Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eflal cnm. Akilli bidigima gecmis olsun.
Yerinde olsam kp ye diktiririm cnm. Tamam kirildin ama bence adam seni cidden seviyr. Yapmis bir hata. Cok durma ustunde derim. Buarada yazdiklarini okudum.hep.
sağol canım var bıdıkta bir şey bu aralar koltuktan baş aşağı inme çalışmaları yapıyor kaç kere uyardım oğlum bak düşeceksin başın ağrır diye yok dinlemiyor( bana çekmiş) bugün pat diye başının üstüne düştü, bir yerini kıracak diye ödüm kopuyor

tamam canım az zaman geçsinde diktiririm artık
canım bazen iner bazen çıkar bir bakmışsın bir günde inmiş daha var sana nasılsa
Şeyy kızlar bide çok afedersiniz ishal olmuş gibiyim 2 gündür
doğuma yakın olur canım
sağol canım inşaallah
ayyyy pes nukram tam demiş acıların çocuğu olmuş senin kp kesinlikle ben göstermezdim sen büyüklük ediyorsun
Sen beni dinle. Bi ara dr.unu bakalim. Ne diyecek. Yanlis yonlendirmeyelim seni.

Yine misafir bekliyrm. Bitmedi bebek gormeleri. sipa oldu 4 ay 1.5 haftalik.

bu halinle nasıl ağırlıyorsun canım, ben bu sebepten mevlüt okutucam sanırım çünkü bana da aynı olur emirde rahattım ama şimdi memleketteyim bir temiz hepsini toptan çağırırım en güzeli

Sen beni dinle. Bi ara dr.unu bakalim. Ne diyecek. Yanlis yonlendirmeyelim seni.

Yine misafir bekliyrm. Bitmedi bebek gormeleri. sipa oldu 4 ay 1.5 haftalik.
kolay gelsin cutem bi de bu cocuk görmeler var hadi hayırlısı. kp kv görüştükce stres oluyorsun cutem nasıl insan bunlar torunu görecek yüz olması lazım. hicbirsey yapmamış da sen göstermiyirsun muamelesi yapmışlar.
nukram canım yolcunuz geliyor mu yoksa yarin belli olur hayirlica gelsin ins.

kızlar nasılsınız
mrb diip çıkıyorum kendinize iyi bakın :)
iyiyim canım sen nasılsın?

cok yoruldum toplantimiz vardi cok yogun bi tempo beni bekliyor ne yapıcam bilmiyorum.
bir de seminerimiz çıktı başımıza. sabah kursa öğleden sonra koştur seminere hey allahım anlamiyrum bunlari vallahi.

kızlar rüyamı kimseye anlatamadım.nasıl korktum anlatamam
bu sabah ilişki oldu 14.günüm.
bacaklarımı diktim yattım.tam uyucağım sıra geniz akıntım vardı.kalkıp temizlemem lazımdı ama spermler akar diye kalkmadım öylece yattım uyudum.

hayır olsun inşaallah.
rüyamda kadın doğum dr.una gidiyorum.
yumurtlamamı kontrol edicek.ama boğazlarıma bakıyo.
sonra ağlamaya başlıyo dr.
ya çokmu kötüyüm kansermiyim diyorum.
yok kanser değilsin ama söylettirme bana diyo.
söyleyin lütfen neyim var diyorum.
senin çocuğun olmaz kızım diyo bana.
ay nasıl ağlıyorum,nasıl hayattan vazgeçiyorum o an anlatamam kızlar.
ağlaya ağlaya çıkıyorum odadan.

inşaallah rüyamın tersi çıkar yaa.kendimi ne kadar rahat bırakmaya çalışsamda bilinçaltımda hep bu düşünceler var işte.

Aynen kuzum. Ama o kadar bagisikilik kazanmisim ki o an kiziyrm. Sonra tik yok. Kafam rahat ohhh.takmiyrm.
Hatta benim arkamdan hemen cikip evlerine giderken yine kp babama bisiler demis. Hani ben ramaznda hastaydim da bunlar tatile gitti bile bile. Sonra kv laf cikardi cute beni istemiyr diye. Ben de annemler de kalmistim. Hih dun lafi olmus. Babam cevaben eee ramazanda bizde kaldilar. Ondan cocuk bize alisti demis. Kv de evet oyle oldu diyince..... annem "denize gidip kendini yuzdurecegine oturup gelinine baksaydin o zaman" demis
Arabaya basip gitmisler.

Yani hala blendirlim yapmaya calisiyrlar. Hala ortalik karistiriyrlar. Kiskancliktan catliyrlar. cocuk benim. Istedigime gosteririm.size ne

cok yoruldum toplantimiz vardi cok yogun bi tempo beni bekliyor ne yapıcam bilmiyorum.
bir de seminerimiz çıktı başımıza. sabah kursa öğleden sonra koştur seminere hey allahım anlamiyrum bunlari vallahi.
Allah yardimcin olsun cnm.

Tamamen bilincalti cnm..ruyanin bir anlami yok bence. Icin rahat olsun.

Yapiyrm cnm vallahi. Dun aksam vardi. Bugunkuleri yolladim. Cumartesi yine var. Cok yorucu bu isler yaaaa. Hele hastalikla. Gozunde beni bitmis perisan canlandirip uzme kendini. Iyiyim cok sukur. Migdeyi baya topladim..su cilde de kesin teshis kondu. Aklim rahatladi. Dunku igne de iyi geldi cnm.

içten içe stres yapıyorum demekki cutem ya.
nasıl kurtulucam bu stresten
Bak kuzum. Stresten kurtulucam derken ayri bir strese daha giriyorsun. Onun icin ben hep sunu diyrm. Stres yapsan da yapmasanda bebegin vakti gelince gelecek. Ben stresin cok etkili olduguna inanmiyrm demistim. Olmasa stresten benim olmazdi bebegim cnm.

haklısın aslında canım.
herkes stres tetikliyo dediği için stres yapmamak için daha çok stres yapıyorum.

İğne kullanan arkadaşlar !!!!!
şuan Yoldayım! Yeni aklıma geldi saat 3.30 da iğne yapıyorum ama bugün yoğunluktan unutmuşum ( bişey olurmu ? Çarşıda işlerim var anca 2 saate kadar evde olurum 4 saat geçmiş olacak ???

merhaba arkadaşlar uzun zaman önce bu yöntemi denemiştim tekrar denemek istiyorum bugün kahve akıntım var yarın adet olacağım galıba bende başlamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim pkoluyum 2 tüp denemem oldu ama olmadı malesef yardımcı olursanız sevinirim rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin içinde bana da ( amin )

Carsiyi birak. Hemen eve gidip igneni yap.
Ya da gir eczaneden paranla al ve hemen yap. Sonra carsini gez

Amin cnm.amin.
Hosgeldin o zaman.

Tmm canım çok teşekkür ederim
Bugun igne saatin baya sasti ya cnm. Yarinda, bugun yaptigin saate yakin yap. Yavas yavas 3.30 a geri kaydir. 15 dakika 15 dakika derken 3.30a geri kayarsin. Bir daha da unutma lutfen ...

Canımm rüyada ağlamak gülmeye işaret derler hayır diyelim hayır olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…