Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmisi okuyamadim.
Sabah kalktim kollarim.ellerim komple sismis. Aciyr yaniyr. Dr.a gittik. Kurdeşen olmusum. Igne yaptilar. Bir de yeni hap. Bebek 4 aylik diye icebilirmisim.ilac icmek zorundasin yoksa gecmez dedi. Emzirme bitsin o zaman ciddi tedaviye ihtiyacin var dedi. Simdi hapi 10 gun icip sonra ara ara alacagim.
Diyet listem vardi. Ona bir de balikla salca da eklendi. Cok uzgunum. Ne yiyip icecegim ben ;(
Annemdeyim.simdi. kvlerde buraya geliyr bana gecmis olsuna. Aksama da ve yarina da misafir var. Bebek goreceklermis. Musait olunca yazarim.

amin canım inş.
aaaaaa kp aklı başına gelmiş kuzum bak büyüklük yapmış özür dilemiş senden.. tabiki sen eskisi gibi olamazsın ona karşı ama sende uzatma canım hatasını anlamış ..

canım benim geçmiş olsun inş yeni tedavin tamamen bitirir rahatsızlığını. ilaç almasan daha kötü olacaktın Rabbim şifa versin canım

canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim şifa versin bir an önce, yemek konusunda haklısın canım salçasızda yemek olmaz ki zor bir durum
amin canım inş.
aaaaaa kp aklı başına gelmiş kuzum bak büyüklük yapmış özür dilemiş senden.. tabiki sen eskisi gibi olamazsın ona karşı ama sende uzatma canım hatasını anlamış ..

sağol canım bakıcam artık henüz içim soğumadı

canım doğum stresinden çok normal böyle olman

canım ya çok çok kolay gelsin kötü oldu ama vardır bir hayır de misssim severim seni:)

geçmiş olsun canım kolay gelsin

amin canım inşaallah.
ilk gün başarılı geçti.içine çay kaşığının ucuyla azıcık bal koydum.
bi kaç gün öyle içiyim de tiksinmeyim iyice.ama mutfak fena koktu.

mide sorunum yok çok şükür canım.bugün aç karnına içtim.şimdilik bi sorun olmadı.
ama rahatsız ederse tok karnına denerim

aaminnnn canım..bende dıyorum demekkı görecegımız var..inş sonunda mutlulukla sonuclanır sınavımız bızde evlat sahıbı olabılır..rabbım bızıde yalnız bırakmaz ıns..çok iyisiniz ..rabbıım sanada hayırlı dogumlar nasıp etsın allahım canım

Rabbim yuzunuzu guldursun cnm..
zordur cok zordur biliyorum ama Rabbimin mucizesi de coktur cnm..
sabrin gucun bol olsun insallah..Dualarimdasin artik...
evlatlik mevzusu bu duygularla karar vermeyin derim..bekleyin bi sure bence..

amın canım ıns..allah razı olsun duanda yer verdıgın ıcın ıns duamız kabul olur ..bizde mahrum kalmayalım bu guzel duygulardan ıns..evet canım zaten hazır deılız evlat almak ıcın..önce bır kabullenelım hayırlısı artık..

olur mu canım senınde kendıne gore dertlerın oluyodur takıp edıyorum sızlerı .. inş allah kımseyı caresız bırakmasın cok zor eflalım yaaa.evlat alma konusunu hıc bılmıyorum naparız..zaten suan hıc bu konuları gundeme getırmıyoruz eşim cok bunaldı..bıraz sogusun için sonrası bakalım ne olur..sanada hayırlı dogumlar canım benım..

evet canım sınavımız bana cok agır gelıyoır ama rabbımdfen gelene lafım yok..hakkımızda hayırlısı..ıns bızde evlat sahıbı oluruz evımız de bebeklerımızın sesı olur ...cok zor mus rabbım kımseye vermesın canım...sende ıns melegını saglıkla kucagına alırsın canım..sizleri takıpteyım...her haberınızle sızle sevınıyorum

aminn canım amminnn..evet eşimin daha cok agırına gıdıyo banada bısey dıyemıyo...bende herdaım destekcısıyım zaten ..ıns mucızemız olur canım ya..allah razı olsun inş o sırada eettıgın dua kabul olurda bızde kımsesız yalnız kalmayız canım...rabbım sanada kolayca saglıkla yavrunu kucagına almayı nasıp etsın canım..

aminn ıns nesdem, minigini kokuluca öp yerıme olur mu..hepiniz cok sanslısınız..imrenıyorum sızlere ama ıyı nıyetle benımde kuzum olsaydı dıye .hasetle kötu gözle deıl yanlıs anlamayın..çünkü olmaması demek cok zor..sizlerde anlarsınız benı bu ugurda cok ugrastınız..inş yüzümüz güler..

çok saolun canım..hepiniz cok iyisiniz..tabıkı bız buyuk bır aıleyız...

hepinizi takıpteyım ve herzaman dualarımdasınız..kardesıne yapılan dua gecermiş... banada dua edersenız çok sevınırım..sizgibi iiyi insanların duasını rabbım kabul ederde bızede evlat verır ıns canlar...destegınız ıcın cok saolun..hepınizı sevıyorum ....

Canımm çok üzüldüm çok geçmiş olsun nazar mı değiyor nedir size yaa Rabbim acil şifalar versin...

ay canım benim yaa çok geçmiş olsun.
kurdeşen stresten olur diye biliyorum.
inşaallah en kısa zamanda sıkıntıları atlatırsın.

oyyyyy nasıl dayandın canım ya yapamam kendime o işkenceyi

Miss o acıyı sorma yaa ben hâlâ kendi kendime yapıyorum o acıyı ve her seferinde bidaha nasıl yapcam diyorum zor yaa... ama mecbur heran hazırlıklı olmam lazım...

Ayy sormayin ya oyy oyy diye diye bitirdim miss gibi oldum cok sukur
Yarinda bi arkadasa gidiyoz oturmaya su bocek isinden kafam doluydu iyigeldi moral oldu

Cutem coook gecmis olsun ya sende
nazarmi var nedir cnm iyilesemedin
bi turlu bi okunsanmi acaba yaa Allah acil şifalar versin cnm

Sagolun kuzular...
10 yil oncede ayni hastaligi cekmistim. Emzirirken diyet yapmakta iskence. Neredeyse hersey yasak. Ne yapalim. Buna da sukur. Ama migdem ilaclarla toparladi cok sukur.

Cutem bende bekarken olmuştu kurdeşen stres bir numaralı sebebi canım maalesef kullanmadığım ilaç kalmamıştı ben ilaçtan değilde okunmaktan şifa buldum canım hamdolsun ondan sonrada hiç olmadı

Sagolun kuzular...
10 yil oncede ayni hastaligi cekmistim. Emzirirken diyet yapmakta iskence. Neredeyse hersey yasak. Ne yapalim. Buna da sukur. Ama migdem ilaclarla toparladi cok sukur.
Canım banada çikolata domates yumurta baharatlı hep yasaktı losyon sabun hap şurup resmen deneme tahtası olmuştum artık acısından gece uyuyamıyordum oturup ağlıyordum bana yaşlı bir teyzemiz okumuştu 1hafta boyunca bunun duaları varmış ve hamdolsun kuruyup kendi kendine kaybolmuştu seni çok iyi anlıyorum Rabbim acil ve hayırlı şifa versin canım inşaallah şifana sebep olacak kişilerle karşılaşırsın bi etrafına sordursan mı belki bunun için okuyan biri bulabilirsin

amin canım inşaallah.
ilk gün başarılı geçti.içine çay kaşığının ucuyla azıcık bal koydum.
bi kaç gün öyle içiyim de tiksinmeyim iyice.ama mutfak fena koktu.
alışırsın canım bende çok içtim zamanında
kuzum iyi ol sen her zaman gel yaz destek oluruz, eşinle iyi olun şimdi gerisi sonraya,Rabbim neyler neylerse güzel eyler
Canımm çok üzüldüm çok geçmiş olsun nazar mı değiyor nedir size yaa Rabbim acil şifalar versin...
bencede nazar var
Ayy sormayin ya oyy oyy diye diye bitirdim miss gibi oldum cok sukur
Yarinda bi arkadasa gidiyoz oturmaya su bocek isinden kafam doluydu iyigeldi moral oldu
amaaaan yok yapamam almıyım ben erkekler niye yapmıyor onlarda kıl daha çok
Sagolun kuzular...

canım nukraya katılıyorum okutsan kendine evine imkanın varsa evinde güzelce okutsan pis nefis gitse üstünüzden ben ciddi ciddi artık nazar kötü göz diyorum

Sagolun kuzular...
Ablam cok gecmis olsun ♥
Ayrica ablam su miden icin kudret nari macunu yesen ?
Mide rahatsizliklarina cok iyi geliyor...
Cevremden de biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…