Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cutem imzama eklediğim tikcer var ya onun adresini sana da vereyim güzel tikcerlar var, her gün yenilemem gerekiyordu sonunda kk düzeltmiş kendi atlıyor otomatik olarak gününü

http://global.thebump.com/tickers/

isminin orda imza ayarları var ya oraya yapıştırıcaksın adresi, tikcerin adres kısmıda ikinci kutudaki

yok canım kv ye gecicem de erken kahvaltı yapar geçerim ins.zaten tiner kokusu evi sarmaya basladi çerçeve boyanirken daha. kapılari balkonda boyuyor söktü usta ama yinede geliyor.

günaydın canım hayırlı cumalar sanada kolay gelsin canım

yok canım kv ye gecicem de erken kahvaltı yapar geçerim ins.zaten tiner kokusu evi sarmaya basladi çerçeve boyanirken daha. kapılari balkonda boyuyor söktü usta ama yinede geliyor.

iyi bari canım ama iş bitincede hemen gitme eve bir gün havalansın çarpar seni

Saolun kizlar.

Eflal. Ben yazmayi unuttum hastaliktan. Bizim bebek arabasi 2 hafta tamiirdeydi. Yeni geldim 5 gun filan oldu. Aaaa benim sipayi oturtuyrm iki pispis bakmisim uyumus... sastim kaldim. Ama uykusu en fazla yarim saat..sonra yine tepemde. Buna da sukur

ay hadi gözün aydın canım maşaallah süphanallah inşaallah uyku süresi artar canım
aksam yatana kadar gelmem ama kv de yatamam rahat edemem. yine evime gelirim

sen bilirsin tabi canım ama geçmez o koku hemen dikkat et

şeker 134 çıktı dr.iyi ama ekmekten hamurdan uzak durmaya çelış dedi

şeker 134 çıktı dr.iyi ama ekmekten hamurdan uzak durmaya çelış dedi
boran yanlış hatırlamıyorum dımı 3. cocugu bekliyorsun sana tavsiye uyuyamıyorum deme bacım her fırsatta uyu zira gelen gideni aratırmış misali ben ikizlerimi tek buyuttum bu kadar uykusuz kalmadım son gelen hepsini sildi supurdu bilgilerde bilem ciddi degisimler oldu
Allah kolaylık versin

canım sana bir sey soylicem bende 40 gun mama ve anne sutu verdim sonra arkadaşların desteği ile emzirme kampına girdim tomrisin gunlugunu okumanı tavsiye ederim emzirme kısımlarını cok faydasını gordum yetiyor yetmiyor dedim oldu olmadı dedim ağladım yeri geldi okumanı öneririm

günaydın kızlar, nasılsınız?
dün bebiş beni çok korkuttu sağ tarafa toplanıp geriyor orayı, top gibi sert oluyor orası, hafif sancı da oluyor. bu kasılma mı?
magnezyumum da yetmiyor artık, bacaklarıma kramplar giriyor.
yarın doktorumu göreceğim ama acil bir şey varsa bugün de gidebilirim ne diyorsunuz?

Missy canim dualarimiz seninle ve omerle..rabbim guc kuvvet versin.ins agrilarin minumum olsunn..yavrunla bir omur saglikla yasayin ins..

Canim cok tesekkur ederim.ben okudum dun o yazilari cok guzel ve anlamli ama benim sorunum sut yetmemesi degil de nehirin mememi tutmamasi.bazen ofkeleniyor mememe.yine de halime bin sukur gecen hafta bugunler hic almiyordu simdi baya ilerledik ins sadece meme tuttugu gunler gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…