Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy birde sabah beş buçukta benim sakar oğlum düştü yeni yatağından bir fırladım ki yataktan pat diye ses sonra annnneee diye ağladı, hep eşimin yüzünden düşer diye diye düşürdü çocuğu, kenar koruması var ama yatağı kaliteli olsun diye epey yüksek aldık korumanın işlevi kalmadı evde büyük bir parça sunta vardı onu koyuyorduk akşam yanına koruma gibi, sen ayak ucuna kadar yuvarlan pat diye yüz üstü düş, sabah korktum ama şimdi gülüyorum halimize :)

he he okudum bile:) canim e goze batar tabi boyle huzurlu anlasabilen kalabalık aile nerdee!
bol bol okuycaz.garip gelebilir ama dört yıldır cocugumuzun olmamasını bile nazara veriyorum cok göze batiyorduk. hic olmadik yerden esimle tartisiyorduk cok şükür ki kv nin demesiyle okuyun kızım kendinize okuyun diye diye cok şükür ictigimiz sürahideki suya kadar okudum kötü nazarlara engel olduk.
ve şu gün oldu daha ben esimde şöyle aile hayatimiz şöyle diye anlatmiyorm kim sorarsa iyiyiz cok şükür bu kadar ankatildikca goze geliyoruz.bi keresinde konu açıldı ki malum cift maas olunca hemen yok parani harciyor musun esin veriyor mu.dedim eşim hic karismaz kendi maaşını bile cekip bana verir senin paran benim param yoktur bizde. demiş bulundum allahım öyle bir tepki gösterdiler ki bir daha tövbe olsun demiycem dedim. öyle gercekten hic onemsemez eşim sagolsun ama hersey herkese soylenmezmis onu anladim.
canim ne güzel bir nimet. söyle diker ne olucak ki biraz zaman geçsin kp de sevinir.

oyy kuzum ya gecmis olsun birsey oldu mu allah korusun bi yerinde agri falan var mı? .

Tabi canım sakın söyleme ahh ahhh biz eşimle hep öyleyiz, ayyy sinir oluyorum eşimin yakışıklılığı bile kadınların dilinde yok böyle bir şey!! Neymiş dalyan gibiymiş çok yakışıklıymış !!! Bende diyorum ya evet öyle kaptım bu çirkin halimle! İnsanlar çok tuhaf kesinlikle, eşim dışarda çok güleyüzlü edeplidir ya her şeyimi laf olur söylenir ağzım açık bakıyorum artık yorumlara...Bizde mutlaka tartışırız biri gelsin gitsin bir yere gidecek olalım vs. sürekli okuyorum duham diyorum hatim indiricem artık, özellikle halaları bir tanesi var ya o kadar haset ki, eşim ilk memur olunca çatladı, ben eşyasız evlendim takı vs. olmadı ailemde bende zorluk çıkarmadık eşimin ailesine yıllarca bunu söyledi ne iyi gelin ne iyi ailesi diye, ya sanane birde maşaallah de, kv beni öper sever milletin yanında nasıl bozulur kıskanırlar, dedim artık anne başkalarının yanında yapma zaten düşman çok hasetlik ediyorlar sonra diye...

Sende canım ne maaşını ne aldığını söyleme o an iyi niyetinle söylüyorsun ama karşındaki iyi niyetli olmuyor maalesef, yeri geliyor en yakının bile kıskanabiliyor maalesef, dediğin gibi sorana hamdolsun diyeceksin herkes nasılsa bizde öyleyiz diyeceksin, ben şimdi artık eşimin kötü yönlerini bile söylemeye başladım nazar etmesinler diye, hiç yardım etmiyor bana hamileliğimde ev işi yapmıyor hasta olunca bakmaz diyorum napıyım ne zannediyorlarsa

kp de bakalım canım ilerde belki içim soğursa diktiririm

oyy kuzum ya gecmis olsun birsey oldu mu allah korusun bi yerinde agri falan var mı? .
yok canım hamdolsun korktum kaburgasına falan bir şey oldu diye ama kontrol ediyorum ağrımıyor diyor, sağol

canım durumumuz ayni zira bende 2007 den beri yoğurt peynir ekmek domates baharatlar kuruyemiş sakatat salam sucuk sosis vs. birkaç gıda daha tüketmem yasak ama en kotusu dil ve boğazın sismesi ki onuda yasadım psikolojim cok bozuldu o donem
simdi bazı gidaları yer oldum bazıları cıktı yorucu birsey yani helede Dr.a gidip bu konuyu bilmiyorum demeleri beni bitiriyor
yuz sismeye başladıysa coook dikkat et farketmedigin bir gıda eklenmiş yada farkli birsey yapmissin ve ataklarin harekete gecmis demektir ki bazen atakların durması zaman alırmıs
mesela ben muz yiyemiyordum muz yer oldum onun yerine limon cıktı ama anlayana kadar etkisi oldu tabi anlayınca kestim hemen ilaca karsıda var bende aklında olsun kas gevşeticiler ve gribal enfeksiyon ilaclari basda gelirmiş dr.um söyledi bilgin olsun diye soyluyorum inan dr.um bana dediki bu hastalık insanı psikolojik olarak cook yorar demişti spiralde dokunmuştu bana mesela bepanten kullanamam azıcık bile olsa içeriğinden oturu
kafanı sisirdim canım ama ben, anlayacak psikolojimi yuzumu inceleme halimi anlayacak pek kimse yok anladıklarını zannediyor insanlar ama asında anlamıyorlar
hakkını helal et sisirdim kafanı

Estagfurullah cnm. Ne demek. Tesemkur ederim. Bildigini yazmissin.
Cnm. Ben dun gittim yine. Sipiraldeki bakir sisirdi yuzumu. O cikinca sukur bir daha yuzumde olmadi.
Suan teshis urtiker. Zaten kronik benim. Migdemdeki bakteride tetiklemis olbilirmis. Ama antibiyotik alamadivim icin migdem de duzelmiyr. Suan hem migde hem cildime idareten ilac aliyrm.

Eflal cnm. Akilli bidigima gecmis olsun.
Yerinde olsam kp ye diktiririm cnm. Tamam kirildin ama bence adam seni cidden seviyr. Yapmis bir hata. Cok durma ustunde derim. Buarada yazdiklarini okudum.hep.

Eflaalll hepsini bir solukta okudum canım

Kızlar ağrılar devam ve soğuk soğuk ter boşaltıyorum resmen işin enterasan tarafı benim karnım inmiyor ama ağrı var bacak bacak üstüne atabiliyorum birde göbeğimin en alt tarafı boş anlatabildim mi

Şeyy kızlar bide çok afedersiniz ishal olmuş gibiyim 2 gündür

Kızlar kusura bakmayın geçmişi okuyamıyorum, işler yoğun, haftaya 2 ytane önemli denetleme var Ama aklım sizlerde...

sağol canım yaa, kıyamam bir de beni düşünüp dua etmiş, canımsın
uçuk için de, kremin prospektüsünde hamileler için ne diyorsa öyle hareket et canım. Bir de sarımsağı ortadan kesip uçuğa sürmek iyi geliyor derler ama

İnşallah canım yaa sana da kolay gelsin bu arada, yorma kendini

efloşum bak kp baya bi büyüklük yapmış. Benim kp öldürsen yapmazdı öyle bişey. Elbette için daha soğumadı, ama zamana bırak, kin gütme. Zamanla herşey düzelir belki, eskisi gibi olmasa da...

şifa olsun canım benim

başla canım şifa olsun inşaallah
haklısın canım gel git yaşamaya başladım resmen bugün pek keyifliyim mesela

ay kuzum bi daha yapar mıyım nasıl korktum Allah ım çok zormuş bi daha yapmam asla

deryam bi akılsızlık ettim ama daha tövbe . canım bu arada odanız harika güzel günlerde sağlıkla uyusun paşa bu arada isim düşündünüz mü bide sizin çizelgeler görünmüyor ya ne kadar oldu kuzu
bu arada azap ın linkini kopyalayayım sana http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/azap_cicegi.496348/

kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun

aaa canım çok şaşırdım kv mi kızdı acaba neyseki hatasını anlamış sende eskisi gibi olmazsın ama hiç olmazsa Emir gider gelir için daha rahat eder hemde sen tavırlı konuşmuşsun

kuzum benim ya Rabbim şifacın olsun biri bitti biri başladı kızlara katılıyorum nazar oldu size canım
ohhh ne güzel hadi darısı başıma bende 2-3 gün öncesinden gidecem
kız nukram sen nasıl yapabiliyon ben göbekten göremiyom [/QUOTE]sağol yusram, inşallah.
İsim demiştim daha önce ama unttun galiba, Ali Eren düşünüyoruz canım, oğullarımız adaş olacak
bugün 30+5 olduk canım, haftaya cuma 32. hafta raporumu alacağım hayırlısıyla

cutem inşallah bu ilaçlar çare olur da kurtulursun yaa

gecmis olsun kuzum. Insallah sorun cikmaz. Bol.su ic.

Insallah kalici olmaz cnm..hayirli olsun odaniz.saglikla kullanin.
sağol cutem

Cok gerdin kendini. Icin rahat etmesi icin dr.unu ara cnm. Gel derse git ve nst ye gir.

Cok gerdin kendini. Icin rahat etmesi icin dr.unu ara cnm. Gel derse git ve nst ye gir.
Yok kuzum aksine size yazınca rahatlıyorum benim normalde ağrı eşiğim düşük ben bu kadar hissetmemi ona bağlıyorum mesela geçen seferde sancım vardı ama sancı 20 30 larda çıkmıştı

Ayyy dun dedikodu yapacaktim zaman olmadi

Annemlere gitmistim ya hastane cikisi. Kv ler guya beni gormeye geldiler. Ben annemlerden ayrilana kadar da gitmediler evlerine. Bana da hic davet etmedim cunku misafirim vardi. Neyse dedikodu su. Tutumus kp babama diyrki benim yanimda:

Kp: bazen resimlerine bakarken ruzgarin agliyorum.
Babam: niye agliyrsun abi?

Kpzluyorum da ondan. Cok ozluyrm.
Babam: ee o zaman ozleyince cikip gelicen abi..

Acayip uyuz oldum. Goren duyanda bebegi gostermiyrm sanir..babamda laf dedi yani. Ora benim evim. Ne demek cik gel. Sesimi bile cikarmadim. Laf agzima geldi gitti ama sustum.
Cok ayip kp nin yaptigi..dr stres yasak diyr. Bu bana geliyr guya ve stres yapiyr. Cok bile gosterdim cocugu onlara. yerimde baskasi olsa gostermezdi.
Ha bir de ogluma diyrki "hayatimin en guzel gununu yasattin"... yani sanki ilk kez gormus gibi davraniyr. Anlatabildim umarim. Kari koca yediler beni ya.

Yok kuzum aksine size yazınca rahatlıyorum benim normalde ağrı eşiğim düşük ben bu kadar hissetmemi ona bağlıyorum mesela geçen seferde sancım vardı ama sancı 20 30 larda çıkmıştı
Sen beni dinle. Bi ara dr.unu bakalim. Ne diyecek. Yanlis yonlendirmeyelim seni.

Yine misafir bekliyrm. Bitmedi bebek gormeleri. sipa oldu 4 ay 1.5 haftalik.

Sen beni dinle. Bi ara dr.unu bakalim. Ne diyecek. Yanlis yonlendirmeyelim seni.

Yine misafir bekliyrm. Bitmedi bebek gormeleri. sipa oldu 4 ay 1.5 haftalik.
Yok kuzum yanlış yönlendirmexsiniz
Yarın randevum varya o zaman gideceğim zaten nasipse doktorum rahat relax ve pratik bir bayan maaşallah geçmeyen sancın yada bebek hareketlerinde bi anormallik hissedersen görüşelim demişti öyle bir şey yok ya o yüzden yarın ola hayrola sağol canım
Bizim japon gözlü abimiz 8 aylık oldu hâlâ bebek görme faslı bitmedi canım kolay gelsin sana
Kp bravo tam acıların çocuğu emrah ı oynamış

Ayyy cok guldummm.. acilarin cocugu ha ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…