayınca görürsün ama emin ol sanki yıllardır annelik yapıyormuşsun gibi oluyor, inan ben şimdi daha çok korkuyorum nasıl bakmışım emire ilk günler bile altını değiştim banyo yaptırdım giydirdim, Rabbim veriyor o gücü

canım sen nesdeminkinden al ama e bebekte tükenmiş, benim mama sandalyem var ana dizim var o yüzden sadece küçük beşik alıcam

sağol canım benimmmm, çok özledim seni yaa, bi denk gelemedikkk...
Napıyosun nasılsın? keyfin nasıl? eşinle durumlar nasıl?
babanla aran nasıl? yakışıklı oğlun nasıl?

sağol canım benimmmm, çok özledim seni yaa, bi denk gelemedikkk...
Napıyosun nasılsın? keyfin nasıl? eşinle durumlar nasıl?
babanla aran nasıl? yakışıklı oğlun nasıl?
canım bende özledim seni ama yoğunsun yorgunsun kuzum takipteyim seni:)

hamdolsun canım sorunlar var ama işte buraya yazıyorum kafanızı şişiriyorum sonra şişkinliğim gidiyor:)

emirde ağladığımı bilmem hormonlardan falan ama bu sefer güne ağlayarak bile başlıyorum, 3 yaşındaki oğlum beni dinlemiyor diye ağlıyorum

eşimin her yaptığına ağlayıp küsüyorum

yarın ayrıntılı var öğleden sonra endişem var bakalım nasıl oldu kuzum, bugün annemlerdeydim ablamlar gidiyor haftasonu karnım çok büyüdü bu ne kız ikiz mi diyorlar hala ya hu yok ne ikizi diyorum diye diye ikiz edecekler tabi birde kız edecekler gerçi cinsiyeti bir kere sordum yarın teyit ettireyimde artık emin olsunlar

ertesi günde kendi doktoruma gidicem, özele geçiyim diyorum eşim olmaz bu saatden sonra dedi sabah bende yine küstüm bakalım nasip o öyle der der sonunda benim dediğime gelir

babamla konuşmuyorum gidiyorum ama eşim konuşuyor ben ablamların yanına geçiyorum iki kere gittim ablamlar gitsin daha uğramam

emir iyi hamdolsun canım kardeşini seviyor kıskançlık belirtisi yok henüz sürekli seni çok seviyoruz diyoruz bakalım

sen nasılsın canım neler yapıyorsun neler aldın kuzuna

Cnm kendimiz cikarsak mmüteahhit kirayi karsilamaz o yüzden bekliyoz kendisi bi ev ayarliyacak bize ev bitene kadar kira vermicez yani
Canim oyle vi sayfa varmis ama bulamadim hemde herkeai kabuletmiyorlar.gibi bisey okudum ekim annelerinde
Yok yaw faceden arattir zaten bitane sayfa var gruba katil diyorsun ekluyorlar

Cnm kendimiz cikarsak mmüteahhit kirayi karsilamaz o yüzden bekliyoz kendisi bi ev ayarliyacak bize ev bitene kadar kira vermicez yani
Yok yaw faceden arattir zaten bitane sayfa var gruba katil diyorsun ekluyorlar
doğruya o gelmedi canım aklıma hayırlısı olsun inşaallah

nasılsınız kızlar ben hiç iyi deyilim hiç,eşimle fena kaoıştık ama anlatsam yeminle bana hak verirsiniz,bu erkekler nasıl bukaadar dengesiz haksız olabiliyor okadar kızgınımki oona çok yordu beni

Kızlar verdiğiniz cevaplar için tşk yarın gidip yaptırayım inş sorun çıkmaz bide 100 lük içmek zorunda kalmam

doğruya o gelmedi canım öyle ma hayırlısı olsun inşaallah
Amiiiin saolasin cnm
nasılsınız kızlar ben hiç iyi deyilim hiç,eşimle fena kaoıştık ama anlatsam yeminle bana hak verirsiniz,bu erkekler nasıl bukaadar dengesiz haksız olabiliyor okadar kızgınımki oona çok yordu beni
Hepimize geliyo ara ara bende gecen gece topluyodum bavulu delirdim sinirden
Sabah kalktim bise yok sanki gece birbirimizi yememisiz gibi
Takmamaya calis sıkma canini

hmm evet hatırladım canım kusura bakma çok unutkanım ben inşallah her şey yolunda gidecek ve kucağında olacak yavru:)
inşallah Allah kolayını verir bütün annelere.
evet tükenmiş orada ve başka bir yerde de bulamadım ben varsa daha mantıklı tabi seninki.
olur öyle arada eşler arasında, erkeklerin bu durumu da yüzyıllar boyunca düzelmediğine göre :)) yorma kendini boşuna.

Iyi geceler kizlar aksam ustu de mesaj yazdim o kadar gonderildi sandim ama olmamis
Deryam ciciler hayirli olsun
Boran sikma canini erkek milleti iste
Kizlar.kisaca yazay yarin kontrolumuz var ve ilk nst cekilecek bakalim neler diyevek.doktor amcamiz opuyorum hepinizi

canım oluyor işte arada böyle haklı olsak ne erkekler üstünlüğü sağlamayı başarıyor bizi daha çok sinir ediyorlar, geçer çok sıkma canını
canım takipte ol e bebeğe gelir yine ya da mail atabilirsin

ne diyecek erenimiz pek iyi maşaallah diyecek:)

biliyorum canım koskoca 14 yıl geçti bazen amaann alıştım diyorsun ama bazende öyle anlar oluyorki yeter artık yapıyor insan,

Amiiiin saolasin cnm
Hepimize geliyo ara ara bende gecen gece topluyodum bavulu delirdim sinirden
Sabah kalktim bise yok sanki gece birbirimizi yememisiz gibi
Takmamaya calis sıkma canini
evet ama maalesef ben sabah kalkınca olmamış gibi davranamıyorum,kavgada etmiyorum ama yabancıymışım gibi sorduguna cvp bile veremiyorum sinirimden,çünki eşiim beni sözleriyle çok dagıtıyor ve hırslanıyorum

o hayal bendede vardı,iki oglum var biirde kızım olacak allah izin veirsee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…