Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
derya ne kadarlık oldunuz canım yaa Allah hepinize sağlıkla kucağına aldırsın İnsallah bebelerinizi
30+6yız bugün canım Haftaya bugün 32 hafta raporumu almaya gideceğim. zaman çabuk geçti sanki di mi Sen nasılsın, neler yapıyorsun bakalım?

canım korkma olur artık öyle şeyler benimki de bazen popsunu dikiyor öyle, sanki böğrüme oturuyor sıpa, ya da canı nereyi isterse oraya dikiyor topu Kramplar benim de oluyor, ama magnezyum içince geçiyor şükür. Sütü yoğurdu arttır biraz. Sadece magnezyum değil, kalsiyum-magnezyum orantısızlığından da kramp olabilir.

ahaha ilgin bir şekilde ben hala göremiyorum

Anammmmm. Cıyır cıyır benim sipa. Cok huysuz... ne oldu gene anlamiyrm.
Yarin da oglene ayri aksama ayri misafir var...
canımmm, kolay gelsin sana. Dişleri huzursuz etmiştir yine Rüzgar Paşayı

oyy maşallahh Ahmet Asım'a

maşaallah canım kuzuna, sancı çıkmaması olmadığı anlamına gelmez kuzum o an yoktur ama nst çekilmediği bir an olabilir seninki çoğunlukla gece oluyor zaten

gaz sancısı çok fena zaten
Ben de cokkk merak ediyrm.
Durumlari nasil?
Bebek esmer mi sarisin mi?
Keske biz haber verebilecek biri olsaydi.
iyilerdir inşaallah bile bile sezaryanın nasıl olduğunu bilerek gitmenin endişesi vardı misss de inşaallah endişeleri yersiz olur çabucak kalkar ayağa

ben şimdiden doğumda kızlara nasıl haber vericem hemen haber verebilsem keşke diye düşünüyorum

sen telden mi giriyorsun canım gayet güzel olmuş tikcerın, çoğu gitti seninde:)

Telefonu yan tut. O zaman gorunuyr..dalga gecmiyrm.
Dusundugun seye bak. Bana yazarsin. Ben ilan ederim kizlara

Telefonu yan tut. O zaman gorunuyr..dalga gecmiyrm.

Dusundugun seye bak. Bana yazarsin. Ben ilan ederim kizlara
sana yazıcam zaten canım ama hemen yazamayabilirim telaştan:) ayy sanki doğum zamanı geldi:)

ayyyy cutem bugünlerde ki duygularıma tercüman olmuş biri konu açmış çok titizim diye daha bugün döktüm içimi oraya
Valla cnm kucuk cocugun varsa titizlik hikaye.
Pedagogun dedigi gibi. Ev isini el isini birak cocuguna bak

Valla cnm kucuk cocugun varsa titizlik hikaye.
Pedagogun dedigi gibi. Ev isini el isini birak cocuguna bak
zaten canım titizlik kalmıyor ki çocuk olunca sabah kalkıp topla bir saat sonra aynı:) pedagog doğru demişte yemeği kim yapacak çocuk yesin diye kıyafetlerini kim yıkayıp hazırlayacak giysin diye:)

zaten canım titizlik kalmıyor ki çocuk olunca sabah kalkıp topla bir saat sonra aynı:) pedagog doğru demişte yemeği kim yapacak çocuk yesin diye kıyafetlerini kim yıkayıp hazırlayacak giysin diye:)
Iste yapacagin o kadar.

mrb kızlar giremedim dün evim temizledin işimiz bitti şükürler olsun ama yakında cutem senin paylaşıölar gibi oluruz
misssy canım inşallah ikinizde çok çok iyidirsiniz darısı başımıza
cutem kp kv alemler zaten Allah uzak etsin demekten başka bişey demek istemiyorum. son haberlerin çok güzeldi canım bundan sonra hep böyle güzel haberlerini yazarsın inşallah
efloşum Emir e geçmiş olsun kuzum benim yeni yatağına alışma düşmeleri bişey olmasında bu arada o adresi yazman iyi oldu canım bende yaptım
nukram Maşallah Ahmet Asıma hadi hayırlısı demek çatı muayenesi 38 haftanın sonlarına doğru yapılıyor hakkında hayırlısı kuzum
nesdem inşallah meme olayını çok çabuk çözersiniz
duham Allah kolaylık versin
hifa kuzum bence bilinç altı rüyan hayırlısıyla kuzucun gelsin inşallah
pınar canım artık o popoyu habire biyerlere dayar :)
deryam sen yazınca hatırladım ya nasıl unutmuşum oğluşumun adaşını

kızlar dedikodu yapacam
bu çocuk olsun olmuyo mu diye başımın etini yiyen kv görümce arayıp sormuyolar alıştık ona zaten doğum tarihi beli olunca eşim bana annen mi kalacak hastanede annem mi dedi bende ikiside dedim yada annemle sen dedim çünkü benim annem ben 8 haftalık hamileyken ameliyat oldu belinde 6 tane platin var beni kaldıramaz tutamaz manevi olarak yanımda istiyorum. kv de olursa annem daha rahat oturup kalkar eşim olunca ikiside rahat etmez neyse konuya döneyim.
benimki diyor ki yok efendim birinden biri kalacakmış annem beni kaldıramıyorsa o zaman sadece annesi kalırmış bi ordu mu kalacakmış yanımda falan filan
bende dedim ki herhalde annenler gelmek istemiyor sende şimdiden koymuyormuşsun gibi havalara girip ortam mı hazırlıyorsun, diyor ki tebrikler nasıl anladın bende anlaşılmayacak kadar zor bi ailen yok dedim. bi dahada konu açılmadı
annemde diyor ki bi daha konuyu açsa bile bişey deme ben gayet güzel bakarım sana eşin belkide senin epilepsini onlar bilmediği için gelemelerini istemiyordur falan dedi
ama ben mi kötü düşünüyorum bilmiyorum ama banada eşime biz gelip kalmayız anesinin yanında oturuyo zaten istediğimiz ismine koymuyor niye gelelim demişlerdir; zaten eşimin telefonuna bakıyorum eskiden o kadar aramazlardı hep annesi kız kardeşi ile konuşmuş
ve benim büyük ihtimal doğum bayramdan önce olacağını bilmelerine rağmen nasılsın diye arayıp sormuyorlar eşimi arayıp soruyolarmış beni sanki benim telefonum yok
amann kızlar pek uzun yazdım kusura bakmayın daha yazacak varda başka sefere yazayım

canım odanız çok güzel hayırlı olsun güle güle büyütün inşallah bebişinizi
nerden ne kadara aldın acaba merak ettim

Kızlar samcılandım açılma yok serum takıldı yatıyorum dua edin ne olur kasılmam varmış

aminn canım allahım herkezede banada kolaylık versin,ben diyerlerindede çok çektim uykusuzlugu yaşımda çok küçüktü agladıgımı bilirim,tek saglıklı hayırlı olsunlarda uykusuz günler geçer canım,ama beni endişelendirmiyoda deyil hani,sonuçta küçük oglum 10 yaşında yani 9 yıldır alışmadım deyil rahatlıga,
canımm bendede var aynı sorun ama önemli olan bu toplanmaların sıklıgıdır,yani günde 3 5 sefer olur bu durum,ama çook fazlalaşırsa dr.a git,maksatım sadece yaşadıgım şeyden örnek vermek çünki ben ikinci ogluşumu 8 aylık dogurmuştum,kasılmalarım 5 aylıkken başlamıştı dr.lar sancı deyil bebek kasıyor direniyordur demişlerdi ama hergeçengün arttı geceleri uyuyamaz aglardım agrılardan,enson hatalarını anladılar hast.yatırdılar beni ama çok geçti oglum 8 aylıkken dogdu sadece 1 kiloydu,sakın anlattıgımdan korkma sadece dikkatli ol ve bol bol yat sen

Kızlar samcılandım açılma yok serum takıldı yatıyorum dua edin ne olur kasılmam varmış
ayyy canım allahım yardımcın olsun hiiiç korkma bebeyin erkende gelecek olsa korkulacak bişe yaşamıcaksınız,allaha dua et o yanında inşallah

Kizlar güzel dualariniz için tskler tek tek alintilayamadim ben 9 da spinal anesteziyle doğum yaptim çok kolay bi doğum olmadi detaya girmicem
Bebegide yanima vermediler bogazinda balgam gibi bise varmis nefes alma problemi yasamis mama verdiler 2 kere azonce getirdiler yanina emzirdim hemen sut varmi bilmiyom ama herikisinide baya emdi
Sonra yine yazatim
Bebek isteyenlerin hepsine dua ettim ismen çikolata hifa ve diğer arkadaslar

canım Allah razı olsun yaa.ismimi görünce çoook sevindim.
yavrun hayırlı bir evlat olsun inşaallah.
çok geçmiş olsun.hele bi çıkın hastaneden bi toparlanın siz, doğumunu daha detaylı dinlemek isterim.

Gecmis olsun kuzum. Allahim vermesin dert. Insallah bir daha sorun olmaz cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…