- 30 Aralık 2013
- 1.813
- 480
- 148
ya ben de başa çıkamam diye çok korkuyoruminşaallah tutar canım emziği çok faydasını görürsün emin ol
tamam canım dediğim model yüksekliğini yorumlardan buldum yerden 30 cm yüksek diyor ki bana göre değil ama çok kullanışlı diğer özellikleri, malum sezaryen olacak eğilmeden alacağım model olsun istiyorum hem de emirin ulaşamaması lazım benim görmediğim bir an bir şey yapar diye korkuyorum, yonca bam bama karar verdim yüksekliği ve kullanıcı yorumlarına göre, içine pamuktan bir şiltede ben yapıcam bakalım nasip
tırsma kuzum benim temelde psikolojik sıkıntılar var malum ondan geriliyorum yoksa sen sakın gerilme çok güzel emin ol
tamam canım aynısıymış, çok kullanışlı özellikleri sevdim ama yüksek değil ben yatağımın yanında koymak için istiyorum tabi evin her yerine taşıycam birde, yonca bam bama karar verdim
canım bende olmuyordu ama olanlar vardı sanırım
benim yatağım alçak ama onun boyutları da yazmıyor, acaba bana da olur mu bilmiyorum.
bu bam bam da güzel ama sadece yatak işte.
maaşallah ona :)Nesdemim canım göğüs kalkanı denesen bir de. Hem meme ucuna değmediği için tahriş olmuyor acıtmıyor meme ucunu, hem de göğsünden akan süt orada birikiyor. Birikeni de biberona ya da süt saklama poşetine koyarsın.
canım geçmiş olsun, şimdi nasıl oldun?
cutem tatlım çok geçmiş olsun. Teyzem ülserden çok çekmişti. Kudretnarı diye bir meyve var, onun yaraları iyileştirmedeki gücü tartışılmaz, gözlerimle gördüm. Eğer sorun midedeyse balla kudret narından bir macun yapıyorlar, onu yiyorsun. Teyzem onunla ülserinden kurtuldu. Benim de dudağım patlamıştı üni.deyken. Dikiş atılmıştı ama dikiş de açılmıştı ve yaram kötüydü. Zeytinyağı ve kudret narı ile bi karışım yapılıyor. Ondan sürmüştük sürekli ve dudağımda iz bile kalmadı maşallah. Annem kötü bir hastalık geçirmişti, belki daha önce anlatmışımdır. Ve bir dizi ameliyat geçirmişti. Ameliyat yerinde nekroz oluştu kaç kez, yani kangren oldu, oradaki doku öldü, doktor bir daha kesti ölü dokuyu aldı fln. Tekrar nekroze olmaya başlamıştı, bu kudretnarı yağından sürdü annem hergün doktorundan gizli gizli. Ve o nekroze olan yer de yara da iyileşti, doktor da biz de gözlerimize inanamadık. Aklında bulunsun canım. Allah şifa versin inşallah
Ve herkese selam millet. Cumartesi oğlumu gördümMaşallah çok tatlı olmuşşşş
Dudaklarını aynı babası gibi şişirmiş uyuyordu
Şekerimle ilgili biraz daha dikkatli olmamı, yine de düşmezse diyetisyene gitmemi önerdi doktorum.
Elimdeki uyuşuklukla ilgili de boyun fıtığı başlıyor olabilir, hamilelik böyle şeyleri tetikler dedi. Egzersiz verdi.
Bir sonraki kontrolümde de bizi bir arkadaşına yönlendirecek hastanede, 32. haftadan sonra çalışabilir raporu alacağız.
Bebek hareketlerine dikkat et dedi.
Annemle çarşıya çıktık, bir sürü şey aldık, artık hazırlıklara başladık yani. Dün gece de yıkadık cicileri. Önümüzdeki haftasonu da mobilyasına bakacağız. İnşallah herşeyini ağız tadıyla kullanırız
Bende havadisler böyle
dikkat et canım.
bebek hareketlerine dikkat et niye dedi?
cicilerini güle güle kullansın kuzucuk.
heheeh hayırlı olsun. tadını çıkar:)Benim oğlum okula basladi buguuuuuün daha doğrusu krese
Evde tek kalmanin rahatligi paha bicilemez
Dun aksamda tekrar konustular muteahhitle adam sartlari kabul etti bu sefer diger hak sahibi akraba ariza cikartti bi hafta daha uzadi karar verme isi
Hayirlisi olsun demekten baska bise kalmadi napiyim artik
inşallah canınızı sıkmadan hallolur bu ev meselesi de.
hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.slm kızlar yıllardır hatta cocuklugumdan berı olan bır hayalım vardı rabbım ısteyen herkese yasatsın bır oglum var ve su anda 17 haftalık hamıleyım kızım olcak o kadar mutluyumkı anlatamam sogan cucugum o benım sogan kuru yaptıktan 1 ay sonra ogrendım bu bebegımı ustelık yogun pko hastasıydım sukurler olsunnn