Canim cok sevindim büyüklük yapmis kp. moralin duzelmistir inş .kv ye icini dökmek fayda etmiş. .Kızlar şok şok diyorum!! Kp geldi az önce kapıya açsam mı açmasam mı dedim az oyalandım zoraki açtım, özür diledi yavrum siz benim canımsınız biz baba kızız kp gelin değiliz dedi, emirin ağlamasına dayanamadım dedi, ben cevap vermedim hiç sarıldı falan, emirin odasına baktı, ben hiç konuşmadım, giderken yine sarıldı barıştık mı kızım dedi ben sadece hıııı dedim, durum böyle kızlar bu saatten sonra asla eskisi gibi olmaz benim içimdeki güzel duyguları öldürdü o çünkü
oyy benim bile canım acidi missy m.ama tertemiz oldun cektigine degmistir canim:)Kizlar acılar diyarindan geliyorum coooooook aci çektim ben
maşallah maşallah boyuna posuna kilosuna muhammed erenin.veee teyzeleri biz oğlumla kontrole gittik nst miz cekildi iyi dedi herşey çok güzel dedi sorunumuz yokmuş şükürler olsun
göbek deliğim önceden dışa doğruydu dünden beri çukurlaştı onu sordum korkma bebek aşağı iniyor ondan dedi
Eren'im (aslında oğlumun adı Muhammed Eren olcak) 3115 gr 51 cmhaftaya çarşamba tekrar gidecez ve kısmet olursa inaşşahhh 01/10/2014 bizim doğum tarihimiz 8 gün önce alacak
bu arada annem diyor ki doktor bey bayramdan sonra alın hem daha çok büyür ama doktor sezeryan olacak bayram sonunu bekleyip riske atamam doğumunun ne zaman başlayacağını bilemeyiz dedi
bizden haberler böyle darısı tüm canlara
Benim kontrol Cuma günü canım :) inşaallah canım sağol bakalım ne diyecek doktorumuz :)Nukram sagol,bitanem senin kontrol,ne zaman sendende guzel haberlee bekliyoruz
Ayy herkes oyle diyo ya bide agzimiz alisti degistiremiyozda ben onu severken Halim Selim diye seviim eniyisiMissyyyy....
Mis olmus missyyy
Anneme oglunun adini dedim..ayvayi yediler. Iki celalli sahabenin adini koymuslar. Kök söktürür o cocuk annesiyle babasina. Nerede yasiyrlarsa gormek isterdim sahsen o cocugu diyr
Cutemm sensin sıradaki yazını okuyunca kalbim küt küt oldu hayal gibi bu yaşadıklarımSensin siradaki
Miss Rabbim ismine layık eylesin evladını sizde tek ismini kullanırsınız canım öyle nasıl olur eltimin Ömer Ali isminde yeğeni var şimşek gibi bir çocuk maaşallahAyy herkes oyle diyo ya bide agzimiz alisti degistiremiyozda ben onu severken Halim Selim diye seviim eniyisi
Saol cnm amin de inan tedirginim yani herkes ayni srkilde uyariyo bizimkide bilebile lades olacak nebilim..Misşekilde m ismine layık eylbile bile ladesadını sizde tek ismini kullanırsınız canım öyle nasıl olur eltimin Ömer Ali isminde yeğeni var şimşek gibi bir çocuk maaşallah
Saol Duham. Allah razi olsunallah şifanı versin cutem.kurdesen için bir de saraçoğluna mail atsan bitkisel yoldan denesen vardir bi sifasi.
kızların da soyledigine katılıyorum canim nazar var mutlaka bol bol oku.yer gok dua ile.sana okuycam inş canim cevsen var bende sifa âyetleri var içinde. şifa için nazar icin allah kabul etsin.
sagol cutem sarimsak daha onceden denemistim ama yakti cok fena kasindirdi.bir daha denemeye cesaretim yok malesef. uçuk merhemi degilde terramycin sürüyorum.
Saol kuzum.Eftal ablamm ♥
Ablam kp in kacinci katta oturuyor ....
Basina saksi mi dusurduler ne adam daha yeni yeni kendisine gelmisde ozur diliyor
Ama helal olsun hic dilemeyebilirdide..
Fakat sen tavrini artik almissin zaten kapina mucevherlerde dokse bos
Cute ablamm ♥
Ablam bak nazara inanirim iste...
Nazardan bende cok cektim bilirim...
Ailemizin en yaslisi var sadece o okudugunda uzerimden oyle bir yuk kalkiyorki...
Benden mutlusu olmuyor...
Ozellikle Yusufumuzun uzerinde dua olsun ablam ♥
Yusramm ♥
Bacim gozun aydin guzel haberlerle gelmissin
Saglicakla al Eren imizi kollarina
Sayili gunler cok heyecanli ya
Gerilecegin bir durum yok cnmm.sakin ol. O sancilar seni gece uykusuzluguna alistirmak icin. Dogum sonrasi gece rahat et diyeKızlar şu adet olacakmışım gibi olan sancım geriyor benişuan belim karnım bacaklarım ağrıyor sanki adet oldum olacağım bu ağrı geceleri oluyor bu aralar 3 4 gündür rutin her gece yaşıyorum bu sancıyı sonra geçiyor...
Sinilenme cnm. Muhammed'ini dusun. Gunaydin.Günaydınlar herkese
sabah sabah 7 de dikildim ayaga usta gelecek diye eşim gitti aksilik çıkmış gelemeyeceklermis hey allahım gel de sinirlenme bi de halıları katladim neyseki yarin geliceklermis.
Cutemm çok sağol :) sancım 4den 7ye kadar sürdü şuan iyiyim.Cutem ya sancı olmasada uyansam yaa normaldede derin uykulu biri değilimGerilecegin bir durum yok cnmm.sakin ol. O sancilar seni gece uykusuzluguna alistirmak icin. Dogum sonrasi gece rahat et diye
Sinilenme cnm. Muhammed'ini dusun. Gunaydin.
Günaydın Duham :) Bugün olmazsa yarın olur sağlık olsun canımGünaydınlar herkese
sabah sabah 7 de dikildim ayaga usta gelecek diye eşim gitti aksilik çıkmış gelemeyeceklermis hey allahım gel de sinirlenme bi de halıları katladim neyseki yarin geliceklermis.
haklısın canım bakalım zaman ne gösterecekdoktoruna danışmadan kullanma canım. geçmiş olsun.
valla çok zor oluyor ben test ettim onayladım
sağ ol canım, inşallah. ben şu kültür sonucumu çok merak ediyorum. umarım ciddi bir şey yoktur.
inşallah temizlenmiştir senin de enfeksiyonun.
canım benim duyguların eskisi gibi olmaz evet ama çocukların için bu büyüklüğü geri çevirme. eskisi kadar samimiyet kurmazsın olur biter.
ay canım benim çokk geçmiş olsun. senin başına gelmeyen bir şey kaldı mı merak ediyorum artık.
ne zor günler geçirdin öyle... ama bu yolun sonunda artık mükafatın gelecektir:)
diyetin de zorAllahım yardımcın olsun.
ben hala yapıyrm o işkenceyi ama göbek büyüyünce nasıl yaparım bilmiyorum.
zor olmadı mı canım ya?
canım emiri artık tek göndermem o konu kapandı kv dedim zaten artık öyle canı isteyince alıp gezdiremiycek eliyle tepti bu şansı diye,zamana bırakıcam artık en azından takmıyorum şimdi:)ş
haklısın canım gel git yaşamaya başladım resmen bugün pek keyifliyim mesela
ay kuzum bi daha yapar mıyım nasıl korktum Allah ım çok zormuş bi daha yapmam asla
deryam bi akılsızlık ettim ama daha tövbe . canım bu arada odanız harika güzel günlerde sağlıkla uyusun paşa bu arada isim düşündünüz mü bide sizin çizelgeler görünmüyor ya ne kadar oldu kuzu
bu arada azap ın linkini kopyalayayım sana http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/azap_cicegi.496348/
kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun
aaa canım çok şaşırdım kv mi kızdı acaba neyseki hatasını anlamış sende eskisi gibi olmazsın ama hiç olmazsa Emir gider gelir için daha rahat eder hemde sen tavırlı konuşmuşsun
kuzum benim ya Rabbim şifacın olsun biri bitti biri başladı kızlara katılıyorum nazar oldu size canım
ohhh ne güzel hadi darısı başıma bende 2-3 gün öncesinden gidecem
kız nukram sen nasıl yapabiliyon ben göbekten göremiyom
oy oy maşaallah canım Muhammed Erenine, çok az kaldı ayy ne güzel heyecan o şimdi, gel gitlerin olur canım dediğin gibi bir gülersin bir çoşarsın lohusalığa hazırlık bu duygular:)veee teyzeleri biz oğlumla kontrole gittik nst miz cekildi iyi dedi herşey çok güzel dedi sorunumuz yokmuş şükürler olsun
göbek deliğim önceden dışa doğruydu dünden beri çukurlaştı onu sordum korkma bebek aşağı iniyor ondan dedi
Eren'im (aslında oğlumun adı Muhammed Eren olcak) 3115 gr 51 cmhaftaya çarşamba tekrar gidecez ve kısmet olursa inaşşahhh 01/10/2014 bizim doğum tarihimiz 8 gün önce alacak
bu arada annem diyor ki doktor bey bayramdan sonra alın hem daha çok büyür ama doktor sezeryan olacak bayram sonunu bekleyip riske atamam doğumunun ne zaman başlayacağını bilemeyiz dedi
bizden haberler böyle darısı tüm canlara
Hepiniz sagolun canlar. Zaten 40.gun o sipiral takildi o gun alerjim basladi. 45.gun sisti yuzum gozum. Hala cekiyrm. 52.gunde migdem bitmisti..size ornek olayim da bari lohusayken sizler koruyun kendinizi. Kurdesen stresten ve bagisikli sisteminin cokmesinden oluyr. Eeee bendeki kv sagolsun. O zamanlarimi zehir etmisti. Ayrica migdemdeki sorunda tetikliyr bu kurdeseni.
Kendi annem hep okur bana. Kendimde tabi. En iyisi o sifa ayetlerini bulayimda ben okuyayim. Insallah bu yeni ilac da ise yarar. Cok yoruldum artik. Suan kv kp sut dokmus kedi oldu ama neye yarar.
Salam,sosis,sucuk,domates,salca,limon,nareksisi,kizartma,balik,kabuklu yemis,sicak suyla banyo,soguk suyla banyo,kokulu sabun,renkli sabun,baharat (nane bile), cikolata, kozmetik urunler, hepsiiiii yasak. Zaten uyuyrdum bunlara. Ona ragmen sistim.
O cins dr vardi ya "Allah verir sifani" diyen...parasinda degilim ama o cinsin yazdiklarini devlet odemiyr. 150 tl verdim aldim daha pazartesi. Bu yeni dr.a gosterdim. Bunlar sadece vucudunu yumusatir dedi. Yani tedavi ediciligi yok. Bosuna verdim o parayi. Bosuna sisti bu vucut. O adama "urtikerim bu" dedigimde "hani nerde.sen urtiker degilsin demisti" cins...
kuzum işte tam dediğim gibi tamam bilimsel bir durum hastalığın ama nazar var ya nazar ahh ahhhh nelere sebep oluyor, evini sirkeli suyla sil canım sürekli gerçi sen kimyasal kullanmazsın akıl vermiyim:) çörekotu nazara da iyi derler birde zaten ölümden başka her derde deva biliyorsun, benim vitiligom var hiç bir şeyin geçirmediğini ballı çörekotu geçirmişti bir süre kullanmıştım canım cilt hastalıklarına çok faydalı denesen bir, bencede saraçoğluna sorsan bitkilerden şifa bulucaksın belkideBuarada nazar demisken; esimin amcasi bile "size gipta ederk takip ediyrm. Cok ozeniyrm birbirinize olan sevginize" dedi.
Bir diger kuzenin karisi "yaaa benim esimde seninki gibi olsaydi keske. Cok sanslisin" dedi. Bu tarz seyler cok oluyr.
Ya da "aldiginiz o maasla bu sekilde yasamaniz mumkun degil. Imkansiz.nasil yapiyrsunuz" diyenler cok.
Yani gozu olan cok ailemde. Sanirim hep acisini da benim vucudum cekiyr.
çok haklısın canım kinim kalmadı kırgınlığım geçmedi dediğin gibi akışına bıraktımgecmis olsun cnm. Dr.a sormadan kullanma. Dayanabilirsen sarimsak.sur.
Amin cnm.
Ozur dilemek buyukluktur cnm..aferin kp ye. Hemen degil ama zamanla eskiye donersiniz. Kin gutme cnm. En cok seni yorar. Akisina birak.
:) oyyy doğruMissyyyy....
Mis olmus missyyy
Anneme oglunun adini dedim..ayvayi yediler. Iki celalli sahabenin adini koymuslar. Kök söktürür o cocuk annesiyle babasina. Nerede yasiyrlarsa gormek isterdim sahsen o cocugu diyr
alt katımda canım saksı değilde torunu canı istediği gibi sevememek sarsmıştır:)Eftal ablamm ♥
Ablam kp in kacinci katta oturuyor ....
Basina saksi mi dusurduler ne adam daha yeni yeni kendisine gelmisde ozur diliyor
Ama helal olsun hic dilemeyebilirdide..
Fakat sen tavrini artik almissin zaten kapina mucevherlerde dokse bos
Cute ablamm ♥
Ablam bak nazara inanirim iste...
Nazardan bende cok cektim bilirim...
Ailemizin en yaslisi var sadece o okudugunda uzerimden oyle bir yuk kalkiyorki...
Benden mutlusu olmuyor...
Ozellikle Yusufumuzun uzerinde dua olsun ablam ♥
Yusramm ♥
Bacim gozun aydin guzel haberlerle gelmissin
Saglicakla al Eren imizi kollarina
Sayili gunler cok heyecanli ya
evet canım kv zaten epey fırçalmıştır onu bilirim ben kv mi:) adıyla yaşasın senin kuzundaCanim cok sevindim büyüklük yapmis kp. moralin duzelmistir inş .kv ye icini dökmek fayda etmiş. .
oyy benim bile canım acidi missy m.ama tertemiz oldun cektigine degmistir canim:)
maşallah maşallah boyuna posuna kilosuna muhammed erenin.
bizde muhammed koyucaz allah nasip ederse bi de kp in adini koyucaz allah var iyi insandır isminin manası da guzel kurtuluş demek. muhammed ismi gecmisken paylasayim dedim.
kulağına halim de okutun en iyisi canım:)Ayy herkes oyle diyo ya bide agzimiz alisti degistiremiyozda ben onu severken Halim Selim diye seviim eniyisi
eltin çok güzel demiş canım doğru söze ne denirEflalimm kp ne güzel hatasını anlayıp özür dilemiş bu çok güzel bir hareket inat etmemiş bu çok iyi...Sende bir büyüklük yap canım arkana baktığında vicdanını sızlatan şeyler yaşama tamam unutamazsın ama Cutemin dediği gibi kin tutma eltim der ki unutmak aslında kendimiz için yaptığımız bir iyilik şeytan bıraksa vesvese vermesede unutabilsek bazı şeyleri...
canım alıştırma sancıları doğum sancısıda aynen öyle onun azcık daha çoğu ama gerçekten bildiğin adet sancısı, cutemin yazdığı gibi Rabbim gece uykusuzluğuna hazırlıyor seniKızlar şu adet olacakmışım gibi olan sancım geriyor benişuan belim karnım bacaklarım ağrıyor sanki adet oldum olacağım bu ağrı geceleri oluyor bu aralar 3 4 gündür rutin her gece yaşıyorum bu sancıyı sonra geçiyor...
Günaydınlar herkese
Aminnnn nukram güzel duaların huzur veriyorTüümm topiğimizee günaydıınn gününüz aydın ve hayırlara vesile olsun yürekleriniz hiç daralmasın Rabbim yuvalarınızda bol bol helal kazancı rızkı eksik etmesinn huzurunuz ve sağlığınız daim olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?