Canim kimimizin 7 gun sonra kimimizin 10 gun sonra cikti.hatta 5 guh sonra cikti cuteninkiümitlenmemek gereko zaman :)) peki kaç gün sonra testte çıakr yumurta çatladıktan snra
Tansiyonum iyi cnm sukur.Cuteemm biraz daha iyi misin tansiyonum düştü demiştin...
Korkma cnm. Doguma hazirlik kasilmalari. O kasilmalar duzenli hale gelecek. Once 20 dakika da bir sonra 15 derken 5 dakikaya inince hopppp dogdu Ahmet Asim demek. Gunde 8-10 kere olmasi normal.Kızlar bugün Asım çok top gibi yapıp durdu kendini halada öyle yapıyor karnımda kasılıp kasılıp gevşiyor bide bugün normalinden fazla hareketli...
Kuzuj iyi sayilirim.dora sag mememi tuttu bu acidan mutluyum.sariligi devam ediyor ve gaz derdimiz basladi.ins gecer. Sen nasilsih tatlimmmmNesdemutluyuşgeldin nasılsın :)
Masallah benim japon gelinime...Kuzuj iyi sayilirim.dora sag mememi tuttu bu acidan mutluyum.sariligi devam ediyor ve gaz derdimiz basladi.ins gecer. Sen nasilsih tatlimmmm
Hayirli olsun cnm dugununuz.S.a. bacilarim nasilsiniz ?
Kusura bakmayin giremiyorum pek ablam evleniyor onun hazirliklari ♥
Oglum artik tam olarak iyilesmis bulunmakta pardon erkegim
Ayrica son yazilanlardan gordum cute ablam o tylum battaniyeyi ben kullandim...
Oglum 2.5 kilo iken onunla uyutmak daha iyi oluyordu..
Acaba bu kis sigacak mi ona
Benden haberler boyle 4. Ayimizi gecen hafta doldurduk yuvarlanmaya basladi Yasin im
Annesinin saclarini bilincli cekmeyide hobi edindi
Bizden haberler kisaca boyle umarim iyisinizdir opuyorum hepinizi
Bilemiyrm ki cnm.ama en azindan 3 ay kullanilir sanirim.günaydın herkese mutlu huzurlu bir hafta diliyorum :)
Eflalim - canım emir çok etkilenmiş bencede psikolojik sende üzüldüğünü belli etmemeye çalış canım ...
Nukra - teşekkür ederim canım daha iyiym 3 gündür sirkeli su ile siliyorum çok yanıo..
Missy - tatlım nasılsın ? dr.un la görüşebildin mi?
Nesdem - verdiğin bilgiler için saol kuzucuğuna geçmiş olsun inş biran önce alışır memeye benimde meme ucum yoktu hamile kalınca sağ göğüs ucum çıktı soldaki minik kaldıeminim bu durumdan dolayı bende emzirme sıkıntısını yaşayacağım....
Cutem - tulumu çok beğendim kaç ay kullanılır ki ?rüzgar paşa nasıl sen nasılsın?
Azeri - kolay gelsin canım hayırlı olsun :) maşallah yasin paşaya :)
Duha - Yüsra - Hifa - Boran - kızlar sizler nasılsınız ? unuttuğum varsa kusura bakmayın
bu arada Azap nerelerde haberiniz var mı?
Canim ins gerisi gelir.malum doranun sagi solu belli olmuyor.esim tutturdu doymuyor sag diye.saginca daha cok sut geldigine inaniyo.cuteheart .!.:Masallah benim japon gelinime...
Cok guzel cnm.
Cnm. Basta hic aldirmiyrdum. Ama gittikce doz artti. Mecburum kizmaya. Anliyr da sipa.evet canım bir gün sürdü çünkü olan kuzularıma oluyor zatenben çok kötü bir anneyim kendi nefsimi düşünüyorum
kv gil çağırmadan çok gelmezler canım anlayışlıdır diken üstünde oturur gelince ya da ütün var mı vs. hemen yapıyım der, artık diyicem anne siz gelin diye
kuzum nişanın gelmiş benimki kanama şeklindeydi normali seninki gibi oluyor, her an doğum olur söylüyüm ben ertesi gün doğurdum mesela, komşum ikinciyi 20 gün önce doğurdu ev sürpürürken nişanı gelmişti hastaneye bir gitmiş 3 saat sonra doğurmuş:) onun doğumları kolay oluyormuş tabi:)
sağol canım benim
maşaallah sana çok harcama enerjini canım sezaryen sonrasıda enerji lazım bolca:)
sağol canım benim, sen nasılsın kuzun nasıl az kaldı nukram ne güzel
oyy yerim onun dişini, canım ilk ısırdığında tepki vermeseydin keşke oyun zannediyor o şimdi öyle yapmayı bir kere tepkini gördü ya yapar sürekli ,ısırınca umursamıyormuş gibi yapmaya çalış zor o acıyla ama
canım çok geçmiş olsun kuzenine
sağol canım, kp kendi kaybetti canım bu tavrından sonra bu binada ev yapmaktan vazgeçtim, onun en büyük hayali herkes dizimin dibinde olsun rahat rahat müdahale ediyimdi ona bu zevki tattırmıycam
sağol canım benim maalesef bana çekmiş kuzum hemen hastalanıyor üzülünce öyle korkuyorum ki benim gibi vitiligosu olacak diye üzüntüden
canım bilgi için sağol geçen yazmıştın ne yedi acaba diyordum bende yaparım inşaallah
ah canım benim sıkma ne olur canını önce emzir sonra biberonla ver bende öyle yaptım nesdoşum ne yapalım tek doysunlar çok iyi anlıyorum seni şöyle doya doya sorunsuz emzirmek büyük nimet inşaallah o günlerde gelecek sen yeter ki rahat ol bu konuda, senin kız annesi gibi ne istediğini biliyor:)
hamdolsun canım emirim turp gibi teyzesi, ben fenayım, normalde hasta olunca çok takmazdım şimdi hastayım diye ağlıyorum iyice bozuldu psikolojim
canım snein yerinde oluyum gider nst ya girerim yok normal doğum istiyorum dersen bekle evde bir gitmisşin doğum başlamış derler haberin olsun, yine örnek vericem:) bir tanıdık anlatmıştı arkadaşı kadının üçüncüymüş ilkler sezaryenmiş, kadın tv de doğum sancısının bebeğin zekasına falan faydalı olduğunu duyuyor bu sefer sancı çekiyimde öyle gideyim diyor çekiyor çekiyor bir gidiyorki bebek çıktı çıkacak:) dr da mecburen normal doğurtmuş nasıla ben yaptım sezaryenini dikişlerin sağlam demiş:)
evet var nankörler diye bağırıp çağırsam yüzlerine geçer
asla gitmem hifam o özür dileyecek yok öyle bağıramaz bana özür dilemezse kendi bilir konuşmuycam inadımı bilmiyor daha
canım bundan alıcam ben:) civilde yazlıklar var kışlık gelsinde alıcam inşaallah çok rahat oluyor görümceme almıştık
canım sen normal uyku tulumu alırsın artık emire hala kullanıyoruz çok rahat oluyor
Eksik yok gibi geldi bana.Günaydın hanımlar, hastayım hasta, kılzar ateşim olmadığı için doktora gitmeye gerek görmedim eşim gidelim diye ısrar etti ama hata mı ettim bir şey olmaz değil mi eymene?
Bu da emirin bebeklik kıyafetleri yıkadım bir güzel vakumlu hurca koydum sizlerde bir bakın kızlar bana eksik yok gibi geldi alelacele çektim foto idare edin:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eymenin-cicileri-abisindan-kalan.36030/
mutlu yillar cnm.tüh canım benim ya o yüzden çok etkilenmiş kıyamam ben ona( çocuklar çok hassas .. inş bir daha böyle olaylar yaşanmaz eflalim sen çocuklarını düşün bozma moralini lütfen kp ini Allah ıslah eylesin ..........
ben daha iyiym canım ama çok yorgunum bu hafta işyerinde de işler çoktu ve c.tesi - pazar hem çalıştım hemde evde misafir ağırladım dün d.günümdü çok güzeldi fln ama bugün ben ben değilim yanii....
Sen surekli dır dır etmiyrsun cnm. Tabiki de derdini yazacaksin. Bir daha duymayayim.Canım kıyamam neler yaşamışsın sende, yazdıkların çok doğru nukram inan çabalıyorum tv de bir psikolag görsem dinliyorum kitaplar aldım okuyorum tamam diyorum doğru ama yapamıyorum değişemiyorum, burda sadece psikiyatrist var psikolag yok olsa inan gidicem eşimde diyor zaten hoş onun öyle demesi deli ediyor sanki beni bu hale getiren o değilmiş gibi..Psikiyatrstte ilaç vericek devlet hastanesinde ne yapacak başka
ben napıyım şimdi onlar konuyu açmıyor diye sineye mi çekeyim bir şey olmamış gibi hadi zorluyum kendimi diyelim bu yüz vermek olur tekrar yapar aynısını bu adam, onun yüzünden ben eşimle kötü olmak istemiyorum zaten kendi sorunlarımız var birde ailesiyle ilgili olursa zaten çok sürmez bu evlilik...
desteğin için sağol canım biliyorum bıktı herkes hep sorun yazıyorum buraya haklısınızda, hakkını helal et
Yavrun kuzun nasıl sen nasılsın mide yanman nasıl oldu canım?
Uzuldugun seye bak.sağol efloşum. BU kundakta kalın baya. Bitane de ince kundak almış teyzem
Bu arada o takım giysileriyle ilgili giydirmem yazmışsın ya. Tam da bu konuşmanın üzerine cumartesi akşamı eve bir geldim, görümcemin eşi FB li tulum almış.Daha önceden de demiştim, alma boşuna giydirmem öyle şeyler, büyüyünce kendi isterse istediği takımınkini giyer demiştim. İnat gibi gitmiş almış. Çok sinirlendim
Sana bal.dedim. ondan cikti sekerinHaydeee o nasıl iş öyle be. Bizim de evin içi inşaattı, yapıldı fln ama biz kira ödemiyoruz. Gerçi bu oğlanlar babalarına illa kendilerini borçlu hissediyorlar sanırım, benimki de bişeyleri ödeme çabasında hep. Ben niye kendimi anneme babama maddi olarak borçlu hissetmiyorum ki acaba. Sorun ben de mi? Halbuki bana yapılan masraflar, bir erkek evlada yapılandan asla aşağı kalmaz. Ama onlar da öyle borçlu hissettirmiyorlar, biz anne babayız elbette yapacağız diyorlar. Ne bileyim ilginç geliyor erkeklerin bu tutumu.
Hem kombi hem elektrik sobası mıortaya bir de kamp ateşi yaksın, daha iyi olur efloşum
iyiyim nukrammm sen nasılsın balımmm? bebişin nasıl senin keyfin nasıl? Ben iyiyim de, şekerle azcık problemim var, dün bugün yüksek azcık, moralim bozuk. Bebişim de az hareket ediyor. Düşmezse doktoruma gideceğim. İnsülin başlayabilir her anKendim için değil de , oğlum için endişeleniyorum
Yavru. Bence kv iyi niyetinden susumus. Ne desin kadin. Yine xe susumus. Sana bisi dememis.kızlar az önce kv geldi, mikrodalgamda bir şey ısttırmaya, oğlum hemen babanne benim yatağım geldi dedi:) ne zaman geldi biz görmedik dedi bende az önce geldi odayı boşaltmadığımız için kurulmadı dedim, oğlun babamla kardeşim gelsin boşaltsın dedi bende babanı görmek istemiyorum dediğimi söyledim kv ye, hiç yorum yapmadı pessss! Neyse biz boşaltalım odayı dedi ne zaman kuracakları belli değil dedim.
Cok normal.cnmCanımm inşaallah şekerin olması gerektiği gibi olur doktorunla görüşsen canım korkma bebişin iyidir :) bende iyiyim hamdolsun kuzu ağırlaştım iyice sanki bazen kendimi çok iyi hissediyorum bazen yerimden kalkamıyorum :)
Cutem yaa kaşıntı zordur acaba stresten mi oluyor Rabbim direk şifa versin sana canım. ..Tansiyonum iyi cnm sukur.
ama kasintim hat safhada. Umarim yine yuzum gozum sismez.
Korkma cnm. Doguma hazirlik kasilmalari. O kasilmalar duzenli hale gelecek. Once 20 dakika da bir sonra 15 derken 5 dakikaya inince hopppp dogdu Ahmet Asim demek. Gunde 8-10 kere olmasi normal.
Çok şükür canım inşaallah aşama aşama kuzunla yaşayarak öğreniceksiniz stres olma Nesdemim sarılıkta bitecek gazda bitecek inşaallah sonrada prenses tatlı mı tatlı bir cici kız olacak etrafına gülücükler saçan oyun isteyen :)Kuzuj iyi sayilirim.dora sag mememi tuttu bu acidan mutluyum.sariligi devam ediyor ve gaz derdimiz basladi.ins gecer. Sen nasilsih tatlimmmm
Amin cnm.DERYAW - kuzum geçmiş olsun diyet te yapıyordun aslında inş düşer iğneye fln gerek kalmaz
EFLAL - anım iyi demişsin kv. ye diyecek sözü yok çünkü haklısın !
DUHA - canım gözünaydın bakalım çok normal aşağıda hissetmen bende genelde hareketlerini kasıklarımda hissediyorum
CUTEM - inanamıyorum bu dr.lara sinirlenmekte çok haklısın canım ama bilmeyerek kullandın dr.lara güvendin Rabbim korumuştur Rüzgar'ı çok geçmiş olsun inş losyon iyi gelir kuzum
Allahhh cok.heyecanli.Cook saolun kizlar dualardan unutmayin beni yine bi korkular sardii ister istemez yarinda kuafore gidicem ins ozel sebepten
Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Insallah cnmhadi gözün aydın canım maşaallah, normal canım ben hem aşağıda hem midemde hissediyorum:) ayakları aşağıda bazen öyle bir vuruyor ki haahhh diyorum şimdi çıkacak ayağı zıplatıyor beni
canım benim ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm, iki dr da aynısını demiş bence içini ferah tut çünkü bütün ilaçlarda nerdeyse hamileler emzirenler kullanamaz yazıyor ama doktorlar veriyor yinede, zehirlenmemiştir kuzun inşaallah
sağol canım, iyi bari canım rahatlatıyormuş bende soğuk süt içiyorum yudum yudum şimdilik geçiriyor senin haftanda bakalım ne olucak, canım göbek deliği etrafında yoğunsa kasılmadır yok böyle bütün karın tortop oluyorsa bebişindir artık olur sende sürekli
16. gün çatlamış yumurtan hadi inşaallah bebiş olur
canım sancın yok iyi bari, demek cuma günü hadi sağlıkla gelsin miniğin
sağol canım benim haklısınız hepiniz
aynen canım
canım benim inşaallah kolay geçer doğum sonrası hemencecik kalkarsın ağrın az olur bebişin sağlıklı olur, oyyy ağda mı yaptıramam ben
canım düşer inşaallah sıkma sakın canını sen dikkat ediyorsun beslenmene
Nukracim az kaldi kuzuna kavusmana.onu kucagina alinca tum dunya durucak.nu:ki .!.:Çok şükür canım inşaallah aşama aşama kuzunla yaşayarak öğreniceksiniz stres olma Nesdemim sarılıkta bitecek gazda bitecek inşaallah sonrada prenses tatlı mı tatlı bir cici kız olacak etrafına gülücükler saçan oyun isteyen :)
Bende iyiyim hamdolsun canım bi enerji geliyor bi yerimden kalkamıyorum sabırsızlıkla kavuşmayı bekliyorum öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?