Eflal ben kendi adıma bıkmam canım yazdıklarından biz burada bir aileyiz hepimiz sorunlarımızı paylaşıyoruz...
Eşinin babasına kira ödemesine şokk oldum bu aradaCanım sende zaten kalabalık 4 kişilik bir aile olacaksın inşaallah yakında ne diye kendini hem elti hem kp yüzünden yıpratıyorsun inan çekirdek aile olarak kalman seni daha verimli ve rahat ettirir zamanla kırmadan kırılmadan yıpranmadan eşininde kendi rızası ile başka bir eve hayırlısı ile taşınırsınız.Bende kalabalık ailemden evlenince 2 kişiye düşerek bayağı kötü olmuştum ama inan şimdi 1 2 günlüğüne annemlere gitsem evimi tek kalmayı eşimi özlüyorum ki ailem sağolsunlar hep yanımdalar yardımcımlar ama insanın çekirdek ailesi gibisi yok gerçekten bu zamanda insanları çözebilmek tahammül edebilmek zor yapabilene helal olsun
evet canım evin içi inşaattı sıfırdan yapıldı onun borcu güya!!! Artık istemiyorum vermesini defalarca söyledim zaten diğer kardeşin vermiyor maaş yetmiyor diye sankişbizimki yetiyor hep borç var diyorsun ama ondan geri kalmıyorsun diyorum
canım bakıyımda ekliyim yeniden gör sende:) doğru sizin orada soğuk olur, benim eş çok pimpirikli canım ben ne terler dökücem ah ah hem kombi yanacak hem eletrik sobası
sağol canım daha güzelleri senin olsun
haklısınız canım çok haklısınız, 7 yıldan sonra ilk kez olunca şoka girdim ben sanırım
Canım çok geçmiş olsun diyette yapıyorsun sen canınımı sıktın bir şeye hemen git canım doktoruna iyidir kuzunda korkma sakın, gebelik şekeri olanların bebeği iri oluyor diyorlar deryam öyle mi senin bebiş?Haydeee o nasıl iş öyle be. Bizim de evin içi inşaattı, yapıldı fln ama biz kira ödemiyoruz. Gerçi bu oğlanlar babalarına illa kendilerini borçlu hissediyorlar sanırım, benimki de bişeyleri ödeme çabasında hep. Ben niye kendimi anneme babama maddi olarak borçlu hissetmiyorum ki acaba. Sorun ben de mi? Halbuki bana yapılan masraflar, bir erkek evlada yapılandan asla aşağı kalmaz. Ama onlar da öyle borçlu hissettirmiyorlar, biz anne babayız elbette yapacağız diyorlar. Ne bileyim ilginç geliyor erkeklerin bu tutumu.
Hem kombi hem elektrik sobası mıortaya bir de kamp ateşi yaksın, daha iyi olur efloşum
iyiyim nukrammm sen nasılsın balımmm? bebişin nasıl senin keyfin nasıl? Ben iyiyim de, şekerle azcık problemim var, dün bugün yüksek azcık, moralim bozuk. Bebişim de az hareket ediyor. Düşmezse doktoruma gideceğim. İnsülin başlayabilir her anKendim için değil de , oğlum için endişeleniyorum
canım bizde üst kattayız iki kat yalıtım döşendi çatıya ama dışta yalıtım yok bizim, kp göre bundan 12 yıl önce yapılmış binanın iç duvarında yalıtım varmış!! Yok ya ondan mı duvarlardan rüzgar esiyor.. Ahha Ahh söyletmeyin beni, sizin çatıya döşenirse epey faydası olur canımay bizim burada cok soguk oluyor kışın heleki en üst kattayiz zaten biz isinamiyoruz yavrumla ne yapicaz bilemiyorum. catiyi yaptiricaz kopuk sıktıricaz ins o fayda eder belki.yoksa binanın dışı yalitimli alt komşu da hamikeymis ayni dogurucaz kısmetse onlarda yakarlar ama yine de evimiz cok zor ısınıyor hayırlısı bakalım allah büyüktür.
oyle canim neler var neler.
cok şükür eşimin ailesiyle ufaktan bile bi tatsizlik olmadı. sorunlarim oluyor o da esimle ufak tefek
etrafıma bi bakiyorum ne eşler var diyorum halime sukrediyrm.
Haydeee o nasıl iş öyle be. Bizim de evin içi inşaattı, yapıldı fln ama biz kira ödemiyoruz. Gerçi bu oğlanlar babalarına illa kendilerini borçlu hissediyorlar sanırım, benimki de bişeyleri ödeme çabasında hep. Ben niye kendimi anneme babama maddi olarak borçlu hissetmiyorum ki acaba. Sorun ben de mi? Halbuki bana yapılan masraflar, bir erkek evlada yapılandan asla aşağı kalmaz. Ama onlar da öyle borçlu hissettirmiyorlar, biz anne babayız elbette yapacağız diyorlar. Ne bileyim ilginç geliyor erkeklerin bu tutumu.
Hem kombi hem elektrik sobası mıortaya bir de kamp ateşi yaksın, daha iyi olur efloşum
iyiyim nukrammm sen nasılsın balımmm? bebişin nasıl senin keyfin nasıl? Ben iyiyim de, şekerle azcık problemim var, dün bugün yüksek azcık, moralim bozuk. Bebişim de az hareket ediyor. Düşmezse doktoruma gideceğim. İnsülin başlayabilir her anKendim için değil de , oğlum için endişeleniyorum
Canımm inşaallah şekerin olması gerektiği gibi olur doktorunla görüşsen canım korkma bebişin iyidir :) bende iyiyim hamdolsun kuzu ağırlaştım iyice sanki bazen kendimi çok iyi hissediyorum bazen yerimden kalkamıyorum :)Haydeee o nasıl iş öyle be. Bizim de evin içi inşaattı, yapıldı fln ama biz kira ödemiyoruz. Gerçi bu oğlanlar babalarına illa kendilerini borçlu hissediyorlar sanırım, benimki de bişeyleri ödeme çabasında hep. Ben niye kendimi anneme babama maddi olarak borçlu hissetmiyorum ki acaba. Sorun ben de mi? Halbuki bana yapılan masraflar, bir erkek evlada yapılandan asla aşağı kalmaz. Ama onlar da öyle borçlu hissettirmiyorlar, biz anne babayız elbette yapacağız diyorlar. Ne bileyim ilginç geliyor erkeklerin bu tutumu.
Duham bende ilk hareketlerde aşağıda hissediyordum :) ara ara hissedemezsen korkma düzenli hissetmene var birazcık dahacanlar
bikaç gündür bebegimin hareketlerini hissediyorum cok şükür yani bu bebis pitirtilari baska birsey degil.yalniz hareketleri cok asagida kasiklarimda hissediyorum bu kadar asagida olnasi normal mi?
RABBİM gönlüne göre versin canım :)sağol canım benim, çok doğru insan hem her şeye alışıyor, ilk dört senem gurbette tek geçti çok rahattım:) ne güzeli dediğin gibi taşınmak inşaallah gönlümüze göre ev buluruzda taşınırız hayırlısıyla
senin miden nasıl oldu kuzum sormuştum?
Cutem ne diyeceğimi bilemedim kesin mi süte geçtiği yoksa bu doktorun saçmalaması mı yaa bunlar nasıl doktor anlamıyorum bunlarada güvenemiyeceksek ne olacak halimizDelirmek uzereyim
Yavrumun asisi vardi yaptirdim. Gitmisken bende gorundum. Alerjim tavan yapti. 3 aydir ilac iciyrm. Fena halde kasiniyrm. Her sabah bir yerim sisyr. Yuzum yine sisecek diye korkuyrm. Neyse dr dermatolojiye gorun dedi. Gittim mi basta da gitmistim..cocik dr.u dahil 3 dr bana 3 aydir hap kullandiriyr. Bebege bisi olmaz demislerdi. Bu dr "bu ilac direk bebege geciyr. Sakin icme."dedi. Losyon verdi. Ee yuzum siserse ne olacak dedim. Derdi verende Allah sifayi veren de diyr bana. Burda yapacak baska bisi yok 40 gune gecmezse universiteye git diyr. O zaman seni dr diye niye oraya koymuslar dimi. Neyse sinirle guvendigim eczaciya girdim. O da bu dr.un dedikleri icin dogru dedi. Ilaci alma dedi. Allahim o zaman neden aylardir benim yavrumu zehirlediler.
Anlamiyrm ki cnm.Cutem ne diyeceğimi bilemedim kesin mi süte geçtiği yoksa bu doktorun saçmalaması mı yaa bunlar nasıl doktor anlamıyorum bunlarada güvenemiyeceksek ne olacak halimiz
Cutemm bu ilacı kullanmazsan şişer mi ki vücudun acaba başka bi çaresi yok mu acaba yada bunu tetikleyen nedir lütfen sakin olmaya çalış sonuçta bilerek kullanmadın ilacı doktorun hatası yavrunu zehirledin gibi düşünüp daraltma yüreğini sen elinden gelenin en iyisini yapmaya çaluşıyorsun zaten mecbur olmasan kullanır mıydın ilacı banada eşim boğazım için pastil almıştı reçedede hamileler kullanamaz yazıyor ama eczacı hepsinde öyle yazıyor ama bi sakıncası yok demiş hadi hangisine inanalıımmAnlamiyrm ki cnm.
Prespektuste emzikli anne kullanmasin yaziyr. Ama drlar verdi diye kullaniyrdum. Yuzum bogazim sismesin diye. Ne yapacagimi sastim suan. Sinirden tansiyonum dustu.
1. günümde 36.02 gun daha 36.5_36.6 gibi olursa 16.gun catlamis diyecegim cnm.
evet canım bir gün sürdü çünkü olan kuzularıma oluyor zatenben çok kötü bir anneyim kendi nefsimi düşünüyorum
kv gil çağırmadan çok gelmezler canım anlayışlıdır diken üstünde oturur gelince ya da ütün var mı vs. hemen yapıyım der, artık diyicem anne siz gelin diye
kuzum nişanın gelmiş benimki kanama şeklindeydi normali seninki gibi oluyor, her an doğum olur söylüyüm ben ertesi gün doğurdum mesela, komşum ikinciyi 20 gün önce doğurdu ev sürpürürken nişanı gelmişti hastaneye bir gitmiş 3 saat sonra doğurmuş:) onun doğumları kolay oluyormuş tabi:)
sağol canım benim
maşaallah sana çok harcama enerjini canım sezaryen sonrasıda enerji lazım bolca:)
sağol canım benim, sen nasılsın kuzun nasıl az kaldı nukram ne güzel
oyy yerim onun dişini, canım ilk ısırdığında tepki vermeseydin keşke oyun zannediyor o şimdi öyle yapmayı bir kere tepkini gördü ya yapar sürekli ,ısırınca umursamıyormuş gibi yapmaya çalış zor o acıyla ama
canım çok geçmiş olsun kuzenine
sağol canım, kp kendi kaybetti canım bu tavrından sonra bu binada ev yapmaktan vazgeçtim, onun en büyük hayali herkes dizimin dibinde olsun rahat rahat müdahale ediyimdi ona bu zevki tattırmıycam
sağol canım benim maalesef bana çekmiş kuzum hemen hastalanıyor üzülünce öyle korkuyorum ki benim gibi vitiligosu olacak diye üzüntüden
canım bilgi için sağol geçen yazmıştın ne yedi acaba diyordum bende yaparım inşaallah
ah canım benim sıkma ne olur canını önce emzir sonra biberonla ver bende öyle yaptım nesdoşum ne yapalım tek doysunlar çok iyi anlıyorum seni şöyle doya doya sorunsuz emzirmek büyük nimet inşaallah o günlerde gelecek sen yeter ki rahat ol bu konuda, senin kız annesi gibi ne istediğini biliyor:)
hamdolsun canım emirim turp gibi teyzesi, ben fenayım, normalde hasta olunca çok takmazdım şimdi hastayım diye ağlıyorum iyice bozuldu psikolojim
canım snein yerinde oluyum gider nst ya girerim yok normal doğum istiyorum dersen bekle evde bir gitmisşin doğum başlamış derler haberin olsun, yine örnek vericem:) bir tanıdık anlatmıştı arkadaşı kadının üçüncüymüş ilkler sezaryenmiş, kadın tv de doğum sancısının bebeğin zekasına falan faydalı olduğunu duyuyor bu sefer sancı çekiyimde öyle gideyim diyor çekiyor çekiyor bir gidiyorki bebek çıktı çıkacak:) dr da mecburen normal doğurtmuş nasıla ben yaptım sezaryenini dikişlerin sağlam demiş:)
evet var nankörler diye bağırıp çağırsam yüzlerine geçer
asla gitmem hifam o özür dileyecek yok öyle bağıramaz bana özür dilemezse kendi bilir konuşmuycam inadımı bilmiyor daha
canım bundan alıcam ben:) civilde yazlıklar var kışlık gelsinde alıcam inşaallah çok rahat oluyor görümceme almıştık
canım sen normal uyku tulumu alırsın artık emire hala kullanıyoruz çok rahat oluyor
Masallah cnm. Sanci yok nstye gore.Kizlar slmlar hepinize simdi doktordan geldim bebegin durumu iyi 3.300 olmuş kilosu lekelenmeden bahsettim nisan belirtisi ama aciliyetli bise gozukmuyo dedi çarşamba38e giriyosun alalim dedi bende 19 diye konusmustuk öyle olsun dedim ttmm dedi nasipse cuma saat 8de hastaneye gidicez nst fotosunu koyuyorum sanci yok galiba bişe demedi çünkü dedim bi hafta daha beklermiyiz artik çokfarketmez zaten beklemez dedi okadar
Maasallah kuzuna canımKizlar slmlar hepinize simdi doktordan geldim bebegin durumu iyi 3.300 olmuş kilosu lekelenmeden bahsettim nisan belirtisi ama aciliyetli bise gozukmuyo dedi çarşamba38e giriyosun alalim dedi bende 19 diye konusmustuk öyle olsun dedim ttmm dedi nasipse cuma saat 8de hastaneye gidicez nst fotosunu koyuyorum sanci yok galiba bişe demedi çünkü dedim bi hafta daha beklermiyiz artik çokfarketmez zaten beklemez dedi okadar
16 gun yumurtan catlamis cnm. Yarin kesinlesir. Iliski geri de iyi sayilir. Sen bu aksami yada yarin sabahi da degerlendir ama sanirim pek mumkun degil esinden dolayi1. günümde 36.0
2.günümde 36.1
3.günümde 36.1
4.günümde 36.1
5.günümde 36.1
6. günümde 36.3
7. günümde 36.4
8.günümde 36.1
9.günümde -----
10.günümde -----
11.günümde ---
12. günümde 36.1
13. günümde 36.1
14. günümde 36.4
15.günümde 36.1
16.günümde 36.3
17.günümde 36.6 ..
18.günümde 36.7 çatlama oldu mu canım bizim sadece 13. günde ve dün ilişki oldu ama dünde kasıklarımda ara ara sızı vardı belki bi ümit yeni çatlıodur dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?