30+6yız bugün canımderya ne kadarlık oldunuz canım yaa Allah hepinize sağlıkla kucağına aldırsın İnsallah bebelerinizi
canım korkma olur artık öyle şeylergünaydın kızlar, nasılsınız?
dün bebiş beni çok korkuttusağ tarafa toplanıp geriyor orayı, top gibi sert oluyor orası, hafif sancı da oluyor. bu kasılma mı?
magnezyumum da yetmiyor artık, bacaklarıma kramplar giriyor.
yarın doktorumu göreceğim ama acil bir şey varsa bugün de gidebilirim ne diyorsunuz?
ahaha ilgin bir şekilde ben hala göremiyorumolmuş canım görünüyor seninkide
sağol canım amin, daha doğuma var ama ben aceleciyim:)
canım gerek yok gitmene kasılma olur artık bende daha erken başladı
sağol canım , adam dadandı yine geliyor emiri sevmeye, az önce geldi oğlumda sen anneme neden kızdın dede dedi:) bakıyım kumaş beğeniyimde canım nevresimlik hem emire şart artık yatak büyüdü malum, bana da kışlık pardesü lazım almak istemiyorum
canımmm, kolay gelsin sana. Dişleri huzursuz etmiştir yine Rüzgar PaşayıAnammmmm. Cıyır cıyır benim sipa. Cok huysuz... ne oldu gene anlamiyrm.
Yarin da oglene ayri aksama ayri misafir var...
oyy maşallahh Ahmet Asım'aKızlar biz geldik Ahmet Asım 3kilo 60 gram olmuş boyumuz 50 cm maaşallah durumu iyi nst de sancı çıkmadı haftaya cuma çatı muayenesi dedi doktorum bizden haberler böyle :)
Şuan bile sancım var ne yesem gaz yapıyor sanki oda sıkıştırıyor soğuk soğuk terlememe sebepte bu gaz sancısı sanki kızlar. ..
maşaallah canım kuzuna, sancı çıkmaması olmadığı anlamına gelmez kuzum o an yoktur ama nst çekilmediği bir an olabilir seninki çoğunlukla gece oluyor zatenKızlar biz geldik Ahmet Asım 3kilo 60 gram olmuş boyumuz 50 cm maaşallah durumu iyi nst de sancı çıkmadı haftaya cuma çatı muayenesi dedi doktorum bizden haberler böyle :)
Şuan bile sancım var ne yesem gaz yapıyor sanki oda sıkıştırıyor soğuk soğuk terlememe sebepte bu gaz sancısı sanki kızlar. ..
iyilerdir inşaallah bile bile sezaryanın nasıl olduğunu bilerek gitmenin endişesi vardı misss de inşaallah endişeleri yersiz olur çabucak kalkar ayağaBen de cokkk merak ediyrm.
Durumlari nasil?
Bebek esmer mi sarisin mi?
Keske biz haber verebilecek biri olsaydi.
30+6yız bugün canımHaftaya bugün 32 hafta raporumu almaya gideceğim. zaman çabuk geçti sanki di mi Sen nasılsın, neler yapıyorsun bakalım?
canım korkma olur artık öyle şeylerbenimki de bazen popsunu dikiyor öyle, sanki böğrüme oturuyor sıpa, ya da canı nereyi isterse oraya dikiyor topu Kramplar benim de oluyor, ama magnezyum içince geçiyor şükür. Sütü yoğurdu arttır biraz. Sadece magnezyum değil, kalsiyum-magnezyum orantısızlığından da kramp olabilir.
ahaha ilgin bir şekilde ben hala göremiyorum
canımmm, kolay gelsin sana. Dişleri huzursuz etmiştir yine Rüzgar Paşayı
oyy maşallahh Ahmet Asım'a
Telefonu yan tut. O zaman gorunuyr..dalga gecmiyrm.30+6yız bugün canımHaftaya bugün 32 hafta raporumu almaya gideceğim. zaman çabuk geçti sanki di mi Sen nasılsın, neler yapıyorsun bakalım?
canım korkma olur artık öyle şeylerbenimki de bazen popsunu dikiyor öyle, sanki böğrüme oturuyor sıpa, ya da canı nereyi isterse oraya dikiyor topu Kramplar benim de oluyor, ama magnezyum içince geçiyor şükür. Sütü yoğurdu arttır biraz. Sadece magnezyum değil, kalsiyum-magnezyum orantısızlığından da kramp olabilir.
ahaha ilgin bir şekilde ben hala göremiyorum
canımmm, kolay gelsin sana. Dişleri huzursuz etmiştir yine Rüzgar Paşayı
oyy maşallahh Ahmet Asım'a
Dusundugun seye bak. Bana yazarsin. Ben ilan ederim kizlaramaşaallah canım kuzuna, sancı çıkmaması olmadığı anlamına gelmez kuzum o an yoktur ama nst çekilmediği bir an olabilir seninki çoğunlukla gece oluyor zaten
gaz sancısı çok fena zaten
iyilerdir inşaallah bile bile sezaryanın nasıl olduğunu bilerek gitmenin endişesi vardı misss de inşaallah endişeleri yersiz olur çabucak kalkar ayağa
ben şimdiden doğumda kızlara nasıl haber vericem hemen haber verebilsem keşke diye düşünüyorum
sen telden mi giriyorsun canım gayet güzel olmuş tikcerın, çoğu gitti seninde:)
sana yazıcam zaten canım ama hemen yazamayabilirim telaştan:) ayy sanki doğum zamanı geldi:)Telefonu yan tut. O zaman gorunuyr..dalga gecmiyrm.
Dusundugun seye bak. Bana yazarsin. Ben ilan ederim kizlara
ayyyy cutem bugünlerde ki duygularıma tercüman olmuşCok guldumEki Görüntüle 1247669
Valla cnm kucuk cocugun varsa titizlik hikaye.ayyyy cutem bugünlerde ki duygularıma tercüman olmuşbiri konu açmış çok titizim diye daha bugün döktüm içimi oraya
zaten canım titizlik kalmıyor ki çocuk olunca sabah kalkıp topla bir saat sonra aynı:) pedagog doğru demişte yemeği kim yapacak çocuk yesin diye kıyafetlerini kim yıkayıp hazırlayacak giysin diye:)Valla cnm kucuk cocugun varsa titizlik hikaye.
Pedagogun dedigi gibi. Ev isini el isini birak cocuguna bak
Iste yapacagin o kadar.zaten canım titizlik kalmıyor ki çocuk olunca sabah kalkıp topla bir saat sonra aynı:) pedagog doğru demişte yemeği kim yapacak çocuk yesin diye kıyafetlerini kim yıkayıp hazırlayacak giysin diye:)
canım odanız çok güzel hayırlı olsun güle güle büyütün inşallah bebişiniziKızlar kusura bakmayın geçmişi okuyamıyorum, işler yoğun, haftaya 2 ytane önemli denetleme varAma aklım sizlerde...
sağol canım yaa, kıyamam bir de beni düşünüp dua etmiş, canımsın
uçuk için de, kremin prospektüsünde hamileler için ne diyorsa öyle hareket et canım. Bir de sarımsağı ortadan kesip uçuğa sürmek iyi geliyor derler ama
İnşallah canım yaasana da kolay gelsin bu arada, yorma kendini
efloşum bak kp baya bi büyüklük yapmış. Benim kp öldürsen yapmazdı öyle bişey. Elbette için daha soğumadı, ama zamana bırak, kin gütme. Zamanla herşey düzelir belki, eskisi gibi olmasa da...
haklısın canım gel git yaşamaya başladım resmen bugün pek keyifliyim mesela
ay kuzum bi daha yapar mıyım nasıl korktum Allah ım çok zormuş bi daha yapmam asla
deryam bi akılsızlık ettim ama daha tövbe . canım bu arada odanız harika güzel günlerde sağlıkla uyusun paşa bu arada isim düşündünüz mü bide sizin çizelgeler görünmüyor ya ne kadar oldu kuzu
bu arada azap ın linkini kopyalayayım sana http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/azap_cicegi.496348/
kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun
aaa canım çok şaşırdım kv mi kızdı acaba neyseki hatasını anlamış sende eskisi gibi olmazsın ama hiç olmazsa Emir gider gelir için daha rahat eder hemde sen tavırlı konuşmuşsun
kuzum benim ya Rabbim şifacın olsun biri bitti biri başladı kızlara katılıyorum nazar oldu size canım
ohhh ne güzel hadi darısı başıma bende 2-3 gün öncesinden gidecem
kız nukram sen nasıl yapabiliyon ben göbekten göremiyom
aminn canım allahım herkezede banada kolaylık versin,ben diyerlerindede çok çektim uykusuzlugu yaşımda çok küçüktü agladıgımı bilirim,tek saglıklı hayırlı olsunlarda uykusuz günler geçer canım,ama beni endişelendirmiyoda deyil hani,sonuçta küçük oglum 10 yaşında yani 9 yıldır alışmadım deyil rahatlıga,boran yanlış hatırlamıyorum dımı 3. cocugu bekliyorsun sana tavsiye uyuyamıyorum deme bacım her fırsatta uyuzira gelen gideni aratırmış misali ben ikizlerimi tek buyuttum bu kadar uykusuz kalmadım son gelen hepsini sildi supurdu bilgilerde bilem ciddi degisimler oldu
Allah kolaylık versin
canımm bendede var aynı sorun ama önemli olan bu toplanmaların sıklıgıdır,yani günde 3 5 sefer olur bu durum,ama çook fazlalaşırsa dr.a git,maksatım sadece yaşadıgım şeyden örnek vermek çünki ben ikinci ogluşumu 8 aylık dogurmuştum,kasılmalarım 5 aylıkken başlamıştı dr.lar sancı deyil bebek kasıyor direniyordur demişlerdi ama hergeçengün arttı geceleri uyuyamaz aglardım agrılardan,enson hatalarını anladılar hast.yatırdılar beni ama çok geçti oglum 8 aylıkken dogdu sadece 1 kiloydu,sakın anlattıgımdan korkma sadece dikkatli ol ve bol bol yat sengünaydın kızlar, nasılsınız?
dün bebiş beni çok korkuttusağ tarafa toplanıp geriyor orayı, top gibi sert oluyor orası, hafif sancı da oluyor. bu kasılma mı?
magnezyumum da yetmiyor artık, bacaklarıma kramplar giriyor.
yarın doktorumu göreceğim ama acil bir şey varsa bugün de gidebilirim ne diyorsunuz?
Kızlar biz geldik Ahmet Asım 3kilo 60 gram olmuş boyumuz 50 cm maaşallah durumu iyi nst de sancı çıkmadı haftaya cuma çatı muayenesi dedi doktorum bizden haberler böyle :)
ayyy canım allahım yardımcın olsun hiiiç korkma bebeyin erkende gelecek olsa korkulacak bişe yaşamıcaksınız,allaha dua et o yanında inşallahKızlar samcılandım açılma yok serum takıldı yatıyorum dua edin ne olur kasılmam varmış
Allahim korusun.Kızlar samcılandım açılma yok serum takıldı yatıyorum dua edin ne olur kasılmam varmış
Kizlar güzel dualariniz için tskler tek tek alintilayamadim ben 9 da spinal anesteziyle doğum yaptim çok kolay bi doğum olmadi detaya girmicem
Bebegide yanima vermediler bogazinda balgam gibi bise varmis nefes alma problemi yasamis mama verdiler 2 kere azonce getirdiler yanina emzirdim hemen sut varmi bilmiyom ama herikisinide baya emdi
Sonra yine yazatim
Bebek isteyenlerin hepsine dua ettim ismen çikolata hifa ve diğer arkadaslar
Kızlar samcılandım açılma yok serum takıldı yatıyorum dua edin ne olur kasılmam varmış
Gecmis olsun kuzum. Allahim vermesin dert. Insallah bir daha sorun olmaz cnm.Kizlar güzel dualariniz için tskler tek tek alintilayamadim ben 9 da spinal anesteziyle doğum yaptim çok kolay bi doğum olmadi detaya girmicem
Bebegide yanima vermediler bogazinda balgam gibi bise varmis nefes alma problemi yasamis mama verdiler 2 kere azonce getirdiler yanina emzirdim hemen sut varmi bilmiyom ama herikisinide baya emdi
Sonra yine yazatim
Bebek isteyenlerin hepsine dua ettim ismen çikolata hifa ve diğer arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?