strestendir canım, daha önce yoktuysa eğergünaydın kızlar,offf nasıl bi baş agrısı var yataktan kalkmadan başlıyor
biliyorum canım koskoca 14 yıl geçti bazen amaann alıştım diyorsun ama bazende öyle anlar oluyorki yeter artık yapıyor insan,
Ağlak hamile mi oldun bakiyim sen decanım bende özledim seni ama yoğunsun yorgunsun kuzum takipteyim seni:)
hamdolsun canım sorunlar var ama işte buraya yazıyorum kafanızı şişiriyorum sonra şişkinliğim gidiyor:)
emirde ağladığımı bilmem hormonlardan falan ama bu sefer güne ağlayarak bile başlıyorum, 3 yaşındaki oğlum beni dinlemiyor diye ağlıyorum
eşimin her yaptığına ağlayıp küsüyorum
yarın ayrıntılı var öğleden sonra endişem var bakalım nasıl oldu kuzum, bugün annemlerdeydim ablamlar gidiyor haftasonukarnım çok büyüdü bu ne kız ikiz mi diyorlar hala ya hu yok ne ikizi diyorum diye diye ikiz edecekler tabi birde kız edecekler gerçi cinsiyeti bir kere sordum yarın teyit ettireyimde artık emin olsunlar
ertesi günde kendi doktoruma gidicem, özele geçiyim diyorum eşim olmaz bu saatden sonra dedi sabah bende yine küstümbakalım nasip o öyle der der sonunda benim dediğime gelir
babamla konuşmuyorum gidiyorum ama eşim konuşuyor ben ablamların yanına geçiyorum iki kere gittim ablamlar gitsin daha uğramam
emir iyi hamdolsun canım kardeşini seviyor kıskançlık belirtisi yok henüz sürekli seni çok seviyoruz diyoruz bakalım
sen nasılsın canım neler yapıyorsun neler aldın kuzuna
yok tatlım ne kusuru, ben de unutkanım çok, herşeyi unutuyorum wallahmm evet hatırladım canım kusura bakma çok unutkanım beninşallah her şey yolunda gidecek ve kucağında olacak yavru:)
inşallah Allah kolayını verir bütün annelere.
evet tükenmiş orada ve başka bir yerde de bulamadım benvarsa daha mantıklı tabi seninki.
olur öyle arada eşler arasında, erkeklerin bu durumu da yüzyıllar boyunca düzelmediğine göre :)) yorma kendini boşuna.
Yusrammm sağol canımmIyi geceler kizlar aksam ustu de mesaj yazdim o kadar gonderildi sandim ama olmamis
Deryam ciciler hayirli olsun
Boran sikma canini erkek milleti iste
Kizlar.kisaca yazay yarin kontrolumuz var ve ilk nst cekilecek bakalim neler diyevek.doktor amcamiz opuyorum hepinizi
Canım ALT AST için aç olmaya gerek yok, ama diğer iki testin ne olduğu da önemliNasilsiniz Kizlar
Bise sormak istiyorum anestezi doktoru 15inde gittiğimde ALT AST bide 2sey daha yaxiyor bu tahlilleri de yaptir demişti bunlar içinde AC olmakmi lazim? Çünkü nstyede giricem onun içinde tok olmam lazim.. Bilemedim
Bence çok değil, ama doktorun ne dedi? benimki 159 çıkmıştı, biraz dikkat edelim, düşmezse diyetisyenden yardım alırız dedi doktorum.kızlar herkese merhaba şekerim 143 çıkmış sizce nasıl durum
Bence çok değil, ama doktorun ne dedi? benimki 159 çıkmıştı, biraz dikkat edelim, düşmezse diyetisyenden yardım alırız dedi doktorum.
yok canım, 100lük yapmadı, gerek yok dedi. Yani istersen 100lük de yapabiliriz ama bazı gebelerde 50lük yüksek çıksa bile 100lük normal çıkabiliyor, bence gerek yok, sadece karbonhidratı azaltalım, protein almaktan çekinme dedi. Bir süre daha takip et şekerini, yediklerini de yaz bi kağıda. Neler çıkarıyor neler düşürüyor şekeri görelim, ona göre düşmezse diyetisyenden yardım alırız dedi.derya doktara gösteremidim daha sana 100 lük yaptırmışmıydı bu sonuç çıkınca
Allah Allah neden ki? Gerçi benim de 30 haftadan sonra yine hafif mide bulantılarım olmaya başladı ilginç bir şekildeYa mide bulantilari yasiyorum elim falan titriyo ne alakaki?
bir bilgim yok ki canımNasilsiniz Kizlar
Bise sormak istiyorum anestezi doktoru 15inde gittiğimde ALT AST bide 2sey daha yaxiyor bu tahlilleri de yaptir demişti bunlar içinde AC olmakmi lazim? Çünkü nstyede giricem onun içinde tok olmam lazim.. Bilemedim
ay evet herşeye ağlıyorum canım:)Ağlak hamile mi oldun bakiyim sen deBen de herşeye ağlıyordum, şimdi biraz azaldı o durumlar..
Ayy hadi bakalım, ayrıntılı usg iyi geçsin inşallah, bol bol hasret gider kuzunla, çok güzel oluyor uzun uzun izlemesi.
Belki ikizi arkasına saklanmıştır, ayrıntılıda iyi bak efloşBenim de karnım küçüldü, zayıfladım 2 kilo kadar. Toplamda 5,5 kilo fln aldım şimdiye kadar. doktor dedi diyet mi yaptınız? walla özel bişey yapmadım, sadece şeker olayından dolayı biraz dikkat ettim tatlılara meyvelere dedim. Neyse ki ben kilo vermişim ama paşam almış
Babanla neden konuşmadığını eşin biliyor mu? Emir inşallah hep böyle olur, hiç kıskanmaz kardeşini maşallah
Ben de ıvır zıvır kıyafetlerini hep aldım, bakım malzemelerini fln aldım, küvetini kovasını, ateş ölçerini, biberon emziklerini vs. Göğüs ucu kremi, göğüs kalkanı, süt saklama poşeti fln o tür şeyler aldım. Odasını alacağız inşallah önümüzdeki hafta. Bayramdan sonra arabasını ana kucağını alacağız. Kendime çamaşır gecelik alacağım, başka şimdi aklıma gelmiyorAldıklarımız yıkadık astık, ütülemeye geldi sıra. Hee bebek çantası alacağım da ona karar veremedim, büyük mü küçük mü, kumaşı yumuşak mı sert mi olsun diye. Nasıl alayım sence efloş?
yok tatlım ne kusuru, ben de unutkanım çok, herşeyi unutuyorum walla
İnşallah canım hayırlısıyla bir avazda doğuralım hepimiz, kuzularımız sağlıklı olsunlar hep
Yusrammm sağol canımmİnşallah güzel geçsin ilk nst
Canım ALT AST için aç olmaya gerek yok, ama diğer iki testin ne olduğu da önemli
dr diyet verebilirkızlar herkese merhaba şekerim 143 çıkmış sizce nasıl durum
Ya mide bulantilari yasiyorum elim falan titriyo ne alakaki?
Hadi gözün aydın, tekiz erkeğin hayırlı olsunbir bilgim yok ki canım
ay evet herşeye ağlıyorum canım:)
eşim anladı tatsızlık olduğunu genel bir tatsızlık sanıyor anlatmadım zaten her şeye atarlanıp ağladığım için soramıyor
emirde inşaallah öyle olur şu bezide bir bıraksın çok mutlu bir anne olucam
iyi canım ne güzel sen vermişsin kuzu almış ben bu ay sonu tartılmaya korkuyorum çok tatlı yedim
güle güle giysin kullansın kuzun tabi sende, epey bir şey almışsın canım çoğu gitmiş azı kalmış
çantayıda büyül al derim canım sertliği orta olsun ama büyük olsun:) ben hala kullanıyorum bir kendi çantam bir oğluma:) çarşıda gezerken sadece kendi çantamı alıyorum oğlumunki arabada kalıyor, misafirliğe falan giderken hala 3-4 giysi koyuyorumfazla pimpirikliyim
ikiz değilmiş tek ama ben görmedim canım üniversite hastanesi monitör dr a dönüktü, koca şehirde bir tek ora bakıyor, oğlum iyiymiş kesinleşti erkek olduğu
dr diyet verebilir
sıcakatn mı stres mi yaşadın geçmiş olsun canım
tekizim benimHadi gözün aydın, tekiz erkeğin hayırlı olsun
Ben de şuan sinirimden ağlıyorum, işyerindeyim, odamın kapısını kilitledim ağladım ağladım. Burnum havuç gibi şuan
Eşim aradı az önce beni sinir etti telefondaOluyor yani efloşum, normal şeyler artık bunlar, bizde bu kocalar olduktan sonra...
yok geçti ağlamam efloşum, ama sinirim geçmedi. Burnumun kızarıklığı da geçmeditekizim benim
aman kıyamam sana, dediğin gibi bunlar olduktan sonra çok ağlarız gıcıklar işteağlama daha fazla yazık sana kuzuna
eşime özelde doğum olsun dedim 1000 tl ücreti tabi yok işte iş yerindeki herkes devlette doğuruyor demek ki var bir bildikleri diyor, e dedim sen nasıl kalıcan yanımda ben seni istiyorum, o gün gelsinmişde tek derdimiz bu olaymış oduuuuuunnnn, bugünde tutmuş özelde ne kadardı sezaryen diyor bende söylemedim arayıp öğrendi rengi attıbende bıraktım akışına napıyım nasipteki olur, rüyama bile girdi bu gece doğum yapıyordum bir hengameyle
kızlar ayrıntılı sonucum iyi henüz kağıdı almadım ama iyiymiş oğlum:) evet kesin eymenim geliyor kimse artık kız diyemez:) yarın kendi dr uma gidicem o ne söylüycek bakalım, iç göremedim kuzumu çok gıcık bir durum insan birde sen bak der15 dk sürdü nasıl ayrıntılıysa, başka yerde de yok tek üniversite hastanesi bakıyor özel hastanede bile yok pes yani
Aciyam kendi canlari degil de ondan boyleler cnm. Kesilip.dikilenler onlar olsa....bisi yazacaktim.vazgctim.neyse..yok geçti ağlamam efloşum, ama sinirim geçmedi. Burnumun kızarıklığı da geçmediHiç konuşasım yok şuan onunla...
Herkes ne yapıyorsa onu yapmak zorunda mıymışsınız? Ya çok değişikler bu erkekler ya, anlamak güç.
Kıyamam rüyalarına girmiş bir de...
Missy cok yoruldun. Stres oldun. Ondan mi oldu ki acaba cnm. Bilemedim.
Canlarim fazla derecede kasık ve bel agrimdan baska stresim yok cok sukur bulanti geldigi zaman ellerim falan titriyo halsiz kaliyorumbir bilgim yok ki canım
ay evet herşeye ağlıyorum canım:)
eşim anladı tatsızlık olduğunu genel bir tatsızlık sanıyor anlatmadım zaten her şeye atarlanıp ağladığım için soramıyor
emirde inşaallah öyle olur şu bezide bir bıraksın çok mutlu bir anne olucam
iyi canım ne güzel sen vermişsin kuzu almış ben bu ay sonu tartılmaya korkuyorum çok tatlı yedim
güle güle giysin kullansın kuzun tabi sende, epey bir şey almışsın canım çoğu gitmiş azı kalmış
çantayıda büyül al derim canım sertliği orta olsun ama büyük olsun:) ben hala kullanıyorum bir kendi çantam bir oğluma:) çarşıda gezerken sadece kendi çantamı alıyorum oğlumunki arabada kalıyor, misafirliğe falan giderken hala 3-4 giysi koyuyorumfazla pimpirikliyim
ikiz değilmiş tek ama ben görmedim canım üniversite hastanesi monitör dr a dönüktü, koca şehirde bir tek ora bakıyor, oğlum iyiymiş kesinleşti erkek olduğu
dr diyet verebilir
sıcakatn mı stres mi yaşadın geçmiş olsun canım
Canım uzandığım yattığım yerden zor toparlanıp kalkıyorum her tarafıma kramp giriyor alt vajina kemiklerim resmen ağrıyor bayagi hissediyorum yürümek dediğin gibi zorlanıyorum iki adım atsam oturasım yada bir yere dayanıp dinlenesim geliyor birde karnımın belli noktaları içten yara gibi acıyor elimi süremiyorum bendeki durumlarda böyle. ..Canlarim fazla derecede kasık ve bel agrimdan baska stresim yok cok sukur bulanti geldigi zaman ellerim falan titriyo halsiz kaliyorum
Kendimi suan 42.haftada gibi hissediyorum ya yolda yuruyemiyorum artik rahat ilkinde dogumdan bigun once yemege bile gitmistik disari simdi evin icinde yurumek zor sizde boylemisiniz yusra.nukra, kutsal???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?