allah razı olsun azerim insallah. cok yiprandi aslinda daha bi yil oldu evleneli ama istiyor evliliğe alisamadan iki kez kurtaj oldu cok zor rabbim yüzünü güldürsun inş onun da isteyen herkesin de.Gecmis olsun Duha m ...
Rabb'im kuzenine sabir versin ....
Ins. Bir dahaki gebeligi olumlu sonuclanir ve saglikli bir sekilde kucagina almak nasip olur♥
iyiyiz canim valla miss in belirtisi dogum belirtisi hayırlısı bakalım....Nasılsıniz kızlarMisss doğum mu olacak yoksaaa canımm
Nasılsıniz kızlarMisss doğum mu oönce k yoksaaa canımm
MİSSY canim nisan bence.nisandan bir gun sonra da iki hafta sinra da dogum yapani duydum.ama bel agrin da var dikkat et kendine.zaten sipan 36 nin sonunda artik dogsa da sorun olmaz.
EFLOS canim oglun cok hassas kiyamam ona.sen de aglama artik lutfen karsisinda.kp olacak adami da allah islah etsin ne diyeyim canim.inadina tutun cocuklarina kocana.
YUSRA canim cok yorma kendini o enerji sana dogumda lazim.sezaryen sonrasi vucut dayak yemis gibi yoruluyo.ilk bes alti gun cok ihtiyac duyucaksin o enerjiye.
Bu arada doguma gidecekler.ameliyat sonrasi biliyosunuz gaz cikarmak ve tuvalete cikmak dert.ben biraxdan verecegim formul ile ishal oldum 6saat sonra da tuvalete ciktim.
Dogumdan bir kac gun once cig badem yiyin.
Dogum sonrasi yeme icme saati gelince (6saat) yarim kilo murdum erigi ile 10-15kuru kayisiyi kaynatin.soguyunca icine kecibiynuzu pekmezi koyun ve bkenderdan gecirin kivami koyu olursa su ekleyin.cam siseye koyun ve dogum sonrasi icin.bolca icin.
Kizlar aradim hastaneyi doktoruma yoktu tabiki sonra yarinki randevum 9:20ydi az once hastaneden aradilar o saatte doktor burda degil randevunuz 10.40 a alindi diye dedim boyle bi sorunum var bekleyin acile yonlendireyim sorun dedi anlattim durumu baya bi sordu kasilma varmi hareketler nasi diye suanda aciliyetlik bi durum yok yarina kadar sorun cikmaz hatta buyuk ihtimal 4-5 gunden once acil dogum gerektirecek bise olmaz zaten yarinki nstde belli olur dediCutem inci disliye Allah kolay cikarmak nasip etsin seninde yardimcin olsun
Nesdem canim insallah iyice alisr kuzu emmeye dua ediyoruz hep
Nukram valla bi guc geldi yaptim ama cidden bufun hic halim yok oturur pozisyonda dik bir sekilde uzandim birax rahatim
Missy canim ne yaptin gittin mi acile haber ver mitlaka bize
Duha canim Allah kuzenine sabir versin insallah problem anlasir saglikla yavrusuna kavusur
Eflamin kuzum sen nasilsin emir nasil
hehe yazmak her zaman rahatlatır insanı. o yüzden psikologlar konuşamıyorsanız bir yere yazın der.
kendi kendini iyileştirmişsin, geçmiş olsun :)
maaşallah canım benim, Allah kucağına almayı nasip etsin.
işte ben de o zaman gelince ne yaparım diye düşündüm hep:) o zaman ağlamaktan kendime gelemem herhalde:)
ya ben de ona karar veremedim işte. ben 15. gün demiştim ama çizgi geldi 17 ye.
17 ise ümidimiz az
canım benim psikolojisini bozmadın merak etme, o da emmek için deli olur ama bilmiyor ki yavrum, öğrenecek işte...
görümcem çok uğraştı ve sonunda kazanan o oldu. bir ayı geçik uğraştı, almak istemiyordu çocuk hiç, hep ağlıyordu.
sabırla dene sakın vazgeçme.
teşekkür ederiz, hepimizinkini Allah nazarlardan saklasın inşallah.
kafana göre kullanma canım, doktorunu ara sor.
amin canım, hepimizinki inşallah.
canım iyi olmuş ama sen iki alt giydirmeyebilirsin tabi yaşadığın şehrin hava durumu önemli
ayyy canım çok tatlılar güle güle giysin bence bu da hoş olur pek beğendim:) kundağı ben kışlık alıcam malum ocakta doğacak seninkide çok güzel
sağol canım öyle tabi ama ben çok doldum bir lafı sözü daha kaldıracak halde değilim hayırlısı olsun bu saatten sonra
canım doktora git bence
sağol canım benim daha iyiyim şimdilik
tamam canım sağol ilk koyduğun kafama yattı mağazada varsa alıcam inşaallah
ayy ben giydirmem öyle takım kıyafetleri ikimizde fb liyiz ama yinede giydirmem yani tabi büyük konuşmuyum hediye gelirse:)
ayy ne güzel benim geçmiyor yazsamda:)
maşaallah ahmet asıma:)
maşaallah canım kuzuna büyümüş, arkadaşın bence 15. gün yumurtlamış ateşide iyi gidiyor hadi hayırlısı
biliyorum nesdem maşaallah sana, bende bir kere yaşadım çok yıprandık biliyorsun halimizi çok yazdım sana tekrar aynı şeyleri yaşarsam kaldıramam artık desteğe çok ihtiyacım var bu sefer ilkindeki cesaretim yok sanki ama Rabbim verir elbet güç kuvvet
birmaxa bakıcam canım sağol, ilkinde yapamadımya bu sefer yapmak istiyorum hemde oyalanırım diyorum, emirden de yardım alayım o da kendini iyi hissetsin diyorum:) nasip
Canım Allah kolaylık versin doracık çabuk alışsın memeye inşaallah inanıyorum olacak
canım içme kızlarda demiş bol su iç
ölçmeye devam canım bir iki güne netleşir
canım regli günü ateşinede bakalım bir
hamdolsun canım oğluş hastaydı yazarım şimdi
Keske baksalardi nst de derim ben.Kizlar aradim hastaneyi doktoruma yoktu tabiki sonra yarinki randevum 9:20ydi az once hastaneden aradilar o saatte doktor burda degil randevunuz 10.40 a alindi diye dedim boyle bi sorunum var bekleyin acile yonlendireyim sorun dedi anlattim durumu baya bi sordu kasilma varmi hareketler nasi diye suanda aciliyetlik bi durum yok yarina kadar sorun cikmaz hatta buyuk ihtimal 4-5 gunden once acil dogum gerektirecek bise olmaz zaten yarinki nstde belli olur dedi
Durum boyle yani bugunden beri yatiyorum baya iyi geldi bel agrim hafifledi
Ana bi hafta daha beklemek istiyodumya herhalde bekletmez artik dedigi tarihte 19unda alir kesin dimi
Selam kızlar dün öğlen oğlumun birden ateşi çıktı hemde çok oldu anne yorgunum dedi bir baktım ateşlenmiş burnu tıkanmış, normalde hiç ağlamaz hastayken sadece doktora giderken ağlardı, nasıl ağlıyor, oğlumun ateşi 37 bile olsa normalin 39 u gibi etki eder çünkü benim gibi vücut ısısı düşük, 39 u gördü ateşi, hemen calpol verdim üstünü çıkardım ama sürekli ağlıyor başım ağrıyor diyor burnu akmaya başladı, böyle aniden hasta olduğunu ilk kez gördüm, niye ağlıyorsun dedim hasta olduğum için diyor, bana mı üzüldün ben ağlıyorum kızlar malum iki gündür evet dedi çok üzüldüm, dedesigile çok düşkün ve ben o olaydan sonra göndermedim hiç kızlar ,bu duruma çok üzülüyor, o adama ceza veriyim derken oğluma verdim cezayıçok üzgünüm, ateş düşürücü az etki etti ama tekrar çıkınca zorla duşa soktum eşim geldi acile götürdük hemen ağrı kesici ateş düşürücü antibiyotik yazdı, normalde kullanmam ama malum en son iğne olayımızı biliyorsunuz kullanıyorum, akşam ilaçlardan sonra uyudu hamdolsun daha da ateşi çıkmadı, biz acile gitmeden önce babannesi ve halası gelmişti onları gördükten sonra düzeldi sanki morali yerine geldi, ben napıcam bilmiyorum, o adam yüzünden hem ben hem yavrularım üzüldü bir çuval inciri berbat etti mahvetti her şey güzel giderken rezil etti, ben nereye kadar engel olucam oğluma alıştı onlara gitmeye, eşim hala konuşmadı tekrar konuyu açmak istemiyorum konuşunca bana barışın diyecek ama asla istemiyorum aynı binada ne yapıcaz bilemiyorum öyle nefret ettimki, kendi babamın elini daha bugün öptüm o da eşim yanımda diye
bu arada ablamları uğurladık içime oturdu kimsesiz gibi kaldım sanki ablamların aklı bende kaldı...
birde benimde burnum akmaya başladı boğazım acıyor salgın varmış, ne yesem kızlar çok ilerlemesi enim kafam resmen durdu
Dogumu kisa gelen canlar. Su linke bir bakin. Bu uyku tulumu isinize yarayabilir. Ustu acildi usudu diye endise etmezsinjz
http://www.butikbebe.com/Urun/redno...m-battaniye-mavi,UK_1208240.html#.VBWZKMmDPqA
Doğru diyorsun cnm bu aksam gerginlik ten uyuyamam simdi zaten yarin 38 e girmiş sayiliyoruz korkuyorum gidince yine doğuma alir diye inş enazindan 19unu beklerizKeske baksalardi nst de derim ben.
Bu haftaici alir cnm..sanirim.bekletip de riske girmez. Zaten 36+0 olunca bebegin gelisimi tamam. Premature olmuyr
cok guzel canim burda bi cocuk magazasinda görmüştüm ve almayi dusunuyordum cok hosuma gitti.Dogumu kisa gelen canlar. Su linke bir bakin. Bu uyku tulumu isinize yarayabilir. Ustu acildi usudu diye endise etmezsinjz
http://www.butikbebe.com/Urun/redno...m-battaniye-mavi,UK_1208240.html#.VBWZKMmDPqA
neler çıkartıyolar ya.çok güzelmiş bayıldım.içine sarıcaksın onu.pamuk pamuk yatıcak mis gibi ohh
Missy im.Doğru diyorsun cnm bu aksam gerginlik ten uyuyamam simdi zaten yarin 38 e girmiş sayiliyoruz korkuyorum gidince yine doğuma alir diye inş enazindan 19unu bekleriz
darisi sana ins cok yakında sende bunlara ihtiyaç duyucaksin canim ins.
hayirli olsun düğününuz allah hayirli mübarek etsin ins.S.a. bacilarim nasilsiniz ?
Kusura bakmayin giremiyorum pek ablam evleniyor onun hazirliklari ♥
Oglum artik tam olarak iyilesmis bulunmakta pardon erkegim
Ayrica son yazilanlardan gordum cute ablam o tylum battaniyeyi ben kullandim...
Oglum 2.5 kilo iken onunla uyutmak daha iyi oluyordu..
Acaba bu kis sigacak mi ona
Benden haberler boyle 4. Ayimizi gecen hafta doldurduk yuvarlanmaya basladi Yasin im
Annesinin saclarini bilincli cekmeyide hobi edindi
Bizden haberler kisaca boyle umarim iyisinizdir opuyorum hepinizi
Kizlaar Cok afedersiniz ama bise sorucam az önce wcde peceteye bi iki damla kan geldi acik renk nedirki? Sonra tekrar tekrar sildim bise yok??
canım bizde nişan bozulmuş derler ayakta çokta dolanma bu saatten sonra dogumun yakın görünüyor hayırlısı olsunKizlaar Cok afedersiniz ama bise sorucam az önce wcde peceteye bi iki damla kan geldi acik renk nedirki? Sonra tekrar tekrar sildim bise yok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?