Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim evlatlık işi için bence daha sen de eşin de hazır değilsiniz. Bence bir süre dinlenin, bu konudan uzaklaşın. Zaten evlatlık alabilmek için, o sorumluğu sahiplenebilmek, o kuzuyu benimseyebilmek için kesin kararlı olmak ve bunu yürekten istemek lazım. Şu an bence daha erken. Bence şuan birbirinize zaman ayırın, sanki yeni evliymiş gibi cicim aylarıymış gibi aşk dolu geçirin, birbirinize destek olun. Herşeyden önce konuşun. Konuşmadan hiç bir şeye çare bulunmaz.
Zaten zamanla Rabbim size doğru yolu gösterecektir...

evet canım haklısın..şuan sudan cıkmış balık gibiyiz..verecegımız kararlar suan saglıklı olmaz cunku duygusal yıprandık..evet sonucta o sorumluluga gırmek kolay deıl...kendımızı toparlayalım morelımız yüksek olsun dıye ugrasıyorum..beraber zaman gecırmek için gezelım suraya buraya gıdelım konudan uzaklasalım dıye cabalıyorum .çünkü ben yıprandım eşim daha cok yıprandı..onunda yüreginin soguması gerekıyor.inş canım inş herseyin hayırlısı

Allah yardımcınız olsun canım, ne zaman bunalsan gelip anlat tamam mı? sakın bir daha öyle canınızı sıkmayayım fln gibi düşünme

inş seninde güzel haberleriniz alıcaz canım.
kafaya takmamak mümkün değil.çocuk yokmu diyenlere yok diyince bakışlarını görmemek için gözlerimi kaçırmak çok zor.
sen umudunu hiç kaybetme.eşinle o konuları hiç konuşma.biz konuşmayı bıraktık.
hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun canım.

Cnm. Her zaman gel yaz. Kendi kendini yiyip bitirme.

Cok zor bir durum. Ama her zorlugun bir ödulu vardir. Icini ferah tutmaya calis cnm. Evlat edinmeyi bir kenara birakin simdilik derim..bir kez sagliksiz karar verirseniz size de o yavruya da yazik olur. Dinlenin cnm. Birakin cocuk konusunu. Gerekirse aile terapistine gidin esinle. Once kendinizi ve ruhunuzu toplayin. Birbirinizi sevin.

evet canım..insanın bu guzel duygulardan uzak kalması yaşayamaması cok zor..rabbım herkesın yüzünü güldürsüz...bizleri kımsesız bırakmasın inş.

cok saolun canım,evet haklısın canım saglıksız karar verıp dahada cıkmaza gırmek ıstemem.tesekkür ederim canım.dedıgın gıbı önce bı toparlanalım..inş herseyın hayırlısı olur.

cok saolun canım,evet haklısın canım saglıksız karar verıp dahada cıkmaza gırmek ıstemem.tesekkür ederim canım.dedıgın gıbı önce bı toparlanalım..inş herseyın hayırlısı olur.
Çikolatacipsimm canımmm Rabbim tahammül edemeyeceğiniz imtihanı vermesin bunda da bir hayır vardır kuzum söylemesi kolay diyeceksin belki ama haklısında hiç kolay değil inşaallah bu büyük imtihanın sonunda hiiçç ummadığınız mükafatlar elde edersiniz her zaman gel yaz canımm lütfen derdimi yazmak istemiyorum falan deme biz bir aileyiz unutma olur mu Rabbim gönlünüzün aşkını hiiçç söndürmesin :)

Rabbim yuzunuzu guldursun cnm..
zordur cok zordur biliyorum ama Rabbimin mucizesi de coktur cnm..
sabrin gucun bol olsun insallah..Dualarimdasin artik...
evlatlik mevzusu bu duygularla karar vermeyin derim..bekleyin bi sure bence..

kızlar ya şimdi tvde ibrahim saraçoğlunu izliyorumda soğan kürünü denicem bu ay.
problemi olmayanlarda soğan kürü yapabilir dimi?
yada kendisiyle iletişime geçsem mi?
canım kullan hiçbir zararı yok tam tersi bilmediğimiz iltihapları söküyor
geçmiş olsun
Eflal cok yiprandinguzelim. Giden senden gidiyor.birak su yolunu bulsun.ins kurtulursun o evden ama simdilik orda yasamak zotundasin lutfen guclu olmaya calis arkadasim.
Missy az kalmis demek ki..saglikla gelsin minnosumuz.kilosu da harika
çok haklısın canım an itibariyle takmıyorum
Kuzuj iyi sayilirim.dora sag mememi tuttu bu acidan mutluyum.sariligi devam ediyor ve gaz derdimiz basladi.ins gecer. Sen nasilsih tatlimmmm
canım çook sevindim gözünaydın inşaallah sarılığıda hemen geçer
canım benim çok sağol güzel duyguların için evet kendimi suçlamıycam evet artık gerçekten takmıycam yeter diyorum kendime ne oluyorum ergenler gibi değil mi ama, iyi bir anneysem bunun hakkını vermem lazım ne kendimi ne yavrularımı üzmüycem artık sudan sebepler için

pisikiyatriste gideyim o zaman canım sağol bu sefer kesin
canım hemen atıyorum mikrodagayı kv ye vereyim gitsin çok sağol bilgi için
oyyy canım nasıl sevindim o kadar iyi anlıyorum ki seni büyük mutluluk bu, sen zeki hatunsun gelirsin bunun üstesinden
ay canım kötü olmuş haklısın ama olmuş artık size bir şey olmasın bu stresle girme doğuma her şey güzel olacak inşaallah
Selam kizlar nasilsiniz bayadir girmiyordum bugun minigimin kalp atisini gordum haftasyla uyumlu saglikli bir bebismis maşallah
gözün aydın canım
haklısın canım sağool üzmüycem artık
canım ben anlayamadım hangi gün çatladığını
canım bu sancılar sık olur artık
oyyy canım kıyamam ne zor gerçekten hamileyken çok daha zor Rabbim şifar versin doğumdan sonra bolca yersin inşaallah
maşaallah kızına
Nukram. Normal seyler cnm yasadiklarin.

Deryaw kuzum. Zor istedigini yiyememek. Iyi bilirim.

;(( ben de devam kasinmaya. Ayaklarimin yan topuklari sisti bu kez de. Allah sonumu hayir ede.
ah canım bir iyileşsen inşaallah bir çaresi bulunur

canım benim çok üzüldüm ama niye uzaklaşasın rahatsız edesin aşkolsun ben ne saçma şeyler yazıyorum dert diye, lütfen her istediğind eyaz canım ne zaman istersen dert paylaştıkça azalıyor gerçekten,Rabbimden umut kesilmez kuzum her zaman için umut var yeter ki Rabbim ol desin derdi veren o elbette bir yerde o derdinde çaresi bulunur, bundan yıllar önce kanserin bir çok türüne çare yoktu şimdi çoğuna derman bulundu, sizinkinede bulunur inanıyorum, sen eşine sıkı sık sarıl ben ne olursa olsun seninleyim de benim için sensin de her halinle belli et bunu, evlat sahibi olmak marifet değil ki onu yetiştirebilmek marifet huzurlu bir yuva vermek marifet, önce siz iyi olun yaranızı sarın ben inanıyorum her derdin çaresi var.

evlat edinmeye gelince bencede şimdi erken ama benim ablam edindi canım şimdi 4,5 yaşında dünya tatlısı bir kızımız var inan öz yeğenlerimden ayırmıyorum, hazır olunca anlarsın zaten.

Kızlar dün akşam oğlumun odası kuruldu sabah erkenden kv geldi sağolsun o sildi ben yerleştirdim, yatak odamın şeklini değişti evimi temizledi akşama kadar o iş yaptı bende ufak ufak yardım ettim sağolsun, oğlum bayıldı odasına öğlen mışıl mışıl uyudu, foto ekliycem sonra inşaallah

Ben daha iyiyim kv ye döktüm içimi rahatladım daha açmıycam bu konuyu eşime hiç söylemiycem, hepinizi çok güzel destek oldunuz akıl verdiniz çok sağolun iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri,bundan sonra gerçekten kimse için ne kendimi ne yavrularımı üzmüycem değmez kimse için

seviyorum sizi

kızlar gün içinde ara ara girip okudum
eflamin canım çok şükür daha iyisin sana yazacaktım ama son mesajına çok mutlu oldum
cutem kuzum sen hiç üzülme bilerek isteyerek yapmadım Rabbim şifacın olsun o dertten kurtul
nesdem maşallah dora ya devamı gelecek inşallaahhh
missy canım hadi az kaldı hayırlı olsun kuzunun Ömer ali ninde kilosu gayet güzel maşallah
nukram az kaldı kuzum hepimizin sağlıkla kucaklayalım bu aada göbüş inmiş
duha maşallahh canım hissetmişsin daha hareketli olduğu günler gelecek inşallah
deryam inşallah düşer şekerin kuzum dikkat ediyorsun Rabbim şifa versin
hifa kuzum iç istersen belki Rabbim onu size şifa kılacak
cholatam kuzum benim Rabbim yar ve yardımcın olsun eşine destek ol kuzum dua et bizimde dualarımızdasın Rabbim yeter ki ol desin bak sende ne güzel HZ. Zekeriya nın duasını yazmışsın Rabbim sizede ol desin kuzum
azerim küçük erkeği öp yerimize
pınar rose ayşegül aklıma gelmeyen varsa affetsin sizler nasılsınız
bide kızlar kendi adıma diyorum sakın kafanızı şişiriyoruz sizin mutluluğunuzda üzüntümüzü yazmak istemiyoruz demeyin biz burda ailemizden yakınız

bu arada ben yine rahat durmadım yarın eve temizliğe kadın gelecek diye bende balkonlarımı ve wc yi yıkadım kadın onlarla uğraşmadan temizliği bitirsin diye ama sonra oğlumun hareket etmediğini fark ettim 15,30 dan beri takip ediyorum bişeyler yedim hemen dinledim ama çok az hareket etti toplasan 5-6 kere suanda göbek deliğimin orda kasılma var sanki ama oğlumun hareketini anlamıyorum çok üzülüyorum belkide azcık oynuyo ama ben her zamanki gibi beklediğim için anlayamıyorum ama göbek deliğimin cevresi acıyor korkuyorum kızlar ne yapsam bilemedim
yarın kontrol var gidecem ama ne yapsam bana akıl verin içim içimi yiyo

canım sen yorulduğun için az hareket ediyordur korkma lütfen, ben kaç gündür hastayım mesele güçsüz tekmeliyor benimkide

Bide kixlar dunden beri cok gerginim kim ne yalarsa bana batiylr annem esim arkadas kardes hemen sinir oluyorum,ne oluyor boyle kimseyi gormek istemiyorum

Kadin gelecekse sen neden kendini yoruyrsun yavrum. Dinlensene.
Bebegin iyidir korkma..sen yorgunsun diyedir. Gobek.deliginin etrafinin acimasi da normal. Muhtemelen doguma hazirlik kasilmalarin basladi.
Arada tahammulsuzluk olur cnm. Muhtemelen uyuyamiyrsun rahatca. O da sen de sinir ve tahammulsuzluk yapiyr.

[QUOTE="cuteheart, post: 36938877, member: 43808bugün gessyyyy. Annem gelemedin kuaforden
Naptim sen ya

Omer ali ye hazirliklar son gaz devam.[/QUOTE]
Ahh gidemedimki cutem evi ilaclafikya dun
gece bugun geldikki hala yasayanlar var delirdim delirdim katdesimle bi basimiza elimize ne gectiyse dezenfekte etmeye calistik bugun soludugum kimyasalin hadfi hesabi yokne yapayim yapan yokki
Kuafore yarin gidicem ins bise cikmazsa

canım sen yorulduğun için az hareket ediyordur korkma lütfen, ben kaç gündür hastayım mesele güçsüz tekmeliyor benimkide

Sagolun kızlar teşekkürnederim şükürler olsun Eren im hareketlenmeye başladı. Cutem kadın yarım gün gelecek halılar yıkamadan geldi cam kapı yerler falan olacak. Bende balkonlara girip işler eksik kalmasın dedim ama sonra gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…