Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Derya kiyamam sana yaaa.insan gebeyken cok ceker cani.valla icim gitti sen uzum bi kac tane attim diyince.cok guzel uyguluyosun diyetini allah yardimcin olsun canim

Deryam kıyamam yaa hamileyken dikkat etmekte zor inşaallah seni çok zorlamaz canım ...

Deryam kıyamam yaa hamileyken dikkat etmekte zor inşaallah seni çok zorlamaz canım ...
çok zor nukram yaa, normalde hiç canımın çekmediği sevmediğim tatlıları çekiyor canım
reklamları izleyemez oldum, çocuk gibi her gördüğümü canım çekiyor...
Kaşık kaşık nutella, tepsi tepsi baklava yemek istiyorum ben baklavayı da hiç sevmem bu arada

Derya kiyamam sana yaaa.insan gebeyken cok ceker cani.valla icim gitti sen uzum bi kac tane attim diyince.cok guzel uyguluyosun diyetini allah yardimcin olsun canim
nesdoşum ben bu hallere düşecek insan mıydım
buzluğa kavun karpuz üzüm atıp, doğumdan sonra kışın hepsini yiyesim var. buzlukta güzel olma tabi, artık hamile marketlerinden kocama aldıttırırım tamesi bilmem kaç liradan
hele o nutella var ya, hayatta affetmicem doğumdan sonra

Nukram. Normal seyler cnm yasadiklarin.

Deryaw kuzum. Zor istedigini yiyememek. Iyi bilirim.

;(( ben de devam kasinmaya. Ayaklarimin yan topuklari sisti bu kez de. Allah sonumu hayir ede.

fl*7 boyunu verir bebişin. Yaklaşık 25-26 cm olmuş yani boyu maşallah
şekerin kaç çıktı peki canım?

Nukram. Normal seyler cnm yasadiklarin.

Deryaw kuzum. Zor istedigini yiyememek. Iyi bilirim.

;(( ben de devam kasinmaya. Ayaklarimin yan topuklari sisti bu kez de. Allah sonumu hayir ede.
çok zor cutem
hergün başka tarafın mı şüşüyor, çok zor yaa, kızenimin de boğazı şişiyor çok kötü. Aşısı var ya bu alerjinin, acaba emzirirken yapılıyor mu bilmiyorum ama acaba onu mu bir araştırsan ki cutem

Asiyi duymadim cnm.
Her yerim kasiniyr ama hep farkli yerler sisiyr ;(
Dunku dr.un dedigini yapiyrm. Bakalim ne olacak. Ben de ozledim doyasiya yemeyi ;(

Asiyi duymadim cnm.
Her yerim kasiniyr ama hep farkli yerler sisiyr ;(
Dunku dr.un dedigini yapiyrm. Bakalim ne olacak. Ben de ozledim doyasiya yemeyi ;(
ben aşı olan 3 kişiyi tanıyorum canım, şuanda çok daha iyiler. önce bir sürü tahlil yapılıyor, nelere alerjin varsa onların özel aşıları var onu hazırlayıp veriyorlar, önce haftada 1, sonra ayda bir diye bir program yapıyorlar ama bu kişiye göre değişiyor. 2 sene boyunca yaklaşık bu aşıyı oluyorsun. Olanlar çok memnun cutem. Benim kuzenime de aşı tedavisi başlayacaklardı ama ihmal etti kendisi, o yüzden ilaçlarla idare ediyor, ama geçici rahatlık onunki.

Emzirdigim icin sanirim yapmazlar cnm. Dayanmak zorundayim. Yuzum yaniyr artik kasintidan.ellemiyrm hic

herkese merhaba nasılsınız canlar :) şimdiye kadar sizleri takipteyım ama gelıp bişeyler yazamadım...cute ve derya nın cesaretlendırmesıyle yazıyorum..
öncelikle dogum yapan nesdem azerıkız ismini yazmadıgım arkadaslarıma saglıklı evlatlarını büyütmelerini diliyorum..hamiş olan arkadaslarımada saglıklı dogumlar nasıp etsın allahım..cutecim sende bebegını saglıkla huzurla büyüt inş canım...

gelelim bana ne zamandır yazmıyorum.çünkü derdımle güzel zamanınızı bozmak ıstemedım bu zamana kadar sonucta hamıslerın ve yenı annelerın morelını bozmaya hakkım yo dıye düşündüm...eşim azosperm teshısı kondu ve ankarada ürologa muayene oldu orda doktor genetık testı yaptırdı ve eşimin genetık testınde sperm üretecek yerler doguştan silik cıktı...bıkac doktora maıl attım...doktora gııttı eşim hepsınden aynı cevap... şuan tıpta çare yok evlatlık alın cevabını aldık..detaylı sperm testı verdık,sperm cıkmadı,tedavı vermıyolar cunku sperm üretecek yerles silinmiş dogustan...kk da azosperm sayfasında celalettın hocayı önerdıler ona gıttık yine aynı cevabı aldık..ne mıkro tese ne de tedavı hıcbısey öneren yok..evlatlık alın dıyolar..baska bısey dıyen yok..sorun genetıkte olunca tedavıde yok..anlayacagınız..içim bıldıgınız yanıyo yanı..çaresiz kalmak ne zormuş.napayım bunları yaşayacakmısız ama coooookkkk zorrrrr beeeee kardeşler.
allahım sizi evlatlarınıza evlatlarınızıda sıze bagıslasın,allahım kımsenın basına vermesın,napıcam nasıl kabullenıcem hıc bılmıyorum.
kusura bakmayın uzattım..sizlerı takıpteyıp mutlulugunuzu üzüntünüzü okuyorum ..sizleri unutmadım benıde unutmayın olur mu

Guzel dualarin icin amin cnm.
Basimiz sismez, hepimiz dert ortagi olduk burada..ne zaman istersen gel ve yaz cnm.
Allahim yardimciniz olsun. Kolay seyler degil yasadiklariniz. Esin icin de cok zordur cnm. Hep destekcisi ol. Sakin yalniz birakma. Etrafin onu uzmesine ve ailene zarar vermesine izin verme. Cocuk cok kiymetli evet, ama es daha kiymetli inan. Birbirinizi birakmayin, kenetlenin. Bir sure dusunmemeye calisin cocugu. Guzel bir tatil yapin. Sonra dusunun cocugu, evlat edinmeyi cnm.

yavrum yaa biz seni unutur muyuz hiç? eskisi gibi zaman ayıramıyoruz buraya sadece. hem ne demek miş o öyle sizi üzmeye hakkım yok fln. Biz burda bütün dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşmadık mı? Ne zaman istersen gelip yaz, asıl yazmazsan üzülürüz
eşinin durumu için de ne diyeceğimi bilemiyorum canım. İnşallah Rabbim yüzünüze güler de bir çıkış yolu gösterir.
Tıp her geçen gün ilerliyor, belki bir yolu vardır ya ne bileyim. Baksana artık ölüyü bile diriltiyorlar canım yaa

cok saolun hepiniz cok iyisiniz.
evet hep içine atıyo benımle bıle paylasmıyo duygularını..ona destek olamadıkca ben kendıme kızıyorum..
evet eşim olmazsa hıcbıseyın anlamı olmaz canım..ama dıyorum allahım bızıde mahrum bırakma bu güzel evlat sevgısınden dıyorum ama hıcbır kımse ne bı tedavı nebır yöntem öneren olmadı dırek evlat alın dedıler...bende evlatlık konusunda ne yapıcagımı ne düşünecegımı bılmıyorum..ıyı mı olur kötü mü olur evlatlık almak.cevre,aileler hersey nasıl kalkarız altından.bidefa alacagımız kuzuyu sahıplenebılır mıyız,ailesi olabılır mıyız cook zorr karar vermek canım ya..
şimdi zaten kapattık bu konuyu eşim cok bunaldı doktorlara gıtmekten olumsuz sonuc almaktan..bilmiyorum ne yapıcaz ınan kı

canım sınız ya hepiniz cok iyisiniz..
amın ıns..bende cok ümit ettım vardır ıllakı caresi vardır dıye ama canım genetık durumumuza göre hiçbirsey yapılamıyor...allahım genetık kodlamıs bunu ne degıstırmek nede tedavı etmek kımsenın elınde deıl malesef...hiç bilmiyorum nasıl kabullenıcez ne yapıcaz ınan kı cok zor

canım benim seni çok iyi anlıyorum.
sorunlar farklı olsada sonuç aynı bizimde olmuyo.bi gün anne olabilicekmiyim hiç bilemiyorum.
ama derdi veren Allah dermanınıda verir elbet.
yeter ki Allah ol desin.
senin çocuğun olmaz tedavi olma deniliyo bi bakıyosun kadın kendiliğinden hamile kalmış.
zekeriya a.s kısır ve yaşlı hanımı Allah tarafından hamile kalabiliyosa bizler için her zaman bir umut var demektir.
buda bi imtihan çeşidi.sabretmek lazım.
seni her zaman aramızda görmek istiyoruz.

inş canım..bende her nekadar umut vermesede doktorlar gelır belkı mucizem olur dıye düşünüyorum.
zaten olmamasını nasıl kabullenır ınsan bılmıyorum canım ya..demekkı hayırlısı buymus.tesekkür ederim takıpteyıp sizleri inş güzel haberlerınızle bende sevınıyorum..inş senınde hamıs oldugu ögrenıp sevınırız hepberaber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…