Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sorum olacak!
3 aydır ateş takibi yapıyorum.genelde reglime birkac gun once ısım düşmeye baslardı.reglime şuan en fazla 2 gün kaldı.dün 36.4 e kadar düştü ısım bu sabah 36.9 olmuş.bu ne demek oluyor bılemedim valla.bu ay ısım hiç 36.9 a cıkmamıstı.regliden önce bu yukseliş normalmı? Yarın tekrar düşüş olurmu,tahmınıme gore yarın regli olmam lazım

canlar nasılsınız
kimsecikler yazmamis bugün.
eflal den haber var mı girmedi bugun
inşallah iyidir.
bende halsizlik var hiçbir şey yapmaya gözüm kesmiyor idare ediyorum çok şükür.

Bide Kizlar doğumda giydirmek için vercezya hemşireye ben bunları koydum iyimi? Efksik fazla değil dimi havalar serinledi sayilir
canım iyi olmuş ama sen iki alt giydirmeyebilirsin tabi yaşadığın şehrin hava durumu önemli
ayyy canım çok tatlılar güle güle giysin bence bu da hoş olur pek beğendim:) kundağı ben kışlık alıcam malum ocakta doğacak seninkide çok güzel
sağol canım öyle tabi ama ben çok doldum bir lafı sözü daha kaldıracak halde değilim hayırlısı olsun bu saatten sonra
KIZLAARR YARDIMM... canlar vajinal bölgrdr şiddetli kaşıntı var 3 gündür,sirkeyle sildim 4 5 sefer ama geçmedi napıcam,canım yanıyor
canım doktora git bence
sağol canım benim daha iyiyim şimdilik
cnm. Bunda tulum var diye dememistim.sana.

Olsun cnm. Direk tenine degmesin yeter.

Cnm. Iki ayakli alt fazla. Bir de corap koy mutlaka.
tamam canım sağol ilk koyduğun kafama yattı mağazada varsa alıcam inşaallah
ayy ben giydirmem öyle takım kıyafetleri ikimizde fb liyiz ama yinede giydirmem yani tabi büyük konuşmuyum hediye gelirse:)
ayy ne güzel benim geçmiyor yazsamda:)
maşaallah ahmet asıma:)
maşaallah canım kuzuna büyümüş, arkadaşın bence 15. gün yumurtlamış ateşide iyi gidiyor hadi hayırlısı
biliyorum nesdem maşaallah sana, bende bir kere yaşadım çok yıprandık biliyorsun halimizi çok yazdım sana tekrar aynı şeyleri yaşarsam kaldıramam artık desteğe çok ihtiyacım var bu sefer ilkindeki cesaretim yok sanki ama Rabbim verir elbet güç kuvvet

birmaxa bakıcam canım sağol, ilkinde yapamadımya bu sefer yapmak istiyorum hemde oyalanırım diyorum, emirden de yardım alayım o da kendini iyi hissetsin diyorum:) nasip
Kizlar bugun memeye gectik amaresmen cocugumun psikolojisini bozdum.hic aglamayi bilmeyen kuzum simdi meme yuzunden aglamayi ogrendi.hem de kas kati kesiliyo.ne olur dua edin su meme olayimiz cozulsun
Canım Allah kolaylık versin doracık çabuk alışsın memeye inşaallah inanıyorum olacak
Kızlar bu arada benim idrarım da da biraz yanma var. Gecen hafta idrar da enf. Çıktı munorol içtim Dr. Verdi.
Ama hala devam edio tekrar içsem bi zararı olurmu ki ?
canım içme kızlarda demiş bol su iç
ölçmeye devam canım bir iki güne netleşir
canım regli günü ateşinede bakalım bir
canlar nasılsınız
kimsecikler yazmamis bugün.
eflal den haber var mı girmedi bugun
inşallah iyidir.
bende halsizlik var hiçbir şey yapmaya gözüm kesmiyor idare ediyorum çok şükür.

hamdolsun canım oğluş hastaydı yazarım şimdi

Ne bilim sa"eflalim, post: 36898619, member: 214143"]canım iyi olmuş ama sen iki alt giydirmeyebilirsin tabi yaşadığın şehrin hava durumu önemli

ayyy canım çok tatlılar güle güle giysin bence bu da hoş olur pek beğendim:) kundağı ben kışlık alıcam malum ocakta doğacak seninkide çok güzel

sağol canım öyle tabi ama ben çok doldum bir lafı sözü daha kaldıracak halde değilim hayırlısı olsun bu saatten sonra

canım doktora git bence

sağol canım benim daha iyiyim şimdilik

tamam canım sağol ilk koyduğun kafama yattı mağazada varsa alıcam inşaallah

ayy ben giydirmem öyle takım kıyafetleri ikimizde fb liyiz ama yinede giydirmem yani tabi büyük konuşmuyum hediye gelirse:)

ayy ne güzel benim geçmiyor yazsamda:)

maşaallah ahmet asıma:)

maşaallah canım kuzuna büyümüş, arkadaşın bence 15. gün yumurtlamış ateşide iyi gidiyor hadi hayırlısı

biliyorum nesdem maşaallah sana, bende bir kere yaşadım çok yıprandık biliyorsun halimizi çok yazdım sana tekrar aynı şeyleri yaşarsam kaldıramam artık desteğe çok ihtiyacım var bu sefer ilkindeki cesaretim yok sanki ama Rabbim verir elbet güç kuvvet

birmaxa bakıcam canım sağol, ilkinde yapamadımya bu sefer yapmak istiyorum hemde oyalanırım diyorum, emirden de yardım alayım o da kendini iyi hissetsin diyorum:) nasip

Canım Allah kolaylık versin doracık çabuk alışsın memeye inşaallah inanıyorum olacak

canım içme kızlarda demiş bol su iç

ölçmeye devam canım bir iki güne netleşir

canım regli günü ateşinede bakalım bir

hamdolsun canım oğluş hastaydı yazarım şimdi[/QUOTE]
Nebilim sanki tek altla usurmu dedim gerci kundagin icinde olacak battaniyede kalin bi alti cikaraym cutemde oyle dediydi

Selam kızlar dün öğlen oğlumun birden ateşi çıktı hemde çok oldu anne yorgunum dedi bir baktım ateşlenmiş burnu tıkanmış, normalde hiç ağlamaz hastayken sadece doktora giderken ağlardı, nasıl ağlıyor, oğlumun ateşi 37 bile olsa normalin 39 u gibi etki eder çünkü benim gibi vücut ısısı düşük, 39 u gördü ateşi, hemen calpol verdim üstünü çıkardım ama sürekli ağlıyor başım ağrıyor diyor burnu akmaya başladı, böyle aniden hasta olduğunu ilk kez gördüm, niye ağlıyorsun dedim hasta olduğum için diyor, bana mı üzüldün ben ağlıyorum kızlar malum iki gündür evet dedi çok üzüldüm, dedesigile çok düşkün ve ben o olaydan sonra göndermedim hiç kızlar ,bu duruma çok üzülüyor, o adama ceza veriyim derken oğluma verdim cezayı çok üzgünüm, ateş düşürücü az etki etti ama tekrar çıkınca zorla duşa soktum eşim geldi acile götürdük hemen ağrı kesici ateş düşürücü antibiyotik yazdı, normalde kullanmam ama malum en son iğne olayımızı biliyorsunuz kullanıyorum, akşam ilaçlardan sonra uyudu hamdolsun daha da ateşi çıkmadı, biz acile gitmeden önce babannesi ve halası gelmişti onları gördükten sonra düzeldi sanki morali yerine geldi, ben napıcam bilmiyorum, o adam yüzünden hem ben hem yavrularım üzüldü bir çuval inciri berbat etti mahvetti her şey güzel giderken rezil etti, ben nereye kadar engel olucam oğluma alıştı onlara gitmeye, eşim hala konuşmadı tekrar konuyu açmak istemiyorum konuşunca bana barışın diyecek ama asla istemiyorum aynı binada ne yapıcaz bilemiyorum öyle nefret ettimki, kendi babamın elini daha bugün öptüm o da eşim yanımda diye

bu arada ablamları uğurladık içime oturdu kimsesiz gibi kaldım sanki ablamların aklı bende kaldı...

birde benimde burnum akmaya başladı boğazım acıyor salgın varmış, ne yesem kızlar çok ilerlemesi enim kafam resmen durdu

kızlar birde ayrıntılı sonucumu kendi doktoruma gösterirken, bir bayan vardı idrar yolu enfeksiyonu için defalarca fitil kullanmış ama geçmemiş, dr da sirkeli suyu dedi ama farklı olarak şırıngaya çek ve yıka orayı dedi içini yani bebeğe zararı yok bilimsel olarak kanıtlandı dedi

Bi ara demistimya kasintim var bi
kavanoza suyla seyreltilmis
Sirke koydum 2gunde bi pamukla siliyorum çok şükür geçti cook ise yariyor

Bi ara demistimya kasintim var bi
kavanoza suyla seyreltilmis
Sirke koydum 2gunde bi pamukla siliyorum çok şükür geçti cook ise yariyor
evet canım silmeyi biliyordumda içeri enjekte etmeyide doktordan duydum

geçmiş olsun eflalim allahim şifasinı versin emirin. ins bi çözüme kavuşur bak yavrucak bile nasıl etkilenmiş sana da gecmis olsun . daha da üzme lütfen kendini yazik yavrulara da sana da.

eflalim

zencefil+ıhlamur+tarcin, kaynat.süz icine bal limon ve karabiber ekle ic sifa olsun gunde iki fincan icilebilir.
cute yazmıştı sağolsun. not almistim.

geçmiş olsun eflalim allahim şifasinı versin emirin. ins bi çözüme kavuşur bak yavrucak bile nasıl etkilenmiş sana da gecmis olsun . daha da üzme lütfen kendini yazik yavrulara da sana da.
çok sağol canım şükür bugün iyi sanki dün hasta olan o değildi ilk defa yaşadım böyle bir şey, anneminde aklına hemen o olaya gelmiş kesin ona üzüldü hasta oldu yavrucak diyor

eflalim

zencefil+ıhlamur+tarcin, kaynat.süz icine bal limon ve karabiber ekle ic sifa olsun gunde iki fincan icilebilir.
cute yazmıştı sağolsun. not almistim.
ay canım çok sağol cute hep yazdıda ot etmemiştim hepsi de var neyseki

EFLAL...
Canim gecmis olsun. Bence psikolojik emirin durumu. Kvgil sana gelse bir sure ara ara. Boylece emir de mutlu olur sen de kp yi gormezsin.

of of kızlar birşey sorabilir miyim ben ateş ölçüyorum ya şimdi eşimin işinden dolayı ilişki çok olamıyo futbolcu diye.
1. günümde 36.0
2.günümde 36.1
3.günümde 36.1
4.günümde 36.1
5.günümde 36.1
6. günümde 36.3
7. günümde 36.4
8.günümde 36.1
9.günümde -----
10.günümde -----
11.günümde ---
12. günümde 36.1
13. günümde 36.1
14. günümde 36.4
15.günümde 36.1
16.günümde 36.3 şimdi bu tabloyla yarın yumurtlayablr mıyım yani ne çıkması gerek mesela yarın yumurtlarsam.. yada ondan sonraki gün. örnek vereblr msinz ateş ölçme yöntemini tam anlamadm

Kizlaar Cok afedersiniz ama bise sorucam az önce wcde peceteye bi iki damla kan geldi acik renk nedirki? Sonra tekrar tekrar sildim bise yok??

Eflamin canım çok geçmiş olsun kuzum
Missy canım ya bilemedim ama bence Dr sor hep okuyorum bu haftalarda leke falan olunca doktorunuza gidin diye merak ettim bi daha oldu mu

Kızlar bugün biraz evi temizledim bazanın altını düzenledim doğumdan sonra çarşaf galan lazım olur rahat bulunsun diye bide bi sürü bikiriken ütüm vardı onları yaptım çok iş yaptım ama yorulmadım biraz ayaklarımın altı ağrıdı ve hala uykum gelmedi kızlar doğuma yakın enerjik olunuyor demişlerdi doğumuma az mı kaldı ne :))))

Gününüz aydın olsun kızlar. ..
Eflalim geçmiş olsun canım oğluna sana inşaallah daha iyisinizdir kuzun etkilenmiş herhalde canım dikkat edin kendiniz...
Cutem inci diş adayı kuzucuğun sen nasılsınız :)
Miss canım bilemedim yaa bi doktorunla görüşsen mi .bu arada paylaşımın güzel di:)
Yusram canım yorma kendini dinleme dinlene yap işlerini sonradan çıkıyor acısı dikkat et kendine. ..
Dgrpnrm canım maaşallah kuzuna Rabbim heepp güzel haberlerle gelmeni nasip etsin nazarlardan korusun seni ve tüüümm güzel yüreklileri :)
Rose biraz daha iyi misin canım kızlarda söylüyor sirke de çok iyi arada sirkede kullansan rahatlatır canım :)
Nesdemim prensesin sen nasılsınız alışabiliyor musunuz biraz daha birbirinize :) inşaallah kuzun süt emmeğe alışır canım duamdasınız...
Kutsalaşk canım nerelerdesin sesin çıkmıyor...
Azerim nasılsın Ali Yasin nasıl :)
Kızlar unuttuğum olmamıştır inşaallah Rabbim huzur sağlık helal ve bol kazançtan mahrum etmesin hep yüzünüzü güldürsünnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…