Deryam kıyamam yaa hamileyken dikkat etmekte zor inşaallah seni çok zorlamaz canım ...%100 protein olan hiç bir şey yok sanırımkarbonhidratı tamamen çıkartamıyorum mecburen. Yeşil mercimek, nohut, kuru fasülye, bulgur pilavı bol bol yerim artık diyordum, ama bunlar şekeri çok yükseltiyormuş süt mesela, hem içmem lazım protein ve kalsiyumdan dolayı, hem de karbonhidrat içeriğinden dolayı şeker hastaları çok süt içmemeliymiş. et yiyorum hergün ama o da bir yere kadar işte. 1 dilim ekmek ve 1 küçük parça beyaz peynir yedim sabah, tokluk şekerim 1. saatte 145 çıktı. Gören de pilav yedim sanır... 186ya çıktığı gün de aynı şekilde peynir ekmek ve 1 tane haşlanmış yumurta yedim, çok canım çektiği için de bir kaç tane üzüm attım ağzıma, ama sadece bir kaç tane, çok değil yani.
çok zor nukram yaa, normalde hiç canımın çekmediği sevmediğim tatlıları çekiyor canımDeryam kıyamam yaa hamileyken dikkat etmekte zor inşaallah seni çok zorlamaz canım ...
nesdoşum ben bu hallere düşecek insan mıydımDerya kiyamam sana yaaa.insan gebeyken cok ceker cani.valla icim gitti sen uzum bi kac tane attim diyince.cok guzel uyguluyosun diyetini allah yardimcin olsun canim
fl*7 boyunu verir bebişin. Yaklaşık 25-26 cm olmuş yani boyu maşallahslm kızlar nasılsınız ben yorgunum bugün kontrol vardı kızım iyi çok şükür,şeker yüklemesi yapıldı,aslında istemedim yapılmasını ama dr.ısrar edince tamam dedim,prensesim 405 grammış,ama boyunu anlamadım ult.kagıdında AC 161MM. FL 32.7MM. FL36.1MM YAZIYIR BUNLAR NE ANLAMA GELİYOR
çok zor cutemNukram. Normal seyler cnm yasadiklarin.
Deryaw kuzum. Zor istedigini yiyememek. Iyi bilirim.
;(( ben de devam kasinmaya. Ayaklarimin yan topuklari sisti bu kez de. Allah sonumu hayir ede.
Asiyi duymadim cnm.fl*7 boyunu verir bebişin. Yaklaşık 25-26 cm olmuş yani boyu maşallah
şekerin kaç çıktı peki canım?
çok zor cutem
hergün başka tarafın mı şüşüyor, çok zor yaa, kızenimin de boğazı şişiyor çok kötü. Aşısı var ya bu alerjinin, acaba emzirirken yapılıyor mu bilmiyorum ama acaba onu mu bir araştırsan ki cutem
ben aşı olan 3 kişiyi tanıyorum canım, şuanda çok daha iyiler. önce bir sürü tahlil yapılıyor, nelere alerjin varsa onların özel aşıları var onu hazırlayıp veriyorlar, önce haftada 1, sonra ayda bir diye bir program yapıyorlar ama bu kişiye göre değişiyor. 2 sene boyunca yaklaşık bu aşıyı oluyorsun. Olanlar çok memnun cutem. Benim kuzenime de aşı tedavisi başlayacaklardı ama ihmal etti kendisi, o yüzden ilaçlarla idare ediyor, ama geçici rahatlık onunki.Asiyi duymadim cnm.
Her yerim kasiniyr ama hep farkli yerler sisiyr ;(
Dunku dr.un dedigini yapiyrm. Bakalim ne olacak. Ben de ozledim doyasiya yemeyi ;(
Emzirdigim icin sanirim yapmazlar cnm. Dayanmak zorundayim. Yuzum yaniyr artik kasintidan.ellemiyrm hicben aşı olan 3 kişiyi tanıyorum canım, şuanda çok daha iyiler. önce bir sürü tahlil yapılıyor, nelere alerjin varsa onların özel aşıları var onu hazırlayıp veriyorlar, önce haftada 1, sonra ayda bir diye bir program yapıyorlar ama bu kişiye göre değişiyor. 2 sene boyunca yaklaşık bu aşıyı oluyorsun. Olanlar çok memnun cutem. Benim kuzenime de aşı tedavisi başlayacaklardı ama ihmal etti kendisi, o yüzden ilaçlarla idare ediyor, ama geçici rahatlık onunki.
üff çok zor canım ya, Allah yardımcın olsunEmzirdigim icin sanirim yapmazlar cnm. Dayanmak zorundayim. Yuzum yaniyr artik kasintidan.ellemiyrm hic
Amin kuzum amin.üff çok zor canım ya, Allah yardımcın olsun
Guzel dualarin icin amin cnm.herkese merhaba nasılsınız canlar :) şimdiye kadar sizleri takipteyım ama gelıp bişeyler yazamadım...cute ve derya nın cesaretlendırmesıyle yazıyorum..
öncelikle dogum yapan nesdem azerıkız ismini yazmadıgım arkadaslarıma saglıklı evlatlarını büyütmelerini diliyorum..hamiş olan arkadaslarımada saglıklı dogumlar nasıp etsın allahım..cutecim sende bebegını saglıkla huzurla büyüt inş canım...
gelelim bana ne zamandır yazmıyorum.çünkü derdımle güzel zamanınızı bozmak ıstemedım bu zamana kadar sonucta hamıslerın ve yenı annelerın morelını bozmaya hakkım yo dıye düşündüm...eşim azosperm teshısı kondu ve ankarada ürologa muayene oldu orda doktor genetık testı yaptırdı ve eşimin genetık testınde sperm üretecek yerler doguştan silik cıktı...bıkac doktora maıl attım...doktora gııttı eşim hepsınden aynı cevap... şuan tıpta çare yok evlatlık alın cevabını aldık..detaylı sperm testı verdık,sperm cıkmadı,tedavı vermıyolar cunku sperm üretecek yerles silinmiş dogustan...kk da azosperm sayfasında celalettın hocayı önerdıler ona gıttık yine aynı cevabı aldık..ne mıkro tese ne de tedavı hıcbısey öneren yok..evlatlık alın dıyolar..baska bısey dıyen yok..sorun genetıkte olunca tedavıde yok..anlayacagınız..içim bıldıgınız yanıyo yanı..çaresiz kalmak ne zormuş.napayım bunları yaşayacakmısız ama coooookkkk zorrrrr beeeee kardeşler.
allahım sizi evlatlarınıza evlatlarınızıda sıze bagıslasın,allahım kımsenın basına vermesın,napıcam nasıl kabullenıcem hıc bılmıyorum.
kusura bakmayın uzattım..sizlerı takıpteyıp mutlulugunuzu üzüntünüzü okuyorum ..sizleri unutmadım benıde unutmayın olur mu
yavrum yaa biz seni unutur muyuz hiç? eskisi gibi zaman ayıramıyoruz buraya sadece. hem ne demek miş o öyle sizi üzmeye hakkım yok fln. Biz burda bütün dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşmadık mı? Ne zaman istersen gelip yaz, asıl yazmazsan üzülürüzherkese merhaba nasılsınız canlar :) şimdiye kadar sizleri takipteyım ama gelıp bişeyler yazamadım...cute ve derya nın cesaretlendırmesıyle yazıyorum..
öncelikle dogum yapan nesdem azerıkız ismini yazmadıgım arkadaslarıma saglıklı evlatlarını büyütmelerini diliyorum..hamiş olan arkadaslarımada saglıklı dogumlar nasıp etsın allahım..cutecim sende bebegını saglıkla huzurla büyüt inş canım...
gelelim bana ne zamandır yazmıyorum.çünkü derdımle güzel zamanınızı bozmak ıstemedım bu zamana kadar sonucta hamıslerın ve yenı annelerın morelını bozmaya hakkım yo dıye düşündüm...eşim azosperm teshısı kondu ve ankarada ürologa muayene oldu orda doktor genetık testı yaptırdı ve eşimin genetık testınde sperm üretecek yerler doguştan silik cıktı...bıkac doktora maıl attım...doktora gııttı eşim hepsınden aynı cevap... şuan tıpta çare yok evlatlık alın cevabını aldık..detaylı sperm testı verdık,sperm cıkmadı,tedavı vermıyolar cunku sperm üretecek yerles silinmiş dogustan...kk da azosperm sayfasında celalettın hocayı önerdıler ona gıttık yine aynı cevabı aldık..ne mıkro tese ne de tedavı hıcbısey öneren yok..evlatlık alın dıyolar..baska bısey dıyen yok..sorun genetıkte olunca tedavıde yok..anlayacagınız..içim bıldıgınız yanıyo yanı..çaresiz kalmak ne zormuş.napayım bunları yaşayacakmısız ama coooookkkk zorrrrr beeeee kardeşler.
allahım sizi evlatlarınıza evlatlarınızıda sıze bagıslasın,allahım kımsenın basına vermesın,napıcam nasıl kabullenıcem hıc bılmıyorum.
kusura bakmayın uzattım..sizlerı takıpteyıp mutlulugunuzu üzüntünüzü okuyorum ..sizleri unutmadım benıde unutmayın olur mu
cok saolun hepiniz cok iyisiniz.Guzel dualarin icin amin cnm.
Basimiz sismez, hepimiz dert ortagi olduk burada..ne zaman istersen gel ve yaz cnm.
Allahim yardimciniz olsun. Kolay seyler degil yasadiklariniz. Esin icin de cok zordur cnm. Hep destekcisi ol. Sakin yalniz birakma. Etrafin onu uzmesine ve ailene zarar vermesine izin verme. Cocuk cok kiymetli evet, ama es daha kiymetli inan. Birbirinizi birakmayin, kenetlenin. Bir sure dusunmemeye calisin cocugu. Guzel bir tatil yapin. Sonra dusunun cocugu, evlat edinmeyi cnm.
canım sınız ya hepiniz cok iyisiniz..yavrum yaa biz seni unutur muyuz hiç? eskisi gibi zaman ayıramıyoruz buraya sadece. hem ne demek miş o öyle sizi üzmeye hakkım yok fln. Biz burda bütün dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşmadık mı? Ne zaman istersen gelip yaz, asıl yazmazsan üzülürüz
eşinin durumu için de ne diyeceğimi bilemiyorum canım. İnşallah Rabbim yüzünüze güler de bir çıkış yolu gösterir.
Tıp her geçen gün ilerliyor, belki bir yolu vardır ya ne bileyim. Baksana artık ölüyü bile diriltiyorlar canım yaa
herkese merhaba nasılsınız canlar :) şimdiye kadar sizleri takipteyım ama gelıp bişeyler yazamadım...cute ve derya nın cesaretlendırmesıyle yazıyorum..
inş canım..bende her nekadar umut vermesede doktorlar gelır belkı mucizem olur dıye düşünüyorum.canım benim seni çok iyi anlıyorum.
sorunlar farklı olsada sonuç aynı bizimde olmuyo.bi gün anne olabilicekmiyim hiç bilemiyorum.
ama derdi veren Allah dermanınıda verir elbet.
yeter ki Allah ol desin.
senin çocuğun olmaz tedavi olma deniliyo bi bakıyosun kadın kendiliğinden hamile kalmış.
zekeriya a.s kısır ve yaşlı hanımı Allah tarafından hamile kalabiliyosa bizler için her zaman bir umut var demektir.
buda bi imtihan çeşidi.sabretmek lazım.
seni her zaman aramızda görmek istiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?