he he okudum bile:) canim e goze batar tabi boyle huzurlu anlasabilen kalabalık aile nerdee!Günaydın can dostlar içim aydınlanıyor buraya gelip yazınca sizlerle karşılıklı oturup sohbet etmiş gibi oluyorum:)
Benden havadisleri akşam kp yine geldi eşim baktı kapıya ben çıkmadım kıyafetim müsait değildi meyve getirmiş oğluma, sabah yine bir tabak meyve getirmişti eşim açtı kapıyı, eşime söylemedim durumu bu arada
Nazar konusu gerçekten çok yıpratıyor insanı kp ile böyle olmamzı tamamen nazar kızlar, benim günüm vardı geçen ay sonu bahçede yaptık günü kp in akrabalrı çoğu ve herkesin ağzı açık kaldı demiştim ya kp tutucu diye, bu bina kendilerinin 12 yıllık ben dedim diye bu sene kp bahçeyi düzenledi oturmamız için bahçeye kapı yaptırdı baba emir dışarı birden çıkar yola falan dedim diye, neyse her sabah kahvaltı faslı ramazanda her akşam iftar hep beraber yapılan, komşuların gözü bahçede hep ayyy ne güzel ayy ne güzel ki diyenlerinde bahçesi var! Birde gün olunca kp kızkarşeleri vs. de bizim bir küçükte olsa sorunumuzu duymak için can atan insanlar! Aynı binada nasıl anlaşıyorsunuz diye sürekli ağzımı ararlar kv nin ağzını ararlar gelinler nasıl diye eee bizde hep çok iyiyiz hamdolsun ne var anlaşamaycak dedikçe, sonuç pis nefis üzerimizdeydi hep, bir ara eşimel sıkıntılarım çoktu bilenler biliyor burdan, o sıkıntılarımız halloldu derken bu sorun çıktı, sürekli bende okuyorum dışarı çıkarken eve girerken eşim işe giderkeni kv bize gelince hemen okur falan, günümde de eşimin kuzeni çok temiz kız bendie sever yenge Kuran okuyum mu dedi tabi canım bende istiycektim dedim, özellikle okutuyorum ve kız o kadar temiz kalpliki mutlaka ona dua ettiririm kabul oluyor, neyse çok uzuyor:) günde ben malum hamile halimle çok çeşit yaptım yiyen bayıldı tarif istedi ben demiyorum kızlar yiyenler hep beğenir yemeklerimi:) bu olaylar olunca ablamlar dedi onlarda gelmişti, nazardan oldu sen bahçede olmadığın zamanlarda seni söylediler hep ne güzel hazırlamış bu haliyle birde riski var yormuş kendini, kp de ne çok seviyormuş o dedi diye bahçeyi yaptırmış diye konuşmuşlar hep, ablam nazar oldu size senin kp in ağzının içine bakıyordu hep adama birden ne oldu hep bunların yüzünden demişlerdi, birde olayın olduğu gece kv rüyasında benim dolabımda bir sürü kedi köpek görmüş dolabı hemen örtmüş eve yayılmasınlar diye, kedi köpek malum kızlar, cuteme dün nazar derken bunlar geldi aklıma, cutem senin güler yüzün eşinle uyumun gerçekten göze batacak nazar edilecek bir durum canım maalesef bazı insanlar çok pis nefisli, bizim komşular evlermize giren alışveriş poşetlerine bile göz dikiyorlar lafını ediyorlar kızlar ne kadar ayıp ben kimsenin aldığına giydiğine diyemem öyle dikkat bile etmem, elin tavuğu ele kaz görünüyor, oğlumun odasının geldiği gün kaynımgilede koltuk geldi, komşu adam hemen soruyormuş kaynıma ne aldınız eflalgil ne aldı diye!!! Sanane be adam
Pek uzun oldu okumayın kızlar
canim ne güzel bir nimet. söyle diker ne olucak ki biraz zaman geçsin kp de sevinir.Kızlar bu arada benim kp terzi güya ben ona kışlık yandan bağlamalı bir pardesü diktirecektim malum koca göbeğime olsun diye, birde nevresimlik kumaş alıp kendi lohusa yatağıma oğluma diktirecektim o işte yattı ben daha isteyememne güzel ucuza gelecekti
oyy kuzum ya gecmis olsun birsey oldu mu allah korusun bi yerinde agri falan var mı? .ayyy birde sabah beş buçukta benim sakar oğlum düştü yeni yatağındanbir fırladım ki yataktan pat diye ses sonra annnneee diye ağladı, hep eşimin yüzünden düşer diye diye düşürdü çocuğu, kenar koruması var ama yatağı kaliteli olsun diye epey yüksek aldık korumanın işlevi kalmadı evde büyük bir parça sunta vardı onu koyuyorduk akşam yanına koruma gibi, sen ayak ucuna kadar yuvarlan pat diye yüz üstü düş, sabah korktum ama şimdi gülüyorum halimize :)
Tabi canım sakın söyleme ahh ahhh biz eşimle hep öyleyiz, ayyy sinir oluyorum eşimin yakışıklılığı bile kadınların dilinde yok böyle bir şey!! Neymiş dalyan gibiymiş çok yakışıklıymış !!! Bende diyorum ya evet öyle kaptım bu çirkin halimle! İnsanlar çok tuhaf kesinlikle, eşim dışarda çok güleyüzlü edeplidir ya her şeyimi laf olur söylenir ağzım açık bakıyorum artık yorumlara...Bizde mutlaka tartışırız biri gelsin gitsin bir yere gidecek olalım vs. sürekli okuyorum duham diyorum hatim indiricem artık, özellikle halaları bir tanesi var ya o kadar haset ki, eşim ilk memur olunca çatladı, ben eşyasız evlendim takı vs. olmadı ailemde bende zorluk çıkarmadık eşimin ailesine yıllarca bunu söyledi ne iyi gelin ne iyi ailesi diye, ya sanane birde maşaallah de, kv beni öper sever milletin yanında nasıl bozulur kıskanırlar, dedim artık anne başkalarının yanında yapma zaten düşman çok hasetlik ediyorlar sonra diye...he he okudum bile:) canim e goze batar tabi boyle huzurlu anlasabilen kalabalık aile nerdee!
bol bol okuycaz.garip gelebilir ama dört yıldır cocugumuzun olmamasını bile nazara veriyorum cok göze batiyorduk. hic olmadik yerden esimle tartisiyorduk cok şükür ki kv nin demesiyle okuyun kızım kendinize okuyun diye diye cok şükür ictigimiz sürahideki suya kadar okudum kötü nazarlara engel olduk.
ve şu gün oldu daha ben esimde şöyle aile hayatimiz şöyle diye anlatmiyorm kim sorarsa iyiyiz cok şükür bu kadar ankatildikca goze geliyoruz.bi keresinde konu açıldı ki malum cift maas olunca hemen yok parani harciyor musun esin veriyor mu.dedim eşim hic karismaz kendi maaşını bile cekip bana verir senin paran benim param yoktur bizde. demiş bulundum allahım öyle bir tepki gösterdiler ki bir daha tövbe olsun demiycem dedim. öyle gercekten hic onemsemez eşim sagolsun ama hersey herkese soylenmezmis onu anladim.
canim ne güzel bir nimet. söyle diker ne olucak ki biraz zaman geçsin kp de sevinir.
yok canım hamdolsun korktum kaburgasına falan bir şey oldu diye ama kontrol ediyorum ağrımıyor diyor, sağoloyy kuzum ya gecmis olsun birsey oldu mu allah korusun bi yerinde agri falan var mı? .
Saol cnm. Ben 2004 ten beri cekiyrm..ama hic yuzum sismemisti. Bir suredir de gecmisti. Hayatim diyetle geciyr biktim.artik.
dedigin gibi surekli aynaya bakiyrm yuzum sisti mi diye. Salam,sosis,sucuk,yumurta,kola,fanta,cikolata,kuruyemis, kizartma,baharat,limon,domates tuketmiyrm cnm..daha ne yemeyecegim sastim artik.
Kismet cnm. Yarayabilir. Belli olmaz.
Emin olamayiz cnm.
Uzulmemek icin catladiktan en az 12 gun sonra yap test derim.
Estagfurullah cnm. Ne demek. Tesemkur ederim. Bildigini yazmissin.canım durumumuz ayni zira bende 2007 den beri yoğurt peynir ekmek domates baharatlar kuruyemiş sakatat salam sucuk sosis vs. birkaç gıda daha tüketmem yasak ama en kotusu dil ve boğazın sismesi ki onuda yasadım psikolojim cok bozuldu o donem
simdi bazı gidaları yer oldum bazıları cıktı yorucu birsey yani helede Dr.a gidip bu konuyu bilmiyorum demeleri beni bitiriyor
yuz sismeye başladıysa coook dikkat et farketmedigin bir gıda eklenmiş yada farkli birsey yapmissin ve ataklarin harekete gecmis demektir ki bazen atakların durması zaman alırmıs
mesela ben muz yiyemiyordum muz yer oldum onun yerine limon cıktı ama anlayana kadar etkisi oldu tabi anlayınca kestim hemen ilaca karsıda var bende aklında olsun kas gevşeticiler ve gribal enfeksiyon ilaclari basda gelirmiş dr.um söyledi bilgin olsun diye soyluyorum inan dr.um bana dediki bu hastalık insanı psikolojik olarak cook yorar demişti spiralde dokunmuştu bana mesela bepanten kullanamam azıcık bile olsa içeriğinden oturu
kafanı sisirdim canım ama ben, anlayacak psikolojimi yuzumu inceleme halimi anlayacak pek kimse yok anladıklarını zannediyor insanlar ama asında anlamıyorlar
hakkını helal et sisirdim kafanı
Eflaalll hepsini bir solukta okudum canımGünaydın can dostlar içim aydınlanıyor buraya gelip yazınca sizlerle karşılıklı oturup sohbet etmiş gibi oluyorum:)
Benden havadisleri akşam kp yine geldi eşim baktı kapıya ben çıkmadım kıyafetim müsait değildi meyve getirmiş oğluma, sabah yine bir tabak meyve getirmişti eşim açtı kapıyı, eşime söylemedim durumu bu arada
Nazar konusu gerçekten çok yıpratıyor insanı kp ile böyle olmamzı tamamen nazar kızlar, benim günüm vardı geçen ay sonu bahçede yaptık günü kp in akrabalrı çoğu ve herkesin ağzı açık kaldı demiştim ya kp tutucu diye, bu bina kendilerinin 12 yıllık ben dedim diye bu sene kp bahçeyi düzenledi oturmamız için bahçeye kapı yaptırdı baba emir dışarı birden çıkar yola falan dedim diye, neyse her sabah kahvaltı faslı ramazanda her akşam iftar hep beraber yapılan, komşuların gözü bahçede hep ayyy ne güzel ayy ne güzel ki diyenlerinde bahçesi var! Birde gün olunca kp kızkarşeleri vs. de bizim bir küçükte olsa sorunumuzu duymak için can atan insanlar! Aynı binada nasıl anlaşıyorsunuz diye sürekli ağzımı ararlar kv nin ağzını ararlar gelinler nasıl diye eee bizde hep çok iyiyiz hamdolsun ne var anlaşamaycak dedikçe, sonuç pis nefis üzerimizdeydi hep, bir ara eşimel sıkıntılarım çoktu bilenler biliyor burdan, o sıkıntılarımız halloldu derken bu sorun çıktı, sürekli bende okuyorum dışarı çıkarken eve girerken eşim işe giderkeni kv bize gelince hemen okur falan, günümde de eşimin kuzeni çok temiz kız bendie sever yenge Kuran okuyum mu dedi tabi canım bende istiycektim dedim, özellikle okutuyorum ve kız o kadar temiz kalpliki mutlaka ona dua ettiririm kabul oluyor, neyse çok uzuyor:) günde ben malum hamile halimle çok çeşit yaptım yiyen bayıldı tarif istedi ben demiyorum kızlar yiyenler hep beğenir yemeklerimi:) bu olaylar olunca ablamlar dedi onlarda gelmişti, nazardan oldu sen bahçede olmadığın zamanlarda seni söylediler hep ne güzel hazırlamış bu haliyle birde riski var yormuş kendini, kp de ne çok seviyormuş o dedi diye bahçeyi yaptırmış diye konuşmuşlar hep, ablam nazar oldu size senin kp in ağzının içine bakıyordu hep adama birden ne oldu hep bunların yüzünden demişlerdi, birde olayın olduğu gece kv rüyasında benim dolabımda bir sürü kedi köpek görmüş dolabı hemen örtmüş eve yayılmasınlar diye, kedi köpek malum kızlar, cuteme dün nazar derken bunlar geldi aklıma, cutem senin güler yüzün eşinle uyumun gerçekten göze batacak nazar edilecek bir durum canım maalesef bazı insanlar çok pis nefisli, bizim komşular evlermize giren alışveriş poşetlerine bile göz dikiyorlar lafını ediyorlar kızlar ne kadar ayıp ben kimsenin aldığına giydiğine diyemem öyle dikkat bile etmem, elin tavuğu ele kaz görünüyor, oğlumun odasının geldiği gün kaynımgilede koltuk geldi, komşu adam hemen soruyormuş kaynıma ne aldınız eflalgil ne aldı diye!!! Sanane be adam
Pek uzun oldu okumayın kızlar
Şeyy kızlar bide çok afedersiniz ishal olmuş gibiyim 2 gündürKızlar ağrılar devam ve soğuk soğuk ter boşaltıyorum resmen işin enterasan tarafı benim karnım inmiyor ama ağrı var bacak bacak üstüne atabiliyorum birde göbeğimin en alt tarafı boş anlatabildim mi
sağol canım yaa, kıyamam bir de beni düşünüp dua etmiş, canımsınGünaydın canlar yüzümde kocaman bi uçuk çıktı
cereyanda kaldim galiba.ucuk merhemleri kullansam birsey olur mu ki?.
deryam canım ben ins gebelikten sonra şekerin de son bulur. her yediğimde aklina geliyorsun kuzum allahim deryaya da yedir ins diyorum. saglik olsun da bu günler de geçer.
odaniz da harika cok orjinal duruyor beyaz zaten vazgeçilmezim ferah ferah.
gule gule kullansın oglusun saglikla huzurla.
dgrpnr gecmis olsun canim yoğun tempo başladı biz de haftaya başlıyoruz ne yapcam bilmiyorum valla. hamiş hamis calismak nasıl oluyormuş gorcem:)
eflalim canim hayırlı olsun emirin ve eymenin odasi gule gule kullansınlar saglikla huzurla.
İnşallah canım yaakızlar günaydın nasılsınız işler çok yoğun pc de sayfa açık ama bakmaya fırsatım bile olmuyor... kurs kayıtları başladı gelen giden bitmio onları girmekten hiç birşeye yetişemiyorummm
cutem - saol canım rabbim şifa versin sana
nesdem - çok sevindim canım bak sonunda kaptı memeyi dora cık :)
boran - maşallah prensesine
missy - yüsra - kolay gelsin canım sizlere nukra - kızlar siz artık kendinizi yormayın lütfen
eflal - canım odanız hayırlı olsun güle güle kullansın paşalar inş... kv.ye de maşallah canım :)
deryaw - kuzum kıyamam ya hamileyken yediklerine dikkat etmek çok daha zor oluyor gerçekten( inş normale döner canım
duha -ilk hareketlerini hissettiğin an çok özel çok duygusal canım :)
ChocolateChips - canım benim burda tüm arkadaşlar olarak hepimiz birbirimize destek oluyoruz sakın öyle düşünme anlat yaz ki rahatla canım ama umudunu hiç bir zaman yitirme Allah çok büyük...
dgrpnr - canım geçmiş olsun Allah korusun inş ilaçla atmışsındır... walla bu enfk. başa bela benim ilaçta kullansam bol su da içsem sirkeli sularlada silsem aynı geçmiyor yrn 2. doz aşı ya gidicem ozaman tekrar idrar testi vericem...
hifanur - hifacım soğan kürünü dene bi zararı olduğunu duymadım şimdiye kadar
bu arada benimde mide kaynamalarım başladı 2-3 gündür yediğim herşery sanki boğazımda düğümlenmiş gibi duruyorşurup kullanıyorum...
unuttuğum olabilir kızlar kusura bakmayın bu kafayla anca bu kadar hatırlayabildim öpüyorum sizleri :)
efloşum bak kp baya bi büyüklük yapmış. Benim kp öldürsen yapmazdı öyle bişey. Elbette için daha soğumadı, ama zamana bırak, kin gütme. Zamanla herşey düzelir belki, eskisi gibi olmasa da...Kızlar şok şok diyorum!! Kp geldi az önce kapıya açsam mı açmasam mı dedim az oyalandım zoraki açtım, özür diledi yavrum siz benim canımsınız biz baba kızız kp gelin değiliz dedi, emirin ağlamasına dayanamadım dedi, ben cevap vermedim hiç sarıldı falan, emirin odasına baktı, ben hiç konuşmadım, giderken yine sarıldı barıştık mı kızım dedi ben sadece hıııı dedim, durum böyle kızlar bu saatten sonra asla eskisi gibi olmaz benim içimdeki güzel duyguları öldürdü o çünkü
haklısın canım gel git yaşamaya başladım resmen bugün pek keyifliyim meselaşifa olsun canım benim
başla canım şifa olsun inşaallah
cutem inşallah bu ilaçlar çare olur da kurtulursun yaaHepiniz sagolun canlar. Zaten 40.gun o sipiral takildi o gun alerjim basladi. 45.gun sisti yuzum gozum. Hala cekiyrm. 52.gunde migdem bitmisti..size ornek olayim da bari lohusayken sizler koruyun kendinizi. Kurdesen stresten ve bagisikli sisteminin cokmesinden oluyr. Eeee bendeki kv sagolsun. O zamanlarimi zehir etmisti. Ayrica migdemdeki sorunda tetikliyr bu kurdeseni.
Kendi annem hep okur bana. Kendimde tabi. En iyisi o sifa ayetlerini bulayimda ben okuyayim. Insallah bu yeni ilac da ise yarar. Cok yoruldum artik. Suan kv kp sut dokmus kedi oldu ama neye yarar.
Salam,sosis,sucuk,domates,salca,limon,nareksisi,kizartma,balik,kabuklu yemis,sicak suyla banyo,soguk suyla banyo,kokulu sabun,renkli sabun,baharat (nane bile), cikolata, kozmetik urunler, hepsiiiii yasak. Zaten uyuyrdum bunlara. Ona ragmen sistim.
O cins dr vardi ya "Allah verir sifani" diyen...parasinda degilim ama o cinsin yazdiklarini devlet odemiyr. 150 tl verdim aldim daha pazartesi. Bu yeni dr.a gosterdim. Bunlar sadece vucudunu yumusatir dedi. Yani tedavi ediciligi yok. Bosuna verdim o parayi. Bosuna sisti bu vucut. O adama "urtikerim bu" dedigimde "hani nerde.sen urtiker degilsin demisti" cins...
sağol cutemgecmis olsun kuzum. Insallah sorun cikmaz. Bol.su ic.
Insallah kalici olmaz cnm..hayirli olsun odaniz.saglikla kullanin.
Cok gerdin kendini. Icin rahat etmesi icin dr.unu ara cnm. Gel derse git ve nst ye gir.Kızlar ağrılar devam ve soğuk soğuk ter boşaltıyorum resmen işin enterasan tarafı benim karnım inmiyor ama ağrı var bacak bacak üstüne atabiliyorum birde göbeğimin en alt tarafı boş anlatabildim mi
Yok kuzum aksine size yazınca rahatlıyorum benim normalde ağrı eşiğim düşük ben bu kadar hissetmemi ona bağlıyorum mesela geçen seferde sancım vardı ama sancı 20 30 larda çıkmıştıCok gerdin kendini. Icin rahat etmesi icin dr.unu ara cnm. Gel derse git ve nst ye gir.
Sen beni dinle. Bi ara dr.unu bakalim. Ne diyecek. Yanlis yonlendirmeyelim seni.Yok kuzum aksine size yazınca rahatlıyorum benim normalde ağrı eşiğim düşük ben bu kadar hissetmemi ona bağlıyorum mesela geçen seferde sancım vardı ama sancı 20 30 larda çıkmıştı
Yok kuzum yanlış yönlendirmexsinizSen beni dinle. Bi ara dr.unu bakalim. Ne diyecek. Yanlis yonlendirmeyelim seni.
Yine misafir bekliyrm. Bitmedi bebek gormeleri. sipa oldu 4 ay 1.5 haftalik.
Ayyy cok guldummm.. acilarin cocugu haYok kuzum yanlış yönlendirmexsiniz
Yarın randevum varya o zaman gideceğim zaten nasipse doktorum rahat relax ve pratik bir bayan maaşallah geçmeyen sancın yada bebek hareketlerinde bi anormallik hissedersen görüşelim demişti öyle bir şey yok ya o yüzden yarın ola hayrola sağol canım
Bizim japon gözlü abimiz 8 aylık oldu hâlâ bebek görme faslı bitmedi canım kolay gelsin sana
Kp bravo tam acıların çocuğu emrah ı oynamış
Ama öyle olmamış mı acıtasyonlar falan yaptıklarını unutup bide böyle mahrumları oynuyorlaryaaaaa işte o zaman boğasım geliyor (kv de aynısı bizim ıyyyy)Ayyy cok guldummm.. acilarin cocugu ha))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?