- 30 Aralık 2013
- 1.813
- 480
- 148
doktoruna danışmadan kullanma canım. geçmiş olsun.Günaydın canlar yüzümde kocaman bi uçuk çıktı
cereyanda kaldim galiba.ucuk merhemleri kullansam birsey olur mu ki?.
deryam canım ben ins gebelikten sonra şekerin de son bulur. her yediğimde aklina geliyorsun kuzum allahim deryaya da yedir ins diyorum. saglik olsun da bu günler de geçer.
odaniz da harika cok orjinal duruyor beyaz zaten vazgeçilmezim ferah ferah.
gule gule kullansın oglusun saglikla huzurla.
dgrpnr gecmis olsun canim yoğun tempo başladı biz de haftaya başlıyoruz ne yapcam bilmiyorum valla. hamiş hamis calismak nasıl oluyormuş gorcem:)
eflalim canim hayırlı olsun emirin ve eymenin odasi gule gule kullansınlar saglikla huzurla.
valla çok zor oluyor ben test ettim onayladım
sağ ol canım, inşallah. ben şu kültür sonucumu çok merak ediyorum. umarım ciddi bir şey yoktur.kızlar günaydın nasılsınız işler çok yoğun pc de sayfa açık ama bakmaya fırsatım bile olmuyor... kurs kayıtları başladı gelen giden bitmio onları girmekten hiç birşeye yetişemiyorummm
cutem - saol canım rabbim şifa versin sana
nesdem - çok sevindim canım bak sonunda kaptı memeyi dora cık :)
boran - maşallah prensesine
missy - yüsra - kolay gelsin canım sizlere nukra - kızlar siz artık kendinizi yormayın lütfen
eflal - canım odanız hayırlı olsun güle güle kullansın paşalar inş... kv.ye de maşallah canım :)
deryaw - kuzum kıyamam ya hamileyken yediklerine dikkat etmek çok daha zor oluyor gerçekten( inş normale döner canım
duha -ilk hareketlerini hissettiğin an çok özel çok duygusal canım :)
ChocolateChips - canım benim burda tüm arkadaşlar olarak hepimiz birbirimize destek oluyoruz sakın öyle düşünme anlat yaz ki rahatla canım ama umudunu hiç bir zaman yitirme Allah çok büyük...
dgrpnr - canım geçmiş olsun Allah korusun inş ilaçla atmışsındır... walla bu enfk. başa bela benim ilaçta kullansam bol su da içsem sirkeli sularlada silsem aynı geçmiyor yrn 2. doz aşı ya gidicem ozaman tekrar idrar testi vericem...
hifanur - hifacım soğan kürünü dene bi zararı olduğunu duymadım şimdiye kadar
bu arada benimde mide kaynamalarım başladı 2-3 gündür yediğim herşery sanki boğazımda düğümlenmiş gibi duruyorşurup kullanıyorum...
unuttuğum olabilir kızlar kusura bakmayın bu kafayla anca bu kadar hatırlayabildim öpüyorum sizleri :)
inşallah temizlenmiştir senin de enfeksiyonun.
canım benim duyguların eskisi gibi olmaz evet ama çocukların için bu büyüklüğü geri çevirme. eskisi kadar samimiyet kurmazsın olur biter.Kızlar şok şok diyorum!! Kp geldi az önce kapıya açsam mı açmasam mı dedim az oyalandım zoraki açtım, özür diledi yavrum siz benim canımsınız biz baba kızız kp gelin değiliz dedi, emirin ağlamasına dayanamadım dedi, ben cevap vermedim hiç sarıldı falan, emirin odasına baktı, ben hiç konuşmadım, giderken yine sarıldı barıştık mı kızım dedi ben sadece hıııı dedim, durum böyle kızlar bu saatten sonra asla eskisi gibi olmaz benim içimdeki güzel duyguları öldürdü o çünkü
ay canım benim çokk geçmiş olsun. senin başına gelmeyen bir şey kaldı mı merak ediyorum artık.Gecmisi okuyamadim.
Sabah kalktim kollarim.ellerim komple sismis. Aciyr yaniyr. Dr.a gittik. Kurdeşen olmusum. Igne yaptilar. Bir de yeni hap. Bebek 4 aylik diye icebilirmisim.ilac icmek zorundasin yoksa gecmez dedi. Emzirme bitsin o zaman ciddi tedaviye ihtiyacin var dedi. Simdi hapi 10 gun icip sonra ara ara alacagim.
Diyet listem vardi. Ona bir de balikla salca da eklendi. Cok uzgunum. Ne yiyip icecegim ben ;(
Annemdeyim.simdi. kvlerde buraya geliyr bana gecmis olsuna. Aksama da ve yarina da misafir var. Bebek goreceklermis. Musait olunca yazarim.
ne zor günler geçirdin öyle... ama bu yolun sonunda artık mükafatın gelecektir:)
diyetin de zor
ben hala yapıyrm o işkenceyi ama göbek büyüyünce nasıl yaparım bilmiyorum.Kizlar acılar diyarindan geliyorum coooooook aci çektim ben
zor olmadı mı canım ya?