Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sağol canım benim, çok doğru insan hem her şeye alışıyor, ilk dört senem gurbette tek geçti çok rahattım:) ne güzeli dediğin gibi taşınmak inşaallah gönlümüze göre ev buluruzda taşınırız hayırlısıyla

senin miden nasıl oldu kuzum sormuştum?

ay bizim burada cok soguk oluyor kışın heleki en üst kattayiz zaten biz isinamiyoruz yavrumla ne yapicaz bilemiyorum. catiyi yaptiricaz kopuk sıktıricaz ins o fayda eder belki.yoksa binanın dışı yalitimli alt komşu da hamikeymis ayni dogurucaz kısmetse onlarda yakarlar ama yine de evimiz cok zor ısınıyor hayırlısı bakalım allah büyüktür.

oyle canim neler var neler.
cok şükür eşimin ailesiyle ufaktan bile bi tatsizlik olmadı. sorunlarim oluyor o da esimle ufak tefek
etrafıma bi bakiyorum ne eşler var diyorum halime sukrediyrm.

Canım çok geçmiş olsun diyette yapıyorsun sen canınımı sıktın bir şeye hemen git canım doktoruna iyidir kuzunda korkma sakın, gebelik şekeri olanların bebeği iri oluyor diyorlar deryam öyle mi senin bebiş?

Sorma canım kaç kere söyledim ama dinlemiyor dediğin gibi borçlu hissediyor neyine hissediyorsa bir çöp yapmadı ki babası biz evlenince bir çöp! Ben beşinci evlenendim bizim tarafta babam her şeyim aldı ne gerekiyorsa hepimize aldı şimdi inkar edemem kız diye ayırmadı o konuda, benim babamın aldığı yatağı kurarken zerre utanmadı o adam!Birde bir şey yapmadığı gibi maddi yardım bekledi eşimden şaka gibi!! Sanki eşimin maaşı yetiyormuş gibi, saçları ilk senede aklar düştü benim eşimin maddi sıkıntıdan, bu adamın ettiği çokta maddi olarak, eşimin hatırı için sustum, kv me ağzıma geleni söyledim tabi ama adam çok yüzsüz bu bir gerçek!

aynen elinden gelse sobada kurar

canım bizde üst kattayız iki kat yalıtım döşendi çatıya ama dışta yalıtım yok bizim, kp göre bundan 12 yıl önce yapılmış binanın iç duvarında yalıtım varmış!! Yok ya ondan mı duvarlardan rüzgar esiyor.. Ahha Ahh söyletmeyin beni, sizin çatıya döşenirse epey faydası olur canım

valla bize ev aldilar hic para ödememistik ama ben çalışmaya başlayınca zaten minnet altinda kalmayi sevmiyorum verecektim ki onlar da kendi ağızlarıyla istediler bir sene taksitini bizb ödedik .
isteniyor kuzum para ama anneme gelince ver diyen yok.

kuzum şekerin duser ins kuzucuga birsey olmaz allahın izniyle hele de sen ki yavrunu dusunup dikkat ediyorsun.

kızlar az önce kv geldi, mikrodalgamda bir şey ısttırmaya, oğlum hemen babanne benim yatağım geldi dedi:) ne zaman geldi biz görmedik dedi bende az önce geldi odayı boşaltmadığımız için kurulmadı dedim, oğlun babamla kardeşim gelsin boşaltsın dedi bende babanı görmek istemiyorum dediğimi söyledim kv ye, hiç yorum yapmadı pessss! Neyse biz boşaltalım odayı dedi ne zaman kuracakları belli değil dedim.

Canımm inşaallah şekerin olması gerektiği gibi olur doktorunla görüşsen canım korkma bebişin iyidir :) bende iyiyim hamdolsun kuzu ağırlaştım iyice sanki bazen kendimi çok iyi hissediyorum bazen yerimden kalkamıyorum :)

Delirmek uzereyim
Yavrumun asisi vardi yaptirdim. Gitmisken bende gorundum. Alerjim tavan yapti. 3 aydir ilac iciyrm. Fena halde kasiniyrm. Her sabah bir yerim sisyr. Yuzum yine sisecek diye korkuyrm. Neyse dr dermatolojiye gorun dedi. Gittim mi basta da gitmistim..cocik dr.u dahil 3 dr bana 3 aydir hap kullandiriyr. Bebege bisi olmaz demislerdi. Bu dr "bu ilac direk bebege geciyr. Sakin icme."dedi. Losyon verdi. Ee yuzum siserse ne olacak dedim. Derdi verende Allah sifayi veren de diyr bana. Burda yapacak baska bisi yok 40 gune gecmezse universiteye git diyr. O zaman seni dr diye niye oraya koymuslar dimi. Neyse sinirle guvendigim eczaciya girdim. O da bu dr.un dedikleri icin dogru dedi. Ilaci alma dedi. Allahim o zaman neden aylardir benim yavrumu zehirlediler.

canlar

bikaç gündür bebegimin hareketlerini hissediyorum cok şükür yani bu bebis pitirtilari baska birsey degil.yalniz hareketleri cok asagida kasiklarimda hissediyorum bu kadar asagida olnasi normal mi?
Duham bende ilk hareketlerde aşağıda hissediyordum :) ara ara hissedemezsen korkma düzenli hissetmene var birazcık daha ben bi hissedip bi hissedemeyince korkuyordum sağolsun Cutem Nesdemim Eflalim kızlar az demedi :) sende benim gibi stres yapma tamam mı

RABBİM gönlüne göre versin canım :)
Benim midem arada azıyor ama genelde iyi canim doktor gavisgon verdi yandığunda içiyorum iyi geliyor bugün Asım kendini kasıp kasıp bırakıyor sanki kasılan karnımda olabilir çözemiyorum

Cutem ne diyeceğimi bilemedim kesin mi süte geçtiği yoksa bu doktorun saçmalaması mı yaa bunlar nasıl doktor anlamıyorum bunlarada güvenemiyeceksek ne olacak halimiz

Cutem ne diyeceğimi bilemedim kesin mi süte geçtiği yoksa bu doktorun saçmalaması mı yaa bunlar nasıl doktor anlamıyorum bunlarada güvenemiyeceksek ne olacak halimiz
Anlamiyrm ki cnm.
Prespektuste emzikli anne kullanmasin yaziyr. Ama drlar verdi diye kullaniyrdum. Yuzum bogazim sismesin diye. Ne yapacagimi sastim suan. Sinirden tansiyonum dustu.

Anlamiyrm ki cnm.
Prespektuste emzikli anne kullanmasin yaziyr. Ama drlar verdi diye kullaniyrdum. Yuzum bogazim sismesin diye. Ne yapacagimi sastim suan. Sinirden tansiyonum dustu.
Cutemm bu ilacı kullanmazsan şişer mi ki vücudun acaba başka bi çaresi yok mu acaba yada bunu tetikleyen nedir lütfen sakin olmaya çalış sonuçta bilerek kullanmadın ilacı doktorun hatası yavrunu zehirledin gibi düşünüp daraltma yüreğini sen elinden gelenin en iyisini yapmaya çaluşıyorsun zaten mecbur olmasan kullanır mıydın ilacı banada eşim boğazım için pastil almıştı reçedede hamileler kullanamaz yazıyor ama eczacı hepsinde öyle yazıyor ama bi sakıncası yok demiş hadi hangisine inanalıımm

2 gun daha 36.5_36.6 gibi olursa 16.gun catlamis diyecegim cnm.
1. günümde 36.0
2.günümde 36.1
3.günümde 36.1
4.günümde 36.1
5.günümde 36.1
6. günümde 36.3
7. günümde 36.4
8.günümde 36.1
9.günümde -----
10.günümde -----
11.günümde ---
12. günümde 36.1
13. günümde 36.1
14. günümde 36.4
15.günümde 36.1
16.günümde 36.3
17.günümde 36.6 ..
18.günümde 36.7 çatlama oldu mu canım bizim sadece 13. günde ve dün ilişki oldu ama dünde kasıklarımda ara ara sızı vardı belki bi ümit yeni çatlıodur dedim

Kizlar slmlar hepinize simdi doktordan geldim bebegin durumu iyi 3.300 olmuş kilosu lekelenmeden bahsettim nisan belirtisi ama aciliyetli bise gozukmuyo dedi çarşamba38e giriyosun alalim dedi bende 19 diye konusmustuk öyle olsun dedim ttmm dedi nasipse cuma saat 8de hastaneye gidicez nst fotosunu koyuyorum sanci yok galiba bişe demedi çünkü dedim bi hafta daha beklermiyiz artik çokfarketmez zaten beklemez dedi okadar

Eklentiler

• IMG_20140915_124449-1.webp
    190,5 KB · Görüntüleme: 77

canım o zaman dediğin gibi kayınvalidenler artık sana gelicek.kp hatasını anlayana kadar.
kimse için kendini üzme canım.gebeliğini rahat geçirmen lazım.

Masallah cnm. Sanci yok nstye gore.
Biz de iyice fahri kadin dogumcu olduk

Maasallah kuzuna canım
Hadi hayırlısı bakalım Rabbim gönlünce doğum nasip etsin

16 gun yumurtan catlamis cnm. Yarin kesinlesir. Iliski geri de iyi sayilir. Sen bu aksami yada yarin sabahi da degerlendir ama sanirim pek mumkun degil esinden dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…