Herkes elinden geleni yapar cnm. Ben ve dogum yapanlar biraz zor vakit ayiriyrz ams gordukce yazarimmHoşbulduk bana da yardımcı olursanı sevinirim
Ah ahhh. O gaz..Selam kizlar.gecmisi firsat buldukca okuyorum ama inanin su an aklimda hicbir sey kalmadibeni mazur gorun.
Biz hala emme savasindayiz.cani isterse emiyor cani istemezse emmiyor.her emzirme seansim stresle geciyor.gunde bir iki kez mama veriyorum ama yetmediginden degil.emme savasini bazen ben kaybediyorum o esnada hazirda sagilmis sutum olmuyorsa dora aglamasin diye veriyorum.arti sute gecemiyorum bir turlu.sabahlari asla emmiyor ogleden sonralari basliyoruz.esim pzt ise baslicak ben istedim bi deneyelim dedim.beceremezsem rapor alicak yine.gaz sorunumuz basladi.kipkirmizi oluyor yavrum.kakamizda azaldi eskiye gore.
Canımm rüyada ağlamak gülmeye işaret derler hayır diyelim hayır olsun :)
Ya canım 3.5 saat geçtiBugun igne saatin baya sasti ya cnm. Yarinda, bugun yaptigin saate yakin yap. Yavas yavas 3.30 a geri kaydir. 15 dakika 15 dakika derken 3.30a geri kayarsin. Bir daha da unutma lutfen ...
Rabbim güç kuvvet versin yardımcın olsun canım :)Selam kizlar.gecmisi firsat buldukca okuyorum ama inanin su an aklimda hicbir sey kalmadibeni mazur gorun.
Biz hala emme savasindayiz.cani isterse emiyor cani istemezse emmiyor.her emzirme seansim stresle geciyor.gunde bir iki kez mama veriyorum ama yetmediginden degil.emme savasini bazen ben kaybediyorum o esnada hazirda sagilmis sutum olmuyorsa dora aglamasin diye veriyorum.arti sute gecemiyorum bir turlu.sabahlari asla emmiyor ogleden sonralari basliyoruz.esim pzt ise baslicak ben istedim bi deneyelim dedim.beceremezsem rapor alicak yine.gaz sorunumuz basladi.kipkirmizi oluyor yavrum.kakamizda azaldi eskiye gore.
Cnm. Yarin hemsireyle konus. O daha dogru yonlendirir. Sanirim yaparsiniz 3.30da. Cunku 4 de kapaniyr diye biliyrm saglok ocagiYa canım 3.5 saat geçtiilk defa unuttum telefonda alarm kurulu aslında ama iş yoğunluğundan offf YaA yrn özellikle öğleden sonra aşımı olmaya gidicektim iğnede bacağa geçecektik hemşire bana öğreticekti yine 4.30 gibi yaptırsam olmaz dimi ?
Cutem geceniz kolay geçmiştir inşaallah. ..Bu saat oldu, uyumuyor eleman yahu.
Aksama kadar ziril zirildi zaten. Sag ust dis geldi gelecek durumda.. Allahimmm bu gece uzun olacaga benziyor.
Missiimm bende şimdi sana yazmak için girmiştim sayfaya :) Rabbim yardımcın olsun doğumun hayırlı ve gönlüne göre enn azz ağrı ile olsun kuzum Rabbim gönlüne ferahlıl versin kuzunla buluşmana çok az kaldı canım çokkk heyecanlıKizlar gunaydin saat 8de gidicez inş hastaneye ne olacagini bildiğim halde bi tırsmışlık var ustumde
Dualarinizda unutmayin beni
Bende sizleri unutmicam ins
Bugunude bi atlatsam.....
Bugun dualarimiz sen ve Omer Ali icin.Kizlar gunaydin saat 8de gidicez inş hastaneye ne olacagini bildiğim halde bi tırsmışlık var ustumde
allahim kolaylik versin.canim yavruna kavusuyorsunKizlar gunaydin saat 8de gidicez inş hastaneye ne olacagini bildiğim halde bi tırsmışlık var ustumde
tmm canım çok teşekkür ettim bugün sorucam.Cnm. Yarin hemsireyle konus. O daha dogru yonlendirir. Sanirim yaparsiniz 3.30da. Cunku 4 de kapaniyr diye biliyrm saglok ocagi
Kizlar gunaydin saat 8de gidicez inş hastaneye ne olacagini bildiğim halde bi tırsmışlık var ustumde
Gunaydinnnn...
Hemen yazmak istedim guzel seyleri
1) iki gundur ilac aliyrm. Cok sukur ilk kez bir yerimde sislik olmadan uyandim) hafif kasintim var o kadar
2) benim sipa sirt ustunden yuzustune dönuyrdu. Veeee biraz once sirt ustunden yuzustu yapip tekrar sirt ustune döndu
Bundan sonra koltuk kapnepe devri bitip hali ustu devri mecburen basladi
gunaydinnn canim.GÜNAYDINNNNN :)
çok şükür cutem iyiy olmana çok sevindim canım. ayy yerim onu ben bak neler öğrenmiş paşa artık yaramazlıklar başlar :)
ohh canim allahim şifasinı artırsin. o ruzgari yerim ben kocaman adam olmuş maşallah canım.Gunaydinnnn...
1) iki gundur ilac aliyrm. Cok sukur ilk kez bir yerimde sislik olmadan uyandim) hafif kasintim var o kadar
2) benim sipa sirt ustunden yuzustune dönuyrdu. Veeee biraz once sirt ustunden yuzustu yapip tekrar sirt ustune döndu
Allah kolaylık versin canımcok yoruldum toplantimiz vardi cok yogun bi tempo beni bekliyor ne yapıcam bilmiyorum.
bir de seminerimiz çıktı başımıza. sabah kursa öğleden sonra koştur seminere hey allahım anlamiyrum bunlari vallahi.
kuzum benim etkilendiğin için görmüşsün bence tam tersi yüzün gülecek Allah'ın izniylekızlar rüyamı kimseye anlatamadım.nasıl korktum anlatamam
bu sabah ilişki oldu 14.günüm.
bacaklarımı diktim yattım.tam uyucağım sıra geniz akıntım vardı.kalkıp temizlemem lazımdı ama spermler akar diye kalkmadım öylece yattım uyudum.
hayır olsun inşaallah.
rüyamda kadın doğum dr.una gidiyorum.
yumurtlamamı kontrol edicek.ama boğazlarıma bakıyo.
sonra ağlamaya başlıyo dr.
ya çokmu kötüyüm kansermiyim diyorum.
yok kanser değilsin ama söylettirme bana diyo.
söyleyin lütfen neyim var diyorum.
senin çocuğun olmaz kızım diyo bana.
ay nasıl ağlıyorum,nasıl hayattan vazgeçiyorum o an anlatamam kızlar.
ağlaya ağlaya çıkıyorum odadan.
inşaallah rüyamın tersi çıkar yaa.kendimi ne kadar rahat bırakmaya çalışsamda bilinçaltımda hep bu düşünceler var işte.
oyy annenin ağzına sağlık ne güzel demiş, cutem bende istiyorum o bağışıklıktanAynen kuzum. Ama o kadar bagisikilik kazanmisim ki o an kiziyrm. Sonra tik yok. Kafam rahat ohhh.takmiyrm.
Hatta benim arkamdan hemen cikip evlerine giderken yine kp babama bisiler demis. Hani ben ramaznda hastaydim da bunlar tatile gitti bile bile. Sonra kv laf cikardi cute beni istemiyr diye. Ben de annemler de kalmistim. Hih dun lafi olmus. Babam cevaben eee ramazanda bizde kaldilar. Ondan cocuk bize alisti demis. Kv de evet oyle oldu diyince..... annem "denize gidip kendini yuzdurecegine oturup gelinine baksaydin o zaman" demis
Arabaya basip gitmisler.
Yani hala blendirlim yapmaya calisiyrlar. Hala ortalik karistiriyrlar. Kiskancliktan catliyrlar. cocuk benim. Istedigime gosteririm.size ne
Zor tabi canım hasta olmasan bile bebekle çok zor uyuyan bir bebek olsa o uyurken yaparsın ama seninki hep kucağında Allah kolaylık versin maşaallah süphanallah sana, çok sevindim canım miden düzeldiyse tamam inşaallah yediklerin şifa olur, seviyorum seni napıyım üzülüyorum hastayım yazıncaYapiyrm cnm vallahi. Dun aksam vardi. Bugunkuleri yolladim. Cumartesi yine var. Cok yorucu bu isler yaaaa. Hele hastalikla. Gozunde beni bitmis perisan canlandirip uzme kendini. Iyiyim cok sukur. Migdeyi baya topladim..su cilde de kesin teshis kondu. Aklim rahatladi. Dunku igne de iyi geldi cnm.
canım cutem yazmış bak illa stres oluyor hifam mümkün değil ki tamamen unutmak gün içinde unutsan ilişki olunca direk bebek odaklı oluyor, ben emirde asla olmayacak diye ağlıyordum hep bir şeyim olmamasına rağmen ama nasip vakti dolunca geldiiçten içe stres yapıyorum demekki cutem ya.
nasıl kurtulucam bu stresten
haklısın cutem stres illa etkiliyor ama az stres iyidirBak kuzum. Stresten kurtulucam derken ayri bir strese daha giriyorsun. Onun icin ben hep sunu diyrm. Stres yapsan da yapmasanda bebegin vakti gelince gelecek. Ben stresin cok etkili olduguna inanmiyrm demistim. Olmasa stresten benim olmazdi bebegim cnm.
hoş geldin aramıza elimizden geldiğince yardımcı oluruzmerhaba arkadaşlar uzun zaman önce bu yöntemi denemiştim tekrar denemek istiyorum bugün kahve akıntım var yarın adet olacağım galıba bende başlamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim pkoluyum 2 tüp denemem oldu ama olmadı malesef yardımcı olursanız sevinirim rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin içinde bana da ( amin )
canım mama alınca kaka sayısı azalıyor doymuyor diye düşünme ben mamada kullanmak zorunda kalmıştım çünkü, bir bakmışsın uğraşmadan emzirdiğin günler gelecek nesdoşumSelam kizlar.gecmisi firsat buldukca okuyorum ama inanin su an aklimda hicbir sey kalmadibeni mazur gorun.
Canım beşte kapanıyor normali o ama maalesef kafalarına göre çıkıyorlarCnm. Yarin hemsireyle konus. O daha dogru yonlendirir. Sanirim yaparsiniz 3.30da. Cunku 4 de kapaniyr diye biliyrm saglok ocagi
İnşaallah kolay geçmiştir gecenizBu saat oldu, uyumuyor eleman yahu.
Aksama kadar ziril zirildi zaten. Sag ust dis geldi gelecek durumda.. Allahimmm bu gece uzun olacaga benziyor.
Canım Allah kolaylık versin sağlıkla doğsun oğlun sen hemencecik kalk inşaallah, ağrın sızın çok çok az olsun sütün bol bol olsun inşaallahKizlar gunaydin saat 8de gidicez inş hastaneye ne olacagini bildiğim halde bi tırsmışlık var ustumde
maşaallah canım ikinizede çok güzel haberler bunlar, rüzgarıda yerim yerim yerim çapkın gülüşlüGunaydinnnn...
Günaydın canlarim hayirli cumalar hepinize de.
gune erken basladik yine.ama usta evde çalışıyor. kapi boyuyor açık renge.
aciktim kahvaltı yapıcam.ben hep tatil boyu 10 bucuktan aşağı yemiyirdum oglum acikiyordur demi oyy vicdan yaptım.ama yemek yerken ve sonrasında kipirtilar basliyo şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?