canım iyi olmuş ama sen iki alt giydirmeyebilirsin tabi yaşadığın şehrin hava durumu önemliBide Kizlar doğumda giydirmek için vercezya hemşireye ben bunları koydum iyimi? Efksik fazla değil dimi havalar serinledi sayilir
ayyy canım çok tatlılar güle güle giysin bence bu da hoş olur pek beğendim:) kundağı ben kışlık alıcam malum ocakta doğacak seninkide çok güzelcanım bak ben hastane çıkışı renkli olarak bu kırmızılıyı almıştım, çok beğendiğim için, ama o gün bunu mu giydireceğim bilmiyorum.
Bir de böyle kundak aldım..
Eki Görüntüle 1241285 Eki Görüntüle 1241286
yaa ben bitane böyle koyulu aldım ama cutem, diğerleri açık renk.. gerçi bunun da içine beyaz iç zıbın giydiriliyor ama
şu ay hesapları biraz karışık. Bi tablosu vardı ama bulamadım canım, ama 6 ayın içinde oluyorsun sanırım
sağol canım öyle tabi ama ben çok doldum bir lafı sözü daha kaldıracak halde değilim hayırlısı olsun bu saatten sonraherşeyin iyi olmasına sevindim canım
yok be güzelim yılar geçsede kafa aynı kafa oluyor çogunda,ama alışıyorsun bi parça birde yoruluyorsun ve cvp vermiyorsun söylenene yapıana sırf yoruldugun için yani,şimdi kendi kendine kıvranıyor ama azdaha sürünsün hele
canım bence çokta bekleme annenler masrafları ödesin ama bununla kalsınlar çokta karışmasınlar noldu noldu diye
yok canım yükselicek ve 3 gün devam edicek ozaman tamamdır
benim yigende 35 kg.aldı 3buçuk ay oldu dogum yapalı bi parça göbek kalmış okadar,sende verirsin
ben görmedimmm yaaaa banane banane bende göreceemmm
allahtan bende çikolata düşkünlügü yok toplam 7 kg aldım dr.normal dedi sonuçta 3.gebelik dedi.doguma kadar 15 16 17 yi bulurum gibime geliyor,benim dezavantajım normaldede kilolu oluşum.
anamm bu erkekler kocası,kp.i kaynı erkek işte hepside düşüncesis egoist,hepsi onlarda mevcut,üzme tatlı canını sakin düşün canım,aah ah bende çok valiz topladım ama şimdi önce derin derin nefes alıyorum evet yıpranıyoruz ama çocuklarımız var,yani bazı şeyler için çok geç kalanlardanız,
6 ay 1 haftalık hamilesin
canım doktora git benceKIZLAARR YARDIMM... canlar vajinal bölgrdr şiddetli kaşıntı var 3 gündür,sirkeyle sildim 4 5 sefer ama geçmedi napıcam,canım yanıyor
sağol canım benim daha iyiyim şimdilikEflamin canim benim dua oku emir ve eymen icin sakin ol Rabb yoluna koysun esinde suan arada baba o kadar terse simdi konussaydi kotu olabilirdi sakin ol bitanem
Deryam Missy nukram cutem begendileriniz cok guzel
Kixlar benim aldigim hastane cikisinda kilot atlet bile var :) onlar giydiriliyor mu
Boran enfeksiyon olmadin bence doktoruna soyle
25 haftaik hamile isen 7 ile carp 30 a bol
tamam canım sağol ilk koyduğun kafama yattı mağazada varsa alıcam inşaallahcnm. Bunda tulum var diye dememistim.sana.
Olsun cnm. Direk tenine degmesin yeter.
Cnm. Iki ayakli alt fazla. Bir de corap koy mutlaka.
ayy ben giydirmem öyle takım kıyafetleri ikimizde fb liyiz ama yinede giydirmem yani tabi büyük konuşmuyum hediye gelirse:)DERYA - canım çok güzelmiş çok beğendim :)))
tmm cnm
BORAN - teşekkür ederim canım geçmiş olsun mantar olmuş sanırım geçmezse dr.a git canım
kızlar yoladığınız tulumların hepsi birbirinden güzel :)
bu arada benim kocam da erkek bebekte kurduğu hayallerini kızımızda yapmaya çalışıo beni deli edio :)
ben FB ' liyim. kendisi koyu GS 'li . GS Store dan 5'li hastane çıkışı 1 tulum ve çıtçıtlı body almış. kız bebekler için ama hiçte öyle değil kırmızı-sarı sadece tulum beyaz önünde de kükreyen aslan var...
neymiş hastaneden çıkarken gs li takımı giyecekmiş .. ne o ya erkek gibi dedim kızımız olacak şöyle pembeli cicili giydiricem dedimevde giysin gs leri :)
ayy ne güzel benim geçmiyor yazsamda:)kızlar bugün biraz sinirliydim eşime.uzun uzun yazdım buraya.yazdıkça sinirim geçti.
fazla büyüttüğümü gördüm olayları.
yazarken sinirim geçti ve göndermekten vazgeçtim
uzun uzun da yazmıştım hee
maşaallah ahmet asıma:)Teyzelerimizz biz geldik :)
Herşey normalmiş hamdolsun haftada bir artık kontrollerimiz nst ye girdik sancımız çıkmadı kilomuz 2.750 gram olmuş boyumuz 48 cm :)
Midem için hap yazdı doktorumuz birde dik değilde arkaya yatık oturmamı istedi mideye baskı olmasın diye bizden haberler böyle :) Rabbim bu günleri arzulayan tüümm kardeşlerime bu duyguları tattırsın :)
maşaallah canım kuzuna büyümüş, arkadaşın bence 15. gün yumurtlamış ateşide iyi gidiyor hadi hayırlısıselam kızçeler :) nasılsınız? bu aralar pek takip edemedim sizi, evrak işlerimiz oldu. okulum değişti ve yeni idaremiz çok titiz. bir toplantı tutanağını üç kere yazmak zorunda kaldık
neyse bu arada kontrolümüzü olduk ve ben ilk kez oğlumun yüzünü gördüm :) çokkkk duygulandım kendimi durduramadım hep ağladım. nasıl bir duygudur bu yaa hiç beklemezdim kendimden, öyle sulugöz değilimdir. Allahım isteyen herkese nasip etsin.
kuzucuğum çok iyi şükür, 754 gr olmuş boyu da 30 cm imiş. çokk güzel pozlar verdi sıpam hehe..
bir de kızlar arkadaşımın tablosuna bir bakar mısınız, bu ay çokk farklı tablosu ve yumurtlama günü geç oldu, sizce doğru yerde mi çizgi?
http://www.fertilityfriend.com/home/4e7de1
biliyorum nesdem maşaallah sana, bende bir kere yaşadım çok yıprandık biliyorsun halimizi çok yazdım sana tekrar aynı şeyleri yaşarsam kaldıramam artık desteğe çok ihtiyacım var bu sefer ilkindeki cesaretim yok sanki ama Rabbim verir elbet güç kuvvetHic korkma kuzumo gunler gelmeden kaygilanma.bak bana bi sekilde altindan kalktimhastaneden ciktigim gunden beri hic oturmadim.allah gucunu veriyo.
birmax.com var guzelim.baya ucuz.ben hic seker olayina girmedim azcik bu konularda odunumdur.
bence acik renk olmali.
sorma yaaa nefret ettim sari lacivertlerden.neyle yikayacagimi sasirdim.
canim 6ayin icindesin.kac aylik hamilesiniz hesaplayin adli topikten bakabilirsin.
bizij ilk kiyafetimiz fb hastane cikisiydi.bi suru fb kiyafeti aldi babasi.
Masallah kuzum minigine.dogunca daha cok duygulancaksin.
Canım Allah kolaylık versin doracık çabuk alışsın memeye inşaallah inanıyorum olacakKizlar bugun memeye gectik amaresmen cocugumun psikolojisini bozdum.hic aglamayi bilmeyen kuzum simdi meme yuzunden aglamayi ogrendi.hem de kas kati kesiliyo.ne olur dua edin su meme olayimiz cozulsun
canım içme kızlarda demiş bol su içKızlar bu arada benim idrarım da da biraz yanma var. Gecen hafta idrar da enf. Çıktı munorol içtim Dr. Verdi.
Ama hala devam edio tekrar içsem bi zararı olurmu ki ?
ölçmeye devam canım bir iki güne netleşir1. günümde 36.0
2.günümde 36.1
3.günümde 36.1
4.günümde 36.1
5.günümde 36.1
6. günümde 36.3
7. günümde 36.4
8.günümde 36.1
9.günümde -----
10.günümde -----
11.günümde ---
12. günümde 36.1
13. günümde 36.1
14. günümde 36.4
15.günümde 36.1
16.günümde 36.3
canım regli günü ateşinede bakalım birKızlar sorum olacak!
3 aydır ateş takibi yapıyorum.genelde reglime birkac gun once ısım düşmeye baslardı.reglime şuan en fazla 2 gün kaldı.dün 36.4 e kadar düştü ısım bu sabah 36.9 olmuş.bu ne demek oluyor bılemedim valla.bu ay ısım hiç 36.9 a cıkmamıstı.regliden önce bu yukseliş normalmı? Yarın tekrar düşüş olurmu,tahmınıme gore yarın regli olmam lazım
canlar nasılsınız
kimsecikler yazmamis bugün.
eflal den haber var mı girmedi bugun
inşallah iyidir.
bende halsizlik var hiçbir şey yapmaya gözüm kesmiyor idare ediyorum çok şükür.
canım sen koy yinede duruma göre çıkarırsınızNebilim sanki tek altla usurmu dedim gerci kundagin icinde olacak battaniyede kalin bi alti cikaraym cutemde oyle dediydi
Bi ara demistimya kasintim var biseyreltilmis sirke koydum ayrıntılı sonucumu kendi doktoruma gösterirken, bir bayan vardı idrar yolu enfeksiyonu için defalarca fitil kullanmış ama geçmemiş, dr da sirkeli suyu dedi ama farklı olarak şırıngaya çek ve yıka orayı dedi içini yani bebeğe zararı yok bilimsel olarak kanıtlandı dedi
evet canım silmeyi biliyordumda içeri enjekte etmeyide doktordan duydumBi ara demistimya kasintim var bi
kavanoza suyla seyreltilmis
Sirke koydum 2gunde bi pamukla siliyorum çok şükür geçti cook ise yariyor
geçmiş olsun eflalim allahim şifasinı versin emirin. ins bi çözüme kavuşur bak yavrucak bile nasıl etkilenmiş sana da gecmis olsun . daha da üzme lütfen kendini yazik yavrulara da sana da.Selam kızlar dün öğlen oğlumun birden ateşi çıktı hemde çok oldu anne yorgunum dedi bir baktım ateşlenmiş burnu tıkanmış, normalde hiç ağlamaz hastayken sadece doktora giderken ağlardı, nasıl ağlıyor, oğlumun ateşi 37 bile olsa normalin 39 u gibi etki eder çünkü benim gibi vücut ısısı düşük, 39 u gördü ateşi, hemen calpol verdim üstünü çıkardım ama sürekli ağlıyor başım ağrıyor diyor burnu akmaya başladı, böyle aniden hasta olduğunu ilk kez gördüm, niye ağlıyorsun dedim hasta olduğum için diyor, bana mı üzüldün ben ağlıyorum kızlar malum iki gündür evet dedi çok üzüldüm, dedesigile çok düşkün ve ben o olaydan sonra göndermedim hiç kızlar ,bu duruma çok üzülüyor, o adama ceza veriyim derken oğluma verdim cezayıçok üzgünüm, ateş düşürücü az etki etti ama tekrar çıkınca zorla duşa soktum eşim geldi acile götürdük hemen ağrı kesici ateş düşürücü antibiyotik yazdı, normalde kullanmam ama malum en son iğne olayımızı biliyorsunuz kullanıyorum, akşam ilaçlardan sonra uyudu hamdolsun daha da ateşi çıkmadı, biz acile gitmeden önce babannesi ve halası gelmişti onları gördükten sonra düzeldi sanki morali yerine geldi, ben napıcam bilmiyorum, o adam yüzünden hem ben hem yavrularım üzüldü bir çuval inciri berbat etti mahvetti her şey güzel giderken rezil etti, ben nereye kadar engel olucam oğluma alıştı onlara gitmeye, eşim hala konuşmadı tekrar konuyu açmak istemiyorum konuşunca bana barışın diyecek ama asla istemiyorum aynı binada ne yapıcaz bilemiyorum öyle nefret ettimki, kendi babamın elini daha bugün öptüm o da eşim yanımda diye
bu arada ablamları uğurladık içime oturdu kimsesiz gibi kaldım sanki ablamların aklı bende kaldı...
birde benimde burnum akmaya başladı boğazım acıyor salgın varmış, ne yesem kızlar çok ilerlemesi enim kafam resmen durdu
çok sağol canım şükür bugün iyi sanki dün hasta olan o değildi ilk defa yaşadım böyle bir şey, anneminde aklına hemen o olaya gelmiş kesin ona üzüldü hasta oldu yavrucak diyorgeçmiş olsun eflalim allahim şifasinı versin emirin. ins bi çözüme kavuşur bak yavrucak bile nasıl etkilenmiş sana da gecmis olsun . daha da üzme lütfen kendini yazik yavrulara da sana da.
ay canım çok sağol cute hep yazdıda ot etmemiştim hepsi de var neysekieflalim
zencefil+ıhlamur+tarcin, kaynat.süz icine bal limon ve karabiber ekle ic sifa olsun gunde iki fincan icilebilir.
cute yazmıştı sağolsun. not almistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?