Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
okudum kiiiiii :) :) canım kötü enerji diye bir şey var. içten içe bile düşünmek nazar değmesine, kötü enerjinin karşı tarafa geçmesine yetiyor. ben de sık sık dua okuturum.
canım kp bir adım atmış sana, sen de bir adım at ve diktir derim.
küs durdukça kendin yıpranacaksın, sal gitsin :)
oy kuzummm kıyamam ona, şükür bir şeyi yokmuş. geçmiş olsun.
acele etme iner elbet canım, o ağrılar terletiyor seni soğuk soğuk.
stresli bir süreç olsa gerek
iyi oyuncu senin kp :) bir cv sini göndersin ajanslara.
hayır olsun canım.
çok etkilenmişsin durumundan onun için görmüşsün bu rüyayı. anlam yükleme o yüzden bu rüyaya. dediğin gibi bilinçaltın oyun oynuyor seninle.
ister istemez stres yapıyor insan, onun için stres yapmayayım diye kasma kendini.
stres etkileseydi beni etkilerdi, normal yoldan çocuğunuz olmayacak dendi bana hatırlarsın belki.

hoş geldin, şans getirir inşallah bu başlangıç .
sen tablonu yap buraya ekle herkes elinden geldiğince yardımcı olacaktır.
oy kıyamam ben ona yaaa.. savaşa devam vazgeçmek yok.
en zor dönemleri şimdi ama geçip gidecek inşallah canım.
Kizlar gunaydin saat 8de gidicez inş hastaneye ne olacagini bildiğim halde bi tırsmışlık var ustumde
Dualarinizda unutmayin beni
Bende sizleri unutmicam ins
Bugunude bi atlatsam.....
Allah sağ sağlim kurtulmanızı nasip etsin canım.
maaşallah ikinize de.
günaydın :)
benimki de yemek yemeye başlayınca kıpır kıpır oluyor :) acıkıyor kuzular herhalde hehe
Günaydın hayırlı cumalar canlarım, umarım hepiniz iyisinizdir...
İşlere koyulmadan selam vereyim dedim
günaydın canım, kolay gelsin.
Dgrpnr cok normal artik kasilmalar baslamis canim hic korkma bunlar olucak doguma dek.
yaaaaa kasılma bu demekkk... uzandım biraz geçti şükür ama birkaç kez olunca korktum.
artık kasılmayı da öğrenmiş bulunuyorum hehe..

dediğin tickerdan ben de yaptım ama görünmüyor sanırım mesajlarda efloşum
olmuş canım görünüyor seninkide
eftal mobilyanızı güle güle kullanın sağlıkla İnsallah
ya hamileyim diyordun simdi carsaf diktirme lohusalık diyon zaman nasıl geçmiş ben hangi yerde kaldım acaba
opuyorum canım benim
sağol canım amin, daha doğuma var ama ben aceleciyim:)
canım gerek yok gitmene kasılma olur artık bende daha erken başladı

sağol canım , adam dadandı yine geliyor emiri sevmeye, az önce geldi oğlumda sen anneme neden kızdın dede dedi:) bakıyım kumaş beğeniyimde canım nevresimlik hem emire şart artık yatak büyüdü malum, bana da kışlık pardesü lazım almak istemiyorum

evet canım aklımdan çıkarmak mümkün değil.
zamanı ne zaman dolucak,daha çok beklicekmiyim yoksa o zaman hiç gelmicekmi?
bu soruları kafamdan bi atsam.

çok haklısın canım.kafaya takmamak mümkün değil ama beklemekte çok zor işte.
ilk geldiğimde topik çok kalabalıktı.herkesi birbiriyle karıştırıyodum.
ondan tam hatırlıyamadım
canım senin normal yollamı oldu peki?

evet canım aklımdan çıkarmak mümkün değil.
zamanı ne zaman dolucak,daha çok beklicekmiyim yoksa o zaman hiç gelmicekmi?
bu soruları kafamdan bi atsam.

canım aynı soruları hepimiz sorduk ama bak şimdi çoğumuzun oldu seninde olacak inşaallah sakın umutsuz olma güzelim

Adresi olusturdum. Ama neyi nereye yapistracagimi anlamadim.

Kasilma.degil cnm.
Muhtemelen poposuyla ittiriryr afacan

Ayyy kp yorumuna cok guldum.

canım aynı soruları hepimiz sorduk ama bak şimdi çoğumuzun oldu seninde olacak inşaallah sakın umutsuz olma güzelim

sağol eflalim Allah razı olsun sizlerden.
ilk geldiğimde herkes hamile kalma çabaları gösterirken şimdi herkes hamile kaldı.bi tek kaldım aranızda.
akrabalar arasında bi ben kaldım.ondan içime bazen kötü korkular kaplıyor.
Rabbim bu cuma saati bana ve tüm anne olmak isteyenlere tez zamanda evlatlarını nasib etsin.aminnnnn

Adresi olusturdum. Ama neyi nereye yapistracagimi anlamadim.
canım imza ayarları kısmına yapıştıracaksın adresi sadece ımg ile başlayıp ımg ile biten kısmı yapıştıracaksın

amin canım

Anammmmm. Cıyır cıyır benim sipa. Cok huysuz... ne oldu gene anlamiyrm.
Yarin da oglene ayri aksama ayri misafir var...

Kızlar biz geldik Ahmet Asım 3kilo 60 gram olmuş boyumuz 50 cm maaşallah durumu iyi nst de sancı çıkmadı haftaya cuma çatı muayenesi dedi doktorum bizden haberler böyle :)
Şuan bile sancım var ne yesem gaz yapıyor sanki oda sıkıştırıyor soğuk soğuk terlememe sebepte bu gaz sancısı sanki kızlar. ..

Masallah cnm kuzuna. Bu haftalar artik zorlu haftalar cnm. Bu seni sikan sanci bittigi ve ortaligin sut liman oldugu an, dogum.sancilarin olacak. Ama sen farketmeyeceksin bile nst de cikacak ortaya gor de bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…