Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar nasılsınız?
okul başladı ve ben çok bitkinim hiçbir şeye yetişemiyorum.
kan değerlerim düşük çıktı, şeker testim normal şükür.
idrarda da şüpheli kişilikler saptadı dr :) yabancı arkadaşlar gelmiş:) idrar kültürü istedi o da üç gün sonra çıkacakmış.
şimdilik tek dozluk bir ilaç verdi, riske atmayalım durumu erken doğuma neden olabiliyor dedi.
durumlar böyle, sizlere yetişemiyorum neler oldu kim bilir...

bende iltihap çoook.sinüzitim var benim.belki iyi gelir.
yarın sabah başlıyorum inşaallah

haklısın canım.bilemeyiz neyin vesile olucağını.
herşeyi deniyoruz sırasıyla :)

çikolatam canım allahim kaldiramiycamiz yükü yuklemezmis herkesin bi imtihani var sizinki de böyleymis.canim esine destek ol cok onemli erkekler cok daha hassaslar böyle şeylerde.allahtan ümit kesilmez rabbim ol derse hicbirsey engel degildir.ve her zaman istedigini derdini yazabilirsin icine atma canim.kuzum dualarimdasin rabbim sana da anne olmayi esine de baba olmayi nasip etsin inşallah amin...

Cnm Allah bu sıkıntılatinin karsiligini kat kat versin ins herkeste farklı bi dert vardirya sizinde imtihaniniz buymus
demekki Allahtan ümit kesilmez elbet esinde
bunalmistir cok şükür hala birbirinize sahipsiniz kafanizi biraz daha toparladigizda evlatlık isine bakarsiniz şimdilik konuyu askiya almaniz iyi gelir sizede
Ameliyata girerken dua edeceğim cnm sanada Allahim Ol dese olur derdin büyük ya ecrinde büyükolacak ins

Bide kixlar dunden beri cok gerginim kim ne yalarsa bana batiylr annem esim arkadas kardes hemen sinir oluyorum,ne oluyor boyle kimseyi gormek istemiyorum
canım doğum stresinden çok normal böyle olman
canım ya çok çok kolay gelsin kötü oldu ama vardır bir hayır de misssim severim seni:)
geçmiş olsun canım kolay gelsin
[/QUOTE]

başla canım şifa olsun inşaallah

CHOCOLATe canim ins evlatlik olayina gerek kalmadsan rabbim gonlundekini verir.hic umudunu kesme burda nelere sahit olduk biz.dualarimdasin guzelim.allah yardimciniz olsun.

YUSRA canim 37haftalik gebe is yapamaz.yapma sen de ne olur.kendimi o haftalarda hatirliyirum da camasir toplamak yemek yapmak bile olumdu. Yavrunun hareketleri de azalir cunku cok buyudu yeri yok.ben bazen hissetmezdim ama elimi koyunca hissederdim.her zaman hareketli olan dorq son haftalarda sikistigi icin hareketi daha azdi. Seninki de hem bu yuzden hem yorgunluktan.

MİSSY canim yazdigim ilaclari gordun muu

EFLOS hayirli olsun odaniz saglikla uyusun minigih.kv de iyi olmus icini dokmen.

DGRPNR canim gecmis olsun.idrar yolu enf derttir.bol su ic.

sağol canım , nasılsınız anne kız?

oyyy canım kıyamam ne zor gerçekten hamileyken çok daha zor Rabbim şifar versin doğumdan sonra bolca yersin inşaallah

.
sağol canım, inşallah doğumdan sonra düşer de yerim. Bazen gebelik şekeri kalıcı olabiliormuş, o yüzden lohusalıktan sonra yine yükleme yapılacak

güle güle yatsın yakışıklım
Kv iyi maşallah, Allah aranızı bozmasın canım. Sen de iyi ki varsınBen de seni çok seviyorum efloşum
Eşin babasıyla konuşmuş mu konuyu bu arada?
Hee biz de oğlumun odasını aldık, bayramdan sonra gelecek nasipse. Ben de albüme eklerim fotoyu bi ara.

amin inşallah yusram
Sen de niye yordun kendini bu kadar, bka oğluş da yorulmuş. Ben de ne zaman balkon yıkasam bel ağrısından ölüyorum yaa

canım geçmiş olsun, yabancı arkadaşlarına en yakın zamanda güle güle dersin inşallah

hifam canım soğan kürü benim mideme çok dokunmuştu, eğer mide problemin varsa tok karnına içmeye çalış sen

Herkese günaydınlar canlarım...
Ya ben azabı da çok merak ediyorum profilini bulmaya çalıştım dün, bulamadım, hani giriyor mu kk diye bakayım dedim. Şimdi yine arıyorum bakalım. Gören duyan haberi olan var mı?

inşaallah kalıcı olmaz canım

sağol amin, eşim konuşmadı daha, sormuycamda ama tavrım belli talepte bulunamaz bana babasıyla ilgili

ayy merakla bekliyorum odanızı güle güle kullanın canım

uğramıyor hiç canım

Sağol canım
Baktım da azap ağustos ayında yazmış en son chocolate'ın topiğine. Aşılama yaptırmış ama umutsuz konuşmuş, bir daha da yazmamış. Acaba noldu aşılamanın sonucu

Sağol canım
Baktım da azap ağustos ayında yazmış en son chocolate'ın topiğine. Aşılama yaptırmış ama umutsuz konuşmuş, bir daha da yazmamış. Acaba noldu aşılamanın sonucu
tühh tutmamışmı yazmadı ki buraya iyidir inşaallah

canım doğum stresinden çok normal böyle olman

canım ya çok çok kolay gelsin kötü oldu ama vardır bir hayır de misssim severim seni:)

geçmiş olsun canım kolay gelsin
başla canım şifa olsun inşaallah[/QUOTE]
sağ ol canım benim:)
sağ ol canım benim. su içmeye özen gösteriyorum ama sıcaklar artık gitti sayılır ve ben çok zorlanıyorum su içmekte.
bir de tek dozluk ilaç vermişti doktor akşam onu içtim ama içim hiç rahat değil kuzucuğa bir şey olmaz inşallah.
sağ ol canım, inşallah uğurlarım onları :)
günaydın canım, ben de görmedim, gerçi pek açamıyorum pc yi uzun zamandır

Günaydın canlar yüzümde kocaman bi uçuk çıktı
cereyanda kaldim galiba.ucuk merhemleri kullansam birsey olur mu ki?.

deryam canım ben ins gebelikten sonra şekerin de son bulur. her yediğimde aklina geliyorsun kuzum allahim deryaya da yedir ins diyorum. saglik olsun da bu günler de geçer.

odaniz da harika cok orjinal duruyor beyaz zaten vazgeçilmezim ferah ferah.
gule gule kullansın oglusun saglikla huzurla.

dgrpnr gecmis olsun canim yoğun tempo başladı biz de haftaya başlıyoruz ne yapcam bilmiyorum valla. hamiş hamis calismak nasıl oluyormuş gorcem:)

eflalim canim hayırlı olsun emirin ve eymenin odasi gule gule kullansınlar saglikla huzurla.

kızlar günaydın nasılsınız işler çok yoğun pc de sayfa açık ama bakmaya fırsatım bile olmuyor... kurs kayıtları başladı gelen giden bitmio onları girmekten hiç birşeye yetişemiyorummm
cutem - saol canım rabbim şifa versin sana
nesdem - çok sevindim canım bak sonunda kaptı memeyi dora cık :)
boran - maşallah prensesine
missy - yüsra - kolay gelsin canım sizlere nukra - kızlar siz artık kendinizi yormayın lütfen
eflal - canım odanız hayırlı olsun güle güle kullansın paşalar inş... kv.ye de maşallah canım :)
deryaw - kuzum kıyamam ya hamileyken yediklerine dikkat etmek çok daha zor oluyor gerçekten ( inş normale döner canım
duha -ilk hareketlerini hissettiğin an çok özel çok duygusal canım :)
ChocolateChips - canım benim burda tüm arkadaşlar olarak hepimiz birbirimize destek oluyoruz sakın öyle düşünme anlat yaz ki rahatla canım ama umudunu hiç bir zaman yitirme Allah çok büyük...
dgrpnr - canım geçmiş olsun Allah korusun inş ilaçla atmışsındır... walla bu enfk. başa bela benim ilaçta kullansam bol su da içsem sirkeli sularlada silsem aynı geçmiyor yrn 2. doz aşı ya gidicem ozaman tekrar idrar testi vericem...
hifanur - hifacım soğan kürünü dene bi zararı olduğunu duymadım şimdiye kadar

bu arada benimde mide kaynamalarım başladı 2-3 gündür yediğim herşery sanki boğazımda düğümlenmiş gibi duruyor şurup kullanıyorum...

unuttuğum olabilir kızlar kusura bakmayın bu kafayla anca bu kadar hatırlayabildim öpüyorum sizleri :)

canım geçmiş olsun ilaç kullanma doktora sor mıtlaka

sağol canım amin daha iyisi senin oğlunun olsun

sağol canım amin, daha iyisi sizin olsun

ben soğuk süt içiyorum yudum yudum canım midem yanınca iyi geliyor

Kızlar şok şok diyorum!! Kp geldi az önce kapıya açsam mı açmasam mı dedim az oyalandım zoraki açtım, özür diledi yavrum siz benim canımsınız biz baba kızız kp gelin değiliz dedi, emirin ağlamasına dayanamadım dedi, ben cevap vermedim hiç sarıldı falan, emirin odasına baktı, ben hiç konuşmadım, giderken yine sarıldı barıştık mı kızım dedi ben sadece hıııı dedim, durum böyle kızlar bu saatten sonra asla eskisi gibi olmaz benim içimdeki güzel duyguları öldürdü o çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…