Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilaca ragmen kollarim sisiyr cnm. Icmezsem yuzum siserse fena. Bebekle dr.a gitmek cok zor

Canim benim korkma inş yavruna birsey olmamıştır cunku bilneden ictin rabbim ins korumustur.
hey allahim nasıl dr bunlar ya vicdansizlar. canim olmadı iyice araştır iyi bi dr a gorun inş.

tamam canım sağol ins evet bi hissetmesem korkuyorum söylediğin iyi oldu

maşallah maşallah yavruna. hadi hayırlısı rabbim kolaylıkla kurtarsin canim ins.

Saol cnm. Bebekle dr.a gitmek hic kolay degil. Bir yere birakamazsin. Yaninda gotursen hastaneden mikrop kapar mi diye korkarsin. Ya da sen muayene olurke disari da baka kisi susturabildi mi diye paniklersin. Zor bebekli hayat

DERYAW - kuzum geçmiş olsun diyet te yapıyordun aslında inş düşer iğneye fln gerek kalmaz
EFLAL - anım iyi demişsin kv. ye diyecek sözü yok çünkü haklısın !
DUHA - canım gözünaydın bakalım çok normal aşağıda hissetmen bende genelde hareketlerini kasıklarımda hissediyorum
CUTEM - inanamıyorum bu dr.lara sinirlenmekte çok haklısın canım ama bilmeyerek kullandın dr.lara güvendin Rabbim korumuştur Rüzgar'ı çok geçmiş olsun inş losyon iyi gelir kuzum

oy maşallahh paşana :) Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin canım benim

Masallah cnm. Sanci yok nstye gore.
Biz de iyice fahri kadin dogumcu olduk

Maasallah kuzuna canım
Hadi hayırlısı bakalım Rabbim gönlünce doğum nasip etsin

oy maşallahh paşana :) Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin canım benim
Cook saolun kizlar dualardan unutmayin beni yine bi korkular sardii ister istemez yarinda kuafore gidicem ins ozel sebepten
Allah yardimcimiz olsun hepimizin

canlar

bikaç gündür bebegimin hareketlerini hissediyorum cok şükür yani bu bebis pitirtilari baska birsey degil.yalniz hareketleri cok asagida kasiklarimda hissediyorum bu kadar asagida olnasi normal mi?

Nego sağol canım, haftasonu fazla yoruldum, hem temizlik hem çarşı, bide çok uzun sure aç kaldım fln, o da dengemi bozdu sanırım. Oğluş hep biraz ondeydi zaten gelişimi, ama aşırı iri değildi. Zaten şeker de yeni yükseldi bende, belki bundan sonra irileşir inşallah düşer şekerim, bugün biraz daha düştü, yarın da yüksek olursa arayacağım doktoru.
Duha22 inşallah canım, evet dikkat etmeme rağmen bebiş hareketlerini ben de ilk haftalarda çok aşağıda hissediyordum, aynı soruları ben de kendime sormuştum :) sonradan yukarı çıktı, ağzıma girecek neredeyse bazen sıpa :)

nukra inşallah canım ya, dikkat ediyorum ama, daha da edicem

@cuteheart cutem sakin ol, bebişin iyi sağlıklı, zehirledim onu diye düşünme. Bir de beklemektense direkt üniversiteye mi gitsen ki..

R rosechina inşallah canım benim ya iğne yapmaya yerim kalmadı zaten clexanedan

canlar

bikaç gündür bebegimin hareketlerini hissediyorum cok şükür yani bu bebis pitirtilari baska birsey degil.yalniz hareketleri cok asagida kasiklarimda hissediyorum bu kadar asagida olnasi normal mi?
hadi gözün aydın canım maşaallah, normal canım ben hem aşağıda hem midemde hissediyorum:) ayakları aşağıda bazen öyle bir vuruyor ki haahhh diyorum şimdi çıkacak ayağı zıplatıyor beni
canım benim ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm, iki dr da aynısını demiş bence içini ferah tut çünkü bütün ilaçlarda nerdeyse hamileler emzirenler kullanamaz yazıyor ama doktorlar veriyor yinede, zehirlenmemiştir kuzun inşaallah
sağol canım, iyi bari canım rahatlatıyormuş bende soğuk süt içiyorum yudum yudum şimdilik geçiriyor senin haftanda bakalım ne olucak, canım göbek deliği etrafında yoğunsa kasılmadır yok böyle bütün karın tortop oluyorsa bebişindir artık olur sende sürekli
16. gün çatlamış yumurtan hadi inşaallah bebiş olur
canım sancın yok iyi bari, demek cuma günü hadi sağlıkla gelsin miniğin
canım o zaman dediğin gibi kayınvalidenler artık sana gelicek.kp hatasını anlayana kadar.
kimse için kendini üzme canım.gebeliğini rahat geçirmen lazım.
sağol canım benim haklısınız hepiniz
aynen canım
Cook saolun kizlar dualardan unutmayin beni yine bi korkular sardii ister istemez yarinda kuafore gidicem ins ozel sebepten
Allah yardimcimiz olsun hepimizin
canım benim inşaallah kolay geçer doğum sonrası hemencecik kalkarsın ağrın az olur bebişin sağlıklı olur, oyyy ağda mı yaptıramam ben
canım düşer inşaallah sıkma sakın canını sen dikkat ediyorsun beslenmene

Yavrum. Cok zor burda bebekle universiteye gitmem. Eziyet bildigin. Yavrum perisan olur.
Bu yeni dr annemle babami iyilestiren dr. Bizimkiler adama guven diyr. Offff sıkıldım vallahi. Cok bunaldim artik

kızlar ya şimdi tvde ibrahim saraçoğlunu izliyorumda soğan kürünü denicem bu ay.
problemi olmayanlarda soğan kürü yapabilir dimi?
yada kendisiyle iletişime geçsem mi?

Ilaca ragmen kollarim sisiyr cnm. Icmezsem yuzum siserse fena. Bebekle dr.a gitmek cok zor
canım cok geçmiş olsun durumumuz aynimi bilmiyorum ama bende hergun biryerleri sisen biriydim sürekli dr. dr. gezdim o bir sey dedi oburu başka bırsey yuzumun sismesi bacaklar vs. cok stresliydim artık uyandıgımda ilk iş aynaya koşuyordum neyse cok vaktini almim bu sismeler cok ilerilere doğru gitti ve universite hastanesinde bir profesöre gittim evet tanı konmuştu yapacaklarimida söyledi sıfırlanmadı hicbirsey ama daha kontrollü oldu hersey gidalarıma dikkat ettim yeme dediklerini hic yemedim felan
hee iylestinmi dersen hayır alerji enteresan bir rahatsızlık hatta insani panik atak hastasıda yapıyor stresde tetikleyicilerden
ben bir yıl gezdim Dr.ları en son universite hastanesinde bir profesör söyledi herseyi ama hala bunla yasamayı öğrenemedim evet bazı önlemler var istersen bunlarıda paylasırım
geçmiş olsun canım

okuyorum yazılanları ama yazamadan çıkmam gerekiyor zira anca yetişiyorum aslında laf aramızda yetişemiyorum bile herkes iyidir İnsallah
ben simdilerde goguslerimdeki yaralarla uğraşıyorum cok can acıtıcı birsey
hepinizi opuyorum

kızlar ya şimdi tvde ibrahim saraçoğlunu izliyorumda soğan kürünü denicem bu ay.
tabi canim dogal olandan ne zarar gelir ki.ben kistim var diye dört ay ictim ki kistim yokmus.ama tuplerimin yumurtalıklarımin sağlıklı olmasini sogandan bilirim cunku Prof bana sivi tuplere yum. a zarar verebilir dedi ameliyattan sonra herseyimin saglikli oldugunu soylemisti bunu sogana bagliyorum.

bende ne zamandır içicem diye niyetlendim ama içemedim.
bu sefer kararlıyım.çocuk sahibi olmak için zehir olsa içilir :)
bendede hiç bişey yok ama zararı olmaz faydası olur inş.

Hifam ben gecen sene kistim olunca yaptim.kiste cok iyi geliyir lakin tesaduf mudur bilmem kulandigim gunden itibaren kum suzdum.buna ragnen birakmadim.faydasini gordum mu evet kist dustu ama dr kurden degil kesinlikle inanma buna dedi.zaten senin kistin en fazla iki ay dururdu bunyende dedi

yerleşme de ısı düşer mi hiç bir şekilde anlayamayız değil mi arkadaşlar ısı değerleriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…