canım kullan hiçbir zararı yok tam tersi bilmediğimiz iltihapları söküyor
geçmiş olsun
çok haklısın canım an itibariyle takmıyorum
canım çook sevindim gözünaydın inşaallah sarılığıda hemen geçer
canım benim çok sağol güzel duyguların için evet kendimi suçlamıycam evet artık gerçekten takmıycam yeter diyorum kendime ne oluyorum ergenler gibi değil mi ama, iyi bir anneysem bunun hakkını vermem lazım ne kendimi ne yavrularımı üzmüycem artık sudan sebepler için
pisikiyatriste gideyim o zaman canım sağol bu sefer kesin
canım hemen atıyorum mikrodagayı kv ye vereyim gitsin çok sağol bilgi için
oyyy canım nasıl sevindim o kadar iyi anlıyorum ki seni büyük mutluluk bu, sen zeki hatunsun gelirsin bunun üstesinden
ay canım kötü olmuş haklısın ama olmuş artık size bir şey olmasın bu stresle girme doğuma her şey güzel olacak inşaallah
gözün aydın canım
haklısın canım sağool üzmüycem artık
canım ben anlayamadım hangi gün çatladığını
canım bu sancılar sık olur artık
oyyy canım kıyamam ne zor gerçekten hamileyken çok daha zor Rabbim şifar versin doğumdan sonra bolca yersin inşaallah
maşaallah kızına
ah canım bir iyileşsen inşaallah bir çaresi bulunur
canım benim çok üzüldüm ama niye uzaklaşasın rahatsız edesin aşkolsun ben ne saçma şeyler yazıyorum dert diye, lütfen her istediğind eyaz canım ne zaman istersen dert paylaştıkça azalıyor gerçekten,Rabbimden umut kesilmez kuzum her zaman için umut var yeter ki Rabbim ol desin derdi veren o elbette bir yerde o derdinde çaresi bulunur, bundan yıllar önce kanserin bir çok türüne çare yoktu şimdi çoğuna derman bulundu, sizinkinede bulunur inanıyorum, sen eşine sıkı sık sarıl ben ne olursa olsun seninleyim de benim için sensin de her halinle belli et bunu, evlat sahibi olmak marifet değil ki onu yetiştirebilmek marifet huzurlu bir yuva vermek marifet, önce siz iyi olun yaranızı sarın ben inanıyorum her derdin çaresi var.
evlat edinmeye gelince bencede şimdi erken ama benim ablam edindi canım şimdi 4,5 yaşında dünya tatlısı bir kızımız var inan öz yeğenlerimden ayırmıyorum, hazır olunca anlarsın zaten.
kızlar gün içinde ara ara girip okudum
eflamin canım çok şükür daha iyisin sana yazacaktım ama son mesajına çok mutlu oldum
cutem kuzum sen hiç üzülme bilerek isteyerek yapmadım Rabbim şifacın olsun o dertten kurtul
nesdem maşallah dora ya devamı gelecek inşallaahhh
missy canım hadi az kaldı hayırlı olsun kuzunun Ömer ali ninde kilosu gayet güzel maşallah
nukram az kaldı kuzum hepimizin sağlıkla kucaklayalım bu aada göbüş inmiş
duha maşallahh canım hissetmişsin daha hareketli olduğu günler gelecek inşallah
deryam inşallah düşer şekerin kuzum dikkat ediyorsun Rabbim şifa versin
hifa kuzum iç istersen belki Rabbim onu size şifa kılacak
cholatam kuzum benim Rabbim yar ve yardımcın olsun eşine destek ol kuzum dua et bizimde dualarımızdasın Rabbim yeter ki ol desin bak sende ne güzel HZ. Zekeriya nın duasını yazmışsın Rabbim sizede ol desin kuzum
azerim küçük erkeği öp yerimize
pınar rose ayşegül aklıma gelmeyen varsa affetsin sizler nasılsınız
bide kızlar kendi adıma diyorum sakın kafanızı şişiriyoruz sizin mutluluğunuzda üzüntümüzü yazmak istemiyoruz demeyin biz burda ailemizden yakınız
herkese merhaba nasılsınız canlar :) şimdiye kadar sizleri takipteyım ama gelıp bişeyler yazamadım...cute ve derya nın cesaretlendırmesıyle yazıyorum..
öncelikle dogum yapan nesdem azerıkız ismini yazmadıgım arkadaslarıma saglıklı evlatlarını büyütmelerini diliyorum..hamiş olan arkadaslarımada saglıklı dogumlar nasıp etsın allahım..cutecim sende bebegını saglıkla huzurla büyüt inş canım...
gelelim bana ne zamandır yazmıyorum.çünkü derdımle güzel zamanınızı bozmak ıstemedım bu zamana kadar sonucta hamıslerın ve yenı annelerın morelını bozmaya hakkım yo dıye düşündüm...eşim azosperm teshısı kondu ve ankarada ürologa muayene oldu orda doktor genetık testı yaptırdı ve eşimin genetık testınde sperm üretecek yerler doguştan silik cıktı...bıkac doktora maıl attım...doktora gııttı eşim hepsınden aynı cevap... şuan tıpta çare yok evlatlık alın cevabını aldık..detaylı sperm testı verdık,sperm cıkmadı,tedavı vermıyolar cunku sperm üretecek yerles silinmiş dogustan...kk da azosperm sayfasında celalettın hocayı önerdıler ona gıttık yine aynı cevabı aldık..ne mıkro tese ne de tedavı hıcbısey öneren yok..evlatlık alın dıyolar..baska bısey dıyen yok..sorun genetıkte olunca tedavıde yok..anlayacagınız..içim bıldıgınız yanıyo yanı..çaresiz kalmak ne zormuş.napayım bunları yaşayacakmısız ama coooookkkk zorrrrr beeeee kardeşler.
allahım sizi evlatlarınıza evlatlarınızıda sıze bagıslasın,allahım kımsenın basına vermesın,napıcam nasıl kabullenıcem hıc bılmıyorum.
kusura bakmayın uzattım..sizlerı takıpteyıp mutlulugunuzu üzüntünüzü okuyorum ..sizleri unutmadım benıde unutmayın olur mu
çikolatam canım allahim kaldiramiycamiz yükü yuklemezmis herkesin bi imtihani var sizinki de böyleymis.canim esine destek ol cok onemli erkekler cok daha hassaslar böyle şeylerde.allahtan ümit kesilmez rabbim ol derse hicbirsey engel degildir.ve her zaman istedigini derdini yazabilirsin icine atma canim.kuzum dualarimdasin rabbim sana da anne olmayi esine de baba olmayi nasip etsin inşallah amin...cok saolun hepiniz cok iyisiniz.
evet hep içine atıyo benımle bıle paylasmıyo duygularını..ona destek olamadıkca ben kendıme kızıyorum..
evet eşim olmazsa hıcbıseyın anlamı olmaz canım..ama dıyorum allahım bızıde mahrum bırakma bu güzel evlat sevgısınden dıyorum ama hıcbır kımse ne bı tedavı nebır yöntem öneren olmadı dırek evlat alın dedıler...bende evlatlık konusunda ne yapıcagımı ne düşünecegımı bılmıyorum..ıyı mı olur kötü mü olur evlatlık almak.cevre,aileler hersey nasıl kalkarız altından.bidefa alacagımız kuzuyu sahıplenebılır mıyız,ailesi olabılır mıyız cook zorr karar vermek canım ya..
şimdi zaten kapattık bu konuyu eşim cok bunaldı doktorlara gıtmekten olumsuz sonuc almaktan..bilmiyorum ne yapıcaz ınan kı
Cnm Allah bu sıkıntılatinin karsiligini kat kat versin ins herkeste farklı bi dert vardirya sizinde imtihaniniz buymussaolun hepiniz cok iyisiniz.
evet hep içine atıyo benımle bıle paylasmıyo duygularını..ona destek olamadıkca ben kendıme kızıyorum..
evet eşim olmazsa hıcbıseyın anlamı olmaz canım..ama dıyorum allahım bızıde mahrum bırakma bu güzel evlat sevgısınden dıyorum ama hıcbır kımse ne bı tedavı nebır yöntem öneren olmadı dırek evlat alın dedıler...bende evlatlık konusunda ne yapıcagımı ne düşünecegımı bılmıyorum..ıyı mı olur kötü mü olur evlatlık almak.cevre,aileler hersey nasıl kalkarız altından.bidefa alacagımız kuzuyu sahıplenebılır mıyız,ailesi olabılır mıyız cook zorr karar vermek canım ya..
şimdi zaten kapattık bu konuyu eşim cok bunaldı doktorlara gıtmekten olumsuz sonuc almaktan..bilmiyorum ne yapıcaz ınan kı
canım doğum stresinden çok normal böyle olmanBide kixlar dunden beri cok gerginim kim ne yalarsa bana batiylr annem esim arkadas kardes hemen sinir oluyorum,ne oluyor boyle kimseyi gormek istemiyorum
canım ya çok çok kolay gelsin kötü oldu ama vardır bir hayır de misssim severim seni:)Ahh gidemedimki cutem evi ilaclafikya dun
gece bugun geldikki hala yasayanlar var delirdim delirdim katdesimle bi basimiza elimize ne gectiyse dezenfekte etmeye calistik bugun soludugum kimyasalin hadfi hesabi yokne yapayim yapan yokki
Kuafore yarin gidicem ins bise cikmazsa
geçmiş olsun canım kolay gelsinselam kızlar nasılsınız?
okul başladı ve ben çok bitkinimhiçbir şeye yetişemiyorum.
kan değerlerim düşük çıktı, şeker testim normal şükür.
idrarda da şüpheli kişilikler saptadı dr :) yabancı arkadaşlar gelmiş:) idrar kültürü istedi o da üç gün sonra çıkacakmış.
şimdilik tek dozluk bir ilaç verdi, riske atmayalım durumu erken doğuma neden olabiliyor dedi.
durumlar böyle, sizlere yetişemiyorumneler oldu kim bilir...
[/QUOTE]bende iltihap çoook.sinüzitim var benim.belki iyi gelir.
yarın sabah başlıyorum inşaallah
sağol canım , nasılsınız anne kız?CHOCOLATe canim ins evlatlik olayina gerek kalmadsan rabbim gonlundekini verir.hic umudunu kesme burda nelere sahit olduk biz.dualarimdasin guzelim.allah yardimciniz olsun.
YUSRA canim 37haftalik gebe is yapamaz.yapma sen de ne olur.kendimi o haftalarda hatirliyirum da camasir toplamak yemek yapmak bile olumdu. Yavrunun hareketleri de azalir cunku cok buyudu yeri yok.ben bazen hissetmezdim ama elimi koyunca hissederdim.her zaman hareketli olan dorq son haftalarda sikistigi icin hareketi daha azdi. Seninki de hem bu yuzden hem yorgunluktan.
MİSSY canim yazdigim ilaclari gordun muu
EFLOS hayirli olsun odaniz saglikla uyusun minigih.kv de iyi olmus icini dokmen.
DGRPNR canim gecmis olsun.idrar yolu enf derttir.bol su ic.
sağol canım, inşallah doğumdan sonra düşer de yerim. Bazen gebelik şekeri kalıcı olabiliormuş, o yüzden lohusalıktan sonra yine yükleme yapılacakoyyy canım kıyamam ne zor gerçekten hamileyken çok daha zor Rabbim şifar versin doğumdan sonra bolca yersin inşaallah
.
güle güle yatsın yakışıklımKızlar dün akşam oğlumun odası kuruldu sabah erkenden kv geldi sağolsun o sildi ben yerleştirdim, yatak odamın şeklini değişti evimi temizledi akşama kadar o iş yaptı bende ufak ufak yardım ettim sağolsun, oğlum bayıldı odasına öğlen mışıl mışıl uyudu, foto ekliycem sonra inşaallah
Ben daha iyiyim kv ye döktüm içimi rahatladım daha açmıycam bu konuyu eşime hiç söylemiycem, hepinizi çok güzel destek oldunuz akıl verdiniz çok sağolun iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri,bundan sonra gerçekten kimse için ne kendimi ne yavrularımı üzmüycem değmez kimse için
seviyorum sizi
amin inşallah yusramkızlar gün içinde ara ara girip okudum
eflamin canım çok şükür daha iyisin sana yazacaktım ama son mesajına çok mutlu oldum
cutem kuzum sen hiç üzülme bilerek isteyerek yapmadım Rabbim şifacın olsun o dertten kurtul
nesdem maşallah dora ya devamı gelecek inşallaahhh
missy canım hadi az kaldı hayırlı olsun kuzunun Ömer ali ninde kilosu gayet güzel maşallah
nukram az kaldı kuzum hepimizin sağlıkla kucaklayalım bu aada göbüş inmiş
duha maşallahh canım hissetmişsin daha hareketli olduğu günler gelecek inşallah
deryam inşallah düşer şekerin kuzum dikkat ediyorsun Rabbim şifa versin
hifa kuzum iç istersen belki Rabbim onu size şifa kılacak
cholatam kuzum benim Rabbim yar ve yardımcın olsun eşine destek ol kuzum dua et bizimde dualarımızdasın Rabbim yeter ki ol desin bak sende ne güzel HZ. Zekeriya nın duasını yazmışsın Rabbim sizede ol desin kuzum
azerim küçük erkeği öp yerimize
pınar rose ayşegül aklıma gelmeyen varsa affetsin sizler nasılsınız
bide kızlar kendi adıma diyorum sakın kafanızı şişiriyoruz sizin mutluluğunuzda üzüntümüzü yazmak istemiyoruz demeyin biz burda ailemizden yakınız
canım geçmiş olsun, yabancı arkadaşlarına en yakın zamanda güle güle dersin inşallahselam kızlar nasılsınız?
okul başladı ve ben çok bitkinimhiçbir şeye yetişemiyorum.
kan değerlerim düşük çıktı, şeker testim normal şükür.
idrarda da şüpheli kişilikler saptadı dr :) yabancı arkadaşlar gelmiş:) idrar kültürü istedi o da üç gün sonra çıkacakmış.
şimdilik tek dozluk bir ilaç verdi, riske atmayalım durumu erken doğuma neden olabiliyor dedi.
durumlar böyle, sizlere yetişemiyorumneler oldu kim bilir...
hifam canım soğan kürü benim mideme çok dokunmuştu, eğer mide problemin varsa tok karnına içmeye çalış senbende iltihap çoook.sinüzitim var benim.belki iyi gelir.
yarın sabah başlıyorum inşaallah
sağol canım, inşallah doğumdan sonra düşer de yerim. Bazen gebelik şekeri kalıcı olabiliormuş, o yüzden lohusalıktan sonra yine yükleme yapılacak
güle güle yatsın yakışıklım
Kv iyi maşallah, Allah aranızı bozmasın canım. Sen de iyi ki varsınBen de seni çok seviyorum efloşum
Eşin babasıyla konuşmuş mu konuyu bu arada?
Hee biz de oğlumun odasını aldık, bayramdan sonra gelecek nasipse. Ben de albüme eklerim fotoyu bi ara.
amin inşallah yusram
Sen de niye yordun kendini bu kadar, bka oğluş da yorulmuş. Ben de ne zaman balkon yıkasam bel ağrısından ölüyorum yaa
canım geçmiş olsun, yabancı arkadaşlarına en yakın zamanda güle güle dersin inşallah
hifam canım soğan kürü benim mideme çok dokunmuştu, eğer mide problemin varsa tok karnına içmeye çalış sen
Herkese günaydınlar canlarım...
Ya ben azabı da çok merak ediyorumprofilini bulmaya çalıştım dün, bulamadım, hani giriyor mu kk diye bakayım dedim. Şimdi yine arıyorum bakalım. Gören duyan haberi olan var mı?
Sağol canıminşaallah kalıcı olmaz canım
sağol amin, eşim konuşmadı daha, sormuycamda ama tavrım belli talepte bulunamaz bana babasıyla ilgili
ayy merakla bekliyorum odanızı güle güle kullanın canım
uğramıyor hiç canım
tühh tutmamışmı yazmadı ki buraya iyidir inşaallahSağol canım
Baktım da azap ağustos ayında yazmış en son chocolate'ın topiğine. Aşılama yaptırmış ama umutsuz konuşmuş, bir daha da yazmamış. Acaba noldu aşılamanın sonucu
inşallah yaa merak ediyorumtühh tutmamışmı yazmadı ki buraya iyidir inşaallah
başla canım şifa olsun inşaallah[/QUOTE]canım doğum stresinden çok normal böyle olman
canım ya çok çok kolay gelsin kötü oldu ama vardır bir hayır de misssim severim seni:)
geçmiş olsun canım kolay gelsin
sağ ol canım benim. su içmeye özen gösteriyorum ama sıcaklar artık gitti sayılır ve ben çok zorlanıyorum su içmekte.CHOCOLATe canim ins evlatlik olayina gerek kalmadsan rabbim gonlundekini verir.hic umudunu kesme burda nelere sahit olduk biz.dualarimdasin guzelim.allah yardimciniz olsun.
YUSRA canim 37haftalik gebe is yapamaz.yapma sen de ne olur.kendimi o haftalarda hatirliyirum da camasir toplamak yemek yapmak bile olumdu. Yavrunun hareketleri de azalir cunku cok buyudu yeri yok.ben bazen hissetmezdim ama elimi koyunca hissederdim.her zaman hareketli olan dorq son haftalarda sikistigi icin hareketi daha azdi. Seninki de hem bu yuzden hem yorgunluktan.
MİSSY canim yazdigim ilaclari gordun muu
EFLOS hayirli olsun odaniz saglikla uyusun minigih.kv de iyi olmus icini dokmen.
DGRPNR canim gecmis olsun.idrar yolu enf derttir.bol su ic.
sağ ol canım, inşallah uğurlarım onları :)sağol canım, inşallah doğumdan sonra düşer de yerim. Bazen gebelik şekeri kalıcı olabiliormuş, o yüzden lohusalıktan sonra yine yükleme yapılacak
güle güle yatsın yakışıklım
Kv iyi maşallah, Allah aranızı bozmasın canım. Sen de iyi ki varsınBen de seni çok seviyorum efloşum
Eşin babasıyla konuşmuş mu konuyu bu arada?
Hee biz de oğlumun odasını aldık, bayramdan sonra gelecek nasipse. Ben de albüme eklerim fotoyu bi ara.
amin inşallah yusram
Sen de niye yordun kendini bu kadar, bka oğluş da yorulmuş. Ben de ne zaman balkon yıkasam bel ağrısından ölüyorum yaa
canım geçmiş olsun, yabancı arkadaşlarına en yakın zamanda güle güle dersin inşallah
hifam canım soğan kürü benim mideme çok dokunmuştu, eğer mide problemin varsa tok karnına içmeye çalış sen
günaydın canım, ben de görmedim, gerçi pek açamıyorum pc yi uzun zamandırHerkese günaydınlar canlarım...
Ya ben azabı da çok merak ediyorumprofilini bulmaya çalıştım dün, bulamadım, hani giriyor mu kk diye bakayım dedim. Şimdi yine arıyorum bakalım. Gören duyan haberi olan var mı?
canım geçmiş olsun ilaç kullanma doktora sor mıtlakaGünaydın canlar yüzümde kocaman bi uçuk çıktı
cereyanda kaldim galiba.ucuk merhemleri kullansam birsey olur mu ki?.
deryam canım ben ins gebelikten sonra şekerin de son bulur. her yediğimde aklina geliyorsun kuzum allahim deryaya da yedir ins diyorum. saglik olsun da bu günler de geçer.
odaniz da harika cok orjinal duruyor beyaz zaten vazgeçilmezim ferah ferah.
gule gule kullansın oglusun saglikla huzurla.
dgrpnr gecmis olsun canim yoğun tempo başladı biz de haftaya başlıyoruz ne yapcam bilmiyorum valla. hamiş hamis calismak nasıl oluyormuş gorcem:)
eflalim canim hayırlı olsun emirin ve eymenin odasi gule gule kullansınlar saglikla huzurla.
kızlar günaydın nasılsınız işler çok yoğun pc de sayfa açık ama bakmaya fırsatım bile olmuyor... kurs kayıtları başladı gelen giden bitmio onları girmekten hiç birşeye yetişemiyorummm
cutem - saol canım rabbim şifa versin sana
nesdem - çok sevindim canım bak sonunda kaptı memeyi dora cık :)
boran - maşallah prensesine
missy - yüsra - kolay gelsin canım sizlere nukra - kızlar siz artık kendinizi yormayın lütfen
eflal - canım odanız hayırlı olsun güle güle kullansın paşalar inş... kv.ye de maşallah canım :)
deryaw - kuzum kıyamam ya hamileyken yediklerine dikkat etmek çok daha zor oluyor gerçekten( inş normale döner canım
duha -ilk hareketlerini hissettiğin an çok özel çok duygusal canım :)
ChocolateChips - canım benim burda tüm arkadaşlar olarak hepimiz birbirimize destek oluyoruz sakın öyle düşünme anlat yaz ki rahatla canım ama umudunu hiç bir zaman yitirme Allah çok büyük...
dgrpnr - canım geçmiş olsun Allah korusun inş ilaçla atmışsındır... walla bu enfk. başa bela benim ilaçta kullansam bol su da içsem sirkeli sularlada silsem aynı geçmiyor yrn 2. doz aşı ya gidicem ozaman tekrar idrar testi vericem...
hifanur - hifacım soğan kürünü dene bi zararı olduğunu duymadım şimdiye kadar
bu arada benimde mide kaynamalarım başladı 2-3 gündür yediğim herşery sanki boğazımda düğümlenmiş gibi duruyorşurup kullanıyorum...
unuttuğum olabilir kızlar kusura bakmayın bu kafayla anca bu kadar hatırlayabildim öpüyorum sizleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?