Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim cok sevindim büyüklük yapmis kp. moralin duzelmistir inş .kv ye icini dökmek fayda etmiş. .
Kizlar acılar diyarindan geliyorum coooooook aci çektim ben
oyy benim bile canım acidi missy m.ama tertemiz oldun cektigine degmistir canim:)
maşallah maşallah boyuna posuna kilosuna muhammed erenin.
bizde muhammed koyucaz allah nasip ederse bi de kp in adini koyucaz allah var iyi insandır isminin manası da guzel kurtuluş demek. muhammed ismi gecmisken paylasayim dedim.

Missyyyy....
Mis olmus missyyy
Anneme oglunun adini dedim..ayvayi yediler. Iki celalli sahabenin adini koymuslar. Kök söktürür o cocuk annesiyle babasina. Nerede yasiyrlarsa gormek isterdim sahsen o cocugu diyr
Ayy herkes oyle diyo ya bide agzimiz alisti degistiremiyozda ben onu severken Halim Selim diye seviim eniyisi

Ayy herkes oyle diyo ya bide agzimiz alisti degistiremiyozda ben onu severken Halim Selim diye seviim eniyisi
Miss Rabbim ismine layık eylesin evladını sizde tek ismini kullanırsınız canım öyle nasıl olur eltimin Ömer Ali isminde yeğeni var şimşek gibi bir çocuk maaşallah

Eflalimm kp ne güzel hatasını anlayıp özür dilemiş bu çok güzel bir hareket inat etmemiş bu çok iyi...Sende bir büyüklük yap canım arkana baktığında vicdanını sızlatan şeyler yaşama tamam unutamazsın ama Cutemin dediği gibi kin tutma eltim der ki unutmak aslında kendimiz için yaptığımız bir iyilik şeytan bıraksa vesvese vermesede unutabilsek bazı şeyleri...

Misşekilde m ismine layık eylbile bile ladesadını sizde tek ismini kullanırsınız canım öyle nasıl olur eltimin Ömer Ali isminde yeğeni var şimşek gibi bir çocuk maaşallah
Saol cnm amin de inan tedirginim yani herkes ayni srkilde uyariyo bizimkide bilebile lades olacak nebilim..
Esim ali istiyorya ali kerem,ali yigit falan dusundum pek sicak gelmiyo yada bi suredir omer ali diye alistik ondanmi nedir

Kızlar şu adet olacakmışım gibi olan sancım geriyor beni şuan belim karnım bacaklarım ağrıyor sanki adet oldum olacağım bu ağrı geceleri oluyor bu aralar 3 4 gündür rutin her gece yaşıyorum bu sancıyı sonra geçiyor...

Saol Duham. Allah razi olsun
Saol kuzum.

Gerilecegin bir durum yok cnmm.sakin ol. O sancilar seni gece uykusuzluguna alistirmak icin. Dogum sonrasi gece rahat et diye

Günaydınlar herkese

sabah sabah 7 de dikildim ayaga usta gelecek diye eşim gitti aksilik çıkmış gelemeyeceklermis hey allahım gel de sinirlenme bi de halıları katladim neyseki yarin geliceklermis.

Günaydınlar herkese

sabah sabah 7 de dikildim ayaga usta gelecek diye eşim gitti aksilik çıkmış gelemeyeceklermis hey allahım gel de sinirlenme bi de halıları katladim neyseki yarin geliceklermis.
Sinilenme cnm. Muhammed'ini dusun. Gunaydin.

Gerilecegin bir durum yok cnmm.sakin ol. O sancilar seni gece uykusuzluguna alistirmak icin. Dogum sonrasi gece rahat et diye
Cutemm çok sağol :) sancım 4den 7ye kadar sürdü şuan iyiyim.Cutem ya sancı olmasada uyansam yaa normaldede derin uykulu biri değilim sancı olunca biraz tedirgin oluyorum

Günaydınlar herkese

Günaydın Duham :) Bugün olmazsa yarın olur sağlık olsun canım

Tüümm topiğimizee günaydıınn gününüz aydın ve hayırlara vesile olsun yürekleriniz hiç daralmasın Rabbim yuvalarınızda bol bol helal kazancı rızkı eksik etmesinn huzurunuz ve sağlığınız daim olsun...

haklısın canım bakalım zaman ne gösterecek
canım emiri artık tek göndermem o konu kapandı kv dedim zaten artık öyle canı isteyince alıp gezdiremiycek eliyle tepti bu şansı diye,zamana bırakıcam artık en azından takmıyorum şimdi:)
oy oy maşaallah canım Muhammed Erenine, çok az kaldı ayy ne güzel heyecan o şimdi, gel gitlerin olur canım dediğin gibi bir gülersin bir çoşarsın lohusalığa hazırlık bu duygular:)

kuzum işte tam dediğim gibi tamam bilimsel bir durum hastalığın ama nazar var ya nazar ahh ahhhh nelere sebep oluyor, evini sirkeli suyla sil canım sürekli gerçi sen kimyasal kullanmazsın akıl vermiyim:) çörekotu nazara da iyi derler birde zaten ölümden başka her derde deva biliyorsun, benim vitiligom var hiç bir şeyin geçirmediğini ballı çörekotu geçirmişti bir süre kullanmıştım canım cilt hastalıklarına çok faydalı denesen bir, bencede saraçoğluna sorsan bitkilerden şifa bulucaksın belkide

çok zor canım yiyecek listen çok kısıtlı Allah yardımcın olsun,zaten senin kv sebep bunlara sen yazdıkça aklıma hep o kadın geliyor mahvetti cutemi diye
gecmis olsun cnm. Dr.a sormadan kullanma. Dayanabilirsen sarimsak.sur.

Amin cnm.

Ozur dilemek buyukluktur cnm..aferin kp ye. Hemen degil ama zamanla eskiye donersiniz. Kin gutme cnm. En cok seni yorar. Akisina birak.
çok haklısın canım kinim kalmadı kırgınlığım geçmedi dediğin gibi akışına bıraktım
Missyyyy....
Mis olmus missyyy
Anneme oglunun adini dedim..ayvayi yediler. Iki celalli sahabenin adini koymuslar. Kök söktürür o cocuk annesiyle babasina. Nerede yasiyrlarsa gormek isterdim sahsen o cocugu diyr
:) oyyy doğru
alt katımda canım saksı değilde torunu canı istediği gibi sevememek sarsmıştır:)
evet canım kv zaten epey fırçalmıştır onu bilirim ben kv mi:) adıyla yaşasın senin kuzunda
kulağına halim de okutun en iyisi canım:)
eltin çok güzel demiş canım doğru söze ne denir
canım alıştırma sancıları doğum sancısıda aynen öyle onun azcık daha çoğu ama gerçekten bildiğin adet sancısı, cutemin yazdığı gibi Rabbim gece uykusuzluğuna hazırlıyor seni
Günaydınlar herkese

sakin ol kuzum gıcık bir durum ama vardır elbet bir hayır güç olmasın işiniz yeter ki

Aminnnn nukram güzel duaların huzur veriyor

Günaydın can dostlar içim aydınlanıyor buraya gelip yazınca sizlerle karşılıklı oturup sohbet etmiş gibi oluyorum:)

Benden havadisleri akşam kp yine geldi eşim baktı kapıya ben çıkmadım kıyafetim müsait değildi meyve getirmiş oğluma, sabah yine bir tabak meyve getirmişti eşim açtı kapıyı, eşime söylemedim durumu bu arada

Nazar konusu gerçekten çok yıpratıyor insanı kp ile böyle olmamzı tamamen nazar kızlar, benim günüm vardı geçen ay sonu bahçede yaptık günü kp in akrabalrı çoğu ve herkesin ağzı açık kaldı demiştim ya kp tutucu diye, bu bina kendilerinin 12 yıllık ben dedim diye bu sene kp bahçeyi düzenledi oturmamız için bahçeye kapı yaptırdı baba emir dışarı birden çıkar yola falan dedim diye, neyse her sabah kahvaltı faslı ramazanda her akşam iftar hep beraber yapılan, komşuların gözü bahçede hep ayyy ne güzel ayy ne güzel ki diyenlerinde bahçesi var! Birde gün olunca kp kızkarşeleri vs. de bizim bir küçükte olsa sorunumuzu duymak için can atan insanlar! Aynı binada nasıl anlaşıyorsunuz diye sürekli ağzımı ararlar kv nin ağzını ararlar gelinler nasıl diye eee bizde hep çok iyiyiz hamdolsun ne var anlaşamaycak dedikçe, sonuç pis nefis üzerimizdeydi hep, bir ara eşimel sıkıntılarım çoktu bilenler biliyor burdan, o sıkıntılarımız halloldu derken bu sorun çıktı, sürekli bende okuyorum dışarı çıkarken eve girerken eşim işe giderkeni kv bize gelince hemen okur falan, günümde de eşimin kuzeni çok temiz kız bendie sever yenge Kuran okuyum mu dedi tabi canım bende istiycektim dedim, özellikle okutuyorum ve kız o kadar temiz kalpliki mutlaka ona dua ettiririm kabul oluyor, neyse çok uzuyor:) günde ben malum hamile halimle çok çeşit yaptım yiyen bayıldı tarif istedi ben demiyorum kızlar yiyenler hep beğenir yemeklerimi:) bu olaylar olunca ablamlar dedi onlarda gelmişti, nazardan oldu sen bahçede olmadığın zamanlarda seni söylediler hep ne güzel hazırlamış bu haliyle birde riski var yormuş kendini, kp de ne çok seviyormuş o dedi diye bahçeyi yaptırmış diye konuşmuşlar hep, ablam nazar oldu size senin kp in ağzının içine bakıyordu hep adama birden ne oldu hep bunların yüzünden demişlerdi, birde olayın olduğu gece kv rüyasında benim dolabımda bir sürü kedi köpek görmüş dolabı hemen örtmüş eve yayılmasınlar diye, kedi köpek malum kızlar, cuteme dün nazar derken bunlar geldi aklıma, cutem senin güler yüzün eşinle uyumun gerçekten göze batacak nazar edilecek bir durum canım maalesef bazı insanlar çok pis nefisli, bizim komşular evlermize giren alışveriş poşetlerine bile göz dikiyorlar lafını ediyorlar kızlar ne kadar ayıp ben kimsenin aldığına giydiğine diyemem öyle dikkat bile etmem, elin tavuğu ele kaz görünüyor, oğlumun odasının geldiği gün kaynımgilede koltuk geldi, komşu adam hemen soruyormuş kaynıma ne aldınız eflalgil ne aldı diye!!! Sanane be adam

Pek uzun oldu okumayın kızlar

Kızlar bu arada benim kp terzi güya ben ona kışlık yandan bağlamalı bir pardesü diktirecektim malum koca göbeğime olsun diye, birde nevresimlik kumaş alıp kendi lohusa yatağıma oğluma diktirecektim o işte yattı ben daha isteyemem ne güzel ucuza gelecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…