Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar.gecmisi firsat buldukca okuyorum ama inanin su an aklimda hicbir sey kalmadi beni mazur gorun.
Biz hala emme savasindayiz.cani isterse emiyor cani istemezse emmiyor.her emzirme seansim stresle geciyor.gunde bir iki kez mama veriyorum ama yetmediginden degil.emme savasini bazen ben kaybediyorum o esnada hazirda sagilmis sutum olmuyorsa dora aglamasin diye veriyorum.arti sute gecemiyorum bir turlu.sabahlari asla emmiyor ogleden sonralari basliyoruz.esim pzt ise baslicak ben istedim bi deneyelim dedim.beceremezsem rapor alicak yine.gaz sorunumuz basladi.kipkirmizi oluyor yavrum.kakamizda azaldi eskiye gore.

Ah ahhh. O gaz..
Mamada bagirsagi tutar cnm. Gazi artirir.

Bugun igne saatin baya sasti ya cnm. Yarinda, bugun yaptigin saate yakin yap. Yavas yavas 3.30 a geri kaydir. 15 dakika 15 dakika derken 3.30a geri kayarsin. Bir daha da unutma lutfen ...
Ya canım 3.5 saat geçti ilk defa unuttum telefonda alarm kurulu aslında ama iş yoğunluğundan offf YaA yrn özellikle öğleden sonra aşımı olmaya gidicektim iğnede bacağa geçecektik hemşire bana öğreticekti yine 4.30 gibi yaptırsam olmaz dimi ?

Rabbim güç kuvvet versin yardımcın olsun canım :)

Cnm. Yarin hemsireyle konus. O daha dogru yonlendirir. Sanirim yaparsiniz 3.30da. Cunku 4 de kapaniyr diye biliyrm saglok ocagi

Bu saat oldu, uyumuyor eleman yahu.
Aksama kadar ziril zirildi zaten. Sag ust dis geldi gelecek durumda.. Allahimmm bu gece uzun olacaga benziyor.

Kizlar gunaydin saat 8de gidicez inş hastaneye ne olacagini bildiğim halde bi tırsmışlık var ustumde
Dualarinizda unutmayin beni
Bende sizleri unutmicam ins
Bugunude bi atlatsam.....
Missiimm bende şimdi sana yazmak için girmiştim sayfaya :) Rabbim yardımcın olsun doğumun hayırlı ve gönlüne göre enn azz ağrı ile olsun kuzum Rabbim gönlüne ferahlıl versin kuzunla buluşmana çok az kaldı canım çokkk heyecanlı

Kizlar gunaydin saat 8de gidicez inş hastaneye ne olacagini bildiğim halde bi tırsmışlık var ustumde
Bugun dualarimiz sen ve Omer Ali icin.
Allahim saglikla kavustursun sizi. Bol bol sutun olsun. Korkma cnm. Allahim yar ve yardimcin olsun

Gunaydinnnn...
Hemen yazmak istedim guzel seyleri

1) iki gundur ilac aliyrm. Cok sukur ilk kez bir yerimde sislik olmadan uyandim ) hafif kasintim var o kadar

2) benim sipa sirt ustunden yuzustune dönuyrdu. Veeee biraz once sirt ustunden yuzustu yapip tekrar sirt ustune döndu
Bundan sonra koltuk kapnepe devri bitip hali ustu devri mecburen basladi

Cnm. Yarin hemsireyle konus. O daha dogru yonlendirir. Sanirim yaparsiniz 3.30da. Cunku 4 de kapaniyr diye biliyrm saglok ocagi
tmm canım çok teşekkür ettim bugün sorucam.

Rabbim kolaylıklar sağlasın kuzum sağlıcakla kucağına al inş güzel haberlerini bekliyoruz :)
dua edicem canım ...

GÜNAYDINNNNN :)

çok şükür cutem iyiy olmana çok sevindim canım. ayy yerim onu ben bak neler öğrenmiş paşa artık yaramazlıklar başlar :)

Günaydın canlarim hayirli cumalar hepinize de.

gune erken basladik yine.ama usta evde çalışıyor. kapi boyuyor açık renge.
aciktim kahvaltı yapıcam.ben hep tatil boyu 10 bucuktan aşağı yemiyirdum oglum acikiyordur demi oyy vicdan yaptım.ama yemek yerken ve sonrasında kipirtilar basliyo şükürler olsun.

ohh canim allahim şifasinı artırsin. o ruzgari yerim ben kocaman adam olmuş maşallah canım.

cok yoruldum toplantimiz vardi cok yogun bi tempo beni bekliyor ne yapıcam bilmiyorum.
bir de seminerimiz çıktı başımıza. sabah kursa öğleden sonra koştur seminere hey allahım anlamiyrum bunlari vallahi.
Allah kolaylık versin canım
kuzum benim etkilendiğin için görmüşsün bence tam tersi yüzün gülecek Allah'ın izniyle
oyy annenin ağzına sağlık ne güzel demiş, cutem bende istiyorum o bağışıklıktan
Zor tabi canım hasta olmasan bile bebekle çok zor uyuyan bir bebek olsa o uyurken yaparsın ama seninki hep kucağında Allah kolaylık versin maşaallah süphanallah sana, çok sevindim canım miden düzeldiyse tamam inşaallah yediklerin şifa olur, seviyorum seni napıyım üzülüyorum hastayım yazınca
içten içe stres yapıyorum demekki cutem ya.
nasıl kurtulucam bu stresten
canım cutem yazmış bak illa stres oluyor hifam mümkün değil ki tamamen unutmak gün içinde unutsan ilişki olunca direk bebek odaklı oluyor, ben emirde asla olmayacak diye ağlıyordum hep bir şeyim olmamasına rağmen ama nasip vakti dolunca geldi
haklısın cutem stres illa etkiliyor ama az stres iyidir
hoş geldin aramıza elimizden geldiğince yardımcı oluruz
canım mama alınca kaka sayısı azalıyor doymuyor diye düşünme ben mamada kullanmak zorunda kalmıştım çünkü, bir bakmışsın uğraşmadan emzirdiğin günler gelecek nesdoşum
Canım beşte kapanıyor normali o ama maalesef kafalarına göre çıkıyorlar
Bu saat oldu, uyumuyor eleman yahu.
Aksama kadar ziril zirildi zaten. Sag ust dis geldi gelecek durumda.. Allahimmm bu gece uzun olacaga benziyor.
İnşaallah kolay geçmiştir geceniz
Canım Allah kolaylık versin sağlıkla doğsun oğlun sen hemencecik kalk inşaallah, ağrın sızın çok çok az olsun sütün bol bol olsun inşaallah
maşaallah canım ikinizede çok güzel haberler bunlar, rüzgarıda yerim yerim yerim çapkın gülüşlü

günaydın canım kolay gelsin sen boya yapılırken evde mi duracaksın canım durmasan keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…