Canım benim evlatlık işi için bence daha sen de eşin de hazır değilsiniz. Bence bir süre dinlenin, bu konudan uzaklaşın. Zaten evlatlık alabilmek için, o sorumluğu sahiplenebilmek, o kuzuyu benimseyebilmek için kesin kararlı olmak ve bunu yürekten istemek lazım. Şu an bence daha erken. Bence şuan birbirinize zaman ayırın, sanki yeni evliymiş gibi cicim aylarıymış gibi aşk dolu geçirin, birbirinize destek olun. Herşeyden önce konuşun. Konuşmadan hiç bir şeye çare bulunmaz.canım sınız ya hepiniz cok iyisiniz..
amın ıns..bende cok ümit ettım vardır ıllakı caresi vardır dıye ama canım genetık durumumuza göre hiçbirsey yapılamıyor...allahım genetık kodlamıs bunu ne degıstırmek nede tedavı etmek kımsenın elınde deıl malesef...hiç bilmiyorum nasıl kabullenıcez ne yapıcaz ınan kı cok zor
evet canım haklısın..şuan sudan cıkmış balık gibiyiz..verecegımız kararlar suan saglıklı olmaz cunku duygusal yıprandık..evet sonucta o sorumluluga gırmek kolay deıl...kendımızı toparlayalım morelımız yüksek olsun dıye ugrasıyorum..beraber zaman gecırmek için gezelım suraya buraya gıdelım konudan uzaklasalım dıye cabalıyorum .çünkü ben yıprandım eşim daha cok yıprandı..onunda yüreginin soguması gerekıyor.inş canım inş herseyin hayırlısıCanım benim evlatlık işi için bence daha sen de eşin de hazır değilsiniz. Bence bir süre dinlenin, bu konudan uzaklaşın. Zaten evlatlık alabilmek için, o sorumluğu sahiplenebilmek, o kuzuyu benimseyebilmek için kesin kararlı olmak ve bunu yürekten istemek lazım. Şu an bence daha erken. Bence şuan birbirinize zaman ayırın, sanki yeni evliymiş gibi cicim aylarıymış gibi aşk dolu geçirin, birbirinize destek olun. Herşeyden önce konuşun. Konuşmadan hiç bir şeye çare bulunmaz.
Zaten zamanla Rabbim size doğru yolu gösterecektir...
Allah yardımcınız olsun canım, ne zaman bunalsan gelip anlat tamam mı? sakın bir daha öyle canınızı sıkmayayım fln gibi düşünmeevet canım haklısın..şuan sudan cıkmış balık gibiyiz..verecegımız kararlar suan saglıklı olmaz cunku duygusal yıprandık..evet sonucta o sorumluluga gırmek kolay deıl...kendımızı toparlayalım morelımız yüksek olsun dıye ugrasıyorum..beraber zaman gecırmek için gezelım suraya buraya gıdelım konudan uzaklasalım dıye cabalıyorum .çünkü ben yıprandım eşim daha cok yıprandı..onunda yüreginin soguması gerekıyor.inş canım inş herseyin hayırlısı
inş canım..bende her nekadar umut vermesede doktorlar gelır belkı mucizem olur dıye düşünüyorum.
zaten olmamasını nasıl kabullenır ınsan bılmıyorum canım ya..demekkı hayırlısı buymus.tesekkür ederim takıpteyıp sizleri inş güzel haberlerınızle bende sevınıyorum..inş senınde hamıs oldugu ögrenıp sevınırız hepberaber.
Cnm. Her zaman gel yaz. Kendi kendini yiyip bitirme.cok saolun hepiniz cok iyisiniz.
evet hep içine atıyo benımle bıle paylasmıyo duygularını..ona destek olamadıkca ben kendıme kızıyorum..
evet eşim olmazsa hıcbıseyın anlamı olmaz canım..ama dıyorum allahım bızıde mahrum bırakma bu güzel evlat sevgısınden dıyorum ama hıcbır kımse ne bı tedavı nebır yöntem öneren olmadı dırek evlat alın dedıler...bende evlatlık konusunda ne yapıcagımı ne düşünecegımı bılmıyorum..ıyı mı olur kötü mü olur evlatlık almak.cevre,aileler hersey nasıl kalkarız altından.bidefa alacagımız kuzuyu sahıplenebılır mıyız,ailesi olabılır mıyız cook zorr karar vermek canım ya..
şimdi zaten kapattık bu konuyu eşim cok bunaldı doktorlara gıtmekten olumsuz sonuc almaktan..bilmiyorum ne yapıcaz ınan kı
amin canim cok saolAllah yardımcınız olsun canım, ne zaman bunalsan gelip anlat tamam mı? sakın bir daha öyle canınızı sıkmayayım fln gibi düşünme
evet canım..insanın bu guzel duygulardan uzak kalması yaşayamaması cok zor..rabbım herkesın yüzünü güldürsüz...bizleri kımsesız bırakmasın inş.inş seninde güzel haberleriniz alıcaz canım.
kafaya takmamak mümkün değil.çocuk yokmu diyenlere yok diyince bakışlarını görmemek için gözlerimi kaçırmak çok zor.
sen umudunu hiç kaybetme.eşinle o konuları hiç konuşma.biz konuşmayı bıraktık.
hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun canım.
cok saolun canım,evet haklısın canım saglıksız karar verıp dahada cıkmaza gırmek ıstemem.tesekkür ederim canım.dedıgın gıbı önce bı toparlanalım..inş herseyın hayırlısı olur.Cnm. Her zaman gel yaz. Kendi kendini yiyip bitirme.
Cok zor bir durum. Ama her zorlugun bir ödulu vardir. Icini ferah tutmaya calis cnm. Evlat edinmeyi bir kenara birakin simdilik derim..bir kez sagliksiz karar verirseniz size de o yavruya da yazik olur. Dinlenin cnm. Birakin cocuk konusunu. Gerekirse aile terapistine gidin esinle. Once kendinizi ve ruhunuzu toplayin. Birbirinizi sevin.
Çikolatacipsimm canımmm Rabbim tahammül edemeyeceğiniz imtihanı vermesin bunda da bir hayır vardır kuzum söylemesi kolay diyeceksin belki ama haklısında hiç kolay değil inşaallah bu büyük imtihanın sonunda hiiçç ummadığınız mükafatlar elde edersiniz her zaman gel yaz canımm lütfen derdimi yazmak istemiyorum falan deme biz bir aileyiz unutma olur mu Rabbim gönlünüzün aşkını hiiçç söndürmesin :)cok saolun canım,evet haklısın canım saglıksız karar verıp dahada cıkmaza gırmek ıstemem.tesekkür ederim canım.dedıgın gıbı önce bı toparlanalım..inş herseyın hayırlısı olur.
Rabbim yuzunuzu guldursun cnm..herkese merhaba nasılsınız canlar :) şimdiye kadar sizleri takipteyım ama gelıp bişeyler yazamadım...cute ve derya nın cesaretlendırmesıyle yazıyorum..
öncelikle dogum yapan nesdem azerıkız ismini yazmadıgım arkadaslarıma saglıklı evlatlarını büyütmelerini diliyorum..hamiş olan arkadaslarımada saglıklı dogumlar nasıp etsın allahım..cutecim sende bebegını saglıkla huzurla büyüt inş canım...
gelelim bana ne zamandır yazmıyorum.çünkü derdımle güzel zamanınızı bozmak ıstemedım bu zamana kadar sonucta hamıslerın ve yenı annelerın morelını bozmaya hakkım yo dıye düşündüm...eşim azosperm teshısı kondu ve ankarada ürologa muayene oldu orda doktor genetık testı yaptırdı ve eşimin genetık testınde sperm üretecek yerler doguştan silik cıktı...bıkac doktora maıl attım...doktora gııttı eşim hepsınden aynı cevap... şuan tıpta çare yok evlatlık alın cevabını aldık..detaylı sperm testı verdık,sperm cıkmadı,tedavı vermıyolar cunku sperm üretecek yerles silinmiş dogustan...kk da azosperm sayfasında celalettın hocayı önerdıler ona gıttık yine aynı cevabı aldık..ne mıkro tese ne de tedavı hıcbısey öneren yok..evlatlık alın dıyolar..baska bısey dıyen yok..sorun genetıkte olunca tedavıde yok..anlayacagınız..içim bıldıgınız yanıyo yanı..çaresiz kalmak ne zormuş.napayım bunları yaşayacakmısız ama coooookkkk zorrrrr beeeee kardeşler.
allahım sizi evlatlarınıza evlatlarınızıda sıze bagıslasın,allahım kımsenın basına vermesın,napıcam nasıl kabullenıcem hıc bılmıyorum.
kusura bakmayın uzattım..sizlerı takıpteyıp mutlulugunuzu üzüntünüzü okuyorum ..sizleri unutmadım benıde unutmayın olur mu
canım kullan hiçbir zararı yok tam tersi bilmediğimiz iltihapları söküyorkızlar ya şimdi tvde ibrahim saraçoğlunu izliyorumda soğan kürünü denicem bu ay.
problemi olmayanlarda soğan kürü yapabilir dimi?
yada kendisiyle iletişime geçsem mi?
geçmiş olsunokuyorum yazılanları ama yazamadan çıkmam gerekiyor zira anca yetişiyorum aslında laf aramızda yetişemiyorum bileherkes iyidir İnsallah
ben simdilerde goguslerimdeki yaralarla uğraşıyorum cok can acıtıcı birsey
hepinizi opuyorum
çok haklısın canım an itibariyle takmıyorumEflal cok yiprandinguzelim. Giden senden gidiyor.birak su yolunu bulsun.ins kurtulursun o evden ama simdilik orda yasamak zotundasin lutfen guclu olmaya calis arkadasim.
Missy az kalmis demek ki..saglikla gelsin minnosumuz.kilosu da harika
canım çook sevindim gözünaydın inşaallah sarılığıda hemen geçerKuzuj iyi sayilirim.dora sag mememi tuttu bu acidan mutluyum.sariligi devam ediyor ve gaz derdimiz basladi.ins gecer. Sen nasilsih tatlimmmm
canım benim çok sağol güzel duyguların için evet kendimi suçlamıycam evet artık gerçekten takmıycam yeter diyorum kendime ne oluyorum ergenler gibi değil mi ama, iyi bir anneysem bunun hakkını vermem lazım ne kendimi ne yavrularımı üzmüycem artık sudan sebepler içinCnm. Basta hic aldirmiyrdum. Ama gittikce doz artti. Mecburum kizmaya. Anliyr da sipa.
geleyim sana...sen tanidigim en iyi annelerden birisin. Yavrularini dusunen koruyan kollayan. Cidden kendini unutup, yavrusunu yasatan. O nedenle kotu anne deme kendine..sen de insansin. Robot degilsin. Duygularin var ki suan hamilelikte artirdi hislerini. Kim olsa yerinde ayni tepkiyi verir,cocugunu o ortama sokmazdi..bilemezdin hasta olacaginim
Eksik yok gibi geldi bana.
gecmis olsun cnm. Fiziksel degil.ruhsal hastalik senin suan cnm..yani ruhun yoruldu..hirsini alamadin. Hasta gibi hissediyrsun. Eymene boyle giderse ruhsal acidan zarar vereceksin.
mutlu yillar cnm.
Sen surekli dır dır etmiyrsun cnm. Tabiki de derdini yazacaksin. Bir daha duymayayim.
Simdim.tv de dr cikinca kanali degistiriyrz. Kendimizde ayni belirtileri aramiyrz. Kitaplarda fazla bu konulari okuyup icimzi daraltmiyrz. Sen suan gebesin ve hormonlarin bozuk. Seni cok hassas hale getirdi. Etraf da anlamiyr. Bu gecici bir donem aslinda ama daha fazla dusunmeye devam edersen lohusa depresyonu kapinda diyeyim eflal. Ne yapacaksin o zaman!..eymenle emiri kime emanet edeceksin!!! Gicik dedeye mi kendi sinir babana mi!.. onlarin basina sen lazimsin..acilen silkelen ve kendini topla. Esini konusmasi icin zorlama. Aileni huzursuz etme bu yuzden. Babasina dese ne olacak. Hic bisi. Ama sen de tavrini al. Tamam kolay degil biliyrm. Ayni binadan gidemiyrsan, oglunu da dusunuyrsan oraya gidine kv ne gul ama kp ye tavrini koru. O senden cekinsin. O senden rahatsiz olsun..bak keyfin nasil yerine gelecek o zaman. Bir iki seferde kp istediginde emiri verme. Analr o zaman kimle dans ettigini.
Psikiyatriste gitmeni tavsiye ederim. Ilac vermez ama psikolog gibi terapi yapar. Diyelim ilac verdi icmezsin. Ama bir dene derim cnm.
canım hemen atıyorum mikrodagayı kv ye vereyim gitsin çok sağol bilgi içinYavru. Bence kv iyi niyetinden susumus. Ne desin kadin. Yine xe susumus. Sana bisi dememis.
o mikrodalgayi da kaldir at..hem gebesin hem oglun minik. Ozellikle cocuklarda ureme sistemini bozup kisirlik yapiyr. Hele ki onda isinan bisi yersen facia.
Cok normal.cnm
oyyy canım nasıl sevindim o kadar iyi anlıyorum ki seni büyük mutluluk bu, sen zeki hatunsun gelirsin bunun üstesindenBenim doraman ikinci kes sag memeyi emdi.allahim bugunleri gorecek miydim.dualariniz icin sagolun kizlar.pompayla minik bi manevra yapip veriyorum.ama o manevrayi abarttirsam sut akiyor ve sutlunkaygan memeyi hic tutmuyor.kuru olacak.silsem de akiyor sut.sekilden sekle giriyorum.
ay canım kötü olmuş haklısın ama olmuş artık size bir şey olmasın bu stresle girme doğuma her şey güzel olacak inşaallahCutem isim en son babasi ali bende ömer isteyince mecbur ikisini birlrstirdik Ömer Ali olacak kismetse
Nesdem senin kiz cok bilmis olacak hee yok islak meme istemem falan
Kizlar bide basima gelene bakin bizim evin alt katinda tavuklar vardiya evi tavuk biti sarmis sinirimden oturdum agladim
Surda ameliyata kalmis 4 gun olacak ismi
Beyfendi Geldi 2 kutu bocek ilaci sikti evi kapattik butun esyalari makineye attik geldik annemdeyiz simdi ya gecmezse napicam benn oyyy ooyyyy
gözün aydın canımSelam kizlar nasilsiniz bayadir girmiyordum bugun minigimin kalp atisini gordum haftasyla uyumlu saglikli bir bebismis maşallah
haklısın canım sağool üzmüycem artıkCute ablamm ♥
Gecmis olsun ablam hala devam ediyormus senin alerji....
Ins. Kullandigin ilaclar Ruzgar imiza zarar vermemistir ablam...
Iyi dusunelim iyi olsun ♥
Kendini suclama lutfen Allah (cc) buyuktur korumustur yavrunu uzme tatli canini ♥♥♥
Eftal Ablamm ♥
Ablam ne olur artik kendini uzme...
Sen arandaki mesafeyi koru birak gerisini...
Bak Emirimiz hemen etkilenmis Eymenimizde etkilenmesin ablam...
Gebelikte moral onemli...
Sen bizlerden daha iyi bilirsin tabi... ♥♥♥
Nesdemimm ♥
Masaallah Doramiza bacim ♥
Artik en guzel nerede doyacagini anlamis kuzucuk ♥
Ins. En kisa zamanda doyacagi yerleri kesfederde artik sagmak zorunda kalmazsin bacim ♥
Sagmaktansa emzirmek daha cok sut arttiriyor test ettim onayladim ♥♥♥
Elf21 ♥
Bacim masaallah pitpitlarida gormen nasip olmus ♥
Simdi sirada cinsiyet merakinda ♥
Inan tatli bekleyisler bunlar ♥
Saglicakla gelsin yavrun ♥♥♥
Veeee diger bacilarimmm ♥
Sizler nasilsiniz ?
Ustun koru okudum su an benim kucuk erkegimi uyutmak ile mesgulum...
Daha yeni gece uykusuna yatti sipa
Sunnetten sonra duzeni sasti yavrumun...
Hamile bacilarim saglicakla alin yavrularinizi kucaklariniza
Cocuk isteyen bacilarim tez zamanda saglikli gebelik gecirirsiniz ins.
Cocuklu bacilarim...
Rabb'im sabir versin bizlere
Ahlakli anne babasina saygili birer evlat yetistirelim ins.
canım ben anlayamadım hangi gün çatladığınıGunaydin kizlar bi sure uzak kaldim buralardan stres etmeyeyim diye. Ateste olcmeyecektim ama yumurtamin ne zaman catladigini bilmem gerekiyodu adeti bulabileyim diye tatilde sulrrpriz olmasin diye. Gel gelelim olctum ama nedendir bilmem uzadikca uzadi. Normalde atesim hep 36.5 36.4seyrederdi yukurtadan sonra yukselir adet gunu duserdi. Simdi iste yumurta samani bi dustu cikarana askolsun.
Sizce nedendir doktora gitmeye gerek var mi..
4.36.5
5.36.5
6.36.4
7.36.5
8.36.5
9.36.4
13.36.5
14.36.4
15.36.5
16 36.5
17.36.5
18.36.4
19.36.3
20.36.3
21.36.3
22.36.3
23.36.4
24.36.5
25.36.6
26.36.7
27.36.7
28.36.9
29.36.8
30.36.9
31.36.9
32.36.9
33.36.9
34.36.9
35.36.9
36.36.9
37.36.9
38.36.6 bugun. Buyuk ihtimal bugun yada yarin adet olucam. Ama su yapiskan akinti 36.3 atesim varken gunlerce surdu. Bana fikir verin yumurtam gec mi catlamistir nedendir kizlar. Ve gun asiri iliski vardi bu ay
canım bu sancılar sık olur artıkKızlar nasılsınız :)
Dün gece çok tuhaf bir şekilde belime bıçak gibi sancılar girip çıktılar hatta sanki adet olacakmışım gibi karnımın genelinde ağrı vardı öylece uyumuşum rüyamda kan gördüm ayy doğum başlamış diyorum sancıyla yatınca öyle oldu demek ki hala var adet sancısı gibi ağrım sanki heran adet olacakmışım gibi
oyyy canım kıyamam ne zor gerçekten hamileyken çok daha zor Rabbim şifar versin doğumdan sonra bolca yersin inşaallah%100 protein olan hiç bir şey yok sanırımkarbonhidratı tamamen çıkartamıyorum mecburen. Yeşil mercimek, nohut, kuru fasülye, bulgur pilavı bol bol yerim artık diyordum, ama bunlar şekeri çok yükseltiyormuş süt mesela, hem içmem lazım protein ve kalsiyumdan dolayı, hem de karbonhidrat içeriğinden dolayı şeker hastaları çok süt içmemeliymiş. et yiyorum hergün ama o da bir yere kadar işte. 1 dilim ekmek ve 1 küçük parça beyaz peynir yedim sabah, tokluk şekerim 1. saatte 145 çıktı. Gören de pilav yedim sanır... 186ya çıktığı gün de aynı şekilde peynir ekmek ve 1 tane haşlanmış yumurta yedim, çok canım çektiği için de bir kaç tane üzüm attım ağzıma, ama sadece bir kaç tane, çok değil yani.
maşaallah kızınaslm kızlar nasılsınız ben yorgunum bugün kontrol vardı kızım iyi çok şükür,şeker yüklemesi yapıldı,aslında istemedim yapılmasını ama dr.ısrar edince tamam dedim,prensesim 405 grammış,ama boyunu anlamadım ult.kagıdında AC 161MM. FL 32.7MM. FL36.1MM YAZIYIR BUNLAR NE ANLAMA GELİYOR
ah canım bir iyileşsen inşaallah bir çaresi bulunurNukram. Normal seyler cnm yasadiklarin.
Deryaw kuzum. Zor istedigini yiyememek. Iyi bilirim.
;(( ben de devam kasinmaya. Ayaklarimin yan topuklari sisti bu kez de. Allah sonumu hayir ede.
herkese merhaba nasılsınız canlar :) şimdiye kadar sizleri takipteyım ama gelıp bişeyler yazamadım...cute ve derya nın cesaretlendırmesıyle yazıyorum..
öncelikle dogum yapan nesdem azerıkız ismini yazmadıgım arkadaslarıma saglıklı evlatlarını büyütmelerini diliyorum..hamiş olan arkadaslarımada saglıklı dogumlar nasıp etsın allahım..cutecim sende bebegını saglıkla huzurla büyüt inş canım...
gelelim bana ne zamandır yazmıyorum.çünkü derdımle güzel zamanınızı bozmak ıstemedım bu zamana kadar sonucta hamıslerın ve yenı annelerın morelını bozmaya hakkım yo dıye düşündüm...eşim azosperm teshısı kondu ve ankarada ürologa muayene oldu orda doktor genetık testı yaptırdı ve eşimin genetık testınde sperm üretecek yerler doguştan silik cıktı...bıkac doktora maıl attım...doktora gııttı eşim hepsınden aynı cevap... şuan tıpta çare yok evlatlık alın cevabını aldık..detaylı sperm testı verdık,sperm cıkmadı,tedavı vermıyolar cunku sperm üretecek yerles silinmiş dogustan...kk da azosperm sayfasında celalettın hocayı önerdıler ona gıttık yine aynı cevabı aldık..ne mıkro tese ne de tedavı hıcbısey öneren yok..evlatlık alın dıyolar..baska bısey dıyen yok..sorun genetıkte olunca tedavıde yok..anlayacagınız..içim bıldıgınız yanıyo yanı..çaresiz kalmak ne zormuş.napayım bunları yaşayacakmısız ama coooookkkk zorrrrr beeeee kardeşler.
allahım sizi evlatlarınıza evlatlarınızıda sıze bagıslasın,allahım kımsenın basına vermesın,napıcam nasıl kabullenıcem hıc bılmıyorum.
kusura bakmayın uzattım..sizlerı takıpteyıp mutlulugunuzu üzüntünüzü okuyorum ..sizleri unutmadım benıde unutmayın olur mu
cok saolun hepiniz cok iyisiniz.
evet hep içine atıyo benımle bıle paylasmıyo duygularını..ona destek olamadıkca ben kendıme kızıyorum..
evet eşim olmazsa hıcbıseyın anlamı olmaz canım..ama dıyorum allahım bızıde mahrum bırakma bu güzel evlat sevgısınden dıyorum ama hıcbır kımse ne bı tedavı nebır yöntem öneren olmadı dırek evlat alın dedıler...bende evlatlık konusunda ne yapıcagımı ne düşünecegımı bılmıyorum..ıyı mı olur kötü mü olur evlatlık almak.cevre,aileler hersey nasıl kalkarız altından.bidefa alacagımız kuzuyu sahıplenebılır mıyız,ailesi olabılır mıyız cook zorr karar vermek canım ya..
şimdi zaten kapattık bu konuyu eşim cok bunaldı doktorlara gıtmekten olumsuz sonuc almaktan..bilmiyorum ne yapıcaz ınan kı
bu arada ben yine rahat durmadım yarın eve temizliğe kadın gelecek diye bende balkonlarımı ve wc yi yıkadım kadın onlarla uğraşmadan temizliği bitirsin diye ama sonra oğlumun hareket etmediğini fark ettim 15,30 dan beri takip ediyorum bişeyler yedim hemen dinledim ama çok az hareket etti toplasan 5-6 kere suanda göbek deliğimin orda kasılma var sanki ama oğlumun hareketini anlamıyorum çok üzülüyorum belkide azcık oynuyo ama ben her zamanki gibi beklediğim için anlayamıyorum ama göbek deliğimin cevresi acıyor korkuyorum kızlar ne yapsam bilemedim
yarın kontrol var gidecem ama ne yapsam bana akıl verin içim içimi yiyo
Kadin gelecekse sen neden kendini yoruyrsun yavrum. Dinlensene.bu arada ben yine rahat durmadım yarın eve temizliğe kadın gelecek diye bende balkonlarımı ve wc yi yıkadım kadın onlarla uğraşmadan temizliği bitirsin diye ama sonra oğlumun hareket etmediğini fark ettim 15,30 dan beri takip ediyorum bişeyler yedim hemen dinledim ama çok az hareket etti toplasan 5-6 kere suanda göbek deliğimin orda kasılma var sanki ama oğlumun hareketini anlamıyorum çok üzülüyorum belkide azcık oynuyo ama ben her zamanki gibi beklediğim için anlayamıyorum ama göbek deliğimin cevresi acıyor korkuyorum kızlar ne yapsam bilemedim
yarın kontrol var gidecem ama ne yapsam bana akıl verin içim içimi yiyo
canım sen yorulduğun için az hareket ediyordur korkma lütfen, ben kaç gündür hastayım mesele güçsüz tekmeliyor benimkide
Sagolun kızlar teşekkürnederim şükürler olsun Eren im hareketlenmeye başladı. Cutem kadın yarım gün gelecek halılar yıkamadan geldi cam kapı yerler falan olacak. Bende balkonlara girip işler eksik kalmasın dedim ama sonra gördümKadin gelecekse sen neden kendini yoruyrsun yavrum. Dinlensene.
Bebegin iyidir korkma..sen yorgunsun diyedir. Gobek.deliginin etrafinin acimasi da normal. Muhtemelen doguma hazirlik kasilmalarin basladi.
Arada tahammulsuzluk olur cnm. Muhtemelen uyuyamiyrsun rahatca. O da sen de sinir ve tahammulsuzluk yapiyr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?