Saol cnm. Ben 2004 ten beri cekiyrm..ama hic yuzum sismemisti. Bir suredir de gecmisti. Hayatim diyetle geciyr biktim.artik.canım cok geçmiş olsun durumumuz aynimi bilmiyorum ama bende hergun biryerleri sisen biriydim sürekli dr. dr. gezdim o bir sey dedi oburu başka bırsey yuzumun sismesi bacaklar vs. cok stresliydim artık uyandıgımda ilk iş aynaya koşuyordum neyse cok vaktini almim bu sismeler cok ilerilere doğru gitti ve universite hastanesinde bir profesöre gittim evet tanı konmuştu yapacaklarimida söyledi sıfırlanmadı hicbirsey ama daha kontrollü oldu hersey gidalarıma dikkat ettim yeme dediklerini hic yemedim felan
hee iylestinmi dersen hayır alerji enteresan bir rahatsızlık hatta insani panik atak hastasıda yapıyor stresde tetikleyicilerden
ben bir yıl gezdim Dr.ları en son universite hastanesinde bir profesör söyledi herseyi ama hala bunla yasamayı öğrenemedim evet bazı önlemler var istersen bunlarıda paylasırım
geçmiş olsun canım
Kismet cnm. Yarayabilir. Belli olmaz.aynen canım ama dünü değerlendirdiğim br işe yarar mı
Emin olamayiz cnm.yerleşme de ısı düşer mi hiç bir şekilde anlayamayız değil mi arkadaşlar ısı değerleriyle
Esine deki "pompa ile sagma sut kanallarini acmaz. Ama bebek emerse sut kanallari acilir..saginca 20 bebek emince 40 cc sut gelir der.Canim ins gerisi gelir.malum doranun sagi solu belli olmuyor.esim tutturdu doymuyor sag diye.saginca daha cok sut geldigine inaniyo.
Cnm..o sipiral patlatti benim.alerjiyi. daha da toplamadi.Cutem yaa kaşıntı zordur acaba stresten mi oluyor Rabbim direk şifa versin sana canım. ..
Kasılmalar ilk defa bu kadar yoğun bugün canım teşekkür ederim bilgi içinayy bide benim baştan beri sormayan kv görümceler durup durup eşime doğum ne zaman diye soruyorlarmış uyuzzz oldum bugun bağırdım artık doktorum bile günü belli olmaz heran herşey olabilir derken ben nasıl tam ne zaman doğuracağımı bilebilirim dedim
Amin cnm.
Allahhh cok.heyecanli.
bu hafta missy haftasi
bebegim kesiçok smi ne oldu acep?
Insallah cnm
Cutem isim en son babasi ali bende ömer isteyince mecbur ikisini birlrstirdik Ömer Ali olacak kismetseMiss canim korkma kuzum. Sen ilkini atlatmis hatunsun.gerci insan basina ne gelecegini bilince korkar korku ogrenilen bir sey cunku.ama en fasla bes gun cekersin kuzum.
Haydaaa anacim ne tavuk sevdasiymis bu.canim ilacla gecer bence.biotox veya flumetrin alip tavuklari bunun icine bile koyabilirmissin.1litre suya 1cc koycakmisin.camlara bile sikip bortu bocegi kovarmis.tavuklari bununLa hazirladigun suya bile sokabilirmissin esime sordumCutem isim en son babasi ali bende ömer isteyince mecbur ikisini birlrstirdik Ömer Ali olacak kismetse
Nesdem senin kiz cok bilmis olacak hee yok islak meme istebalan
Kizlar bide baa gelene bakin bizim evin alt katinda tavuklar vardiya evi tavuk biti sarmis sinirimden oturdum agladim
Surda ameliyata kalmis 4 gun olacak ismi
Beyfendi Geldi 2 kutu bocek ilaci sikti evi kapattik butun esyalari makineye attik geldik annemdeyiz simdi ya gecmezse napicam benn oyyy ooyyyy
benim dr da sogan kürü ic esine de keçiboynuzu kürü yap demisti. baslarda karsi çıkıyorlardi ama artik kabullenmeye başladılarHifam ben gecen sene kistim olunca yaptim.kiste cok iyi geliyir lakin tesaduf mudur bilmem kulandigim gunden itibaren kum suzdum.buna ragnen birakmadim.faydasini gordum mu evet kist dustu ama dr kurden degil kesinlikle inanma buna dedi.zaten senin kistin en fazla iki ay dururdu bunyende dedi
Duha cnm. Masallah baslamis pitirtilar)
Onemli olan hissetmen cnm. Yerine takilma.
sağolun güzeller. çok şükür yavrumu hissediyorum artik ufaktan da olsa harika bir duygu tarifi yok. bi pitirti geliyo hadi oğlum bir daha diyorum :). eşime dedim ki iyiki kadın olmuşum bak biz oglumla birbirimizi hissediyoruz siz mahrumsunuz.peygamberimiz de önce anne hakki sonra baba hakkıdir buyuruyor çünkü annelik bambaşka bir şey.esim ama ben de hissetmek istiyorum diyo bi baktım eli karnimda pitirtilari bekliyor:).Duhanin pitirtisi mi baslamis..masallah.yeri asagida demissin canim bacaklaridir ooo
oh maşallah maşallah normale dönüyor allahın izniyle.Benim doraman ikinci kes sag memeyi emdi.allahim bugunleri gorecek miydim.dualariniz icin sagolun kizlar.pompayla minik bi manevra yapip veriyorum.ama o manevrayi abarttirsam sut akiyor ve sutlunkaygan memeyi hic tutmuyor.kuru olacak.silsem de akiyor sut.sekilden sekle giriyorum.
eşim de fenerli ya, giydirmek isteyecek kesin. Ben de giydirebiliyorsan kendin, giydir bakalım dedim.Uzuldugun seye bak.
fb li birinin bebegine hediye goturursun cnm.
Sana bal.dedim. ondan cikti sekerin
Saka bir yana kormma yavrum. Allahtan caresi var. Tabiki gerek kalmasin.
24.gun bence catlamis. Bugun 38.gunin yani 14 gun olmus. Ates de dusmus. Bugun ya da yarin adet olabilirsin.Gunaydin kizlar bi sure uzak kaldim buralardan stres etmeyeyim diye. Ateste olcmeyecektim ama yumurtamin ne zaman catladigini bilmem gerekiyodu adeti bulabileyim diye tatilde sulrrpriz olmasin diye. Gel gelelim olctum ama nedendir bilmem uzadikca uzadi. Normalde atesim hep 36.5 36.4seyrederdi yukurtadan sonra yukselir adet gunu duserdi. Simdi iste yumurta samani bi dustu cikarana askolsun.
Sizce nedendir doktora gitmeye gerek var mi..
4.36.5
5.36.5
6.36.4
7.36.5
8.36.5
9.36.4
13.36.5
14.36.4
15.36.5
16 36.5
17.36.5
18.36.4
19.36.3
20.36.3
21.36.3
22.36.3
23.36.4
24.36.5
25.36.6
26.36.7
27.36.7
28.36.9
29.36.8
30.36.9
31.36.9
32.36.9
33.36.9
34.36.9
35.36.9
36.36.9
37.36.9
38.36.6 bugun. Buyuk ihtimal bugun yada yarin adet olucam. Ama su yapiskan akinti 36.3 atesim varken gunlerce surdu. Bana fikir verin yumurtam gec mi catlamistir nedendir kizlar. Ve gun asiri iliski vardi bu ay
Proteim tuket cnm. Hem bebege yarar hem icinde seker yok. Et balik yesil mercimek.eşim de fenerli ya, giydirmek isteyecek kesin. Ben de giydirebiliyorsan kendin, giydir bakalım dedim.
Evet cutem senin yüzünden çıktı şekerimBugün biraz daha düştü şükür. İnşallah tamamen düşer. Bu arada yediklerime dikkat edeceğim derken kilo veriyorum ben
Hifam ben gecen sene kistim olunca yaptim.kiste cok iyi geliyir lakin tesaduf mudur bilmem kulandigim gunden itibaren kum suzdum.buna ragnen birakmadim.faydasini gordum mu evet kist dustu ama dr kurden degil kesinlikle inanma buna dedi.zaten senin kistin en fazla iki ay dururdu bunyende dedi
benim dr da sogan kürü ic esine de keçiboynuzu kürü yap demisti. baslarda karsi çıkıyorlardi ama artik kabullenmeye başladılar
sağolun güzeller. çok şükür yavrumu hissediyorum artik ufaktan da olsa harika bir duygu tarifi yok. bi pitirti geliyo hadi oğlum bir daha diyorum :). eşime dedim ki iyiki kadın olmuşum bak biz oglumla birbirimizi hissediyoruz siz mahrumsunuz.peygamberimiz de önce anne hakki sonra baba hakkıdir buyuruyor çünkü annelik bambaşka bir şey.esim ama ben de hissetmek istiyorum diyo bi baktım eli karnimda pitirtilari bekliyor:).
oh maşallah maşallah normale dönüyor allahın izniyle.
Hifam Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kuzu :) canım erkekler bu konuda biraz böyle şartlanmayı sevmiyorlar sen ilişki günlerini söyleme hatta ben istemiyorum de bak bu sefer o ısrar edervalla eşime dün söyledim.ben normalde pekmezi çok seven biriyim ama sen bana görev gibi içirmek istediğin zaman içmiyorum dedi.
bide bu çıktı başıma.görev olarak bişey yiyip içmiyo görev için ilişki istemiyo.
çocuk isteği kalmadı hiç.benim bebeğim sensin gerek yok diyo.ama benim ihtiyacım var
benim kendi sıkıntılarım varken bide bunlarla uğraşıyorum.
bide güneş battıktan sonra ya musavvir çekiyorum 71 defa çocuk için.
%100 protein olan hiç bir şey yok sanırımProteim tuket cnm. Hem bebege yarar hem icinde seker yok. Et balik yesil mercimek.
Hifam Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kuzu :) canım erkekler bu konuda biraz böyle şartlanmayı sevmiyorlar sen ilişki günlerini söyleme hatta ben istemiyorum de bak bu sefer o ısrar eder
Fl yi 7ile carp canimslm kızlar nasılsınız ben yorgunum bugün kontrol vardı kızım iyi çok şükür,şeker yüklemesi yapıldı,aslında istemedim yapılmasını ama dr.ısrar edince tamam dedim,prensesim 405 grammış,ama boyunu anlamadım ult.kagıdında AC 161MM. FL 32.7MM. FL36.1MM YAZIYIR BUNLAR NE ANLAMA GELİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?