Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eflamin canım çok geçmiş olsun kuzum
Missy canım ya bilemedim ama bence Dr sor hep okuyorum bu haftalarda leke falan olunca doktorunuza gidin diye merak ettim bi daha oldu mu
Yok cnm aksamdan beri takip ediyorum temiz dvmi yok çok şükür bel agrisindan kipirdayamiyordum dun bide bugün yatayim biraz

misal atesin 36.5 olup 3 gun filan boyle yuksek giderse 16.gun yumurtladin diyecegiz.

Kizlaar Cok afedersiniz ama bise sorucam az önce wcde peceteye bi iki damla kan geldi acik renk nedirki? Sonra tekrar tekrar sildim bise yok??
Cnm. Nişan gelmiş bence. Dr.a git. Dogum baslamis olabilir.

Az kaldi cnm dogumuna..enerjinde patlamis

Saol tatlim.
Diş neredeyse patladi. Indi iyice asagi. Bekliyrz. Huysuz bu yuzden. Ayrica inanilmaz isriyr emerken. Canim yaniyr. Kiziyrm bende yapma diye. Ogrenmesi lazim. Yoksa disler pitlayinca jilet gibi keser atar meme ucunu. Ne zormus arkadas bebek buyutmek. Anneler hakliymis "anne olunca anlarsin" demekle. Hor kullanmamak lazim annelerimizi.

misal atesin 36.5 olup 3 gun filan boyle yuksek giderse 16.gun yumurtladin diyecegiz.

Daha erken degilmi cutem bide aksamdan beribakiyorum temiz artik yarin sabah randevum var bugbugün yoktur zaten doktorum yatiyim diyorum bugun

Duham nasılsın canım yormuyorsun değil mi kendini
cok şükür nukram iyiyim . yapılacak işler oluyor ama yormadan dinlenerek yapıyorum. bugun yorganlari gunesleticem esimle beraber hoş o da kırk nazla yapar. agir kaldırmadan okuyarak is yapiyorum bi ayetel kursi bi is:):).
Yok cnm aksamdan beri takip ediyorum temiz dvmi yok çok şükür bel agrisindan kipirdayamiyordum dun bide bugün yatayim biraz
canim gecen arkadaşım dogum yapti o demisti lelekenme oldu bi gün sonra dogurdum diye dr a görün mutlaka.

oyy yesinler onun dişlerini masallah kuzuna.
oyle cutem annelik fedakarlık demek allah annelerimuze saglik afiyet hayirli uzun ömür versin ins.

Eneeee ne diyonuz kiz nisan olsa dvm etmesi gerekmezmi pembe akintinin
Yarin muayenede cati fln bakmaz dimi nasilsa belli sezeryan olacagi
Ayyy kafam bi milyon oldu

Daha erken degilmi cutem bide aksamdan beribakiyorum temiz artik yarin sabah randevum var bugbugün yoktur zaten doktorum yatiyim diyorum bugun
Erken olmayabilir cnm. Bel agrinda olmus. Bence git acile. Baksinlar. Yarinda kendi dr.una gidersin. Erteleme cnm.

canım bugun 36.6ydı ama ben dün ilişkiye girmedim off off hiç anlamıom ki ne zaman girceğimi gitti yani boşa bu ay

canm şmdi ben yumurtam çatladı mı ay çok sevindin:))))))))) ne zamna çatladı
Yarin ki atesininde gorelim net konusurum cnm. Ama dun catlamis olabilir. O nedenle dunu bos gectiysen bugun calis mutlaka.

Yarin ki atesininde gorelim net konusurum cnm. Ama dun catlamis olabilir. O nedenle dunu bos gectiysen bugun calis mutlaka.
tamam canm önceki gebeliğimdede 17. gün döllenmiş dedi doktor yani doğruymuş diye tahmin ettim 16da çatladığı.. yarın ki de böyle çıkarsa 16. gün çatlamış oluyor değil mi.yani yüksekten düşüşe geçip tekrar çıktığı vakit

2 gun daha 36.5_36.6 gibi olursa 16.gun catlamis diyecegim cnm.

kızlar

kuzenim ikinci kez düşük yapti biri 5 haftalik düştü diğeri 9 haftalik karninda öldü sindi ben bunda pihtilasma var diyorum.pihtili canlar siz daha iyi bilirsiniz.burada dr lar a guven olmaz pıhtılaşma var demis dr u ama kafadan ilac falan kullandirirlar.trombofoli miydi testin adi bir de sadece Üniv. hastaneleri yapıyor demi?

Gecmis olsun cnm. Allah sabir versin.
Hastane de Genetik Bolumu olmali yapilmasi icin.
Trombofili Paneli testin adi. 1 ayda sonuclanir. Hemen yaptirsin.

Eftal ablam...
Rabb'im sabir versin sana....
Ayni binada olmakta dezavantajina olmus ablam...
Emirimize de gecmis olsun ♥
Ins. Bu tatsizlik son bulur biran evvel....

Gecmis olsun Duha m ...
Rabb'im kuzenine sabir versin ....
Ins. Bir dahaki gebeligi olumlu sonuclanir ve saglikli bir sekilde kucagina almak nasip olur♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…