Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Miss canim korkma kuzum. Sen ilkini atlatmis hatunsun.gerci insan basina ne gelecegini bilince korkar korku ogrenilen bir sey cunku.ama en fasla bes gun cekersin kuzum.

Saol cnm. Ben 2004 ten beri cekiyrm..ama hic yuzum sismemisti. Bir suredir de gecmisti. Hayatim diyetle geciyr biktim.artik.
dedigin gibi surekli aynaya bakiyrm yuzum sisti mi diye. Salam,sosis,sucuk,yumurta,kola,fanta,cikolata,kuruyemis, kizartma,baharat,limon,domates tuketmiyrm cnm..daha ne yemeyecegim sastim artik.
aynen canım ama dünü değerlendirdiğim br işe yarar mı
Kismet cnm. Yarayabilir. Belli olmaz.
yerleşme de ısı düşer mi hiç bir şekilde anlayamayız değil mi arkadaşlar ısı değerleriyle
Emin olamayiz cnm.
Uzulmemek icin catladiktan en az 12 gun sonra yap test derim.

Canim ins gerisi gelir.malum doranun sagi solu belli olmuyor.esim tutturdu doymuyor sag diye.saginca daha cok sut geldigine inaniyo.
Esine deki "pompa ile sagma sut kanallarini acmaz. Ama bebek emerse sut kanallari acilir..saginca 20 bebek emince 40 cc sut gelir der.
Cnm..o sipiral patlatti benim.alerjiyi. daha da toplamadi.

Amin cnm.

Allahhh cok.heyecanli.
bu hafta missy haftasi
bebegim kesiçok smi ne oldu acep?

Insallah cnm

Miss canim korkma kuzum. Sen ilkini atlatmis hatunsun.gerci insan basina ne gelecegini bilince korkar korku ogrenilen bir sey cunku.ama en fasla bes gun cekersin kuzum.
Cutem isim en son babasi ali bende ömer isteyince mecbur ikisini birlrstirdik Ömer Ali olacak kismetse
Nesdem senin kiz cok bilmis olacak hee yok islak meme istemem falan

Kizlar bide basima gelene bakin bizim evin alt katinda tavuklar vardiya evi tavuk biti sarmis sinirimden oturdum agladim
Surda ameliyata kalmis 4 gun olacak ismi
Beyfendi Geldi 2 kutu bocek ilaci sikti evi kapattik butun esyalari makineye attik geldik annemdeyiz simdi ya gecmezse napicam benn oyyy ooyyyy

Haydaaa anacim ne tavuk sevdasiymis bu.canim ilacla gecer bence.biotox veya flumetrin alip tavuklari bunun icine bile koyabilirmissin.1litre suya 1cc koycakmisin.camlara bile sikip bortu bocegi kovarmis.tavuklari bununLa hazirladigun suya bile sokabilirmissin esime sordum

Cute ablamm ♥
Gecmis olsun ablam hala devam ediyormus senin alerji....
Ins. Kullandigin ilaclar Ruzgar imiza zarar vermemistir ablam...
Iyi dusunelim iyi olsun ♥
Kendini suclama lutfen Allah (cc) buyuktur korumustur yavrunu uzme tatli canini ♥♥♥

Eftal Ablamm ♥
Ablam ne olur artik kendini uzme...
Sen arandaki mesafeyi koru birak gerisini...
Bak Emirimiz hemen etkilenmis Eymenimizde etkilenmesin ablam...
Gebelikte moral onemli...
Sen bizlerden daha iyi bilirsin tabi... ♥♥♥

Nesdemimm ♥
Masaallah Doramiza bacim ♥
Artik en guzel nerede doyacagini anlamis kuzucuk ♥
Ins. En kisa zamanda doyacagi yerleri kesfederde artik sagmak zorunda kalmazsin bacim ♥
Sagmaktansa emzirmek daha cok sut arttiriyor test ettim onayladim ♥♥♥

Elf21 ♥
Bacim masaallah pitpitlarida gormen nasip olmus ♥
Simdi sirada cinsiyet merakinda ♥
Inan tatli bekleyisler bunlar ♥
Saglicakla gelsin yavrun ♥♥♥

Veeee diger bacilarimmm ♥
Sizler nasilsiniz ?
Ustun koru okudum su an benim kucuk erkegimi uyutmak ile mesgulum...
Daha yeni gece uykusuna yatti sipa
Sunnetten sonra duzeni sasti yavrumun...

Hamile bacilarim saglicakla alin yavrularinizi kucaklariniza

Cocuk isteyen bacilarim tez zamanda saglikli gebelik gecirirsiniz ins.

Cocuklu bacilarim...
Rabb'im sabir versin bizlere
Ahlakli anne babasina saygili birer evlat yetistirelim ins.

benim dr da sogan kürü ic esine de keçiboynuzu kürü yap demisti. baslarda karsi çıkıyorlardi ama artik kabullenmeye başladılar
Duha cnm. Masallah baslamis pitirtilar )
Onemli olan hissetmen cnm. Yerine takilma.

Duhanin pitirtisi mi baslamis..masallah.yeri asagida demissin canim bacaklaridir ooo
sağolun güzeller. çok şükür yavrumu hissediyorum artik ufaktan da olsa harika bir duygu tarifi yok. bi pitirti geliyo hadi oğlum bir daha diyorum :). eşime dedim ki iyiki kadın olmuşum bak biz oglumla birbirimizi hissediyoruz siz mahrumsunuz.peygamberimiz de önce anne hakki sonra baba hakkıdir buyuruyor çünkü annelik bambaşka bir şey.esim ama ben de hissetmek istiyorum diyo bi baktım eli karnimda pitirtilari bekliyor:).
oh maşallah maşallah normale dönüyor allahın izniyle.

Gunaydin kizlar bi sure uzak kaldim buralardan stres etmeyeyim diye. Ateste olcmeyecektim ama yumurtamin ne zaman catladigini bilmem gerekiyodu adeti bulabileyim diye tatilde sulrrpriz olmasin diye. Gel gelelim olctum ama nedendir bilmem uzadikca uzadi. Normalde atesim hep 36.5 36.4seyrederdi yukurtadan sonra yukselir adet gunu duserdi. Simdi iste yumurta samani bi dustu cikarana askolsun.

Sizce nedendir doktora gitmeye gerek var mi..

4.36.5
5.36.5
6.36.4
7.36.5
8.36.5
9.36.4
13.36.5
14.36.4
15.36.5
16 36.5
17.36.5
18.36.4
19.36.3
20.36.3
21.36.3
22.36.3
23.36.4
24.36.5
25.36.6
26.36.7
27.36.7
28.36.9
29.36.8
30.36.9
31.36.9
32.36.9
33.36.9
34.36.9
35.36.9
36.36.9
37.36.9
38.36.6 bugun. Buyuk ihtimal bugun yada yarin adet olucam. Ama su yapiskan akinti 36.3 atesim varken gunlerce surdu. Bana fikir verin yumurtam gec mi catlamistir nedendir kizlar. Ve gun asiri iliski vardi bu ay

Uzuldugun seye bak.
fb li birinin bebegine hediye goturursun cnm.

Sana bal.dedim. ondan cikti sekerin
Saka bir yana kormma yavrum. Allahtan caresi var. Tabiki gerek kalmasin.
eşim de fenerli ya, giydirmek isteyecek kesin. Ben de giydirebiliyorsan kendin, giydir bakalım dedim.

Evet cutem senin yüzünden çıktı şekerim Bugün biraz daha düştü şükür. İnşallah tamamen düşer. Bu arada yediklerime dikkat edeceğim derken kilo veriyorum ben

24.gun bence catlamis. Bugun 38.gunin yani 14 gun olmus. Ates de dusmus. Bugun ya da yarin adet olabilirsin.

Proteim tuket cnm. Hem bebege yarar hem icinde seker yok. Et balik yesil mercimek.

sebepsiz infertilitesi olanlar kullanabilir mi acaba bilmiyorum.perş günü başlıcam yinede.
zararı olmaz faydası olur inş.

valla eşime dün söyledim.ben normalde pekmezi çok seven biriyim ama sen bana görev gibi içirmek istediğin zaman içmiyorum dedi.
bide bu çıktı başıma.görev olarak bişey yiyip içmiyo görev için ilişki istemiyo.
çocuk isteği kalmadı hiç.benim bebeğim sensin gerek yok diyo.ama benim ihtiyacım var
benim kendi sıkıntılarım varken bide bunlarla uğraşıyorum.
bide güneş battıktan sonra ya musavvir çekiyorum 71 defa çocuk için.

Hifam Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kuzu :) canım erkekler bu konuda biraz böyle şartlanmayı sevmiyorlar sen ilişki günlerini söyleme hatta ben istemiyorum de bak bu sefer o ısrar eder

Kızlar nasılsınız :)
Dün gece çok tuhaf bir şekilde belime bıçak gibi sancılar girip çıktılar hatta sanki adet olacakmışım gibi karnımın genelinde ağrı vardı öylece uyumuşum rüyamda kan gördüm ayy doğum başlamış diyorum sancıyla yatınca öyle oldu demek ki hala var adet sancısı gibi ağrım sanki heran adet olacakmışım gibi

Proteim tuket cnm. Hem bebege yarar hem icinde seker yok. Et balik yesil mercimek.
%100 protein olan hiç bir şey yok sanırım karbonhidratı tamamen çıkartamıyorum mecburen. Yeşil mercimek, nohut, kuru fasülye, bulgur pilavı bol bol yerim artık diyordum, ama bunlar şekeri çok yükseltiyormuş süt mesela, hem içmem lazım protein ve kalsiyumdan dolayı, hem de karbonhidrat içeriğinden dolayı şeker hastaları çok süt içmemeliymiş. et yiyorum hergün ama o da bir yere kadar işte. 1 dilim ekmek ve 1 küçük parça beyaz peynir yedim sabah, tokluk şekerim 1. saatte 145 çıktı. Gören de pilav yedim sanır... 186ya çıktığı gün de aynı şekilde peynir ekmek ve 1 tane haşlanmış yumurta yedim, çok canım çektiği için de bir kaç tane üzüm attım ağzıma, ama sadece bir kaç tane, çok değil yani.

slm kızlar nasılsınız ben yorgunum bugün kontrol vardı kızım iyi çok şükür,şeker yüklemesi yapıldı,aslında istemedim yapılmasını ama dr.ısrar edince tamam dedim,prensesim 405 grammış,ama boyunu anlamadım ult.kagıdında AC 161MM. FL 32.7MM. FL36.1MM YAZIYIR BUNLAR NE ANLAMA GELİYOR

Hifam Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kuzu :) canım erkekler bu konuda biraz böyle şartlanmayı sevmiyorlar sen ilişki günlerini söyleme hatta ben istemiyorum de bak bu sefer o ısrar eder

evet aynen öyle oluyo
yum yum döneminde ben ısrarcı oluyorum.yum dönemi bitiyo o başlıyo ben kaçıyorum

Fl yi 7ile carp canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…