okudum kiiiiii :) :) canım kötü enerji diye bir şey var. içten içe bile düşünmek nazar değmesine, kötü enerjinin karşı tarafa geçmesine yetiyor. ben de sık sık dua okuturum.Günaydın can dostlar içim aydınlanıyor buraya gelip yazınca sizlerle karşılıklı oturup sohbet etmiş gibi oluyorum:)
Benden havadisleri akşam kp yine geldi eşim baktı kapıya ben çıkmadım kıyafetim müsait değildi meyve getirmiş oğluma, sabah yine bir tabak meyve getirmişti eşim açtı kapıyı, eşime söylemedim durumu bu arada
Nazar konusu gerçekten çok yıpratıyor insanı kp ile böyle olmamzı tamamen nazar kızlar, benim günüm vardı geçen ay sonu bahçede yaptık günü kp in akrabalrı çoğu ve herkesin ağzı açık kaldı demiştim ya kp tutucu diye, bu bina kendilerinin 12 yıllık ben dedim diye bu sene kp bahçeyi düzenledi oturmamız için bahçeye kapı yaptırdı baba emir dışarı birden çıkar yola falan dedim diye, neyse her sabah kahvaltı faslı ramazanda her akşam iftar hep beraber yapılan, komşuların gözü bahçede hep ayyy ne güzel ayy ne güzel ki diyenlerinde bahçesi var! Birde gün olunca kp kızkarşeleri vs. de bizim bir küçükte olsa sorunumuzu duymak için can atan insanlar! Aynı binada nasıl anlaşıyorsunuz diye sürekli ağzımı ararlar kv nin ağzını ararlar gelinler nasıl diye eee bizde hep çok iyiyiz hamdolsun ne var anlaşamaycak dedikçe, sonuç pis nefis üzerimizdeydi hep, bir ara eşimel sıkıntılarım çoktu bilenler biliyor burdan, o sıkıntılarımız halloldu derken bu sorun çıktı, sürekli bende okuyorum dışarı çıkarken eve girerken eşim işe giderkeni kv bize gelince hemen okur falan, günümde de eşimin kuzeni çok temiz kız bendie sever yenge Kuran okuyum mu dedi tabi canım bende istiycektim dedim, özellikle okutuyorum ve kız o kadar temiz kalpliki mutlaka ona dua ettiririm kabul oluyor, neyse çok uzuyor:) günde ben malum hamile halimle çok çeşit yaptım yiyen bayıldı tarif istedi ben demiyorum kızlar yiyenler hep beğenir yemeklerimi:) bu olaylar olunca ablamlar dedi onlarda gelmişti, nazardan oldu sen bahçede olmadığın zamanlarda seni söylediler hep ne güzel hazırlamış bu haliyle birde riski var yormuş kendini, kp de ne çok seviyormuş o dedi diye bahçeyi yaptırmış diye konuşmuşlar hep, ablam nazar oldu size senin kp in ağzının içine bakıyordu hep adama birden ne oldu hep bunların yüzünden demişlerdi, birde olayın olduğu gece kv rüyasında benim dolabımda bir sürü kedi köpek görmüş dolabı hemen örtmüş eve yayılmasınlar diye, kedi köpek malum kızlar, cuteme dün nazar derken bunlar geldi aklıma, cutem senin güler yüzün eşinle uyumun gerçekten göze batacak nazar edilecek bir durum canım maalesef bazı insanlar çok pis nefisli, bizim komşular evlermize giren alışveriş poşetlerine bile göz dikiyorlar lafını ediyorlar kızlar ne kadar ayıp ben kimsenin aldığına giydiğine diyemem öyle dikkat bile etmem, elin tavuğu ele kaz görünüyor, oğlumun odasının geldiği gün kaynımgilede koltuk geldi, komşu adam hemen soruyormuş kaynıma ne aldınız eflalgil ne aldı diye!!! Sanane be adam
Pek uzun oldu okumayın kızlar
canım kp bir adım atmış sana, sen de bir adım at ve diktir derim.Kızlar bu arada benim kp terzi güya ben ona kışlık yandan bağlamalı bir pardesü diktirecektim malum koca göbeğime olsun diye, birde nevresimlik kumaş alıp kendi lohusa yatağıma oğluma diktirecektim o işte yattı ben daha isteyememne güzel ucuza gelecekti
oy kuzummm kıyamam ona, şükür bir şeyi yokmuş. geçmiş olsun.ayyy birde sabah beş buçukta benim sakar oğlum düştü yeni yatağındanbir fırladım ki yataktan pat diye ses sonra annnneee diye ağladı, hep eşimin yüzünden düşer diye diye düşürdü çocuğu, kenar koruması var ama yatağı kaliteli olsun diye epey yüksek aldık korumanın işlevi kalmadı evde büyük bir parça sunta vardı onu koyuyorduk akşam yanına koruma gibi, sen ayak ucuna kadar yuvarlan pat diye yüz üstü düş, sabah korktum ama şimdi gülüyorum halimize :)
acele etme iner elbet canım, o ağrılar terletiyor seni soğuk soğuk.Kızlar ağrılar devam ve soğuk soğuk ter boşaltıyorum resmen işin enterasan tarafı benim karnım inmiyor ama ağrı var bacak bacak üstüne atabiliyorum birde göbeğimin en alt tarafı boş anlatabildim mi
iyi oyuncu senin kp :) bir cv sini göndersin ajanslara.Ayyy dun dedikodu yapacaktim zaman olmadi
Annemlere gitmistim ya hastane cikisi. Kv ler guya beni gormeye geldiler. Ben annemlerden ayrilana kadar da gitmediler evlerine. Bana da hic davet etmedim cunku misafirim vardi. Neyse dedikodu su. Tutumus kp babama diyrki benim yanimda:
Kp: bazen resimlerine bakarken ruzgarin agliyorum.
Babam: niye agliyrsun abi?
Kpzluyorum da ondan. Cok ozluyrm.
Babam: ee o zaman ozleyince cikip gelicen abi..
Acayip uyuz oldum. Goren duyanda bebegi gostermiyrm sanir..babamda laf dedi yani. Ora benim evim. Ne demek cik gel. Sesimi bile cikarmadim. Laf agzima geldi gitti ama sustum.
Cok ayip kp nin yaptigi..dr stres yasak diyr. Bu bana geliyr guya ve stres yapiyr. Cok bile gosterdim cocugu onlara. yerimde baskasi olsa gostermezdi.
Ha bir de ogluma diyrki "hayatimin en guzel gununu yasattin"... yani sanki ilk kez gormus gibi davraniyr. Anlatabildim umarim. Kari koca yediler beni ya.
hayır olsun canım.kızlar rüyamı kimseye anlatamadım.nasıl korktum anlatamam
bu sabah ilişki oldu 14.günüm.
bacaklarımı diktim yattım.tam uyucağım sıra geniz akıntım vardı.kalkıp temizlemem lazımdı ama spermler akar diye kalkmadım öylece yattım uyudum.
hayır olsun inşaallah.
rüyamda kadın doğum dr.una gidiyorum.
yumurtlamamı kontrol edicek.ama boğazlarıma bakıyo.
sonra ağlamaya başlıyo dr.
ya çokmu kötüyüm kansermiyim diyorum.
yok kanser değilsin ama söylettirme bana diyo.
söyleyin lütfen neyim var diyorum.
senin çocuğun olmaz kızım diyo bana.
ay nasıl ağlıyorum,nasıl hayattan vazgeçiyorum o an anlatamam kızlar.
ağlaya ağlaya çıkıyorum odadan.
inşaallah rüyamın tersi çıkar yaa.kendimi ne kadar rahat bırakmaya çalışsamda bilinçaltımda hep bu düşünceler var işte.
hoş geldin, şans getirir inşallah bu başlangıç .merhaba arkadaşlar uzun zaman önce bu yöntemi denemiştim tekrar denemek istiyorum bugün kahve akıntım var yarın adet olacağım galıba bende başlamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim pkoluyum 2 tüp denemem oldu ama olmadı malesef yardımcı olursanız sevinirim rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin içinde bana da ( amin )
oy kıyamam ben ona yaaa.. savaşa devam vazgeçmek yok.Selam kizlar.gecmisi firsat buldukca okuyorum ama inanin su an aklimda hicbir sey kalmadibeni mazur gorun.
Biz hala emme savasindayiz.cani isterse emiyor cani istemezse emmiyor.her emzirme seansim stresle geciyor.gunde bir iki kez mama veriyorum ama yetmediginden degil.emme savasini bazen ben kaybediyorum o esnada hazirda sagilmis sutum olmuyorsa dora aglamasin diye veriyorum.arti sute gecemiyorum bir turlu.sabahlari asla emmiyor ogleden sonralari basliyoruz.esim pzt ise baslicak ben istedim bi deneyelim dedim.beceremezsem rapor alicak yine.gaz sorunumuz basladi.kipkirmizi oluyor yavrum.kakamizda azaldi eskiye gore.
Allah sağ sağlim kurtulmanızı nasip etsin canım.Kizlar gunaydin saat 8de gidicez inş hastaneye ne olacagini bildiğim halde bi tırsmışlık var ustumde
Dualarinizda unutmayin beni
Bende sizleri unutmicam ins
Bugunude bi atlatsam.....
maaşallah ikinize de.Gunaydinnnn...
Hemen yazmak istedim guzel seyleri
1) iki gundur ilac aliyrm. Cok sukur ilk kez bir yerimde sislik olmadan uyandim) hafif kasintim var o kadar
2) benim sipa sirt ustunden yuzustune dönuyrdu. Veeee biraz once sirt ustunden yuzustu yapip tekrar sirt ustune döndu
Bundan sonra koltuk kapnepe devri bitip hali ustu devri mecburen basladi
günaydın :)Günaydın canlarim hayirli cumalar hepinize de.
gune erken basladik yine.ama usta evde çalışıyor. kapi boyuyor açık renge.
aciktim kahvaltı yapıcam.ben hep tatil boyu 10 bucuktan aşağı yemiyirdum oglum acikiyordur demi oyy vicdan yaptım.ama yemek yerken ve sonrasında kipirtilar basliyo şükürler olsun.
günaydın canım, kolay gelsin.Günaydın hayırlı cumalar canlarım, umarım hepiniz iyisinizdir...
İşlere koyulmadan selam vereyim dedim
yaaaaa kasılma bu demekkk... uzandım biraz geçti şükür ama birkaç kez olunca korktum.Dgrpnr cok normal artik kasilmalar baslamis canim hic korkma bunlar olucak doguma dek.
olmuş canım görünüyor seninkidedediğin tickerdan ben de yaptım ama görünmüyor sanırım mesajlarda efloşum
sağol canım amin, daha doğuma var ama ben aceleciyim:)eftal mobilyanızı güle güle kullanın sağlıkla İnsallah
ya hamileyim diyordun simdi carsaf diktirme lohusalık diyon zaman nasıl geçmiş ben hangi yerde kaldım acaba
opuyorum canım benim
canım gerek yok gitmene kasılma olur artık bende daha erken başladıgünaydın kızlar, nasılsınız?
dün bebiş beni çok korkuttusağ tarafa toplanıp geriyor orayı, top gibi sert oluyor orası, hafif sancı da oluyor. bu kasılma mı?
magnezyumum da yetmiyor artık, bacaklarıma kramplar giriyor.
yarın doktorumu göreceğim ama acil bir şey varsa bugün de gidebilirim ne diyorsunuz?
okudum kiiiiii :) :) canım kötü enerji diye bir şey var. içten içe bile düşünmek nazar değmesine, kötü enerjinin karşı tarafa geçmesine yetiyor. ben de sık sık dua okuturum.
canım kp bir adım atmış sana, sen de bir adım at ve diktir derim.
küs durdukça kendin yıpranacaksın, sal gitsin :)
oy kuzummm kıyamam ona, şükür bir şeyi yokmuş. geçmiş olsun.
acele etme iner elbet canım, o ağrılar terletiyor seni soğuk soğuk.
stresli bir süreç olsa gerek
iyi oyuncu senin kp :) bir cv sini göndersin ajanslara.
hayır olsun canım.
çok etkilenmişsin durumundan onun için görmüşsün bu rüyayı. anlam yükleme o yüzden bu rüyaya. dediğin gibi bilinçaltın oyun oynuyor seninle.
ister istemez stres yapıyor insan, onun için stres yapmayayım diye kasma kendini.
stres etkileseydi beni etkilerdi, normal yoldan çocuğunuz olmayacak dendi bana hatırlarsın belki.
hoş geldin, şans getirir inşallah bu başlangıç .
sen tablonu yap buraya ekle herkes elinden geldiğince yardımcı olacaktır.
oy kıyamam ben ona yaaa.. savaşa devam vazgeçmek yok.
en zor dönemleri şimdi ama geçip gidecek inşallah canım.
Allah sağ sağlim kurtulmanızı nasip etsin canım.
maaşallah ikinize de.
günaydın :)
benimki de yemek yemeye başlayınca kıpır kıpır oluyor :) acıkıyor kuzular herhalde hehe
günaydın canım, kolay gelsin.
yaaaaa kasılma bu demekkk... uzandım biraz geçti şükür ama birkaç kez olunca korktum.
artık kasılmayı da öğrenmiş bulunuyorum hehe..
Allah kolaylık versin canım
kuzum benim etkilendiğin için görmüşsün bence tam tersi yüzün gülecek Allah'ın izniyle
oyy annenin ağzına sağlık ne güzel demiş, cutem bende istiyorum o bağışıklıktan
Zor tabi canım hasta olmasan bile bebekle çok zor uyuyan bir bebek olsa o uyurken yaparsın ama seninki hep kucağında Allah kolaylık versin maşaallah süphanallah sana, çok sevindim canım miden düzeldiyse tamam inşaallah yediklerin şifa olur, seviyorum seni napıyım üzülüyorum hastayım yazınca
canım cutem yazmış bak illa stres oluyor hifam mümkün değil ki tamamen unutmak gün içinde unutsan ilişki olunca direk bebek odaklı oluyor, ben emirde asla olmayacak diye ağlıyordum hep bir şeyim olmamasına rağmen ama nasip vakti dolunca geldi
haklısın cutem stres illa etkiliyor ama az stres iyidir
hoş geldin aramıza elimizden geldiğince yardımcı oluruz
canım mama alınca kaka sayısı azalıyor doymuyor diye düşünme ben mamada kullanmak zorunda kalmıştım çünkü, bir bakmışsın uğraşmadan emzirdiğin günler gelecek nesdoşum
Canım beşte kapanıyor normali o ama maalesef kafalarına göre çıkıyorlar
İnşaallah kolay geçmiştir geceniz
Canım Allah kolaylık versin sağlıkla doğsun oğlun sen hemencecik kalk inşaallah, ağrın sızın çok çok az olsun sütün bol bol olsun inşaallah
maşaallah canım ikinizede çok güzel haberler bunlar, rüzgarıda yerim yerim yerim çapkın gülüşlü
günaydın canım kolay gelsin sen boya yapılırken evde mi duracaksın canım durmasan keşke
okudum kiiiiii :) :) canım kötü enerji diye bir şey var. içten içe bile düşünmek nazar değmesine, kötü enerjinin karşı tarafa geçmesine yetiyor. ben de sık sık dua okuturum.
hayır olsun canım.
çok etkilenmişsin durumundan onun için görmüşsün bu rüyayı. anlam yükleme o yüzden bu rüyaya. dediğin gibi bilinçaltın oyun oynuyor seninle.
ister istemez stres yapıyor insan, onun için stres yapmayayım diye kasma kendini.
stres etkileseydi beni etkilerdi, normal yoldan çocuğunuz olmayacak dendi bana hatırlarsın belki.
maaşallah ikinize de.
benimki de yemek yemeye başlayınca kıpır kıpır oluyor :) acıkıyor kuzular herhalde hehe
yaaaaa kasılma bu demekkk... uzandım biraz geçti şükür ama birkaç kez olunca korktum.
evet canım aklımdan çıkarmak mümkün değil.
zamanı ne zaman dolucak,daha çok beklicekmiyim yoksa o zaman hiç gelmicekmi?
bu soruları kafamdan bi atsam.
Adresi olusturdum. Ama neyi nereye yapistracagimi anlamadim.Cutem imzama eklediğim tikcer var ya onun adresini sana da vereyim güzel tikcerlar var, her gün yenilemem gerekiyordu sonunda kk düzeltmiş kendi atlıyor otomatik olarak gününü
http://global.thebump.com/tickers/
isminin orda imza ayarları var ya oraya yapıştırıcaksın adresi, tikcerin adres kısmıda ikinci kutudaki
Kasilma.degil cnm.günaydın kızlar, nasılsınız?
dün bebiş beni çok korkuttusağ tarafa toplanıp geriyor orayı, top gibi sert oluyor orası, hafif sancı da oluyor. bu kasılma mı?
magnezyumum da yetmiyor artık, bacaklarıma kramplar giriyor.
yarın doktorumu göreceğim ama acil bir şey varsa bugün de gidebilirim ne diyorsunuz?
Ayyy kp yorumuna cok guldum.okudum kiiiiii :) :) canım kötü enerji diye bir şey var. içten içe bile düşünmek nazar değmesine, kötü enerjinin karşı tarafa geçmesine yetiyor. ben de sık sık dua okuturum.
hayır olsun canım.
maaşallah ikinize de.
canım aynı soruları hepimiz sorduk ama bak şimdi çoğumuzun oldu seninde olacak inşaallah sakın umutsuz olma güzelim
canım imza ayarları kısmına yapıştıracaksın adresi sadece ımg ile başlayıp ımg ile biten kısmı yapıştıracaksınAdresi olusturdum. Ama neyi nereye yapistracagimi anlamadim.
sağol eflalim Allah razı olsun sizlerden.
ilk geldiğimde herkes hamile kalma çabaları gösterirken şimdi herkes hamile kaldı.bi tek kaldım aranızda.
akrabalar arasında bi ben kaldım.ondan içime bazen kötü korkular kaplıyor.
Rabbim bu cuma saati bana ve tüm anne olmak isteyenlere tez zamanda evlatlarını nasib etsin.aminnnnn
Tamam cnm. Bakalim olacak micanım imza ayarları kısmına yapıştıracaksın adresi sadece ımg ile başlayıp ımg ile biten kısmı yapıştıracaksın
amin canım
olmuş canım ilk mesajda eksik yazmışım hata bende:)Tamam cnm. Bakalim olacak mi
Anammmmm. Cıyır cıyır benim sipa. Cok huysuz... ne oldu gene anlamiyrm.
Yarin da oglene ayri aksama ayri misafir var...
Saol kuzum. Cok zorlu cikti benim eleman. Ilk adi ruzgar diye mi acaba.olmuş canım ilk mesajda eksik yazmışım hata bende:)
kolay gelsin canım , dişidir yine annesi
olabilir annesi ama rüzgarda çeşit çeşit seninki ılık bir ilk bahar rüzgarı olsun:)Saol kuzum. Cok zorlu cikti benim eleman. Ilk adi ruzgar diye mi acaba.
Masallah cnm kuzuna. Bu haftalar artik zorlu haftalar cnm. Bu seni sikan sanci bittigi ve ortaligin sut liman oldugu an, dogum.sancilarin olacak. Ama sen farketmeyeceksin bileKızlar biz geldik Ahmet Asım 3kilo 60 gram olmuş boyumuz 50 cm maaşallah durumu iyi nst de sancı çıkmadı haftaya cuma çatı muayenesi dedi doktorum bizden haberler böyle :)
Şuan bile sancım var ne yesem gaz yapıyor sanki oda sıkıştırıyor soğuk soğuk terlememe sebepte bu gaz sancısı sanki kızlar. ..
Ben de cokkk merak ediyrm.Misss nasıl acaba bebişi nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?