Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MİSSY canim nisan bence.nisandan bir gun sonra da iki hafta sinra da dogum yapani duydum.ama bel agrin da var dikkat et kendine.zaten sipan 36 nin sonunda artik dogsa da sorun olmaz.

EFLOS canim oglun cok hassas kiyamam ona.sen de aglama artik lutfen karsisinda.kp olacak adami da allah islah etsin ne diyeyim canim.inadina tutun cocuklarina kocana.

YUSRA canim cok yorma kendini o enerji sana dogumda lazim.sezaryen sonrasi vucut dayak yemis gibi yoruluyo.ilk bes alti gun cok ihtiyac duyucaksin o enerjiye.

Bu arada doguma gidecekler.ameliyat sonrasi biliyosunuz gaz cikarmak ve tuvalete cikmak dert.ben biraxdan verecegim formul ile ishal oldum 6saat sonra da tuvalete ciktim.

Dogumdan bir kac gun once cig badem yiyin.
Dogum sonrasi yeme icme saati gelince (6saat) yarim kilo murdum erigi ile 10-15kuru kayisiyi kaynatin.soguyunca icine kecibiynuzu pekmezi koyun ve bkenderdan gecirin kivami koyu olursa su ekleyin.cam siseye koyun ve dogum sonrasi icin.bolca icin.

Gecmis olsun Duha m ...
Rabb'im kuzenine sabir versin ....
Ins. Bir dahaki gebeligi olumlu sonuclanir ve saglikli bir sekilde kucagina almak nasip olur♥
allah razı olsun azerim insallah. cok yiprandi aslinda daha bi yil oldu evleneli ama istiyor evliliğe alisamadan iki kez kurtaj oldu cok zor rabbim yüzünü güldürsun inş onun da isteyen herkesin de.
Nasılsıniz kızlar Misss doğum mu olacak yoksaaa canımm
iyiyiz canim valla miss in belirtisi dogum belirtisi hayırlısı bakalım....

Kuzumu emzircem diye sarilik ettim.ne guzel acilmisti rengi.emince doymuyor isyan ediyoryine sagip veriyorum sariligi artmasin diye. allahim ne zormus emzirmek.bu sag memenin sorun cikarcagini tahmin etmistim ama cektikce cikar diyodum.kuzum cekemiyo bile.

Cutem inci disliye Allah kolay cikarmak nasip etsin seninde yardimcin olsun
Nesdem canim insallah iyice alisr kuzu emmeye dua ediyoruz hep
Nukram valla bi guc geldi yaptim ama cidden bufun hic halim yok oturur pozisyonda dik bir sekilde uzandim birax rahatim
Missy canim ne yaptin gittin mi acile haber ver mitlaka bize
Duha canim Allah kuzenine sabir versin insallah problem anlasir saglikla yavrusuna kavusur
Eflamin kuzum sen nasilsin emir nasil

Nasılsıniz kızlar Misss doğum mu oönce k yoksaaa canımm

Kizlar aradim hastaneyi doktoruma yoktu tabiki sonra yarinki randevum 9:20ydi az once hastaneden aradilar o saatte doktor burda degil randevunuz 10.40 a alindi diye dedim boyle bi sorunum var bekleyin acile yonlendireyim sorun dedi anlattim durumu baya bi sordu kasilma varmi hareketler nasi diye suanda aciliyetlik bi durum yok yarina kadar sorun cikmaz hatta buyuk ihtimal 4-5 gunden once acil dogum gerektirecek bise olmaz zaten yarinki nstde belli olur dedi
Durum boyle yani bugunden beri yatiyorum baya iyi geldi bel agrim hafifledi
Ana bi hafta daha beklemek istiyodumya herhalde bekletmez artik dedigi tarihte 19unda alir kesin dimi

sağol canım

illa sinirini geçiricek bişeyler vardır :)

Keske baksalardi nst de derim ben.
Bu haftaici alir cnm..sanirim.bekletip de riske girmez. Zaten 36+0 olunca bebegin gelisimi tamam. Premature olmuyr

canım ya çok geçmiş olsun.
bu böyle gitmez.ömür boyu küs kalamazsınız.git özür dile demiyorum ama yüz yüze bakıcaksınız elbet.
git ama konuşma.tavırlı olduğunu anlasın.çocuğunda sevinmiş olur.

Keske baksalardi nst de derim ben.
Bu haftaici alir cnm..sanirim.bekletip de riske girmez. Zaten 36+0 olunca bebegin gelisimi tamam. Premature olmuyr
Doğru diyorsun cnm bu aksam gerginlik ten uyuyamam simdi zaten yarin 38 e girmiş sayiliyoruz korkuyorum gidince yine doğuma alir diye inş enazindan 19unu bekleriz

Doğru diyorsun cnm bu aksam gerginlik ten uyuyamam simdi zaten yarin 38 e girmiş sayiliyoruz korkuyorum gidince yine doğuma alir diye inş enazindan 19unu bekleriz
Missy im.
Korkunun ecele faydasi yok ben derim ki git gorun bi hastaneye. Yoksa sabah olmaz sana.

S.a. bacilarim nasilsiniz ?
Kusura bakmayin giremiyorum pek ablam evleniyor onun hazirliklari ♥
Oglum artik tam olarak iyilesmis bulunmakta pardon erkegim
Ayrica son yazilanlardan gordum cute ablam o tylum battaniyeyi ben kullandim...
Oglum 2.5 kilo iken onunla uyutmak daha iyi oluyordu..
Acaba bu kis sigacak mi ona
Benden haberler boyle 4. Ayimizi gecen hafta doldurduk yuvarlanmaya basladi Yasin im
Annesinin saclarini bilincli cekmeyide hobi edindi
Bizden haberler kisaca boyle umarim iyisinizdir opuyorum hepinizi

hayirli olsun düğününuz allah hayirli mübarek etsin ins.
masallah yasin erkegimize :) kocaman olmuş.

Kizlaar Cok afedersiniz ama bise sorucam az önce wcde peceteye bi iki damla kan geldi acik renk nedirki? Sonra tekrar tekrar sildim bise yok??
Kizlaar Cok afedersiniz ama bise sorucam az önce wcde peceteye bi iki damla kan geldi acik renk nedirki? Sonra tekrar tekrar sildim bise yok??
canım bizde nişan bozulmuş derler ayakta çokta dolanma bu saatten sonra dogumun yakın görünüyor hayırlısı olsun

günaydın herkese mutlu huzurlu bir hafta diliyorum :)

Eflalim - canım emir çok etkilenmiş bencede psikolojik sende üzüldüğünü belli etmemeye çalış canım ...
Nukra - teşekkür ederim canım daha iyiym 3 gündür sirkeli su ile siliyorum çok yanıo..
Missy - tatlım nasılsın ? dr.un la görüşebildin mi?
Nesdem - verdiğin bilgiler için saol kuzucuğuna geçmiş olsun inş biran önce alışır memeye benimde meme ucum yoktu hamile kalınca sağ göğüs ucum çıktı soldaki minik kaldı eminim bu durumdan dolayı bende emzirme sıkıntısını yaşayacağım....
Cutem - tulumu çok beğendim kaç ay kullanılır ki ?rüzgar paşa nasıl sen nasılsın?
Azeri - kolay gelsin canım hayırlı olsun :) maşallah yasin paşaya :)
Duha - Yüsra - Hifa - Boran - kızlar sizler nasılsınız ? unuttuğum varsa kusura bakmayın
bu arada Azap nerelerde haberiniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…