Yok cnm aksamdan beri takip ediyorum temiz dvmi yok çok şükür bel agrisindan kipirdayamiyordum dun bide bugün yatayim birazEflamin canım çok geçmiş olsun kuzum
Missy canım ya bilemedim ama bence Dr sor hep okuyorum bu haftalarda leke falan olunca doktorunuza gidin diye merak ettim bi daha oldu mu
misal atesin 36.5 olup 3 gun filan boyle yuksek giderse 16.gun yumurtladin diyecegiz.of of kızlar birşey sorabilir miyim ben ateş ölçüyorum ya şimdi eşimin işinden dolayı ilişki çok olamıyo futbolcu diye.
1. günümde 36.0
2.günümde 36.1
3.günümde 36.1
4.günümde 36.1
5.günümde 36.1
6. günümde 36.3
7. günümde 36.4
8.günümde 36.1
9.günümde -----
10.günümde -----
11.günümde ---
12. günümde 36.1
13. günümde 36.1
14. günümde 36.4
15.günümde 36.1
16.günümde 36.3 şimdi bu tabloyla yarın yumurtlayablr mıyım yani ne çıkması gerek mesela yarın yumurtlarsam.. yada ondan sonraki gün. örnek vereblr msinz ateş ölçme yöntemini tam anlamadm
Cnm. Nişan gelmiş bence. Dr.a git. Dogum baslamis olabilir.Kizlaar Cok afedersiniz ama bise sorucam az önce wcde peceteye bi iki damla kan geldi acik renk nedirki? Sonra tekrar tekrar sildim bise yok??
Az kaldi cnm dogumuna..enerjinde patlamisKızlar bugün biraz evi temizledim bazanın altını düzenledim doğumdan sonra çarşaf galan lazım olur rahat bulunsun diye bide bi sürü bikiriken ütüm vardı onları yaptım çok iş yaptım ama yorulmadım biraz ayaklarımın altı ağrıdı ve hala uykum gelmedi kızlar doğuma yakın enerjik olunuyor demişlerdi doğumuma az mı kaldı ne :))))
Saol tatlim.Gününüz aydın olsun kızlar. ..
Eflalim geçmiş olsun canım oğluna sana inşaallah daha iyisinizdir kuzun etkilenmiş herhalde canım dikkat edin kendiniz...
Cutem inci diş adayı kuzucuğun sen nasılsınız :)
Miss canım bilemedim yaa bi doktorunla görüşsen mi .bu arada paylaşımın güzel di:)
Yusram canım yorma kendini dinleme dinlene yap işlerini sonradan çıkıyor acısı dikkat et kendine. ..
Dgrpnrm canım maaşallah kuzuna Rabbim heepp güzel haberlerle gelmeni nasip etsin nazarlardan korusun seni ve tüüümm güzel yüreklileri :)
Rose biraz daha iyi misin canım kızlarda söylüyor sirke de çok iyi arada sirkede kullansan rahatlatır canım :)
Nesdemim prensesin sen nasılsınız alışabiliyor musunuz biraz daha birbirinize :) inşaallah kuzun süt emmeğe alışır canım duamdasınız...
Kutsalaşk canım nerelerdesin sesin çıkmıyor...
Azerim nasılsın Ali Yasin nasıl :)
Kızlar unuttuğum olmamıştır inşaallah Rabbim huzur sağlık helal ve bol kazançtan mahrum etmesin hep yüzünüzü güldürsünnnn :)
Daha erken degilmi cutem bide aksamdan beribakiyorum temiz artik yarin sabah randevum var bugbugün yoktur zaten doktorum yatiyim diyorum bugunmisal atesin 36.5 olup 3 gun filan boyle yuksek giderse 16.gun yumurtladin diyecegiz.
Cnm. Nişan gelmiş bence. Dr.a git. Dogum baslamis olabilir.
cok şükür nukram iyiyim . yapılacak işler oluyor ama yormadan dinlenerek yapıyorum. bugun yorganlari gunesleticem esimle beraber hoş o da kırk nazla yapar. agir kaldırmadan okuyarak is yapiyorum bi ayetel kursi bi is:):).Duham nasılsın canım yormuyorsun değil mi kendini
canim gecen arkadaşım dogum yapti o demisti lelekenme oldu bi gün sonra dogurdum diye dr a görün mutlaka.Yok cnm aksamdan beri takip ediyorum temiz dvmi yok çok şükür bel agrisindan kipirdayamiyordum dun bide bugün yatayim biraz
oyy yesinler onun dişlerini masallah kuzuna.Az kaldi cnm dogumuna..enerjinde patlamis
Saol tatlim.
Diş neredeyse patladi. Indi iyice asagi. Bekliyrz. Huysuz bu yuzden. Ayrica inanilmaz isriyr emerken. Canim yaniyr. Kiziyrm bende yapma diye. Ogrenmesi lazim. Yoksa disler pitlayinca jilet gibi keser atar meme ucunu. Ne zormus arkadas bebek buyutmek. Anneler hakliymis "anne olunca anlarsin" demekle. Hor kullanmamak lazim annelerimizi.
Eneeee ne diyonuz kiz nisan olsa dvm etmesi gerekmezmi pembe akintinincok şükür nukram iyiyim . yapılacak işlecari fauyor ama yormadan dinlenerek yapıyorum. bugun yorganlari gunesleticem esimle beraber hoş o da kırk nazla yapar. agir kaldırmadan okuyarak is yapiyorum bi ayetel kursi bi is:):).
canim gecen arkadaşım dogum yapti o demisti lelekenme oldu bi gün sonra dogurdum diye dr a görün mutlaka.
oyy yesinler onun dişlerini masallah kuzuna.
oyle cutem annelik fedakarlık demek allah annelerimuze saglik afiyet hayirli uzun ömür versin ins.
Erken olmayabilir cnm. Bel agrinda olmus. Bence git acile. Baksinlar. Yarinda kendi dr.una gidersin. Erteleme cnm.Daha erken degilmi cutem bide aksamdan beribakiyorum temiz artik yarin sabah randevum var bugbugün yoktur zaten doktorum yatiyim diyorum bugun
canım bugun 36.6ydı ama ben dün ilişkiye girmedim off off hiç anlamıom ki ne zaman girceğimi gitti yani boşa bu aymisal atesin 36.5 olup 3 gun filan boyle yuksek giderse 16.gun yumurtladin diyecegiz.
Cnm. Nişan gelmiş bence. Dr.a git. Dogum baslamis olabilir.
3 gun onceki iliski bile yeter cnm. Buguni de bos gecmecanım bugun 36.6ydı ama ben dün ilişkiye girmedim off off hiç anlamıom ki ne zaman girceğimi gitti yani boşa bu ay
canm şmdi ben yumurtam çatladı mı ay çok sevindin:))))))))) ne zamna çatladı3 gun onceki iliski bile yeter cnm. Buguni de bos gecme
Yarin ki atesininde gorelim net konusurum cnm. Ama dun catlamis olabilir. O nedenle dunu bos gectiysen bugun calis mutlaka.canm şmdi ben yumurtam çatladı mı ay çok sevindin:))))))))) ne zamna çatladı
tamam canm önceki gebeliğimdede 17. gün döllenmiş dedi doktor yani doğruymuş diye tahmin ettim 16da çatladığı.. yarın ki de böyle çıkarsa 16. gün çatlamış oluyor değil mi.yani yüksekten düşüşe geçip tekrar çıktığı vakitYarin ki atesininde gorelim net konusurum cnm. Ama dun catlamis olabilir. O nedenle dunu bos gectiysen bugun calis mutlaka.
2 gun daha 36.5_36.6 gibi olursa 16.gun catlamis diyecegim cnm.tamam canm önceki gebeliğimdede 17. gün döllenmiş dedi doktor yani doğruymuş diye tahmin ettim 16da çatladığı.. yarın ki de böyle çıkarsa 16. gün çatlamış oluyor değil mi.yani yüksekten düşüşe geçip tekrar çıktığı vakit
Gecmis olsun cnm. Allah sabir versin.kızlar
kuzenim ikinci kez düşük yapti biri 5 haftalik düştü diğeri 9 haftalik karninda öldü sindi ben bunda pihtilasma var diyorum.pihtili canlar siz daha iyi bilirsiniz.burada dr lar a guven olmaz pıhtılaşma var demis dr u ama kafadan ilac falan kullandirirlar.trombofoli miydi testin adi bir de sadece Üniv. hastaneleri yapıyor demi?
Gecmis olsun cnm. Allah sabir versin.
Hastane de Genetik Bolumu olmali yapilmasi icin.
Trombofili Paneli testin adi. 1 ayda sonuclanir. Hemen yaptirsin.
Gecmis olsun Duha m ...kızlar
kuzenim ikinci kez düşük yapti biri 5 haftalik düştü diğeri 9 haftalik karninda öldü sindi ben bunda pihtilasma var diyorum.pihtili canlar siz daha iyi bilirsiniz.burada dr lar a guven olmaz pıhtılaşma var demis dr u ama kafadan ilac falan kullandirirlar.trombofoli miydi testin adi bir de sadece Üniv. hastaneleri yapıyor demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?