Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
EFLAL...
Canim gecmis olsun. Bence psikolojik emirin durumu. Kvgil sana gelse bir sure ara ara. Boylece emir de mutlu olur sen de kp yi gormezsin.
evet canım bir gün sürdü çünkü olan kuzularıma oluyor zaten ben çok kötü bir anneyim kendi nefsimi düşünüyorum

kv gil çağırmadan çok gelmezler canım anlayışlıdır diken üstünde oturur gelince ya da ütün var mı vs. hemen yapıyım der, artık diyicem anne siz gelin diye
Kizlaar Cok afedersiniz ama bise sorucam az önce wcde peceteye bi iki damla kan geldi acik renk nedirki? Sonra tekrar tekrar sildim bise yok??
kuzum nişanın gelmiş benimki kanama şeklindeydi normali seninki gibi oluyor, her an doğum olur söylüyüm ben ertesi gün doğurdum mesela, komşum ikinciyi 20 gün önce doğurdu ev sürpürürken nişanı gelmişti hastaneye bir gitmiş 3 saat sonra doğurmuş:) onun doğumları kolay oluyormuş tabi:)
Eflamin canım çok geçmiş olsun kuzum
Missy canım ya bilemedim ama bence Dr sor hep okuyorum bu haftalarda leke falan olunca doktorunuza gidin diye merak ettim bi daha oldu mu
sağol canım benim
maşaallah sana çok harcama enerjini canım sezaryen sonrasıda enerji lazım bolca:)
sağol canım benim, sen nasılsın kuzun nasıl az kaldı nukram ne güzel
oyy yerim onun dişini, canım ilk ısırdığında tepki vermeseydin keşke oyun zannediyor o şimdi öyle yapmayı bir kere tepkini gördü ya yapar sürekli ,ısırınca umursamıyormuş gibi yapmaya çalış zor o acıyla ama
canım çok geçmiş olsun kuzenine
Eftal ablam...
Rabb'im sabir versin sana....
Ayni binada olmakta dezavantajina olmus ablam...
Emirimize de gecmis olsun ♥
Ins. Bu tatsizlik son bulur biran evvel....
sağol canım, kp kendi kaybetti canım bu tavrından sonra bu binada ev yapmaktan vazgeçtim, onun en büyük hayali herkes dizimin dibinde olsun rahat rahat müdahale ediyimdi ona bu zevki tattırmıycam
sağol canım benim maalesef bana çekmiş kuzum hemen hastalanıyor üzülünce öyle korkuyorum ki benim gibi vitiligosu olacak diye üzüntüden

canım bilgi için sağol geçen yazmıştın ne yedi acaba diyordum bende yaparım inşaallah
ah canım benim sıkma ne olur canını önce emzir sonra biberonla ver bende öyle yaptım nesdoşum ne yapalım tek doysunlar çok iyi anlıyorum seni şöyle doya doya sorunsuz emzirmek büyük nimet inşaallah o günlerde gelecek sen yeter ki rahat ol bu konuda, senin kız annesi gibi ne istediğini biliyor:)
hamdolsun canım emirim turp gibi teyzesi, ben fenayım, normalde hasta olunca çok takmazdım şimdi hastayım diye ağlıyorum iyice bozuldu psikolojim
canım snein yerinde oluyum gider nst ya girerim yok normal doğum istiyorum dersen bekle evde bir gitmisşin doğum başlamış derler haberin olsun, yine örnek vericem:) bir tanıdık anlatmıştı arkadaşı kadının üçüncüymüş ilkler sezaryenmiş, kadın tv de doğum sancısının bebeğin zekasına falan faydalı olduğunu duyuyor bu sefer sancı çekiyimde öyle gideyim diyor çekiyor çekiyor bir gidiyorki bebek çıktı çıkacak:) dr da mecburen normal doğurtmuş nasıla ben yaptım sezaryenini dikişlerin sağlam demiş:)
illa sinirini geçiricek bişeyler vardır :)
evet var nankörler diye bağırıp çağırsam yüzlerine geçer
asla gitmem hifam o özür dileyecek yok öyle bağıramaz bana özür dilemezse kendi bilir konuşmuycam inadımı bilmiyor daha
Dogumu kisa gelen canlar. Su linke bir bakin. Bu uyku tulumu isinize yarayabilir. Ustu acildi usudu diye endise etmezsinjz

http://www.butikbebe.com/Urun/redno...m-battaniye-mavi,UK_1208240.html#.VBWZKMmDPqA
canım bundan alıcam ben:) civilde yazlıklar var kışlık gelsinde alıcam inşaallah çok rahat oluyor görümceme almıştık

canım sen normal uyku tulumu alırsın artık emire hala kullanıyoruz çok rahat oluyor

artık etmiyorum canım o gün olaya şahit olması yetti

sen nasılsın?

artık etmiyorum canım o gün olaya şahit olması yetti

sen nasılsın?
tüh canım benim ya o yüzden çok etkilenmiş kıyamam ben ona ( çocuklar çok hassas .. inş bir daha böyle olaylar yaşanmaz eflalim sen çocuklarını düşün bozma moralini lütfen kp ini Allah ıslah eylesin ..........
ben daha iyiym canım ama çok yorgunum bu hafta işyerinde de işler çoktu ve c.tesi - pazar hem çalıştım hemde evde misafir ağırladım dün d.günümdü çok güzeldi fln ama bugün ben ben değilim yanii....

çok sinirliyim yine nasıl sakin olayım!!! eşim aradı emirin odasını kurmaya geliyorlarmış hafta sonu boşaltalım odayı dedim yok dedi ve şimdi kendi işte babası evime gelecek şaka gibi ağlıyorum sinirden yüzüne kapattım telefonu.....

Eflaaall lütfen sakin oll lütfen bak bu gidişatın hiç iyi değil canım kendini çok yıprattın hamilesin ve evladın var kendinede mi acımıyorsun tamam eşin düşüncesizlik yapmış dediğin zaman odayı boşaltsaydı şimdi rahat edecektin sorun olmayacaktı lütfen tüm sorumluluğu yüklenmeye çalışma bırak gelsin boşaltsın dedesi tamam çok kızgınsın yaşadığın hoş şeyler değil ama şu içinde olduğun duruma göre hareket etmeye çalış ne olur sen ağlıyorum dedikçe ben kötü oluyorum çırpındıkça yoruluyorsun yıpranıyorsun bırak ne halleri varsa görsünler çok afedersin madem oğlu boşaltmamış odayı bırak babası yapsın senin oğlunun odası ise onunda torunu lafla dedelik olmuyor tamam senin dediğin gibi olsa hiçbir sorun olmayacak ama olmamış sen şuanki duruma göre hareket et lütfen sinirlenip kendini gaza getirip daha fazla ağlama üzülme....

canım eşim geldi, parçaları bırakıp gitti adamlar sonra kuracaklar, eşimde işe geri döndü, nukram hazmedemiyorum inan çok zoruma gidiyor ben hakedecek hiç bir şey yapmadım, eşim hala konuşmadı ve niyeti yok beni oyaladı resmen, hiç bir şey yapmıycaksmısın dedim dün ne yapmamı istiyorsun diyor!! O babasıyla konuşmaz konuşamaz biliyorum ve o konuşmadığı sürece benim sinirim asla geçmiycek o adam haddini bilecek, sabah o baba ama diyor yani bağırabilir demek istiyor!! Sen olsan ne dersin ne yaparsın, olayın olduğu gün annem babama söylüycekti keşke söyleseydide babam gelseydi çok pişmanım şimdi....Kv diğer eltime sinirlenip sinirini benden çıkardığını söylemiş anneme eğer öyle olsaydı pişman olsaydı kv sonra tekrar konuşurdu benimle kızım baban pişman şöyle böyle diye adam kendini haklı görüyor çok belli, hiç o konu açılmıyor sanki olmamış gibi davranıyorlar ve ben sinir oluyorum, evli görümcem annesindeydi iki gündür dün uğradılar emir hasta diye o bile bir şey söylemdi ki nukram onun evliliği yıkılıyordu doğum zamanından neler yaşadı ben o kadar destek oldum ki kendimi parçaladım boşanacaktı hiç korkma ben hep yanındayım kardeşin her türlü maddi sıkıntını giderir çocuğunu kendi çocuğundan ayırmaz dedim emirin ne kadar eşyası varsa annesigil de kaldığı süre boyunca kullandırttım çünkü doğum sonrası evine gidememişti hiç bir şeyi yoktu bebeğinin hepsi evinde kalmıştı, aylarca ben onların derdini dinledim akıl verdim destek verdim, o diyemezmiydi canım böyle olmuş babam ayıp etmiş diye.....

Ben orta dereceli depresyon geçirirken doktorum bırak milleti düzeltmeye çalışmayı hayır demeyi öğren
Canımm herkes aynı değil ne olur bunu unutma...Ben daha yeni evliyken ciddi derecede depresyon geçirmiştim kaç ay ilaç kullandım inan bunu söylemek istemezdim ama durumun ciddiyetini belirtmek için diyorum intiharı bile düşünmüştüm...doktor beni dinledi dinledi en son sen bu kafayla çok yaşamazsın demişti haklıydıda kimse sen değil olamazda herkesten düşünceli olmalarını bekleme bi kere beklentiyi en aza indir hayırr demeyi öğrenmen lazım vs.vs. birsürü şey söylemişti doktor haklıydı canım o kadar yanıyordu ki bu niye böyle dedi şu ne demek istedi bu hareket ne anlama geliyor ben hata mı yapıyorum eşim yanımda değil sanki ben bu aileyle ne yapacağım boşansam mı gibi gibi birsürü düşünceler.... ne oldu biliyor musun onlar değişmedi olan bana oldu yıprandığım ve kullandığım ilaçlar yanıma kâr kaldı kimse için değmez bunu unutma önce kendin için yaşa kendinin değerini bil senden daha değerli birşey olamaz bunu unutma...
Tamam çok zor gerçekten seni çok iyi anlıyorum ama değişmen lâzım Eflalim iyiliğin için...

Yapabiliyorsan en iyi yapacağın şey bu ortamdan uzaklaşmak yani taşınmak ama güzellikle kendini yıpratmadan eşininde Rabbim kalbine insaf versinde oradan taşınmanızın en doğru karar olduğunu düşünebilsin ama bu süreçte çırpınmayı bırak bakalım ilerki günler neler gösterecek Eflalim dua et edelim Rabbim huzurunuz mutluluğunuz için en doğrusu ne ise onu eşinin gönlüne yerleştirsin oda artık aile ile oturacağım inadını sevdasını bıraksın ...

Canım kıyamam neler yaşamışsın sende, yazdıkların çok doğru nukram inan çabalıyorum tv de bir psikolag görsem dinliyorum kitaplar aldım okuyorum tamam diyorum doğru ama yapamıyorum değişemiyorum, burda sadece psikiyatrist var psikolag yok olsa inan gidicem eşimde diyor zaten hoş onun öyle demesi deli ediyor sanki beni bu hale getiren o değilmiş gibi..Psikiyatrstte ilaç vericek devlet hastanesinde ne yapacak başka

ben napıyım şimdi onlar konuyu açmıyor diye sineye mi çekeyim bir şey olmamış gibi hadi zorluyum kendimi diyelim bu yüz vermek olur tekrar yapar aynısını bu adam, onun yüzünden ben eşimle kötü olmak istemiyorum zaten kendi sorunlarımız var birde ailesiyle ilgili olursa zaten çok sürmez bu evlilik...

desteğin için sağol canım biliyorum bıktı herkes hep sorun yazıyorum buraya haklısınızda, hakkını helal et

Yavrun kuzun nasıl sen nasılsın mide yanman nasıl oldu canım?

Sağol canım amin

İnan taşınmak bile üzecek beni ben büyük kalabalık aileyi seviyorum, ben istedim bu binaya taşınmayı eşimin aklında yokken, herkes aman dedi delimisin dedi ama ben seviyordum onları hala seviyorum tek kp düştü gözümden, birde bir huyum var kafamda bir olay olmuş gibi kurarım bu kesin bunu demek istedi bu tavrı bundan beni sevmiyor vs. halbuki olayın öyle olmadığı hep ortaya çıkar neyse..

Ev bakmaya başladım canım netten, keşke birikim olsaydı hemen ev alıp çıkardık şimdi kiraya çıkmak istemiyorum, gerçi buraya da para veriyor babasına o da ayrı mevzu zaten...

Rabbim bir kapı açar inşaallah hayırlı olur bizim için

Eşime kızıyorum ama yinede beklediğimden farklı tepki verdi ben kesin babasını savunur benimle tartışır diyordum her şeye hazırlamıştım kendimi, yazmıştım burayada gidebilirim bu evden diye, az önce gelince hiç bir şey demedi babanın gelmesini istemiyorum ne yüzle bakacak bana demiştim telde.

ayyy canım çok tatlılar güle güle giysin bence bu da hoş olur pek beğendim:) kundağı ben kışlık alıcam malum ocakta doğacak seninkide çok güzel
sağol efloşum. BU kundakta kalın baya. Bitane de ince kundak almış teyzem
Bu arada o takım giysileriyle ilgili giydirmem yazmışsın ya. Tam da bu konuşmanın üzerine cumartesi akşamı eve bir geldim, görümcemin eşi FB li tulum almış. Daha önceden de demiştim, alma boşuna giydirmem öyle şeyler, büyüyünce kendi isterse istediği takımınkini giyer demiştim. İnat gibi gitmiş almış. Çok sinirlendim

biliyorum canım civilde gördümde seninkinden ama bizim bura kış memleketi malum sivas çok soğuk oluyor bize ince olur:) cutemin eklediği var ya ondan alıcam ben, civilde vardı bitmiş gelsinde alıcam inşaallah

inada almıştır boş ver giydirme sende:) ne bileyim ne gerek var şimdiden sen şu takımlısın diye dayatmaya zaten sevmem futbolu:) bende ciciler ekledim albüme:) tabi modası geçti bizimkinin 4 sene öncesinin:)

Nasıl yani eşin babasına kira mı ödüyorrr o neden ki?

cuteminkini görmedim nereye eklemiş canım? Biz de gerçi uludağ'ın eteğinde oturduğumuz için çok da ılıman bir yerde değiliz karımız hiç eksik olmaz.
bakayım cicilerinize hemen

Güle güle giysin cici leri cok guzeller hepsi de . ikincide cinsiyetlerin aynı olmasınin avantajlari hersey hazir

eymene birsey olnaz allahin izniyle ama kendini psikolojik olarak daha da yipratmazsan.
ah eflalim ah yazık canim cok yipratiyorsun kendini bak karsindakine hayat ona guzel devam. ediyordur sanki birsey olmamis gibi.tamam biz ler cok hassasiz vurdumduymaz olamayiz ama yavrumuz icin olmak zorundayız.
inan her aile de olan dertler ama mecburen örtbas edip yuzyuze bakiyoruz.sen tavrini belli et resmi ol ama yavrun icin muhatap oluyorsun olmamız gerekiyo. beterin beteri var

Nasıl yani eşin babasına kira mı ödüyorrr o neden ki?
evet canım evin içi inşaattı sıfırdan yapıldı onun borcu güya!!! Artık istemiyorum vermesini defalarca söyledim zaten diğer kardeşin vermiyor maaş yetmiyor diye sankişbizimki yetiyor hep borç var diyorsun ama ondan geri kalmıyorsun diyorum
cuteminkini görmedim nereye eklemiş canım? Biz de gerçi uludağ'ın eteğinde oturduğumuz için çok da ılıman bir yerde değiliz karımız hiç eksik olmaz.
canım bakıyımda ekliyim yeniden gör sende:) doğru sizin orada soğuk olur, benim eş çok pimpirikli canım ben ne terler dökücem ah ah hem kombi yanacak hem eletrik sobası

sağol canım daha güzelleri senin olsun

haklısınız canım çok haklısınız, 7 yıldan sonra ilk kez olunca şoka girdim ben sanırım

Eflal ben kendi adıma bıkmam canım yazdıklarından biz burada bir aileyiz hepimiz sorunlarımızı paylaşıyoruz...
Eşinin babasına kira ödemesine şokk oldum bu arada Canım sende zaten kalabalık 4 kişilik bir aile olacaksın inşaallah yakında ne diye kendini hem elti hem kp yüzünden yıpratıyorsun inan çekirdek aile olarak kalman seni daha verimli ve rahat ettirir zamanla kırmadan kırılmadan yıpranmadan eşininde kendi rızası ile başka bir eve hayırlısı ile taşınırsınız.Bende kalabalık ailemden evlenince 2 kişiye düşerek bayağı kötü olmuştum ama inan şimdi 1 2 günlüğüne annemlere gitsem evimi tek kalmayı eşimi özlüyorum ki ailem sağolsunlar hep yanımdalar yardımcımlar ama insanın çekirdek ailesi gibisi yok gerçekten bu zamanda insanları çözebilmek tahammül edebilmek zor yapabilene helal olsun

Deryammm nasılsın :) kuzucuğun nasıl annesi :)

Haydeee o nasıl iş öyle be. Bizim de evin içi inşaattı, yapıldı fln ama biz kira ödemiyoruz. Gerçi bu oğlanlar babalarına illa kendilerini borçlu hissediyorlar sanırım, benimki de bişeyleri ödeme çabasında hep. Ben niye kendimi anneme babama maddi olarak borçlu hissetmiyorum ki acaba. Sorun ben de mi? Halbuki bana yapılan masraflar, bir erkek evlada yapılandan asla aşağı kalmaz. Ama onlar da öyle borçlu hissettirmiyorlar, biz anne babayız elbette yapacağız diyorlar. Ne bileyim ilginç geliyor erkeklerin bu tutumu.
Hem kombi hem elektrik sobası mı ortaya bir de kamp ateşi yaksın, daha iyi olur efloşum

Deryammm nasılsın :) kuzucuğun nasıl annesi :)
iyiyim nukrammm sen nasılsın balımmm? bebişin nasıl senin keyfin nasıl? Ben iyiyim de, şekerle azcık problemim var, dün bugün yüksek azcık, moralim bozuk. Bebişim de az hareket ediyor. Düşmezse doktoruma gideceğim. İnsülin başlayabilir her an Kendim için değil de , oğlum için endişeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…