- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
evet canım bir gün sürdü çünkü olan kuzularıma oluyor zatenEFLAL...
Canim gecmis olsun. Bence psikolojik emirin durumu. Kvgil sana gelse bir sure ara ara. Boylece emir de mutlu olur sen de kp yi gormezsin.
kv gil çağırmadan çok gelmezler canım anlayışlıdır diken üstünde oturur gelince ya da ütün var mı vs. hemen yapıyım der, artık diyicem anne siz gelin diye
kuzum nişanın gelmiş benimki kanama şeklindeydi normali seninki gibi oluyor, her an doğum olur söylüyüm ben ertesi gün doğurdum mesela, komşum ikinciyi 20 gün önce doğurdu ev sürpürürken nişanı gelmişti hastaneye bir gitmiş 3 saat sonra doğurmuş:) onun doğumları kolay oluyormuş tabi:)Kizlaar Cok afedersiniz ama bise sorucam az önce wcde peceteye bi iki damla kan geldi acik renk nedirki? Sonra tekrar tekrar sildim bise yok??
sağol canım benimEflamin canım çok geçmiş olsun kuzum
Missy canım ya bilemedim ama bence Dr sor hep okuyorum bu haftalarda leke falan olunca doktorunuza gidin diye merak ettim bi daha oldu mu
maşaallah sana çok harcama enerjini canım sezaryen sonrasıda enerji lazım bolca:)Kızlar bugün biraz evi temizledim bazanın altını düzenledim doğumdan sonra çarşaf galan lazım olur rahat bulunsun diye bide bi sürü bikiriken ütüm vardı onları yaptım çok iş yaptım ama yorulmadım biraz ayaklarımın altı ağrıdı ve hala uykum gelmedi kızlar doğuma yakın enerjik olunuyor demişlerdi doğumuma az mı kaldı ne :))))
sağol canım benim, sen nasılsın kuzun nasıl az kaldı nukram ne güzelGününüz aydın olsun kızlar. ..
Eflalim geçmiş olsun canım oğluna sana inşaallah daha iyisinizdir kuzun etkilenmiş herhalde canım dikkat edin kendiniz...
Cutem inci diş adayı kuzucuğun sen nasılsınız :)
Miss canım bilemedim yaa bi doktorunla görüşsen mi .bu arada paylaşımın güzel di:)
Yusram canım yorma kendini dinleme dinlene yap işlerini sonradan çıkıyor acısı dikkat et kendine. ..
Dgrpnrm canım maaşallah kuzuna Rabbim heepp güzel haberlerle gelmeni nasip etsin nazarlardan korusun seni ve tüüümm güzel yüreklileri :)
Rose biraz daha iyi misin canım kızlarda söylüyor sirke de çok iyi arada sirkede kullansan rahatlatır canım :)
Nesdemim prensesin sen nasılsınız alışabiliyor musunuz biraz daha birbirinize :) inşaallah kuzun süt emmeğe alışır canım duamdasınız...
Kutsalaşk canım nerelerdesin sesin çıkmıyor...
Azerim nasılsın Ali Yasin nasıl :)
Kızlar unuttuğum olmamıştır inşaallah Rabbim huzur sağlık helal ve bol kazançtan mahrum etmesin hep yüzünüzü güldürsünnnn :)
oyy yerim onun dişini, canım ilk ısırdığında tepki vermeseydin keşke oyun zannediyor o şimdi öyle yapmayı bir kere tepkini gördü ya yapar sürekli ,ısırınca umursamıyormuş gibi yapmaya çalış zor o acıyla amaAz kaldi cnm dogumuna..enerjinde patlamis
Saol tatlim.
Diş neredeyse patladi. Indi iyice asagi. Bekliyrz. Huysuz bu yuzden. Ayrica inanilmaz isriyr emerken. Canim yaniyr. Kiziyrm bende yapma diye. Ogrenmesi lazim. Yoksa disler pitlayinca jilet gibi keser atar meme ucunu. Ne zormus arkadas bebek buyutmek. Anneler hakliymis "anne olunca anlarsin" demekle. Hor kullanmamak lazim annelerimizi.
canım çok geçmiş olsun kuzeninekızlar
kuzenim ikinci kez düşük yapti biri 5 haftalik düştü diğeri 9 haftalik karninda öldü sindi ben bunda pihtilasma var diyorum.pihtili canlar siz daha iyi bilirsiniz.burada dr lar a guven olmaz pıhtılaşma var demis dr u ama kafadan ilac falan kullandirirlar.trombofoli miydi testin adi bir de sadece Üniv. hastaneleri yapıyor demi?
sağol canım, kp kendi kaybetti canım bu tavrından sonra bu binada ev yapmaktan vazgeçtim, onun en büyük hayali herkes dizimin dibinde olsun rahat rahat müdahale ediyimdi ona bu zevki tattırmıycamEftal ablam...
Rabb'im sabir versin sana....
Ayni binada olmakta dezavantajina olmus ablam...
Emirimize de gecmis olsun ♥
Ins. Bu tatsizlik son bulur biran evvel....
sağol canım benim maalesef bana çekmiş kuzum hemen hastalanıyor üzülünce öyle korkuyorum ki benim gibi vitiligosu olacak diye üzüntüdenMİSSY canim nisan bence.nisandan bir gun sonra da iki hafta sinra da dogum yapani duydum.ama bel agrin da var dikkat et kendine.zaten sipan 36 nin sonunda artik dogsa da sorun olmaz.
EFLOS canim oglun cok hassas kiyamam ona.sen de aglama artik lutfen karsisinda.kp olacak adami da allah islah etsin ne diyeyim canim.inadina tutun cocuklarina kocana.
YUSRA canim cok yorma kendini o enerji sana dogumda lazim.sezaryen sonrasi vucut dayak yemis gibi yoruluyo.ilk bes alti gun cok ihtiyac duyucaksin o enerjiye.
Bu arada doguma gidecekler.ameliyat sonrasi biliyosunuz gaz cikarmak ve tuvalete cikmak dert.ben biraxdan verecegim formul ile ishal oldum 6saat sonra da tuvalete ciktim.
Dogumdan bir kac gun once cig badem yiyin.
Dogum sonrasi yeme icme saati gelince (6saat) yarim kilo murdum erigi ile 10-15kuru kayisiyi kaynatin.soguyunca icine kecibiynuzu pekmezi koyun ve bkenderdan gecirin kivami koyu olursa su ekleyin.cam siseye koyun ve dogum sonrasi icin.bolca icin.
canım bilgi için sağol geçen yazmıştın ne yedi acaba diyordum bende yaparım inşaallah
ah canım benim sıkma ne olur canını önce emzir sonra biberonla ver bende öyle yaptım nesdoşum ne yapalım tek doysunlar çok iyi anlıyorum seni şöyle doya doya sorunsuz emzirmek büyük nimet inşaallah o günlerde gelecek sen yeter ki rahat ol bu konuda, senin kız annesi gibi ne istediğini biliyor:)Kuzumu emzircem diye sarilik ettim.ne guzel acilmisti rengi.emince doymuyor isyan ediyoryine sagip veriyorum sariligi artmasin diye. allahim ne zormus emzirmek.bu sag memenin sorun cikarcagini tahmin etmistim ama cektikce cikar diyodum.kuzum cekemiyo bile.
hamdolsun canım emirim turp gibi teyzesi, ben fenayım, normalde hasta olunca çok takmazdım şimdi hastayım diye ağlıyorum iyice bozuldu psikolojimCutem inci disliye Allah kolay cikarmak nasip etsin seninde yardimcin olsun
Nesdem canim insallah iyice alisr kuzu emmeye dua ediyoruz hep
Nukram valla bi guc geldi yaptim ama cidden bufun hic halim yok oturur pozisyonda dik bir sekilde uzandim birax rahatim
Missy canim ne yaptin gittin mi acile haber ver mitlaka bize
Duha canim Allah kuzenine sabir versin insallah problem anlasir saglikla yavrusuna kavusur
Eflamin kuzum sen nasilsin emir nasil
canım snein yerinde oluyum gider nst ya girerim yok normal doğum istiyorum dersen bekle evde bir gitmisşin doğum başlamış derler haberin olsun, yine örnek vericem:) bir tanıdık anlatmıştı arkadaşı kadının üçüncüymüş ilkler sezaryenmiş, kadın tv de doğum sancısının bebeğin zekasına falan faydalı olduğunu duyuyor bu sefer sancı çekiyimde öyle gideyim diyor çekiyor çekiyor bir gidiyorki bebek çıktı çıkacak:) dr da mecburen normal doğurtmuş nasıla ben yaptım sezaryenini dikişlerin sağlam demiş:)Kizlar aradim hastaneyi doktoruma yoktu tabiki sonra yarinki randevum 9:20ydi az once hastaneden aradilar o saatte doktor burda degil randevunuz 10.40 a alindi diye dedim boyle bi sorunum var bekleyin acile yonlendireyim sorun dedi anlattim durumu baya bi sordu kasilma varmi hareketler nasi diye suanda aciliyetlik bi durum yok yarina kadar sorun cikmaz hatta buyuk ihtimal 4-5 gunden once acil dogum gerektirecek bise olmaz zaten yarinki nstde belli olur dedi
Durum boyle yani bugunden beri yatiyorum baya iyi geldi bel agrim hafifledi
Ana bi hafta daha beklemek istiyodumya herhalde bekletmez artik dedigi tarihte 19unda alir kesin dimi
evet var nankörler diye bağırıp çağırsam yüzlerine geçerilla sinirini geçiricek bişeyler vardır :)
asla gitmem hifam o özür dileyecek yok öyle bağıramaz bana özür dilemezse kendi bilir konuşmuycam inadımı bilmiyor dahacanım ya çok geçmiş olsun.
bu böyle gitmez.ömür boyu küs kalamazsınız.git özür dile demiyorum ama yüz yüze bakıcaksınız elbet.
git ama konuşma.tavırlı olduğunu anlasın.çocuğunda sevinmiş olur.
canım bundan alıcam ben:) civilde yazlıklar var kışlık gelsinde alıcam inşaallah çok rahat oluyor görümceme almıştıkDogumu kisa gelen canlar. Su linke bir bakin. Bu uyku tulumu isinize yarayabilir. Ustu acildi usudu diye endise etmezsinjz
http://www.butikbebe.com/Urun/redno...m-battaniye-mavi,UK_1208240.html#.VBWZKMmDPqA
S.a. bacilarim nasilsiniz ?
Kusura bakmayin giremiyorum pek ablam evleniyor onun hazirliklari ♥
Oglum artik tam olarak iyilesmis bulunmakta pardon erkegim
Ayrica son yazilanlardan gordum cute ablam o tylum battaniyeyi ben kullandim...
Oglum 2.5 kilo iken onunla uyutmak daha iyi oluyordu..
Acaba bu kis sigacak mi ona
Benden haberler boyle 4. Ayimizi gecen hafta doldurduk yuvarlanmaya basladi Yasin im
Annesinin saclarini bilincli cekmeyide hobi edindi
Bizden haberler kisaca boyle umarim iyisinizdir opuyorum hepinizi
canım sen normal uyku tulumu alırsın artık emire hala kullanıyoruz çok rahat oluyor