canım geçmiş olsun ilaç kullanma doktora sor mıtlaka
sağol canım amin daha iyisi senin oğlunun olsun
sağol canım amin, daha iyisi sizin olsun
ben soğuk süt içiyorum yudum yudum canım midem yanınca iyi geliyor
Kızlar şok şok diyorum!! Kp geldi az önce kapıya açsam mı açmasam mı dedim az oyalandım zoraki açtım, özür diledi yavrum siz benim canımsınız biz baba kızız kp gelin değiliz dedi, emirin ağlamasına dayanamadım dedi, ben cevap vermedim hiç sarıldı falan, emirin odasına baktı, ben hiç konuşmadım, giderken yine sarıldı barıştık mı kızım dedi ben sadece hıııı dedim, durum böyle kızlar bu saatten sonra asla eskisi gibi olmaz benim içimdeki güzel duyguları öldürdü o çünkü
canım benim geçmiş olsun inş yeni tedavin tamamen bitirir rahatsızlığını. ilaç almasan daha kötü olacaktın Rabbim şifa versin canımGecmisi okuyamadim.
Sabah kalktim kollarim.ellerim komple sismis. Aciyr yaniyr. Dr.a gittik. Kurdeşen olmusum. Igne yaptilar. Bir de yeni hap. Bebek 4 aylik diye icebilirmisim.ilac icmek zorundasin yoksa gecmez dedi. Emzirme bitsin o zaman ciddi tedaviye ihtiyacin var dedi. Simdi hapi 10 gun icip sonra ara ara alacagim.
Diyet listem vardi. Ona bir de balikla salca da eklendi. Cok uzgunum. Ne yiyip icecegim ben ;(
Annemdeyim.simdi. kvlerde buraya geliyr bana gecmis olsuna. Aksama da ve yarina da misafir var. Bebek goreceklermis. Musait olunca yazarim.
canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim şifa versin bir an önce, yemek konusunda haklısın canım salçasızda yemek olmaz ki zor bir durumGecmisi okuyamadim.
Sabah kalktim kollarim.ellerim komple sismis. Aciyr yaniyr. Dr.a gittik. Kurdeşen olmusum. Igne yaptilar. Bir de yeni hap. Bebek 4 aylik diye icebilirmisim.ilac icmek zorundasin yoksa gecmez dedi. Emzirme bitsin o zaman ciddi tedaviye ihtiyacin var dedi. Simdi hapi 10 gun icip sonra ara ara alacagim.
Diyet listem vardi. Ona bir de balikla salca da eklendi. Cok uzgunum. Ne yiyip icecegim ben ;(
Annemdeyim.simdi. kvlerde buraya geliyr bana gecmis olsuna. Aksama da ve yarina da misafir var. Bebek goreceklermis. Musait olunca yazarim.
amin canım inş.
aaaaaa kp aklı başına gelmiş kuzum bak büyüklük yapmış özür dilemiş senden.. tabiki sen eskisi gibi olamazsın ona karşı ama sende uzatma canım hatasını anlamış ..
oyyyyy nasıl dayandın canım ya yapamam kendime o işkenceyiKizlar acılar diyarindan geliyorum coooooook aci çektim ben
canım doğum stresinden çok normal böyle olman
canım ya çok çok kolay gelsin kötü oldu ama vardır bir hayır de misssim severim seni:)
geçmiş olsun canım kolay gelsin
sağol canım, inşallah doğumdan sonra düşer de yerim. Bazen gebelik şekeri kalıcı olabiliormuş, o yüzden lohusalıktan sonra yine yükleme yapılacak
güle güle yatsın yakışıklım
Kv iyi maşallah, Allah aranızı bozmasın canım. Sen de iyi ki varsınBen de seni çok seviyorum efloşum
Eşin babasıyla konuşmuş mu konuyu bu arada?
Hee biz de oğlumun odasını aldık, bayramdan sonra gelecek nasipse. Ben de albüme eklerim fotoyu bi ara.
amin inşallah yusram
Sen de niye yordun kendini bu kadar, bka oğluş da yorulmuş. Ben de ne zaman balkon yıkasam bel ağrısından ölüyorum yaa
canım geçmiş olsun, yabancı arkadaşlarına en yakın zamanda güle güle dersin inşallah
hifam canım soğan kürü benim mideme çok dokunmuştu, eğer mide problemin varsa tok karnına içmeye çalış sen
Çikolatacipsimm canımmm Rabbim tahammül edemeyeceğiniz imtihanı vermesin bunda da bir hayır vardır kuzum söylemesi kolay diyeceksin belki ama haklısında hiç kolay değil inşaallah bu büyük imtihanın sonunda hiiçç ummadığınız mükafatlar elde edersiniz her zaman gel yaz canımm lütfen derdimi yazmak istemiyorum falan deme biz bir aileyiz unutma olur mu Rabbim gönlünüzün aşkını hiiçç söndürmesin :)
Rabbim yuzunuzu guldursun cnm..
zordur cok zordur biliyorum ama Rabbimin mucizesi de coktur cnm..
sabrin gucun bol olsun insallah..Dualarimdasin artik...
evlatlik mevzusu bu duygularla karar vermeyin derim..bekleyin bi sure bence..
canım kullan hiçbir zararı yok tam tersi bilmediğimiz iltihapları söküyor
geçmiş olsun
çok haklısın canım an itibariyle takmıyorum
canım çook sevindim gözünaydın inşaallah sarılığıda hemen geçer
canım benim çok sağol güzel duyguların için evet kendimi suçlamıycam evet artık gerçekten takmıycam yeter diyorum kendime ne oluyorum ergenler gibi değil mi ama, iyi bir anneysem bunun hakkını vermem lazım ne kendimi ne yavrularımı üzmüycem artık sudan sebepler için
pisikiyatriste gideyim o zaman canım sağol bu sefer kesin
canım hemen atıyorum mikrodagayı kv ye vereyim gitsin çok sağol bilgi için
oyyy canım nasıl sevindim o kadar iyi anlıyorum ki seni büyük mutluluk bu, sen zeki hatunsun gelirsin bunun üstesinden
ay canım kötü olmuş haklısın ama olmuş artık size bir şey olmasın bu stresle girme doğuma her şey güzel olacak inşaallah
gözün aydın canım
haklısın canım sağool üzmüycem artık
canım ben anlayamadım hangi gün çatladığını
canım bu sancılar sık olur artık
oyyy canım kıyamam ne zor gerçekten hamileyken çok daha zor Rabbim şifar versin doğumdan sonra bolca yersin inşaallah
maşaallah kızına
ah canım bir iyileşsen inşaallah bir çaresi bulunur
canım benim çok üzüldüm ama niye uzaklaşasın rahatsız edesin aşkolsun ben ne saçma şeyler yazıyorum dert diye, lütfen her istediğind eyaz canım ne zaman istersen dert paylaştıkça azalıyor gerçekten,Rabbimden umut kesilmez kuzum her zaman için umut var yeter ki Rabbim ol desin derdi veren o elbette bir yerde o derdinde çaresi bulunur, bundan yıllar önce kanserin bir çok türüne çare yoktu şimdi çoğuna derman bulundu, sizinkinede bulunur inanıyorum, sen eşine sıkı sık sarıl ben ne olursa olsun seninleyim de benim için sensin de her halinle belli et bunu, evlat sahibi olmak marifet değil ki onu yetiştirebilmek marifet huzurlu bir yuva vermek marifet, önce siz iyi olun yaranızı sarın ben inanıyorum her derdin çaresi var.
evlat edinmeye gelince bencede şimdi erken ama benim ablam edindi canım şimdi 4,5 yaşında dünya tatlısı bir kızımız var inan öz yeğenlerimden ayırmıyorum, hazır olunca anlarsın zaten.
çikolatam canım allahim kaldiramiycamiz yükü yuklemezmis herkesin bi imtihani var sizinki de böyleymis.canim esine destek ol cok onemli erkekler cok daha hassaslar böyle şeylerde.allahtan ümit kesilmez rabbim ol derse hicbirsey engel degildir.ve her zaman istedigini derdini yazabilirsin icine atma canim.kuzum dualarimdasin rabbim sana da anne olmayi esine de baba olmayi nasip etsin inşallah amin...
Cnm Allah bu sıkıntılatinin karsiligini kat kat versin ins herkeste farklı bi dert vardirya sizinde imtihaniniz buymus
demekki Allahtan ümit kesilmez elbet esinde
bunalmistir cok şükür hala birbirinize sahipsiniz kafanizi biraz daha toparladigizda evlatlık isine bakarsiniz şimdilik konuyu askiya almaniz iyi gelir sizede
Ameliyata girerken dua edeceğim cnm sanada Allahim Ol dese olur derdin büyük ya ecrinde büyükolacak ins
CHOCOLATe canim ins evlatlik olayina gerek kalmadsan rabbim gonlundekini verir.hic umudunu kesme burda nelere sahit olduk biz.dualarimdasin guzelim.allah yardimciniz olsun.
YUSRA canim 37haftalik gebe is yapamaz.yapma sen de ne olur.kendimi o haftalarda hatirliyirum da camasir toplamak yemek yapmak bile olumdu. Yavrunun hareketleri de azalir cunku cok buyudu yeri yok.ben bazen hissetmezdim ama elimi koyunca hissederdim.her zaman hareketli olan dorq son haftalarda sikistigi icin hareketi daha azdi. Seninki de hem bu yuzden hem yorgunluktan.
MİSSY canim yazdigim ilaclari gordun muu
EFLOS hayirli olsun odaniz saglikla uyusun minigih.kv de iyi olmus icini dokmen.
DGRPNR canim gecmis olsun.idrar yolu enf derttir.bol su ic.
kızlar günaydın nasılsınız işler çok yoğun pc de sayfa açık ama bakmaya fırsatım bile olmuyor... kurs kayıtları başladı gelen giden bitmio onları girmekten hiç birşeye yetişemiyorummm
cutem - saol canım rabbim şifa versin sana
nesdem - çok sevindim canım bak sonunda kaptı memeyi dora cık :)
boran - maşallah prensesine
missy - yüsra - kolay gelsin canım sizlere nukra - kızlar siz artık kendinizi yormayın lütfen
eflal - canım odanız hayırlı olsun güle güle kullansın paşalar inş... kv.ye de maşallah canım :)
deryaw - kuzum kıyamam ya hamileyken yediklerine dikkat etmek çok daha zor oluyor gerçekten( inş normale döner canım
duha -ilk hareketlerini hissettiğin an çok özel çok duygusal canım :)
ChocolateChips - canım benim burda tüm arkadaşlar olarak hepimiz birbirimize destek oluyoruz sakın öyle düşünme anlat yaz ki rahatla canım ama umudunu hiç bir zaman yitirme Allah çok büyük...
dgrpnr - canım geçmiş olsun Allah korusun inş ilaçla atmışsındır... walla bu enfk. başa bela benim ilaçta kullansam bol su da içsem sirkeli sularlada silsem aynı geçmiyor yrn 2. doz aşı ya gidicem ozaman tekrar idrar testi vericem...
hifanur - hifacım soğan kürünü dene bi zararı olduğunu duymadım şimdiye kadar
bu arada benimde mide kaynamalarım başladı 2-3 gündür yediğim herşery sanki boğazımda düğümlenmiş gibi duruyorşurup kullanıyorum...
unuttuğum olabilir kızlar kusura bakmayın bu kafayla anca bu kadar hatırlayabildim öpüyorum sizleri :)
Canımm çok üzüldüm çok geçmiş olsun nazar mı değiyor nedir size yaaGecmisi okuyamadim.
Miss o acıyı sorma yaa ben hâlâ kendi kendime yapıyorum o acıyı ve her seferinde bidaha nasıl yapcam diyorum zor yaa... ama mecbur heran hazırlıklı olmam lazım...Kizlar acılar diyarindan geliyorum coooooook aci çektim ben
Gecmisi okuyamadim.
oyyyyy nasıl dayandın canım ya yapamam kendime o işkenceyi
Miss o acıyı sorma yaa ben hâlâ kendi kendime yapıyorum o acıyı ve her seferinde bidaha nasıl yapcam diyorum zor yaa... ama mecbur heran hazırlıklı olmam lazım...
Cutem coook gecmis olsun ya sendecutegeçmiş o post: 36947369 .!.:Gecmisi okuyamadim.turlu bi kalktim kollarim.ellerim komple sismis. Aciyr yaniyr. Dr.a gittik. Kurdeşen olmusum. Igne yaptilar. Bir de yeni hap. Bebek 4 aylik diye icebilirmisim.ilac icmek zorundasin yoksa gecmez dedi. Emzirme bitsin o zaman ciddi tedaviye ihtiyacin var dedi. Simdi hapi 10 gun icip sonra ara ara alacagim.
Canım banada çikolata domates yumurta baharatlı hep yasaktı losyon sabun hap şurup resmen deneme tahtası olmuştum artık acısından gece uyuyamıyordum oturup ağlıyordum bana yaşlı bir teyzemiz okumuştu 1hafta boyunca bunun duaları varmış ve hamdolsun kuruyup kendi kendine kaybolmuştu seni çok iyi anlıyorum Rabbim acil ve hayırlı şifa versin canım inşaallah şifana sebep olacak kişilerle karşılaşırsın bi etrafına sordursan mı belki bunun için okuyan biri bulabilirsinSagolun kuzular...
10 yil oncede ayni hastaligi cekmistim. Emzirirken diyet yapmakta iskence. Neredeyse hersey yasak. Ne yapalim. Buna da sukur. Ama migdem ilaclarla toparladi cok sukur.
alışırsın canım bende çok içtim zamanındaamin canım inşaallah.
ilk gün başarılı geçti.içine çay kaşığının ucuyla azıcık bal koydum.
bi kaç gün öyle içiyim de tiksinmeyim iyice.ama mutfak fena koktu.
kuzum iyi ol sen her zaman gel yaz destek oluruz, eşinle iyi olun şimdi gerisi sonraya,Rabbim neyler neylerse güzel eyleraaminnnn canım..bende dıyorum demekkı görecegımız var..inş sonunda mutlulukla sonuclanır sınavımız bızde evlat sahıbı olabılır..rabbım bızıde yalnız bırakmaz ıns..çok iyisiniz ..rabbıım sanada hayırlı dogumlar nasıp etsın allahım canım
amın canım ıns..allah razı olsun duanda yer verdıgın ıcın ıns duamız kabul olur ..bizde mahrum kalmayalım bu guzel duygulardan ıns..evet canım zaten hazır deılız evlat almak ıcın..önce bır kabullenelım hayırlısı artık..
olur mu canım senınde kendıne gore dertlerın oluyodur takıp edıyorum sızlerı .. inş allah kımseyı caresız bırakmasın cok zor eflalım yaaa.evlat alma konusunu hıc bılmıyorum naparız..zaten suan hıc bu konuları gundeme getırmıyoruz eşim cok bunaldı..bıraz sogusun için sonrası bakalım ne olur..sanada hayırlı dogumlar canım benım..
evet canım sınavımız bana cok agır gelıyoır ama rabbımdfen gelene lafım yok..hakkımızda hayırlısı..ıns bızde evlat sahıbı oluruz evımız de bebeklerımızın sesı olur ...cok zor mus rabbım kımseye vermesın canım...sende ıns melegını saglıkla kucagına alırsın canım..sizleri takıpteyım...her haberınızle sızle sevınıyorum
aminn canım amminnn..evet eşimin daha cok agırına gıdıyo banada bısey dıyemıyo...bende herdaım destekcısıyım zaten ..ıns mucızemız olur canım ya..allah razı olsun inş o sırada eettıgın dua kabul olurda bızde kımsesız yalnız kalmayız canım...rabbım sanada kolayca saglıkla yavrunu kucagına almayı nasıp etsın canım..
aminn ıns nesdem, minigini kokuluca öp yerıme olur mu..hepiniz cok sanslısınız..imrenıyorum sızlere ama ıyı nıyetle benımde kuzum olsaydı dıye .hasetle kötu gözle deıl yanlıs anlamayın..çünkü olmaması demek cok zor..sizlerde anlarsınız benı bu ugurda cok ugrastınız..inş yüzümüz güler..
çok saolun canım..hepiniz cok iyisiniz..tabıkı bız buyuk bır aıleyız...
hepinizi takıpteyım ve herzaman dualarımdasınız..kardesıne yapılan dua gecermiş... banada dua edersenız çok sevınırım..sizgibi iiyi insanların duasını rabbım kabul ederde bızede evlat verır ıns canlar...destegınız ıcın cok saolun..hepınizı sevıyorum ....
bencede nazar varCanımm çok üzüldüm çok geçmiş olsun nazar mı değiyor nedir size yaaRabbim acil şifalar versin...
amaaaan yok yapamam almıyım ben erkekler niye yapmıyorAyy sormayin ya oyy oyy diye diye bitirdim miss gibi oldum cok sukur
Yarinda bi arkadasa gidiyoz oturmaya su bocek isinden kafam doluydu iyigeldi moral oldu
Sagolun kuzular...
10 yil oncede ayni hastaligi cekmistim. Emzirirken diyet yapmakta iskence. Neredeyse hersey yasak. Ne yapalim. Buna da sukur. Ama migdem ilaclarla toparladi cok sukur.
Ablam cok gecmis olsun ♥Sagolun kuzular...
kızlar günaydın nasılsınız işler çok yoğun pc de sayfa açık ama bakmaya fırsatım bile olmuyor... kurs kayıtları başladı gelen giden bitmio onları girmekten hiç birşeye yetişemiyorummm
cutem - saol canım rabbim şifa versin sana
nesdem - çok sevindim canım bak sonunda kaptı memeyi dora cık :)
boran - maşallah prensesine
missy - yüsra - kolay gelsin canım sizlere nukra - kızlar siz artık kendinizi yormayın lütfen
eflal - canım odanız hayırlı olsun güle güle kullansın paşalar inş... kv.ye de maşallah canım :)
deryaw - kuzum kıyamam ya hamileyken yediklerine dikkat etmek çok daha zor oluyor gerçekten( inş normale döner canım
duha -ilk hareketlerini hissettiğin an çok özel çok duygusal canım :)
ChocolateChips - canım benim burda tüm arkadaşlar olarak hepimiz birbirimize destek oluyoruz sakın öyle düşünme anlat yaz ki rahatla canım ama umudunu hiç bir zaman yitirme Allah çok büyük...
dgrpnr - canım geçmiş olsun Allah korusun inş ilaçla atmışsındır... walla bu enfk. başa bela benim ilaçta kullansam bol su da içsem sirkeli sularlada silsem aynı geçmiyor yrn 2. doz aşı ya gidicem ozaman tekrar idrar testi vericem...
hifanur - hifacım soğan kürünü dene bi zararı olduğunu duymadım şimdiye kadar
bu arada benimde mide kaynamalarım başladı 2-3 gündür yediğim herşery sanki boğazımda düğümlenmiş gibi duruyorşurup kullanıyorum...
denemeye başladım canım.inş şifa olur.
unuttuğum olabilir kızlar kusura bakmayın bu kafayla anca bu kadar hatırlayabildim öpüyorum sizleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?