Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eflal cok yiprandinguzelim. Giden senden gidiyor.birak su yolunu bulsun.ins kurtulursun o evden ama simdilik orda yasamak zotundasin lutfen guclu olmaya calis arkadasim.
Missy az kalmis demek ki..saglikla gelsin minnosumuz.kilosu da harika

Cuteemm biraz daha iyi misin tansiyonum düştü demiştin...

Kızlar bugün Asım çok top gibi yapıp durdu kendini halada öyle yapıyor karnımda kasılıp kasılıp gevşiyor bide bugün normalinden fazla hareketli...

Cuteemm biraz daha iyi misin tansiyonum düştü demiştin...
Tansiyonum iyi cnm sukur.
ama kasintim hat safhada. Umarim yine yuzum gozum sismez.

Kızlar bugün Asım çok top gibi yapıp durdu kendini halada öyle yapıyor karnımda kasılıp kasılıp gevşiyor bide bugün normalinden fazla hareketli...
Korkma cnm. Doguma hazirlik kasilmalari. O kasilmalar duzenli hale gelecek. Once 20 dakika da bir sonra 15 derken 5 dakikaya inince hopppp dogdu Ahmet Asim demek. Gunde 8-10 kere olmasi normal.

Duha cnm. Masallah baslamis pitirtilar )
Onemli olan hissetmen cnm. Yerine takilma.

Hayirli olsun cnm dugununuz.
masallah yasinime.
tulum kisain bence iyi olur cnm.

Bilemiyrm ki cnm.ama en azindan 3 ay kullanilir sanirim.
Ruzgar 2 asi oldu. Bir de disler var. Huysuz suan.

cuteheart .!.:
Masallah benim japon gelinime...
Cok guzel cnm.
Canim ins gerisi gelir.malum doranun sagi solu belli olmuyor.esim tutturdu doymuyor sag diye.saginca daha cok sut geldigine inaniyo.

Cnm. Basta hic aldirmiyrdum. Ama gittikce doz artti. Mecburum kizmaya. Anliyr da sipa.
geleyim sana...sen tanidigim en iyi annelerden birisin. Yavrularini dusunen koruyan kollayan. Cidden kendini unutup, yavrusunu yasatan. O nedenle kotu anne deme kendine..sen de insansin. Robot degilsin. Duygularin var ki suan hamilelikte artirdi hislerini. Kim olsa yerinde ayni tepkiyi verir,cocugunu o ortama sokmazdi..bilemezdin hasta olacaginim

Eksik yok gibi geldi bana.
gecmis olsun cnm. Fiziksel degil.ruhsal hastalik senin suan cnm..yani ruhun yoruldu..hirsini alamadin. Hasta gibi hissediyrsun. Eymene boyle giderse ruhsal acidan zarar vereceksin.

mutlu yillar cnm.

Sen surekli dır dır etmiyrsun cnm. Tabiki de derdini yazacaksin. Bir daha duymayayim.

Simdim.tv de dr cikinca kanali degistiriyrz. Kendimizde ayni belirtileri aramiyrz. Kitaplarda fazla bu konulari okuyup icimzi daraltmiyrz. Sen suan gebesin ve hormonlarin bozuk. Seni cok hassas hale getirdi. Etraf da anlamiyr. Bu gecici bir donem aslinda ama daha fazla dusunmeye devam edersen lohusa depresyonu kapinda diyeyim eflal. Ne yapacaksin o zaman!..eymenle emiri kime emanet edeceksin!!! Gicik dedeye mi kendi sinir babana mi!.. onlarin basina sen lazimsin..acilen silkelen ve kendini topla. Esini konusmasi icin zorlama. Aileni huzursuz etme bu yuzden. Babasina dese ne olacak. Hic bisi. Ama sen de tavrini al. Tamam kolay degil biliyrm. Ayni binadan gidemiyrsan, oglunu da dusunuyrsan oraya gidine kv ne gul ama kp ye tavrini koru. O senden cekinsin. O senden rahatsiz olsun..bak keyfin nasil yerine gelecek o zaman. Bir iki seferde kp istediginde emiri verme. Analr o zaman kimle dans ettigini.
Psikiyatriste gitmeni tavsiye ederim. Ilac vermez ama psikolog gibi terapi yapar. Diyelim ilac verdi icmezsin. Ama bir dene derim cnm.

Uzuldugun seye bak.
fb li birinin bebegine hediye goturursun cnm.

Sana bal.dedim. ondan cikti sekerin
Saka bir yana kormma yavrum. Allahtan caresi var. Tabiki gerek kalmasin.

Yavru. Bence kv iyi niyetinden susumus. Ne desin kadin. Yine xe susumus. Sana bisi dememis.
o mikrodalgayi da kaldir at..hem gebesin hem oglun minik. Ozellikle cocuklarda ureme sistemini bozup kisirlik yapiyr. Hele ki onda isinan bisi yersen facia.

Cok normal.cnm

Cutem yaa kaşıntı zordur acaba stresten mi oluyor Rabbim direk şifa versin sana canım. ..
Kasılmalar ilk defa bu kadar yoğun bugün canım teşekkür ederim bilgi için ayy bide benim baştan beri sormayan kv görümceler durup durup eşime doğum ne zaman diye soruyorlarmış uyuzzz oldum bugun bağırdım artık doktorum bile günü belli olmaz heran herşey olabilir derken ben nasıl tam ne zaman doğuracağımı bilebilirim dedim

Kuzuj iyi sayilirim.dora sag mememi tuttu bu acidan mutluyum.sariligi devam ediyor ve gaz derdimiz basladi.ins gecer. Sen nasilsih tatlimmmm
Çok şükür canım inşaallah aşama aşama kuzunla yaşayarak öğreniceksiniz stres olma Nesdemim sarılıkta bitecek gazda bitecek inşaallah sonrada prenses tatlı mı tatlı bir cici kız olacak etrafına gülücükler saçan oyun isteyen :)
Bende iyiyim hamdolsun canım bi enerji geliyor bi yerimden kalkamıyorum sabırsızlıkla kavuşmayı bekliyorum öyle :)

Amin cnm.
Cook saolun kizlar dualardan unutmayin beni yine bi korkular sardii ister istemez yarinda kuafore gidicem ins ozel sebepten
Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Allahhh cok.heyecanli.
bu hafta missy haftasi
bebegim kesin ismi ne oldu acep?

Insallah cnm

Nukracim az kaldi kuzuna kavusmana.onu kucagina alinca tum dunya durucak.

Benim doraman ikinci kes sag memeyi emdi.allahim bugunleri gorecek miydim.dualariniz icin sagolun kizlar.pompayla minik bi manevra yapip veriyorum.ama o manevrayi abarttirsam sut akiyor ve sutlunkaygan memeyi hic tutmuyor.kuru olacak.silsem de akiyor sut.sekilden sekle giriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…