yok canım kv ye gecicem de erken kahvaltı yapar geçerim ins.zaten tiner kokusu evi sarmaya basladi çerçeve boyanirken daha. kapılari balkonda boyuyor söktü usta ama yinede geliyor.Allah kolaylık versin canım
kuzum benim etkilendiğin için görmüşsün bence tam tersi yüzün gülecek Allah'ın izniyle
oyy annenin ağzına sağlık ne güzel demiş, cutem bende istiyorum o bağışıklıktan
Zor tabi canım hasta olmasan bile bebekle çok zor uyuyan bir bebek olsa o uyurken yaparsın ama seninki hep kucağında Allah kolaylık versin maşaallah süphanallah sana, çok sevindim canım miden düzeldiyse tamam inşaallah yediklerin şifa olur, seviyorum seni napıyım üzülüyorum hastayım yazınca
canım cutem yazmış bak illa stres oluyor hifam mümkün değil ki tamamen unutmak gün içinde unutsan ilişki olunca direk bebek odaklı oluyor, ben emirde asla olmayacak diye ağlıyordum hep bir şeyim olmamasına rağmen ama nasip vakti dolunca geldi
haklısın cutem stres illa etkiliyor ama az stres iyidir
hoş geldin aramıza elimizden geldiğince yardımcı oluruz
canım mama alınca kaka sayısı azalıyor doymuyor diye düşünme ben mamada kullanmak zorunda kalmıştım çünkü, bir bakmışsın uğraşmadan emzirdiğin günler gelecek nesdoşum
Canım beşte kapanıyor normali o ama maalesef kafalarına göre çıkıyorlar
İnşaallah kolay geçmiştir geceniz
Canım Allah kolaylık versin sağlıkla doğsun oğlun sen hemencecik kalk inşaallah, ağrın sızın çok çok az olsun sütün bol bol olsun inşaallah
maşaallah canım ikinizede çok güzel haberler bunlar, rüzgarıda yerim yerim yerim çapkın gülüşlü
günaydın canım kolay gelsin sen boya yapılırken evde mi duracaksın canım durmasan keşke
günaydın canım hayırlı cumalar sanada kolay gelsin canımGünaydın canlarim hayirli cumalar hepinize de.
gune erken basladik yine.ama usta evde çalışıyor. kapi boyuyor açık renge.
aciktim kahvaltı yapıcam.ben hep tatil boyu 10 bucuktan aşağı yemiyirdum oglum acikiyordur demi oyy vicdan yaptım.ama yemek yerken ve sonrasında kipirtilar basliyo şükürler olsun.
yok canım kv ye gecicem de erken kahvaltı yapar geçerim ins.zaten tiner kokusu evi sarmaya basladi çerçeve boyanirken daha. kapılari balkonda boyuyor söktü usta ama yinede geliyor.
aksam yatana kadar gelmem ama kv de yatamam rahat edemem. yine evime gelirimiyi bari canım ama iş bitincede hemen gitme eve bir gün havalansın çarpar seni
ay hadi gözün aydın canım maşaallah süphanallah inşaallah uyku süresi artar canımSaolun kizlar.
Eflal. Ben yazmayi unuttum hastaliktan. Bizim bebek arabasi 2 hafta tamiirdeydi. Yeni geldim 5 gun filan oldu. Aaaa benim sipayi oturtuyrm iki pispis bakmisim uyumus... sastim kaldim. Ama uykusu en fazla yarim saat..sonra yine tepemde. Buna da sukur
aksam yatana kadar gelmem ama kv de yatamam rahat edemem. yine evime gelirim
Günaydın canım sana daGünaydın hayırlı cumalar canlarım, umarım hepiniz iyisinizdir...
İşlere koyulmadan selam vereyim dedim
dediğin tickerdan ben de yaptım ama görünmüyor sanırım mesajlarda efloşumGünaydın canım sana da
228.9 çıktı canım ne anlama geliyorkiFl yi 7ile carp canim
şeker 134 çıktı dr.iyi ama ekmekten hamurdan uzak durmaya çelış dedifl*7 boyunu verir bebişin. Yaklaşık 25-26 cm olmuş yani boyu maşallah
şekerin kaç çıktı peki canım?
çok zor cutem
hergün başka tarafın mı şüşüyor, çok zor yaa, kızenimin de boğazı şişiyor çok kötü. Aşısı var ya bu alerjinin, acaba emzirirken yapılıyor mu bilmiyorum ama acaba onu mu bir araştırsan ki cutem
iki ayrı fl.var ben 32 yi çarptım diyeri nekiFl yi 7ile carp canim
boran yanlış hatırlamıyorum dımı 3. cocugu bekliyorsun sana tavsiye uyuyamıyorum deme bacım her fırsatta uyuşeker 134 çıktı dr.iyi ama ekmekten hamurdan uzak durmaya çelış dedi
eftal mobilyanızı güle güle kullanın sağlıkla İnsallahiyi bari canım ama iş bitincede hemen gitme eve bir gün havalansın çarpar seni
derya ne kadarlık oldunuz canım yaa Allah hepinize sağlıkla kucağına aldırsın İnsallah bebelerinizidediğin tickerdan ben de yaptım ama görünmüyor sanırım mesajlarda efloşum
canım sana bir sey soylicem bende 40 gun mama ve anne sutu verdim sonra arkadaşların desteği ile emzirme kampına girdim tomrisin gunlugunu okumanı tavsiye ederim emzirme kısımlarını cok faydasını gordum yetiyor yetmiyor dedim oldu olmadı dedim ağladım yeri geldi okumanı öneririmSelam kizlar.gecmisi firsat buldukca okuyorum ama inanin su an aklimda hicbir sey kalmadibeni mazur gorun.
Biz hala emme savasindayiz.cani isterse emiyor cani istemezse emmiyor.her emzirme seansim stresle geciyor.gunde bir iki kez mama veriyorum ama yetmediginden degil.emme savasini bazen ben kaybediyorum o esnada hazirda sagilmis sutum olmuyorsa dora aglamasin diye veriyorum.arti sute gecemiyorum bir turlu.sabahlari asla emmiyor ogleden sonralari basliyoruz.esim pzt ise baslicak ben istedim bi deneyelim dedim.beceremezsem rapor alicak yine.gaz sorunumuz basladi.kipkirmizi oluyor yavrum.kakamizda azaldi eskiye gore.
Canim cok tesekkur ederim.ben okudum dun o yazilari cok guzel ve anlamli ama benim sorunum sut yetmemesi degil de nehirin mememi tutmamasi.bazen ofkeleniyor mememe.yine de halime bin sukur gecen hafta bugunler hic almiyordu simdi baya ilerledik ins sadece meme tuttugu gunler gelir.dortyapraklipapatya .!.:canım sana bir sey soylicem bende 40 gun mama ve anne sutu verdim sonra arkadaşların desteği ile emzirme kampına girdim tomrisin gunlugunu okumanı tavsiye ederim emzirme kısımlarını cok faydasını gordum yetiyor yetmiyor dedim oldu olmadı dedim ağladım yeri geldi okumanı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?